abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 9 juli 2017 @ 20:56:23 #51
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_172303738
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 20:46 schreef CassElliot het volgende:
Tijdens mini's zwangerschap luisterde ik non-stop Cass Elliot We gebruikten het liedje op mini's geboortekaartje.
Mooi! O+ O+

Ik zing elke avond "Dream a Little Dream of Me" uitgevoerd door Mama Cass voor het slapen gaan. Ik ga snel jouw youtube'je luisteren. Dol op haar stem.

ik hoor hier nog niet :X
pi_172304336
Even een update hoor, over mijn Ctje.

Ze kan staan en ook weer gaan zitten :P . Ze kruipt keihard, echt onvoorstelbaar, alsof er steeds iemand haar op de hielen zit.
Ze eet volledig met de pot mee en huilt drammerig vanaf het moment dat ze ziet dat er eten wordt klaargemaakt tot het moment dat ze onder een tevreden ge-hmmmmm met haar vingertjes alles in haar mond kan doen.
Ze zegt drie dingen: dit (al wijzend), ma-die (met lieve, vragende puppie-ogen- betekent zoiets als : "mama ik wil die") en hai (met zwaaiend handje en allerliefste lach). Hai zegt ze trouwens ook als ze alsjeblieft en dankjewel bedoelt.
Ze heeft een flinke bos rossige krullen, zo mogelijk nog meer dan haar zus had toentertijd.
En ze slaapt bijna altijd makkelijk en goed.
Ze speelt met haar broer en laat zich sjouwen door haar zus.
En ze kan gillen. :+
En als ik nee zeg, gaat ze huilen alsof ik iets verschrikkelijks heb gezegd.
En als ze opgepakt wil worden, gaat ze hulpeloos op haar buik liggen piepen met haar armpjes en beentjes gestrekt.
-en foto weg-

[ Bericht 8% gewijzigd door groofskendezoveelste op 10-07-2017 16:14:06 ]
pi_172304459
Ohh die krullen O+
pi_172304750
registreer om deze reclame te verbergen
Mooie tekst, CassElliot!
pi_172305706
Ohh bloesem wat is N groot geworden, had al lang geen foto's meer van dr gezien! Echt een meisje al he O+. Heerlijke vakantiefoto's!

Ik vind dit een fantastische leeftijd, het wordt echt steeds leuker - dat geloof je niet als mensen dat zeggen maar het is echt zo :') :P.

En groofs!!! Dat haar alleen al O+ O+!!
  zondag 9 juli 2017 @ 22:06:08 #56
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172306166
Groof klinkt heerlijk. En wat een mooie krullen O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172306900
registreer om deze reclame te verbergen
Die krullen O+ O+

S. had een fantastische avond. Alle opa's en oma's kwamen bbqen. Gelukkig had hij nog een late middagdut gedaan van half 5 tot half 7, want hij ligt nu pas net in bed :o
  zondag 9 juli 2017 @ 22:49:33 #58
401485 Molo
Kwurky
pi_172307314
Jemig die haartjes Groofs, wat een beauty! _O_

En wat heerlijk allemaal, die minimensjes.
We krijgen hier de eerste echte stervende zwaan aanvallen. Ik vind het stiekem wel vermakelijk, maar gezicht strak in de plooi wel, grenzen aangeven en zulks.

Ze oefent zelf met een lepel eten, dat mķet mevrouw tegenwoordig. En zwaaien doet ze naar iedereen, kusjes geven ook als ze poppen met mondjes ziet (zo'n klapzoen geluid erbij ook _O- ) en ze kan van het liedje 'ik zag twee beren broodjes smeren' de HAHAHA heel hard mee doen _O- _O_

Dreumesleeftijd, veel leuker dan kleine baby's vind ik eigenlijk _O-
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172308531
Ah Molo O+ De HAHAHA is hier ook al een tijdje favoriet. Tegenwoordig aangevuld door HIHIHI.
Dan wordt ie wakker en hoor ik dat door de babyfoon O+
pi_172311220
Ik kan me verwonderen over de hoeveelheid woorden die jullie (juni-)babies al zeggen. Die van mij maakt veel lawaai en ook veel klanken, maar nog niet zo heel veel verstaanbare woorden. :) .

Dit, ma-die en hai. En af en toe mama, jajaja, en neeneenee...

En dank voor de leuke reacties. haar haren zijn een aandachtstrekker, dat klopt :D .
pi_172311225
Oh, en zelf eten (ook mčt lepel) en (openmond)kusjers hier ook, altijd.
pi_172331218
Nou, heerlijke dag gehad vandaag _O-

Wij gingen Vietnamees eten in Bremen, half 6 daarzo, lekker vroeg want kind.

En ze zat beetje mee te eten, maar dat mocht niet van de serveerster want pittig eten is slecht voor baby's :')

Maar goed, toen werd Larf ineens toch al moe 😒😒
Schreeuwen 😅😅😅

Dus wij heel snel doorgegeten en hoppaaaaa weg 😂😂

Nu aan het bier met koekjes bij de tent als laat toetje maar _O-
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172331766
Herkenbaar molo.

Wij zaten dit weekend op een lekker terras met uitzicht op de Lek naar bootjes te kijken. Het had een heerlijke dag kunnen zijn, ware het niet dat Emmy zich rot verveelde en huilerig was. Er viel voor haar niks te zien of te beleven.

Ik hoopte elke keer dat er iemand met een hondje bij ons op het terras zou komen zitten, want dan zitten we gebakken :')
Of spelende kinderen om naar te kijken.

Door haar dan steeds maar een stukje bitterbal (eerste junkfood ooit) en later haar eerste ijsje te voeren, konden we het nog een beetje rekken. Maar echt relaxed was het niet
pi_172335785
Stom is dat, Molo. Leuke stad he, Bremen. Daar heeft de duutser 3 jaar gewoond..

Als er iets is wat heel makkelijk gaat is het terrasjes en eten met T. Zodra we langs een terrasje komen roept hij al hard 'daaaaaa', al wijzend. En zodra we zitten slaat hij net zo lang op de tafel voor zich tot er eten staat.

We moesten hem vanmorgen om half 8 wakker maken! *O*
pi_172337006
Wat een mooie rode krullen inderdaad Groofsken O+ . Ik heb zelf ook krullen en dreumes ook, maar die lijkt meer de krullen van mijn mans familie te hebben. Benieuwd wat baby zal hebben.

Zusjevan, helemaal mee eens. Ik vind het ook echt steeds leuker worden! Vooral het praten vind ik echt super!

LeSage dat heeft hij goed volgehouden. Fijn dat het zo leuk was, het BBQ-en.

Oh wat heerlijk die vakantie / terras verhalen! Daar zie ik ook wel weer naar uit. Maar met een mini baby vind ik lekker thuis zijn toch ook wel heel handig. Volgend jaar weer, hoop ik :)!

Wauw Jagar een uitslaper tot half 8. Wat heerlijk! Hier was L om kwart voor 7 wakker. Ook een prima tijd. Helaas heeft baby niet zo goed geslapen. Ze is denk ik een beetje verkouden...
  dinsdag 11 juli 2017 @ 12:36:13 #66
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_172338943
Groofsken O+ Mooie krullen idd :)
En verder herkenbaar hoor, hier ook nog niet zoveel 'woorden'. Ze probeert het wel, maar het zijn meer klanken. Ik kan niet wachten tot wat meer interactie. Ze probeert de naam van de hond, zegt 'da da' en zwaait en -mijn grote favoriet- 'oh oh!'. Hieperdepiep zeggen is daarna handen in de lucht steken en iets wat sinds een paar dagen moet lijken 'hoera' ('aaaa'). Verder wel inmiddels 4 kiezen door :') Daar hebben we wel wat last van, ze slaapt anders en minder diep, hopelijk wordt het snel weer zoals het was (alsnog géén klachten daarover, maar is wel ff wennen dan...). Nee schudden kan ze overigens ook. En gillen en aan mijn haren trekken en oorbellen is ze ook fan van... Maar kusjes geven ho maar..... Maar als papa in beeld komt via facetime kan ze het ineens wel..

Soms voel ik me best 'afgewezen' door haar (ik ben deze en vorige week 6 dagen met haar alleen, zonder man) en dan doet ze zo. Ik weet wel dat ik het niet zo moet zijn en het is hartstikke lief dat ze zo tegen mijn man doet, maar ik moet eerlijk zeggen dat het soms wel een beetje pijn doet....

Jagar, wat goed van T.!!

LuDann alweer terug van vakantie? Hoe was t?

Vieve; balen van de verkoudheid bij de baby, het is ook waardeloos dat de temperatuur zo enorm schommelt. (begrijp me niet verkeerd, mij maak je ook echt niet blij met 30gr, maar dit verschilt zo enorm dagelijks..).
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_172340384
Op terrasjes zitten met gezellige dreumessen O+

Nouk, ik kan me je teleurstelling wel voorstellen. Hier is er ook meteen drama zodra papa uit beeld verdwijnt en is hij tegen mij veel vaker dwars dan tegen anderen. Ik heb er een tijdje best moeite mee gehad, maar bedacht me toen dat je je het meeste afzet tegen degene waar je het meest van houdt.
En ik snap het verdriet van 'papa missen' ook heel goed. Die is nou eenmaal veel vaker aan het werk, dus ziet S. hem minder.

Gisteren gingen de mannen samen nog even kijken naar een optreden van mijn slagwerkgroep (vanwege zwangerschap heb ik nu pauze). S. heeft enthousiast op papa's hoofd getrommeld en op de hangtafel gedanst O+

Ik begin wat zenuwachtig te worden voor de vakantiereis. Afgelopen week pas besloten te gaan, 1200 km rijden. Vorig jaar hadden we een liggende reiswieg gehuurd en heeft hij de hele reis geslapen. Nu gewoon in de autostoel. De heenweg willen we weer 's nachts rijden en de terugweg in 2 delen met overnachting.
pi_172341197
Groofs, mijn augustus baby (2015 dus...) zegt pas een maand mama, dus die van jou is er nog snel bij :D Overigens zei hij wel al eerder papa, aap, op en koekie. En opeens begon hij met 'praten', al zijn wij wel de enige die hem begrijpen met de meeste woorden. En hij noemt de baby's wel al bij de naam (alleen heet een losse baby altijd Lala, en pas als de andere erbij ligt heet die Em, maar dat verschil zien wij ook nog amper).

Kusjes geven is hier heel populair, aan wie dan ook. Daar laat hij zijn speelgoed voor uit zijn handen vallen. Alleen zijn het tegenwoordig van natte halve tongzoenen...

LeSage, heb je voor heen de optie tot overnachting ergens indien nodig? Dat zou ik wel fijn vinden, of het nodig is zie je dan wel. Ik vind het iig een flinke rit, zowel voor S als voor jouzelf. Plan iig zeer regelmatig stops in (en schuif die wat naar achteren als hij slaapt).
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_172342050
In de auto op een parkeerplaats ;) het is pittig, maar zowel S. als ik slapen heel goed in de auto. S. gaat achter de bestuurder, dan kan de bijrijder sowieso ook lekker wat naar achter liggen. En ik neem kussens mee om wat comfortabeler te kunnen zitten. Regelmatig stoppen doen we sowieso, om te tanken/vignet te kopen en om even te plassen enzo. En dan wisselen we vaak ook weer, ik vind zelf rijden ook fijn :)
  dinsdag 11 juli 2017 @ 20:35:34 #70
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172349738
Herkenbaar Nouk. Lucas ging zich op een gegeven moment ook heel erg op papa focussen (en nog voel ik me soms een tweederangs melkkoe), maar mij is uitgelegd dat het juist gezond is dat ze zich ook goed gaan hechten aan de andere ouder. Dus ja ik heb het maar los gelaten. Heb nu een meisje dat heel erg aan mij plakt *) Best kans dat dat het komende jaar ook gaat omslaan.

Dapper hoor 1200 km :P Genoeg cadeautjes en voedsel mee!

Amélie probeerde gisteren de trap op te tijgeren :') Dan krijg je dus dit:

19944301_1506226179423325_6307572124866366080_o.jpg?oh=162de22025158ecd05261131484d910b&oe=59C642A9
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172350255
Haha, geweldig, Chanty.
  dinsdag 11 juli 2017 @ 20:57:34 #72
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172350411
Pas na 20 uur onderweg, anderhalf uur voor het landen, kreeg hij een mental breakdown van een half uur. _O_

Zooooooo goed gedaan. O+ Bijna 24 uur non stop onderweg en maar 1 keer los gaan.
ITMiX0s.jpg

Arme jongen _O- hier ging het nog best goed. Is wel tien minuten hierna als een blok in slaap gevallen zodra hij in de doek lag.
pi_172350442
Ach O+ . Wat knap zeg, en wat fijn.
  dinsdag 11 juli 2017 @ 20:59:49 #74
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172350491
Aahhh dat je dat durft :o
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172350569
Wij gaan ook een flinke reis maken :') . Geboekt in overmoed. La France, maar ik heb besloten niet meer dan 4 uur op een dag te rijden, dus alleen al de reis heen gaat een vakantie an sich worden. :P .

En gelukkig las ik vanochtend in een ander topic over identiteitskaarten. Die moet ik dus nog snel in een week zien te regelen voor C. Nog geen ziekenhuis die daarnaar gekraaid heeft. :o
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')