abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 02:05:18 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172356504
Etappe 11: Eymet - Pau, 203,5 km

Gelukkig was de omgeving bijzonder mooi, waardoor we toch nog wat hadden om naar te kijken. De kastelen waren een stuk interessanter dan de koers, want op de weg gebeurde er niet veel. Zoals verwacht werd het een massasprint, want de concurrenten van Kittel denken nog steeds dat ze een kans tegen hem maken. Dat bleek vies tegen te vallen, want ondanks de zoveelste zwakke lead-out van Fabio Sabatini reed Marcel Kittel dwars door de wind iedereen lachend voorbij. Mannen als Kristoff, Bouhanni, Greipel en Degenkolb werden door hun ploeggenoten een stuk beter naar voren gebracht, maar ze hebben allemaal de snelheid en de kracht van Kittel niet. Dit was waarschijnlijk de sprint met het grootste verschil tussen Kittel en de rest, terwijl hij dus nog niet eens zo goed werd afgezet. Het is de vierde zege voor Kittel tijdens deze Tour en als de andere ploegen zo inspiratieloos blijven rondrijden gaat hij er minstens zes winnen en waarschijnlijk nog wel meer. Niemand komt in de buurt, alleen Groenewegen lijkt hem op basis van wat cijfertjes te benaderen qua topsnelheid. Daar heeft Groenewegen alleen niets aan, want zijn ploeg leverde weer een wanprestatie. Vanuit de achtergrond mocht hij weer eens naar voren sprinten en dat leverde warempel een derde plaats op. Toch stond hij niet op de foto en de kans is nogal groot dat we tijdens de volgende rit hetzelfde scenario gaan krijgen. Weer een enorm vlakke rit, ideaal voor de zoveelste massasprint. Als de ploegen van de mindere goden onder de sprinters niet snel van plan veranderen, krijgen we weer Kittel aan het feest. Ditmaal in het onvermijdelijke Pau, de stad die ieder jaar weer terugkeert in de Tour. Bij voorbaat al de meest kansloze rit van deze Tour.




Een kilometer of 25 ten zuiden van Bergerac start de rit in Eymet, een dorpje met 2700 inwoners dat debuteert in de Tour. Eymet is een zogenaamde bastide en werd in 1270 gesticht door Alphonse de Poitiers, de man die in deze regio meer van zulke bastides uit de grond liet stampen. In Eymet wonen al sinds de prehistorie mensen, maar in de middeleeuwen trok men vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen, voornamelijk de pest, van het platteland naar een beschermde of versterkte omgeving, zoals een kerk of een kasteel. Er werden speciaal voor deze gelegenheid nieuwe versterkingen aangelegd en die werden bastides genoemd. Bastides werden steeds op dezelfde manier aangelegd en bestaan uit een rechthoekig stratenpatroon rond een kerk met een marktplein en in de meeste gevallen een kasteel of een donjon. Aan de rand van zo'n bastide werden dan natuurlijk de stadsmuren opgetrokken. In Eymet is van de omwalling weinig over gebleven, zo staat er bijvoorbeeld nog maar een stadspoort overeind. Ook het kasteel is niet meer helemaal in originele staat, maar alsnog het aanschouwen waard. Bovendien zijn er in het centrumpje nog veel meer oude gebouwen te bewonderen. In de smalle straatjes kom je veel huizen tegen uit de 15e en 16e eeuw, waar tegenwoordig allerlei leuke winkeltjes te vinden zijn. Ook is er nog vaak een levendige markt op het marktplein, waar je alle streekproducten kunt vinden, waaronder veel bloemen en ook de nodige flessen wijn. We zitten immers nog steeds in een wijnstreek, hoewel ze in deze streek ook gespecialiseerd zijn in het conserveren van eten. De potjes jam en dat soort dingen zullen dus wel niet aan te slepen zijn. Buiten Eymet staat een bewijs van het feit dat er hier al sinds de prehistorie mensen hebben geleefd, een heus hunebed. Helaas leveren de lokale hoveniers geen goed werk en derhalve is het geheel bijna volledig overwoekerd door de natuur, maar in betere tijden heeft men hier talloze archeologische vondsten gedaan. Als je in Eymet een van de 15 restaurants bezoekt, dan schijn je voor de foie gras te moeten gaan. De renners starten aan de rand van de bastide, een eindje weg van het mooie centrum.



Vanuit Eymet rijden de renners in een rechte lijn naar beneden, richting de Pyreneeën. De eerste 30 kilometer van de rit wordt er steeds over dezelfde weg gereden, die behoorlijk breed is en ook nog eens vlak. We komen door wat dorpjes, zoals Miramont-la-Guyenne, wat ook weer zo'n typische bastide is. De omgeving is een stuk minder mooi dan tijdens de vorige rit, geen mooie rivieren met kastelen en rotsen, maar vooral veel landbouw. Na 30 kilometer rijdt het peloton door Marmande en hier komen ze pas voor het eerst een paar serieuze bochten tegen. Marmande is ook een van de fraaiere steden in de omgeving, verder valt het voorlopig tegen. Na een rondje door Marmande komen de renners buiten de stad weer op een brede weg terecht en deze weg gaat zowat 70 kilometer volledig rechtdoor richting het zuiden. Er liggen een paar dorpjes langs deze weg, af en toe een rotonde, maar verder is er hier dus echt helemaal niks te beleven. Kaarsrechte, brede wegen, soms door een bos, dan weer langs de weilanden. Ik sluit niet uit dat dit de saaiste rit ooit is. Pas na 94 kilometer, net voorbij het dorpje Estignac slaan de renners linksaf en rijden ze richting Labastide-d'Armagnac. Even voorbij dit dorp staat er een kapel langs de kant van de weg. Niet zomaar een kapel, dit is de kapel van de wielrenners. Notre Dame des Cyclistes, een kapel die al lang bestond voordat er fietsen waren, maar op een bepaalde dag in 1958 kwam ene Joseph Massie hier langs en hij vond het wel een goed idee om een kapel te wijden aan wielrenners, want zoiets hadden ze in Italië ook al. Niet veel later kwam de toenmalige paus langs en werd de kapel heringewijd. Sindsdien is de Tour hier al een aantal keer gepasseerd en in 1989 startte er zelfs een rit bij de kapel. Binnen hangen er meer dan 600 shirts van verschillende grote wielrenners, waaronder Eddy Merckx, Jacques Anquetil, Raymond Poulidor en Bernard Hinault. Luis Ocaña is zelfs getrouwd in de kapel en later was hier ook nog eens zijn begrafenis.



Voorbij de kapel gaat het nog een aantal kilometer rechtdoor, maar daarna moet er zowaar nog een keer daadwerkelijk genavigeerd worden. We rijden door een aantal dorpjes en in deze dorpjes gaat het steeds een andere kant op. De wegen blijven verder wel breed en het is ook zo goed als vlak, maar het is toch al enerverender dan het eerste deel van de rit. Buiten de dorpjes zijn er vooral veel bossen en ook de boeren zijn in dit deel van Frankrijk zeker niet ondervertegenwoordigd. Na wat bochten en rotondes rijden de renners na 142 kilometer door Aire-sur-l'Adour, een niet zo heel bijzonder dorp, waar de tussensprint van de dag is. Buiten dit dorp begint de enige geclassificeerde klim van de dag, de Côte d'Aire-sur-l'Adour. Dit pukkeltje is liefst 1,2 kilometer lang en 4,2% gemiddeld, dat wordt naar het binnenblad schakelen dus. Na dit korte bultje is er verder geen afdaling. Wel gaat het bijna 15 kilometer volledig rechtdoor, met alleen een paar rotondes onderweg. Pas na 160 kilometer koers zijn er weer wat bochten. Een keer naar links, een keer naar rechts en dan gaat het weer een aantal kilometer zo goed als rechtdoor dwars door een gebied vol met mais. De wegen zijn hier iets minder breed, maar alsnog breed genoeg. Het blijft ook vlak, op een incidenteel kort bultje na. De renners komen bijzonder weinig obstakels tegen, alleen wat vluchtheuvels in een verdwaald dorpje dat ze per ongeluk doorkruisen. Na 178 kilometer rijdt het peloton door Escoubès en na dit dorpje worden de wegen wat bochtiger. Na een tijd loopt de weg zelfs nog een halve kilometer wat steviger omhoog, maar daar komt al snel een einde aan als de renners rechtsaf slaan richting een enorm brede weg die ze in licht dalende lijn richting Pau gaat brengen. Het is makkelijk rijden over deze weg, alleen wordt de passage in sommige dorpjes wat bemoeilijkt door een overdaad aan verkeersmeubilair. Een van die dorpjes is Morlaàs, waar de koers na 189 kilometer passeert. In Morlaàs hebben ze een aantal opvallende gebouwen, waaronder de lokale kerk.



Na Morlaàs is het nog maar 14 kilometer tot de streep en dat wil zeggen dat deze mensonterende rit bijna gedaan is. Aan de rand van Morlaàs wordt de weg behoorlijk bochtig. Er is een klein afdaling en deze afdaling kent zelfs nog twee bochten die bijna door kunnen gaan voor haarspeldbochten. De weg is wel lekker breed, dus dit kan allemaal prima met hoge snelheid gedaan worden. Na de tweede bocht wordt de weg wel weer recht en dit blijft tot het binnenrijden van Pau zo. Als de renners bijna in de finishplaats zijn, op zeven kilometer van de streep, krijgen ze nog wel met twee rotondes te maken, maar daarna gaat het weer twee kilometer volledig rechtdoor, tot op vijf kilometer van de streep. Hier ligt weer een rotonde, maar nu gaan de renners niet rechtdoor. Ze slaan rechtsaf en komen vrij snel daarna de volgende rotonde tegen, waar ze dan wel weer rechtdoor gaan. Hier moet echter wel stevig gestuurd worden, want het is een ovalen rotonde. Tijdens de afgelopen rit heb ik geleerd dat je zo'n rotonde ook een ovonde mag noemen, zo steek je zelfs tijdens een saaie rit nog wat op. Na deze ovonde gaat het wel weer twee kilometer zo goed als rechtdoor, tot op iets meer dan twee kilometer van de streep. De wegen in Pau zijn breed, maar er staan nog wel wat irritante vluchtheuvels hinderlijk te zijn. Op iets meer dan twee kilometer van de streep komen de renners dan weer zo'n langgerekte rotonde tegen, die aan de linkerkant genomen moet worden. Vlak na de rotonde volgt er een lopende bocht naar links en na die bocht is het nog twee kilometer tot de meet. Over een brede boulevard gaat het ongeveer 900 meter rechtdoor, pas in de buurt van de boog van de laatste kilometer volgt er een scherpe bocht naar links. Na deze bocht gaat het maar kort rechtdoor. In de laaste kilometer ligt er weer een ovalen rotonde, die aan de linkerkant genomen wordt, waarna er een niet zo scherpe bocht naar rechts volgt. Het gaat dan weer even rechtdoor, maar al snel is er een scherpere bocht naar links. Na deze bocht, op iets meer dan 500 meter van de streep, gaat het bijna volledig rechtdoor tot de finish, terwijl de renners op een smallere weg terechtkomen dwars door een woonwijk. Pas in de laatste meters wordt de weg weer breder, hoewel er op 200 meter van de streep ook nog wel een rotonde ligt die op het kaartje niet vermeldt wordt. Na de rotonde wordt de weg weer breder en komt de finish al snel in zicht, langs een grasveld aan de rechterkant en een gigantische parkeerplaats aan de linkerkant.



Pau. Ik ben helemaal klaar met Pau. Sinds 2014 verdoe ik jullie en mijn tijd met deze onzin en het wordt nu al de vierde keer dat ik iets over Pau moet gaan vertellen. Ieder jaar keren we weer terug naar Pau, hoewel het de laatste jaren vooral een vertrekplaats is. De laatste paar keer dat de Tour in Pau eindigde werd het een rit voor de vluchters. Zowel in 2010 als in 2010 ging Pierrick Fedrigo, de zinksnijder, met de zege aan de haal. Dat waren wel beduidend lastigere ritten dan de onzin die we vandaag voorgeschoteld krijgen. Pau is nog atlidj de hoofdstad van het departement Pyrénées-Atlantiques, regio Aquitanië en het maakt ondertussen voor de 69e keer deel uit van de Tour. Toen ik een aantal jaar geleden begon met schrijven had Pau nog 81.000 inwoners, maar dankzij al mijn haat op de stad zijn er ondertussen toch al meer dan 3.000 verdwenen. Tegenwoordig heeft Pau nog 77.600 inwoners en deze wielerfans onder deze overgebleven bewoners hebben al jaren veel geluk. Alleen in Parijs en Bordeaux is de Tour vaker langsgekomen, hoewel Bordeaux de laatste jaren wat minder aan bod komt. Over een aantal jaar is Pau Bordeaux wel voorbij en daar worden we niet zo vrolijk van, want erg interessant zou ik deze stad niet willen noemen. Wel een stad waar in het verleden bijna alleen maar grote namen hebben gewonnen. Binda, Coppi, Bahamontes, Gimondi, Hinault, Kelly, Delgaco, Chiappucci, Zabel en natuurlijk David Etxebarria. Daarnaast hebben hier ook veel Nederlanders gewonnen, zoals Theo Middelkamp, Van Poppel, Lubberdink, Knetemann Breukink, Van der Poel en Leon van Bon. Verder zou ik graag willen beweren dat Pau niet bestaat.



Het zal tijdens deze rit niet bijzonder warm zijn. In de buurt van de startplaats slechts 23 graden en in finishplaats Pau nog wat minder, amper 21 graden. Er is een kleine kans op neerslag in de middag, maar vermoedelijk blijft het droog. In de omgeving van Eymet wordt er wel wat wind verwacht, maar wat meer in de buurt van Pau is daar geen sprake van. Het is overigens ook niet echt een rit waar de wind vaak vrij spel zal hebben, dus daar hoeven we sowieso geen rekening mee te houden. Deze draak van een etappe begint om 13:00 en na een korte neutralisatie van vijf minuten wordt het startsignaal gegeven. Zou me niet verbazen als er nu helemaal niemand meer zin heeft om in de aanval te gaan. Of dat daadwerkelijk zo is gaan we merken vanaf 14:10, want dan starten de uitzendingen. Hoewel het bij deze rit mijn advies zou zijn om wat anders te gaan doen. We hebben al wat matige ritten gehad, maar dit is met afstand de kutste van allemaal. Zet dat ding lekker aan rond 17:15, want de finish wordt pas verwacht tussen 17:36 en 18:03. Als je dus om 14:10 voor de buis zit mag je genieten van gras dat vier uur lang gaat groeien. Moet je niet willen.

Nu Kittel voor de zoveelste keer met een groot verschil heeft gewonnen mag je hopen dat de andere ploegen wakker worden. Dat ze een andere tactiek gaan verzinnen, iets bedenken om het Quick Step en Kittel wat moeilijker te maken. Maar dan hoor je niet lang na de koers Marc Sergeant, de enige man met minder uitstraling dan Jan Boven, raaskallen en dan weet je hoe laat het is. Volgens de briljante gedachtegang van Marc Sergeant hebben ze Greipel niet voor niets meegenomen en daarom moeten ze voor hem rijden. Zit absoluut niets anders op. Hetzelfde lijkt te gelden voor Katusha. Ze hebben nu eenmaal Kristoff bij en daar moeten ze wel voor werken. Je kan natuurlijk ook een keer een Zabel of een Haller in de aanval sturen, maar de voorkeur gaat nog steeds uit naar een nieuwe kansloze sprint van Kristoff. Greipel en Kristoff worden keer op keer pijnlijk hard vernederd door Kittel. Kristoff mag zijn ploeggenoten eeuwig dankbaar zijn dat hij iedere keer zo goed wordt afgezet, zonder zijn trein zou hij niet eens bij de eerste 20 eindigen. Er is bij alle ploegen een pijnlijk gebrek aan enig tactisch besef en er lijkt geen alternatief plan mogelijk te zijn. Daarom gaat deze rit weer in een sprint eindigen en die gaat natuurlijk weer gewonnen worden door dezelfde man.
1. Kittel. Deze jongen schijnt wel aardig hard te kunnen trappen.
2. Groenewegen. Mijn vertrouwen in Groenewegen werd beloond. Hij reed voor het eerst iets wat leek op een goede sprint, ondanks het epische gefaal van zijn ploeggenoten. We zijn vier sprints ver en de droomtrein is nog niet eens in de buurt gekomen van een voldoende, hoewel het volgens Nico Verhoeven fantastisch gaat. Als Groenewegen een keer in een goede positie aan een sprint weet te beginnen kan hij het Kittel nog lastig maken en zelfs met het amateurniveau van de knechten van Lotto Jumbo moet dat een keer gaan lukken.
3. Degenkolb. Heeft nog steeds overal last van, maar wist er toch nog best een goede sprint uit te persen. Werd goed gebracht en dan ben je al enorm in het voordeel. Nu hij eindelijk weer een goed resultaat heeft weten te behalen zal Koentje de Kort hem wel weer naar voren mogen piloteren en dat kan Koentje best aardig.
4. Kristoff. Hij werd weer perfect gebracht en hij bleek weer de snelheid niet te hebben. Ik heb medelijden met zijn ploeggenoten, maar ze zullen nu vast weer hun ballen eraf moeten draaien voor de matige Noor die ook in deze sprint weer gepasseerd gaat worden en dan weer met een verre ereplaats richting de bus mag. Lekker man.
5. Selig. Jawel, onze Rudi. Sinds de uitsluiting van Sagan is Rudiger de aangewezen man bij Bora en dat doet hij beter dan verwacht. Een knappe vijfde plaats in Bergerac, niks mis mee. Aangezien de concurrentie er ook helemaal niets van kan moet er nu wel weer een nieuwe vijfde plaats mogelijk zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172357273
Weer 200+ km aan aids. :')

Respect dat je er nog een voorbeschouwing uit kreeg. Die andere ploegen zijn zo debiel inderdaad, treurig.
Jack does it in real time...
pi_172357286
Heb je het interview van de NOS met de parcours-tekenaar nog gezien R_R? Dan wordt opeens alles duidelijk.
pi_172357295
Bij het algemeen klassement zie je wel soms dat teams gaan samenspannen tegen de sterkste man in koers. Ik ben #teamhilaire in dezen. Als elk team een paar sterke mannen meestuurt, dan vechten die voor de overwinning. Quickstep kan niet elke etappe 100 man controleren.
  woensdag 12 juli 2017 @ 07:07:44 #5
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172357329
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 06:52 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Heb je het interview van de NOS met de parcours-tekenaar nog gezien R_R? Dan wordt opeens alles duidelijk.
Nee, vertel...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172357418
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 06:56 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Bij het algemeen klassement zie je wel soms dat teams gaan samenspannen tegen de sterkste man in koers. Ik ben #teamhilaire in dezen. Als elk team een paar sterke mannen meestuurt, dan vechten die voor de overwinning. Quickstep kan niet elke etappe 100 man controleren.
maar ja nu hebben ze al vier etappes binnen en elke ontsnapping dat het einde haalt brengt Kittel dichter bij de groene trui in Parijs.

Denk dat Quick Step het ook wel gezegend vindt dan.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172357600
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 07:29 schreef franklop het volgende:

[..]

maar ja nu hebben ze al vier etappes binnen en elke ontsnapping dat het einde haalt brengt Kittel dichter bij de groene trui in Parijs.

Denk dat Quick Step het ook wel gezegend vindt dan.
Dat is toch ook het idee van zo'n ontsnapping? :P

Want dat lijkt me ook, of QS gaat etappes uitzoeken. Maar niet alles controleren
pi_172357602
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 07:07 schreef Bugno het volgende:

[..]

Nee, vertel...
Het ligt allemaal aan de renners, de veiligheid en het materiaal.
  woensdag 12 juli 2017 @ 08:09:03 #9
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172357632
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 08:03 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Het ligt allemaal aan de renners, de veiligheid en het materiaal.
_O- en dan die afdalingen in de Jura kiezen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172357793
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 08:09 schreef Bugno het volgende:

[..]

_O- en dan die afdalingen in de Jura kiezen
Ja, al had 'ie daarover ook nog wel enigszins een punt hoor, in het wielrennen wordt in zo'n situatie het materiaal geenszins aangepast en de renners worden steeds leiper.

(Maar goed, dat gaat niet heel snel veranderen want dan is er altijd wel een gek die een minuut pakt als andere wielrenners op veiliger materiaal gaan rijden.)
pi_172358199
Amador start vandaag niet meer vanwege knieproblemen.
pi_172358253
Flopshow #7
  woensdag 12 juli 2017 @ 09:23:34 #13
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172358364
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 09:23:45 #14
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172358368
werken
pi_172358800
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:23 schreef Bugno het volgende:
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Tot dusver doordeweeks nog gewerkt tot een uur of 16.30 en daarmee elke dag ruim op tijd terug. Morgen en overmorgen wel vrij genomen, dus dan reken ik op een topshow.
  woensdag 12 juli 2017 @ 10:09:32 #16
62913 Blik
The one and Only!
pi_172359012
weer 200+km aan flopshow
  woensdag 12 juli 2017 @ 10:09:39 #17
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_172359014
Gister alleen de laatste 3 km gezien. Vandaag weer zoiets denk ik.

Gaapshow.
  woensdag 12 juli 2017 @ 10:21:26 #18
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172359200
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:23 schreef Bugno het volgende:
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Boodschappen doen, wassen draaien..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172359646
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:23 schreef Bugno het volgende:
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Werken.
Jack does it in real time...
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 10:48:21 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172359648
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 06:52 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Heb je het interview van de NOS met de parcours-tekenaar nog gezien R_R? Dan wordt opeens alles duidelijk.
Van de NOS krijg ik bijzonder weinig mee. Samenvatting?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172359755
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 10:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Van de NOS krijg ik bijzonder weinig mee. Samenvatting?
http://nos.nl/tour/artike(...)e-veel-risico-s.html
pi_172360077
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:10 schreef TheArt het volgende:
Amador start vandaag niet meer vanwege knieproblemen.
Amador gaat het dan toch proberen vandaag na intensieve behandeling.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 11:17:13 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172360165
quote:
Deze man kan ik nu al helemaal niet meer serieus nemen. Hij noemt de etappe naar Nuits Saint Georges als voorbeeld. Vanwege veiligheidsredenen was er een lus van 40 kilometer extra nodig, volgens hem.

Voor ze aan die lus beginnen rijden ze over een grote en brede weg rechtsreeks naar Nuits Saint Georges. Op wat vluchtheuvels na is er geen enkel gevaar. Vervolgens slaan ze af en beginnen ze aan die lus, met veel smallere en bochtigere wegen, waarna ze in de slotkilometers weer op die brede en rechte weg uitkomen, maar dan aan de andere kant van het dorp. Hoezo veiligheid? Wat lul je nou?

Of die finish van gisteren, veiligheid? Dit is zo ridicuul.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 11:32:07 #24
62913 Blik
The one and Only!
pi_172360508
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Deze man kan ik nu al helemaal niet meer serieus nemen. Hij noemt de etappe naar Nuits Saint Georges als voorbeeld. Vanwege veiligheidsredenen was er een lus van 40 kilometer extra nodig, volgens hem.

Voor ze aan die lus beginnen rijden ze over een grote en brede weg rechtsreeks naar Nuits Saint Georges. Op wat vluchtheuvels na is er geen enkel gevaar. Vervolgens slaan ze af en beginnen ze aan die lus, met veel smallere en bochtigere wegen, waarna ze in de slotkilometers weer op die brede en rechte weg uitkomen, maar dan aan de andere kant van het dorp. Hoezo veiligheid? Wat lul je nou?

Of die finish van gisteren, veiligheid? Dit is zo ridicuul.
Als je de stukjes leest van hem in de ProCycling dan gaan je haren ook recht overeind staan, zoveel onzin bij elkaar. BIj etappe 6 naar Troyes stond dat het zo'n lange etappe was om zo snel mogelijk naar de bergen te gaan, het was verdomme een etappe richting het Westen, weg van de Jura vandaan :')
pi_172360543
Verhoeven vond dat de sprint trein gisteren goed liep :')

Het was alleen pure pech dat er allemaal andere renners tussen kwamen op 4km van de finish :')
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 11:35:29 #26
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172360578
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:23 schreef Bugno het volgende:
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Zelf sporten al gedaan voor vandaag, dan blijft leren en tennis kijken en eventueel eten maken over :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 12 juli 2017 @ 11:54:35 #27
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172360986
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:35 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zelf sporten al gedaan voor vandaag, dan blijft leren en tennis kijken en eventueel eten maken over :)
Ik moet ook nu even lunch gaan halen. Iemand tips?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172360992
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:23 schreef Bugno het volgende:
Wat gaan jullie vandaag doen tijdens deze rit?
Zelf de Tour rijden op de PS4
pi_172361007
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:54 schreef Max23 het volgende:

[..]

Zelf de Tour rijden op de PS4
Is dat een leuk spel? Wil die misschien voor de Xbox One halen, maar ben bang dat die erg tegenvalt vergeleken met Pro Cycling Manager.
  woensdag 12 juli 2017 @ 12:31:31 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172361651
Leuk dat ze voor de 653e keer in Pau komen...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172362196
1 poging en ja hoor, ze zijn weer weg. Backaert, Marcato en Bodnar.
pi_172362201
Goh het is alweer klaar
pi_172362215
Ik hoop dat ze bij Lotto-Soudal echt allemaal een ravijn inrijden. Wat een walgelijke ploeg :')
pi_172362221
Hoe die Lotto-Soudals de weg ook blokkeren vanaf kilometer nul. :')
pi_172362227
Dit is echt de meest suffe en saaie tour die ik heb gezien. Ik heb gisteren niet gekeken en vandaag is het weer niks
pi_172362273
Late finish vandaag. Als ze besluiten om onder de 40 te gaan rijden, zijn ze na 18.00 uur nog niet binnen.
leven zoals het leven is
pi_172362303
Juryvoorzitter Mariën: "Bouhanni had al een waarschuwing gekregen"

Flapdrol, Bauer vanavond dus ook nog een boete.
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:13:31 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172362368
Bouhanni moet je gewoon preventief weren, lul.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172362377
Dielan meldt dat Wagner vandaag wordt vervangen door Timo.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 13:15:05 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172362398
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef showtimer het volgende:
Dielan meldt dat Wagner vandaag wordt vervangen door Timo.

161107_420331_6omkvq.jpg
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:16:54 #41
265852 Gohf046
Ex - FvD'er
pi_172362432
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_172362440
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef showtimer het volgende:
Dielan meldt dat Wagner vandaag wordt vervangen door Timo.
Heeft Merijn daar wel toestemming voor gegeven
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:21:00 #43
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172362518
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:14 schreef showtimer het volgende:
Dielan meldt dat Wagner vandaag wordt vervangen door Timo.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 13:23:27 #44
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172362568
Ik schakel in en het gaat over plassende vrouwen, topshow
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172362569
Ploegleider Steven De Neef in de ontsnapping _O_

http://imgur.com/a/W4g5Z
pi_172362588
Die vlakke etappes worden met het jaar mensonterender. Erger dan nu kan het in elk geval niet meer worden. Vroeger waren zulke etappes meestal ook niet al te boeiend, maar dan was er altijd nog een flinke strijd geweest om in de kopgroep te zitten en moest het peloton vaak nog wat moeite doen om ze terug te halen, wat ook wel eens verkeerd ging.

Tegenwoordig zijn de etappes letterlijk kopieën van elkaar en wordt er niet eens meer moeite gedaan om het leuk te maken of iets origineels te doen. Het is wel duidelijk dat de ploegen geen FUCK geven om de kijkers, maar die worden zo allemaal weggejaagd. En als de sprints nu nog spannend waren, maar ook daar heb je elk jaar wel een dominant figuur die 3/4 van de sprints wint.

:Z
pi_172362644
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:23 schreef TheArt het volgende:
Ploegleider Steven De Neef in de ontsnapping _O_

http://imgur.com/a/W4g5Z
Haha, hoe dan NOS?
Demain, on roule
pi_172362669
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:23 schreef TheArt het volgende:
Ploegleider Steven De Neef in de ontsnapping _O_

http://imgur.com/a/W4g5Z
Echt wtf _O- :')
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 13:28:49 #49
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172362678
#werkenbijdenos
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:31:46 #50
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172362739
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:23 schreef TheArt het volgende:
Ploegleider Steven De Neef in de ontsnapping _O_

http://imgur.com/a/W4g5Z
_O-
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:33:22 #51
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172362771
NOS :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172362813
Waarom zit deze stad elk jaar in de tour? waarom zoveel vlakke ritten? waarom fietsen ze uberHaupt doordeweeks? zoveel vragen deze tour..
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:35:44 #53
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172362819
Contador_Notebk twitterde op woensdag 12-07-2017 om 13:20:49 Km 10.8: Gap is 3:26 to Bodnar, De Neef (not Backaert) and Marcato. reageer retweet
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:35:58 #54
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172362828
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:35 schreef byah het volgende:
Waarom zit deze stad elk jaar in de tour? waarom zoveel vlakke ritten? waarom fietsen ze uberHaupt doordeweeks? zoveel vragen deze tour..
Bergen waren op.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 13:40:41 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172362907
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:35 schreef Dagoduck het volgende:
Contador_Notebk twitterde op woensdag 12-07-2017 om 13:20:49 Km 10.8: Gap is 3:26 to Bodnar, De Neef (not Backaert) and Marcato. reageer retweet
:')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172362908
Bananito wil nu zoveel mogelijk gewicht besparen en heeft dus ook zijn haren er maar af laten scheren _O_

  woensdag 12 juli 2017 @ 13:41:15 #57
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_172362924
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:24 schreef Chiappucci het volgende:
Die vlakke etappes worden met het jaar mensonterender. Erger dan nu kan het in elk geval niet meer worden. Vroeger waren zulke etappes meestal ook niet al te boeiend, maar dan was er altijd nog een flinke strijd geweest om in de kopgroep te zitten en moest het peloton vaak nog wat moeite doen om ze terug te halen, wat ook wel eens verkeerd ging.

Tegenwoordig zijn de etappes letterlijk kopieën van elkaar en wordt er niet eens meer moeite gedaan om het leuk te maken of iets origineels te doen. Het is wel duidelijk dat de ploegen geen FUCK geven om de kijkers, maar die worden zo allemaal weggejaagd. En als de sprints nu nog spannend waren, maar ook daar heb je elk jaar wel een dominant figuur die 3/4 van de sprints wint.

:Z
Vroeger verheugde ik me op de massasprints, hoopte altijd dat de kopgroep het niet zou halen(behalve in overgangsetappes, die waren standaard voor de vluchters). Vind de opbouw naar een massasprint altijd fascinerend om te zien.

Tegenwoordig is het precies andersom. Je kunt het de ploegen niet eens kwalijk nemen dat ze gezien het parcours bijna allemaal 1 of meerdere sprinters meenemen. Maar als er van de 5 sprintetappes 4 met overmacht door dezelfde renner worden gewonnen zou je toch verwachten dat de ploegen die niet winnen wat anders proberen? Een gemiddelde Lotto of Katusha renner moet toch ook bij zichzelf denken: weer de hele dag op kop rijden voor een 4e plaats van Kristoff of Greipel WTF? Spreek eens met andere ploegen af om renners mee te sturen in een vlucht zodat je QS dwingt om alleen in de achtervolging te gaan. Zo maak je meer kans dan op deze manier. En als de kopgroep alsnog wordt ingelopen heb je altijd nog een sprinter achter de hand.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 13:42:28 #58
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172362944
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:41 schreef Boezeidekoe het volgende:

[..]

Vroeger verheugde ik me op de massasprints, hoopte altijd dat de kopgroep het niet zou halen(behalve in overgangsetappes, die waren standaard voor de vluchters). Vind de opbouw naar een massasprint altijd fascinerend om te zien.

Tegenwoordig is het precies andersom. Je kunt het de ploegen niet eens kwalijk nemen dat ze gezien het parcours bijna allemaal 1 of meerdere sprinters meenemen. Maar als er van de 5 sprintetappes 4 met overmacht door dezelfde renner worden gewonnen zou je toch verwachten dat de ploegen die niet winnen wat anders proberen? Een gemiddelde Lotto of Katusha renner moet toch ook bij zichzelf denken: weer de hele dag op kop rijden voor een 4e plaats van Kristoff of Greipel WTF? Spreek eens met andere ploegen af om renners mee te sturen in een vlucht zodat je QS dwingt om alleen in de achtervolging te gaan. Zo maak je meer kans dan op deze manier. En als de kopgroep alsnog wordt ingelopen heb je altijd nog een sprinter achter de hand.
Nou ja, de opbouw naar een sprint vind ik nog altijd erg interessant om te zien, met name de laatste 10-15km om daar te kijken hoe de treintjes rijden, wie waar zit etc. Maar die ellende daarvoor, man man man :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172362989
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:35 schreef byah het volgende:
Waarom zit deze stad elk jaar in de tour? waarom zoveel vlakke ritten? waarom fietsen ze uberHaupt doordeweeks? zoveel vragen deze tour..
Ze moeten op een veilige manier van de vooraf bepaalde startplaats naar de vooraf bepaalde finishplaats komen, dat kan niet over heuvels.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 13:46:47 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172363032
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:44 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ze moeten op een veilige manier van de vooraf bepaalde startplaats naar de vooraf bepaalde finishplaats komen, dat kan niet over heuvels.
Matige satire.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:47:11 #61
62913 Blik
The one and Only!
pi_172363040
Ik begrijp ook echt niet waarom Lotto of Katusha niet een mannetje meesturen, wat een kansloze saaie bedoeling op deze manier.
  woensdag 12 juli 2017 @ 13:48:06 #62
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172363055
Maar ik begrijp dat Lotto weer lekker aan het controleren is? :')

Heerlijke ontsnapping weer. Er komt straks een recordaantal frisse renners in Parijs aan. Man man man..wat een pure, diepe, doffe, kansloze ellende weer dit.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172363079
De laatste 10 km van een vlakke etappe zijn nog steeds leuk.

Maar het is redelijk krankzinnig dat ze niet iets meer etappes over heuvelachtig gebied kunnen doen. Als dat echt zo veel te zwaar is (is niet zo), dan ben ik voorstander van inkorten van grote rondes.

Vijf vlakke sprints, drie heuvelsprints, vijf heuvelritten die alle kanten op kunnen gaan, drie aankomsten bergop, drie bergritten zonder aankomst bergop, twee tijdritten. Dat lijkt mij een prima samenstelling van een grote ronde. Als dit te zwaar is, maak je er een aantal zeer kort.
pi_172363112
Kittel gaat wel weer een keer vallen of uit z'n pedaal schieten, en dan denken alle sprintploegen dat ze toch wel kunnen winnen en doen ze volgend jaar weer dezelfde tactiek.
pi_172363327
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 13:49 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
De laatste 10 km van een vlakke etappe zijn nog steeds leuk.

Maar het is redelijk krankzinnig dat ze niet iets meer etappes over heuvelachtig gebied kunnen doen. Als dat echt zo veel te zwaar is (is niet zo), dan ben ik voorstander van inkorten van grote rondes.

Vijf vlakke sprints, drie heuvelsprints, vijf heuvelritten die alle kanten op kunnen gaan, drie aankomsten bergop, drie bergritten zonder aankomst bergop, twee tijdritten. Dat lijkt mij een prima samenstelling van een grote ronde. Als dit te zwaar is, maak je er een aantal zeer kort.
klimmetje van 3e categorie op 5km van aankomst ofzo. Dat soort etappes zijn vaak leuk :Y
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172363407
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:54 schreef Bugno het volgende:

[..]

Ik moet ook nu even lunch gaan halen. Iemand tips?
Pizza en een glas melk.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:08:34 #67
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172363497
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:04 schreef CP360 het volgende:

[..]

Pizza en een glas melk.
Leuke tip!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:17:52 #68
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172363669
Zijn ze er al?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:19:52 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172363706
De NOS is LIVE jongens *O*
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:20:39 #70
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172363719
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
De NOS is LIVE jongens *O*
OH NO(E)S! -O-
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:23:19 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172363764
Ik ben de nostradamusvoorspellingen eindelijk eens aan het verwerken :@

Ik heb sommige dingen wel echt iets te snel ingevuld :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172363771
Ik vind die tenues van Bora wel mooi :o
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:23:56 #73
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172363776
Goed commentaar wel.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:24:57 #74
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172363793
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:23 schreef DeLuna het volgende:
Goed commentaar wel.
Prima commentaar inderdaad, uitmuntende omroep die NOS.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:25:28 #75
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172363803
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Prima commentaar inderdaad, uitmuntende omroep die NOS.
Is toch gewoon waar wat hij zegt.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:25:45 #76
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172363815
#ANEKDOTE
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172363847
Herbert _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:28:58 #78
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172363876
Waar is deze weg? Heeft iemand een Google Maps linkje?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:29:57 #79
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172363895
Mooie Le Mans-chicane
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:31:18 #80
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172363916
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:29 schreef heywoodu het volgende:
Mooie Le Mans-chicane
De rest van de weg is oude Hockenheim zo te zien.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:31:43 #81
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172363920
Hey, de niet gestartte Amador.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:34:36 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172363956
Wereldanekdote van Karsten weer, bier drinken met Valverde.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172363971
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:34 schreef heywoodu het volgende:
Wereldanekdote van Karsten weer, bier drinken met Valverde.
set op zoundcloud wil hore!
pi_172364029
Wat een ellendig rechte weg. Demotiverend als wat.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:40:21 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172364073
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:35 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

set op zoundcloud wil hore!
Even terugspoelen en opnemen, moment.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172364091
geniaal die Maarten. Ik ben voor een 3 weekse ronde met enkel deze etappes en D&D. die gaan echt hard na een week. _O-
pi_172364144
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Even terugspoelen en opnemen, moment.
<3
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:43:30 #88
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172364154
Sergeant :') :') :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 14:43:44 #89
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172364161
Marc Sergeant heeft een verstandelijke beperking.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172364178
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:43 schreef Mexicanobakker het volgende:
Sergeant :') :') :')
Deze gast idd, wtf :')
Sergeant SJENANT
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:44:34 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172364181
Interview met De Neef
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:44:40 #92
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172364182
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:43 schreef Mexicanobakker het volgende:
Sergeant :') :') :')
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:44:43 #93
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172364183
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 14:45:50 #94
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172364211
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:44 schreef Van_Poppel het volgende:
Interview met De Neef
Toch knap, dat je vanaf de fiets even een interviewtje kan geven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf woensdag 12 juli 2017 @ 14:45:56 #95
842 Zorro
Z
pi_172364214
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:44 schreef Van_Poppel het volgende:
Interview met De Neef
Rechtstreeks vanuit de kopgroep?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:46:58 #96
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172364245
2% vind ik anders nog erg enthousiast.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172364247
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:47:18 #99
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364256
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
#vd
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 14:47:46 #100
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172364265
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
Smerigvet, ouwe reus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 14:50:04 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172364323
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
Smerig vet. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:50:34 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172364340
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
Papzak
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:51:35 #103
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364367
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Nu ik met mergpijpjes en croissants hier zit, kan deze etappe niet meer stuk.
Wat drink je er eigenlijk bij?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172364376
W W WWWWWW
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:52:39 #105
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364391
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:52 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
W W WWWWWW
WWWW-Wat?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:52:52 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172364400
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Papzak
Zeg jij :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 14:53:22 #107
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172364416
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Zeg jij :D
Mijn gewicht daalt harder dan Savoldelli.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172364436
maarten valt van zn stoel
pi_172364468
teejlor finnie is dood volgens maarten -O-
pi_172364496
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:52 schreef Bugno het volgende:

[..]

WWWW-Wat?
GGGG G G G GRPJE
  woensdag 12 juli 2017 @ 14:56:57 #111
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364504
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:56 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

GGGG G G G GRPJE
LLLL-LLL-LL-Leuke
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172364586
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:55 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
teejlor finnie is dood volgens maarten -O-
Verongelukt zei die idd, die fout wordt vaker gemaakt.
pi_172364600
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 14:56 schreef Bugno het volgende:

[..]

LLLL-LLL-LL-Leuke
dankje

HHHHHH VVVVV JJJJ <3
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:02:01 #114
62913 Blik
The one and Only!
pi_172364615
Waarom gaat het peloton nu al in achtervolging, voorsprong is nog maar 2.5 minuut :')
pi_172364633
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:02 schreef Blik het volgende:
Waarom gaat het peloton nu al in achtervolging, voorsprong is nog maar 2.5 minuut :')
Na de 2e etappe willen ze denk ik elk risico uitsluiten :')
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:03:06 #116
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172364642
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:02 schreef Blik het volgende:
Waarom gaat het peloton nu al in achtervolging, voorsprong is nog maar 2.5 minuut :')
Op mijn tv 3,5.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:04:07 #117
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364657
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:01 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

dankje

HHHHHH VVVVV JJJJ <3


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:04:51 #118
62913 Blik
The one and Only!
pi_172364670
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:03 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Op mijn tv 3,5.
LollerGPS, nu is het 4 :')
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:06:16 #119
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172364708
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:04 schreef Blik het volgende:

[..]

LollerGPS, nu is het 4 :')
Dat ging wel snel ja :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172364717
se gaan et halen ! *O*
pi_172364736
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:04 schreef Bugno het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*;
pi_172364799
TourDeJose twitterde op woensdag 12-07-2017 om 15:04:26 Altijd leuk om te horen. Dank je!https://t.co/j0Tzuo9ipT reageer retweet
gvd :')
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:10:47 #123
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172364807
GPS genot _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172364811
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:06 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dat ging wel snel ja :D
Huh nu weer 1.40. Gps was in de war?
pi_172364822
wellicht halen se t niet :'(
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:12:05 #126
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172364840
Hopelijk heeft Dylan vandaag wel eens een goede positie. Het enige wat hij hoeft te doen is vooraan zitten rondom kittel. Op topsnelheid moet hij kittel kunnen kloppen blijkbaar.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:14:49 #127
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172364913
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:10 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
TourDeJose twitterde op woensdag 12-07-2017 om 15:04:26 Altijd leuk om te horen. Dank je!https://t.co/j0Tzuo9ipT reageer retweet
gvd :')
Ok, welke FOK!er heeft deze tweet verstuurd?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:18:57 #128
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365022
VOELZANG
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:19:26 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365032
van baarle mag niet meer in de aanval dus ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:20:37 #130
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365067
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
van baarle mag niet meer in de aanval dus ;(
Meh, morgen of overmorgen zakt Uran3 gewoon weer door het ijs hoor.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:24:20 #131
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172365135
Is het al spannend?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172365184
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:24 schreef Dagoduck het volgende:
Is het al spannend?
Ik durf niet te kijken zo spannend.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:28:10 #133
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365200
Ach die laatste 100km vliegen voorbij joh.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:28:27 #134
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365204
Pleintjesgenot _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:28:43 #135
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365209
Tekentafelwielrennen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:29:56 #136
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_172365249
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:24 schreef Dagoduck het volgende:
Is het al spannend?
ik kijk nu ook.
Heb vast veel gemist.
Maar even wachten op Herbert's 'mocht u later hebben ingeschakeld'.
Meestal zo rond 1600
Feyenoord!!! * Barça
pi_172365278
Hilaire _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:33:11 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172365330
Godchristus. Kittel nummer vijf dus vandaag. Topshow weer
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:33:13 #139
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365332
Die kwaakstem van Van Bon lang niet meer gehoord.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:33:44 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365348
'Rustig aan.'

Die woorden hebben we vaker gehoord van Hilaire.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172365373
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Godchristus. Kittel nummer vijf dus vandaag. Topshow weer
Hopelijk wint hij met 15 meter voorsprong.
pi_172365380
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
'Rustig aan.'

Die woorden hebben we vaker gehoord van Hilaire.
:?
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:35:22 #143
62913 Blik
The one and Only!
pi_172365385
De reden voor deze belachelijke flopshow (Volgens Thierry Gouvenou in Procycling):

quote:
The peloton is getting close to “The Chapel of the Cyclists” at Labastide-d'Armagnac. It's a church full of cycling memorabilia such as champions' jerseys and bikes. Jacques Anquetil, Tom Simpson, Bernard Hinault and Eddy Merckx are among the stars who donated some of their personal items to this museum of cycling created by Father Joseph Massie in 1959. The last time the Tour de France passed by was in 2000 when the riders were going from Agen to Pau. It'll be the fifth time since 1984. In 1989, Labastide-d'Armagnac was even the starting location of a stage to Pau.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:35:35 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172365388
Machado weer de hele dag op kop voor een 8e plek van Kristoff, lekker hoor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:35:40 #145
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365391
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:35 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

:?
Ben je naar de NOS aan het kijken ofzo?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:35:59 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172365395
Maar echt waar! Als je het dertig keer probeert wint Greipel of Kristoff heus wel een ritje
pi_172365402
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ben je naar de NOS aan het kijken ofzo?
Natuurlijk niet. Je doelt natuurlijk op het bekende fragment met Johnny.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:36:31 #148
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365406
CHUTE
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172365410
CHUTE!
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:36:58 #150
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365420
Naesen staat bij een val.

Je verwacht het niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:36:59 #151
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172365422
Hoe dan :?
pi_172365430
EN WAKKER!
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:15 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365433
Cataldo heeft auw.

Degenkolb en Domont ook weer voor de zoveelste keer onderuit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:16 #154
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365435
CHUTERDECHUTE
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:18 #155
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172365437
Degenkolb erbij ook ;(
pi_172365441
d'n John
pi_172365444
Dat wordt geen sprintje voor ome Sjon.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:31 #158
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365445
Dat was niet Fuglsang toch?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172365446
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:37 schreef MrBanaan1 het volgende:
Degenkolb erbij ook ;(
:(
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:35 #160
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172365447
Is cataldo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 15:37:45 #161
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172365454
Verdomme Deeg
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172365458
Cataldo DNF lijkt me.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:38:04 #163
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365461
Degenkolb :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:38:21 #164
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365468
Aru is nu mad
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:38:30 #165
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365473
hopelijk De Deeg zonder erg, ik heb hem net opgesteld in CM :(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:38:43 #166
62913 Blik
The one and Only!
pi_172365477
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:37 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat was niet Fuglsang toch?
Nee, dat was wel duidelijk ja :)
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:39:33 #167
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365491
Niemand die wacht op D'n Deeg?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172365498
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:39 schreef Bugno het volgende:
Niemand die wacht op D'n Deeg?
verbaast me ook
pi_172365502
Aru en Fugl houden bergop echt niemand meer over
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:40:40 #170
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365521
Chateaugenot
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 15:40:44 #171
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172365525
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:40 schreef Marcoss het volgende:
Aru en Fugl houden bergop echt niemand meer over
Zorgen dat ze niet per ongeluk uit de groep met Sky moeten lossen en er is niks aan de hand :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:40:52 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365530
En de abandon.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:41:10 #173
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365538
Crevaison Cataldo
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:41:29 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172365545
D'n John :'(
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:42:32 #175
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172365564
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Crevaison Cataldo
Ik mis hier een grapje denk ik.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:45:47 #176
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365625
Strafpunten voor passiviteit bij het wielrennen, ik ben voor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172365654
Fuglsang heeft pijn aan zn hand
pi_172365674
droomplan
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:49:03 #179
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172365677
Voor de bergetappes is het jammer dat Cataldo eruit ligt. Zou een ideaal springplankje voor Aru en/of Fuglsang zijn geweest.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:49:35 #180
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172365690
Degenkolb nog steeds zwemmend tussen de auto's?
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 15:52:53 #181
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172365753
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:49 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de bergetappes is het jammer dat Cataldo eruit ligt. Zou een ideaal springplankje voor Aru en/of Fuglsang zijn geweest.
jup, nu moet die ene vage oostblokker de bruggenhoofdentactiek inleiden en die zie ik niet als kanshebber.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172365757
lazor vind t moeilijk
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:54:04 #183
62913 Blik
The one and Only!
pi_172365775
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:49 schreef LekkerWeertje het volgende:
Degenkolb nog steeds zwemmend tussen de auto's?
Die was 5 minuten geleden al terug
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:55:01 #184
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172365803
Tom Leezer, de enige echte sprintprofessor.
  woensdag 12 juli 2017 @ 15:57:42 #185
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172365867
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:52 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

jup, nu moet die ene vage oostblokker de bruggenhoofdentactiek inleiden en die zie ik niet als kanshebber.
Lutsenko is een baas en die andere Kazach ook.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 15:58:30 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172365889
Ik word zo moe van de glazen bol van Sergeant. Dat Lotto Jumbo zogenaamd zou gaan rijden als er iemand van Lotto Soudal in de aanval gaat. Waar is dat op gebaseerd?

Probeer dat eerst eens uit, misschien valt het in de praktijk wel mee. Wat een lethargische idioot. Weg met die vent.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172365912
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik word zo moe van de glazen bol van Sergeant. Dat Lotto Jumbo zogenaamd zou gaan rijden als er iemand van Lotto Soudal in de aanval gaat. Waar is dat op gebaseerd?

Probeer dat eerst eens uit, misschien valt het in de praktijk wel mee. Wat een lethargische idioot. Weg met die vent.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:03:35 #188
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366017
Al die namen die ze dit jaar ineens anders uitspreken.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366022
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik word zo moe van de glazen bol van Sergeant. Dat Lotto Jumbo zogenaamd zou gaan rijden als er iemand van Lotto Soudal in de aanval gaat. Waar is dat op gebaseerd?

Probeer dat eerst eens uit, misschien valt het in de praktijk wel mee. Wat een lethargische idioot. Weg met die vent.
Projectie? Soudal heeft gisteren zelf Küng geïntimideerd door op zijn achterwiel te rijden.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:03:53 #190
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172366025
Herbert is trots op z'n uitspraak :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:04:06 #191
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172366027
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:03 schreef Dagoduck het volgende:
Al die namen die ze dit jaar ineens anders uitspreken.
Aru voorop :D :')
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:04:42 #192
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172366038
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:04 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Aru voorop :D :')
Hoe doen ze het dit jaar?

AAAAA-roe, Of A-ROE?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:04:53 #193
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366044
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:04 schreef Bugno het volgende:

[..]

Hoe doen ze het dit jaar?

AAAAA-roe, Of A-ROE?
Áru
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366055
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:04 schreef Bugno het volgende:

[..]

Hoe doen ze het dit jaar?

AAAAA-roe, Of A-ROE?
AAA A AAAAAAA - ROE!
pi_172366063
samenvatting~!
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:05:53 #196
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366066
SAMENVATTING!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:05:59 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366072
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:03 schreef showtimer het volgende:

[..]

Projectie? Soudal heeft gisteren zelf Küng geïntimideerd door op zijn achterwiel te rijden.
Lotto Soudal is een intenst treurige ploeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:06:28 #198
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366091
#BLOED
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:06:35 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366094
Tristan Hofman is een randdebiel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 16:06:57 #200
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172366108
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lotto Soudal is een intenst treurige ploeg.
leuke renners maar Sergeant :') Beetje zoals Sunweb
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:07:09 #201
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366113
Pfff, dat was de samenvatting? Het enige, een paar rijden weg en een paar vallen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:07:43 #202
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366128
Luddeveduh...
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366134
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:07 schreef Dagoduck het volgende:
Pfff, dat was de samenvatting? Het enige, een paar rijden weg en een paar vallen.
dat terwijl er soveel was gebeurt, jezus joris let es op
pi_172366154
Stelletje makke schapen die andere sprintersploegen.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:09:17 #205
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366169
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:08 schreef Aguero het volgende:
Stelletje makke schapen die andere sprintersploegen.
Moeten we volgens Tristan maar accepteren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172366181
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:05 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

AAA A AAAAAAA - ROE!
Dat is ook de juiste uitspraak.
pi_172366212
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Moeten we volgens Tristan maar accepteren.
Kittel lacht zich rot.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:11:10 #208
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366217
Bau en Lau. 15e eeuws kasteel. Karakteristieke bouw. Waar is de bingokaart?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366228
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:11 schreef Dagoduck het volgende:
Bau en Lau. 15e eeuws kasteel. Karakteristieke bouw. Waar is de bingokaart?
_O-
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:12:50 #210
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366271
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:11 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

_O-
Gorilla kan ook worden afgestreept.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366274
Sjezus deze imbecielen weer :')
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:13:26 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366285
Waarom klinken Christophe Vandegoor en Carl Berteele exact hetzelfde?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172366337
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Waarom klinken Christophe Vandegoor en Carl Berteele exact hetzelfde?
Omdat ze allebei even saai en zielloos zijn.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:16:57 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366367
Frank Hoste gaat het ook al over de bermudadriehoek hebben. Hou op met me.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172366390
tussusprintju
pi_172366411
Frank Hoste is volgend jaar ploegleider bij Lotto-Soudal
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:19:37 #217
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172366439
Wat een positiviteit.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:22:59 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366526
Dit wordt weer huilen voor Matthews.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:23:39 #219
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366541
Fiets ff met 60 p/u naar de finish aub, dankjewel.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366548
GE-WEL-DI-GE TUSSENSPRINT/
dit is te veel moois ik kan het niet meer aan, hou op hou op!
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:24:12 #221
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366564
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:23 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
GE-WEL-DI-GE TUSSENSPRINT/
dit is te veel moois ik kan het niet meer aan, hou op hou op!
Tijd voor een nieuwe SAMENVATTING!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366570
Gelachen om Kristoff en Matthews.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:24:56 #223
62913 Blik
The one and Only!
pi_172366581
Mooi hoe relax Kittel gewoon in het wiel blijft van Matthews, hoeft nul moeite te doen en verliest misschien 1 of 2 puntjes voorsprong. Om zo dadelijk weer verwoestend uit te halen in de eindsprint
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:25:29 #224
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172366599
"Wat doen die Movistars daar voorin?"

"Quintana heeft alle zinnen gezet op het groen, nu die niet meer voor het geel kan gaan."

_O-
pi_172366604
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:24 schreef Blik het volgende:
Mooi hoe relax Kittel gewoon in het wiel blijft van Matthews, hoeft nul moeite te doen en verliest misschien 1 of 2 puntjes voorsprong. Om zo dadelijk weer verwoestend uit te halen in de eindsprint
Gelukkig heeft Groenewegen zich nog meer kunnen sparen. :D
pi_172366605
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:24 schreef Blik het volgende:
Mooi hoe relax Kittel gewoon in het wiel blijft van Matthews, hoeft nul moeite te doen en verliest misschien 1 of 2 puntjes voorsprong. Om zo dadelijk weer verwoestend uit te halen in de eindsprint
Jep _O-
pi_172366634
"FREE SAGAN"
pi_172366637
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:25 schreef LekkerWeertje het volgende:
"Wat doen die Movistars daar voorin?"

"Quintana heeft alle zinnen gezet op het groen, nu die niet meer voor het geel kan gaan."

_O-
wie zei dit?
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:06 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366649
Sjuut
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172366650
chute
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:12 #231
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172366651
chute
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:12 #232
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172366652
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:26 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

wie zei dit?
Herbert.
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:21 #233
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366656
Vichot op z'n muil.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:25 #234
842 Zorro
Z
pi_172366658
Een horrorklim en meteen problemen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:28 #235
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366659
Jaaaaaaaaa, actie *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:28 #236
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_172366660
Heeft Bouhanni alweer iemand het hiernamaals ingetikt of moet ik daar nog 50km op wachten?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_172366666
tjuuuuuuuuuuuuut
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:27:41 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366671
Sonny staat er ook bij.

Daar gaat het droomplan van Tristan Hoffman. :'(
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172366673
Ik juich momenteel voor de aanstaande ondergang van Murray
pi_172366685
met juws
pi_172366690
Bling ook chute?
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 16:28:22 #242
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172366692
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:27 schreef IbanMayo het volgende:
Ik juich momenteel voor de aanstaande ondergang van Murray
Iedereen met gezond verstand.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172366699
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:27 schreef IbanMayo het volgende:
Ik juich momenteel voor de aanstaande ondergang van Murray
Walker?
  FOK!fotograaf woensdag 12 juli 2017 @ 16:29:09 #244
842 Zorro
Z
pi_172366703
Ik begrijp niet waarom Froome niet wacht.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:29:19 #245
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_172366705
Helaise de Jeux :')
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_172366773
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Iedereen met gezond verstand.
ik kijk nauwelijks tennis maar idd, die murray is al bijna net zo saai als Thomas/de meeste briiten/belgen
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 16:32:44 #247
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172366780
Bardet dus ook onderuit gegaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:33:41 #248
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172366795
FDJ :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172366798
Tijd genoeg bij de pitstop.
pi_172366842
Froome hoeft niks te doen. Alle concurrenten schakelen zichzelf wel uit
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:39:23 #251
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172366906
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:36 schreef Maver24 het volgende:
Froome hoeft niks te doen. Alle concurrenten schakelen zichzelf wel uit
Zo gaat het ieder jaar bijna.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:40:49 #252
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366926
We krijgen morgen andere koek! Lekkah!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366941
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:40 schreef Dagoduck het volgende:
We krijgen morgen andere koek! Lekkah!
Froome i.p.v. Kittel.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:41:33 #254
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172366944
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:41 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Froome i.p.v. Kittel.
Froome op zijn muil *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172366946
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:33 schreef Szura het volgende:
FDJ :')
Die kunnen eigenlijk gewoon afstappen. Pineut is niet in vorm na de giro, Le Gac gevallen, Le Gac is mijn doel in de Premier Cycling League aan het kopiëren enVichot nu ook gevallen, blijven alleen Molard en Cimolai over voor een uitslagje (misschien)
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 16:43:55 #256
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172366990
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:39 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Zo gaat het ieder jaar bijna.
In 2014 ging het andersom. Als iedereen nou eens op zijn fiets blijft zitten.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172367004
Volgens Astana heeft Fuglsang ook flinke auw, zoals al in beeld te zien was.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:45:51 #258
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172367032
Ga eens waaiers trekken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172367039
Timo laatste man
pi_172367045
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:44 schreef TheArt het volgende:
Volgens Astana heeft Fuglsang ook flinke auw, zoals al in beeld te zien was.
Dat duo van Astana hoog in het AK was juist de laatste piepkleine hoop op nog een beetje actie.
Demain, on roule
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:46:51 #261
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367055
Zou wel genot zijn als die koplopers zich terug laten zakken. Chaos _O_
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:47:41 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172367067
-

[ Bericht 100% gewijzigd door Szura op 12-07-2017 16:47:50 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172367074
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:46 schreef Dagoduck het volgende:
Zou wel genot zijn als die koplopers zich terug laten zakken. Chaos _O_
dit idd
  FOK!fotograaf woensdag 12 juli 2017 @ 16:48:17 #264
842 Zorro
Z
pi_172367083
Het gras al twee keer gemaaid zegt ie. Met dit weer zeker :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172367085
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:45 schreef Szura het volgende:
Ga eens waaiers trekken
Nic0 heeft dezelfde glazen bol als Sergeant. Je kan wel waaiers gaan trekken, maar Kittel speel je toch niet kwijt.
pi_172367088
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:46 schreef Dagoduck het volgende:
Zou wel genot zijn als die koplopers zich terug laten zakken. Chaos _O_
Gesloten spoorbomen zodat de koplopers extra tijdwinst pakken.
pi_172367089
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:45 schreef Szura het volgende:
Ga eens waaiers trekken
Dat is nu waar iedereen bang voor is, daarom gaat iedereen proberen alvast een treintje klaar te zetten, en daarom wordt het dringen en valt nu iedereen die niet oplet
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:48:34 #268
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367090
Jaaaaaaaaa, Joris. *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:49:30 #269
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367120
Koplopers, valpartij, sprintje, valpartij...
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:49:51 #270
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_172367127
Best veel AG2R mannen gevallen, zouden ze andere banden hebben?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:50:32 #271
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172367151
Zelfs een man als Froome is nerveus. Beste, die astmaman is altijd nerveus.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:50:48 #272
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367155
Laat het maar even flink regenen, dan wint Max Verstappen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:52:23 #273
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367199
Gaat het misschien toch nog leuk worden.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172367237
Gvd wat spannend!
  woensdag 12 juli 2017 @ 16:56:17 #275
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172367312
Ze laten die voorsprong gewoon intact hoor. Niks spannends aan.
pi_172367331
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:56 schreef LekkerWeertje het volgende:
Ze laten die voorsprong gewoon intact hoor. Niks spannends aan.
wat een lijers
pi_172367453
Laatste 10km worden ze pas ingelopen
pi_172367546
Bodnar gaat even schroeien
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:07:04 #279
194695 franklop
Fran knock
pi_172367563
Nog iets gemist?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:07:24 #280
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172367580
Bodnar wint, boeken toe.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:07:41 #281
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367592
Lekkere tijdrit dit.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:07:43 #282
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172367594
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:07 schreef franklop het volgende:
Nog iets gemist?
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 16:49 schreef Dagoduck het volgende:
Koplopers, valpartij, sprintje, valpartij...
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_172367601
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:07 schreef franklop het volgende:
Nog iets gemist?
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:07 schreef franklop het volgende:
Nog iets gemist?
1 kasteeltje.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_172367617
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:07 schreef Dagoduck het volgende:
Lekkere tijdrid dit.
Tijdrit
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:09:28 #285
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367639
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:08 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Tijdrit
Ik wist dat ik iets fout had gedaan. Typte snel, er stond eerst 'Lekkere tijdridit' :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:10:20 #286
408813 crew  trein2000
pi_172367656
Nos :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_172367661
bak aan de bak
pi_172367667
Damn 1.20
pi_172367670
SOWWWW 1:23
pi_172367695
Oooh 40 maar. Kut gps
pi_172367699
40 HA!HAHAHAHA!
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:11 #292
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172367730
Contador :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172367731
BERT SJUUT
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:13 #294
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172367733
CHUTE
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172367734
sjuut bert
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:15 #296
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172367735
Bertje -O-
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:25 #297
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172367739
Bertje. :'(
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:38 #298
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367750
Rip.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:55 #299
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172367755
RIP Google
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:13:58 #300
194695 franklop
Fran knock
pi_172367757
Niet de Tour van el Pistolero
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172367776
kutwereld
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')