abonnement Unibet Coolblue
  zondag 9 juli 2017 @ 14:56:08 #1
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294490
Etappe 9: Nantua - Chambéry, 181,5 km

We hebben er zeven dagen op moeten wachten, maar eindelijk werd de Tour dan een keer leuk. De eerste rit die er op papier goed uitzag bleek er ook in de praktijk goed uit te zien. De hele dag gebeurde er wat, van start tot finish. Het duurde zowat twee uur voordat er eindelijk eens een kopgroep vertrokken was. Dat was dan ook meteen een flinke groep, van meer dan 40 man. Rijden met zo'n grote groep werkt nooit, dus trad er al snel verbrokkeling op. Tot de finale kregen we daardoor steeds veranderende koerssituaties, ook omdat het peloton de voorsprong nooit te groot liet worden. Uiteindelijk bleef er vooraan tegen het eind van de rit een mooie groep over, met onder meer Pauwels, Van Avermaet, Roche, Barguil, Calmejane en Gesink. Op de laatste klim van de dag leken Pauwels en Roche erg sterk te zijn, terwijl Gesink ouderwets op zijn eigen tempo aan het harken was. Met Calmejane hield niemand rekening, maar toen hij demarreerde had niemand een antwoord. Gesink leek er nog even op eigen tempo naartoe te krabbelen, maar blies zichzelf toch enigszins op en zo was de vogel gevlogen. Hoewel het nog even spannend leek te worden toen Calmejane last kreeg van krampen, maar die wist hij weer uit zijn lichaam te slaan. Daardoor soleerde hij in zijn tweede grote ronde naar zijn tweede ritzege. Vorig jaar won hij als eerstejaars al een aankomst bergop in de Vuelta en nu wint hij, na een geweldig voorjaar, een serieuze rit in de Tour. Voeckler mag dan wel stoppen, maar Bernaudeau heeft al lang en breed een opvolger in huis. Voor Gesink was het jammer dat Calmejane net vandaag boven zichzelf moest uitstijgen, maar tijdens zijn eerste vluchtpoging in de Vuelta van vorig jaar werd hij ook tweede. We weten allemaal nog wel hoe dat toen afliep. De klassementsrenners hielden zich rustig, op een schijnaanval van een paar jongens na. Froome reed nog even het skoekeloen in, maar verder gebeurde er niet veel. Het was wachten op vandaag. Wachten op de lastigste rit van de eerste week en misschien wel de lastigste rit van de Tour. Een rit met meerdere zware cols, waaronder de loodzware Mont du Chat. We gaan de eerste week afsluiten met een prachtige rit, hoewel het laatste vlakke stuk richting de finish in Chambéry dan wel weer een stevig minpunt is.




De laatste rit voor de rustdag start in het dorp Nantua, waar ongeveer 4000 mensen wonen. Nantua is een debutant in de Tour, hoewel het wel in de buurt ligt van bekend Tourterrein. Het is van hier immers niet ver tot Oyonnax en Bourg-en-Bresse, plaatsen die in het recente verleden nog deel uitmaakten van de ronde. We bevinden ons in het departement Ain, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Nog steeds in de Jura, maar dan wel aan de rand van dit gebergte. In het dorpje Nantua is weinig te doen, hoewel ze er wel een rechtbank hebben. Ook een aardige kerk, uit de 11e eeuw. In deze kerk hangt een schilderij van Eugène Delacroix, de belangrijkste Franse kunstschilder van de romantiek. Ook het orgel uit de 19e eeuw schijnt de moeite waard te zijn. Verder moet je vooral in Nantua zijn voor het meer. Het Lac de Nantua, in vroegere tijden ontstaan dankzij een gletsjer en omgeven door kalkkliffen. Het blauwe, soms groene water leent zich voor verschillende watersporten, zoals zeilen, waterfietsen en zwemmen. Rustig meertje dus, geen extremere watersporten. Je kan hier ook vissen, er schijnen hier vooral veel snoeken te zijn. Deze kan je dan vervolgens weer verorberen in het dorp, want de lokale specialiteit is een quenelle van snoek met nantuasaus. Jazeker, Nantua heeft z'n eigen saus. Het speciale van de saus is dat je er gehakte rivierkreeftjes doorheen moet mieteren. Vervolgens flikker je er een hoop cognac en wijn bij, want zo zijn die Fransen ook wel weer. Ideaal dus om over je snoek te gooien en wat mij betreft ook ideaal om over Frank Snoeks te gieten. Nantua is verder de geboorteplaats van Jean-Louis Aubert, de voormalige zanger en gitarist van de Franse band Téléphone. Weer zo'n band die ik niet ken, maar die in Frankrijk vroeger nog vrij populair schijnt te zijn geweest. Ze mochten zelfs nog shows openen voor The Rolling Stones, dan ben je niet slecht bezig.



De koers start langs het meer van Nantua, op de Avenue du Lac. Ze rijden van Nantua naar Les Neyrolles en dit deel van de rit is vlak, maar wel geneutraliseerd. Richting het eind van de neutralisatie begint de weg al wel wat meer te hellen en hier begint de eerste klim van de dag min of meer. In Les Neyrolles begint de weg wat steviger omhoog te lopen en zodra Christian Prudhomme met zijn vlag begint te zwaaien is de eerste officiële klim van de dag ook meteen begonnen. In totaal is deze klim 15 kilometer lang, aan 4,4%, maar de organisatie heeft ervoor gekozen om de klim in tweeën te splitsen. Na 3,5 kilometer komen de renners boven op de Côte des Neyrolles, een klim van 3,2 kilometer lang aan 7,2%. Na dit klimmetje van de tweede categorie is het twee kilometer zo goed als vlak, maar snel daarna gaat het weer omhoog en dan gaat de Col de Bérentin verder. Deze col is vanaf hier 4,1 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, net wat minder lastiger dan het vorige deel van de klim. Daarom is het ook maar een col van de derde categorie. Na 11 kilometer koers komen de renners hier boven, maar dan hebben ze dus eigenlijk al 15 kilometer geklommen. Er wordt gereden over een redelijk smalle weg, dwars door een donker bos. De wegen zijn hier dan wel weer wat beter dan tijdens de afgelopen rit in de Jura. De Col de Bérentin is overigens geen bekende klim in de Tour. In de Tour de l'Ain is de klim dan wel weer beklommen, dus voor een groot deel van het Franse peloton zal het toch bekend terrein zijn. Op de top slaan de renners rechtsaf en daar gaat het nog even anderhalve kilometer vals plat verder, vervolgens is het vier kilometer zo goed als vlak. Aan het eind van dit vlakke deel rijden de renners langs een mooi uitzichtpunt, vanwaar ze een prachtig uitzicht over de vallei hebben. Die vallei gaan ze snel van wat dichterbij bekijken, want een afdaling van acht kilometer begint na het uitzichtpunt. Er zijn een aantal haarspeldbochten in die afdaling, maar het is verder niet de lastigste afdaling ooit. De weg leidt de renner wel door een bos, waardoor het niet altijd even overzichtelijk is, maar ernstige problemen verwacht ik hier niet. De lastigste bocht komt nog wel aan het eind van de afdaling, als de renners door het dorpje Ochiaz fietsen. Hier is een zeer scherpe bocht naar rechts, waarna de koers verder gaat over een bredere en vlakkere weg.




Over deze grote en brede weg is het vijf kilometer behoorlijk vlak, maar daarna slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar het stuwmeer van Génissiat. Richting dit stuwmeer gaat het iets meer dan drie kilometer naar beneden, over een brede weg. Richting het eind van deze afdaling rijden de renners door het dorp Génissiat, waar veel rotondes en drempels liggen. Buiten Génissiat rijden ze dan langs Barrage de Génissiat, waar men de Rhône in bedwang probeert te houden. Mooie stuwdam, met in de omgeving ook nog eens prachtige rotspartijen langs de rivier. Direct na de stuwdam, waar de renners over mogen rijden, begint de weg weer omhoog te lopen. De volgende officiële klim van de dag gaat beginnen, een klim van de derde categorie. Er wordt richting het dorp Franclens gefietst, 2,4 kilometer aan 6%. Best een leuk klimmetje, met vooral veel bochten. In de Tour komt deze klim niet vaak voor, maar andere voertuigen scheuren hier wel met enige regelmaat naar boven. Jaarlijks organiseert men op deze wegen een wedstrijd voor motoren, quads en zijspan. Die mogen dan over de wegen van deze klim en andere wegen in de buurt naar boven en weer naar beneden rijden. Levensgevaarlijk natuurlijk, keuren we af. De bewoners van het dorp krijgen nu dus voor een keer te maken met mensen die zich aan de snelheidslimiet houden. Voorbij Franclens blijft het nog een tijdje vlak, maar daarna begint er een lange afdaling richting Seyssel. Deze afdaling is acht kilometer lang, maar het gaat niet bijzonder steil naar beneden en er zijn ook weinig lastige bochten. Een afdaling voor het betere bijtrapwerk. Pas aan het eind van de afdaling, in de buurt van Seyssel, is er nog een vervelende haarspeldbocht, maar daarna wordt het eigenlijk meteen vlak. De renners rijden dan door Seyssel en na een lastige rotonde rijden ze over de Rhône, richting de volgende klim van de dag. Helaas pakken we wel de verkeerde brug in Seyssel, we rijden over een of ander postmodern misbaksel, terwijl er een paar meter verderop een prachtige oude brug ligt.




Na Seyssel hebben we 50 kilometer gehad en voorbij dit stadje blijft het nog vier kilometer behoorlijk vlak, terwijl de renners over brede wegen rijden. In de buurt van het dorpje Gignez begint de weg alvast wat omhoog te lopen, maar de klim begint pas echt als de renners in dit dorp linksaf slaan, waarna ze op een smalle en slechte weg terechtkomen. Hier begint de Col de la Biche meteen met een kilometer aan 11,5%, terwijl de coureurs tussen de chalets door rijden, op weg naar een bos. In dit bos vlakt de klim weer wat af richting zes procent, wat zo ongeveer het makkelijkste stuk van de berg is. De Col de la Biche, ook wel Croix de Famban is 10 kilometer lang en 9% gemiddeld. Het is de eerste klim van de buitencategorie tijdens deze Tour. Na het wat vlakkere stuk aan 6% gaat het twee kilometer omhoog aan 10% en daarna volgt zelfs een kilometer aan 11% gemiddeld. Dit is wel het zwaarste stuk van de klim, hierna wordt het richting de top wat makkelijker. Kilometer aan 8,5%, nog steeds niet echt plezant. Daarna een kilometer aan 10% en twee kilometer aan 9%, blijft een kwelling. De eerste klim van deze Tour waar we echt iets mee kunnen. Richting de top dan nog een laatste stuk aan 7%. Vervolgens gaat het heel kort even naar beneden, maar al snel volgt er dan nog een knikje omhoog, richting Golet de la Biche. Dit knikje is gelukkig maar aan 3,5%, dat valt dan weer mee. Als dit knikje ook is geweest volgt er een redelijk lange afdaling, van ongeveer tien kilometer. Deze afdaling is behoorlijk lastig. De weg omhoog was al vrij smal en nu het omlaag gaat komt daar weinig verandering in. Tevens is de Col de la Biche vrij bochtig, met zowel een aantal haarspeldbochten als tal van korte, venijnige bochtjes. Er wordt gereden door een bos, wat een aantal van de bochten nogal lastig in te schatten maakt. Bovendien gaat het de eerste zeven kilometer van de afdaling steil naar beneden, met zelfs een stuk aan 12%. Na 77 kilometer rijdt het peloton door Brénaz en hier is het lastige deel van de afdaling gedaan. Het gaat nog een paar kilometer verder naar beneden, met nog een aantal scherpe bochtjes, maar het is verder goed te doen.




Aan het eind van de afdaling, na 80 kilometer, rijden de renners door Lochieu. Dit begint ondertussen een bekende plaats in de Tour te worden, want hier ligt de voet van de Grand Colombier. Het klinkt als een bekende naam, maar het is nog steeds maar de derde keer dat de berg voorkomt in de Tour. Sinds de ontdekking in 2012 heeft deze klim blijkbaar de harten van de mensen bij de ASO veroverd. In 2012 kwam de klim voor in een rit van Mâcon naar Bellegarde-sur-Valserine. Titi Voeckler kwam toen als eerste boven op de klim en zou de rit ook winnen. We beklimmen de Grand Colombier nu wel van een andere kant, zelfs van een andere kant dan vorig jaar. Toen kwam de beklimming zelfs twee keer voor, in de 15e rit van Bourg-en-Bresse naar Culoz. De ritoverwinning ging naar Jarlinson Pantano, vooral dankzij het rijden van een sterke afdaling. Het startpunt is wel ongeveer hetzelfde nu, maar van Lochieu gaat het nu niet direct omhoog, maar rijden we verder richting Virieu-le-Petit en dit stuk van iets meer dan twee kilometer is zo goed als vlak. Na Virieu-le-Petit begint de klim dan echt. Van deze kant is de beklimming 8,5 kilometer lang en 10% gemiddeld. Een stevige klim dus, maar dat weten we ondertussen. Er is geen makkelijke kant te vinden. Aan het begin van de klim is er meteen een strook aan 10%, maar daarna wordt het met 8,5% iets makkelijker. Dat is voorlopig het laatste moment van rust, want daarna gaan we geconfronteerd worden met Zoncolan-achtige stijgingspercentages. Drie kilometer dik boven de 10%, zelfs een kilometer aan 14,5% gemiddeld met uitschieters naar 22%. Dat is absurd zwaar, zeker voor Franse begrippen. Dit loodzware stuk stopt op vier kilometer van de top, op dat moment komen de renners ook uit op een andere weg, de bekende weg naar de top zoals ze vorig jaar ook reden. Laatste stuk van de klim is een stuk makkelijker, met een kilometer vals plat aan 3%. Daarna nog drie kilometer tussen de acht en negen procent, want helemaal makkelijk wordt de Grand Colombier nooit. Na 91 kilometer komen de renners boven op deze col van de buitencategorie.



Na de top van de Grand Colombier volgt dezelfde afdaling als vorig jaar. Mensen met een goed geheugen weten dat dit een lastige afdaling is, waar je behoorlijk wat tijd goed kan maken, of verspelen. Tevens is het hier best wel mogelijk om goed op je plaat te gaan. De weg is in de afdaling niet al te breed, het wegdek is bovendien ook niet al te grandioos. Het gaat 15 kilometer lang naar beneden aan 8,5% gemiddeld, met zeer steile stroken onderweg. Het eerste deel van de afdaling is nog redelijk goed te doen, met eigenlijk alleen een paar vervelende haarspeldbochten, maar na een tijd is er een bocht naar links en dan gaat het pas echt goed los. Veel korte en snelle bochtjes, een aantal scherpe haarspeldbochten en vooral weinig overzicht omdat er door een donker bos wordt gereden. Vorig jaar vlogen een aantal renners bijna uit de bocht, hopelijk kennen ze het parcours nu beter. Richting het eind van de afdaling, als de renners bijna beneden zijn in Anglefort, wordt het wat makkelijker. Net voor het bereiken van dit dorp zijn er nog wat laatste, lastige bochten, maar daarna wordt het vlak en gaat het over een brede weg dwars door de vallei richting Culoz, de finishplaats van rit 15 van vorig jaar. In Culoz slaan de renners nu niet rechtsaf, terug naar de Grand Colombier, maar blijven ze nog een aantal kilometer verder door de vallei rijden, langs de Rhône. Na 121 kilometer wordt Cressin-Rochefort gepasseerd en hier verlaat men de vallei. De coureurs rijden over de Rhône en gaan op weg naar de tussensprint van de dag, in Massignieu-de-Rives. Die tussensprint komt na 126 kilometer en de weg begint hier weer wat te hellen. De omgeving is hier overigens zeer fraai. De koers brengt ons langs een aantal fraaie meren en ondertussen is er steeds uitzicht op de bergen. Van Massignieu-de-Rives rijdt het peloton verder richting Lucey, een leuk dorpje aan de voet van de volgende klim van de dag.



Van Lucey wordt er richting Jongieux gefietst en deze weg loopt vier kilometer omhoog aan 4,2%. Na 134 kilometer komen de renners boven op dit bergje van de vierde categorie, nadat ze door een mooie omgeving vol wijnranken hebben gereden over een bochtige weg, met ook nog een chateau onderweg. Dit klimmetje zagen we ook al tijdens de Dauphiné van dit jaar. Ook toen was fungeerde het als opmaat richting de Mont du Chat. Op de top van het klimmetje vlakt het af, maar er volgt niet gelijk een afdaling. Het blijft een kilometer vlak en daarna gaat het vier kilometer naar beneden, maar in vergelijking met de vorige afdalingen is dit bijzonder eenvoudig. Het gaat vooral veel rechtdoor, alleen aan het eind van dit afdalinkje zijn er nog wat bochtjes. Na 140 kilometer rijdt men door Saint-Jean-de-Chevelu en hier is het twee kilometer vlak. Als we die vlakke kilometers hebben gehad zitten we al in de buurt van de Mont du Chat. Het eerste deel van deze klim staat op het punt van beginnen. Voordat het steile gedeelte van de berg van de kat gaat beginnen krijgen de renners eerst nog te maken met zes kilometer aan 5%. Vervolgens is het een kilometer vlak en dan begint Mont du Chat officieel. 8,7 kilometer aan 10%, een van de zwaarste beklimmingen van Frankrijk. De col van de buitencategorie wordt pas voor de tweede keer gebruikt in de Tour. Debuteren deed de klim in 1974, in een etappe van Gaillard naar Aix-les-Bains. Gonzalo Aja kwam als eerste boven, terwijl achter hem Raymond Poulidor een poging deed om weg te rijden van Eddy Merckx. Dat lukte, maar Merckx wist in de afdaling terug te keren. Ondanks het feit dat het een bijzonder zware klim is, waar in 1974 genoeg gebeurde, keerde de klim niet meer terug. Waarom weet niemand, maar gelukkig zijn we er nu wel weer. Het gaat meteen aan 7,5% omhoog, nadat de renners in Cremaire linksaf slaan. Vervolgens wordt het tot de top niet meer makkelijker. De stijgingsgraad komt amper onder de 10%, met een aantal zware stroken aan 14 en 15%. Weer een klim door een bos, over een relatief smalle weg, met enorm veel bochten. Na 155 kilometer komen de renners boven, met net voor de top nog een iets makkelijkere strook aan 9,5%. Als je dat al iets makkelijker noemt weet je hoe zwaar de rest is.




De afdaling van de Mont du Chat is bijna 13 kilometer lang en lastig. Je hoeft maar naar de beelden van de afgelopen Dauphine te kijken om tot die conclusie te komen. Op de top kwam Fabio Aru als eerste boven, met een aardige voorsprong op Porte, Froome en Fuglsang. In de afdaling smeet Froome zich naar beneden en al snel sloot hij weer aan bij Aru. Het is een afdaling met een redelijk smalle weg, die niet overal even best is. Toch is het vooral de bochtigheid die het lastig maakt. Er zijn meer dan tien haarspeldbochten en tal van andere korte bochtjes die niet altijd even goed in te schatten zijn. Parcourskennis is hier noodzakelijk, anders lig je voor je het weet in het skoekeloen. Froome pakte in de Dauphine wat risico's en een aantal keer moest hij toch stevig corrigeren om de bocht te houden. Je kan hier veel tijd goedmaken, maar zonder gevaar is het niet. Na 168 kilometer rijden de renners door Le Bourget du Lac en dan zit de gevaarlijke afdaling er bijna op. Van Le Bourget du Lac rijdt men verder richting La Motte-Servolex, de finishplaats van de rit in de Dauphine. Dat was toen vrij ideaal, want de finale kende toen bijna geen vlakke meters. Dat leverde in de Dauphine een mooie finale op, met een sprint tussen vier renners. Strijkijzer Fuglsang won die sprint, onder meer omdat Froome de sprint van Porte ontregelde door de deur dicht te gooien. Spijtig genoeg hebben we nu een andere finale, hoewel het eerste deel van die finale zo slecht nog niet is. In Le Bourget du Lac wordt er voor een andere weg gekozen en deze weg loopt voor de gein nog even 500 meter aan 10% omhoog. Na dit kleine muurtje is het vervolgens twee kilometer behoorlijk vlak, voor er een korte afdaling richting La Motte-Servolex volgt. De renners zitten op een brede weg en die weg blijven ze volgen tot ze Chambéry binnenrijden. Op een paar rotondes na zijn er weinig obstakels, maar dat wordt anders eenmaal in Chambéry. Op vijf kilometer van de streep rijden ze de stad binnen en vanaf dat moment lijkt het parcours meer op een flipperkast dan wat anders. Meer dan 10 bochten in die laatste vijf kilometer en ook nog een stuk of vijf rotondes. De wegen zijn wel steeds breed, maar alsnog is het een gedoe. Zo heb je in de laatste kilometer nog een scherpe bocht naar links, direct gevolgd door een scherpe bocht naar rechts. 200 meter verderop weer een scherpe bocht naar links, 100 meter daarna een scherpe bocht naar rechts en dan gaat het in de laatste 500 meter van de rit pas rechtdoor tot de meet.



Chambéry maakt voor de derde keer deel uit van de Tour, maar het is pas voor de eerste keer een aankomstplaats. In 1996 kwam de Tour hier voor het eerst, toen fungeerde de stad als startplaats van de zevende rit. Die rit zou eindigen in Les Arcs en gewonnen worden door Luc Leblanc. In 2010 kwam de Tour terug, voor een rit richting Gap. Die zou dan weer gewonnen worden door Sergio Paulinho. Chambéry is de stad van een van de grootste Franse ploegen, AG2R-La Mondiale. Hier bevindt zich het trainingscentrum van de ploeg, waarde profs nog wel eens samenkomen voor een trainingskamp. Het is vooral de uitvalsbasis van de opleidingsploeg van AG2R, Chambéry Cyclisme Formation. Deze opleidingsploeg levert de laatste jaren een aantal pareltjes af, zoals Romain Bardet en Pierre Latour. Ook degelijke renners als Domont en Gastauer, namens AG2R aanwezig in de Tour, hebben hier hun opleiding genoten. Chambéry is overigens een stad met 60.000 inwoners, het is de hoofdstad van het departement Savoie en tevens de geboortestad van een van de slechtste spitsen ooit, Olivier Giroud. In het centrum van de stad staat een aantal opvallende bouwwerken, waaronder een monument ter ere van Benoît de Boigne, een of andere generaal van het huis Savoye die later in India terechtkwam. In India lopen wel eens olifanten, dus besloot men om het monument te omkaderen met vier olifanten. Even verderop staat er ook nog een chateau midden in het centrum, dat vroeger toebehoorde aan het huis Savoye. Daarnaast hebben ze in Chambéry ook nog een leuke kathedraal en bij het binnenrijden van de stad fietsen de coureurs langs Le Phare, een opvallend gebouw dat op het eerste gezicht lijkt op een voetbalstadion. In de praktijk blijkt het een theater te zijn, dat ook dienst doet als sportcentrum. Je kan hier terecht voor al je concerten en daarna kan je een potje gaan handballen, want dat is na wielrennen de belangrijkste sport van Chambéry.



In Chambéry gaat het 's middags een graad of 27 worden. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog behoorlijk warm. Wind gaat er niet zijn, maar er is een behoorlijk grote kans dat het gaat regenen. In de middag wordt er veel regen verwacht in Chambéry en omstreken. Met alle lastige afdalingen tijdens deze rit kan dat nog wel eens een probleem worden. Droog zijn die afdalingen al riskant, nat wordt het helemaal een verschrikking voor de renners. Mocht het regenen, dan krijgen we zeker een andere koers. Met die laffe renners van tegenwoordig valt dan niet uit te sluiten dat de boel geneutraliseerd wordt, maar daar hopen we natuurlijk op. Het biedt ook juist kansen op meer actie, daar gaan we dan maar vanuit. De potentiële actie begint om 11:45, dan staan de renners klaar aan het meer van Nantua. Tien minuten later begint de koers echt en deze rit wordt wel integraal uitgezonden door de Belg. We hoeven dus niet te zappen naar de ARD of de player van Eurosport, meteen de tv aanslingeren rond 12:00 voor een portie genot met Michel en José. De finish wordt verwacht tussen 16:45 en 17:24, met een beetje geluk dus meer dan vijf uur koers.



Dit is een van de zwaarste ritten van de Tour, misschien wel de zwaarste. Zoveel zware ritten zijn er dit jaar niet, dus is het hopen op actie tussen de klassementsrenners. Tijdens de vorige rit hielden ze zich rustig, maar dat kunnen ze zich nu niet meer veroorloven. Iedereen die voor geel wil gaan moet tijdens deze rit actie ondernemen. Hierna is er een rustdag en daarna twee vlakke ritten, dus er zijn geen excuses. Iedereen moet tijdens deze rit tot het uiterste gaan. Er zijn onderweg mogelijkheden genoeg, minstens drie zware beklimmingen, waarvan vooral de laatste twee langere beklimmingen echt heel erg zwaar zijn. Veel zwaarder kom je ze in Frankrijk doorgaans niet tegen. De finale van de rit is dan wel weer kut. Wegens financiële redenen eindigen we niet direct na de afdaling, maar moeten we verder richting Chambéry. Dat kan ervoor zorgen dat de koers minder leuk wordt, maar alsnog is de rit zo zwaar dat er wel verschillen moeten ontstaan. Wegens een wat langer stuk in de vallei na de Grand Colombier zal de echte actie wel pas komen op de Mont du Chat, maar uit ervaring weten we inmiddels dat het veld daar aardig uit elkaar kan worden geslagen, zeker aan het eind van een week koersen. Ik hoop dat we hier een strijd zien tussen de klassementsmannen, die dan vervolgens ook voor de dagzege gaan.
1. Froome. Hij lijkt misschien minder sterk dan voorgaande jaren, maar alsnog is hij zeer goed. Ook zijn ploeg is weer in orde, vooral Kwiatkowski lijkt over krankzinnig goede benen te beschikken. Froome kent Mont du Chat en dan vooral de afdaling. Tijdens de Dauphine reed hij zo naar Aru toe en daarna reed hij bijna iedereen uit het wiel. Als hij dat nu weer kan doen, maar dan met nog wat meer risico's, kan hij een aardige voorsprong bij elkaar fietsen, die hij dan op het vlakke niet meer weggeeft. Dit is een ideale rit voor hem om een klap uit te delen aan de tegenstand.
2. Bardet. Romain moet presteren tijdens deze rit, anders wordt hij in elkaar geslagen door zijn ploegbaas, Lavenu. Een rit die eindigt bij het hoofdkwartier van de ploeg, dan moeten de mannetjes van AG2R hun uiterste best gaan doen. Bardet kan een goede afdaling rijden, dus als hij met de eersten over de top komt zit er een goede uitslag in. In de Dauphine lukte het hem dan weer niet helemaal om in de buurt te blijven van Porte, Froome en de jongens van Astana. Wie weet gaat dat nu beter, in de rit naar La Planche des Belles Filles bleef hij in ieder geval wat meer in de buurt.
3. Porte. Richie in de afdaling van de Mont du Chat een paar weken geleden, dat was geen gezicht. Stel je voor dat het tijdens deze rit regent, dan komt hij helemaal niet meer beneden. Bergop gaat hij tijdens deze rit heel goed voor de dag komen, denk ik. Maar dan gaat hij in de afdaling moeite hebben om bij de rest te blijven. Als het uiteindelijk nog een sprint wordt tussen een aantal jongens zal Froome hem vast ook wel weer in de weg zitten.
4. Dan Martin. Tijdens de Dauphine zat hij in hetzelfde schuitje als Bardet, net niet goed genoeg om de toppers te volgen. Ook bepaald geen wonder in het daalwerk. Wel heeft hij nu een betere vorm dan een aantal weken geleden, ook tijdens de vorige rit perste hij er nog een mooi sprintje uit. Met hem moet je niet mee naar de streep rijden.
5. Aru. Bergop was hij indrukwekkend in de rit naar La Planche des Belles Filles, maar van de andere kant zag ik hem weer als een oud wijf dalen in de Dauphiné. Gaf in 200 meter een voorsprong van 20 seconden weg, dan ben je een grote hoor. Gaat nu vast ook weer hopeloos dalen en dan komt hij dus in ieder geval niet solo aan. Als het dan weer net als in de Dauphine een sprint wordt eindigt hij achteraan, want Fabio is een strijkijzer.
pi_172294507
Démare op 28 minuten? Dan wordt het nog zwaar.
  zondag 9 juli 2017 @ 14:56:28 #3
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294509
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:53 schreef Frozen-assassin het volgende: [..] rosebier :')
Van mijn moeder. Een 't IJ IPA zou op dit moment wel smaken.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294515
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 14:53:02 @EmuBuchmann @majkaformal we have no more infos at the moment. @EmuBuchmann trys to save our GC hopes now. reageer retweet
pi_172294516
Wel een lange, maar goede OP _O_
  zondag 9 juli 2017 @ 14:56:43 #6
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294519
Lange OP is lang.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 14:56:56 #7
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172294527
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Van mijn moeder. Een 't IJ IPA zou op dit moment wel smaken.
Hipster.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 14:56:57 #8
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172294528
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef capuchon_jongen het volgende:
Wel een lange, maar goede OP _O_
Iedere dag. R_R _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 14:56:58 #9
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294531
Pinot :D

Stilstaand naar beneden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 14:57:03 #10
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294536
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Columbiafan het volgende:
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 14:53:02 @EmuBuchmann @majkaformal we have no more infos at the moment. @EmuBuchmann trys to save our GC hopes now. reageer retweet
Emu gaat voor de 21ste plek. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 14:57:11 #11
194695 franklop
Fran knock
pi_172294540
Result at Grand Colombier (km 91):

1. Warren Barguil, 20 pts

2. Tiejs Benoot, 15 pts

At 0.20

3. Alexis Vuillermoz, 12 pts

At 0.25

4. Primoz Roglic, 10 pts

At 0.30

5. Bauke Mollema, 8 pts

At 1.15

6. Jarlinson Pantano, 6 pts

7. Dani Navarro, 4 pts

At 1.25

8. Michael Matthews, 2 pts

Matthews gaat nog wat punten halen voor de groene trui
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 14:57:15 #12
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294542
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Columbiafan het volgende:
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 14:53:02 @EmuBuchmann @majkaformal we have no more infos at the moment. @EmuBuchmann trys to save our GC hopes now. reageer retweet
Bora is echt een kutploeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172294546
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Columbiafan het volgende:
Démare op 28 minuten? Dan wordt het nog zwaar.
dadelijk nog 35k achter de wagen stayeren
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 9 juli 2017 @ 14:57:22 #14
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172294547
Bananito op een minuutje
  zondag 9 juli 2017 @ 14:57:30 #15
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294552
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Hipster.
Lekker bier drinken is hipster? :o
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294558
Als het regent heeft Bokkema wel goede stijl met die bril op het puntje van z'n neus. _O_

Hij zal vandaag trouwens wel toevallig winnen, nadat alles op z'n plaats valt voor hem... _O-
Jack does it in real time...
  zondag 9 juli 2017 @ 14:57:51 #17
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172294559
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Dagoduck het volgende:
Lange OP is lang.
Jullie pesten R_R net zo lang tot ie er helemaal klaar mee is en nooit meer iets wil schrijven?

Wees een beetje dankbaar. Geldt voor al die zeikers.
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:03 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294563
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:56 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Van mijn moeder. Een 't IJ IPA zou op dit moment wel smaken.
Heb ook t IJtje over hier _O_
pi_172294564
Groep Matthews komt misschien ook nog wel terug. Kan ie mooi de punten meepakken in de tussensprint.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:10 #20
279824 Mansjester
City>United
pi_172294565
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:57 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Jullie pesten R_R net zo lang tot ie er helemaal klaar mee is en nooit meer iets wil schrijven?

Wees een beetje dankbaar. Geldt voor al die zeikers.
pi_172294574
Ik lees de voorbeschouwing elke dag :Y
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:32 #22
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294580
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:58 schreef komrad het volgende:
Ik lees de voorbeschouwing elke dag :Y
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:37 #23
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172294583
Mollema is bang.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:41 #24
194695 franklop
Fran knock
pi_172294584
Renshaw is aangesloten bij Demare :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:55 #25
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294592
Gewoon volle vaart dalen met bijtrappen. Of je nou met 60 of 70 per uur crasht maakt ook niet uit.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 14:58:58 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294595
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:57 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Jullie pesten R_R net zo lang tot ie er helemaal klaar mee is en nooit meer iets wil schrijven?

Wees een beetje dankbaar. Geldt voor al die zeikers.
Eens. Die voorbeschouwingen zijn iedere ochtend puur genot. ^O^
  zondag 9 juli 2017 @ 14:59:04 #27
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172294600
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:57 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Lekker bier drinken is hipster? :o
Drink je ook RIPA, WIPA, BIPA en DIPA?
  zondag 9 juli 2017 @ 14:59:16 #28
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294608
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:58 schreef Dagoduck het volgende:
Gewoon volle vaart dalen met bijtrappen. Of je nou met 60 of 70 per uur crasht maakt ook niet uit.
Gebroken botje meer of minder, lekker boeiend :)
  zondag 9 juli 2017 @ 14:59:47 #29
279824 Mansjester
City>United
pi_172294621
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
  zondag 9 juli 2017 @ 14:59:50 #30
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294623
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:57 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Jullie pesten R_R net zo lang tot ie er helemaal klaar mee is en nooit meer iets wil schrijven?

Wees een beetje dankbaar. Geldt voor al die zeikers.
Hihi haphap. Ik zeik helemaal nergens, benoem gewoon een feit ( op mobiel althans).
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:00:02 #31
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294626
Galopen daalt als een bejaarde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:00:04 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294629
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
Vreemde post.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:00:27 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294637
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
Nee dit klopt niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:00:37 #34
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172294642
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
Snel weer aan de Fristi.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:00:47 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294646
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
Niks mis met een trippeltje hoor :9
pi_172294652
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:01:30 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294665
Mansjester :')

Wit/blond biertjes in zomer bohhh broekje uit hoor
pi_172294666
Krijgen we nog regen op de laatste col ?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:01:55 #39
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294673
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Drink je ook RIPA, WIPA, BIPA en DIPA?
Wel eens gehad, ik drink alles wat ik tegenkom.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:01:58 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294674
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mansjester :')

Wit/blond biertjes in zomer bohhh broekje uit hoor
Geuze natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:02:08 #41
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294680
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:01 schreef Maver24 het volgende:
Krijgen we nog regen op de laatste col ?
Als ze doorfietsen blijft het gewoon droog
  zondag 9 juli 2017 @ 15:02:24 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294688
Achtervolgende groep komt dichterbij. Bling zal daar wel als een idioot de afdaling in zijn gevlogen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172294702
Wat zijn die gele vlaggen die ik steeds zie? Wat staat hierop?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:02:55 #44
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294705
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:02 schreef Mani89 het volgende:
Achtervolgende groep komt dichterbij. Bling zal daar wel als een idioot de afdaling in zijn gevlogen.
Tja, als je Mollema afdaling laat leiden ga je niet hard nee
  zondag 9 juli 2017 @ 15:02:55 #45
279824 Mansjester
City>United
pi_172294706
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mansjester :')

Wit/blond biertjes in zomer bohhh broekje uit hoor
Fokking vies man. Ik had gisteren een biertje, die nasmaak was hetzelfde als wanneer je hebt gekotst van bier.
pi_172294710
De poursuivants zullen in het dal wel de aansluiting vinden.
pi_172294711
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bora is echt een kutploeg.
Buch gaat wel nog voor een ritzege gaan, die begrijpt ook wel dat dat meer waard is dan een plaats 10-15 in het klassement.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:08 #48
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294713
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:02 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wat zijn die gele vlaggen die ik steeds zie? Wat staat hierop?
Iets van de streek.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294716
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:02 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Als ze doorfietsen blijft het gewoon droog
Jammer
pi_172294719
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik drink nu een witbiertje
Ik liet een windje :@
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:32 #51
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294728
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:02 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Fokking vies man. Ik had gisteren een biertje, die nasmaak was hetzelfde als wanneer je hebt gekotst van bier.
Welk bier had je?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:32 #52
333483 Aguero
oooooooo
pi_172294729
Matthews gaat die sprint winnen.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:38 #53
194695 franklop
Fran knock
pi_172294731
Demare +30min
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:39 #54
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172294733
quote:
6s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:01 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Wel eens gehad, ik drink alles wat ik tegenkom.
Dat laatste heb ik ook. Rose, kriek, cider ook gewoon :')
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:43 #55
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172294734
Marthews scoort wel pluspuntjes hier. Sagan-light status bevestigd.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:03:43 #56
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294735
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:03 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Buch gaat wel nog voor een ritzege gaan, die begrijpt ook wel dat dat meer waard is dan een plaats 10-15 in het klassement.
Ik hoop het voor hem. Als hij een aanvallende renner wordt sluit ik me aan bij #teambuchmann.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:03:44 #57
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294736
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:03 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Buch gaat wel nog voor een ritzege gaan, die begrijpt ook wel dat dat meer waard is dan een plaats 10-15 in het klassement.
Dit geloof je toch niet echt he?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172294745
Demare op 30 minuten. :W
pi_172294749
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Geuze natuurlijk.
Raak ik wel snel verzadigd door.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:13 #60
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294751
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:03 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Ik liet een windje :@
Ik ook, bijna mezelf vergast.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294755
Wel netjes van Matthews over 2 HC-beklimmingen.
pi_172294756
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik hoop het voor hem. Als hij een aanvallende renner wordt sluit ik me aan bij #teambuchmann.
^O^
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:25 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294757
Dat wordt lekker autohangen voor Demare in het vallei
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:37 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294763
Die tweet van Bora zegt toch wel genoeg? Een totale obsessie voor het rijden van een klassement, op welke plek dan ook. Zo rijden ze altijd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172294765
LeGruppetto twitterde op zondag 09-07-2017 om 14:52:13 La caravane est immobilisée dans le Mont du Chat. Problème mécanique pour Mickey... #TDF2017 https://t.co/Zdl1wSYKBa reageer retweet
Mickey Mouse staat in panne op de Chat ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:49 #66
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294771
Tijdslimiet ligt rond de 42 minuten. Normaal gesproken is dit einde verhaal voor Demare.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:49 #67
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172294773
De Hemel Serafijn _O_ godenwitbier
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:04:51 #68
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294774
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:04 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Raak ik wel snel verzadigd door.
Het is dan ook niet de bedoeling om dat de hele dag te drinken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:04:59 #69
194695 franklop
Fran knock
pi_172294777
Ik schakel de favorieten groep ook niet helemaal uit voor de zege hoor. Afhankelijk of ze gaan rijden zo in de vallei
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172294791
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:04 schreef VASND het volgende:
De Hemel Serafijn _O_ godenwitbier
Ah nog een Nimwegenaar!
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172294796
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:02 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wat zijn die gele vlaggen die ik steeds zie? Wat staat hierop?
Ici, C'est l'Ain

Hier, Dit is l'Ain (de regio waar ze nu zijn)
  zondag 9 juli 2017 @ 15:05:33 #72
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294797
Wie gaat er winnen jongens?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:05:33 #73
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294798
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:04 schreef franklop het volgende:
Ik schakel de favorieten groep ook niet helemaal uit voor de zege hoor. Afhankelijk of ze gaan rijden zo in de vallei
Heel veel man hebben ze niet over daar. Alleen AG2R en Sky
  zondag 9 juli 2017 @ 15:06:06 #74
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172294811
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:05 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Ah nog een Nimwegenaar!
Yass. De Pyreneeën van Nederland :7
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172294813
Komop betankoer
  zondag 9 juli 2017 @ 15:06:48 #76
194695 franklop
Fran knock
pi_172294820
Hopen dat niemand uit het 2e groepje wint..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:06:54 #77
279824 Mansjester
City>United
pi_172294823
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:03 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Welk bier had je?
Geen idee. Wat ik me van het bord herinner hadden ze onder andere Funky Falcon, Mama en Mannenliefde ofzo.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:07:05 #78
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294833
Lekker minuut voorsprong weg door het wachten op Matthews
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:07:12 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294839
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:06 schreef franklop het volgende:
Hopen dat niemand uit het 2e groepje wint..
Die werden allemaal reglementair uit het wiel gefietst op de vorige klim, dus dat lijkt me sterk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:07:15 #80
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294841
Kopgroepje hoor! SOW!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:07:24 #81
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294846
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:06 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Geen idee. Wat ik me van het bord herinner hadden ze onder andere Funky Falcon, Mama en Mannenliefde ofzo.
Dat klinkt echt aids ja...
pi_172294847
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 14:59 schreef Mansjester het volgende:
Ik had gisteren een paar speciaalbiertjes.

Dat is nog smeriger dan normaal bier :')
Blijf jij dan maar limonade drinken jongen. Dan verdien je het ook niet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172294851
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:05 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Ici, C'est l'Ain

Hier, Dit is l'Ain (de regio waar ze nu zijn)
Thanks!
  zondag 9 juli 2017 @ 15:07:33 #84
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172294852
SunwebGod.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172294860
Bling bling on fire
  zondag 9 juli 2017 @ 15:08:18 #86
279824 Mansjester
City>United
pi_172294868
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:07 schreef marcodej het volgende:

[..]

Blijf jij dan maar limonade drinken jongen. Dan verdien je het ook niet.
Haha goeie. Drink jij maar bier dat je verdient grote stoere man :)
pi_172294870
Nu realiseer ik me dat de Tourorganisatie ons een prachtige strijd tussen Matthews en Sagan door de neus heeft geboord.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:08:31 #88
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294872
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:06 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Geen idee. Wat ik me van het bord herinner hadden ze onder andere Funky Falcon, Mama en Mannenliefde ofzo.
Oedipus Mannenliefde, leuke kroonkurk heeft die wel. (Ja ik spaar doppen :) )
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294884
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:06 schreef VASND het volgende:

[..]

Yass. De Pyreneeën van Nederland :7
Oude Holleweg!
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172294887
Heel knap van bling
pi_172294888
Er staat een wagen uit de karavaan vast op de Chat.

"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 15:09:35 #92
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294896
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:09 schreef marcodej het volgende:
Er staat een wagen uit de karavaan vast op de Chat.

[ afbeelding ]
Genoeg man daar, kunnen ze wel naar boven gaan duwen
pi_172294900
Roglic mag van mij de bloemen pakken, voor Gesink en voor de springschans in Planica.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:09:50 #94
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294904
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:09 schreef marcodej het volgende:
Er staat een wagen uit de karavaan vast op de Chat.

[ afbeelding ]
Orica 2013 taferelen :o
  zondag 9 juli 2017 @ 15:10:01 #95
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172294911
STOP MET RIJDEN SKY DEBIELEN
pi_172294913
Koppelingsprobleem voor Max.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:10:09 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172294914
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:09 schreef marcodej het volgende:
Er staat een wagen uit de karavaan vast op de Chat.

[ afbeelding ]
:')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:10:16 #98
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294916
pi_172294917
Bennet zit nog in de groep gele trui
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:10:20 #100
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294918
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:10 schreef marcodej het volgende:
Koppelingsprobleem voor Max.
Dat hele ding opgerookt zeker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:10:28 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172294921
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:10 schreef meneerfiets het volgende:
STOP MET RIJDEN SKY DEBIELEN
Prima juist. Dit waardeer ik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172294922
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:09 schreef Toby56 het volgende:
Roglic mag van mij de bloemen pakken, voor Gesink en voor de springschans in Planica.
Planica _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:10:40 #103
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172294927
The finish is at the finish line
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 15:10:48 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294931
Haha ploegleiding laat Quintana in de steek
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:11:07 #105
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172294940
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
Haha ploegleiding laat Quintana in de steek
Betancur is nu kopman
pi_172294941
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:09 schreef marcodej het volgende:
Er staat een wagen uit de karavaan vast op de Chat.

[ afbeelding ]
Vast in de zeer van hij doet het echt niet meer? Dan heb je een probleem
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:11:19 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172294945
Kwiat rijdt er weer even in z'n eentje minuten af.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172294956
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Vast in de zeer van hij doet het echt niet meer? Dan heb je een probleem
Wagen kapot ja.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 15:11:41 #109
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172294957
Als de mar te laat binnekomt, gaat de leiding hem er dan uit gooien? Durven ze dat?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172294961
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat rijdt er weer even in z'n eentje minuten af.
echt een brommer, die nummer 2 laat gewoon een gat
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 9 juli 2017 @ 15:12:03 #111
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172294970
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Smoofie het volgende:
Als de mar te laat binnekomt, gaat de leiding hem er dan uit gooien? Durven ze dat?
Ja. Hij zit niet in een bus met nog 40 man
pi_172294972
nieuwe wielrennen
  zondag 9 juli 2017 @ 15:12:09 #113
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172294973
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Vast in de zeer van hij doet het echt niet meer? Dan heb je een probleem
Met een paar man duw je dat wagentje zo het ravijn in.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:12:17 #114
333483 Aguero
oooooooo
pi_172294977
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat rijdt er weer even in z'n eentje minuten af.
Wat een renner. _O_
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:12:18 #115
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172294979
Nog sprintpunten ook straks. Man man man.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172294980
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat rijdt er weer even in z'n eentje minuten af.
Wat een teringzooi. Even met vazen smijten.
pi_172294988
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Smoofie het volgende:
Als de mar te laat binnekomt, gaat de leiding hem er dan uit gooien? Durven ze dat?
Als het niet gebeurt, dan gaat Matthews klappen uitdelen.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:02 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_172295006
Rij eens door kopgroep
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:05 #119
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295008
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Vast in de zeer van hij doet het echt niet meer? Dan heb je een probleem
Gewoon ff de berm inrollen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295010
Benoot gaat Matthews kloppen in de sprint
pi_172295017
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:11 schreef marcodej het volgende:

[..]

Wagen kapot ja.
Dan wens ik je veel success met wagen omhoog duwen. Dat lukt nooit
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:31 #122
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172295019
Demare nu op 32:40

RIP Demare
pi_172295021
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:13 schreef Evertjan het volgende:
Benoot gaat Matthews kloppen in de sprint
De nieuwe Merckx.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:43 #124
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295024
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:12 schreef Evertjan het volgende:
nieuwe wielrennen
Armstrong pakt gewoon het geel.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:44 #125
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295026
D'n Lollerkowski :')

Al bijna 4.00
pi_172295032
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:13 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Gewoon ff de berm inrollen.
Ravijn af
  zondag 9 juli 2017 @ 15:13:59 #127
194695 franklop
Fran knock
pi_172295035
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:13 schreef Frozen-assassin het volgende:
D'n Lollerkowski :')

Al bijna 4.00
Ze rijden vooraan amper
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:14:23 #128
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295048
Kut SKY verpest het weer
  zondag 9 juli 2017 @ 15:14:53 #129
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295062
KutSky. Weg emotie en alles. ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:15:23 #130
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295075
Quintana gaat gewoon winnen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:15:34 #131
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295079
Sky BAZEN

RondeWim is dit met mij eens
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172295082
Kopgroep geeft ook niet echt gas
  zondag 9 juli 2017 @ 15:15:49 #133
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295088
Michal gaat nog 20km op grote plaat stoempen
  zondag 9 juli 2017 @ 15:15:50 #134
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172295089
Sky mag even de vallei voor hun rekening nemen. Lekker tegen de wind leegbeuken.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172295097
als ze zo door gaan zijn ze voor de Mont du Chat al terug.....
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172295112
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:15 schreef Evertjan het volgende:
Kopgroep geeft ook niet echt gas
Dit dus.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 9 juli 2017 @ 15:17:31 #137
335263 freaky40
pi_172295129
Waar zit Gesink? Nog steeds aan de snipperdag bezig?
Allemaal cabaretteketet!
pi_172295139
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:17 schreef freaky40 het volgende:
Waar zit Gesink? Nog steeds aan de snipperdag bezig?
In het ziekenhuis
  zondag 9 juli 2017 @ 15:18:02 #139
333483 Aguero
oooooooo
pi_172295144
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:17 schreef freaky40 het volgende:
Waar zit Gesink? Nog steeds aan de snipperdag bezig?
Rot op.
Citius, Altius, Fortius.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 9 juli 2017 @ 15:18:05 #140
335263 freaky40
pi_172295149
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:17 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

In het ziekenhuis
Sorry?
Allemaal cabaretteketet!
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 9 juli 2017 @ 15:18:20 #141
335263 freaky40
pi_172295154
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:18 schreef Aguero het volgende:

[..]

Rot op.
?
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:18:43 #142
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295168
trollolo
pi_172295173
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:18 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Sorry?
Waarom sorry?
Daar kun jij toch niets aan doen?
Of was het jouw stokje dat in het voorwiel zat?
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:18:59 #144
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295175
Waar is Thomas G.?
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:19:10 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295180
Kut, een eetpauze
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:19:11 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295181
Waarom bloedt Bert?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:19:15 #147
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295183
Froome eet dus wel
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 9 juli 2017 @ 15:19:17 #148
335263 freaky40
pi_172295185
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:18 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Waarom sorry?
Daar kun jij toch niets aan doen?
Of was het jouw stokje dat in het voorwiel zat?
Ik weet van niets. Kom net binnen vallen hier.
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 9 juli 2017 @ 15:19:21 #149
194695 franklop
Fran knock
pi_172295186
Zo red de kopgroep het niet nee. Balen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172295188
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:18 schreef Frozen-assassin het volgende:
Waar is Thomas G.?
Waar is Thomas Simpson?
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:19:30 #151
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295191
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Waarom bloedt Bert?
Chute
  zondag 9 juli 2017 @ 15:19:47 #152
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295197
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:19 schreef Momo... het volgende:

[..]

Chute
Ja dat weet ik ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 15:19:59 #153
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295208
Waar is Mori?
pi_172295212
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:19 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ja dat weet ik ;(
Waarom vraag je het dan?
Waarom?
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:20:08 #155
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172295213
Demare vandaag een 36 gestoken?
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172295220
Hoe heet ut?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:20:21 #157
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295224
Anna van der Breggen _O_
pi_172295226
Quintana zit weer te rukken achter de auto.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:20:33 #159
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172295232
Quintana heeft zijn normale fiets gewisseld voor een fiets met een motor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172295239
TT klopt niet :') :')
pi_172295249
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Quintana heeft zijn normale fiets gewisseld voor een fiets met een motor.
Met zo'n dikke derny heeft-ie die niet nodig.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:21:14 #162
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295262
Gaat Najiero ook Vuelta rijden nu Valv.Piti wel even in lappenmand ligt? Of full retard op Marc Soler
pi_172295269
Kwiat op kop doet me denken aan Thomas + Poels vorig jaar, alhoewel dat veelal bergop was.

Wat een kutzooi
  zondag 9 juli 2017 @ 15:21:35 #164
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172295270
Wie kan zich Kwiat voor het GC nog herinneren? Flopshow.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172295289
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:12 schreef Aguero het volgende:

[..]

Wat een renner. _O_
ja heel ziek dit
pi_172295291
Doe eens rustig Michal
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:22:04 #167
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295295
LottoJumbo_road twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:10:19 Robert Gesink is waiting the results of a CT scan. We'll keep you updated. Thanks everybody for your compassion. Mu… https://t.co/BrOWU3oUPL reageer retweet
  zondag 9 juli 2017 @ 15:22:34 #168
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295306
Michal heeft geen eten nodig
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:22:47 #169
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295314
Wie kan zich ook nog herinneren in de giro met Betancur en Pantano die rit?

pi_172295316
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Anna van der Breggen _O_
Waarom?
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:23:17 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295335
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:22 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Waarom?
We hebben nu twee roze truien in ons bezit _O_ Tom en Anna O+
pi_172295352
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:22 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Waarom?
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:22 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Waarom?
Schoeien in de giro
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 9 juli 2017 @ 15:24:11 #173
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172295370
Waar is tommeke?
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 9 juli 2017 @ 15:25:17 #174
194695 franklop
Fran knock
pi_172295408
Ben ik weer :W
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 15:25:34 #175
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172295417
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:25 schreef franklop het volgende:
Ben ik weer :W
retweet
  zondag 9 juli 2017 @ 15:26:13 #176
194695 franklop
Fran knock
pi_172295443
Demare op +36
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:26:34 #177
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172295458
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:26 schreef franklop het volgende:
Demare op +36
Dat gaat 'm niet helemaal worden.

FDJ -3 dan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172295463
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:22 schreef Momo... het volgende:
Wie kan zich ook nog herinneren in de giro met Betancur en Pantano die rit?

[ afbeelding ]
Wie kan zich nog herinneren in de Tour met "le vieux Gallois" Eugène Christophe, het Stiefkind der Goden?

Ik doe het ff rustig aan.
pi_172295469
Geschke was wel goed toen Dumoulin slecht was.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:26:55 #180
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295471
Ik ben er :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:27:04 #181
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172295484
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat gaat 'm niet helemaal worden.

FDJ -3 dan.
Renshaw zit er ook
pi_172295489
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:23 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

We hebben nu twee roze truien in ons bezit _O_ Tom en Anna O+
Dat is een goed stel
pi_172295491
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:26 schreef franklop het volgende:
Demare op +36
Zit er ook al iemand op -36?
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:27:29 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172295496
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:27 schreef Momo... het volgende:

[..]

Renshaw zit er ook
Die heeft zonder Cav toch geen functie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:27:51 #185
194695 franklop
Fran knock
pi_172295511
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat gaat 'm niet helemaal worden.

FDJ -3 dan.
teveel risico inderdaad. Die zouden ze dus echt niet mogen opvissen

Maar ze zullen in de afdalingen en tussenstuk wel volle bak gaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:28:04 #186
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172295517
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die heeft zonder Cav toch geen functie.
EBH denkt daar anders over
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:28:22 #187
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172295531
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:28 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

EBH denkt daar anders over
Van Rensburg deed het belangrijkste werk hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:28:30 #188
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295537
Demare is pas over kwartier op vallei dan lekker autohangen
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:29:13 #189
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172295558
Matthews koerst zoals Hushovd in zijn betere jaren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172295567
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:28 schreef Frozen-assassin het volgende:
Demare is pas over kwartier op vallei dan lekker autohangen
Bovendien zijn er kortere wegen naar Chambéry.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:29:27 #191
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172295568
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:28 schreef Frozen-assassin het volgende:
Demare is pas over kwartier op vallei dan lekker autohangen
Het zou wel heel erg opvallen als hij vanaf nu nog maar 5 minuten verliest.
pi_172295578
Lekker dom, de kopgroep uit elkaar gerukt. Voor de tweede keer al. Alleen omdat Matthews denkt dat anderen mee zouden sprinten.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:29:46 #193
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295579
Gaan we weer klimmen? *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295596
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik ben er :)
Ik ben even weg
  zondag 9 juli 2017 @ 15:30:23 #195
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295597
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:29 schreef Dagoduck het volgende:
Gaan we weer klimmen? *O*
colletje 4e cat en korte afdaling en dan du Chat
  zondag 9 juli 2017 @ 15:30:24 #196
333483 Aguero
oooooooo
pi_172295598
Betancur is het geel kwijt. :o
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:30:36 #197
194695 franklop
Fran knock
pi_172295607
Bakelants gaat de rit winnen door slim mee te springen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:30:44 #198
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295613
Ik heb mijn ochtendjas nog aan.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295621
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:29 schreef Dagoduck het volgende:
Gaan we weer klimmen? *O*
VIERDE CATEGORIE.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172295633
Beetje doorrijden is aan te raden :')
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172295634
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:30 schreef Dagoduck het volgende:
Ik heb mijn ochtendjas nog aan.
Voor welke sekslijn werk jij?
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172295677
Trek zat te slapen
  zondag 9 juli 2017 @ 15:32:56 #203
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295693
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:31 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Voor welke sekslijn werk jij?
#DicksOutForSagan
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295694
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:32 schreef Dale__Cooper het volgende:
Trek zat te slapen
Wellicht hadden ze nog geen damn good coffee gehad.
Ik doe het ff rustig aan.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:33:08 #205
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295697
Sky verliest nu tijd :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:33:26 #206
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295707
KnavenAIDS
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:33:35 #207
194695 franklop
Fran knock
pi_172295710
37,33 voor Demare. Voor de liefhebbers
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:34:07 #208
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172295730
Demare zit 30 km achter lol?!
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172295747
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:33 schreef franklop het volgende:
37,33 voor Demare. Voor de liefhebbers
Nog een marge van 10 a 15 min dan?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:34:43 #210
194695 franklop
Fran knock
pi_172295754
2e groepje gaat zo al minuut verliezen :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172295760
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:32 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

#DicksOutForSagan
O ja.
Ik werk voor "Met de punt in m'n hol".
Samen met een stuk of wat oud-renners die na hun carrière in het zwarte gat zijn geraakt.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:35:32 #212
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172295789
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:34 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Nog een marge van 10 a 15 min dan?
Hooguit 5 minuten ofzo
pi_172295805
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:35:03 @majkaformal @EmuBuchmann .@majkaformal 6' behind Froome,really suffering,lost a lot of skin,better status of injur… https://t.co/aruDiosw7c reageer retweet
pi_172295826
gvd Beetankoer
pi_172295836
Kittel op 27 minuten hoor ik, dat moet normaal wel lukken?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:36:44 #216
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295837
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:34 schreef Toby56 het volgende:

[..]

O ja.
Ik werk voor "Met de punt in m'n hol".
Samen met een stuk of wat oud-renners die na hun carrière in het zwarte gat zijn geraakt.
Pleziervereniging Zonder Zadel.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295865
quote:
6s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:36 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Pleziervereniging Zonder Zadel.
:Y)
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:37:57 #218
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172295885
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:36 schreef Columbiafan het volgende:
Kittel op 27 minuten hoor ik, dat moet normaal wel lukken?
Dat gaat erom spannen, maar een grote groep zullen ze wel matsen zeker.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:37:57 #219
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172295886
Hoe ver ligt Majka achter?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:38:09 #220
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172295892
Benoot ontdekt zichzelf hier

@mex: 6min
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:38:09 #221
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295893
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:37 schreef Toby56 het volgende:

[..]

:Y)
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 15:38:18 #222
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172295897
Thomas afgestapt? Dat is nieuws voor mij
pi_172295905
NOS live-stream op internet ligt er bij mij uit -O-
pi_172295915
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:38 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172295916
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:37 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hoe ver ligt Majka achter?
Zes minuten op Froome volgens BORA.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:38:52 #226
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172295921
Skybots zijn echt de tumoren van het peloton.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_172295924
richie froome
  zondag 9 juli 2017 @ 15:39:10 #228
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172295929
Dag Demare.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172295930
38 minuten, stop dan nu meteen maar.
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 15:39:37 #230
842 Zorro
Z
pi_172295942
Maarten denkt tijdslimiet is 40-45 minuten
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172295958
Die achtervolgende groep geeft geen fuck?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:40:28 #232
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172295970
quote:
6s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:39 schreef Zorro het volgende:
Maarten denkt tijdslimiet is 40-45 minuten
Leuk
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 9 juli 2017 @ 15:40:29 #233
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172295971
De Tour wacht op niemand
pi_172295987
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:40 schreef Frozen-assassin het volgende:
De Tour wacht op niemand
8)7
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:41:32 #235
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172296009
Waarom kijkt iedereen langs de kant door het scherm van zijn/haar mobiel naar wat er voor hun gebeurt?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:42:14 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172296032
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:41 schreef Dagoduck het volgende:
Waarom kijkt iedereen langs de kant door het scherm van zijn/haar mobiel naar wat er voor hun gebeurt?
Waarom doen mensen dat bij ieder concert ook?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172296040
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:41 schreef Dagoduck het volgende:
Waarom kijkt iedereen langs de kant door het scherm van zijn/haar mobiel naar wat er voor hun gebeurt?
Laten we dat eens gaan vragen aan iedereen langs de kant.

Alle mobieltjes door de plee.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172296056
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Waarom doen mensen dat bij ieder concert ook?
Waarom gaan mensen naar ieder concert?
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172296066
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:42:08 @majkaformal @EmuBuchmann Emanuel stopped after Rafa crash, Rafa told him to go because he felt really bad. reageer retweet
pi_172296069
Het dubbellikkertje lag al uit elkaar toen ik hem uit de vriezer haalde. Dan is zo'n dubbellikkertje eigenlijk ineens niet meer zo speciaal.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 15:43:50 #241
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172296070
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:43 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Waarom gaan mensen naar ieder concert?
Ik ga altijd naar ieder concert. Vorige week mijn 750e band live gezien :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 15:44:30 #242
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172296088
quote:
15s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:43 schreef marcodej het volgende:
Het dubbellikkertje lag al uit elkaar toen ik hem uit de vriezer haalde. Dan is zo'n dubbellikkertje eigenlijk ineens niet meer zo speciaal.
Ik was toch voor het raketje gegaan, mits Ola.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172296097
quote:
15s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:43 schreef marcodej het volgende:
Het dubbellikkertje lag al uit elkaar toen ik hem uit de vriezer haalde. Dan is zo'n dubbellikkertje eigenlijk ineens niet meer zo speciaal.
Wel allebei op zeker.
pi_172296101
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:43 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ik ga altijd naar ieder concert. Vorige week mijn 750e band live gezien :P
Waarom is dat geen antwoord op mijn vraag?

OK. Ik moet uitloggen. Niet te handhaven.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:44:53 #245
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_172296107
Ik heb een Cornetto op.
What can change the nature of a man?
pi_172296117
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:44 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel allebei op zeker.
Uiteraard.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 15:46:16 #247
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296129
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:44 schreef Coco. het volgende:
Ik heb een Cornetto op.
Ik ga er nu een pakken uit de vriezer
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_172296145
Watermeloen *O*
hardcoholic
pi_172296150
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:44 schreef Coco. het volgende:
Ik heb een Cornetto op.
Ik heb net een zak bugles op
  zondag 9 juli 2017 @ 15:47:15 #250
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172296153
Die interrupties van Carl zijn dus echt totaal nutteloos. Hij herhaalt letterlijk wat wij het laatste uur hebben gezien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:47:55 #251
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172296175
Raketje hier
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172296177
Die vreselijke Carl altijd.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:48:01 #253
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172296182
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:47 schreef Mani89 het volgende:
Die interrupties van Carl zijn dus echt totaal nutteloos. Hij herhaalt letterlijk wat wij het laatste uur hebben gezien.
Heb je nog nieuws uit de achtergrond?

Ja ik heb gehoord dat Kwiatkowski op kop rijdt.

Nou bedankt Carl.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:48:02 #254
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296183
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:47 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Ik heb net een zak bugles op
Je doet je username wel eerder aan.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 9 juli 2017 @ 15:48:47 #255
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172296208
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heb je nog nieuws uit de achtergrond?

Ja ik heb gehoord dat Kwiatkowski op kop rijdt.

Nou bedankt Carl.
Ja nou precies.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172296214
Laatste klim feest.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:49:14 #257
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172296216
Jezus, jullie zijn echt allemaal smerig dik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:49:47 #258
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172296231
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jezus, jullie zijn echt allemaal smerig dik.
Ik pak nog een biertje

Wat vind je daarvan?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:49:53 #259
279824 Mansjester
City>United
pi_172296234
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jezus, jullie zijn echt allemaal smerig dik.
Als ik iets niet ben.....

Zit nu broodjes met katenspek te eten
pi_172296252
Kittel zwaar in de problemen? :D
pi_172296255
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jezus, jullie zijn echt allemaal smerig dik.
Nou, nou, nou
  zondag 9 juli 2017 @ 15:50:43 #262
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172296258
Betancur laat je talent eindelijk eens zien man.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:10 #263
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172296274
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:50 schreef Columbiafan het volgende:
Kittel zwaar in de problemen? :D
Hoeveel ligt Kittel achter?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:22 #264
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172296283
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hoeveel ligt Kittel achter?
Half uur. Demare 39 minuten
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:25 #265
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296287
De cornetto is op en was bijzonder lekker. Ik trek nu een verkwikkende Radler open.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:51:30 #266
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172296293
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:50 schreef meneerfiets het volgende:
Betancur laat je talent eindelijk eens zien man.
over smerig dik gesproken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:31 #267
194695 franklop
Fran knock
pi_172296294
Demare pakt minuut terug :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:33 #268
333483 Aguero
oooooooo
pi_172296298
Kwartjes voor Matthews
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:44 #269
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172296303
is die truck al weg?
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:46 #270
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172296304
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef franklop het volgende:
Demare pakt minuut terug :o
Autohangengenot
pi_172296305
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hoeveel ligt Kittel achter?
Volgens de tracker 28 minuten, samen met Sabatini en Sagan.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:51:50 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172296309
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef Falco het volgende:
De cornetto is op en was bijzonder lekker. Ik trek nu een verkwikkende Radler open.
Radler :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 15:51:51 #273
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172296310
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef franklop het volgende:
Demare pakt minuut terug :o
Even aan de auto gehangen
  zondag 9 juli 2017 @ 15:51:58 #274
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172296313
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Half uur. Demare 39 minuten
Dan wordt het ook voor Kittel penibel.
pi_172296328
Keurig om daar met de fiets boven te komen
pi_172296332
Hoe dan
hhhhh
  zondag 9 juli 2017 @ 15:52:38 #277
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296337
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Radler :')
Wat is er?
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:52:39 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172296338
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Keurig om daar met de fiets boven te komen
Ik zou dat niet durven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:52:39 #279
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172296339
Hoeveel renners gaat FDJ opofferen aan Dumaaar?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:52:39 #280
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172296340
Nu nog naar beneden daar
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 15:52:41 #281
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172296344
Die flutpool rijdt er niks af
pi_172296350
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Keurig om daar met de fiets boven te komen
Colletje van 60%
hhhhh
  zondag 9 juli 2017 @ 15:52:58 #283
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172296355
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:52 schreef Szura het volgende:
Hoeveel renners gaat FDJ opofferen aan Dumaaar?
Twee
pi_172296358
Dus Kittel gaat ervoor zorgen dat Demare niet uit de Tour wordt gezet. Want ze gaan echt niet de groene trui drager eruit gooien EN de Franse trots met Demare.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:53:17 #285
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172296364
laflammerouge16 twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:41:23 BREAKING - Mont du Chat is actually blocked by a technical truck that is stucked on the climb #TDF2017 https://t.co/1tQblZCd7X reageer retweet
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 15:53:31 #286
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172296373
Zin in de berg van de kat.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 15:53:46 #287
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172296381
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:53 schreef THEFXR het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:41:23 BREAKING - Mont du Chat is actually blocked by a technical truck that is stucked on the climb #TDF2017 https://t.co/1tQblZCd7X reageer retweet
Topshow *O*
pi_172296382
Is Kittel dan ziek of gevallen? Die loste nog best laat daarnet.
pi_172296383
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:53 schreef THEFXR het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:41:23 BREAKING - Mont du Chat is actually blocked by a technical truck that is stucked on the climb #TDF2017 https://t.co/1tQblZCd7X reageer retweet
12 minuten oud man
  zondag 9 juli 2017 @ 15:53:51 #290
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296384
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:53 schreef THEFXR het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:41:23 BREAKING - Mont du Chat is actually blocked by a technical truck that is stucked on the climb #TDF2017 https://t.co/1tQblZCd7X reageer retweet
Ohjeeee
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 9 juli 2017 @ 15:54:25 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172296398
Irizar gaat lekker aan kop
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172296401
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:53 schreef THEFXR het volgende:
laflammerouge16 twitterde op zondag 09-07-2017 om 15:41:23 BREAKING - Mont du Chat is actually blocked by a technical truck that is stucked on the climb #TDF2017 https://t.co/1tQblZCd7X reageer retweet
Doet me denken aan die Orica-bus die vaststond op de finishlijn.
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 15:54:37 #293
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172296404
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:53 schreef kilon het volgende:
Dus Kittel gaat ervoor zorgen dat Demare niet uit de Tour wordt gezet. Want ze gaan echt niet de groene trui drager eruit gooien EN de Franse trots met Demare.
Hopelijk maakt Bora protest dan
  zondag 9 juli 2017 @ 15:55:13 #294
62913 Blik
The one and Only!
pi_172296412
Waarom die kopgroep niet gewoon bij elkaar is gebleven is me echt een raadsel
pi_172296424
Het feit dat Kwiatkowski de 4 na laatste knecht van Froome is toont wel aan hoe Sky het wielrenner verpest.
  zondag 9 juli 2017 @ 15:56:45 #296
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172296447
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:55 schreef LetItBleed het volgende:
Het feit dat Kwiatkowski de 4 na laatste knecht van Froome is toont wel aan hoe doping het wielrenner verpest.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:56:53 #297
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172296449
Zo wat zijn als Kittel en Demare buiten de tijd rijden
pi_172296452
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:56 schreef Falco het volgende:

[..]

:')
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:57:21 #299
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172296459
Nee, Fatancur moet lossen. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172296465
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 15:56 schreef Falco het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat Sky andere pilletjes gebruikt dan andere ploegen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 15:57:32 #301
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172296468
Nee Carlos
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')