Met boter en honing in aluminiumquote:
AH heeft ze nu ongepeld: sochtends in bak water zetten, kunnen ze zo op de BBQ.quote:Op zondag 9 juli 2017 17:40 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Met boter en honing in aluminium
Gegrilde groene asperges
En een lekkere koude biertjes
Ik vind ze gestooft met boter en honing lekkerder. En zachter van smaak.quote:Op zondag 9 juli 2017 17:45 schreef KatOpSpek het volgende:
[..]
AH heeft ze nu ongepeld: sochtends in bak water zetten, kunnen ze zo op de BBQ.
Aan tafel kun je ze dan besmeren met wat je wilt
Ieder z'n voorkeur.quote:Op zondag 9 juli 2017 17:47 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik vind ze gestooft met boter en honing lekkerder. En zachter van smaak.
Ijs? Of iets andersquote:Op zondag 9 juli 2017 20:00 schreef KatOpSpek het volgende:
Ik had keuzestress in de winkel
En nu zin in een toetje
Mwa, mwa,quote:
Ik koop zo min mogelijk voorbewerkt vlees; helaas dit weekend de tijd niet voor gehad.quote:Op zondag 9 juli 2017 20:25 schreef S95Sedan het volgende:
[..]
Mwa, mwa,
Worstjes, spare-ribs, stokjes, dat heeft wel voorkeur hier
op eenhoornquote:Op zondag 9 juli 2017 21:36 schreef KatOpSpek het volgende:
[..]
Neuh liever iets als een bolletje ijs op een hoorntje...
Oh nee dat maakt mij niet uit, vlees is vleeschquote:Op zondag 9 juli 2017 20:29 schreef KatOpSpek het volgende:
[..]
Ik koop zo min mogelijk voorbewerkt vlees; helaas dit weekend de tijd niet voor gehad.
Meestal doe ik een stuk varkensnek ofzo. Of hele ribs.
Dit is Nederland, niks is ver wegquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |