abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 00:55:14 #1
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172284299


Game on.

Lekker weertje erbij, kan de Skytrein daar wel tegen?
pi_172284698
Alberto gaat morgen oorlog maken. hoop ik
Citius, Altius, Fortius.
pi_172284711
Pantano.
pi_172284943
quote:
7s.gif Op zondag 9 juli 2017 00:55 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]

Game on.

Lekker weertje erbij, kan de Skytrein daar wel tegen?
Het heeft vannacht geregend, maar als ik buienradar zie, dan lijkt het mij dat het morgen droog blijft.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 04:35:22 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172285403
Etappe 9: Nantua - Chambéry, 181,5 km

We hebben er zeven dagen op moeten wachten, maar eindelijk werd de Tour dan een keer leuk. De eerste rit die er op papier goed uitzag bleek er ook in de praktijk goed uit te zien. De hele dag gebeurde er wat, van start tot finish. Het duurde zowat twee uur voordat er eindelijk eens een kopgroep vertrokken was. Dat was dan ook meteen een flinke groep, van meer dan 40 man. Rijden met zo'n grote groep werkt nooit, dus trad er al snel verbrokkeling op. Tot de finale kregen we daardoor steeds veranderende koerssituaties, ook omdat het peloton de voorsprong nooit te groot liet worden. Uiteindelijk bleef er vooraan tegen het eind van de rit een mooie groep over, met onder meer Pauwels, Van Avermaet, Roche, Barguil, Calmejane en Gesink. Op de laatste klim van de dag leken Pauwels en Roche erg sterk te zijn, terwijl Gesink ouderwets op zijn eigen tempo aan het harken was. Met Calmejane hield niemand rekening, maar toen hij demarreerde had niemand een antwoord. Gesink leek er nog even op eigen tempo naartoe te krabbelen, maar blies zichzelf toch enigszins op en zo was de vogel gevlogen. Hoewel het nog even spannend leek te worden toen Calmejane last kreeg van krampen, maar die wist hij weer uit zijn lichaam te slaan. Daardoor soleerde hij in zijn tweede grote ronde naar zijn tweede ritzege. Vorig jaar won hij als eerstejaars al een aankomst bergop in de Vuelta en nu wint hij, na een geweldig voorjaar, een serieuze rit in de Tour. Voeckler mag dan wel stoppen, maar Bernaudeau heeft al lang en breed een opvolger in huis. Voor Gesink was het jammer dat Calmejane net vandaag boven zichzelf moest uitstijgen, maar tijdens zijn eerste vluchtpoging in de Vuelta van vorig jaar werd hij ook tweede. We weten allemaal nog wel hoe dat toen afliep. De klassementsrenners hielden zich rustig, op een schijnaanval van een paar jongens na. Froome reed nog even het skoekeloen in, maar verder gebeurde er niet veel. Het was wachten op vandaag. Wachten op de lastigste rit van de eerste week en misschien wel de lastigste rit van de Tour. Een rit met meerdere zware cols, waaronder de loodzware Mont du Chat. We gaan de eerste week afsluiten met een prachtige rit, hoewel het laatste vlakke stuk richting de finish in Chambéry dan wel weer een stevig minpunt is.




De laatste rit voor de rustdag start in het dorp Nantua, waar ongeveer 4000 mensen wonen. Nantua is een debutant in de Tour, hoewel het wel in de buurt ligt van bekend Tourterrein. Het is van hier immers niet ver tot Oyonnax en Bourg-en-Bresse, plaatsen die in het recente verleden nog deel uitmaakten van de ronde. We bevinden ons in het departement Ain, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Nog steeds in de Jura, maar dan wel aan de rand van dit gebergte. In het dorpje Nantua is weinig te doen, hoewel ze er wel een rechtbank hebben. Ook een aardige kerk, uit de 11e eeuw. In deze kerk hangt een schilderij van Eugène Delacroix, de belangrijkste Franse kunstschilder van de romantiek. Ook het orgel uit de 19e eeuw schijnt de moeite waard te zijn. Verder moet je vooral in Nantua zijn voor het meer. Het Lac de Nantua, in vroegere tijden ontstaan dankzij een gletsjer en omgeven door kalkkliffen. Het blauwe, soms groene water leent zich voor verschillende watersporten, zoals zeilen, waterfietsen en zwemmen. Rustig meertje dus, geen extremere watersporten. Je kan hier ook vissen, er schijnen hier vooral veel snoeken te zijn. Deze kan je dan vervolgens weer verorberen in het dorp, want de lokale specialiteit is een quenelle van snoek met nantuasaus. Jazeker, Nantua heeft z'n eigen saus. Het speciale van de saus is dat je er gehakte rivierkreeftjes doorheen moet mieteren. Vervolgens flikker je er een hoop cognac en wijn bij, want zo zijn die Fransen ook wel weer. Ideaal dus om over je snoek te gooien en wat mij betreft ook ideaal om over Frank Snoeks te gieten. Nantua is verder de geboorteplaats van Jean-Louis Aubert, de voormalige zanger en gitarist van de Franse band Téléphone. Weer zo'n band die ik niet ken, maar die in Frankrijk vroeger nog vrij populair schijnt te zijn geweest. Ze mochten zelfs nog shows openen voor The Rolling Stones, dan ben je niet slecht bezig.



De koers start langs het meer van Nantua, op de Avenue du Lac. Ze rijden van Nantua naar Les Neyrolles en dit deel van de rit is vlak, maar wel geneutraliseerd. Richting het eind van de neutralisatie begint de weg al wel wat meer te hellen en hier begint de eerste klim van de dag min of meer. In Les Neyrolles begint de weg wat steviger omhoog te lopen en zodra Christian Prudhomme met zijn vlag begint te zwaaien is de eerste officiële klim van de dag ook meteen begonnen. In totaal is deze klim 15 kilometer lang, aan 4,4%, maar de organisatie heeft ervoor gekozen om de klim in tweeën te splitsen. Na 3,5 kilometer komen de renners boven op de Côte des Neyrolles, een klim van 3,2 kilometer lang aan 7,2%. Na dit klimmetje van de tweede categorie is het twee kilometer zo goed als vlak, maar snel daarna gaat het weer omhoog en dan gaat de Col de Bérentin verder. Deze col is vanaf hier 4,1 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, net wat minder lastiger dan het vorige deel van de klim. Daarom is het ook maar een col van de derde categorie. Na 11 kilometer koers komen de renners hier boven, maar dan hebben ze dus eigenlijk al 15 kilometer geklommen. Er wordt gereden over een redelijk smalle weg, dwars door een donker bos. De wegen zijn hier dan wel weer wat beter dan tijdens de afgelopen rit in de Jura. De Col de Bérentin is overigens geen bekende klim in de Tour. In de Tour de l'Ain is de klim dan wel weer beklommen, dus voor een groot deel van het Franse peloton zal het toch bekend terrein zijn. Op de top slaan de renners rechtsaf en daar gaat het nog even anderhalve kilometer vals plat verder, vervolgens is het vier kilometer zo goed als vlak. Aan het eind van dit vlakke deel rijden de renners langs een mooi uitzichtpunt, vanwaar ze een prachtig uitzicht over de vallei hebben. Die vallei gaan ze snel van wat dichterbij bekijken, want een afdaling van acht kilometer begint na het uitzichtpunt. Er zijn een aantal haarspeldbochten in die afdaling, maar het is verder niet de lastigste afdaling ooit. De weg leidt de renner wel door een bos, waardoor het niet altijd even overzichtelijk is, maar ernstige problemen verwacht ik hier niet. De lastigste bocht komt nog wel aan het eind van de afdaling, als de renners door het dorpje Ochiaz fietsen. Hier is een zeer scherpe bocht naar rechts, waarna de koers verder gaat over een bredere en vlakkere weg.




Over deze grote en brede weg is het vijf kilometer behoorlijk vlak, maar daarna slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar het stuwmeer van Génissiat. Richting dit stuwmeer gaat het iets meer dan drie kilometer naar beneden, over een brede weg. Richting het eind van deze afdaling rijden de renners door het dorp Génissiat, waar veel rotondes en drempels liggen. Buiten Génissiat rijden ze dan langs Barrage de Génissiat, waar men de Rhône in bedwang probeert te houden. Mooie stuwdam, met in de omgeving ook nog eens prachtige rotspartijen langs de rivier. Direct na de stuwdam, waar de renners over mogen rijden, begint de weg weer omhoog te lopen. De volgende officiële klim van de dag gaat beginnen, een klim van de derde categorie. Er wordt richting het dorp Franclens gefietst, 2,4 kilometer aan 6%. Best een leuk klimmetje, met vooral veel bochten. In de Tour komt deze klim niet vaak voor, maar andere voertuigen scheuren hier wel met enige regelmaat naar boven. Jaarlijks organiseert men op deze wegen een wedstrijd voor motoren, quads en zijspan. Die mogen dan over de wegen van deze klim en andere wegen in de buurt naar boven en weer naar beneden rijden. Levensgevaarlijk natuurlijk, keuren we af. De bewoners van het dorp krijgen nu dus voor een keer te maken met mensen die zich aan de snelheidslimiet houden. Voorbij Franclens blijft het nog een tijdje vlak, maar daarna begint er een lange afdaling richting Seyssel. Deze afdaling is acht kilometer lang, maar het gaat niet bijzonder steil naar beneden en er zijn ook weinig lastige bochten. Een afdaling voor het betere bijtrapwerk. Pas aan het eind van de afdaling, in de buurt van Seyssel, is er nog een vervelende haarspeldbocht, maar daarna wordt het eigenlijk meteen vlak. De renners rijden dan door Seyssel en na een lastige rotonde rijden ze over de Rhône, richting de volgende klim van de dag. Helaas pakken we wel de verkeerde brug in Seyssel, we rijden over een of ander postmodern misbaksel, terwijl er een paar meter verderop een prachtige oude brug ligt.




Na Seyssel hebben we 50 kilometer gehad en voorbij dit stadje blijft het nog vier kilometer behoorlijk vlak, terwijl de renners over brede wegen rijden. In de buurt van het dorpje Gignez begint de weg alvast wat omhoog te lopen, maar de klim begint pas echt als de renners in dit dorp linksaf slaan, waarna ze op een smalle en slechte weg terechtkomen. Hier begint de Col de la Biche meteen met een kilometer aan 11,5%, terwijl de coureurs tussen de chalets door rijden, op weg naar een bos. In dit bos vlakt de klim weer wat af richting zes procent, wat zo ongeveer het makkelijkste stuk van de berg is. De Col de la Biche, ook wel Croix de Famban is 10 kilometer lang en 9% gemiddeld. Het is de eerste klim van de buitencategorie tijdens deze Tour. Na het wat vlakkere stuk aan 6% gaat het twee kilometer omhoog aan 10% en daarna volgt zelfs een kilometer aan 11% gemiddeld. Dit is wel het zwaarste stuk van de klim, hierna wordt het richting de top wat makkelijker. Kilometer aan 8,5%, nog steeds niet echt plezant. Daarna een kilometer aan 10% en twee kilometer aan 9%, blijft een kwelling. De eerste klim van deze Tour waar we echt iets mee kunnen. Richting de top dan nog een laatste stuk aan 7%. Vervolgens gaat het heel kort even naar beneden, maar al snel volgt er dan nog een knikje omhoog, richting Golet de la Biche. Dit knikje is gelukkig maar aan 3,5%, dat valt dan weer mee. Als dit knikje ook is geweest volgt er een redelijk lange afdaling, van ongeveer tien kilometer. Deze afdaling is behoorlijk lastig. De weg omhoog was al vrij smal en nu het omlaag gaat komt daar weinig verandering in. Tevens is de Col de la Biche vrij bochtig, met zowel een aantal haarspeldbochten als tal van korte, venijnige bochtjes. Er wordt gereden door een bos, wat een aantal van de bochten nogal lastig in te schatten maakt. Bovendien gaat het de eerste zeven kilometer van de afdaling steil naar beneden, met zelfs een stuk aan 12%. Na 77 kilometer rijdt het peloton door Brénaz en hier is het lastige deel van de afdaling gedaan. Het gaat nog een paar kilometer verder naar beneden, met nog een aantal scherpe bochtjes, maar het is verder goed te doen.




Aan het eind van de afdaling, na 80 kilometer, rijden de renners door Lochieu. Dit begint ondertussen een bekende plaats in de Tour te worden, want hier ligt de voet van de Grand Colombier. Het klinkt als een bekende naam, maar het is nog steeds maar de derde keer dat de berg voorkomt in de Tour. Sinds de ontdekking in 2012 heeft deze klim blijkbaar de harten van de mensen bij de ASO veroverd. In 2012 kwam de klim voor in een rit van Mâcon naar Bellegarde-sur-Valserine. Titi Voeckler kwam toen als eerste boven op de klim en zou de rit ook winnen. We beklimmen de Grand Colombier nu wel van een andere kant, zelfs van een andere kant dan vorig jaar. Toen kwam de beklimming zelfs twee keer voor, in de 15e rit van Bourg-en-Bresse naar Culoz. De ritoverwinning ging naar Jarlinson Pantano, vooral dankzij het rijden van een sterke afdaling. Het startpunt is wel ongeveer hetzelfde nu, maar van Lochieu gaat het nu niet direct omhoog, maar rijden we verder richting Virieu-le-Petit en dit stuk van iets meer dan twee kilometer is zo goed als vlak. Na Virieu-le-Petit begint de klim dan echt. Van deze kant is de beklimming 8,5 kilometer lang en 10% gemiddeld. Een stevige klim dus, maar dat weten we ondertussen. Er is geen makkelijke kant te vinden. Aan het begin van de klim is er meteen een strook aan 10%, maar daarna wordt het met 8,5% iets makkelijker. Dat is voorlopig het laatste moment van rust, want daarna gaan we geconfronteerd worden met Zoncolan-achtige stijgingspercentages. Drie kilometer dik boven de 10%, zelfs een kilometer aan 14,5% gemiddeld met uitschieters naar 22%. Dat is absurd zwaar, zeker voor Franse begrippen. Dit loodzware stuk stopt op vier kilometer van de top, op dat moment komen de renners ook uit op een andere weg, de bekende weg naar de top zoals ze vorig jaar ook reden. Laatste stuk van de klim is een stuk makkelijker, met een kilometer vals plat aan 3%. Daarna nog drie kilometer tussen de acht en negen procent, want helemaal makkelijk wordt de Grand Colombier nooit. Na 91 kilometer komen de renners boven op deze col van de buitencategorie.



Na de top van de Grand Colombier volgt dezelfde afdaling als vorig jaar. Mensen met een goed geheugen weten dat dit een lastige afdaling is, waar je behoorlijk wat tijd goed kan maken, of verspelen. Tevens is het hier best wel mogelijk om goed op je plaat te gaan. De weg is in de afdaling niet al te breed, het wegdek is bovendien ook niet al te grandioos. Het gaat 15 kilometer lang naar beneden aan 8,5% gemiddeld, met zeer steile stroken onderweg. Het eerste deel van de afdaling is nog redelijk goed te doen, met eigenlijk alleen een paar vervelende haarspeldbochten, maar na een tijd is er een bocht naar links en dan gaat het pas echt goed los. Veel korte en snelle bochtjes, een aantal scherpe haarspeldbochten en vooral weinig overzicht omdat er door een donker bos wordt gereden. Vorig jaar vlogen een aantal renners bijna uit de bocht, hopelijk kennen ze het parcours nu beter. Richting het eind van de afdaling, als de renners bijna beneden zijn in Anglefort, wordt het wat makkelijker. Net voor het bereiken van dit dorp zijn er nog wat laatste, lastige bochten, maar daarna wordt het vlak en gaat het over een brede weg dwars door de vallei richting Culoz, de finishplaats van rit 15 van vorig jaar. In Culoz slaan de renners nu niet rechtsaf, terug naar de Grand Colombier, maar blijven ze nog een aantal kilometer verder door de vallei rijden, langs de Rhône. Na 121 kilometer wordt Cressin-Rochefort gepasseerd en hier verlaat men de vallei. De coureurs rijden over de Rhône en gaan op weg naar de tussensprint van de dag, in Massignieu-de-Rives. Die tussensprint komt na 126 kilometer en de weg begint hier weer wat te hellen. De omgeving is hier overigens zeer fraai. De koers brengt ons langs een aantal fraaie meren en ondertussen is er steeds uitzicht op de bergen. Van Massignieu-de-Rives rijdt het peloton verder richting Lucey, een leuk dorpje aan de voet van de volgende klim van de dag.



