Absoluut. Zolang het verse uitjes zijn. Ook een sjalotje ipv een normale boeren ui is een aanwinst. Het geeft een kort scherpe bite waar je tong geprikkeld wordt. Een absolute must voor een prima bal.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:19 schreef MrBanaan1 het volgende:
Dus. Wat vinden jullie. En dan vooral Mono: Uitjes in de gehaktbal of niet? Ikzelf vind het een verrijking. Gesnipperde uitjes door het gehakt draaien en dan de bal maken. Genot hoor, krijg er al zin in
Ja, lekker. Is ook goed voor je jusquote:Op zondag 9 juli 2017 23:19 schreef MrBanaan1 het volgende: Ikzelf vind het een verrijking. Gesnipperde uitjes door het gehakt draaien en dan de bal maken.
gebruik gewoon een ui, ei.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 11:56 schreef fruityloop het volgende:
Nooit en te nimmer. Half rund- half kalfsgehakt, eventueel een eitje voor de binding, liefst geen, maar sowieso minimaal paneermeel, en wat vleeskruiden met tenminste foelie en zwárte peper, that's it.
En een ei, uiquote:
Never, uien zijn voor hachee of glazig gebakken op een hamburger, maar niet voor in een gehaktbal.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |