PierreTT | dinsdag 11 juli 2017 @ 16:17 |
Zoek ter leringh ende vermaeck in dit topic voorbeelden van ballen gepaard met alcohol! TS begint: ballen in biersaus! Of Bourbonballen! | |
#ANONIEM | dinsdag 11 juli 2017 @ 17:12 |
Bourbonballen lijken mij best lekker. | |
sirdanilot | woensdag 12 juli 2017 @ 16:09 |
Ik krijg de neiging om naar de lidl te rennen voor een kilo half om half budgetgehakt (liefst met een 35% kortingssticker), een paar halve literblikken bier, wat beschuit en dan thuis meteen een kilo ballen draaien en stoven in bier nu. | |
PierreTT | dinsdag 18 juli 2017 @ 16:04 |
Tja, als niemand verder gaat... Ballen met romige wodkasaus | |
sirdanilot | dinsdag 18 juli 2017 @ 16:10 |
Godsamme ik was mijn eigen advies helemaal vergeten Volgende week dan maar. | |
#ANONIEM | dinsdag 18 juli 2017 @ 16:12 |
Doen! Ren naar de Lidl en doe het! | |
sirdanilot | dinsdag 18 juli 2017 @ 16:17 |
Ik zal een mooi verslag maken zodra ik er aan toe kom. | |
Juup© | dinsdag 18 juli 2017 @ 16:18 |
| |
PierreTT | dinsdag 18 juli 2017 @ 17:45 |
Ballen in portsaus | |
Hallojo | woensdag 19 juli 2017 @ 11:52 |
Heb je hier ook een recept van? | |
PierreTT | woensdag 19 juli 2017 @ 12:21 |
http://nombelina.com/en/meatballs-creamy-port-sauce/ | |
#ANONIEM | woensdag 19 juli 2017 @ 14:11 |
Maken jullie ook iets zelf? Of posten ze hier enkel pics van het internet? | |
PierreTT | woensdag 19 juli 2017 @ 14:16 |
Wij maken ballen die hun weerga niet kennen. Alleen heeft nog niemand het daadwerkelijk vastgelegd, maarrrrrrr: Het komt er dus wel aan, hopelijk! In de tussentijd staat het je vrij om een prachtige compilatie te maken van je beste balcreaties en balrolkwaliteiten! Wel in combinatie met alcohol, anders moet je in een ander topic zijn, zoals deze: GBF / Show hier je zelfgemaakte gehaktballen. | |
Sigaartje | donderdag 20 juli 2017 @ 09:25 |
Is dat een beetje goed te eten dan? | |
Apekoek | donderdag 20 juli 2017 @ 09:36 |
Nu heb ik honger, zou het nu zelfs als ontbijt wegkrijgen | |
tong80 | zaterdag 22 juli 2017 @ 08:23 |
PierreTT | zaterdag 22 juli 2017 @ 10:57 |
| |
b2py | maandag 24 juli 2017 @ 16:34 |
Heerlijk | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 17:55 |
Is dat je eigen foto? | |
b2py | maandag 24 juli 2017 @ 18:05 |
Ja, hoezo? | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 18:07 |
Ziet er goed uit! Hoe heb je ze gemaakt? | |
b2py | maandag 24 juli 2017 @ 18:08 |
Volgens het bijgevoegde recept? Het is echt peanuts, heus waar Het enige dat ik anders heb gedaan is de ballen in dezelfde pan gemaakt waarin ik later de saus heb gemaakt. Dat wilden zij volgens mij apart doen maar ik vind de smaak van de bakboter erbij altijd wel lekker. Vandaar dat hij ook minder wit is | |
Hallojo | maandag 24 juli 2017 @ 18:49 |
Dit ziet er bijzonder goed uit! | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:14 |
Overheerst de botersmaak dan niet over de portsmaak? | |
b2py | maandag 24 juli 2017 @ 19:51 |
Niet zo ervaren, volgende keer eens zonder maken | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:52 |
Ben benieuwd! Vooralsnog ben je de enige die de zelfgemaakte ballen met alcohol heeft laten zien, hulde | |
b2py | maandag 24 juli 2017 @ 19:53 |
Vlees bereiden met alcohol is altijd erg aan te raden, stoofpotjes met donker bier, smullen! | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:58 |
Oh absoluut, lappen vlees erin, tripel eroverheen en sudderen maar |