Isabeau | zaterdag 8 juli 2017 @ 22:58 |
Overheerlijk bij de tapas: de gehaktballetjes. Wie heeft er geweldige recepten voor tapas gehaktballetjes? Vriendlief heeft deze ooit gemaakt met lamsgehakt, alleen is dat niet zo makkelijk te krijgen in Nederland: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/spicy_lamb_albondigas_04757 Was wel ok. Gehakt was wat grof gemalen door de slager. Heb denk ik toch liever gemengd of rundergehakt. | |
Dagoduck | zaterdag 8 juli 2017 @ 23:00 |
Gewoon lamsvlees door een gehaktmolen gooien is niet zo moeilijk toch? | |
Isabeau | zaterdag 8 juli 2017 @ 23:01 |
Ik heb geen gehaktmolen. En wat voor lamsvlees zou je daar dan voor gebruiken? Ze verkopen hier vooral lamskotelet en lamsbout. | |
Red_85 | zaterdag 8 juli 2017 @ 23:15 |
Voor lamsgehakt, ga naar een goede slager of een halalslager. Laat de supermarkten links liggen. | |
Ama | zaterdag 8 juli 2017 @ 23:38 |
Lamsgehakt bij de Turkse supermarkt/slager. |