Oke, ik ben toch benieuwd. Een wát?quote:
quote:Op woensdag 5 juli 2017 21:05 schreef goed_volk het volgende:
[..]
Oke, ik ben toch benieuwd. Een wát?
Allemaal in een keer?quote:Op woensdag 5 juli 2017 21:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Patat speciaal met extra ui
Frikandel
Halve kip met joppiesaus
Broodje kroket met mosterd
Ja?quote:
Damn, props voor je eetskills.quote:Op woensdag 5 juli 2017 21:38 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja?
Ik vind snackbar eten zo lekker en ik eet het maar 2 x per jaar ofzo, dus ditte
quote:
quote:De eierbal is een populaire snack in Noord- en Oost-Nederland. Daar is de eierbal bij de automatiek, snackbar en cafetaria's te verkrijgen. Buiten die regio's heeft de eierbal nauwelijks bekendheid. De eerste eierballen werden begin jaren 50 van de vorige eeuw gefrituurd in Groningen. In Groot Brittanië is er een vergelijkbare snack, the Scotch egg, die naar zeggen voor het eerst werd geproduceerd in 1738.
Een eierbal bestaat uit een heel of half hard gekookt, gepeld ei in ragout. De bal wordt gepaneerd en gefrituurd. Een variant hierop is het friet-ei, waarbij het in ragout gedrenkte ei soms in stukjes gehakt is, alvorens het in een balletje door het paneermeel gerold is. Dit friet-ei kan onder meer worden aangetroffen in Oost- en Zuid-Nederland.
Wow eindelijk iemand die het lust. Ik kom alleen maar haters tegen op FOK! of mensen die het niet kennen.quote:
Elke keer als ik in Grunn kom haal ik eentje. Vet lekker.quote:Op woensdag 5 juli 2017 23:01 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wow eindelijk iemand die het lust. Ik kom alleen maar haters tegen op FOK! of mensen die het niet kennen.
Echte limburgse hoor.. maar idd naar belgie gegaanquote:
Die heb ik lang niet gehad. Tot ergens in de jaren 90 gewoon is Osdorp verkrijgbaar als Friet-ei (rare naam voor iets waar geen friet in zit). Maar lekker wel.quote:
Ontbijtje gehaald?quote:Op donderdag 6 juli 2017 08:17 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
En dan ongeveer deze hoeveelheid.
Wij in Groningen waren eerder vriendquote:Op donderdag 6 juli 2017 08:28 schreef XL het volgende:
[..]
Wat een slap aftreksel
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Frietei
Krijg er enorme trek van als ik deze foto zie. Maar eet je er serieus 5 achter elkaar?quote:Op donderdag 6 juli 2017 08:17 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
En dan ongeveer deze hoeveelheid.
Iwanius eet ook 17 haringen achter elkaar, dus 5 van die dingen is peanuts.quote:Op donderdag 6 juli 2017 08:35 schreef Mutiilation het volgende:
[..]
Krijg er enorme trek van als ik deze foto zie. Maar eet je er serieus 5 achter elkaar?
Wat maakt dat uit, die van jullie smaakt niet!quote:
"Thuis is de saus beter." *Bestelt satésaus.quote:Op donderdag 6 juli 2017 10:42 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Patat zonder (thuis is de saus veel beter, welke saus dan ook)
Kipburger in zijn beste variant die mogelijk is bij de snackbar.
Kipnuggets of portie bitterballen.
Klein bakje satesaus.
Heerlijk!
yup. Dat betreft namelijk een warme saus. Niet zo lastig te begrijpen lijkt mij.quote:Op donderdag 6 juli 2017 12:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
"Thuis is de saus beter." *Bestelt satésaus.
Wat is een zebrapad?quote:Op donderdag 6 juli 2017 12:45 schreef Sigaartje het volgende:
Twee patat met satesaus, een zebrapad, twee berenklauw met satesaus en een kroket met mayonaise. Twee slaatjes, daar kunnen ze niet mee rotzooien, en een broodje kaas.
Is dat patat op een stokje?quote:
Dat is een voetgangersoversteekplaats.quote:
quote:Op donderdag 6 juli 2017 13:22 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Dat is een voetgangersoversteekplaats.
Ik heb ooit eens 12 haringen gegeten (verspreid over de hele dag, dat wel). 5 frikandellen zou ik echt niet achter elkaar naar binnen krijgen.quote:Op donderdag 6 juli 2017 08:36 schreef MCH het volgende:
[..]
Iwanius eet ook 17 haringen achter elkaar, dus 5 van die dingen is peanuts.
Amateurquote:Op donderdag 6 juli 2017 13:39 schreef Mutiilation het volgende:
[..]
Ik heb ooit eens 12 haringen gegeten (verspreid over de hele dag, dat wel). 5 frikandellen zou ik echt niet achter elkaar naar binnen krijgen.
Wat een baas. Ook echt trainen om zo veel te kunnen eten.quote:Op donderdag 6 juli 2017 13:43 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Amateur
Record hotdogs eten gesneuveld
Joey "Jaws" Chestnut heeft revanche genomen voor zijn verlies van vorig jaar in de jaarlijkse Nathan's hotdog eetwedstrijd. Hij versloeg gisteren in de finale zijn rivaal Matt Stonie door maar liefst zeventig broodjes met worst in tien minuten te verorberen. Chestnut at zo de meeste hotdogs tijdens een eindronde ooit.
Chestnut was vanaf 2007 tot en met 2014 onverslaanbaar. Hij werd acht keer achtereenvolgend kampioen. Vorig jaar verloor hij echter met twee hotdogs verschil zijn titel aan Stonie.
Trainen
Chestnut gooide vervolgens zijn trainingsregime om. Hij hield een trainingsschema van gewichtheffen en rennen aan en deed aan eetsprints van een minuut waarin hij zoveel mogelijk hotdogs at. Hij lette ook meer op zijn ademhaling tijdens het eten, vertelde hij aan CNN.
Het harde werk wierp zijn vruchten af. Chestnut eindigde op zeventig broodjes, Stonie kwam niet verder dan 53. Chestnut mocht daardoor zijn negende Mustard Belt en 10.000 dollar mee naar huis meenemen.
Dit verbaast mij niks want die zijn alleen voor Nederlanders.quote:Op donderdag 6 juli 2017 14:57 schreef sirdanilot het volgende:
Maar ik kom eigenlijk echt nķķit in de snackbar.
Niet zoals hier in nederland niet.quote:Op donderdag 6 juli 2017 14:59 schreef MCH het volgende:
[..]
Dit verbaast mij niks want in Brazilië hebben ze natuurlijk ook geen snackbars.
In de snackbar zie je inderdaad voornamelijk pure Nederlanders ja, maar er zullen vast wel allochtonen zijn die ook wel eens zin hebben in een broodje kroket of een bamiblok.quote:Op donderdag 6 juli 2017 14:59 schreef MCH het volgende:
[..]
Dit verbaast mij niks want die zijn alleen voor Nederlanders.
Hey probeerquote:Op donderdag 6 juli 2017 14:59 schreef probeer het volgende:
Broodje kroket met mosterd, kaassoufle met satésaus, berenklauw satésaus, rasfrietje stoofvlees, blikje cola.
Hmmm curryworst is ook erg lekker ja!quote:Op donderdag 6 juli 2017 16:08 schreef MutedFaith het volgende:
Friet zuurvlees met mayonaise, en een curryworst met curry en gebakken uien of een spoetnik met satésaus.
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:20 schreef Atak het volgende:
Gefrituurde str... laat maar. Alles smaakt hetzelfde: vet, vies en zout.
Ik gebruik mijn heteluchtoven. Dan bak ik meestal gepaneerde chickenwings en frieten, en dan bepaal ik zelf hoeveel zout en wat voor olie ik gebruik. Olijfolie en geen conserveringsmiddelen.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:21 schreef Najieto het volgende:
[..]
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.
Ik had twee jaar geleden zo'n apparaat en ik zal het waarschijnlijk verkeerd gedaan hebben maar mijn huis rook 3 dagen naar patat. Heeft er ook mee te maken dat ik in een zeer kleine sociale huurwoning woon zonder fatsoenlijke afvoer. Zelfs als ik een tartaar bak ruikt mijn huis er 2 dagen naar.quote:Op donderdag 6 juli 2017 18:21 schreef Najieto het volgende:
[..]
Daarom airfryer . Ik haal zelden nog patat en snacks in een snackbar om de reden die jij noemt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |