Boh wat een bal Prima ontbijt.quote:
Ik heb iets minder paneermeel gebruikt zodat ik er wat beschuit bij kon doen. Wilde eens wat anders proberen.quote:Op zondag 9 juli 2017 09:18 schreef Maringo het volgende:
Zien er goed uit! Maar waarom paneermeel als je al beschuit heb?
quote:Op zondag 9 juli 2017 15:27 schreef DevilsWhore het volgende:
Tvp: vanavond foto's van mijn miniballen bij de pasta.
goede ballen. Goed formaat, subtiel en niet te veel saus. Chapeau.quote:
Mooie bal. Goed voorbeeld dat bij een sappige bal geen saus nodig is.quote:
Prima balletjes ja. Zien er stevig uit. Wat Ahmad1nejad ook zet: Goede combo qua hoeveelheid saus en pasta. Klasse Hoe smaakte ze?quote:
U heeft smaak en verstand van gehaktballen. Klassequote:Op zondag 9 juli 2017 18:43 schreef Ahmad1nejad het volgende:
[..]
goede ballen. Goed formaat, subtiel en niet te veel saus. Chapeau.
Ze smaakten goed, want ik had ze gemaakt.quote:Op zondag 9 juli 2017 19:05 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Prima balletjes ja. Zien er stevig uit. Wat Ahmad1nejad ook zet: Goede combo qua hoeveelheid saus en pasta. Klasse Hoe smaakte ze?
Beter alleen beschuit en geen paneermeel. Wel van Bolletje uiteraard!quote:Op zondag 9 juli 2017 14:30 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Boh wat een bal Prima ontbijt.
[..]
Ik heb iets minder paneermeel gebruikt zodat ik er wat beschuit bij kon doen. Wilde eens wat anders proberen.
Katten zijn vieze klootzakken in een schattige vermomming.quote:Op zaterdag 8 juli 2017 22:06 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ga het zo lezen. Ziet er indrukwekkend uit.
Maar ik wil niet zeuren
Katten horen echt niet in de keuken. Bah.
Ik had van de week in Duitsland wat lekkere soorten in fles opgehaald. Die smaakte mij enorm goed. Zo goed zelfs dat ik gisteren bij het boodschappen doet teleurgesteld was in het aanbod van Nederlands bier op fles. Heb toen maar gekozen voor ingeblikt Hertog. Iets dat ik nog wel weet te hachelen.quote:Op zondag 9 juli 2017 23:45 schreef MrBanaan1 het volgende:
Ziet er allemaal prima en lekker uit enzo. Maar, blik in bier? Thuis!? Waarom man
Dan kun je toch beter HJ in fles pakkenquote:Op maandag 10 juli 2017 01:43 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Ik had van de week in Duitsland wat lekkere soorten in fles opgehaald. Die smaakte mij enorm goed. Zo goed zelfs dat ik gisteren bij het boodschappen doet teleurgesteld was in het aanbod van Nederlands bier op fles. Heb toen maar gekozen voor ingeblikt Hertog. Iets dat ik nog wel weet te hachelen.
Blik heeft z'n charme op z;n tijd.quote:Op maandag 10 juli 2017 01:50 schreef MrBanaan1 het volgende:
[..]
Dan kun je toch beter HJ in fles pakken
Zijn dit speciale gehaktbalbroodjes ofzo? Ze zitten zo mooi om de bal heen!quote:
Gewone bolletjes, wel vrij grote.. of nouja, iig niet mini. Gewoon goed insnijden en de vorm van de bal helpt natuurlijk ook wel mee.quote:Op dinsdag 11 juli 2017 19:13 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Zijn dit speciale gehaktbalbroodjes ofzo? Ze zitten zo mooi om de bal heen!
Mijn spaghetti eet ik ook altijd met zelfgemaakte balletjes.quote:
Parmezaanse kaas.quote:Op zaterdag 15 juli 2017 12:04 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Mijn spaghetti eet ik ook altijd met zelfgemaakte balletjes.
Maar wat ligt daar boven op???
Uiterst genot, meteen in m'n sig gezetquote:Op zaterdag 8 juli 2017 20:15 schreef Monopoly het volgende:
Oh en voor de goede orde, die gehaktbal met scheuren in de korst is de nieuwe Drizztbal. Ik had beloofd de bal naar hem te vernoemen.
Daarbij is het dan ook de verantwoording van Drizzt om morgen ook een paar verse ballen te draaien en hier verslag van te doen.
[..]
Bliksems. Draai dan glutenvrije vegaballen voor de Vega's onder ons. Of wel met vlees maar dan zonder de gluten. Je kan een hoop bedenken om glutenvrije ballen te maken toch?quote:Op zaterdag 15 juli 2017 17:23 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Uiterst genot, meteen in m'n sig gezet
Ik maak nooit gehaktballen, mede omdat erin de helft van de ingrediënten gluten zitten, dus helaas
Vega's _!quote:Op zaterdag 15 juli 2017 17:28 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Bliksems. Draai dan glutenvrije vegaballen voor de Vega's onder ons. Of wel met vlees maar dan zonder de gluten. Je kan een hoop bedenken om glutenvrije ballen te maken toch?
Oh, doe je dan nooit kruiden door je eten?quote:Op zaterdag 15 juli 2017 17:31 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Vega's _!
Glutenvrij spul is knoepersduur vergeleken met gewoon spul en haal alleen het noodzakelijke in huis, wat er op neerkomt dat ik behalve peper, zout en nootmuskaat niks in huis heb qua kruiden
Neuh, alleen bij nasi en spaghetti/macaroni, en dan nog uit zo'n pakjequote:Op dinsdag 18 juli 2017 21:18 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Oh, doe je dan nooit kruiden door je eten?
Maar pure kruiden zijn toch glutenvrij? Die halen wij meestal, hele collectie ondertussen, ook een stuk goedkoper en meestal lekkerder dan die kruidenmixen van de supermarkt.quote:Op woensdag 19 juli 2017 19:54 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Neuh, alleen bij nasi en spaghetti/macaroni, en dan nog uit zo'n pakje
edit: komt dus ook wederom door gluten, die meuk zit zowat overal in.
Naast de angst voor gluten ben ik nooit echt een keukenprins geweest, dus ik weet niet beterquote:Op vrijdag 21 juli 2017 15:24 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Maar pure kruiden zijn toch glutenvrij? Die halen wij meestal, hele collectie ondertussen, ook een stuk goedkoper en meestal lekkerder dan die kruidenmixen van de supermarkt.
Hoezo gluten-angst? Ben je allergisch?quote:Op vrijdag 21 juli 2017 16:19 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Naast de angst voor gluten ben ik nooit echt een keukenprins geweest, dus ik weet niet beter
Wanneer ga je jouw ballen eens een keertje tonen?quote:Op vrijdag 21 juli 2017 16:21 schreef Moira. het volgende:
[..]
Hoezo gluten-angst? Ben je allergisch?
Heb neuro-coeliakie, dus jaquote:Op vrijdag 21 juli 2017 16:21 schreef Moira. het volgende:
[..]
Hoezo gluten-angst? Ben je allergisch?
Pics van je neuro-coeliakieballen. Klinkt lekkerquote:
Picsquote:Op dinsdag 25 juli 2017 17:05 schreef Gummiebeer het volgende:
Idem aan bovenstaande. Staan nu lekker een paar uur in de koelkast en is het bijna tijd om ze in roomboter aan te braden om vervolgens te badderen in een rundvlees fond.
quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |