FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 8] Dole-Station des Rousses #4 Schroeien met de Gees
Pino112zaterdag 8 juli 2017 @ 15:32
Etappe 8: Dole - Station des Rousses, 187,5 km
SPOILER
Het was weer een enerverende rit. Er was veel wind nodig om wat van de rit te maken en dat bleef uit. Goed, er was wel wat wind, maar enorm hard waaide het nu ook weer niet. Daarnaast was het terrein ook niet altijd open en was er behoorlijk wat gedraai en gekeer. Daardoor moesten we het doen met Castroviejo die zijn bidon leegspoot tegen de billen van een toeschouwer met een beperking. Het kansloze kopgroepje van de dag bestond deze keer uit vier renners, met Van Baarle als grootste motor. Ze deden nog een poging om aan de gapende muil van het peloton te ontkomen, maar waren uiteindelijk toch een vogel voor de kat. In de finale was het wel steeds nerveus, omdat de renners toch rekening hielden met waaiers. Daardoor rookten enkele ploegen hun renners al vroeg op, waaronder onze vrienden van Lotto Jumbo. Daarna raakten de overgebleven mannen elkaar ook nog eens kwijt, dus werd het al snel weer een kansloos verhaal. In de laatste kilometers kwamen Arnaud Demare en Nacer Bouhanni elkaar weer eens tegen en ze bleken nog steeds geen vrienden te zijn. Elkaar beuken terwijl je 60 aan het rijden bent, altijd verstandig. Gelukkig kregen ze een stevige boete van 200 Zwitserse frank, dus dat gedrag zullen ze nooit meer vertonen. In de sprint leek vervolgens Quick Step voor het eerst met een goed treintje te komen, maar daar dacht Fabio Sabatini anders over. De enige lead-out van het peloton die nog slechter is dan Robert Wagner kreeg het voor elkaar om 20 meter op kop te rijden en daarna weer af te haken, terwijl er nog een meter of 400 gereden moest worden. Dimension Data nam overtuigend over, want Reinardt Janse van Rensburg beschikte over goede benen. Hij reed waarschijnlijk de beste lead-out van zijn leven en bracht Edvald Boasson Hagen in een zetel naar de finish. Boasson Hagen ging aan en Kristoff probeerde mee te gaan, maar toen werd toch wel duidelijk dat Kristoff veel snelheid mist. Kittel moest weer eens van wat verder komen en kwam pas op het allerlaatste moment naast Boasson Hagen, vooral omdat hij zich had verkeken op de finish. Voor iedereen leek te finish sneller te komen dan verwacht en dus moest Kittel zich op het allerlaatste moment nog helemaal smijten om zijn wiel voor dat van Boasson Hagen te kunnen drukken. Op de foto's was het uiteindelijk niet te zien, maar hij bleek nipt gewonnen te hebben. Zes millimeter, een beetje zielig voor Boasson Hagen is het wel. Voor Kittel alweer zijn derde van de Tour, hij gaat er na de rustdag nog een paar winnen. Demare viel tegen en Groenewegen kwam niet verder dan een zesde plaats. Dat was het wel zo'n beetje. Gelukkig gaan we de komende dagen eindelijk kijken naar echt wielrennen. We gaan de bergen in, te beginnen met de Jura.

CARTE.jpg
PROFIL.png

Dole is een stad met ongeveer 25.000 inwoners in de Jura. Voor de derde keer maakt deze plaats deel uit van de Tour de France. Het debuut kwam in 1939, met een overwinning voor de Luxemburger François Neuens. Daarna duurde het wel een tijd voor de koers weer in Dole kwam, pas in 1992 was dat het geval. Toen fungeerde Dole als de startplaats van een rit met aankomst in Saint-Gervais, aan de voet van de Mont Blanc. Rolf Järmann wist toen te winnen, voor Perico Delgado. Dole is best een oude stad en in vroegere tijden was het nog een redelijk belangrijke stad ook. Zo was het ooit de hoofdstad van de Franche-Comté, in de tijd dat dit gebied nog niet bij Frankrijk hoorde. Dat Dole niet altijd bij Frankrijk hoorde was niet tot de zin van de verschillende Lodewijken die aan de macht zijn geweest in Frankijk. In 1479 werd de stad bijvoorbeeld volledig platgebrand door koning Lodewijk XI. Vonden de mensen in Dole niet zo leuk, dus begonnen ze een opstand. Een paar eeuwen later werd Dole opnieuw belegerd door de Fransen en na heel wat gevechten moesten de bewoners toch buigen voor de wil van Lodewijk XIV. Sinds de Vrede van Nijmegen hoort Dole bij Frankrijk en sindsdien is het hier een stuk rustiger. Zo rustig, dat een groot scheikundige en bioloog hier zonder problemen kon opgroeien. Dole is de geboortestad van Louis Pasteur, de bedenker van het pasteuriseren en ook de ontdekker van het vaccin tegen hondsdolheid. Nadat hij al die briljante ontdekkingen had gedaan werd de stad dan wel weer ingenomen door de Pruisen, maar verder bleef het hier toch redelijk gemoedelijk tot de Tweede Wereldoorlog. De Duitsers vonden het in 1940 wel een goed idee om de stad te bombarderen. Ondanks al deze vervelende gebeurtenissen staan er toch nog wat mooie gebouwen overeind in de stad. Zo is de kerk het aanzien waard, van de Collégiale Notre-Dame kan je een fraai plaatje schieten als je een goede plek zoekt langs de Doubs. Als je die rivier volgt kom je nog wel meer bouwwerken tegen. Zo staat er ondanks alle ontberingen nog steeds een Romeinse brug overeind. Langs de oevers van de Doubs start het peloton op de parkeerplaats van de lokale voetbalclub, in de stad van Hubert-Félix Thiéfaine. Dit is een Franse zanger, die ik tot vandaag niet kende. In Frankrijk schijnt hij wel redelijk bekend te zijn.

29484772.jpg

Na een rondje van 7,5 kilometer door Dole begint de rit aan de rand van de stad pas echt. Het begin van deze etappe is bijzonder makkelijk. Over vlakke en brede wegen wordt er richting het zuiden gereden. In het begin van de rit rijden de renners door wat kleine dorpjes, maar na Vaudrey gaat het 14 kilometer volledig rechtdoor tot Arbois, waar de renners na 28 kilometer passeren. Tot Arbois is het vlak, maar daarna gaat het voor het eerst tijdens deze rit omhoog. Het gaat een kilometer of vijf aan 4% omhoog, vervolgens blijft het nog vijf kilometer verder omhoog lopen, maar dan vals plat. In de buurt van Montrond, waar na 45 kilometer de tussensprint ligt, wordt het helemaal vlak. Na de tussensprint gaat het dan weer een kilometer omhoog aan 5%, maar vervolgens is het drie kilometer vlak. De renners rijden nu ook over een brede en rechte weg over een plateau. Tot Champagnole, na 53 kilometer, blijft het peloton over deze weg rijden. Het gaat richting dit dorp ook nog even naar beneden, zonder veel moeilijkheden. In Champagnole zijn er wat bochten en daara rijdt men over de Ain, de rivier die deze stad doorkruist. Van Champagnole wordt er richting Ney gereden en het is zowaar even vier kilometer vlak. Na Ney gaat het over een smal weggetje twee kilometer omhoog aan 6%, waarna het weer afzwakt. Veel zware klimmetjes zijn er in het begin van deze rit nog niet, we bevinden ons nog niet echt op interessant terrein. Met dit korte klimmetje achter de rug gaat het nog twee kilometer vals plat verder richting Mont-sur-Monnet. In dit dorpje, waar de koers na 63 kilometer passeert, wordt het weer even vlak. Meer dan 60 kilometer achter de rug en we hebben nog weinig interessante klimmetjes gezien en ook de omgeving houdt nog niet over. De klim na Arbois is nog wel redelijk leuk en het bruggetje in Champagnole mag er wel zijn.

11135657.jpg

Na de doortocht in Mont-sur-Monnet rijden de renners verder over een best wel slechte weg, door een landschap waar waarschijnlijk weinig schilderijen van zijn gemaakt. Het is vijf kilometer zo goed als vlak en daarna is er zelfs nog een korte afdaling. De wegen zijn hier ook niet al te breed en er zijn wel wat vervelende bochten, zo is er een bocht van 180 graden als de renners richting Fontenu gaan fietsen. Dat is een klein dorpje in de buurt van het Lac de Chalain. Dat is een prima meertje, met mooi blauw water, een strand en meerdere campings. In de buurt van dit meer slaat men linksaf en wordt er via een smal landweggetje richting Songeson gereden. Van Songeson gaat het verder richting Menétrux-en-Joux en hier loopt de weg ongeveer vier kilometer omhoog aan iets minder dan vijf procent. Na dit klimmetje is het wel weer zes kilometer zo goed als vlak, maar dan krijgen we wel het gevoel dat we echt in de Jura zitten. Er wordt langs de Cascades du Herisson gefietst, een mooi natuurgebied met allerlei rotsen en vooral veel watervallen. Eindelijk eens wat natuurschoon tijdens deze rit. Hoewel we wel van de helikopterbeelden afhankelijk zijn om er iets van mee te krijgen. De renners volgen de weg en komen dan door een dorpje met de prachtige naam La Fromagerie. Van hier gaat het over brede wegen verder richting Bonlieu, waar na 84 kilometer de bevoorradingszone is. Het is nu ook vlak, hoewel het profielkaartje van deze rit iets anders doet vermoeden. Na Bonlieu gaat het ongeveer zes kilometer heel geleidelijk naar beneden, over dezelfde brede weg. Paar bochtjes, maar geen gevaren. Na een tijd slaan de renners rechtsaf en komen ze op een iets minder brede weg terecht, richting Crillat. In Crillat, waar het peloton na 92 kilometer passeert, begint de weg al vals plat omhoog te lopen, maar even verderop in Saint-Maurice-Crillat begint de eerste echte klim van de dag pas volgens de organisatie. De Col de la Joux, zes kilometer lang en 4,7% gemiddeld. In totaal gaat het iets meer dan acht kilometer omhoog. Na 101,5 kilometer komen de renners boven op deze klim van de derde categorie, die nooit echt heel lastig wordt. Meer dan zeven procent wordt het nooit, terwijl het tussendoor nog een aantal keer zo goed als vlak is.

2641.gif
10328.jpg

Tijdens de klim rijden de renners over een relatief smalle en slechte weg, door een donker bos. Ook in de afdaling zal dat het geval zijn. De afdaling is best pittig, omdat er een aantal lastige bochten zijn. Gelukkig duurt het niet zo lang, het eerste deel van de afdaling is amper drie kilometer lang. Daarna is het tussen de dorpjes Prénovel en Les Piards een aantal kilometer vlak, waarna men in Les Piards weer anderhalve kilometer mag klimmen aan 6%. Na dit korte knikje omhoog zal het liefst 16 kilometer naar beneden gaan. Het eerste deel van deze lange afdaling zitten de renners op een smalle weg, met een bijzonder slecht wegdek. Hier zijn ook nog een paar bochten, maar al snel bereikt het peloton een bredere weg en deze weg is ook enorm recht. Het gaat meer dan tien kilometer heel bescheiden naar beneden, zonder ook maar één lastige bocht. Richting het eind van de afdaling mag je het zelfs geen afdaling meer noemen. Het is praktisch vlak als de renners door Saint-Lupicin rijden, na 120 kilometer. Even verderop rijdt men door Lavans-lès-Saint-Claude en hier volgt een bocht naar links, waarna men op een grote weg terecht komt. Deze weg loopt lichtjes naar beneden, door een bosrijke omgeving. Paar bochten hier, maar dat mag door die brede weg geen naam hebben. Na een tijd rijden de renners over een rivier en daarna is het vier kilometer vlak, in de aanloop naar de volgende klim. De Côte de Viry staat op het punt van beginnen, een klim van de tweede categorie. In totaal 7,6 kilometer lang en 5,2% gemiddeld. Een iets serieuzere klim dan de vorige, maar alsnog niet heel wereldschokkend. Na 138,5 kilometer rijden de coureurs door het dorpje Viry en hier ligt ook de top van de klim. De klim is verder niet bijzonder mooi. Geen schitterende omgeving en het wegdek dateert nog van voor de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook geen veelgebruikte klim in de Tour de France, hoewel de klim wel al eens de revue is gepasseerd in de Tour de l'Ain. Ook mooi.

Viry.png
72281251.jpg

Voorbij de top van de klim blijft het nog korte tijd vals plat omhoog lopen, maar daarna slaan de renners al snel linksaf en ruilen ze een behoorlijk brede weg in voor een wat smallere weg. Hier gaat het twee kilometer behoorlijk naar beneden, met onderweg nog twee haarspeldbochten. Daarna is er dan weer een kort knikje omhoog, van anderhalve kilometer. Dit is misschien wel het venijnigste stuk van deze rit, want het gaat nu ineens keihard aan 10% omhoog. Dat gaat voor veel renners een verrassing zijn, lijkt me. Na 143 kilometer komen de renners door Choux en hier is dat steile onding afgelopen, waarna het vervolgens wat langer naar beneden gaat. De afdaling die volgt is zes kilometer lang en nog best lastig. De weg is weer eens smal en ook nog eens slecht. In de Jura mogen ze van mij best wel eens het asfalt verversen, dat is geen overbodige luxe. Er liggen een aantal zeer lastige bochten in de afdaling, die moeilijk in te schatten zijn. Er wordt gefietst door een donker bos, dus overzicht is er niet echt. Aan het eind van de afdaling passeren we het dorpje Vulvoz en zijn we eigenlijk weer bijna terug op het punt waar we eerder waren. Als we de doorgaande weg volgen komen we weer uit in de buurt van Chassal, aan de voet van de Côte de Viry. We volgen de doorgaande weg daarom maar niet en slaan rechtsaf, richting Larrivoire. Al snel begint de weg weer omhoog te lopen, het zal nu 4,5 kilometer aan 3% omhoog gaan. Ziet er op het profiel weer een stuk spectaculairder uit, maar stelt in feite weinig voor. De weg is hier wel weer iets beter en ook wat breder, dat is een bonus. Na dit klimmetje gaat het weer zes kilometer naar beneden, in de richting van Saint-Claude. Deze afdaling is wat makkelijker dan de vorige, er zijn alleen in het begin wat vervelende bochten, maar al snel wordt de weg wat breder en daarmee de bochten ook wat makkelijker. Na 159 kilometer moeten de renners dus in staat zijn om heelhuids Saint-Claude te bereiken, de geboortestad van Alexis Vuillermoz. Deze slissende Fransman van AG2R, ook wel Pikachu genoemd, zal gemotiveerd aan de start staan. Saint-Claude is overigens een mooie stad, met vooral een aantal opvallende bruggen, waaronder de Pont de Pierre.

110183983.jpg

In Saint-Claude hebben we al 159 kilometer afgewerkt en dus is het nog minder dan 30 kilometer tot de finish. Na de passage in deze stad is het nog twee kilometer vlak, maar dan fietsen de renners door Rochefort en hier begint de laatste klim van de dag. Helaas niet het Belgische Rochefort, dus geen goed bier, in plaats daarvan een behoorlijke klim. De Côte de la Combe de Laisia-Les Molunes, een hele mond vol, gaat bedwongen worden. In totaal is de klim bijna twaalf kilometer lang en 6,4% gemiddeld. De beklimming van de eerste categorie is redelijk onregelmatig. Het begint met een kilometer aan 5%, gevolgd door een kilometer aan 8%. Dat is dan ook meteen de zwaarste kilometer van de klim, het zwakt af richting 6% en dat blijft drie kilometer zo. Daarna volgt er halverwege de klim een kilometer aan 7%, maar daarna is het twee kilometer weer wat vlakker en komt het gemiddeld niet boven de 5%. Richting de top van de klim gaat het twee kilometer omhoog aan iets minder dan 8%, daarna is er weer een wat makkelijkere kilometer aan 5%, voor het richting de top nog even steil wordt. Na 175,5 kilometer, op 12 kilometer van de finish, komen de renners boven. Het is niet de zwaarste klim ooit, maar wel een behoorlijk mooie. De renners rijden langs steile rotswanden en hebben aan de andere kant van de weg juist weer een prachtig uitzicht over een vallei. Een aantal van die rotswanden zijn zo bijzonder dat ze zelfs een eigen naam hebben, zo rijdt men op zes kilometer van de top langs Chapeau de Gendarme, een rotspartij met een bijzondere vormgeving en ook nog eens een waterval pal langs de kant van de weg. Richting de top verlaten de renners overigens de grote weg. Ze nemen een bocht van 180 graden en rijden dan via een vrij smalle weg door wat gehuchten heen. Het is bepaald geen doorgaande weg, want ze sluiten het hier doodleuk af als er wat sneeuw valt. Daarom konden de karretjes van Google hier ook niet rijden, dus geen idee hoe het er allemaal precies uit ziet.

PROFILCOLSCOTES_1.png
mNl5u3k.jpg

In een van die kleine gehuchtjes ligt de top van de klim, die dus niet echt een klinkende naam heeft. De Côte de la Combe de Laisia-Les Molunes, schiet niet echt op. Les Molunes is de gemeente waar we ons nu in bevinden, dan slaat in ieder geval een deel van de naam alvast ergens op. Na de top van de klim gaat het heel kort naar beneden, maar daarna is het drie kilometer zo goed als vlak. Op zeven kilometer van de streep gaat het twee kilometer wat steviger naar beneden, met ook nog wat bochtjes. Tegen die tijd zijn de coureurs weer op een bredere weg beland, wat de afdaling wat makkelijker maakt. De bochten zijn prima in de schatten, alleen het asfalt laat wat te wensen over. Op vijf kilometer van de streep volgt er een bocht naar rechts en dan begint de weg meteen omhoog te lopen. Het begint redelijk steil, met een kilometer aan 6%, gevolgd door twee kilometer vals plat. Op iets minder dan vier kilometer van de streep rijden de renners door het bergdorpje Lamoura, waar het dus wat afvlakt. Hier nemen de coureurs een bocht naar rechts en vrij snel daarna een bocht naar links. Na die tweede bocht komen ze terecht op de brede weg richting het skistation. Deze weg heeft een aantal flauwe bochtjes, maar eigenlijk gaat het drie kilometer zo goed als rechtdoor tot de streep. Op drie kilometer van de streep loopt het ook nog een paar meter naar beneden, maar verder gaat het heel lichtjes bergop verder richting de finish. In de laatste kilometer is er nog een flauwe bocht naar links, gevolgd door een flauwe bocht naar rechts, terwijl het nog een paar meter stijgt. Ook in de laatste meters zijn er nog wat korte bochtjes. Mocht het op de een of andere manier een sprint worden dan is het geen overbodige luxe om de laatste kilometers nog eens te verkennen. Na 187,5 kilometer finishen de renners dan naast de parkeerplaats van het lokale skistation.

7jlbkL2.png
eb3fbmT.jpg

Allemachtig, wat heb ik me een ongeluk gezocht. Op het wereldwijde web zoeken naar Station des Rousses brengt je zeer zeker niet naar de finishplaats van deze rit. Het dorp Les Rousses ligt een aantal kilometer verderop en daar kom je al snel terecht als je zoekt naar het station. De plaats waar we finishen staat beter bekend als La Serra, hoewel een deel van de vakantiehuisjes dan wel weer de naam Station des Rousses draagt. Station des Rousses lijkt de overkoepelende naam te zijn van dit skigebied. In totaal wonen er in het skigebied van Les Rousses 6400 mensen, verdeeld over verschillende dorpjes. Eén van die dorpjes, Lamoura, passeerden we nog aan het eind. Het draait in deze omgeving natuurlijk volledig om wintersport. Zo is er hier 200 kilometer aan piste, waar je uiteraard kan skiën, maar ook biatlon schijnt in deze contreien tot de mogelijkheden te behoren. Het is de tweede keer dat de Tour hier is. De eerste keer was in 2010, toen ging de zevende rit van Tournus naar Station des Rousses. De overwinning ging naar Sylvain Chavanel, die zijn tweede rit in een week pakte en bovendien de gele trui mocht aantrekken. Hij reed vanuit de achtergrond naar voren en sloot voor de top van de laatste klim aan bij zijn ploeggenoot Jêrome Pineau, die hij al snel weer ter plaatse liet. Niemand kwam meer in zijn buurt, want nummer twee Rafa Valls eindigde op iets minder dan een minuut. De rit zag er toen wel anders uit. Het eerste deel van de laatste klim van deze rit is gelijk aan de laatste klim van die rit, maar een paar kilometer voor de top wordt er nu een andere weg gekozen. De weg die men in 2010 koos bleef omhooglopen tot op vier kilometer van de streep, daarna werd het pas vlak. Nu is het relatief vlakke gedeelte dus langer. Of het een vooruitgang is zullen we vanzelf wel merken.

en-2010-la-station-des-rousses-avait-deja-connu-une-arrivee-de-la-grande-boucle-photo-philippe-trias-1481049076.jpg

Om 12:10 begint de rit officieus en een kwartier later officieel. De uitzending van Sporza begint net als de afgelopen dagen om 14:10, de renners zijn dan als het goed is al een kilometer of 70 onderweg en hebben de eerste klimmetjes van de dag achter de rug. In deze kilometers hoeven we nog niet veel te verwachten, er zal alleen een stevige strijd zijn om in de kopgroep van de dag te komen. De finish wordt verwacht tussen 16:59 en 17:26, best vroeg. In startplaats Dole zal het belachelijk warm zijn, dik boven de 30 graden. Weinig kans op regen en ook weinig kans op wind. In de buurt van de laatste klim, in Saint-Claude, zal het iets minder warm zijn. Net onder de 30 graden, alsnog vrij warm dus. In de middag is er wel een kleine kans op neerslag, wat we met het slechte wegdek in de Jura absoluut niet moeten willen. Weinig wind, maar dat is sowieso niet echt relevant tijdens deze rit.

Op papier lijkt dit een ideale rit voor de vluchters. We zijn al een week bezig en nog geen een keer heeft een kopgroep het gehaald. Dan komt het moment dat een groep vluchters het gaat halen steeds dichterbij en dit lijkt een geschikte rit om de ban te breken. Het is dan wel een bergrit, maar eigenlijk zou ik het liever een veredelde heuvelrit willen noemen. De beklimmingen zijn waarschijnlijk niet zwaar genoeg om voor grote verschillen tussen de favorieten te zorgen en de volgende rit is een stuk zwaarder. Daardoor ligt het voor de hand dat de mannen die voor de gele trui gaan hun krachten nog even sparen. Veel bergritten niet, dus het kan ook zo zijn dat men iedere mogelijkheid aan gaat grijpen om te proberen tijd te pakken op de concurrentie, maar met het oog op de negende rit verwacht ik dat het tussen de favorieten vrij rustig gaat blijven. Dit terrein, zonder al te zware beklimmingen, is wel ideaal voor veel renners. Ook de jongens die nie zo goed in het hooggebergte voor de dag komen kunnen hier een gooi doen naar de overwinning, zie ook Chavanel in 2010. Het lijkt mij vrij waarschijnlijk dat er een omvangrijke kopgroep wegrijdt, die het peloton de rest van de dag niet meer ziet. Het gaat wel een gevecht worden om in die kopgroep te belanden.
1. Cummings. Een paar maanden geleden lag Cummings nog volledig in de kreukels. Tijdens de Ronde van het Baskenland reed hij in de rit naar Bilbao samen met nog wat jongens tegen een paaltje en hij brak meerdere botten, waaronder zijn borstbeen. Het was eigenlijk vrijwel meteen uitgesloten dat hij nog de Tour zou rijden, maar daar dacht hij zelf anders over. Hij herstelde wonderbaarlijk snel en tijdens de nationale kampioenschappen van Groot-Brittanië was hij weer van de partij. Voor de gezelligheid won hij maar meteen de tijdrit en een aantal dagen later reed hij ook tijdens de wegrit iedereen naar huis. Tijdens de Tour hebben we hem al regelmatig in beeld gezien, in zijn nieuwe trui. Hij deed weer wat hij altijd doet, achteraan bungelen, ver weg van de stress en de valpartijen blijven. Krachten sparen, voor die ene rit. Want Cummings kiest altijd een rit uit en die rit wint hij dan ook meteen. Het lukte in 2015 en in 2016 en ook deze Tour gaat hij weer een dag hebben dat alles lukt. Dit lijkt me een zeer geschikte rit voor hem, vergelijkbaar met de rit die hij vorig jaar won. Als ik renner was en ik was van plan om tijdens deze rit aan te vallen, dan wist ik wel in welk wiel ik ging zitten bij de start.
2. Vuillermoz. De lokale jongen. Hij zal hier graag zijn kans grijpen, hoewel hij misschien last heeft van stalorders. Bij AG2R draait alles om Romain Bardet en Vuillermoz is een van de belangrijkste knechten van Bardet. Wat dan weer perspectief biedt is dat Bakelants een aantal dagen geleden in de aanval mocht gaan, dan mag een andere renner van AG2R dat vast ook. Voor Vuillermoz zou dat mooi zijn, al is het laatste deel van deze rit dan weer niet helemaal in zijn voordeel. Lijkt ook niet echt over de beste vorm ooit te beschikken, maar dat terzijde.
3. Roglic. Ging de vorige rit twee keer op z'n plaat, maar de schade lijkt mee te vallen. Het plan van Roglic was om geel te pakken in Düsseldorf en daarna maar te kijken hoe ver hij kon komen in het klassement, maar dat plan bleek al snel geen droomplan te zijn. Ondertussen staat hij al acht minuten achter Froome en daardoor kan hij wel lekker gaan vrijbuiten. Mist de tactische kennis om dan daadwerkelijk te winnen, maar Rittenkaper Roglic gaan we hopelijk nog vaak in de aanval zien. Samen met Gesink, het liefst. Hoewel ik denk dat Gesink deze rit nog even laat schieten. Heeft al vaker aangegeven dat we hem pas in de tweede en derde week hoeven te verwachten.
4. Minnaard. Laat ik maar eens een keer een Nederlander noemen, om alle vermoedens dat ik de Nederlanders dood zou zwijgen van tafel te vegen. Marco Minnaard is een totaal onopvallende jongen, zonder groot palmares. Toch is de Zeeuw steeds beter gaan fietsen en in deze Tour komt hij tot nu toe verrassend goed mee. Nu klinkt een 50e plaats in de rit naar La Planche des Belles Filles niet spectaculair, maar het wil wel zeggen dat hij een heel eind kan komen als hij in een kopgroep terecht weet te komen zonder veel spectaculaire klimmers. De jongens van Wanty namen een snipperdag de afgelopen rit, dus een van die mannen gaat sowieso in de aanval. Voor Guillaume Martin zal het wat te vroeg zijn, dus dan kom je uit bij Degand of Minnaard.
5. Navarro. Een rit in de bergen, potentieel een prooi voor de vluchters. Van de Tour van 2016 heb ik geleerd dat je dan maar het beste altijd de naam van Navarro kan noemen. Hij is zo'n beetje het tegenovergestelde van Cummings. De Brit kiest altijd één of twee ritten uit, Navarro streept ze allemaal aan. Gaat altijd in de aanval, overal waar het kan en komt dan aan het eind altijd tekort. Dat gaat nu weer zo zo zijn.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:32
Straks komt die steile kilometer aan 10% ofzo (lol)
Haagszaterdag 8 juli 2017 @ 15:32
Gesink God *O*
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:32
SOWWW
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:32
Kwiat mag ook wel een schouderklopje krijgen voor het werk wat ie nu doet.
THEFXRzaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
ja, op sporza
PSVCLzaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
Commentator op NPO kan het alleen maar over Geesink hebben :')
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
Barguil is een stuk beter dan in de Dauphine.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
Dit moet je meemaken op de NOS. Herbert en Gesink _O- _O_
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:33 schreef PSVCL het volgende:
Commentator op NPO kan het alleen maar over Geesink hebben :')
Wist niet dat er judo bezig is.
Taglianozaterdag 8 juli 2017 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:33 schreef PSVCL het volgende:
Commentator op NPO kan het alleen maar over Geesink hebben :')
Dan schakel je lekker naar het Belgje of een andere zender, alternatieven genoeg hoor
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:34
Zullen er nog klassementsrenners Sky om hun moeder laten roepen of zijn ze al blij dat kunnen volgen ? Bertje zie ik nog wel wat doen, ook al zal het vrij kansloos zijn.
Momozaterdag 8 juli 2017 @ 15:34
The_Undertonezaterdag 8 juli 2017 @ 15:34
Ondertussen houdt Kwiatkovski op z'n dooie eentje het gat binnen de 2 en een halve minuut.
_-_ratjetoe_-_zaterdag 8 juli 2017 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:34 schreef Pedroso het volgende:
Zullen er nog klassementsrenners Sky om hun moeder laten roepen of zijn ze al blij dat kunnen volgen ? Bertje zie ik nog wel wat doen, ook al zal het vrij kansloos zijn.
Lijkt me geen geschikte klim voor een aanval op Sky, of Sky moet wel heel slecht zijn. Gewoon lekker in het wiel gaan hangen en evt. nog een sprintje voor boni's.
PSVCLzaterdag 8 juli 2017 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:33 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dan schakel je lekker naar het Belgje of een andere zender, alternatieven genoeg hoor
.Ik kijk altijd NPO
WSTVLTRN12zaterdag 8 juli 2017 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:33 schreef PSVCL het volgende:
Commentator op NPO kan het alleen maar over Geesink hebben :')
Ga weg met je valse waarneming!!
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 15:35
quote:
wim gaat zo de horrorversie posten wanneer Gesink gaat lossen.
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 15:36
Ik mis wel de pijl bij Gesink.
_-_ratjetoe_-_zaterdag 8 juli 2017 @ 15:36
Gesink laat andermaal uitstekend koersinzicht zien.

DeeBee.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Gesink Gesink Gesink ! _O_
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
FROOMELOEN
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Froome in het SKOEKELOEN
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
jAAAAAAAAA Froome gevallen
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Pauwels oogt wel het beste van deze groep ook al hoeft dat niet alles te zeggen.
Momozaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Froome in het skoekeloen
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Sky doet een Verstappentje
noodgangzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
:W Froomie
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Sky rechtdoor.
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Sky doet een verstappen
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Hahahahhaaaaa
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Dit is goed voor de kopgroep.
Pino112zaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Froome kan niet sturen
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Omijngod
Taglianozaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Godverdomme gemist :')
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:37 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Sky doet een verstappen
:D
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Gunstig voor de koplopers wel.
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:37
Positief voor Gesink dit.
skysherrifzaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
WAT GEBEURDE DAAR
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
Froome :')
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
Ja jongens van Sky, jullie gaan veel te hard met deze nutteloze achtervolging. Doe het even rustig aan wil je.
b2pyzaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
Froome zit weer in de groep, links vanaf voor gezien
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
Mannetje van Trek ook?
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:38
De schrik zal er nu goed in zitten, die gaan het vanaf nu rustig aan doen, geen reden om risico's te nemen.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Gewoon stukje grashappen en weer verder
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
geweldige coureur die froome.
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Sporza denkt dat Gees de sterkste is.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Heeft ze toch wel een half minuutje gekost dit.
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Rende 'ie in paniek de rest van de afdaling?
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Calmejane is een woelwater.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:39
Wuyts gaat 'm al knijpen voor de Gees _O_
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Lilian jongen, doe nou eens rustig.
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Froome erop en erover.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Rustig aan Johnny
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Calmejane is echt veel te aanvallend ingesteld :D
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Gesink ziet er allerminst fris uit, zeker vergeleken met een paar anderen daar.
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:37 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

:D
giphy.webp
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Buchmann die hier niet in de kopgroep zit is pijnlijk.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef hhh38 het volgende:
Calmejane is echt veel te aanvallend ingesteld :D
Hij rijdt bij DIRECT ENERGIE, wat verwacht je dan?

Daar zijn ze allemaal van de mongolenaanval
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:40
Serge dacht dat er nog wat bergpunten lagen daar ofzo? :')
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann die hier niet in de kopgroep zit is pijnlijk.
Misschien is die jongen gewoon niet zo'n begenadigd coureur.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef Mani89 het volgende:
Gesink ziet er allerminst fris uit, zeker vergeleken met een paar anderen daar.
Het zou pas echt verontrustend zijn als Gesink er fris uit zou zien.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij rijdt bij DIRECT ENERGIE, wat verwacht je dan?

Daar zijn ze allemaal van de mongolenaanval
Liefst met tong zo ver mogelijk uit je bek en gekke gezichten trekken
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij rijdt bij DIRECT ENERGIE, wat verwacht je dan?

Daar zijn ze allemaal van de mongolenaanval
Genot als Voeckler ploegleider wordt daar.
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien is die jongen gewoon niet zo'n begenadigd coureur.
Prima wielrenner hoor.
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
POHfWp8.png
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
Blok erop in het peloton? Of wachten ze totdat Thomas weer vooraan zit?
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:41 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Genot als Voeckler ploegleider wordt daar.
Die gaat nog met tong uit de mond gezichten trekkend achter het stuur van de auto zitten .
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij rijdt bij DIRECT ENERGIE, wat verwacht je dan?

Daar zijn ze allemaal van de mongolenaanval
Heb je dan liever de strategie van team Sky? :')
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
Deeg _O_
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:42 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Dank _O_
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:42 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
robert geesink aldus de NOS
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
Hoe is de sprint van Pauwels ? Die gaat er wel tot aan eind aan toe bijblijven.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:42 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Heb je dan liever de strategie van team Sky? :')
Ik vind het ook leuk hoor, maar hij gaat zo deze etappe niet winnen terwijl die gozer bizar goed is op het moment.

Peloton na de chute van Froome/Thomas gelooft t wel
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:43 schreef Pedroso het volgende:
Hoe is de sprint van Pauwels ? Die gaat er wel tot aan eind aan toe bijblijven.
Kijk maar.

The_Undertonezaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
Hopelijk wint Bakelandts en doet hij de missen op het podium binnen.
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
Waarom zitten Henao en Nieve nooit mee bij de voorste?
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
Peloton is nu definitief klaar voor de ritzege denk ik.
wimderonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:38 schreef Mani89 het volgende:
Ja jongens van Sky, jullie gaan veel te hard met deze nutteloze achtervolging. Doe het even rustig aan wil je.
Waarom heb jij Geesink vandaag, terwijl dat morgen veel logischer zou zijn geweest?
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:44
Als deze groep in zijn geheel aankomt wint Van Avermaet voor Calmejane en Barguil.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:43 schreef Pedroso het volgende:
Hoe is de sprint van Pauwels ? Die gaat er wel tot aan eind aan toe bijblijven.
Strijkijzer.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:44
Gesink in de afdaling!
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:44
Serge in het Geel vanmiddag _O_
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:43 schreef TheArt het volgende:
Peloton is nu definitief klaar voor de ritzege denk ik.
Denk van niet hoor, het echte werk moet nu nog beginnen.
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:45
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Waarom heb jij Geesink vandaag, terwijl dat morgen veel logischer zou zijn geweest?
Morgen is niet voor de vluchters
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Morgen is niet voor de vluchters
jawel
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:45
Sky gaat toch weer rijden nu Thomas vooraan zit.

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:45 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Denk van niet hoor, het echte werk moet nu nog beginnen.
Er zitten geen koekebakkers vooraan. Die gaan op zo'n laatste klim echt geen 3 minuten verliezen op het peloton. Zo zwaar is die klim ook niet.
Ajacied422zaterdag 8 juli 2017 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

jawel
Nee, joh. Zware bergen, dan een heel stuk vallei plus de zeer zware Mont du Chat.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:45 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Denk van niet hoor, het echte werk moet nu nog beginnen.
Valt wel mee hoor, laatste berg vd 1e cat. is niet echt voor de klimmers om het verschil te maken.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:47
Minnaard _O_ Chapeau.
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 15:47
Demare plotseling op een kwartier :')
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:47
De Gendt is alweer aan het sparen om morgen weer met zijn krachten te gaan smijten.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Demare plotseling op een kwartier :')
Kittel toch ?
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Demare plotseling op een kwartier :')
Als een debielen naar beneden gereden denk ik dan.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Demare plotseling op een kwartier :')
Milaan-San Remogenot _O_
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Demare plotseling op een kwartier :')
Nee Kittel.
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

jawel
Koninginnerit en de dag voor de rustdag. Die gaan de klassementsrenners echt niet als makke lammetjes achter Sky afwerken.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:47 schreef TheArt het volgende:
Minnaard _O_ Chapeau.
Talentje puur sang!
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
Démare verliest al een hele tijd nauwelijks tijd meer. Die heeft een tweede adem gevonden.
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:48 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Kittel toch ?
Klopt :@

Die rijdt nu in het groen
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:49
Talentje hoor die Minnaard. En nog maar 28 !
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:48 schreef Columbiafan het volgende:
Démare verliest al een hele tijd nauwelijks tijd meer. Die heeft een tweede adem gevonden.
of een goede volgwagen. :')
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:48 schreef Columbiafan het volgende:
Démare verliest al een hele tijd nauwelijks tijd meer. Die heeft een tweede adem gevonden.
Dat is erg naïef.
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:49
Als ik Sky was zou ik nu wat rustiger aan doen gezien morgen.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:49 schreef Pedroso het volgende:
Talentje hoor die Minnaard. En nog maar 28 !
Ik kan me nog herinneren dat ie in 13' moet opstappen bij het Rabo Opleidingsteam, en nu rijd ie de TDF, prachtig verhaal.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
Sep weer tweede. :D
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
Buchmann zit gewoon Latour te schaduwen :')
Momozaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:48 schreef Columbiafan het volgende:
Démare verliest al een hele tijd nauwelijks tijd meer. Die heeft een tweede adem gevonden.
Die gaat gewoon even snel als Gesink nu, helemaal logisch hoor
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:48 schreef Columbiafan het volgende:
Démare verliest al een hele tijd nauwelijks tijd meer. Die heeft een tweede adem gevonden.
Rijdt iets van 6 km achter groep Kittel. Dus die rijdt gewoon op zeker 25 minuten.
wimderonzaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:49 schreef Mani89 het volgende:
Als ik Sky was zou ik nu wat rustiger aan doen gezien morgen.
Ik hoop dat CCC en Gazprom zo overnemen voor Jan Hiert en Firsanov.
poiuytrzaterdag 8 juli 2017 @ 15:50
Is er een ticker waar je kunt zien waar ze exact rijden op google maps?
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:49 schreef Mani89 het volgende:
Als ik Sky was zou ik nu wat rustiger aan doen gezien morgen.
Laat ze zich maar opsouperen
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:51
Pinot rijdt echt fantastisch.
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:51
Valgren lijkt op een lesbische vrouw
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:52
Rotspartijen _O_
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:52
Wat verwachten wij nog van het peloton Geel?
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:52 schreef Columbiafan het volgende:
Wat verwachten wij nog van het peloton Geel?
Die gaan er nog gewoon voor.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:52
Waarom John, waarom? :o
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:52 schreef meneerfiets het volgende:
Waarom John, waarom? :o
Contador.
poiuytrzaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:50 schreef poiuytr het volgende:
Is er een ticker waar je kunt zien waar ze exact rijden op google maps?
Iemand?
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:52 schreef Columbiafan het volgende:
Wat verwachten wij nog van het peloton Geel?
Volgens TheArt kunnen ze niet meer terugkomen, dus dat geloven wij.
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik hoop dat CCC en Gazprom zo overnemen voor Jan Hiert en Firsanov.
Sprinttreintje voor Ponzi.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
Groep Gele Trui gaat toch weer naar de 2 minuten, het is nog niet gelopen dus.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:53 schreef poiuytr het volgende:

[..]

Iemand?
Beste tracker is letour.fr
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:54
Kut groep geel
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:53 schreef groenen het volgende:

[..]

Volgens TheArt kunnen ze niet meer terugkomen, dus dat geloven wij.
Net niet aangezien ze er mee stopten en zelfs na aansluiten van Froome en Thomas niet direct gingen rijden. Nu natuurlijk weer perfecte kans.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 15:54
LollerGPS
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:55
Valgren jongen, waar rij je naartoe?
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 15:55
Ik ben geen fan van Team Sky.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 15:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:55 schreef Aguero het volgende:
Ik ben geen fan van Team Sky.
Ik kan me niet voorstellen dat iemand fan is van Team Sky
showtimerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:55
Kwiat man _O-
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:55
Groep Geel loopt 20 seconden in op 30 seconden tijd _O-
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
Lollerkowski is wel lekker bezig.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:55 schreef Aguero het volgende:
Ik ben geen fan van Team Sky.
Wie wel?
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:55 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen dat iemand fan is van Team Sky
Ik kan wel iemand noemen die mogelijk potentieel fan is van Team Sky
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
Kwiatkowski is niet menselijk
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
Ik hoor dat Démare in de groep Wellens zit, heel geloofwaardig ook weer :D
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:56 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Wie wel?
Ik overweeg Syntix te nomineren als potentiele Sky-fan
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:55 schreef Pedroso het volgende:
Groep Geel loopt 20 seconden in op 30 seconden tijd _O-
GPS-Genot
LetItBleedzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
Of Kwiatkowski heeft snel een epo'tje genuttigd, of de tour gebruikt dit jaar Italiaanse GPS
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 15:56
Lollerkowski, de tering _O-
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:57
Ik verwacht wat van Thomas Degand, één van de meest onderschatte renners van dit peloton.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 15:57
Met deze voorsprong gaat de kopgroep het niet redden. :{
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 15:57
Stelling: Froome gaat de gele trui behouden
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:57 schreef hhh38 het volgende:
Stelling: Froome gaat de gele trui behouden
Stelling: Team Sky verkracht de Tour.
Dagoduckzaterdag 8 juli 2017 @ 15:58
Massasprint.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 15:58
Als dit zo doorgaat dan smelt het voor de klim al samen.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:57 schreef hhh38 het volgende:
Stelling: Froome gaat de gele trui behouden
Was toch al duidelijk, maar dit gaat dus gewoon klassementsmannen galore worden
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 15:59
Hashtag waardeloze Tour.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:59 schreef marcodej het volgende:
Hashtag waardeloze Tour.
#NoSaganNoTour
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 15:59
Gesink moet gelijk op de klim gaan knallen. Anders wordt het hem niet.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
Ik vind ze vooraan nou ook weer niet lekker draaien.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
Kalme Jan moet ontzettend schroeien op de klim.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:59 schreef marcodej het volgende:
Gesink moet gelijk op de klim gaan knallen. Anders wordt het hem niet.
Ben benieuwd wie er in het peloton nog wat wil gaan doen of dat het alleen maar tempo van Sky gaat worden.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 15:59 schreef marcodej het volgende:
Gesink moet gelijk op de klim gaan knallen. Anders wordt het hem niet.
Dat is niet zijn stijl, eerst een tijdje harken om dan in zijn ritme te komen om dan in het 2e deel te vlammen.
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
chasse patate
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:00
I
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:00 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Dat is niet zijn stijl, eerst een tijdje harken om dan in zijn ritme te komen en dan in het 2e deel te vlammen.
Ik neem aan dat hij inmiddels wel warm is.
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 16:01
Hopelijk doen ze in het peloton het wat rustiger als ze de achtervolgende groep terug pakken.
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 16:01
Aru gaat hier zijn tweede winst pakken. _O_ *O*
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 16:01
Mooie man die Kwiatkowski.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:01 schreef Columbiafan het volgende:
Mooie man die Kwiatkowski.
:')
Idisromzaterdag 8 juli 2017 @ 16:01
Ik voorzie juist een zeer spannende slotklim en slotkilometers.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:00 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ben benieuwd wie er in het peloton nog wat wil gaan doen of dat het alleen maar tempo van Sky gaat worden.
Met dit verschil ziet iedereen nog kansen op een etappezege, zeker met die laatste 10km vlak.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:02
Sky Bots :')
showtimerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:01 schreef Columbiafan het volgende:
Mooie man die Kwiatkowski.
Haha :D
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:02 schreef marcodej het volgende:

[..]

Met dit verschil ziet iedereen nog kansen op een etappezege, zeker met die laatste 10km vlak.
Dat is natuurlijk ook een nadeel. Je moet niet alleen die klim doen, maar daarna ook dat vlakke stuk overleven.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 16:03
Calmejane, GVA, Bakelants en Gesink....

Sky :') Ga weg
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:01 schreef Columbiafan het volgende:
Mooie man die Kwiatkowski.
Manmanman
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 16:03
Echt Sky flikker op
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:03 schreef Frozen-assassin het volgende:
Calmejane, GVA, Bakelants en Gesink....

Sky :') Ga weg
Ik heb alleen Calmejane en Bakelmans
Dagoduckzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
Lekkere blauwalg daar.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
Zal er nog iemand de oversteek willen maken naar de kopgroep ? Enige die ik er voor aanzie is Bertje.
wimderonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
letourdata twitterde op zaterdag 08-07-2017 om 15:58:35 @letour_es @LeTour @letour_uk @letour_col @letour_de @BMCProTeam Arnaud Démare (FDJ) averaged 19.67 km/h on the cli… https://t.co/DvDx2FAOQq reageer retweet
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
Donder lekker op Sky. ;(
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
Landa moer er om lachen. _O-
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
kunnen ze nou eens ophouden over UKpostal? allerjezus man :')
Dagoduckzaterdag 8 juli 2017 @ 16:04
Klimmen *O*
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
Calmejane heeft t zwaar
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
Krek kraakt lijkt het.
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
Weer twee extra knechten voor Sky *O* ~O>
KolonelBroodjezaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
Was dat nou een groene rivier?
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
Calmejane heeft t zwaar
Jong en onervaren noemt men dat.
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:05 schreef KolonelBroodje het volgende:
Was dat nou een groene rivier?
Jup, zag er goed uit :D
WheeledWarriorzaterdag 8 juli 2017 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:05 schreef KolonelBroodje het volgende:
Was dat nou een groene rivier?
Lekker algen
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 16:06
Wat zou het leuker worden als alle electronica van de fietsen en coureurs werd verbannen.
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 16:06
Die man van Vittel. :P
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:06
Kopgroep lanterfantert een beetje.
_-_ratjetoe_-_zaterdag 8 juli 2017 @ 16:07
Ik denk van het groepje toch GvA, maar dit soort dingen zijn altijd enorm lastig inschatten.
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:07
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:06 schreef Zorro het volgende:
Wat zou het leuker worden als alle electronica van de fietsen en coureurs werd verbannen.
Mee eens, die wattagemeters en oortjes zijn pure aids.
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:05 schreef KolonelBroodje het volgende:
Was dat nou een groene rivier?
hmko1ceroh7gwsf66fxh.jpg
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:08
Is er al een Sky af überhaupt?
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Zelva het volgende:
Is er al een Sky af überhaupt?
Luke Rowe
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Zelva het volgende:
Is er al een Sky af überhaupt?
Luke Rowe
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
Barguil wil er meteen vandoor.
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Luke Rowe
_O-, slaat helemaal nergens meer op.
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Zelva het volgende:
Is er al een Sky af überhaupt?
Rowe en Knees
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
Barguil duidelijk het sterkst samen met Pauwels
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
Mongool van PCS in beeld.
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Luke Rowe
Knees en Vasil zijn ook weg dacht ik.
showtimerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
PCS campertje :')
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:09
PCS on Tour
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:09 schreef TheArt het volgende:
PCS on Tour
:r
showtimerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mongool van PCS in beeld.
In zwembroek toch? :X
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
Barguil laat eindelijk weer eens zien dat ie best wel wat in zijn mars heeft.
Dagoduckzaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:05 schreef KolonelBroodje het volgende:
Was dat nou een groene rivier?
Blauwalg, haha gekke Dagoduck, het was groen niet blauw haha.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:10 schreef showtimer het volgende:

[..]

In zwembroek toch? :X
Eng eng eng
meneerfietszaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:08 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Luke Rowe
en K.Knees.
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
Nog een kilometer of twee en dan zijn ze wel ingelopen.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 16:10
Lachwekkend weer
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Zitten er nog Nederlanders in de groep Sky?
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Gees heeft het wel lastig.
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:11 schreef marcodej het volgende:
Zitten er nog Nederlanders in de groep Sky?
Ten Dam nu. hehe
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Gesink krijgt het niet dicht
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:11 schreef marcodej het volgende:
Zitten er nog Nederlanders in de groep Sky?
Gesink zometeen.
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Gesink vrij gemakkelijk mee volgens Herbert.
LetItBleedzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Sky blijft ook lekker doortrekken
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Nou Gees, dit hield niet over.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:11
Gees doet het altijd op eigen tempo.
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:11 schreef groenen het volgende:
Gesink vrij gemakkelijk mee volgens Herbert.
Herbert ziet alles door een Oranje bril
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:12
De stijl van De Gees blijft een lust voor het oog.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:12
Hij kan gewoon niet beter Herbert. Dit is geen tactiek ofzo.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:12
Krek lost.
Dos37zaterdag 8 juli 2017 @ 16:12
Hup Gesink *O*
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:12 schreef marcodej het volgende:
Hij kan gewoon niet beter Herbert. Dit is geen tactiek ofzo.
Toch doet ie het nu best oke.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Gallopin :')
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:09 schreef Mexicanobakker het volgende:
Barguil duidelijk het sterkst samen met Pauwels
Dit dus
vivelafetezaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Gesink zit helemaal stuk en Herbie en maarten zitten te bazelen over een tactiek
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
De Gees er gewoon glad naartoe hoor.
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Krek dood.

Lekker ritje man.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Gees op komst.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Gesink toch de enige die nog in de buurt komt van Barguil en Pauwels hoor.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
De 4 besten nu vooruit.
Aguerozaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Gesink weet heel goed wat hij wel en niet kan.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Goed zo jongen.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:13
Bakelmans op het rekkertje.
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Gesink _O_
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
RIP Bakelmans
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Kalme Jan en Valgren liggen ook bijna op het rooster.
Zorrozaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Bakelants eraf, rondemissen slaken zucht van verlichting.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Barguil brommertje opgeblazen?
TargaFloriozaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Kom op Gees.
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De stijl van De Gees blijft een lust voor het oog.
Hij schudt nog aan de boom ook, maar hij schudt zelf net zo hard op z'n fiets. _O-

Henao ziet er niet super uit, Lollerkowski is zoveel sterker geweest. _O_
hhh38zaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Warren :')
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Barguil kapot
Smoofiezaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
GesinkGOD?
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De stijl van De Gees blijft een lust voor het oog.
:Y
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Als het ook nog 1.20 op de top is, geef ik ze een kans.
Taglianozaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
De Gees _O_
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Barguil haha :')

Muntjes iemand?
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Zonde dat de groep Froome er zo kort opzit. Net te weinig voorsprong om voor te blijven vrees ik.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:14 schreef marcodej het volgende:
Als het ook nog 1.20 op de top is, geef ik ze een kans.
Dan zijn ze wel binnen denk ik
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:14
Kwiat moet lossen, wat gek.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat moet lossen, wat gek.
Menselijke maat is terug
napoleonfourzaterdag 8 juli 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat moet lossen, wat gek.
Najah je moet de schijn toch een beetje ophouden he.
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:15
Voordeel is iig dat Piti er niet meer is. Nu zijn er eigenlijk geen snelle klassementsmannen meer.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:14 schreef marcodej het volgende:
Als het ook nog 1.20 op de top is, geef ik ze een kans.
Er gaat nog wel wat gebeuren in de groep Froome, dan is een minuut niks.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Dit is een mooi groepie voor Gesink, waar hij ook in de sprint nog kans tegen heeft.
showtimerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:15 schreef Van_Poppel het volgende:
Voordeel is iig dat Piti er niet meer is. Nu zijn er eigenlijk geen snelle klassementsmannen meer.
Dan
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Lachwekkende klim.
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Gees pakt straks uit met z'n fameuze eindsprint.
Idisromzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Arrière du Peloton geeft altijd de mooiste beelden. :Y
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef marcodej het volgende:
Dit is een mooi groepie voor Gesink, waar hij ook in de sprint nog kans tegen heeft.
Valgren, Roche en Calmejane zijn wel rap hoor. Vooral Calmejane dan.
Smoofiezaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Hopelijk blaast sky zichzelf helemaal op
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef marcodej het volgende:
Dit is een mooi groepie voor Gesink, waar hij ook in de sprint nog kans tegen heeft.
Zou Calmejane dan toch wel graag kwijtspelen.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
Gesink kan nog drinken, HA!HAHAHA! die gaat winnen
Van_Poppelzaterdag 8 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dan
In een vlakke aankomst? Ik weet het niet...
Dagoduckzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Rip De Mol.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Bauke Escartin lost
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Ik geloof eigenlijk niet dat Aru of een Dan Martin Froome gaat aanvallen ofzo.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Minnaard zit gewoon in het peloton nog en Bokkema lost.
groenenzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Is mij totaal niet duidelijk waarom Sky zo hard gereden heeft vandaag, gewoon omdat het kan?
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:17 schreef marcodej het volgende:
Ik geloof eigenlijk niet dat Aru of een Dan Martin Froome gaat aanvallen ofzo.
Ik ook niet.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef TheArt het volgende:

[..]

Valgren, Roche en Calmejane zijn wel rap hoor. Vooral Calmejane dan.
Gesink heeft Sagan al een keer verslagen.
Zelvazaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef Smoofie het volgende:
Hopelijk blaast sky zichzelf helemaal op
IJdele hoop.
b2pyzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Gees kan niet mee
freaky40zaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Mollema faalt...je verwacht het niet...
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Pauwels toch wel erg goed vandaag.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Harkema :')
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Valgren en Kalme Jan er nu af denk ik
PSVCLzaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Daar gaat geesink
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 16:17
Die downie in het geel hang met z'n ellebogen over de vangrail ongeveer, zo breed steken ze uit. _O-

Kam aan Gees!
Ambrosiuszaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:16 schreef marcodej het volgende:
Dit is een mooi groepie voor Gesink, waar hij ook in de sprint nog kans tegen heeft.
Roche wint de sprint van Gesink met één been.
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
Van Baarle net na Mollema gelost.
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
Haha, Calmejane _O-
Columbiafanzaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
Lilian zou natuurlijk een prachtige winnaar zijn.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:18 schreef TheArt het volgende:
Van Baarle net na Mollema gelost.
Mollema wil geen knecht zijn, dus lost hij maar voor hij van betekenis kan zijn.
marcodejzaterdag 8 juli 2017 @ 16:18
Gesink komt nog wel terug.
Frozen-assassinzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Calmejane _O_
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Barguil zichzelf opgeblazen.
Pedrosozaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Robert geeft geen fuck om een meter of 50 a 100 achterstand. Die harkt er wel weer naartoe.
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Mooi gebied om te fietsen
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Gees moet Valgren nog even losgooien.
DeeBeezaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Barguil. _O-

Die wilde toch klassementen rijden? :')
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Valgren eraf.
Lucyintheafternoonzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Daar is Gesink!
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:19
Valgren nu ook wel gebroken denk ik
TheArtzaterdag 8 juli 2017 @ 16:20
Valgren ook gelost.
V-for-Vendettazaterdag 8 juli 2017 @ 16:20
Molkema :')
Smoofiezaterdag 8 juli 2017 @ 16:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 16:20 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Molkema :')
Bokkema
Mexicanobakkerzaterdag 8 juli 2017 @ 16:21
Brice :')
Mani89zaterdag 8 juli 2017 @ 16:21
Hahahaha. :')