Van Lucey wordt er richting Jongieux gefietst en deze weg loopt vier kilometer omhoog aan 4,2%. Na 134 kilometer komen de renners boven op dit bergje van de vierde categorie, nadat ze door een mooie omgeving vol wijnranken hebben gereden over een bochtige weg, met ook nog een chateau onderweg. Dit klimmetje zagen we ook al tijdens de Dauphiné van dit jaar. Ook toen was fungeerde het als opmaat richting de Mont du Chat. Op de top van het klimmetje vlakt het af, maar er volgt niet gelijk een afdaling. Het blijft een kilometer vlak en daarna gaat het vier kilometer naar beneden, maar in vergelijking met de vorige afdalingen is dit bijzonder eenvoudig. Het gaat vooral veel rechtdoor, alleen aan het eind van dit afdalinkje zijn er nog wat bochtjes. Na 140 kilometer rijdt men door Saint-Jean-de-Chevelu en hier is het twee kilometer vlak. Als we die vlakke kilometers hebben gehad zitten we al in de buurt van de Mont du Chat. Het eerste deel van deze klim staat op het punt van beginnen. Voordat het steile gedeelte van de berg van de kat gaat beginnen krijgen de renners eerst nog te maken met zes kilometer aan 5%. Vervolgens is het een kilometer vlak en dan begint Mont du Chat officieel. 8,7 kilometer aan 10%, een van de zwaarste beklimmingen van Frankrijk. De col van de buitencategorie wordt pas voor de tweede keer gebruikt in de Tour. Debuteren deed de klim in 1974, in een etappe van Gaillard naar Aix-les-Bains. Gonzalo Aja kwam als eerste boven, terwijl achter hem Raymond Poulidor een poging deed om weg te rijden van Eddy Merckx. Dat lukte, maar Merckx wist in de afdaling terug te keren. Ondanks het feit dat het een bijzonder zware klim is, waar in 1974 genoeg gebeurde, keerde de klim niet meer terug. Waarom weet niemand, maar gelukkig zijn we er nu wel weer. Het gaat meteen aan 7,5% omhoog, nadat de renners in Cremaire linksaf slaan. Vervolgens wordt het tot de top niet meer makkelijker. De stijgingsgraad komt amper onder de 10%, met een aantal zware stroken aan 14 en 15%. Weer een klim door een bos, over een relatief smalle weg, met enorm veel bochten. Na 155 kilometer komen de renners boven, met net voor de top nog een iets makkelijkere strook aan 9,5%. Als je dat al iets makkelijker noemt weet je hoe zwaar de rest is.




De afdaling van de Mont du Chat is bijna 13 kilometer lang en lastig. Je hoeft maar naar de beelden van de afgelopen Dauphine te kijken om tot die conclusie te komen. Op de top kwam Fabio Aru als eerste boven, met een aardige voorsprong op Porte, Froome en Fuglsang. In de afdaling smeet Froome zich naar beneden en al snel sloot hij weer aan bij Aru. Het is een afdaling met een redelijk smalle weg, die niet overal even best is. Toch is het vooral de bochtigheid die het lastig maakt. Er zijn meer dan tien haarspeldbochten en tal van andere korte bochtjes die niet altijd even goed in te schatten zijn. Parcourskennis is hier noodzakelijk, anders lig je voor je het weet in het skoekeloen. Froome pakte in de Dauphine wat risico's en een aantal keer moest hij toch stevig corrigeren om de bocht te houden. Je kan hier veel tijd goedmaken, maar zonder gevaar is het niet. Na 168 kilometer rijden de renners door Le Bourget du Lac en dan zit de gevaarlijke afdaling er bijna op. Van Le Bourget du Lac rijdt men verder richting La Motte-Servolex, de finishplaats van de rit in de Dauphine. Dat was toen vrij ideaal, want de finale kende toen bijna geen vlakke meters. Dat leverde in de Dauphine een mooie finale op, met een sprint tussen vier renners. Strijkijzer Fuglsang won die sprint, onder meer omdat Froome de sprint van Porte ontregelde door de deur dicht te gooien. Spijtig genoeg hebben we nu een andere finale, hoewel het eerste deel van die finale zo slecht nog niet is. In Le Bourget du Lac wordt er voor een andere weg gekozen en deze weg loopt voor de gein nog even 500 meter aan 10% omhoog. Na dit kleine muurtje is het vervolgens twee kilometer behoorlijk vlak, voor er een korte afdaling richting La Motte-Servolex volgt. De renners zitten op een brede weg en die weg blijven ze volgen tot ze Chambéry binnenrijden. Op een paar rotondes na zijn er weinig obstakels, maar dat wordt anders eenmaal in Chambéry. Op vijf kilometer van de streep rijden ze de stad binnen en vanaf dat moment lijkt het parcours meer op een flipperkast dan wat anders. Meer dan 10 bochten in die laatste vijf kilometer en ook nog een stuk of vijf rotondes. De wegen zijn wel steeds breed, maar alsnog is het een gedoe. Zo heb je in de laatste kilometer nog een scherpe bocht naar links, direct gevolgd door een scherpe bocht naar rechts. 200 meter verderop weer een scherpe bocht naar links, 100 meter daarna een scherpe bocht naar rechts en dan gaat het in de laatste 500 meter van de rit pas rechtdoor tot de meet.



Chambéry maakt voor de derde keer deel uit van de Tour, maar het is pas voor de eerste keer een aankomstplaats. In 1996 kwam de Tour hier voor het eerst, toen fungeerde de stad als startplaats van de zevende rit. Die rit zou eindigen in Les Arcs en gewonnen worden door Luc Leblanc. In 2010 kwam de Tour terug, voor een rit richting Gap. Die zou dan weer gewonnen worden door Sergio Paulinho. Chambéry is de stad van een van de grootste Franse ploegen, AG2R-La Mondiale. Hier bevindt zich het trainingscentrum van de ploeg, waarde profs nog wel eens samenkomen voor een trainingskamp. Het is vooral de uitvalsbasis van de opleidingsploeg van AG2R, Chambéry Cyclisme Formation. Deze opleidingsploeg levert de laatste jaren een aantal pareltjes af, zoals Romain Bardet en Pierre Latour. Ook degelijke renners als Domont en Gastauer, namens AG2R aanwezig in de Tour, hebben hier hun opleiding genoten. Chambéry is overigens een stad met 60.000 inwoners, het is de hoofdstad van het departement Savoie en tevens de geboortestad van een van de slechtste spitsen ooit, Olivier Giroud. In het centrum van de stad staat een aantal opvallende bouwwerken, waaronder een monument ter ere van Benoît de Boigne, een of andere generaal van het huis Savoye die later in India terechtkwam. In India lopen wel eens olifanten, dus besloot men om het monument te omkaderen met vier olifanten. Even verderop staat er ook nog een chateau midden in het centrum, dat vroeger toebehoorde aan het huis Savoye. Daarnaast hebben ze in Chambéry ook nog een leuke kathedraal en bij het binnenrijden van de stad fietsen de coureurs langs Le Phare, een opvallend gebouw dat op het eerste gezicht lijkt op een voetbalstadion. In de praktijk blijkt het een theater te zijn, dat ook dienst doet als sportcentrum. Je kan hier terecht voor al je concerten en daarna kan je een potje gaan handballen, want dat is na wielrennen de belangrijkste sport van Chambéry.



In Chambéry gaat het 's middags een graad of 27 worden. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog behoorlijk warm. Wind gaat er niet zijn, maar er is een behoorlijk grote kans dat het gaat regenen. In de middag wordt er veel regen verwacht in Chambéry en omstreken. Met alle lastige afdalingen tijdens deze rit kan dat nog wel eens een probleem worden. Droog zijn die afdalingen al riskant, nat wordt het helemaal een verschrikking voor de renners. Mocht het regenen, dan krijgen we zeker een andere koers. Met die laffe renners van tegenwoordig valt dan niet uit te sluiten dat de boel geneutraliseerd wordt, maar daar hopen we natuurlijk op. Het biedt ook juist kansen op meer actie, daar gaan we dan maar vanuit. De potentiële actie begint om 11:45, dan staan de renners klaar aan het meer van Nantua. Tien minuten later begint de koers echt en deze rit wordt wel integraal uitgezonden door de Belg. We hoeven dus niet te zappen naar de ARD of de player van Eurosport, meteen de tv aanslingeren rond 12:00 voor een portie genot met Michel en José. De finish wordt verwacht tussen 16:45 en 17:24, met een beetje geluk dus meer dan vijf uur koers.



Dit is een van de zwaarste ritten van de Tour, misschien wel de zwaarste. Zoveel zware ritten zijn er dit jaar niet, dus is het hopen op actie tussen de klassementsrenners. Tijdens de vorige rit hielden ze zich rustig, maar dat kunnen ze zich nu niet meer veroorloven. Iedereen die voor geel wil gaan moet tijdens deze rit actie ondernemen. Hierna is er een rustdag en daarna twee vlakke ritten, dus er zijn geen excuses. Iedereen moet tijdens deze rit tot het uiterste gaan. Er zijn onderweg mogelijkheden genoeg, minstens drie zware beklimmingen, waarvan vooral de laatste twee langere beklimmingen echt heel erg zwaar zijn. Veel zwaarder kom je ze in Frankrijk doorgaans niet tegen. De finale van de rit is dan wel weer kut. Wegens financiële redenen eindigen we niet direct na de afdaling, maar moeten we verder richting Chambéry. Dat kan ervoor zorgen dat de koers minder leuk wordt, maar alsnog is de rit zo zwaar dat er wel verschillen moeten ontstaan. Wegens een wat langer stuk in de vallei na de Grand Colombier zal de echte actie wel pas komen op de Mont du Chat, maar uit ervaring weten we inmiddels dat het veld daar aardig uit elkaar kan worden geslagen, zeker aan het eind van een week koersen. Ik hoop dat we hier een strijd zien tussen de klassementsmannen, die dan vervolgens ook voor de dagzege gaan.
1. Froome. Hij lijkt misschien minder sterk dan voorgaande jaren, maar alsnog is hij zeer goed. Ook zijn ploeg is weer in orde, vooral Kwiatkowski lijkt over krankzinnig goede benen te beschikken. Froome kent Mont du Chat en dan vooral de afdaling. Tijdens de Dauphine reed hij zo naar Aru toe en daarna reed hij bijna iedereen uit het wiel. Als hij dat nu weer kan doen, maar dan met nog wat meer risico's, kan hij een aardige voorsprong bij elkaar fietsen, die hij dan op het vlakke niet meer weggeeft. Dit is een ideale rit voor hem om een klap uit te delen aan de tegenstand.
2. Bardet. Romain moet presteren tijdens deze rit, anders wordt hij in elkaar geslagen door zijn ploegbaas, Lavenu. Een rit die eindigt bij het hoofdkwartier van de ploeg, dan moeten de mannetjes van AG2R hun uiterste best gaan doen. Bardet kan een goede afdaling rijden, dus als hij met de eersten over de top komt zit er een goede uitslag in. In de Dauphine lukte het hem dan weer niet helemaal om in de buurt te blijven van Porte, Froome en de jongens van Astana. Wie weet gaat dat nu beter, in de rit naar La Planche des Belles Filles bleef hij in ieder geval wat meer in de buurt.
3. Porte. Richie in de afdaling van de Mont du Chat een paar weken geleden, dat was geen gezicht. Stel je voor dat het tijdens deze rit regent, dan komt hij helemaal niet meer beneden. Bergop gaat hij tijdens deze rit heel goed voor de dag komen, denk ik. Maar dan gaat hij in de afdaling moeite hebben om bij de rest te blijven. Als het uiteindelijk nog een sprint wordt tussen een aantal jongens zal Froome hem vast ook wel weer in de weg zitten.
4. Dan Martin. Tijdens de Dauphine zat hij in hetzelfde schuitje als Bardet, net niet goed genoeg om de toppers te volgen. Ook bepaald geen wonder in het daalwerk. Wel heeft hij nu een betere vorm dan een aantal weken geleden, ook tijdens de vorige rit perste hij er nog een mooi sprintje uit. Met hem moet je niet mee naar de streep rijden.
5. Aru. Bergop was hij indrukwekkend in de rit naar La Planche des Belles Filles, maar van de andere kant zag ik hem weer als een oud wijf dalen in de Dauphiné. Gaf in 200 meter een voorsprong van 20 seconden weg, dan ben je een grote hoor. Gaat nu vast ook weer hopeloos dalen en dan komt hij dus in ieder geval niet solo aan. Als het dan weer net als in de Dauphine een sprint wordt eindigt hij achteraan, want Fabio is een strijkijzer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 07:41:54 #6
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172285844
Weer een prima voorbeschouwing R_R ^O^
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 08:35:28 #7
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172286089
Sjors gaat vast iets proberen.
pi_172286148
Een prachtige voorbeschouwing R_R ^O^

Ik denk dat die laatste 12 kilometer niet verkeerd voor de spanning gaat uitpakken. In de klim daarvoor zal de groep voldoende versnipperen.
En driekwart van het peloton is op de Grand Columbier al uitgeschakeld.
Ik denk niet dat grote delen van de oorspronkelijke kopgroep van voor de laatste slotklim nog gaan samenklonteren.
De laatste 12 kilometers kunnen ook nog wel voldoende spanning geven, zoals ook wel bleek in de Giro.

Ik ga vandaag wel even wat verschillen klokken bovenop de Mont du Chat, en hoeveel het bij de finish is geworden. Ik denk dat bij de finish van de eerste 20 er geen grotere groep dan vijf man tussen zal zitten.

[ Bericht 0% gewijzigd door Idisrom op 09-07-2017 08:48:43 ]
pi_172286184
Op buienradar zie nu de buien omhoogkomen vanuit de Middellandse Zee via de Mistral. Maar het zijn gelukkig niet de zware onweersbuien van vannacht.
pi_172286237
Ik ben hier helemaal klaar voor na het lezen van deze genottelijke voorbeschouwing. _O_

Dat stuk in die vallei en die strook naar de finish zijn vrij jammer, maar verder uitstekende klimmetjes voor Franse begrippen. Net op tijd thuis van werk voor de finale, broekje uit en niks meer aan doen. ^O^
Jack does it in real time...
  zondag 9 juli 2017 @ 09:16:34 #11
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172286436
Geen finish bovenop :'(
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 09:27:29 #12
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 9 juli 2017 @ 09:46:59 #13
194695 franklop
Fran knock
pi_172286900
Broekje is uit
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 09:49:14 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172286936
Ik juich voor Sjors
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172286964
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 09:46 schreef franklop het volgende:
Broekje is uit
Ik reken ook op een topshow. Hopelijk wat gasten van Astana/BMC/Movistar/AG2R in de vlucht op de eerste klimmen en gaat het al los op het koppel Biche/Colombier. Ik ga (naïef) juichen voor Contador en Bardet.

zin in _O_
  zondag 9 juli 2017 @ 10:13:57 #16
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172287290
Bert gaat natuurlijk full retard op de G.C. Om er kansloos door te zakken. Extreem veel zin in deze rit
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zondag 9 juli 2017 @ 10:17:56 #17
62913 Blik
The one and Only!
pi_172287368
Topklimmen idd, bijna onFrans. Jammer van die finish in chambery en dat stuk vallei van 40 km richting de Mont du Chat. Zorgen ervoor dat het net geen tip-parcours is

Ben benieuwd of Gesink nog een keer gaat vandaag en dan een gooi kan doen naar de bollen
  zondag 9 juli 2017 @ 10:24:26 #18
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172287519
Froome oogt het hele seizoen al kwetsbaar. Ook afgelopen woensdag viel het een beetje tegen. Ben echt benieuwd hoe hij door deze rit komt.
  zondag 9 juli 2017 @ 10:51:21 #19
194695 franklop
Fran knock
pi_172287953
Djos maakt vrienden in het peloton

Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172287979
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 10:51 schreef franklop het volgende:
Djos maakt vrienden in het peloton

[ afbeelding ]
allemaal niet zo handig dit.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 10:55:19 #21
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172288002
Jos geeft geen neuk
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 10:56:51 #22
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288022
Ik denk dat Dzjos van Emden niet in een ander team terecht kan dan de Dzjumbos de komende jaren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172288031
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 10:55 schreef Momo... het volgende:
Jos geeft geen neuk
Over Aru is hij ook niet positief.

Jos wordt ook nog gewaarschuwd: "Je weet dat je live bent".

[ Bericht 9% gewijzigd door Idisrom op 09-07-2017 11:03:05 ]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:05:09 #24
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172288183
Hopen dat het internationaal niet word opgepakt
pi_172288187
Ik ben zo bang dat het vandaag een gigantische flopshow gaat worden
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:06:11 #26
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172288204
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:05 schreef Madhouse11 het volgende:
Ik ben zo bang dat het vandaag een gigantische flopshow gaat worden
Bert gaat wel wat proberen, Nairo moet misschien ook wel maar ja..
pi_172288208
quote:
10s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:05 schreef Momo... het volgende:
Hopen dat het internationaal niet word opgepakt
Dan had hij in niet in het Engels moeten communiceren
  zondag 9 juli 2017 @ 11:07:30 #28
194695 franklop
Fran knock
pi_172288230
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:05 schreef Madhouse11 het volgende:
Ik ben zo bang dat het vandaag een gigantische flopshow gaat worden
Misschien dat de rit net te vroeg valt in de Tour. Zullen te weinig renners zijn uit klassement die nu al alles of niks willen doen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:08:36 #29
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172288239

Aru verhaal is wel opgepakt
pi_172288359
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:05 schreef Madhouse11 het volgende:
Ik ben zo bang dat het vandaag een gigantische flopshow gaat worden
Ik heb nieuws voor je, noem eens een rit in de tour van de afgelopen 10 jaar waar er wel spektakel is geweest en er met minuten werd gesmeten? het is net als de formule 1 een veredelde optocht
pi_172288372
quote:
Ook de Grand Colombier is een pittige beklimming, met steigingspercentages die oplopen tot een duizelingwekkende 22%.
WielerflitsGoden
  zondag 9 juli 2017 @ 11:18:19 #32
194695 franklop
Fran knock
pi_172288398
Alles is gedaan in huis. Zo nog even ontbijt maken en ik ben er klaar voor
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:18:29 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172288401
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:15 schreef byah het volgende:

[..]

Ik heb nieuws voor je, noem eens een rit in de tour van de afgelopen 10 jaar waar er wel spektakel is geweest en er met minuten werd gesmeten? het is net als de formule 1 een veredelde optocht
Genoeg ritten geweest met spektakel. Wat met minuten smijten daarmee te maken heeft ontgaat me.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 11:18:35 #34
194695 franklop
Fran knock
pi_172288404
En broekje uit natuurlijk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:21:15 #35
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288472
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Genoeg ritten geweest met spektakel. Wat met minuten smijten daarmee te maken heeft ontgaat me.
Het is juist veel leuker en spectaculairder als er niet met minuten gesmeten wordt in het klassement, althans da's mijn beleving
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172288634
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:18 schreef franklop het volgende:
En broekje uit natuurlijk
gaat dat niet plakken?
  zondag 9 juli 2017 @ 11:30:05 #37
194695 franklop
Fran knock
pi_172288649
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:29 schreef Evertjan het volgende:

[..]

gaat dat niet plakken?
Het is niet zo heel warm
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172288654
genieten jullie nu ook van Vrije Geluiden?
  zondag 9 juli 2017 @ 11:31:17 #39
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172288679
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:30 schreef Evertjan het volgende:
genieten jullie nu ook van Vrije Geluiden?
Tja, het is weer 's wat anders dan het TROS muziekfeest.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:32:43 #40
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172288706
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:30 schreef Evertjan het volgende:
genieten jullie nu ook van Vrije Geluiden?
Ik kijk nog even naar racende Porsches.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 11:32:56 #41
194695 franklop
Fran knock
pi_172288710
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:21 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Het is juist veel leuker en spectaculairder als er niet met minuten gesmeten wordt in het klassement, althans da's mijn beleving
In het meest ideale geval pakt een subtopper het geel, verliest Froome enigzins wat terrein en zal daardoor moeten aanvallen.

Maar goed, dat is best case scenario. Worst case pakt Froome 4 minuten en valt Max Verstappen uit in ronde 2
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:34:05 #42
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288734
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:32 schreef franklop het volgende:

[..]

In het meest ideale geval pakt een subtopper het geel, verliest Froome enigzins wat terrein en zal daardoor moeten aanvallen.

Maar goed, dat is best case scenario. Worst case pakt Froome 4 minuten en valt Max Verstappen uit in ronde 2
Ik zou hiervoor tekenen ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172288737
hey een promo
  zondag 9 juli 2017 @ 11:35:43 #44
333483 Aguero
oooooooo
pi_172288763
Ik zie Flecha.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:37:40 #45
194695 franklop
Fran knock
pi_172288787
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zou hiervoor tekenen ja
Ik kom trouwens terug op worst case; dat er helemaal niks gebeurd, dat is het ergste
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:38:02 #46
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288793
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zou hiervoor tekenen ja
Als Froomey 4 minuten pakt en Maxie uitvalt in ronde 2?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172288796
Door de relatief lange overgang tussen de Colombier en de Mont du Chat verwacht ik dat de echte klassementsmannen pas op de laatste klim proberen tijd te pakken.

Maar ik laat me graag verassen door een monsterontsnapping a la Landis.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:38:15 #48
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288797
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:37 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik kom trouwens terug op worst case; dat er helemaal niks gebeurd, dat is het ergste
Dat kan toch haast niet :') Al is het vroeg in de Tour
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:38:37 #49
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288802
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Als Froomey 4 minuten pakt en Maxie uitvalt in ronde 2?
Max zal me werkelijk waar een rotzorg zijn

Klassement mag lekker dicht zijn :9~
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 11:38:48 #50
256146 b2py
Beton!
pi_172288808
Morgen rustdag, dit wordt een slagveld
  zondag 9 juli 2017 @ 11:38:49 #51
194695 franklop
Fran knock
pi_172288809
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:38 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dat kan toch haast niet :') Al is het vroeg in de Tour
Ik hou er wel enigszins rekening mee
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172288827
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:38 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik hou er wel enigszins rekening mee
kan het mij niet voorstellen. De Mont du Chat is sowieso lastig dat er vanzelf wel een favoriet doorheen zakt en dan gaan ze sowieso wel rijden.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:39:43 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288828
Ik denk dat de F1 vandaag leuker wordt door 'the great equalizer'

Ik hoop dat Bettiol en Hulkenberg winnen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172288843
Renaatgod
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:40:47 #55
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288849
Renaat Schotte, jawel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:40:51 #56
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172288850
Renaat _O_
  zondag 9 juli 2017 @ 11:40:52 #57
194695 franklop
Fran knock
pi_172288851
Renaatgod
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:41:13 #58
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288859
Renaat? Doet ie vandaag commentaar naast Jose?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 11:41:20 #59
333483 Aguero
oooooooo
pi_172288862
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:40 schreef showtimer het volgende:
Renaatgod
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:40 schreef Tagliano het volgende:
Renaat Schotte, jawel
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:40 schreef noodgang het volgende:
Renaat _O_
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:40 schreef franklop het volgende:
Renaatgod
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:41:32 #60
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172288866
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Renaat? Doet ie vandaag commentaar naast Jose?
Nee helaas ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 11:41:35 #61
194695 franklop
Fran knock
pi_172288868
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Renaat? Doet ie vandaag commentaar naast Jose?
Mag 30 seconden introductie doen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 11:41:39 #62
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172288870
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Renaat? Doet ie vandaag commentaar naast Jose?
Nee
pi_172288880
zit Karl weer op de moto?
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:42:24 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288883
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:41 schreef franklop het volgende:

[..]

Mag 30 seconden introductie doen
Leuk :)

Maar dan blijf ik bij de NOS. Als het gouden duo commentaar zou geven op de Belg zou ik kijken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 11:43:36 #65
194695 franklop
Fran knock
pi_172288909
Sprint pas na 2 klimmetjes HC. Zal Matthews proberen mee te gaan in groepje?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 11:43:41 #66
256146 b2py
Beton!
pi_172288912
Wat doet die tussensprint daar eigenlijk? 8)7
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:43:55 #67
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288918
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:43 schreef franklop het volgende:
Sprint pas na 2 klimmetjes HC. Zal Matthews proberen mee te gaan in groepje?
redt ie nooit joh
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:44:30 #68
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172288927
Tia Aru sprintte niet eens mee _O- _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 11:45:22 #69
256146 b2py
Beton!
pi_172288950
Wat heeft Froomy in zijn neus?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:45:50 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172288958
Nog voor het middaguur live, dit vind ik toch wel de mooiste dagen :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172288975
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:45 schreef heywoodu het volgende:
Nog voor het middaguur live, dit vind ik toch wel de mooiste dagen :@
pi_172288981
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

redt ie nooit joh
NathanPeterHaas twitterde op zondag 09-07-2017 om 11:25:46 My two surprise calls for today. 1) Steve Cummings 2) Michael Mathews. Call me crazy, but he has no limit and he's hungry for points! #boom reageer retweet
pi_172288985
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:45 schreef heywoodu het volgende:
Nog voor het middaguur live, dit vind ik toch wel de mooiste dagen :@
  zondag 9 juli 2017 @ 11:47:04 #74
333483 Aguero
oooooooo
pi_172288991
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:45 schreef heywoodu het volgende:
Nog voor het middaguur live, dit vind ik toch wel de mooiste dagen :@
Ook nog eens klimmen vanuit het vertrek.
Citius, Altius, Fortius.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:47:09 #75
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172288993
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

NathanPeterHaas twitterde op zondag 09-07-2017 om 11:25:46 My two surprise calls for today. 1) Steve Cummings 2) Michael Mathews. Call me crazy, but he has no limit and he's hungry for points! #boom reageer retweet
Wedden dat hij wel een limiet heeft.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:47:10 #76
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172288994
Nog snel even wat te drinken pakken en dan de volle middag genieten _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 11:47:39 #77
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_172289004
Goedemorgen!
Wat doe ik hier?
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 11:47:53 #78
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172289007
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:47 schreef Tagliano het volgende:
Nog snel even wat te drinken pakken en dan de volle middag genieten _O_
Ik schakel tussendoor even naar F1 :@
pi_172289021
Jammer dat Boris Johnson niet aan die takel hing.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:48:52 #80
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172289025
Waar is Gesink
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172289039
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:45 schreef heywoodu het volgende:
Nog voor het middaguur live, dit vind ik toch wel de mooiste dagen :@
Enig nadeel is dat je dan op een zonnige dag toch de hele middag binnen zit.
Maar je kan niet alles hebben.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:49:29 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289042
Ik heb Benoot en Bettiol als donkere paarden voor deze etappe
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 11:49:38 #83
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289046
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172289070
Moet Bokkema mee gaan springen?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:51:08 #85
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172289075
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:47 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik schakel tussendoor even naar F1 :@
Waardeloze gozert joh :+
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 11:51:24 #86
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172289078
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:50 schreef TheArt het volgende:
Moet Bokkema mee gaan springen?
Springplankje voor Bert zou wel mooi zijn ja.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:51:25 #87
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289080
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:49 schreef kilon het volgende:

[..]

Enig nadeel is dat je dan op een zonnige dag toch de hele middag binnen zit.
Maar je kan niet alles hebben.
Dat zal me werkelijk aan mijn reet roesten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289104
Dat is Teunissen niet Ducrot, maar Arndt :')
pi_172289118
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:52 schreef TheArt het volgende:
Dat is Teunissen niet Ducrot, maar Arndt :')
Zap
  zondag 9 juli 2017 @ 11:53:32 #90
256146 b2py
Beton!
pi_172289120
Mooi dorpje met zo'n afgrijselijk viaduct, jammer
  zondag 9 juli 2017 @ 11:53:44 #91
194695 franklop
Fran knock
pi_172289124
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:52 schreef TheArt het volgende:
Dat is Teunissen niet Ducrot, maar Arndt :')
had toch wel verwacht dat jij Sporza zou kijken
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289133
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:53 schreef franklop het volgende:

[..]

had toch wel verwacht dat jij Sporza zou kijken
Kijk beide. Sporza op tv, NOS vanwege de interviews op de tablet ;)
pi_172289143
de Mont du Chat ligt er nu nat bij.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:54:48 #94
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289146
Pinot gaat in de aanval
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289147
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik heb Benoot en Bettiol als donkere paarden voor deze etappe
zes klassementsrenners en Pinot, Rolland en Tiesj voor mij
  zondag 9 juli 2017 @ 11:55:06 #96
194695 franklop
Fran knock
pi_172289150
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:54 schreef Dale__Cooper het volgende:
de Mont du Chat ligt er nu nat bij.
Mont du Nattekat dus nu
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289153
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:54 schreef TheArt het volgende:

[..]

Kijk beide. Sporza op tv, NOS vanwege de interviews op de tablet ;)
Voor die interviews hoef je de live niet te volgen, komen vanzelf hier http://nos.nl/sport/videos/
pi_172289156
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 10:51 schreef franklop het volgende:
Djos maakt vrienden in het peloton

[ afbeelding ]
Hier zal niemand het mee oneens zijn.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:56:07 #99
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289169
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:54 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

zes klassementsrenners en Pinot, Rolland en Tiesj voor mij
Vond Pinot en Rolland te duur.

Had Brajkovic en Naesen nog overwogen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289171
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:53 schreef b2py het volgende:
Mooi dorpje met zo'n afgrijselijk viaduct, jammer
Viaduc du Nantua O+
Geweldig uitzicht als je er over heen rijdt
pi_172289177
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
Pinot gaat in de aanval
Ik denk dat hij bij lange na niet goed genoeg is om het af te maken, zelfs als hij mee is.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:57:27 #102
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289194
Ik gok puur en enkel op de klassementsmannen
pi_172289197
quote:
11s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:56 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik denk dat hij bij lange na niet goed genoeg is om het af te maken, zelfs als hij mee is.
Regenbuitje over de kop en Tibo is een ander persoon.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:57:53 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289200
Pinot gaat die afdaling op de mont du kat ook niet best verteren
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289208
En gaan *O*
hardcoholic
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:58:37 #106
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289209
Wellens vandaag wel :')

Godverdomme.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289211
Wellens en Van Baarle.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:58:49 #108
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172289213
Haha daar gaan we *O*
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172289214
Tim _O_
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 11:58:52 #110
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172289216
Wellens heeft er zin in
  zondag 9 juli 2017 @ 11:59:07 #111
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289222
Tim lekker gisteren gespaard _O_
pi_172289223
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:58 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wellens vandaag wel :')

Godverdomme.
Gisteren was ie enorm slecht hoor. Moest na 1 aanval vroeg in de etappe gelijk lossen.
pi_172289229
Demare er al af
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 11:59:21 #114
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289230
Geen Cummings in elk geval :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 11:59:22 #115
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289232
RIP Demare.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289233
Démare gelost na 200 meter?
  zondag 9 juli 2017 @ 11:59:23 #117
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172289234
Demare :W
pi_172289235
Demare er al af :')
hardcoholic
pi_172289237
Doei Arnaud
  zondag 9 juli 2017 @ 11:59:30 #120
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289238
Hahahah DEMAAR
pi_172289242
Wellens zakt er wel doorheen denk ik.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:59:36 #122
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172289243
Demare nu al moeilijk :D
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172289247
Demare lachwekkend
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 11:59:45 #124
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289248
Demare :')
pi_172289252
Demare gaat een lange dag tegemoet.
  zondag 9 juli 2017 @ 11:59:59 #126
194695 franklop
Fran knock
pi_172289254
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:59 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wellens zakt er wel doorheen denk ik.
Het regent, die wordt alleen maar beter
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289255
zelfs van Hummel moest niet zo snel lossen
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:00:05 #128
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289256
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 11:59 schreef Evertjan het volgende:
Demare lachwekkend
Tja, hij is toch ziek? Weinig aan te doen dan :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:00:08 #129
256146 b2py
Beton!
pi_172289258
Sodemieter op met die ruine
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:00:09 #130
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172289259
Demare, jezus :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172289260
Joh v Baarle herkennen :')

Maarten wordt ook wakker
hardcoholic
pi_172289261
Wat natte omstandigheden en Wellens komt opeens weer vooruit :')
  zondag 9 juli 2017 @ 12:00:28 #133
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289266
Dat wordt lekker autohangen straks
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:00:28 #134
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289267
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef b2py het volgende:
Sodemieter op met die ruine
Die helemaal overgroeid was? Die was tof ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:00:47 #135
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289270
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef TheArt het volgende:
Wat natte omstandigheden en Wellens komt opeens weer vooruit :')
Die heeft gisteren lekker gespaard joh
pi_172289274
Alleen ga je dit nooit redden :{
hardcoholic
pi_172289277
Het is minder warm en Wellens is weer present.

Of hij heeft gisteren getankt.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 12:01:07 #138
256146 b2py
Beton!
pi_172289284
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Die helemaal overgroeid was? Die was tof ^O^
Ja het was best wel aardig enzo maar we missen het onstappingsspektakel :P
  zondag 9 juli 2017 @ 12:01:19 #139
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289287
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef Ferdii het volgende:
Alleen ga je dit nooit redden :{
Floyd Landis is het niet met je eens
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:01:20 #140
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289290
Bouhanni ook achteraan, zo ff lossen en saampies met Demare naar de finish rijden O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289303
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Die heeft gisteren lekker gespaard joh
Absoluut niet. Meerdere keren op de Belgische radio geweest. Volgens de hele entourage van de ploeg was hij rotslecht en kwam hij gewoon niet vooruit.

Als je gaat sparen dan ga je ook gewoon in het peloton Kittel zitten en niet in het allerlaatste groepje in koers.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:01:48 #142
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289304
Dit wordt een 180km lange solo van epische proporties van Tim.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:02:43 #143
194695 franklop
Fran knock
pi_172289324
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:01 schreef heywoodu het volgende:
Dit wordt een 180km lange solo van epische proporties van Tim.
Als dat gebeurt dan overweeg ik toch de NOS op te zetten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289325
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Floyd Landis is het niet met je eens
Floyd had een infuus paal incl bloedzak aan zijn fiets gemonteerd :{
hardcoholic
pi_172289326
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:00 schreef TheArt het volgende:
Wat natte omstandigheden en Wellens komt opeens weer vooruit :')
de reincarnatie van Steven de Jongh
pi_172289330
Wellens rijdt rond alsof ie nog 3 kilometer te rijden heeft.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:03:19 #147
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289334
Weet Tim wel dat het nog 180km is?
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:03:25 #148
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289335
De Marchi in de aanval
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:03:29 #149
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289336
Iron Maiden op en gaan met De Marchi :B
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:03:34 #150
194695 franklop
Fran knock
pi_172289341
Weer giga groep los volgens mij
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289343
Démare al op 2 minuten
pi_172289348
Gaten in het peloton.
pi_172289349
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:01 schreef heywoodu het volgende:
Bouhanni ook achteraan, zo ff lossen en saampies met Demare naar de finish rijden O+
Ik had met alle sprinter bin elkaar gaan zitten en gezamenlijk op het gemakje over de finish.

Knappe jury die ze er allemaal uithaalt :Y
hardcoholic
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:03:52 #154
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289351
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Columbiafan het volgende:
Démare al op 2 minuten
Dat kan niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:03:57 #155
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289352
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Columbiafan het volgende:
Démare al op 2 minuten
Au
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:04:08 #156
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172289363
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Columbiafan het volgende:
Démare al op 2 minuten
Die fietst terug?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:04:15 #157
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289367
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Ik had met alle sprinter bin elkaar gaan zitten en gezamenlijk op het gemakje over de finish.

Knappe jury die ze er allemaal uithaalt :Y
Wel een terechte jury, te laat is te laat.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289371
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Columbiafan het volgende:
Démare al op 2 minuten
2 minuten in 8 minuten koers verloren. Als het klopt, kunnen ze er beter mee kappen.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:04:37 #159
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289375
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Ik had met alle sprinter bin elkaar gaan zitten en gezamenlijk op het gemakje over de finish.

Knappe jury die ze er allemaal uithaalt :Y
Nou, dan zou ik als sprinter toch niet in zijn groepje gaan zitten maar lekker binnen tijdslimiet gaan finishen en hopen dat Demare erbuiten finisht
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:04:37 #160
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289376
Bouhanni eraf
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289378
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:03 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat kan niet.
Kwam net in beeld.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:04:49 #162
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289380
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:04 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

2 minuten in 8 minuten koers verloren. Als het klopt, kunnen ze er beter mee kappen.
Konovalovas en Delage kunnen zich nu nog redden ja, tegen de tijd dat ze boven zijn is het te laat :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:04:55 #163
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289383
AjAj Démare, hoploze onderneming vandaag.
pi_172289390
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:04 schreef Mexicanobakker het volgende:
Bouhanni eraf
Wij hebben ook tv
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:05:31 #165
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289398
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:05 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Wij hebben ook tv
Dan kunnen we net zo goed dit topic opdoeken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:05:32 #166
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289402
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:05 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Wij hebben ook tv
Oei, dan zullen we wel niks meer zeggen vanaf nu :X
pi_172289403
Thibo _O_
pi_172289405
Maar wat denkt Wellens nou, laten we eens even een solo van 180 km rijden? :')
pi_172289408
pi_172289409
Arrière du Peloton. Mooie beelden :s)
  zondag 9 juli 2017 @ 12:05:44 #171
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289411
Bauke gaat mee.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172289416
de mol
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:00 #173
194695 franklop
Fran knock
pi_172289420
Contador heeft snode plannen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:06:01 #174
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289421
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:05 schreef TheArt het volgende:
Maar wat denkt Wellens nou, laten we eens even een solo van 180 km rijden? :')
Als Van Keirsbulck het kan..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289422
Zag ik daar Gees weer vooraan?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172289423
Klassementsmannen + Tibo + Wellens _O_
pi_172289429
Pinot straks in de finale wegrijden en op de afdaling vierkant naar beneden *O*
hardcoholic
pi_172289430
De Mol en de Roog.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:06:28 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289432
Greipel eraf
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289435
pinot gaat gelijk al voor de punten
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:44 #181
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289436
Tibopino. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:51 #182
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289440
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:05 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Wij hebben ook tv
Donder dan lekker op.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:55 #183
186807 Madhouse11
A je To !
pi_172289442
Pinot kon Tim Wel eens gebruiken. Ik vond hem leuk Herbert
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:56 #184
194695 franklop
Fran knock
pi_172289443
al iemand gelijk zijn bidon eruit gegooid :(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 12:06:57 #185
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289444
Thibautje heeft snode plannen
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:07:10 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289448
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:06 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Donder dan lekker op.
Nou nou nou
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:07:10 #187
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289449
Krek er al af
  zondag 9 juli 2017 @ 12:07:17 #188
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289450
Dat is wel heel vroeg van Greg.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:07:18 #189
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289451
Wellensgod _O_

Een paar druppels regen en hij heeft ineens weer benen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:07:19 #190
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289452
Krek er vroeg af zeg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:07:52 #191
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289462
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:06 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als Van Keirsbulck het kan..
Wellens is waardeloos, GVK niet.
pi_172289466
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:07 schreef noodgang het volgende:
Krek er al af
Menselijke maat.
Demain, on roule
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:10 #193
194695 franklop
Fran knock
pi_172289468
Nu gaat de groep zich vormen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289472
Porte heeft dus echt geen fuck aan Van Avermaet. Wat een solist in die ploeg.
pi_172289473
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:07 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Wellens is waardeloos, GVK niet.
Nou, nou. :{
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:08:26 #196
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289474
Chute!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:08:28 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289476
CHUTE
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172289482
Gees :(
pi_172289483
Gesink heeft pijn.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:40 #200
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289484
Godverdomme
Citius, Altius, Fortius.
pi_172289485
Auw
hardcoholic
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:08:44 #202
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289486
Godver de Gees
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:08:44 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289487
Ai, die van UAE. :{

Mori.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:45 #204
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289488
Pijnlijke beelden.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:45 #205
256146 b2py
Beton!
pi_172289489
GEES
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:08:47 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289491
Au :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:47 #207
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172289492
Klote beelden :X
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:49 #208
194695 franklop
Fran knock
pi_172289493
Verdomme Gesink
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 12:08:49 #209
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172289494
De Gees :'(
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:08:55 #210
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172289496
Tyfus dat ziet er slecht uit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172289498
Aaaaa
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:08:56 #212
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289499
RIP arm
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:08:57 #213
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289501
Gesink hard gevallen hoor.

Die UAE heeft veel pijn
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:08:59 #214
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172289502
Gesink heeft auw
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172289503
Gesink :{
hardcoholic
pi_172289504
das verkeerd janken om zijn moeder :(
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:09:04 #217
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289507
Dat gekerm ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:05 #218
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172289508
Arm gebroken?
pi_172289511
Die arm, auw.
pi_172289512
aargh
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:18 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289513
Gesink gelukkig niet opgesteld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:20 #222
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289514
Dat is gebroken.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:26 #223
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289517
Ziet er niet goed uit.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:32 #224
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289519
RIP arm
pi_172289520
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gesink hard gevallen hoor.

Die UAE heeft veel pijn
hij schreeuwt bijna net zo hard als Erben in Nagano
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 12:09:34 #226
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172289521
Die zien we niet meer terug
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:09:36 #227
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289523
Denk wel dat er een breuk is ja, José
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289524
Klinkt als schouder uitde kom
hardcoholic
pi_172289531
Rare val van Mori
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:50 #230
194695 franklop
Fran knock
pi_172289533
Groep van 50 man weer
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 12:09:55 #231
256146 b2py
Beton!
pi_172289534
Ten Dam heeft zijn shirtje al open
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 12:09:59 #232
842 Zorro
Z
pi_172289535
Gesink neemt wel heel letterlijk een snipperdag nu.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:10:04 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289538
Pantano is mijn kluns, die moet effe ophouden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:10:07 #234
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289540
Shot morfine voor Mori
pi_172289542
Pantano _O_
  zondag 9 juli 2017 @ 12:10:15 #236
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289544
Pantano en Mollema mee, Alberto heeft flinke plannen. *O*
Citius, Altius, Fortius.
pi_172289547
horrorversie
pi_172289552
Maar goed dat Gesink geen klassement rijdt, dan was dit topikje helemaal loesoe gegaan.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:10:38 #239
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289553
Bergop vallen blijft toch altijd een kunst.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172289555
Pussy gedrag.
pi_172289556
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:10 schreef Aguero het volgende:
Pantano en Mollema mee, Alberto heeft flinke plannen. *O*
Bertje! *O* *O*
  zondag 9 juli 2017 @ 12:11:05 #242
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289567
Bizarre etappe weer.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:11:21 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289573
Ik zag Bananito.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:11:23 #244
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289575
Schrik me gek van Wuyts die uit het niks ineens GEEN PANIEK! roept.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 12:11:30 #245
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289578
Betancur held
pi_172289583
De goede ploegen voor een coupe zijn mee.
  Forum Admin / PR zondag 9 juli 2017 @ 12:11:42 #247
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172289584
Fabio gaat uitpakken vandaag
  zondag 9 juli 2017 @ 12:11:50 #248
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172289589
Ben bang voor meer valpartijen, de afdaling van mont du chat als het geregend heeft :{
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:11:51 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289590
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:10 schreef marcodej het volgende:
Maar goed dat Gesink geen klassement rijdt, dan was dit topikje helemaal loesoe gegaan.
Dan had ie natuurlijk nooit daar gezeten.

Nu gewoon rustig het etappetje uitrijden en hopelijk heeft ie niet teveel pijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:11:53 #250
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289593
Titi _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:12:02 #251
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289594
Dit is gewoon het halve peloton
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289595
Half SUNWEP erbij. #creatingmemories
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:12:03 #253
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289596
Voeckler :')!!!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:12:05 #254
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289597
5 Sunwebs mee.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:12:11 #255
194695 franklop
Fran knock
pi_172289601
Voeckler met tongetje vol in beeld _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289602
Een mannetje van Bora maar mee :D
pi_172289603
Voeckler die met tong op half 6 in beeld fietst :')
  zondag 9 juli 2017 @ 12:12:14 #258
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289604
Feillu & Betencur in één groep, beter gaat het niet worden.
pi_172289615
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:12 schreef franklop het volgende:
Voeckler met tongetje vol in beeld _O-
gisteren weer keurig in het wiel van Kittel gefietst voor een beetje airtime _O_
pi_172289618
Filosofisch kwintet genot!
  zondag 9 juli 2017 @ 12:12:43 #261
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289619
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Voeckler :')!!!
Wat heb je liever? Froome of Titti?
pi_172289620
Lijkt me een mooi ritje voor Benoot.
pi_172289621
De Belg heeft Buren, wij hebben Filisofisch Kwintet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:13:04 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289622
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:12 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Wat heb je liever? Froome of Titti?
Titi is wel een baas, maar soms is de act wel walgelijk. _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289627
Wat betekent dat op die gele bordjes overal?
  zondag 9 juli 2017 @ 12:13:28 #266
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289628
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:13 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Titi is wel een baas, maar soms is de act wel walgelijk. _O-
Blijft alsnog een opperbaas.
pi_172289631
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:12 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Wat heb je liever? Froome of Titti?
Titi.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172289634
De vier T's van Lotto mee _O_ _O_ _O_
pi_172289635
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:13 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Titi is wel een baas, maar soms is de act wel walgelijk. _O-
Is het vader verhaal deze toer al voorbij gekomen?
hardcoholic
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:13:40 #270
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289636
De Gendt :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:13:41 #271
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289637
Dit is een goed stel hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:13:45 #272
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289642
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:13 schreef Leonos het volgende:
Wat betekent dat op die gele bordjes overal?
Lokale reclame voor de regio L'ain.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:13:56 #273
194695 franklop
Fran knock
pi_172289644
In ieder geval een hoop uit mijn cyclingmaster team mee

maar ja bij wie niet _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 9 juli 2017 @ 12:14:02 #274
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289647
Cummings waar ben je nou jongen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:14:08 #275
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289651
Thomas gaat straks hersenloos op kop beuken en dan keihard lossen
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:14:08 #276
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289652
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:13 schreef franklop het volgende:
In ieder geval een hoop uit mijn cyclingmaster team mee

maar ja bij wie niet _O-
Ik heb 7 klassementsrenners.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 12:14:13 #277
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172289655
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:13 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Is het vader verhaal deze toer al voorbij gekomen?
Jep.
pi_172289656
7 jaar geleden

pi_172289657
Al meer nieuws over Gesink?
pi_172289664
Gesink abandon staat op cyclingnews forum?
  zondag 9 juli 2017 @ 12:14:54 #281
194695 franklop
Fran knock
pi_172289670
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb 7 klassementsrenners.
In ieder geval 6 man mee.

7 zelfs
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172289678
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:14 schreef Dale__Cooper het volgende:
Gesink abandon staat op cyclingnews forum?
Wtf?
pi_172289684
Gees abandon volgens de Franse tv.
pi_172289685
Gesink opgegeven, kutzooi
  zondag 9 juli 2017 @ 12:15:19 #285
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172289687
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:14 schreef Evertjan het volgende:
7 jaar geleden

[ afbeelding ]
Ik herinner me nog twee van die gastjes die gingen vechten :D Even beelden zoeken.
pi_172289690
Team baard op kop *O*
hardcoholic
pi_172289691
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:14 schreef Dale__Cooper het volgende:
Gesink abandon staat op cyclingnews forum?
fakenews!!!
  zondag 9 juli 2017 @ 12:15:34 #288
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289693
ABANDON GESINK
pi_172289694
Vijf mannetjes van Sunweb.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:15:44 #290
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172289696
Wat? Zo erg zag het er niet uit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:15:50 #291
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289697
Dus op Wanty, Dimension en Sky na zit elke ploeg mee
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172289699
Tering. Waardeloze tour.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 12:16:03 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289700
Gesink naar ziekenhuis aldus Franse omroep
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 12:16:04 #294
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172289701
Wtf
  zondag 9 juli 2017 @ 12:16:05 #295
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172289702
Jezus wat een kutdag nu al.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 12:16:17 #296
333483 Aguero
oooooooo
pi_172289707
:r
Citius, Altius, Fortius.
pi_172289709
waarom zegt men niks op Sporza over Gesink?
pi_172289711
Alle ballen op Dielan.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 juli 2017 @ 12:16:30 #299
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172289713
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 12:16 schreef Evertjan het volgende:
waarom zegt men niks op Sporza over Gesink?
Het is geen Belg...
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 12:16:34 #300
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172289716
das wel naar, denk je achterin rustig te kunnen tanken, val je zo :r
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172289717
het is wel weer typisch voor Gesink
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 12:16:38 #302
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172289719
TeamCOFIDIS twitterde op zondag 09-07-2017 om 12:15:57 #TDF2017 Double abandon suite à une grosse chute. Manuele Mori et Robert Gesink sont contraints de renoncer. reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')