#ANONIEM | woensdag 5 juli 2017 @ 19:03 |
TS begint: patatje pinda en broodje frikandel speciaal. Post ze! | |
Najieto | woensdag 5 juli 2017 @ 19:13 |
Raspatat met pinda, shoarmarol, kaassoufle en een broodje kalfskroket #Viesdik | |
valentijn101 | woensdag 5 juli 2017 @ 19:19 |
Kleine friet met een bicky burger | |
Donnie-Brasco | woensdag 5 juli 2017 @ 19:28 |
Patat speciaal en bal pinda | |
Rezania | woensdag 5 juli 2017 @ 19:30 |
Patat flip en een frikandel speciaal. Soms een broodje kaassoufflé pinda. | |
Näsenbar | woensdag 5 juli 2017 @ 19:30 |
Bittergarnituur duikboot, lekker zoeken! | |
goed_volk | woensdag 5 juli 2017 @ 19:43 |
Baconburger en raspatat. Soms broodje kroket. | |
Joene | woensdag 5 juli 2017 @ 20:44 |
patatje oorlog , berehap pindasaus , frikadel speciaal ketchup dubbel ui , goulashkroketje en een cola light want ben aan de lijn. | |
Ahmad1nejad | woensdag 5 juli 2017 @ 20:48 |
Waterfiets speciaal. | |
NijntjesUk | woensdag 5 juli 2017 @ 20:50 |
Raspatat en een kalfskroket | |
anndb | woensdag 5 juli 2017 @ 20:58 |
Friet stoofvlees met mayonaise en viandel | |
goed_volk | woensdag 5 juli 2017 @ 21:05 |
Oke, ik ben toch benieuwd. Een wát? | |
Fer | woensdag 5 juli 2017 @ 21:06 |
Dubbele patat oorlog met ui. Berehap met pindasaus, frikandel speciaal, broodje kroket, turkse pizza met donervlees erin gerold en een milkshake vanille. | |
Ahmad1nejad | woensdag 5 juli 2017 @ 21:16 |
Al heb ik persoonlijk liever dat ze die twee frikandellen in de lengte doorsnijden met mayo/curry/uitjes in de frikandel ipv op de luie manier de saus er gewoon overheen kwakken. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 5 juli 2017 @ 21:19 |
Vlaamse friet zonder mayo | |
nogeenoudebekende | woensdag 5 juli 2017 @ 21:20 |
Friet zoervleisj mayo met een spoetnik curry/pindasaus en een goulashkroket. | |
Eejit | woensdag 5 juli 2017 @ 21:21 |
Patat met en een eierbal. | |
Captain_Ghost | woensdag 5 juli 2017 @ 21:23 |
Patat met stoofvlees Loempia speciaal of 2 frikandellen Thuis pak ik dan majo en appelmoes erbij! | |
uniekhoorn | woensdag 5 juli 2017 @ 21:27 |
Patat speciaal met extra ui Frikandel Halve kip met joppiesaus Broodje kroket met mosterd | |
FlippingCoin | woensdag 5 juli 2017 @ 21:28 |
Patat pinda en twee frikandellen pinda. | |
FlippingCoin | woensdag 5 juli 2017 @ 21:28 |
Allemaal in een keer? | |
MrSweets | woensdag 5 juli 2017 @ 21:31 |
Hamnniks | |
uniekhoorn | woensdag 5 juli 2017 @ 21:38 |
Ja? Ik vind snackbar eten zo lekker en ik eet het maar 2 x per jaar ofzo, dus ditte | |
FlippingCoin | woensdag 5 juli 2017 @ 21:42 |
Damn, props voor je eetskills. | |
Ama | woensdag 5 juli 2017 @ 21:43 |
Patat mayo. En dan neem ik iets erbij uit dit lijstje: - Frikandel speciaal - Pikanto - Turkeystick - Kalfskroket - Eierbal - Hamburger speciaal - Kipnuggets - Kipcorn - Gehaktbal | |
Thezappa | woensdag 5 juli 2017 @ 22:31 |
3x frika speciaal 2 mexicano's altijd eigenlijk , 1 x per 3 maand ofzo | |
Bienelientjee | woensdag 5 juli 2017 @ 22:35 |
Frikandel speciaal, al zo lang niet meer op! Hebben ze hier in Engeland niet | |
FutureFairytale | woensdag 5 juli 2017 @ 22:37 |
Dat jullie het weten! Ik weet het nooit in de snackbar. Twijfel altijd tussen bamiblok, nasischijf, (dobben) kroket, kaassouffle, frikandel speciaal, loempia speciaal, pikanto of mexicano Ik vind daar werkelijk alle snacks lekker. | |
Fietsertje70 | woensdag 5 juli 2017 @ 22:53 |
supertje speciaal met een goulashkroket | |
#ANONIEM | woensdag 5 juli 2017 @ 22:55 |
Vlaamse schone gespot. | |
#ANONIEM | woensdag 5 juli 2017 @ 22:55 |
Wat is het? | |
Ama | woensdag 5 juli 2017 @ 22:57 |
| |
Rezania | woensdag 5 juli 2017 @ 22:59 |
een bitterbal met een ei erin. | |
Red_85 | woensdag 5 juli 2017 @ 23:00 |
Patatje met Broodje kaassoufle met pindasaus Frikandel speciaal curry Van dobben als toetje. Op 1 plaats echter een berenhap satesaus. | |
Ama | woensdag 5 juli 2017 @ 23:01 |
Wow eindelijk iemand die het lust. Ik kom alleen maar haters tegen op FOK! of mensen die het niet kennen. | |
Rezania | woensdag 5 juli 2017 @ 23:02 |
Elke keer als ik in Grunn kom haal ik eentje. Vet lekker. | |
#ANONIEM | woensdag 5 juli 2017 @ 23:02 |
Frietje speciaal met curry en een mexicano met satésaus. [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 05-07-2017 23:02:38 ] | |
xaban06 | woensdag 5 juli 2017 @ 23:09 |
Belg? | |
#ANONIEM | woensdag 5 juli 2017 @ 23:16 |
Bicky burger heb je in Nederland ook gewoon hoor! | |
Hallojo | woensdag 5 juli 2017 @ 23:26 |
Patat oorlog Frikandel speciaal Broodje bal Shoarmarol knoflook Bovenstaande nooit vaker dan 3 maal daags. | |
valentijn101 | woensdag 5 juli 2017 @ 23:31 |
Echte limburgse hoor.. maar idd naar belgie gegaan Altijd lachen als je een nederlander in een belgische frituur ziet bestellen. Porties zijn hier veel groter en burgers zijn monsterlijk groot. Broodje poolse worst is ongeveer een half stokbrood Let op. Als je speciaal wil moet je er bij zeggen dat je kruidencurry wil, anders krijg je van die curry | |
denattedweil | woensdag 5 juli 2017 @ 23:42 |
Friet mayo, berenklauw satesaus, frikandel mayo en een knakworstje voor de hond | |
Fer | woensdag 5 juli 2017 @ 23:52 |
Die heb ik lang niet gehad. Tot ergens in de jaren 90 gewoon is Osdorp verkrijgbaar als Friet-ei (rare naam voor iets waar geen friet in zit). Maar lekker wel. | |
nattermann | woensdag 5 juli 2017 @ 23:59 |
Grote friet speciaal Spoetnik met curry | |
HaverMoutKoekje | donderdag 6 juli 2017 @ 06:35 |
Scotch egg is ei in gehakt met daarom paneerlaagje. Ei in ragout lijkt me lastig eten | |
Mylene | donderdag 6 juli 2017 @ 07:07 |
Een gouden ei of ragout ei is lekker ja, mits vers gemaakt. Mijn cafetaria verkoopt ze in de r maanden, dus niet zomers. Je moet niet die fabriek dingen hebben met stukjes ei. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 08:17 |
En dan ongeveer deze hoeveelheid. | |
Hallojo | donderdag 6 juli 2017 @ 08:22 |
Ontbijtje gehaald? | |
minilot | donderdag 6 juli 2017 @ 08:23 |
Broodje kaassoufflé met pindasaus. Als ik in een onvegetarische bui ben een frikandel speciaal. | |
XL | donderdag 6 juli 2017 @ 08:28 |
Wat een slap aftreksel https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Frietei | |
XL | donderdag 6 juli 2017 @ 08:28 |
Bestellen zou ik overigens een kleintje speciaal met mexicano samoerai | |
Spriet4 | donderdag 6 juli 2017 @ 08:30 |
Groente kroket, patat en aardbeien milkshake! | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 08:35 |
Wij in Groningen waren eerder vriend [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-07-2017 08:35:23 ] | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 08:35 |
Krijg er enorme trek van als ik deze foto zie. Maar eet je er serieus 5 achter elkaar? | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 08:36 |
Iwanius eet ook 17 haringen achter elkaar, dus 5 van die dingen is peanuts. | |
XL | donderdag 6 juli 2017 @ 08:45 |
Wat maakt dat uit, die van jullie smaakt niet! | |
Mutsaers__78 | donderdag 6 juli 2017 @ 10:42 |
Patat zonder (thuis is de saus veel beter, welke saus dan ook) Kipburger in zijn beste variant die mogelijk is bij de snackbar. Kipnuggets of portie bitterballen. Klein bakje satesaus. Heerlijk! | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 6 juli 2017 @ 12:04 |
Niets want er staan hier chinezen in de snackbar en die kunnen gewoon geen lekkere patat bakken. Dus maak ik het lekker thuis en geniet er extra van | |
ShevaJB | donderdag 6 juli 2017 @ 12:08 |
Grote patat pindasaus en een bamischijf. | |
Sigaartje | donderdag 6 juli 2017 @ 12:27 |
| |
afstandbediening | donderdag 6 juli 2017 @ 12:31 |
En bedankt nu heb ik ontiegelijke trek. * rent naar de snackbar voor een Friet speciaal, broodje mexicano, en 2 sitosticks met satesaus. | |
Rezania | donderdag 6 juli 2017 @ 12:36 |
"Thuis is de saus beter." *Bestelt satésaus. | |
Seamonkey- | donderdag 6 juli 2017 @ 12:37 |
Frietje speciaal met sate saus ernaast Kaaskroket/Frikandel speciaal Soms een shashlik | |
ManianMan | donderdag 6 juli 2017 @ 12:41 |
Meestal frietsate met rotirol/shaormarol/saterol | |
Sigaartje | donderdag 6 juli 2017 @ 12:45 |
Twee patat met satesaus, een zebrapad, twee berenklauw met satesaus en een kroket met mayonaise. Twee slaatjes, daar kunnen ze niet mee rotzooien, en een broodje kaas. | |
kasper | donderdag 6 juli 2017 @ 12:59 |
Patat speciaal en een tractorbandje. | |
Curiosity | donderdag 6 juli 2017 @ 13:06 |
Bijna altijd (3 keer per jaar ) broodje frikandel speciaal, kalfskroket en een trio pindasaus. | |
Mutsaers__78 | donderdag 6 juli 2017 @ 13:10 |
yup. Dat betreft namelijk een warme saus. Niet zo lastig te begrijpen lijkt mij. | |
LPFAN | donderdag 6 juli 2017 @ 13:11 |
Patatje met, speciaal of raspatat met of speciaal zonder zout, Meestal een kaassouffle er bij, maar heel soms heb ik zin in kipnuggets, of laatst had ik echt zin in een frikandel speciaal. | |
afstandbediening | donderdag 6 juli 2017 @ 13:15 |
Wat is een zebrapad? | |
shizupanda | donderdag 6 juli 2017 @ 13:19 |
Patat speciaal Kipnuggets of kleine loempia's, waar ik ook maar zin in heb op dat moment :") | |
Hallojo | donderdag 6 juli 2017 @ 13:21 |
Is dat patat op een stokje? | |
Hallojo | donderdag 6 juli 2017 @ 13:22 |
Dat is een voetgangersoversteekplaats. | |
afstandbediening | donderdag 6 juli 2017 @ 13:32 |
| |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 13:39 |
Ik heb ooit eens 12 haringen gegeten (verspreid over de hele dag, dat wel). 5 frikandellen zou ik echt niet achter elkaar naar binnen krijgen. | |
Hallojo | donderdag 6 juli 2017 @ 13:43 |
Amateur Record hotdogs eten gesneuveld Joey "Jaws" Chestnut heeft revanche genomen voor zijn verlies van vorig jaar in de jaarlijkse Nathan's hotdog eetwedstrijd. Hij versloeg gisteren in de finale zijn rivaal Matt Stonie door maar liefst zeventig broodjes met worst in tien minuten te verorberen. Chestnut at zo de meeste hotdogs tijdens een eindronde ooit. Chestnut was vanaf 2007 tot en met 2014 onverslaanbaar. Hij werd acht keer achtereenvolgend kampioen. Vorig jaar verloor hij echter met twee hotdogs verschil zijn titel aan Stonie. Trainen Chestnut gooide vervolgens zijn trainingsregime om. Hij hield een trainingsschema van gewichtheffen en rennen aan en deed aan eetsprints van een minuut waarin hij zoveel mogelijk hotdogs at. Hij lette ook meer op zijn ademhaling tijdens het eten, vertelde hij aan CNN. Het harde werk wierp zijn vruchten af. Chestnut eindigde op zeventig broodjes, Stonie kwam niet verder dan 53. Chestnut mocht daardoor zijn negende Mustard Belt en 10.000 dollar mee naar huis meenemen. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 13:54 |
Wat een baas. Ook echt trainen om zo veel te kunnen eten. | |
sirdanilot | donderdag 6 juli 2017 @ 14:57 |
Broodje kroket met mosterd, en / of een bak friet met mayo (alleen echte mayo, geen frietsaus) of pindasaus (guilty pleasure). Maar ik kom eigenlijk echt nóóit in de snackbar. | |
probeer | donderdag 6 juli 2017 @ 14:59 |
Broodje kroket met mosterd, kaassoufle met satésaus, berenklauw satésaus, rasfrietje stoofvlees, blikje cola. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 14:59 |
Dit verbaast mij niks want die zijn alleen voor Nederlanders. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 06-07-2017 15:00:20 ] | |
sirdanilot | donderdag 6 juli 2017 @ 15:00 |
Niet zoals hier in nederland niet. Je hebt wel een soortement enorme kipnugget (zo groot als een kroket). Dat noemen wij coxinha. | |
sirdanilot | donderdag 6 juli 2017 @ 15:01 |
In de snackbar zie je inderdaad voornamelijk pure Nederlanders ja, maar er zullen vast wel allochtonen zijn die ook wel eens zin hebben in een broodje kroket of een bamiblok. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 15:03 |
Hey probeer | |
probeer | donderdag 6 juli 2017 @ 15:10 |
` Hallo hallo | |
Fifa.17 | donderdag 6 juli 2017 @ 15:11 |
een pilsje | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 16:02 |
Kort maar krachtig. | |
MutedFaith | donderdag 6 juli 2017 @ 16:08 |
Friet zuurvlees met mayonaise, en een curryworst met curry en gebakken uien of een spoetnik met satésaus. | |
Ama | donderdag 6 juli 2017 @ 16:09 |
Hmmm curryworst is ook erg lekker ja! | |
Ou-Tannu | donderdag 6 juli 2017 @ 18:18 |
Patat met, berenklauw pinda, en variatie: boerenbrok/frikadellen/hamburger/saté kroket. | |
Atak | donderdag 6 juli 2017 @ 18:20 |
Gefrituurde str... laat maar. Alles smaakt hetzelfde: vet, vies en zout. | |
Najieto | donderdag 6 juli 2017 @ 18:21 |
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt. | |
Atak | donderdag 6 juli 2017 @ 18:28 |
Ik gebruik mijn heteluchtoven. Dan bak ik meestal gepaneerde chickenwings en frieten, en dan bepaal ik zelf hoeveel zout en wat voor olie ik gebruik. Olijfolie en geen conserveringsmiddelen. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juli 2017 @ 18:44 |
Ik had twee jaar geleden zo'n apparaat en ik zal het waarschijnlijk verkeerd gedaan hebben maar mijn huis rook 3 dagen naar patat. Heeft er ook mee te maken dat ik in een zeer kleine sociale huurwoning woon zonder fatsoenlijke afvoer. Zelfs als ik een tartaar bak ruikt mijn huis er 2 dagen naar. | |
FlippingCoin | donderdag 6 juli 2017 @ 21:21 |
Patatje pinda van de snackbar is toch behoorlijk lekkerder dan wat ik hier thuis voor elkaar krijg. | |
Pinuts | donderdag 6 juli 2017 @ 23:35 |
Friet, kaassoufflé en een mexicano. | |
Sunshine1982 | donderdag 6 juli 2017 @ 23:45 |
Patat met, portie bitterballen of kaassoufle en een frikadel speciaal | |
PandaDrop | donderdag 6 juli 2017 @ 23:48 |
Een ijsje natuurlijk. | |
SoS87 | vrijdag 7 juli 2017 @ 01:08 |
Raspatat oorlog, frikandel speciaal, sitostick, berenklauw pinda en een broodje kroket met mosterd. Al jaren niet gehad. Nu heb ik er opeens zin in. | |
ChilllayD | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:01 |
Patatje met en een saté kroket of hamburger speciaal. Dat laatste alleen bij de snackbar waar ik 'm echt lekker vindt. | |
Forbry | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:09 |
Patat oorlog of patat speciaal (curry). Alleen indien de satésaus of curry wat zoetig is, zo niet: alleen mayonaise (patat met). Verder meestal een broodje (rundvlees)kroket of een frikandel speciaal (curry) of een kipcorn/kipkorn. | |
Reemi | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:36 |
Twee kipcorns en een milkshakie banaan | |
#ANONIEM | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:38 |
Patat Babi pangang en een Pikanto | |
Sigaartje | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:38 |
Het was even zoeken, maar ik heb hem gevonden: | |
Mutsaers__78 | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:43 |
Een Mexicano dus. | |
Sigaartje | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:44 |
Blijkbaar heten die dingen tegenwoordig zo. Wist ik niet. Vroeger was het gewoon een zebrapad. | |
hemarookworst | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:47 |
Een domme turk | |
Bla_Bla_Bla | vrijdag 7 juli 2017 @ 17:52 |
friet sate en mayo en een kaassoufle | |
borisz | vrijdag 7 juli 2017 @ 18:38 |
Die ene keer per jaar: Patat en twee snacks. | |
Zo-is-dat | vrijdag 7 juli 2017 @ 18:39 |
Nu heb ik super veel zin in een frikandel speciaal | |
afstandbediening | vrijdag 7 juli 2017 @ 18:51 |
Die zijn lekker op een stokbroodje met satesaus | |
Sigaartje | vrijdag 7 juli 2017 @ 18:52 |
Wil je dit niet doen? Ik probeer een maandje gezond te leven. | |
Sigaartje | vrijdag 7 juli 2017 @ 18:55 |
Ideale traktatie voor op school: | |
afstandbediening | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:02 |
Sorry Speciaal voor jou; Favoriet van me. | |
Sigaartje | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:10 |
Ziet er goed uit. | |
Dragonberry | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:18 |
Patat oorlog en een kalfskroket. Paar jaar terug meestal een xxl frikandel speciaal | |
