Ik heb ze ook staan, alleen dan in jus. Deze laat ik ook liever dicht voor een eventuele hongerwinter, want ze blijven nog jaren goed!quote:Op zaterdag 8 juli 2017 14:28 schreef Moira. het volgende:
Ik heb wel een blikje van die smerige unox ballen in tomatensaus, maar die wilde ik eigenllijk voor de gehaktballenmeet bewaren
Die zijn eigenlijk best lekker hoor.quote:Op zaterdag 8 juli 2017 14:38 schreef HeaN82 het volgende:
[..]
Ik heb ze ook staan, alleen dan in jus. Deze laat ik ook liever dicht voor een eventuele hongerwinter, want ze blijven nog jaren goed!
[ afbeelding ]
Heb je ook een schuilkelder?quote:Op zaterdag 8 juli 2017 15:28 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb ook veel van die blikken Unox gehaktballen in mijn oorlogsvoorraad staan, samen met veel blikken bruine bonen, vis, ham, soep, spam, etc etc etc etc. Af en toe bekijk ik ze en haal ik de verlopen blikken eruit. Soms eet ik een paar dagen sardientjes in tomatensaus met capucijners. De blikgehaktballen zijn inderdaad niet te vergelijken met echte. Waanzinnig dat er mensen zijn die ze normaal eten. Maar in hongertijden ben je er blij mee.
Ja die jaquote:Op zaterdag 8 juli 2017 14:38 schreef HeaN82 het volgende:
[..]
Ik heb ze ook staan, alleen dan in jus. Deze laat ik ook liever dicht voor een eventuele hongerwinter, want ze blijven nog jaren goed!
[ afbeelding ]
Bijna.quote:Op zaterdag 8 juli 2017 16:45 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Heb je ook een schuilkelder? [ afbeelding ]
Die in pindasaus zijn nog best te doen.quote:Op woensdag 12 juli 2017 08:50 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Bijna.
Twee van de blikjes Unox gehaktballetjes met satesaus waren laatst over tijd. Een blikje geconsumeerd (gesneden pepertjes er doorheen gemengd). Was ontzettend lekker!
Die zijn niet slecht, je moet ze alleen een beetje pittiger maken.quote:Op woensdag 12 juli 2017 16:39 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Die in pindasaus zijn nog best te doen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |