#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 13:59 |
Hoi [ Bericht 94% gewijzigd door #ANONIEM op 08-07-2017 19:09:17 ] | |
Moira | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:00 |
Goeie TT | |
KaBuf | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:04 |
Goed forum dit. | |
DevilsWhore | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:09 |
| |
DerRabbit | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:12 |
| |
Drizzt_DoUrden | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:16 |
Mono's ballen | |
Nattekat | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:17 |
Wat gele kale gozer zegt. | |
SgtPorkbeans | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:20 |
Goeden topiek | |
borisz | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:30 |
H0D3NPYL | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:11 |
Goed topic!! | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:39 |
Boh | |
Arcee | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:54 |
Goed forum. 206. | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 16:36 |
Dit is een puike ontmoetingsplek. Ik ga vanavond een mooie reportage maken van mijn gehaktballen. | |
H0D3NPYL | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:37 |
wel tijdje terug dat ik een gehaktbal heb. In de winter vaker eigenlijk, maar dat moet geen reden zijn om in de zomer geen gehaktbal te eten. Binnenkort maar weer eensch doen | |
Drizzt_DoUrden | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:52 |
Kan niet wachten | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:53 |
Precies. Fiets nog even naar de supermarkt, haal een pond gehakt en wat kruiden, neem gelijk een six-pack bier mee, en draai een paar stevige ballen | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 19:09 |
#ANONIEM | zaterdag 8 juli 2017 @ 19:59 |
HeaN82 Lekkere ballen, bliksems. | |
Maringo | zaterdag 8 juli 2017 @ 20:10 |
Wat een baltastische sc! | |
MrBanaan1 | zondag 9 juli 2017 @ 20:09 |
Ok dus Mono heeft een eigen subforum nu, en is daar zelf mod? ! | |
Ahmad1nejad | zondag 9 juli 2017 @ 22:56 |
En terecht. | |
Maringo | zondag 9 juli 2017 @ 23:06 |
Wie kan beter Mono zijn hersenspinsels modden dan Mono zelf? | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:08 |
Mijn 2e persoonlijkheid. Ik doe hier niets mee. | |
PierreTT | zondag 9 juli 2017 @ 23:30 |
Nog een SC? | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:34 |
Dit is de echte Gehaktballen SC en die ander is de tijdelijke WEB/GBF/BradgeTV slowchat. Omdat het zomer is zijn we wat coulanter en strooien we met topics en cadeautjes. Alsof FOK!kers Vieren Zomer een ding zou zijn. Met zulke temperaturen is elk topic 's avonds een feest. | |
Moira | zondag 9 juli 2017 @ 23:35 |
Wat een goed idee! Misschien kun je van daaruit wel doorgroeien naar ONZ-stagiair als koffiejuffrouw. | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:36 |
Ik zal Oerbeer eens vragen om nuttige tips. | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:37 |
Tips? zie post boven deze [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 09-07-2017 23:37:39 ] | |
PierreTT | zondag 9 juli 2017 @ 23:38 |
Maakt een hoop duidelijk. Wat wordt hier besproken wat in de andere SC niet wordt besproken? Zijn hier duidelijke richtlijnen voor? | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:39 |
Je mag hier alles posten wat je wilt, zolang het binnen de policy valt. Gooi er zo her en der een balletje in. Eet een gehaktballetje op z'n tijd en discussier vooral over de toegevoegde waarde van grove Groningse mosterd in je balletje. En wees vooral eerlijk dat flauwe mosterd uit een zakje een enkeltje guillotine verdiend. | |
PierreTT | zondag 9 juli 2017 @ 23:43 |
Ook duidelijk. Ik vroeg me vooral af of ik eens een balletje zal maken met creme fraiche erbij, ik ben blij dat ik die vraag hier gewoon kwijt kan. Je weet het allemaal maar nooit hier. | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:45 |
Een hele goede vraag. Als het om gehaktballen gaat bestaan er nimmer domme vragen (tenzij het om mosterd uit zakjes gaat). Het gebruik van creme fraiche in de jus van je ballen is helemaal niet raar. Het enige waar je goed voor moet uitkijken is dat het niet gaat schiften. De room kan namelijk heel bitter en vies worden wanneer het schift. Voeg dit dan ook op het laatst toe, en blijf er bij staan en roeren. Daarna kan het hooguit een minuut of 10 door pruttelen. Wacht niet te lang. Dan moet het goed komen. Je jus is dan net wat romiger en sappiger. Mits goed gelukt een prima aanrader. | |
PierreTT | zondag 9 juli 2017 @ 23:48 |
Oh voor in de jus absoluut. Gelukkig is creme fraiche aardig vet, dus dat schift iets minder snel. Ik zat me eigenlijk meer af te vragen wat er zou gebeuren als je creme fraiche door het gehakt gooit. En of je dan niet een soort romige bal krijgt, wat je dan weer moet counteren met meer paneermeel omdat het anders een grote ellende wordt. Maar meer paneermeel betekent weer een droge bal. Hm. | |
#ANONIEM | zondag 9 juli 2017 @ 23:51 |
Lastig inderdaad. Je kan het proberen als een soort van experiment. Documenteer je bevindingen hier in dit subforum. | |
PierreTT | zondag 9 juli 2017 @ 23:57 |
Oh absoluut! | |
PierreTT | maandag 10 juli 2017 @ 00:04 |
Wat denk je hier nou van? | |
Joezi | maandag 10 juli 2017 @ 13:05 |
hehehehe lol | |
renwan | maandag 10 juli 2017 @ 14:43 |
Ik heb trek in gehaktballen | |
#ANONIEM | maandag 10 juli 2017 @ 14:52 |
Draai een paar ballen. Maak pics | |
renwan | maandag 10 juli 2017 @ 15:00 |
Nee, mag momenteel niet. Sporten enzo | |
Hallojo | maandag 10 juli 2017 @ 15:17 |
Mono, post je momenteel vanuit de gevangenis? https://forum.fok.nl/topic/2387506 | |
#ANONIEM | maandag 10 juli 2017 @ 15:27 |
Natuurlijk niet. Ik had een "Verlaat de gevangenis zonder te betalen" kaart op zak | |
PierreTT | maandag 10 juli 2017 @ 15:29 |
Scherp. Zit net even een recept op te zoeken van gehaktballen in biersaus. Klinkt goddelijk | |
Hallojo | maandag 10 juli 2017 @ 15:30 |
Goed bezig! | |
DerRabbit | maandag 10 juli 2017 @ 21:58 |
Mono is altijd goed bezig, zeker nu hij stagaire mod is | |
raptorix | woensdag 12 juli 2017 @ 05:09 |
Nog een protip, als je een pakje soepgroenten even door de blender haalt en dat in je gehakt verwerkt worden de ballen extra lekker. | |
#ANONIEM | woensdag 12 juli 2017 @ 08:12 |
Vanavond gehaktballen | |
renwan | vrijdag 14 juli 2017 @ 13:59 |
Hoi | |
Hallojo | vrijdag 14 juli 2017 @ 14:01 |
Net weer een broodje bal op | |
Drizzt_DoUrden | vrijdag 14 juli 2017 @ 14:06 |
Konis Hupen | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 10:03 |
Vanavond weer miniballen draaien, maar wat gaat erin? | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 10:09 |
Knoflook, uitje en wat oregano | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 10:14 |
Dat worden lekkere ballen zo zonder gehakt. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 10:15 |
Ik ging er vanuit dat dat wel duidelijk was | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 10:16 |
Neen, alles moet mij letterlijk verteld worden. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 10:24 |
Ik wilde een complete handleiding schrijven, maar dat kost iets teveel moeite | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 11:21 |
Gehakt, beschuit, parmezaan, ui, oregano, knoflook, ei, peterselie, basilicum, mosterd. | |
Hallojo | maandag 24 juli 2017 @ 11:36 |
Kaas in de bal Dat ik daar nooit aan gedacht heb! | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 11:39 |
Italiaanse ballen voor bij de pasta, daar hoort parmezaan in. | |
Hallojo | maandag 24 juli 2017 @ 11:42 |
Kleine blokjes kaas in de bal lijkt me ook wel wat. Net als grillworst met kaas. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 11:44 |
Of een eierbal. | |
Hallojo | maandag 24 juli 2017 @ 11:47 |
Dat wordt wel een flinke gehaktbal dan. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 11:49 |
Ik maak alleen miniballen. | |
Moira | maandag 24 juli 2017 @ 13:01 |
Bohhh | |
Sigaartje | maandag 24 juli 2017 @ 13:06 |
De ideeën vliegen me hier om de oren. | |
Simterklaas | maandag 24 juli 2017 @ 16:03 |
Gekomen. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 17:57 |
Parmezaan in de bal. Huwelijksaanzoek gestuurd. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 18:36 |
Hou hem maar, mijn ballen zijn gedesintegreerd. #faalhaas | |
Hallojo | maandag 24 juli 2017 @ 18:42 |
Pics van je ballen. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:12 |
Te droge ballen? | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 19:14 |
Te vochtig (hihi) denk ik. Story of my life. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:16 |
Te weinig beschuit erin, ik hoor het al | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 19:23 |
Te weinig gehakt. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:36 |
Te weinig gehakt betekent weinig ballen. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 19:39 |
Ik ben een eenzaam, klein meisje. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:42 |
Komt dat door je balrolkwaliteiten? | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 19:46 |
De vorige keer waren ze wel goed. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:51 |
Dan kan er dus wel goed gerold worden Maar goed, de balans tussen net te droog en net te nat is ook een delicate. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 19:53 |
Daarom. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 19:59 |
Het was weer leuk. | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 20:01 |
Ik ben altijd leuk. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 20:03 |
Ongetwijfeld, maar niet als je gehaktballen verneukt | |
DevilsWhore | maandag 24 juli 2017 @ 20:04 |
Het is een leermomentje. | |
PierreTT | maandag 24 juli 2017 @ 20:06 |
Laten we het daar dan maar op houden. Goed, tijd voor een bakkie | |
Sigaartje | maandag 24 juli 2017 @ 20:08 |
| |
Moira | dinsdag 25 juli 2017 @ 19:16 |
Ik heb vandaag parmezaanse kaas gekocht, en ga dat nu in kleine stukjes snijden en in gehaktballen draaien | |
PierreTT | dinsdag 25 juli 2017 @ 19:43 |
Krijgt Mono ook wat? | |
DevilsWhore | dinsdag 25 juli 2017 @ 19:57 |
| |
Moira | dinsdag 25 juli 2017 @ 19:57 |
Die houdt niet van kaas Die heeft ballen gedraaid van het gehakt voor ik er parmezaan+italiaanse kruiden doorheen deed. Hij had er alleen een ei te veel in gedaan en we hadden 't gehakt niet ff af laten koelen dus het was wat papperig waardoor ze nu uit elkaar vallen rip | |
PierreTT | dinsdag 25 juli 2017 @ 20:30 |
Bestaat dit echt | |
Moira | dinsdag 25 juli 2017 @ 20:33 |
Blijkbaar Kaas | |
DevilsWhore | dinsdag 25 juli 2017 @ 20:33 |
Hoe is je kaasbal? | |
Moira | dinsdag 25 juli 2017 @ 20:34 |
Lekkah Niet eens echt kazig ofzo maar wel lekker die zoutige smaak van Parmezaan erdoorheen | |
PierreTT | dinsdag 25 juli 2017 @ 21:10 |
Boh | |
Hallojo | donderdag 27 juli 2017 @ 14:27 |
Oioioi | |
derLudolf | vrijdag 28 juli 2017 @ 22:27 |
Vandaag 60 ballen gedraaid, 8kg gehakt. Hier op de foto 4kg, drie potten mosterd, half doosje paneermeel, half bakje eieren. Twee pannetjes van 36cm | |
PierreTT | zondag 30 juli 2017 @ 08:13 |
60 ballen draaien, goed bezig | |
DerRabbit | zondag 30 juli 2017 @ 08:31 |
Ooh,dat soort ballen gaan er bijna mira wel in | |
G-Pier | dinsdag 1 augustus 2017 @ 21:42 |
Doen jullie standaard mosterd door jullie gehaktballen? Ik lust zelf geen mosterd dus ik heb dat nooit gedaan, hebben jullie het liefst dat jullie het terugproeven? | |
sorcees | vrijdag 4 augustus 2017 @ 21:23 |
al eens geprobeerd zelf bitterballen te draaien? | |
appartementencomplex | zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:16 |
derLudolf | zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:27 |
Ik vind mosterd op zichzelf ook niet echt lekker, maar door vlees is het prima. | |
noodgang | woensdag 26 september 2018 @ 13:50 |
Het is wel weer tijd voor een ballletje | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 13:51 |
Het duurde wel weer ballachelijk lang voordat dit forum weer open ging ja. | |
Nattekat | woensdag 26 september 2018 @ 13:52 |
Hé | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 13:53 |
| |
derLudolf | woensdag 26 september 2018 @ 14:08 |
Strak plan! | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 14:08 |
Nieuwe SC om vol te spammen | |
noodgang | woensdag 26 september 2018 @ 14:13 |
De SC is al best oud hoor | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 14:15 |
Daar gaat het niet om. Hij is toch opNIEUW open gegooid | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 14:15 |
Ik zie een samenwerking met FOT: Foto's van zelfgemaakte gehaktballen | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 14:17 |
Ik krijg nog niet eens een ei open, laat staan een gehaktbal gemaakt. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2018 14:17:09 ] | |
noodgang | woensdag 26 september 2018 @ 14:18 |
Strak plan!! CRE: Knutsel hier je gehaktbal is ook al een gigantisch succes! | |
maily | woensdag 26 september 2018 @ 14:25 |
| |
Hallojo | woensdag 26 september 2018 @ 14:44 |
Goed topic. | |
ToT | woensdag 26 september 2018 @ 18:04 |
Was hier niet ook een painttopic? En geen centraal ONZ gehaktballentopic hier? | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 18:54 |
ik zal eens zoeken | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 18:57 |
Aantal topics een kickje gegeven | |
ToT | woensdag 26 september 2018 @ 18:57 |
| |
ToT | woensdag 26 september 2018 @ 18:59 |
Maar meteen een verzoekje; als dit subforum ooit (hopelijjk in de VERRE toekomst) weer dicht gaat, kan het painttopic misschien naar [ONZ] gekickt worden zodat hij toegevoegd kan worden aan de painttopiclijst? Same shit had ik ook wel met de Pokémonpainttopic gewild wat in het desbetreffende subforum zat, maar ja; beetje laat daarvoor nu. | |
Sigaartje | zaterdag 29 september 2018 @ 14:12 |
In het verleden heb ik eens een keer ballen met paneermeel en nasikruiden gemaakt. Was helemaal niet verkeerd! Ga ik nog een keer doen. | |
itchycoo | zaterdag 29 september 2018 @ 19:08 |
De Hoogvliet verkoopt zogeheten “truckersballen” en als je bij ingrediënten kijkt staat er iets van “100% truckersbal”. | |
Arcee | zaterdag 29 september 2018 @ 23:54 |
Gehaktballen. | |
derLudolf | zondag 30 september 2018 @ 00:23 |
Kanibalisme is bij wet verboden dacht ik... | |
Sigaartje | zondag 30 september 2018 @ 15:36 |
Jammer dat er geen tijd is voor een meet waarin we een grotere proeverij zouden kunnen houden en een winnaar van de beste Fok!gehaktbal kunnen kiezen. | |
fathank | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:37 |
Vanmiddag 6 goeie ballen gemaakt, dalijk lekker opeten bij de boerenkool. Vroeger bij de voetbal hadden we altijd de gehaktballen competitie. Bij iedere uitwedstrijd moest er een balletje gegeten worden en een cijfer gegeven | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 10:20 |
Ik ga zo een broodje bal eten | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 10:52 |
Niemand die mij nu aan wil raken? | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:17 |
Broodje bal was lekker hoor. | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:17 |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:47 |
Een hele slowchat voor mezelf | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:48 |
Alles goed? | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:48 |
Ja hoor. Gaat prima Net nog een broodje bal gegeten, dus... | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:05 |
Binnenkort maar weer eens een paar gehaktballen maken | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:05 |
Goed plan! | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:10 |
Gehaktballen | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:16 |
MIJN SLOWCHAT! | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:17 |
Ik zie het nu pas Jezelf quoten | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:21 |
Als je je gedraagt mag je ook wel in mijn slowchat Ik ben de beroerdste niet. | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:26 |
ja heb soms wel moeite met me te gedragen maar zal t proberen | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:27 |
Ga je binnenkort nog gehaktballen eten? | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:28 |
Gisteren nog had jointje gerookt en heb toen 10 gehaktballetjes 750 watt 80 seconden in magnetron gedaan met curry en mayo opgegeten En jij? | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:29 |
Net een broodje bal op | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 16:21 |
Heerlijk man | |
wollah | vrijdag 5 oktober 2018 @ 16:21 |
Vanavond ff weer bakken inde pan | |
Hallojo | vrijdag 5 oktober 2018 @ 16:24 |
Was het toetje van mijn driegangenlunch die verder bestond uit een patatje speciaal en een shoarmarol met knoflooksaus |