FlippingCoin | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:20 |
Patat met babi pangang? | |
Hallojo | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:25 |
Gooi je die mayo dan ook over de sate? | |
#ANONIEM | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:28 |
Zelfde idee als patat met stoofvlees eroverheen, maar dan met Babi pangang. Een van de voordelen van door Aziaten gerunde snackbars | |
afstandbediening | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:30 |
Is ook erg lekker en het vult goed. | |
Fer | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:30 |
Vandaag kapsalon lamsshoarma | |
FlippingCoin | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:32 |
Haha oké, nooit eerder gezien, maar babi pangang is wel erg lekker inderdaad. | |
6star6lord6 | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:33 |
Kipvingers,berenhap met saté, patatje oorlog en een milkshake groot bounty. | |
6star6lord6 | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:34 |
Dat is een mexicano. | |
KaBuf | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:51 |
Frietje speciaal (middel) en een frikandel, viandel of combistick. Of een mexicano of een krokodel En een frietje speciaal is natuurlijk met mayo, curry, satesaus en uitjes. | |
6star6lord6 | vrijdag 7 juli 2017 @ 19:52 |
Wat is een viandel en krokodel? | |
KaBuf | vrijdag 7 juli 2017 @ 20:02 |
Een viandel is een frikandel met een krokant jasje. Een krokodel is een kroket, maar als inhoud frikandelvlees. | |
kasper | vrijdag 7 juli 2017 @ 20:34 |
Ik ken 'm als tractorbandje. | |
Hallojo | vrijdag 7 juli 2017 @ 20:35 |
Boer gespot. | |
Bla_Bla_Bla | vrijdag 7 juli 2017 @ 21:09 |
over de satesaus ja | |
Hallojo | vrijdag 7 juli 2017 @ 21:12 |
En de saté dan? | |
#ANONIEM | vrijdag 7 juli 2017 @ 21:18 |
| |
Brentmeister | vrijdag 7 juli 2017 @ 22:43 |
Raspatat oorlog en een eierbal. | |
ManianMan | zaterdag 8 juli 2017 @ 08:45 |
Friet pinda voor jullie Huilanders | |
Rene | zaterdag 8 juli 2017 @ 12:17 |
Standaard een xl frikandel speciaal en een klein patatje oorlog met uitjes. En soms een eierbal. | |
Najieto | zaterdag 8 juli 2017 @ 12:47 |
dat is een patatje oorlog | |
KaBuf | zaterdag 8 juli 2017 @ 12:52 |
Niet hier. Hier is het a) friet en b) speciaal, geen oorlog. | |
Ssytse | zaterdag 8 juli 2017 @ 12:58 |
dubbelloops veldslag en een trekkerband pinda | |
Blaadjes | zaterdag 8 juli 2017 @ 13:46 |
Rene | zaterdag 8 juli 2017 @ 14:20 |
Nope. Dat is een patatje kernoorlog geloof ik. | |
MutedFaith | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:04 |
Als je t hier ergens kon krijgen bestelde ik standaard poutine. Maar ik heb t helaas nog nergens in Nederland kunnen vinden. | |
Forbry | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:15 |
In mijn boek: Patat/friet/frites speciaal = met mayonaise (evt. fritessaus) + curry of ketchup + uitjes Patat/friet/frites oorlog= met mayonaise (evt. fritessaus) + satésaus. Bij sommige zaken ook met uitjes, bij sommige zaken zonder uitjes. | |
Aiciu | zaterdag 8 juli 2017 @ 15:29 |
Ik kom nooit in de snackbar, dat inferieure voer is niet aan mij besteed. | |
MutedFaith | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:07 |
Flikker dat boek maar weg dan. Speciaal: Mayonaise, curry en uitjes Oorlog: Speciaal + satésaus En t is friet. | |
Mutsaers__78 | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:10 |
Dit. Iemand die anders beweert lult uit zijn nek. | |
KaBuf | zaterdag 8 juli 2017 @ 17:15 |
Ja, jullie komen gewoon in verkeerde friettenten https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Friet | |
MutedFaith | zaterdag 8 juli 2017 @ 18:07 |
Maar hoe noemen ze t daar zonder de satésaus dan? Je quote gaat trouwens over de friet super. | |
SoS87 | zaterdag 8 juli 2017 @ 18:31 |
Zinloze discussie. Termen als speciaal en oorlog hebben per regio en soms zelfs per stad een andere betekenis. Sinds ik 5 km verderop ben gaan wonen bestel ik geen oorlog meer maar oorlog zonder ketchup. | |
KaBuf | zaterdag 8 juli 2017 @ 18:32 |
Er staat toch speciaal tussen aanhalingstekens. Staat alleen een beetje op een vreemde plek in dat artikel ja. En daar is hier geen naam voor. Ja, een friet speciaal zonder satesaus | |
Lilith_Immaculate | donderdag 13 juli 2017 @ 10:13 |
Kaaskroketten van Kwekkeboom Of frietje stoofvleesch. Of een bamihap met satesaus als het zelfgemaakte satesaus betreft. | |
heiden6 | donderdag 13 juli 2017 @ 10:35 |
Kleine patat met pindasaus en uitjes, kipcorn | |
Cat-astrophe | donderdag 13 juli 2017 @ 15:26 |
Frietje speciaal (curry, mayo en veeeeel uitjes ) met daarbij een kroket of bamischijf. Nom. | |
SoS87 | donderdag 13 juli 2017 @ 15:29 |
Wel jammer dat je uitjes tegenwoordig apart moet bestellen en er een kwartje voor betaald. Vroeger hoorden ze er gewoon bij. | |
Cat-astrophe | donderdag 13 juli 2017 @ 15:30 |
Nee hoor | |
Hallojo | donderdag 13 juli 2017 @ 15:33 |
Een Jos Brinkie natuurlijk! | |
SoS87 | donderdag 13 juli 2017 @ 15:36 |
hier krijg je geen ui als je er niet om vraagt.. en er wordt 25 cent voor gerekend | |
Cat-astrophe | donderdag 13 juli 2017 @ 15:58 |
Naaiers | |
Scriptascripta | vrijdag 14 juli 2017 @ 15:31 |
Ik bestel altijd het volgende: Grote friet zonder Broodje hamburger speciaal Variantje Klein bekertje stoofvlees Ohnomnomnomnom! | |
Najieto | vrijdag 14 juli 2017 @ 16:25 |
Wat is een variantje? | |
Hallojo | vrijdag 14 juli 2017 @ 16:29 |
Dat is elke keer anders. | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juli 2017 @ 16:36 |
Stukjes van verschillende snacks op een stokje geprikt. | |
FlippingCoin | vrijdag 14 juli 2017 @ 17:13 |
En doe je die stoofvlees dan op de friet of eet je die zo? | |
gargamelnl | vrijdag 14 juli 2017 @ 20:19 |
25 cent voor 1 schepje ui? | |
gargamelnl | vrijdag 14 juli 2017 @ 20:25 |
1 broodje hamburger met frikan / frikandellensaus, uitjes en groenvoer onder de burger zelf 1 eierbal (wel met die gele ragout om het ei, die grijze is goor ) 1 kipfrikandel speciaal met ketchup ipv curry (voor 1 euro) En als ik echt honger heb een loempia speciaal (met babi pangang) Snackbar Emmermeer FTW | |
valentijn101 | vrijdag 14 juli 2017 @ 20:29 |
Dat noemen ze hier een twijfelaar | |
Cobra4 | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:33 |
Friet stoofvlees en een eierbal. Bij grote trek ook een bereklauw met satesaus. | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:35 |
Waar is hier? Altijd handig om te weten dat soort dingen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik in Rotterdam een tuut friet bestelde. . . | |
Zolderkamer | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:38 |
Patatje mayo, berehap pinda, eierbal en een frikandel speciaal.. Maar dat is maar een paar keer per jaar eigenlijk.. | |
Zolderkamer | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:41 |
Dat nuimn wie in Grunn n'puut (Dat noemen we in Groningen een zak) | |
valentijn101 | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:47 |
Frituur Suzie in Lanklaar (Belgie) | |
FlippingCoin | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:49 |
Wat kreeg je dan? | |
nogeenoudebekende | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:52 |
Een hele hoop rare blikken van personeel en alle klanten. . En toen had ik mijn spoetnik (berehap) nog niet besteld. . | |
FlippingCoin | vrijdag 14 juli 2017 @ 21:53 |
Haha op die manier. Toch wel grappig dat het snackbarjargon zo verschilt. | |
Cici | vrijdag 14 juli 2017 @ 22:35 |
Broodje satekroket met wat mayo. | |
Eejit | vrijdag 14 juli 2017 @ 22:41 |
Ja, en tuut of tude is kip in het Gronings. Dus kan ook nog patat met kip zijn. | |
Magica | vrijdag 14 juli 2017 @ 23:26 |
Frietje met of satésaus (als ze lekkere satésaus hebben) Kroket of frikandel speciaal | |
Zolderkamer | vrijdag 14 juli 2017 @ 23:51 |
Zou kunnen.. zo gek zijn Rotterdammers niet.. | |
Zolderkamer | vrijdag 14 juli 2017 @ 23:52 |
| |
Weltschmerz | zaterdag 15 juli 2017 @ 12:19 |
Patat met Berehap met saus Loempia met knoflooksaus Als ik het bij mij thuis opeet wordt het een patat zonder, want ik heb ik lekkerder mayo in huis. En soms neem ik er nog een shoarmarol bij. | |
voetbalmanager2 | zaterdag 15 juli 2017 @ 14:59 |
Bij mijn favoriete snackbar altijd een raspatat met en een bal gehakt pinda. | |
borbit | zaterdag 15 juli 2017 @ 15:04 |
Wat is dat? Een kopje kippensoep met een aantal bitterballen/ kip nuggets op de bodem van het kommetje geplakt met eetbare lijm ofzo? | |
borbit | zaterdag 15 juli 2017 @ 15:07 |
Als het een beetje degelijke snackbar is een frietje piccalilly en dat dan inlaten pakken in gehakt en dan een paar minuten in de frituur. En dan geserveerd op een bedje van kapsalon. | |
Zolderkamer | zaterdag 15 juli 2017 @ 16:04 |
Eehm.. dus een gehaktbal met een patatje piccalilly erin..?!? | |
Scriptascripta | zondag 16 juli 2017 @ 17:33 |
Yep, dat is hem! | |
Scriptascripta | zondag 16 juli 2017 @ 17:33 |
De stoofvlees kieper ik lekker over de friet heen 😀 | |
PimD | zondag 16 juli 2017 @ 18:05 |
Meestal friet oorlog met uitjes en een frikandel speciaal. Ik ben niet zo avontuurlijk op het gebied van snacks | |
Sicstus | woensdag 19 juli 2017 @ 21:17 |
Patatje flip en een bereklauw! | |
FlippingCoin | woensdag 19 juli 2017 @ 22:45 |
Ah oké, lekker ; waarom niet het stoofvlees op de patat bestellen? | |
Tha_Flash | woensdag 19 juli 2017 @ 22:56 |
Patat speciaal Berenhap met pindasaus Shoarmarol knoflooksaus Slaatje | |
arvensis | woensdag 19 juli 2017 @ 23:13 |
Friet met of joppiesaus. Draadjesvleeskroket van Kwekkeboom (heerlijk!), chicken strips of meestal iets anders met kip. Bij cafetaria waar ik niet bekend ben gewoon een frietje met en een kipcorn voor de zekerheid. | |
arvensis | woensdag 19 juli 2017 @ 23:14 |
Het is trouwens: Speciaal: mayonaise, curry, uitjes. Oorlog: mayonaise, satésaus (uitjes optioneel). Rotzooi: mayonaise, curry, satésaus en ui. | |
FlippingCoin | woensdag 19 juli 2017 @ 23:16 |
Ja dat dacht ik dus ook, tot ik bij een oorlog zoete curry met mayo en ui kreeg, ook best lekker maar toch wat minder. | |
Bogatell | donderdag 20 juli 2017 @ 00:55 |
- Patatje Oorlog zonder uitjes - Broodje Kaassoufle met Satesaus - Milkshake aardbei medium. | |
fathank | maandag 24 juli 2017 @ 17:02 |
Patat oorlog (met ui) Kalfsvleeskroket Frikadel speciaal En een slaatje voor tijdens 't wachten. | |
WammesWaggel | maandag 24 juli 2017 @ 17:05 |
Broodje kaassoufflé met pindasaus en uitjes. Grote chocolade milkshake. | |
Hedera | maandag 24 juli 2017 @ 21:28 |
Geef mij maar een grote zak patat speciaal | |
Ou-Tannu | vrijdag 1 september 2017 @ 20:53 |
Vandaag voor 4P 4x patat mayo 2 frikandel 3 braadworst 3 eierbal 2 boerenbrok 2 hamburger (zonder broodje etc:P) 1 bereklauw pinda losbakje pinda en mayo.. | |
Aphrodyte | vrijdag 1 september 2017 @ 21:21 |
2 porties ( vega ) bitterballen met scherpe mosterd en een blikje redbull Of gegrilde seitan met pindasaus. | |
Ama | vrijdag 1 september 2017 @ 21:30 |
Vega snackbar in Den Haag? | |
kipje1234 | vrijdag 1 september 2017 @ 21:35 |
WTF, 13 snacks voor 4 personen?! | |
kipje1234 | vrijdag 1 september 2017 @ 21:36 |
doe mij maar een broodje kaassoufflé met pindasaus trouwens... | |
flipsen | vrijdag 1 september 2017 @ 21:41 |
Godverdegodver, al die foto´s Nou klaag ik niet snel over het eten (lees: vlees!) hier, maar een doodgewone snackbar met een frikadel met curry en uitjes, daar doe ik toch bijna een moord voor Verkapte kijk mij stoer in Argentinië wonen post | |
Aphrodyte | zaterdag 2 september 2017 @ 02:30 |
Ja die Super tent! | |
Ama | zaterdag 2 september 2017 @ 02:37 |
Oh ik kom er nooit hoor Maar wel vrienden die er fan van zijn. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 2 september 2017 @ 06:45 |
| |
Aphrodyte | zaterdag 2 september 2017 @ 10:05 |
Als niet vega is die snackbar ook best aantrekkelijk omdat er veel producten handgemaakt zijn, dat is altijd goed vind ik. De milkshakes worden bijvoorbeeld voor je neus gemaakt met vers fruit, niets siropen. Vind ik top. | |
Fietsertje70 | zaterdag 2 september 2017 @ 11:27 |
Hier kan je supertjes bestellen. Dat is een frikandel met friet erbovenop. Supertje speciaal is favoriet. | |
nogeenoudebekende | zaterdag 2 september 2017 @ 11:51 |
Maar jij kunt dan weer zonder moeite een choripan scoren. . | |
Tegan | zaterdag 2 september 2017 @ 13:15 |
Frietje mayonaise, speciaal of mayonaise/satesaus. Frikadel. Heel soms kipnuggets of een mexicano. Vroeger luste ik geen speciaal, en nu sinds een paar jaar vind ik het erg lekker . | |
PimD | zaterdag 2 september 2017 @ 13:23 |
Sinds we weer een airfryer in huis hebben komt het er niet meer van, een goede grote friet oorlog | |
Sigaartje | zaterdag 2 september 2017 @ 13:24 |
Gisteravond te laat bij de snackbar. Balen | |
Oerbeer | zaterdag 2 september 2017 @ 13:28 |
Veels te vet al die zooi maar ik haal het alsnog heel vaak. Uiteraard gaan we dan voor een raspatat speciaal, een kaaskroket mits aanwezig en als ze sauzen van oliehoorn hebben dan is mijn dag helemaal gemaakt | |
Pietverdriet | zaterdag 2 september 2017 @ 15:42 |
Een Curryworst | |
Ole | zaterdag 2 september 2017 @ 16:43 |
doe dan deze | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 2 september 2017 @ 18:01 |
Toch maar een picanto Met ui en mayo | |
Pietverdriet | zaterdag 2 september 2017 @ 18:47 |
Dat is de cover. | |
ManianMan | zaterdag 2 september 2017 @ 19:26 |
Dat is niks joh heb zelf een paar keer 5 snacks bij friet gehad. | |
Bumbabaloo | zaterdag 2 september 2017 @ 19:48 |
Een kroket met, frikandel speciaal zonder uien of een bamischijf met. Friet eet ik vaak een paar van vriend of zoontje mee daarvan hoef ik er maar een paar. Een lihanboutje is ook wel echt lekker afentoe en heel soms heb ik ineens heel erg zin in een sitostick met pindasaus 😍. Qua bamischijven vind ik die van binnen lekker smeuïg zijn het beste hier heten die : orientaalse bamischijven. De kroketten wel met rundvlees en niet alleen ragout 🤢. Wat ik wel oneerlijk vind is als ik een friet mayonaise ketchup bestel ik dubbel betaal voor de saus, maar evenveel saus krijg als dat ik alleen mayonaise erbij doe. Alleen dan van beide sauzen de helft minder 😕 | |
sjonhetplatenkanon | zaterdag 2 september 2017 @ 21:41 |
Een nasipuck en een domme Turk | |
derLudolf | zaterdag 2 september 2017 @ 21:42 |
Waarschijnlijk krijg je niet eens mayonaise maar frietsaus | |
Ou-Tannu | zaterdag 2 september 2017 @ 22:26 |
So? wat mn matties op willen vreten moeten ze zelf weten imo.. zelf houd het na 1 patat met, bereklauw pinda en een boerenbrok gewoon op.. maar de bereklauw en boerenbrok zijn kwa hoeveelheid wel gelijk aan 4 frikandellen en ach.. het meest vette is toch altijd de saus.. | |
Bumbabaloo | zaterdag 2 september 2017 @ 22:32 |
Dat vind ik bij een normale standaard frietzaak waar je je aviko friet uit een bakje krijgt niet zo erg. Bij patatzaken waar je verse dikke patatten in een zak krijgt wil ik dan wel weer graag echte mayonaise 😍 | |
derLudolf | zaterdag 2 september 2017 @ 22:50 |
Ik wil overal mayo (bij patat in elke Toko, niet bij elk gerecht ) | |
Helsinki | maandag 4 september 2017 @ 14:42 |
Patat mayo en een kroket of een kaassoufflé. | |
nogeenoudebekende | maandag 4 september 2017 @ 15:04 |
Die dikke verse friet komt ook gewoon van Aviko/Farm en ook veel regionale aardappelboeren. Nog maar weinig frietboeren die echt zelf al het werk doen. | |
Apekoek | maandag 4 september 2017 @ 15:05 |
Een orcakut speciaal | |
JaafkeEHV | maandag 4 september 2017 @ 15:07 |
Frietje met belgische mayo Bamischijf + Mexicano | |
hemarookworst | maandag 4 september 2017 @ 15:07 |
Ze moeten degene die frietsaus heeft bedacht berechten wegens wandaden tegen de mensheid | |
#ANONIEM | maandag 4 september 2017 @ 15:32 |
Als het een Duitse " Imbiss " is: Nederlandse snackbar: Gewoonweg heerlijk op zijn tijd! | |
Divje | maandag 4 september 2017 @ 15:35 |
jaaaaa | |
J_Mormont | maandag 4 september 2017 @ 21:15 |
Dacht al, ben ik de enige die dit neemt in de snackbar? Mensen kijken me soms aan alsof ze vuur zien branden als ze me dit horen bestellen | |
Tegan | maandag 4 september 2017 @ 22:05 |
Door al die plaatjes heb ik zin in frikadel speciaal. | |
Isane | maandag 4 september 2017 @ 22:27 |
Patat oorlog (met ui) Berenhap pinda! | |
Lilith_Immaculate | dinsdag 5 september 2017 @ 16:00 |
Bitterballen Hier gaat toch niks boven? Knapperige korst, heerlijke smaak | |
marc0871 | woensdag 6 september 2017 @ 13:25 |
Die 1 á 2 keer in het jaar dat ik nog in een snackbar kom, neem ik steevast een patatje met (fritessaus) en een frikandel speciaal curry, met extra ui. Soms 2. De laatste jaren is dat meestal als ik eens langs de Bram Ladage in de Oosterhof loop. | |
KingRoland | woensdag 6 september 2017 @ 22:00 |
wtf | |
GGMM | woensdag 6 september 2017 @ 22:00 |
Dikke zwijnen. | |
JR-Style-93 | woensdag 6 september 2017 @ 22:07 |
Meestal een patatje oorlog, frikandel speciaal (met ketchup uiteraard) en dat soms op een broodje, en heel soms een broodje kroket erbij. Al eet ik eigenlijk niet heel vaak meer bij de snackbar ook al vind ik het godenvoedsel. | |
Ama | woensdag 6 september 2017 @ 22:08 |
? | |
Oscar. | woensdag 6 september 2017 @ 22:10 |
uit het lijstje, niet het hele lijstje | |
FlippingCoin | woensdag 6 september 2017 @ 22:11 |
Lekker, maar meer als snack bij een pilsie. | |
XL | donderdag 7 september 2017 @ 07:15 |
Bitterballen als snack bij friet kan alleen als de kroketten op zijn | |
#ANONIEM | donderdag 7 september 2017 @ 07:55 |
Yo ama, smaken nuggies van de snackbar net zo als mcdo nuggets? | |
Ama | donderdag 7 september 2017 @ 13:02 |
Ja hoor Is gewoon goed te doen. | |
Lilith_Immaculate | donderdag 7 september 2017 @ 13:09 |
Ik hou gewoon van meer korst = meer knapperigheid dan een kroket. | |
FlippingCoin | donderdag 7 september 2017 @ 13:32 |
Bij friet wel, maar s'avonds als snack zijn bitterballen wel erg lekker. | |
FlippingCoin | donderdag 7 september 2017 @ 13:33 |
Daar valt wel wat voor te zeggen ja. | |
Ama | donderdag 7 september 2017 @ 13:34 |
Dat zou wel beetje veel zijn. | |
Bumbabaloo | donderdag 7 september 2017 @ 17:20 |
Dit is de laatste maanden mijn favoriet! Maar dan wel de goede met een goede vulling. Ik vind het met snacks altijd lastig want iedere frietzaak heeft weer andere kwaliteit snacks waardoor bij de ene frietzaak de kroketten niet te eten zijn en bij de ander de bamischijven weer gortdroog zijn. Bij de snackbar hier een stuk verderop neem ik standaard bitterballen omdat die daar zo goddelijk zijn 😍. Je krijgt er dan wel gelijk 12. Bij de coop heb je ook heel goede bitterballen, 6 voor een euro maar die zijn zo groot als een golfballetje en doen niet onder voor de snackbar. | |
XL | donderdag 7 september 2017 @ 17:21 |
Kroket bij bier alleen als de bitterballen op zijn | |
Bumbabaloo | donderdag 7 september 2017 @ 17:22 |
Kun jij van bitterballen dan ook meer op qua proportie als dat je een kroket zou eten? Een kroket is ongeveer 4 bitterballen, maar als ik bitterballen bestel eet ik er met gemak 8 op bij de friet of een andere snack. | |
Lilith_Immaculate | vrijdag 8 september 2017 @ 19:53 |
Ja ik eet 12 bitterballen per keer, en ik zou inderdaad niet meer dan 2 kroketten eten. Vraag me eigenlijk wel af waar dat aan ligt als ik er zo over nadenk | |
Lilith_Immaculate | vrijdag 8 september 2017 @ 19:55 |
Misschien hebben we dezelfde snackbar | |
Lilith_Immaculate | vrijdag 8 september 2017 @ 19:56 |
Ik heb wel eens een goed idee | |
Bumbabaloo | zondag 10 september 2017 @ 18:43 |
Verkopen ze ze bij jou ook per 12 dan? De frietzaak hier waar we wonen sinds we vorig jaar verhuisd zijn is bij mij echt de eerste waar ik dat krijg. Ik woon in Arnhem trouwens 😬 | |
Lunatiek | zondag 10 september 2017 @ 18:50 |
Patat en twee vleeskroketten, néé, geen fokking Kwekkeboom Of patat en shaslick Of een loempia speciaal met atjar en een gebakken eitje zonder pindasaus maar met chilisaus. Saus (mayo, ketchup en/of knoflooksaus) doen we thuis wel op de patatjes [ Bericht 13% gewijzigd door Lunatiek op 10-09-2017 20:52:14 ] | |
maily | zondag 10 september 2017 @ 19:39 |
Hassan!!! Twee broodjes!! Twee!!! We zitten hier!!! | |
Lunatiek | zondag 10 september 2017 @ 20:51 |
Niemand speklap of is dat typisch Haags? | |
Lunatiek | zondag 10 september 2017 @ 20:52 |
Broodje niks? | |
maily | zondag 10 september 2017 @ 21:11 |
Shoarma | |
Bumbabaloo | zondag 10 september 2017 @ 21:14 |
Zag die hier ook laatst voorbij komen. Verder nog nooit ergens gezien eerlijk gezegd.. | |
FlippingCoin | zondag 10 september 2017 @ 21:14 |
Met twee witte saus. | |
Bumbabaloo | dinsdag 12 september 2017 @ 13:25 |
Shoarma is alleen lekker bij de shoarmatent hier. Niet bij een snackbar waar Nederlanders of Chinezen werken. | |
SacreCoeur | dinsdag 12 september 2017 @ 14:37 |
Sowieso patat pinda (soms met mayo en ui) en een kroket met mosterd. En dan een frikandel speciaal curry, kaasstengels, vlammetjes of broodje hamburger speciaal. | |
Bas_Verstappen | dinsdag 12 september 2017 @ 15:59 |
Patat flip en broodje kalfskroket. | |
Lilith_Immaculate | dinsdag 12 september 2017 @ 19:28 |
Nee per 6, maar ik bestel altijd 2 porties | |
Griebus | dinsdag 12 september 2017 @ 20:18 |
Patat speciaal en 2 mexicano's | |
Scootmobiel | zaterdag 23 september 2017 @ 22:56 |
Mijn favoriete snack is de berenklauw! Bij voorkeur met een krokant jasje eromheen. Lekker knabbelen. Soms neem ik ook weleens wat kaassoufflés erbij, of een nasischijf, frikandel of hamburger. Of een patatje mayo en soms een mexicano. | |
Atak | zaterdag 23 september 2017 @ 23:12 |
Hoe dik ben je? Is je kin nog te zien? | |
Scootmobiel | zaterdag 23 september 2017 @ 23:22 |
Haha, dat valt nog erg mee hoor! Ik eet niet zo vaak snacks, zo'n 1 à 2x per maand maar. En voor de rest eet ik vrij gezond. ALS ik ze al eet, dan is het meestal iets uit de bovengenoemde soorten, maar wel óf het ene óf het andere, zoals ik al schreef. Anders word je binnen de kortste keren moddervet, en daar heb ik geen zin in. | |
Sunshine1982 | zaterdag 23 september 2017 @ 23:42 |
Even offtopic, valt jullie het niet op dat het gros snackbars wordt gerund door Aziaten? | |
hemarookworst | zondag 24 september 2017 @ 00:06 |
dus? | |
Sunshine1982 | zondag 24 september 2017 @ 07:21 |
Ja nijs dus. Valt me gewoon op. | |
Sunshine1982 | zondag 24 september 2017 @ 07:21 |
| |
Steenkool | zondag 24 september 2017 @ 11:52 |
Klopt. Elk dorp is inmiddels voorzien van een Chi-Ind afhaalrestaurant, dus daarna zijn ze snackbars gaan overnemen, later kwamen weer de sushirestaurants. Ze spelen gewoon slim in op de markt hier. Keihard werken en lange dagen maken, wat de Nederlanders niet meer zo zien zitten. | |
4EverBlackEyed | zondag 24 september 2017 @ 12:52 |
Een patatje zonder saus met 1 of 2 snacks, zoals: - Kipkorn - Kroket - Kaassoufflé - Karbonade Maar ik ga eigenlijk zelden naar de snackbar. | |
Ou-Tannu | zondag 24 september 2017 @ 20:18 |
Moet er altijd nog eens een Kapsalon proberen | |
FutureFairytale | zondag 24 september 2017 @ 20:46 |
Net geweest. Had verse patat met vlaamse mayonaise, een kalfskroket en een nasischijf. | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:02 |
Grote patat pinda-mayo en een Javaanse frikandel met pindasaus. En soms nog een kroket als ik echt honger heb. Een gewone kroket, niet zo'n vies ding van Van Dobbe of Kwekkeboom. | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:06 |
Eindelijk een reden gevonden om naar Noord-Nederland af te reizen. Welke saus is daar lekker bij? | |
Ama | zondag 24 september 2017 @ 21:07 |
Ik eet het zonder saus. Meeste mensen eigenlijk. | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:23 |
Wat is een domme Turk?? | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:26 |
Leuk dat er regionale verschillen zijn als het om snackbarvoer gaat Een patatje flip, raspatat, eierbal en curryworst kom je bij mij in de buurt nergens tegen. | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:27 |
Genoteerd. Even onthouden voor als ik eens naar Groningen of zo afreis | |
Ama | zondag 24 september 2017 @ 21:28 |
| |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 21:29 |
Nog tips voor plekken waar ze goeie eierballen verkopen trouwens? | |
derLudolf | zondag 24 september 2017 @ 21:43 |
Ik hou niet van ei, Rien Prinsen in Nieuw-Weerdinge maakt ze zelf. Zijn vast meer die dat doen, maar die ken ik niet. Heeft ook een behoorlijk assortiment aan zelfgemaakte kroketten, stuk of 20. | |
Budapestenaar | zondag 24 september 2017 @ 22:11 |
20 verschillende kroketten? Lekker! Ben dol op satékroketten. Vooral die van de Febo. | |
hemarookworst | zondag 24 september 2017 @ 22:12 |
Heb jij (of iemand anders) een leuke tip voor eierballen in Groningen centrum? | |
FlippingCoin | zondag 24 september 2017 @ 23:57 |
Ook nog nooit op, klinkt gewoon kut eigenlijk, doe dan maar gewoon een broodje shoarma of zo. | |
Ole | maandag 25 september 2017 @ 00:30 |
en eventueel een frietje apart | |
FlippingCoin | maandag 25 september 2017 @ 00:32 |
Ja inderdaad. | |
Ou-Tannu | maandag 25 september 2017 @ 18:22 |
die van de turk hier zijn goddelijk lekker... alleen die prutsen nogal met bezorgingen etc :| | |
superniger | donderdag 28 september 2017 @ 06:54 |
Patat mayo Kaaskroket Pikanto Satekroket | |
Pinnenmutske | zaterdag 30 september 2017 @ 17:58 |
Frietje Oorlog met Bicky Burger. Niet meer zo vaak want op dieet. | |
Aphrodyte | zaterdag 30 september 2017 @ 18:34 |
Bamihap met saté saus is ook lekker trouwens | |
Sunshine1982 | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:35 |
Eventjes een kick. Gister heb ik bij Verhage besteld en ik schrok van het eindbedrag. O.a. 3 satestokjes, 7,20... Dat is toch veel te duur? Komt iig niet overeen met de prijs die online staat. Evenals de patat met, kaassoufle en potje currysaus. Allemaal duurder in de snackbar als dat het online staat aangegeven... | |
Sigaartje | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:37 |
Heb je een kopie van de bon die we hier kunnen bekijken? | |
Sunshine1982 | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:39 |
Zal m Zo even uploaden als ik thuis ben. | |
Sicstus | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:42 |
Patat flip en bereklauw pinda. | |
Greys | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:48 |
Kapsalon | |
Sigaartje | vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:53 |
Als ik heel snel uitreken Patat met 2,20 Bakje currysaus 0,40 Kaassouffle. 1,70 Saté 3,00 Bij elkaar 7,30 Normale prijs. Saté is altijd duur |