abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 28 juli 2017 @ 21:38:16 #26
456432 Kamina
Tenacious!
pi_172747229
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 11:21 schreef Meneertje_flapdrol het volgende:
Het gekke is wel dat door mijn ervaring met vipassana-meditatie (wat eigenlijk niet zozeer een energetisch-gerichte meditatievorm is), ik al die energetische knooppunten (chakra's), van in ieder geval de bovenste chakra's, al wat keren fysiek heel duidelijk en onmiskenbaar heb gevoeld.

Regelmatig energiestromen (die voelen als aanrakingen op de huid, of er doorheen en veel dieper) bij de borst, keelgebied, tussen de ogen en het kruingebied. Bij het kruingebied zelfs op een manier alsof het daar binnenkwam en zo door de rest van m'n lichaam naar beneden ging. En keer - het staat nog genoteerd in mijn notitieboekje - heb ik dat zelfs als een harde, massieve zeer sterke energiestroom ervaren. Zo sterk dat ik er bijna bang van werd en echt dacht 'wat is dit joh?!'.
Vanaf dat specifieke moment lijkt er iets ontwaakt te zijn ook sowieso. Een serie kenmerkende symptomen heeft sindsdien ook aangehouden, en keert steeds terug na periodes van dan weer wat minder activiteit. Kundalini?

Heb ook eens gehad tijdens meditatie dat het leek alsof er een explosie stond te gebeuren. Een soort 'knal' in m'n hoofd. Alsof er energetisch een blokkade werd doorboord of zo. Daarna ook gevolgd door een vaag soort hoofdpijn en 'naruisen'. Heel apart waarneembaar soort actief gebied in het hoofd toen. Geestelijk verder niks raars.

Hoe dan ook, dat heeft mijn interesse in dit soort 'subtiele energien' toch wel aangewakkerd.

Zie uw topique graag tegemoet, bedachtzaam. ^O^
Voelde je die chakra's/knooppunten voor of nadat je erover gelezen had?
1 + 1 = blauw
  donderdag 17 augustus 2017 @ 15:39:25 #27
470634 Radhatanaya
Yoga is the way of life
pi_173210679
Ik kan veel verschillende soorten aura's lezen. Als je bepaalde yoga oefeningen doet word je daar beter in.
Open vandaag nog uw chakra's om een nieuw bewustzijn te ontwikkelen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')