abonnement Unibet Coolblue
pi_172049847
Etappe 1: Düsseldorf - Düsseldorf, 14 km (ITT)

Al weken wachten wij op deze dag, de dag dat het besef er is dat de Tour bijna gaat beginnen. Het is dit jaar dan wel een afgrijselijk parcours, maar alsnog mogen we gaan genieten van de renners die drie weken lang over het asfalt gaan dansen. Voor het eerst in een lange tijd is de Tour weer in Duitsland, waar La Grande Boucle begint met een korte tijdrit. De renners mogen zich een weg banen door de straten van Düsseldorf, waar hopelijk een grote mensenmenigte langs de kant staat. Düsseldorf is een debutant in de Tour, wat niet zo heel gek is aangezien de Tour nog niet bijzonder vaak in Duitsland is geweest. Voor de vierde keer is er een Grand Départ in Duitsland. De eerste keer was in 1965, toen de Tour haar start kende in Köln. Vijftien jaar later kwam de Tour terug naar Duitsland, met een start in Frankfurt. In 1987 was het laatste Duitse Grand Départ, in het toenmalige West-Berlijn. Sindsdien is de Tour nog wel een aantal keer in Duitsland geweest, maar een Tourstart zat er niet in. Pas na 30 jaar is er weer een Tourstart in Duitsland, het land dat zo'n stroeve relatie heeft met de wielersport. In 2005 was de Ronde van Frankrijk voor het laatst in dit land. Toen eindigde de negende rit in Karlsruhe, die rit zou gewonnen worden door Robbie McEwen. Een dag later vertrok er een rit vanuit Pforzheim en die rit kunnen we ons allemaal nog wel herinneren. Dat was de rit van de millimetersprint tussen Pieter Weening en Andreas Klöden, gewonnen door die eerste. Rond die tijd begon men in Duitsland wel genoeg te krijgen van alle dopingperikelen waar de sport mee te maken had. Het escaleerde volledig toen Patrik Sinkewitz in 2007, tijdens de Tour, werd betrapt op het gebruik van verboden middelen. De ARD en ZDF staakten hun uitzendingen en kwamen ook in de jaren daarna niet terug. De hypocriete Duitsers, die graag atletiek en voetbal uitzenden, vonden dat het maar eens afgelopen moest zijn met dat vuile wielrennen. Ondertussen hebben ze gelukkig door dat ze totale idioten zijn geweest en wordt er weer aandacht besteed aan de Tour. Daarom hebben we nu dus ook weer een Tourstart in Duitsland. De opkomst van enkele nieuwe Duitse talenten en de wetenschap dat andere sporten ook bepaald niet brandschoon zijn hebben ervoor gezorgd dat de relatie tussen Duitsland en de wielersport langzaam weer aan het herstellen is. Deze Tourstart in Duitsland moet ervoor zorgen dat het enthousiasme van de Duitse wielervolgers weer volledig aangewakkerd wordt. Daarnaast moeten er nieuwe liefhebbers gevonden worden. Dat zou zomaar kunnen, met een start in een van de dichtsbevolkte gebieden van Duitsland. Vooral als een van de grote kanshebbers tijdens deze eerste rit een Duitser is.




Düsseldorf is een stad met 630.000 inwoners in Nordrhein-Westfalen. Het is de zevende stad van Duitsland en het is ook meteen de hoofdstad van Nordrhein-Westfalen. De stad ligt aan de rand van het Ruhrgebied en maakt deel uit van het Metropoolgebied Rijn-Ruhr. Met meer dan 10 miljoen inwoners is dit gebied het dichtsbevolkte deel van Duitsland en economisch gezien is het een van de belangrijkste centra van dit land. Het is vooral een oneindig groot industriegebied, zoals iedere lezer wel zal weten. Düsseldorf ontleent haar naam aan het kleine riviertje de Düssel, dat hier uitmondt in de Rijn. Het is een behoorlijk moderne stad, met name omdat hier tijdens de Tweede Wereldoorlog nogal wat bommen en granaten door de lucht hebben gevlogen. De Duitse schobbejakken maakten er in heel Duitsland een potje van, maar in Düsseldorf waren de toestanden al helemaal mensonterend. Daar werd dus korte metten mee gemaakt. Met als gevolg dat er weinig historische pracht en praal over is in Düsseldorf. Er staan nog wat monumentale panden overeind, waaronder een opvallende kerk met een gedraaide toren, maar de meeste blikvangers van de stad zijn toch relatief nieuw. Aan de rand van het stadscentrum, bij de oevers van de Rijn, kom je ook nog een oude stadstoren tegen. In het centrum en langs de Rijn is het prima toeven. Langs de Rijn heb je ook een goed uitzicht over veel van de moderne architectuur die de stad te bieden heeft, waaronder ook de Rheinturm, een gigantische zendmast die ook dienst doet als toeristische attractie. Van oudsher is Düsseldorf een belangrijk centrum voor de schilderkunst en kunst in het algemeen. Logischerwijs zijn er een aantal musea te vinden in de stad, die tijdens deze tijdrit ook gepasseerd zullen worden. Ook op het gebied van muziek is Düsseldorf niet te onderschatten. Het wanstaltige en lachwekkende Eurovisie Songfestival werd hier in 2011 georganiseerd, in het stadion van de lokale voetbalclub. Deze kermiskoers onder de festivals werd gewonnen door Azerbeidzjan, Nederland was in de halve finales al kansloos als laatste geëindigd, want wij hadden toen een paar van die inteeltvissers uit Volendam gestuurd. Enfin, over naar de echte muziek. In Düsseldorf werd een van de beste Duitse zangers ooit geboren, niemand minder dan Heino. Daarnaast werd in deze stad Kraftwerk opgericht, een band met een niet te onderschatten invloed op alle moderne elektronische muziek. Na de tijdrit is er ook nog een optreden van Kraftwerk, waarbij hun Tour de France Soundtrack ongetwijfeld aan bod zullen komen. De huisband van Düsseldorf is Die Toten Hosen, een van de grotere Duitse bands op het gebied van rock en punk, met een nummer dat op een dag zoals deze zeer zeker van toepassing is. An tagen wie diesen, wünscht man sich Unendlichkeit, jawel. De Tour gaat beginnen, en dat mag wel eeuwig duren.



Voor het schrijven van deze voorbeschouwingen maak ik altijd veelvuldig gebruik van Google Streetview. Het angstzweet brak mij dan ook uit toen bekend werd dat de Tour naar Duitsland zou gaan. Duitsland is namelijk een nogal apart land, waar men bijzonder veel waarde hecht aan privacy. Dit heeft ervoor gezorgd dat Google nooit veel moeite heeft gedaan om Duitsland in kaart te brengen. Hoewel tot mijn grote vreugde enkele grote Duitse steden wel nog in kaart gebracht zijn, zij het dat men daar na 2009 ook mee gestopt is. Enfin, Düsseldorf is een van die steden en daardoor zal ik dan toch in staat zijn om deze eerste rit van de Tour op een adequate manier te beschrijven. Tenzij ze na 2009 nog veel werkzaamheden hebben verricht in de straten van Düsseldorf, wat je in Duitsland ook nooit helemaal kan uitsluiten. De Tour begint in ieder geval op een brede straat, bij een bushalte, in de buurt van een grote parkeerplaats van de Messe van Düsseldorf. We bevinden ons in de nabijheid van deze grote beurs en gaan in de eerste meters van de rit fietsen langs het congrescentrum van Düsseldorf. Aan de andere kant van dit congrescentrum ligt de finish, maar de renners moeten eerst nog een rondje gaan rijden voor ze die finish bereiken. Na 400 meter is het tijd voor de eerste bocht van de Tour, de renners slaan linksaf en komen op een gesplitste weg terecht. Over deze brede weg wordt eerst richting het zuiden gereden en later komt men hier weer terug, om dan aan de andere kant van de weg richting de finish te rijden. De weg waar we nu over rijden heet de Rotterdamer Straße en dat is natuurlijk een ode aan niemand minder dan Jos van Emden. Als Schiedammer heeft hij uiteraard ook een connectie met Rotterdam en deze straat zal hem extra motiveren om nog harder te trappen. 1,5 kilometer fietst men over deze kaarsrechte Rotterdamer Straße, langs de oevers van de Rijn. Ze passeren de bescheiden jachthaven van Düsseldorf en rijden dan onder een viaduct voor.



Na dit viaduct bevinden we ons op de Cecilienallee. De weg is nog steeds gesplitst, want ook deze straat gaan de renners over een aantal kilometer in tegengestelde richting afwerken. Over de Cecilienallee gaat het twee kilometer zo goed als rechtdoor. Ondertussen passeert men het Museum Kunstpalast, waar schilderijen en beeldhouwwerken te zien zijn, uit de periode tussen de middeleeuwen en de 21e eeuw. Buitengewoon interessant. Na vier kilometer op de fiets, met nog 10 kilometer te gaan, hoeft er pas voor het eerst echt serieus gestuurd te worden. Net voorbij het museum is er een redelijk makkelijke bocht naar links en daarna fietsen de coureurs tussen de concertzaal van Düsseldorf en de tuin van het museum door. Deze weg loopt een beetje omhoog, want we zijn richting een brug aan het fietsen. Voor de renners de brug bereiken volgt er een scherpe, terugdraaiende bocht naar rechts. Daarna rijden de renners over de brug en passeren ze dus de Rijn. Het gaat bijna een kilometer lang rechtdoor, het is dus een behoorlijk bruggetje. De wind kan hier tevens z'n rol spelen, het terrein is uiteraard bijzonder open. In de eerste en ook laatste kilometers van de rit speelt dit minder, daar is vooral veel beschutting te vinden. Na de brug volgt er meteen een bocht naar rechts, kort daarop gevolgd door een tweede bocht naar rechts. De renners rijden dan onder de brug door, waar ze net overheen reden. Het gaat 800 meter lang zo goed als rechtdoor, tot men bijna in de buurt is van de volgende brug. Er volgt een redelijk scherpe bocht naar links en daarna begint de weg weer lichtjes omhoog te lopen. De renners rijden weer over de Rijn en hebben nu uitzicht over de skyline van Düsseldorf.



Het gaat een kilometer lang rechtdoor over de brug. Na deze brug, de Rheinkniebrücke, pakken de renners de afrit aan de linkerkant. Het loopt een beetje naar beneden en na een tijdje is er een lopende bocht naar links. Kort daarna is er weer een lopende bocht naar rechts, met als enige hindernis een aantal tramrails. We bevinden ons nu op de Haroldstraße en hier gaat het een halve kilometer rechtdoor, tot op zes kilometer van de streep. Een scherpe bocht naar rechts volgt en vlak daarna passeren de coureurs het tussentijdse meetpunt. Na een kilometer of acht wordt de eerste balans dus opgemaakt. We bevinden ons nu op de Königsallee, aan de rand van het winkelcentrum van de stad. Deze straat schijnt een van de luxere en exclusievere winkelstraten van Düsseldorf te zijn. Langs het mooie stadskanaal gaat het een halve kilometer rechtdoor, waarna een vrij scherpe bocht naar links volgt, met 200 meter verderop een makkelijkere bocht naar rechts. Enige obstakel in die bocht is dat er weer wat tramrails liggen. De Tour kennende zal dat wel allemaal netjes afgedekt of gevuld worden, dus ook dat mag geen problemen opleveren. Het gaat nu weer een halve kilometer rechtdoor, terwijl de renners onderweg de mooie Ratinger Tor passeren. Na dit stuk rechtdoor is er een lastige bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Dit is zo'n beetje de laatste moeilijkheid van de rit. Even verderop is er een makkelijke bocht naar rechts en dan zijn we weer zo'n beetje uit bij het punt waar we eerst waren, in de buurt van het Museum Kunstpalast. Bij de eerste passage van dit museum reden de renners over de brug heen, nu gaan ze onder die brug door. Het is nu nog vier kilometer tot de streep en deze kilometers zijn bekend, alleen worden ze nu in tegengestelde richting afgewerkt. Het gaat tot de finish bijna volledig rechtdoor, langs de oevers van de Rijn. Over de Cecilienallee en de Rotterdamer Straße terug naar de Düsseldorfer Messe en meer in het bijzonder het lokale congrescentrum. Pas in de laatste 200 meter van de rit komen de erkende hardrijders op onbekend terrein terecht. Ze slaan niet linksaf richting de Stockumer Straße, maar gaan rechtdoor en blijven over de Rotterdamer Straße rijden. Voor de deur van het CCD Congress Center en langs de Rijn eindigt deze eerste rit.



Het CCD Congress Center Düsseldorf is een van de grootste congrescentra van Duitsland, met in allerlei verschillende zalen tot wel 6000 m² oppervlakte en ruimte voor minstens 7200 bezoekers. Net groot genoeg voor de Tourkaravaan dus. Het congrescentrum maakt onderdeel uit van de Messe Düsseldorf, een bijzonder grote beurs waar het hele jaar door allerlei evenementen worden georganiseerd. Het terrein is gigantisch, met talloze gebouwen, parkeerplaatsen en ook het stadion van de lokale voetbalclub. De Esprit Arena biedt plaats aan 54.000 toeschouwers en wordt bespeeld door het eeuwig onderpresterende Fortuna Düsseldorf. Messe Düsseldorf is een van de grootste in deze branche, met wereldwijd een omzet van meer dan 400 miljoen euro. Jaarlijks komen er meer dan één miljoen mensen af op de verschillende beursen die georganiseerd worden in Düsseldorf. Zo heb je bijvoorbeeld boot Düsseldorf, een beurs waar je alles kan vinden over boten en watersporten. Verdomd interessant natuurlijk. De lokale specialiteiten zijn blijkbaar machines, handel, medicijnen en gezondheid, mode en lifestyle en vrije tijd. Ze hebben dus overal kaas van gegeten in Düsseldorf. Een beurs over mode kan natuurlijk ook niet ontbreken, want naar het schijnt is Düsseldorf de Duitse hoofdstad van de fashion. De bijnaam van Düsseldorf zou 'klein Parijs' zijn, volgens het roadbook. Prima, ik vind alles best. De Messe heeft alleen weinig weg van Parijs, als we heel eerlijk zijn is het vooral een bundeling van de meest spuuglelijke gebouwen die je verzonnen kan krijgen. De rest van de stad is nog wel redelijk, dat scheelt. Er zijn in dit deel van Duitsland lelijkere plaatsen te vinden.



De kans is aanwezig dat het tijdens deze tijdrit flink zal regenen, in de straten van Düsseldorf. Het enige voordeel voor de renners is dan weer dat de tijdrit pas relatief laat begint en de regen vooral in het begin van de middag wordt verwacht. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal het rond 12 uur 's middags ophouden met regenen en daarna is de kans aanwezig dat het de hele middag droog blijft. Warm zal het hoe dan ook niet zijn, veel meer dan 17 graden wordt niet verwacht. Er zal ook wat wind zijn, wat tijdens deze tijdrit wel een rolletje kan spelen, aangezien de wind op een aantal plaatsen vrij baan heeft. De eerste renner die vertrekt is de jongste renner die deelneemt aan deze Tour. De talentvolle Elie Gesbert bijt het spits af om 15:15. Eén minuut na hem vertrekt de eerste Nederlander, Marco Minnaard van Wanty. De laatste die vertrekt is natuurlijk de winnaar van vorig jaar, Chris Froome. Om 18:31 vertrekt hij en naar verwachting weten we iets meer dan een kwartier daarna wie deze tijdrit heeft gewonnen. Vanwege de voorspelde regen starten bijna alle kanshebbers op de zege behoorlijk laat, in de hoop dat het in de namiddag niet meer regent en het parcours opdroogt. We kunnen deze tijdrit volledig live volgen, zonder reclame! Na de barre weken tijdens de Giro, met de talloze reclames en het waardeloze commentaar, kunnen we nu weer genieten van Sporza. Michel Wuyts en José de Cauwer mogen onze harten drie weken lang sneller doen kloppen en daar beginnen ze zaterdagmiddag rond 15:10 mee. De NOS zal het vast ook uitzenden, maar daar kijken alleen maar hansworsten naar.

Het parcours van de tijdrit is niet echt ingewikkeld te noemen. Dit is dus een tijdrit voor de specialisten, die op de grote molen veel meters kunnen maken. Voor de sprinters zal het net te lang zijn en voor de liefhebbers van lange tijdritten te kort, maar er zijn nog genoeg renners over die wel van zulke afstanden houden. Het gebrek aan lastige bochten en hoogtemeters maakt dat dit een enorm snelle tijdrit gaat worden. Omdat bijna alle kanshebbers laat starten zal het vrij lang duren voor het echt spannend wordt, maar het kan wel een interessant einde worden. Aan het begin starten weinig interessante renners, in het eerste uur is eigenlijk alleen Bevin interessant. Hij start om 16:02 en zou zomaar een tijdje bovenaan kunnen staan. Om 16:40 en 16:42 starten Jesus Herrada en Vasil Kiryienka, dat zijn renners die op een goede dag ook zomaar een acceptabele tijdrit kunnen rijden. Om 17:04 start Kwiatkowski, voor hem geldt hetzelfde. De eerste echte favoriet komt pas om 17:24, Spaans kampioen tijdrijden Jonathan Castroviejo staat dan aan het vertrek. Normaliter eindigt hij minstens in de top 10, hij zal in ieder geval een goede richttijd neer gaan zetten. De Duitsers zullen tijdens deze tijdrit extra gemotiveerd zijn, dus kan het ook de moeite lonen om Nils Politt in de gaten te houden. De man uit Köln, niet ver van hier, start om 17:36. Om 17:45 start Fabio Felline en als die jongen goede benen heeft kan hij hier ook hoge ogen gooien. Eén minuut na hem start een andere Duitser die we in de gaten moeten houden, Jasha Sütterlin. De Duitser met de lelijke oorbellen en tatoeages begint steeds sterker te rijden en zal hebben toegeleefd naar deze tijdrit. Onze grootste troef start om 17:54. De winnaar van de slotrit in de Giro, Jos van Emden, staat dan op het startpodium. Djos heeft het niet zo goed aangepakt na de Giro, door te snel weer te gaan trainen, maar alsnog moet het voor hem mogelijk zijn om 14 kilometer obsceen hard te rijden. Richie Porte, die de komende weken lachwekkend hard gaat rijden, start om 18:06. Tien minuten later is het dan de beurt aan Primoz Roglic, iedereens favoriete schansspringer. Michael Matthews start om 18:18 en de Duitse favoriet én wereldkampioen tijdrijden, Tony Martin, start twee minuten na hem. Na Tony Martin starten er nog maar 11 renners, maar dat zijn bijna allemaal interessante renners. Bodnar, Kittel, Cummings, Durbridge, Küng en natuurlijk Froome. Het venijn zit in de staart.
1. Roglic. De Roog gaat iedereen helemaal de moeder schroeien. Deze Sloveense ex-schansspringer is dit jaar door niemand te stuiten. Hij won al drie tijdritten en het bijzondere is dat hij iedere afstand lijkt aan te kunnen. Van prologen tot ellenlange tijdritten, hij eindigt altijd vooraan. Hij liet in de Ster ZLM Toer, vlak voor de Tour, al zien dat het met zijn vorm wel goed zit. Vorig jaar won hij zelfs een tijdrit in de Giro, terwijl toen niet eens alles goed ging. Door de afwezigheid van Rohan Dennis is Rogla de grootste kanshebber op geel en daarmee zou de Tour van Lotto Djumbo meteen geslaagd zijn.
2. Küng. Deze jonge Zwitser is al het hele jaar bezig met deze tijdrit. Bij zijn ploeg hebben ze ook volledig vertrouwen in hem, want ze laten zelfs Dennis thuis. Het is een bijzondere keuze van de ploeg, want kijkend naar de resultaten is Dennis veel beter. Ook recent, in de Ronde van Zwitserland, was Dennis twee keer duidelijk sneller dan Küng. Toch deed Küng het niet slecht, want hij werd wel twee keer tweede. Daarna won hij zijn eerste tijdrit bij de profs, tijdens het nationaal kampioenschap tijdrijden in Zwitserland. De concurrentie was daar niet bijzonder sterk, maar je moet het toch nog even doen. Aangezien hij al maanden aan het toewerken is naar deze tijdrit kun je verwachten dat hij hier in een vorm aan de start gaat verschijnen die hij nog nooit heeft gehad. Bovendien zijn de BMC's sowieso aan het vliegen in de tijdritten, de laatste tijd. Een gevaarlijke klant. De witte trui lijkt hem in ieder geval alvast niet te kunnen ontgaan.
3. Martin. We zijn in Duitsland, dus gaan alle Duitsers schroeien. De verwachting van veel mensen is dat Martin als wereldkampioen ook meteen even deze tijdrit gaat winnen, maar dat lijkt me geen uitgemaakte zaak. Martin is namelijk niet bijzonder goed bezig dit jaar. Hij werd afgelopen week wel Duits kampioen tijdrijden, maar verder won hij nog geen tijdrit. Drie keer tweede, dus heel slecht is het ook weer niet, maar om de grote favoriet te zijn moet je toch wel ergens afgetekend hebben gewonnen. In de Algarve verloor hij van Castroviejo, in de Baloise Belgium Tour van godbetert Matthias Brändle en in de Dauphiné van Porte. Een overwinning van de Oost-Duitser zou dus een verrassing zijn.
4. Castroviejo. Recent voor de derde keer Spaans kampioen tijdrijden geworden en heeft dit jaar nog een tijdrit gewonnen, in de Algarve. Heeft verder nog wel wat goede tijdritten gereden, maar ook een paar minder overtuigende. Toch heb ik nog steeds alle vertrouwen in Castro. Winnen gaat lastig worden, maar dat hij ergens vooraan eindigt is een zekerheidje.
5. Van Emden. Arme Jos, te snel weer gaan trainen na de Giro. Eerst natuurlijk de barbecue aangeslingerd en een paar kratten Oettinger achterover gemept, maar daarna met de alcohol in de poten nog op de fiets gestapt. Dat was geen goed idee, het lichaam is niet helemaal hersteld. Zoals Jos in de afgelopen weken al 100 keer heeft gezegd voelen zijn benen niet zoals ze moeten voelen. Eigenlijk is het vreemd dat hij hier aan de start staat, want om het goed te doen in de Tour moet je toch wel fit zijn. De kans dat hij Parijs haalt is niet zo groot, maar een goed resultaat tijdens deze tijdrit behoort wel tot de mogelijkheden. Van Emden is namelijk een liefhebber van tijdritten met deze afstand. Niet te kort, niet te lang. Perfect voor Jos. Op het Nederlands kampioenschap tijdrijden was hij ook de snelste bij het eerste meetpunt. Die tijdrit duurde uiteindelijk veel te lang en hij blies zich op, maar in het eerste deel kon hij dus verdomd hard rijden. Als hij dat nu weer uit de benen kan persen eindigt hij hier ook vooraan. Zo goed als tijdens de Giro zal het alleen niet worden, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

Voorlopig is de weersvoorspelling als volgt:


Poll: Wie wint etappe 1?
• Tony Martin
• Primoz Roglic
• Stefan Kueng
• Richie Porte
• Edvald Boasson Hagen
• Sylvain Chavanel
• Fabio Felline
• Vasil Kiryienka
• Michal Kwiatkowski
• Geraint Thomas
• Jasha Sütterlin
• Jonathan Castroviejo
• Stephen Cummings
• Peter Sagan
• Maciej Bodnar
• Reto Hollenstein
• Nils Politt
• Michael Matthews
• Taylor Phinney
• Ion Izagirre
• Iemand anders
• Djos
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

De eerste renner gaat van start om 15:15, de laatste renner komt rond 18:48 over de streep, zeg het maar jongens.

[ Bericht 72% gewijzigd door heywoodu op 30-06-2017 23:30:24 ]
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 29 juni 2017 @ 19:16:39 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172050150
Die is in principe al binnen voor Küng.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172050236
Rogla gaat 'm pakken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172050807
Ben benieuwd wat Rellende_Rotscholier hierover te melden heeft
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 29 juni 2017 @ 19:51:30 #5
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172050889
Ik zet mijn geld in op Küng.
pi_172051674
Vooral de vraag hoeveel invloed het weer gaat hebben, kan zomaar zijn dat niet de beste tijdrijder wint, maar de beste tijdrijder die risico's durft te nemen.. Ook al is het parcours niet heel technisch.
pi_172053034
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 19:47 schreef franklop het volgende:
Ben benieuwd wat Rellende_Rotscholier hierover te melden heeft
pi_172053215
Overigens zou die regen niet al te veel verschil moeten maken. Het is echt een heel eenvoudig parcours op brede banen.
  donderdag 29 juni 2017 @ 21:20:42 #9
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172053364
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 21:16 schreef Dale__Cooper het volgende:
Overigens zou die regen niet al te veel verschil moeten maken. Het is echt een heel eenvoudig parcours of brede banen.
Yep, alleen twee vervelende bochten bij die eerste brug. Voor de rest valt het goed mee.
  Moderator donderdag 29 juni 2017 @ 22:00:29 #10
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172054648
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 19:47 schreef franklop het volgende:
Ben benieuwd wat Rellende_Rotscholier hierover te melden heeft
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:21:02 #11
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172055247
Waar is het vertrouwen in Küng hier op gebaseerd? Rogla gaat 'm slopen...

Maar gezien het weer :ik ga voor een goede piloot --> Bling
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 29 juni 2017 @ 22:23:24 #12
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172055311
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:21 schreef Bugno het volgende:

Maar gezien het weer :ik ga voor een goede piloot --> Bling
Fuglsang kan ook heel goed sturen, heeft aan mountainbiken gedaan heb ik me wel eens laten vertellen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:29:04 #13
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172055476
Mijn vorige post was uiteraard zware satire he, maar dat begrijpt iedereen wel.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 29 juni 2017 @ 22:29:56 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172055496
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:29 schreef Bugno het volgende:
Mijn vorige post was uiteraard zware satire he, maar dat begrijpt iedereen wel.
Nou, iedereen minus één zou ik zeggen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:31:12 #15
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172055532
quote:
10s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:29 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou, iedereen minus één zou ik zeggen.
Ik bedoelde mijn eerste strofe, over Kung. Die jongen heeft bijkans elke itt waar hij startte dit jaar gewonnen van wat ik me herinner...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172055600
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:31 schreef Bugno het volgende:

[..]

Ik bedoelde mijn eerste strofe, over Kung. Die jongen heeft bijkans elke itt waar hij startte dit jaar gewonnen van wat ik me herinner...
Hij won er precies 1, het Zwitsers kampioenschap :P
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:36:18 #17
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172055638
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:34 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hij won er precies 1, het Zwitsers kampioenschap :P
Euh, ja, nou, eumm.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:43:19 #18
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172055778
Küng pakte veel tijd in de afdaling in de tijdrit in Zwitserland. Blijkbaar durft hij wel risico's te nemen. Een Roglic zal wsl iets voorzichtiger door die paar lastige bochten gaan. Bij Djos en Martin heb ik het idee dat ze niet super stuurvaardig zijn.
pi_172055818
Hoe zat het het in Apeldoorn ook alweer? Had Küng niet de snelste tussentijd voor hij de hekken in vloog?
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:46:04 #20
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172055825
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:45 schreef showtimer het volgende:
Hoe zat het het in Apeldoorn ook alweer? Had Küng niet de snelste tussentijd voor hij de hekken in vloog?
Van Emden vloog daar toch de hekken in? :@
  Moderator donderdag 29 juni 2017 @ 22:49:22 #21
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172055887
Ik verwacht ook wel wat van Kittel hier.
pi_172055984
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Van Emden vloog daar toch de hekken in? :@
Ook, maar dat was al in een geslagen positie dacht ik.
  donderdag 29 juni 2017 @ 22:56:51 #23
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172056082
quote:
1s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:49 schreef Slobeend het volgende:
Ik verwacht ook wel wat van Kittel hier.
Ik denk dat juist hij iets minder hard door die natte bochten zal gaan. Hij kan het zich echt niet veroorloven onderuit te gaan.
pi_172056223
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Küng pakte veel tijd in de afdaling in de tijdrit in Zwitserland. Blijkbaar durft hij wel risico's te nemen. Een Roglic zal wsl iets voorzichtiger door die paar lastige bochten gaan. Bij Djos en Martin heb ik het idee dat ze niet super stuurvaardig zijn.
Roglic won wel die rare tijdrit in de Giro vorig jaar in wisselende omstandigheden (al weet ik niet meer of Roglic toen in grotendeels droge omstandigheden reed)
pi_172056284
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:45 schreef showtimer het volgende:
Hoe zat het het in Apeldoorn ook alweer? Had Küng niet de snelste tussentijd voor hij de hekken in vloog?
Tweede achter Dumoulin volgens mij.
pi_172056299
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:45 schreef showtimer het volgende:
Hoe zat het het in Apeldoorn ook alweer? Had Küng niet de snelste tussentijd voor hij de hekken in vloog?
Had uiteindelijk de 2de tussentijd na Dumoulin (maar weet niet meer of Dumoulin na hem startte) voor hij de hekken in knalde ja.. Van Emden had geen hele bijzondere tussentijd toen (maar was nog niet kansloos, Roglic vloog ook in deel 2) voor hij de bocht miste.
pi_172060991
Blijkbaar worden hier Kung en Roglic als de favorieten gezien. Waarom Tony Martin niet gewoon? Minstens zo goed als die twee voorgenoemden.
Kwiatkowski zie ik overigens ook wel een potje breken op dit parcours. Kittel eigenlijk niet.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 09:53:48 #28
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172061617
Al ergens de starttijden bekend?
Net efkes anges
pi_172061641
Weeronline zegt voor morgen 24,4mm neerslag _O-

Hopelijk mag Jos het net in de twintig minuten doen dat het droog is. O~)
pi_172062263
Weerbericht zegt ook dat de regen in de ochtend en middag valt. Late starters kunnen in het voordeel zijn.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 10:22:28 #31
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172062289
Ik ga trouwens voor Richie morgen...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 30 juni 2017 @ 10:43:05 #32
62913 Blik
The one and Only!
pi_172062744
Djos is niet meer zo in vorm volgens mij, dus dan maar Roglic
  vrijdag 30 juni 2017 @ 11:01:44 #33
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_172063133
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 10:21 schreef Dale__Cooper het volgende:
Weerbericht zegt ook dat de regen in de ochtend en middag valt. Late starters kunnen in het voordeel zijn.
Uiteindelijk valt er niet zoveel als begin deze week verwacht. Denk dat het halverwege de middag al relatief droog is.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Redactie Sport vrijdag 30 juni 2017 @ 11:50:25 #34
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172064153
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 22:31 schreef Bugno het volgende:

[..]

Ik bedoelde mijn eerste strofe, over Kung. Die jongen heeft bijkans elke itt waar hij startte dit jaar gewonnen van wat ik me herinner...
Dat is Dennis. Maar die rijdt hier niet, en in Suisse was Kung 2x de beste achter hem.

Het gaat oprecht wel gewoon tussen Kung en Rogla als je het mij vraagt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 30 juni 2017 @ 11:53:39 #35
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172064203
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 11:50 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat is Dennis. Maar die rijdt hier niet, en in Suisse was Kung 2x de beste achter hem.

Het gaat oprecht wel gewoon tussen Kung en Rogla als je het mij vraagt.
Ah klopt.

Maar jij ziet Richie hier niet schroeien? Was in de Dauphine erg sterk contre le montre...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 30 juni 2017 @ 11:54:57 #36
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172064236
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 11:53 schreef Bugno het volgende:

[..]

Ah klopt.

Maar jij ziet Richie hier niet schroeien? Was in de Dauphine erg sterk contre le montre...
Mja die gaat hier ook wel top 5 rijden denk ik. Verder Martin en Dzjos denk ik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 30 juni 2017 @ 12:00:03 #37
194695 franklop
Fran knock
pi_172064326
Favorieten volgens de site die niet bestaat

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zal met name wel afhangen op welk moment bepaalde renners ingedeeld worden.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172064491
Waarom zit Froomey er zelf niet tussen? Rijdt minimaal top 10 in de tijdrit...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 12:15:04 #39
194695 franklop
Fran knock
pi_172064575
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:11 schreef Godshand het volgende:
Waarom zit Froomey er zelf niet tussen? Rijdt minimaal top 10 in de tijdrit...
Werd in 2015 39e in Utrecht en eerder dit jaar 8e in Dauphine en 9e in Romandië tijdrit.

Hij is meestal goed in langere en lastigere tijdritten en zeker als ze pas later in een ronde zijn.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 30 juni 2017 @ 12:18:38 #40
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172064640
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:00 schreef franklop het volgende:
Favorieten volgens de site die niet bestaat

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zal met name wel afhangen op welk moment bepaalde renners ingedeeld worden.
Ze vergeten Felline.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 12:19:48 #41
194695 franklop
Fran knock
pi_172064662
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ze vergeten Felline.
Ze moeten alle CM deelnemers nog op het verkeerde been zetten he.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172064790
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:00 schreef franklop het volgende:
Favorieten volgens de site die niet bestaat

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zal met name wel afhangen op welk moment bepaalde renners ingedeeld worden.
Sinds wanneer haal je gegevens van een site die niet bestaat? Dit vind ik fascinerende materie.
  Redactie Sport vrijdag 30 juni 2017 @ 12:32:40 #43
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172064913
FELTET.DK. BESTAAT. NIET.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 30 juni 2017 @ 12:35:56 #44
194695 franklop
Fran knock
pi_172064983
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
THIJS ZONNEVELD BESTAAT. NIET.
benoem het nou niet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 30 juni 2017 @ 12:57:28 #45
194695 franklop
Fran knock
pi_172065533
NOSwielrennen twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 12:56:08 Regen morgen in Düsseldorf. Lotto-Jumbo (Van Emden, Roglic) en Sunweb (Matthews) laten hun troeven einde van de middag starten. #TDF2017 reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 30 juni 2017 @ 13:01:38 #46
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172065630
Dan zal het eind van de middag wel gaan regenen.
pi_172065663
http://www.accuweather.co(...)ecast/170372?hour=33

Lijkt nu toch droog te blijven tijdens de tijdrit
  vrijdag 30 juni 2017 @ 13:04:36 #48
194695 franklop
Fran knock
pi_172065699
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 13:02 schreef Marcoss het volgende:
http://www.accuweather.co(...)ecast/170372?hour=33

Lijkt nu toch droog te blijven tijdens de tijdrit
Kan zeker aan het begin nog vochtig liggen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 30 juni 2017 @ 14:08:05 #49
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172067296
Kittel gaat hier winnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 14:48:57 #50
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172068225
Vanavond op L1 tv het programma tour de limbourg. Oa Richard plugge te gast
Net efkes anges
pi_172068800
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:08 schreef TheArt het volgende:
Startvolgorde hier te vinden: http://www.tissottiming.c(...)0101FFFFFFFFFFFFFFFF
Geen enkele kanshebber die gokt op een vroege start dus..
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:22:20 #53
194695 franklop
Fran knock
pi_172069134
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:11 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Geen enkele kanshebber die gokt op een vroege start dus..
Castrovejo de eerste om 17.24 pas inderdaad.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:28:55 #54
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172069284
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Castrovejo de eerste om 17.24 pas inderdaad.
Pools kampioen tijdrijden Michal Kwiatkowski start nog iets eerder: 17:04.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:30:00 #55
194695 franklop
Fran knock
pi_172069313
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:28 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Pools kampioen tijdrijden Michal Kwiatkowski start nog iets eerder: 17:04.
Inderdaad, maar verwacht hem niet in de top 5.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:31:49 #56
194695 franklop
Fran knock
pi_172069355
Grappig dat Movistar dan toch het risico neemt door niet hun beste tijdrijders bij de laatste 2 te laten starten.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:34:25 #57
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172069405
Het klassement is belangrijker dan de tijdrit voor hun denk ik. Maar ja dan zal ik toch het gokje nemen om hem voor Valverde te wisselen.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 15:37:10 #58
194695 franklop
Fran knock
pi_172069467
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:34 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Het klassement is belangrijker dan de tijdrit voor hun denk ik. Maar ja dan zal ik toch het gokje nemen om hem voor Valverde te wisselen.
Ongetwijfeld, maar Valverde start toch 100% in dienst van Quintana? :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172069599
Kiryienka om 16:42
  Moderator vrijdag 30 juni 2017 @ 16:03:23 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172070189
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 19:47 schreef franklop het volgende:
Ben benieuwd wat Rellende_Rotscholier hierover te melden heeft
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 30 juni 2017 @ 16:03:54 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172070200
Etappe 1: Düsseldorf - Düsseldorf, 14 km (ITT)

Al weken wachten wij op deze dag, de dag dat het besef er is dat de Tour bijna gaat beginnen. Het is dit jaar dan wel een afgrijselijk parcours, maar alsnog mogen we gaan genieten van de renners die drie weken lang over het asfalt gaan dansen. Voor het eerst in een lange tijd is de Tour weer in Duitsland, waar La Grande Boucle begint met een korte tijdrit. De renners mogen zich een weg banen door de straten van Düsseldorf, waar hopelijk een grote mensenmenigte langs de kant staat. Düsseldorf is een debutant in de Tour, wat niet zo heel gek is aangezien de Tour nog niet bijzonder vaak in Duitsland is geweest. Voor de vierde keer is er een Grand Départ in Duitsland. De eerste keer was in 1965, toen de Tour haar start kende in Köln. Vijftien jaar later kwam de Tour terug naar Duitsland, met een start in Frankfurt. In 1987 was het laatste Duitse Grand Départ, in het toenmalige West-Berlijn. Sindsdien is de Tour nog wel een aantal keer in Duitsland geweest, maar een Tourstart zat er niet in. Pas na 30 jaar is er weer een Tourstart in Duitsland, het land dat zo'n stroeve relatie heeft met de wielersport. In 2005 was de Ronde van Frankrijk voor het laatst in dit land. Toen eindigde de negende rit in Karlsruhe, die rit zou gewonnen worden door Robbie McEwen. Een dag later vertrok er een rit vanuit Pforzheim en die rit kunnen we ons allemaal nog wel herinneren. Dat was de rit van de millimetersprint tussen Pieter Weening en Andreas Klöden, gewonnen door die eerste. Rond die tijd begon men in Duitsland wel genoeg te krijgen van alle dopingperikelen waar de sport mee te maken had. Het escaleerde volledig toen Patrik Sinkewitz in 2007, tijdens de Tour, werd betrapt op het gebruik van verboden middelen. De ARD en ZDF staakten hun uitzendingen en kwamen ook in de jaren daarna niet terug. De hypocriete Duitsers, die graag atletiek en voetbal uitzenden, vonden dat het maar eens afgelopen moest zijn met dat vuile wielrennen. Ondertussen hebben ze gelukkig door dat ze totale idioten zijn geweest en wordt er weer aandacht besteed aan de Tour. Daarom hebben we nu dus ook weer een Tourstart in Duitsland. De opkomst van enkele nieuwe Duitse talenten en de wetenschap dat andere sporten ook bepaald niet brandschoon zijn hebben ervoor gezorgd dat de relatie tussen Duitsland en de wielersport langzaam weer aan het herstellen is. Deze Tourstart in Duitsland moet ervoor zorgen dat het enthousiasme van de Duitse wielervolgers weer volledig aangewakkerd wordt. Daarnaast moeten er nieuwe liefhebbers gevonden worden. Dat zou zomaar kunnen, met een start in een van de dichtsbevolkte gebieden van Duitsland. Vooral als een van de grote kanshebbers tijdens deze eerste rit een Duitser is.




Düsseldorf is een stad met 630.000 inwoners in Nordrhein-Westfalen. Het is de zevende stad van Duitsland en het is ook meteen de hoofdstad van Nordrhein-Westfalen. De stad ligt aan de rand van het Ruhrgebied en maakt deel uit van het Metropoolgebied Rijn-Ruhr. Met meer dan 10 miljoen inwoners is dit gebied het dichtsbevolkte deel van Duitsland en economisch gezien is het een van de belangrijkste centra van dit land. Het is vooral een oneindig groot industriegebied, zoals iedere lezer wel zal weten. Düsseldorf ontleent haar naam aan het kleine riviertje de Düssel, dat hier uitmondt in de Rijn. Het is een behoorlijk moderne stad, met name omdat hier tijdens de Tweede Wereldoorlog nogal wat bommen en granaten door de lucht hebben gevlogen. De Duitse schobbejakken maakten er in heel Duitsland een potje van, maar in Düsseldorf waren de toestanden al helemaal mensonterend. Daar werd dus korte metten mee gemaakt. Met als gevolg dat er weinig historische pracht en praal over is in Düsseldorf. Er staan nog wat monumentale panden overeind, waaronder een opvallende kerk met een gedraaide toren, maar de meeste blikvangers van de stad zijn toch relatief nieuw. Aan de rand van het stadscentrum, bij de oevers van de Rijn, kom je ook nog een oude stadstoren tegen. In het centrum en langs de Rijn is het prima toeven. Langs de Rijn heb je ook een goed uitzicht over veel van de moderne architectuur die de stad te bieden heeft, waaronder ook de Rheinturm, een gigantische zendmast die ook dienst doet als toeristische attractie. Van oudsher is Düsseldorf een belangrijk centrum voor de schilderkunst en kunst in het algemeen. Logischerwijs zijn er een aantal musea te vinden in de stad, die tijdens deze tijdrit ook gepasseerd zullen worden. Ook op het gebied van muziek is Düsseldorf niet te onderschatten. Het wanstaltige en lachwekkende Eurovisie Songfestival werd hier in 2011 georganiseerd, in het stadion van de lokale voetbalclub. Deze kermiskoers onder de festivals werd gewonnen door Azerbeidzjan, Nederland was in de halve finales al kansloos als laatste geëindigd, want wij hadden toen een paar van die inteeltvissers uit Volendam gestuurd. Enfin, over naar de echte muziek. In Düsseldorf werd een van de beste Duitse zangers ooit geboren, niemand minder dan Heino. Daarnaast werd in deze stad Kraftwerk opgericht, een band met een niet te onderschatten invloed op alle moderne elektronische muziek. Na de tijdrit is er ook nog een optreden van Kraftwerk, waarbij hun Tour de France Soundtrack ongetwijfeld aan bod zullen komen. De huisband van Düsseldorf is Die Toten Hosen, een van de grotere Duitse bands op het gebied van rock en punk, met een nummer dat op een dag zoals deze zeer zeker van toepassing is. An tagen wie diesen, wünscht man sich Unendlichkeit, jawel. De Tour gaat beginnen, en dat mag wel eeuwig duren.



Voor het schrijven van deze voorbeschouwingen maak ik altijd veelvuldig gebruik van Google Streetview. Het angstzweet brak mij dan ook uit toen bekend werd dat de Tour naar Duitsland zou gaan. Duitsland is namelijk een nogal apart land, waar men bijzonder veel waarde hecht aan privacy. Dit heeft ervoor gezorgd dat Google nooit veel moeite heeft gedaan om Duitsland in kaart te brengen. Hoewel tot mijn grote vreugde enkele grote Duitse steden wel nog in kaart gebracht zijn, zij het dat men daar na 2009 ook mee gestopt is. Enfin, Düsseldorf is een van die steden en daardoor zal ik dan toch in staat zijn om deze eerste rit van de Tour op een adequate manier te beschrijven. Tenzij ze na 2009 nog veel werkzaamheden hebben verricht in de straten van Düsseldorf, wat je in Duitsland ook nooit helemaal kan uitsluiten. De Tour begint in ieder geval op een brede straat, bij een bushalte, in de buurt van een grote parkeerplaats van de Messe van Düsseldorf. We bevinden ons in de nabijheid van deze grote beurs en gaan in de eerste meters van de rit fietsen langs het congrescentrum van Düsseldorf. Aan de andere kant van dit congrescentrum ligt de finish, maar de renners moeten eerst nog een rondje gaan rijden voor ze die finish bereiken. Na 400 meter is het tijd voor de eerste bocht van de Tour, de renners slaan linksaf en komen op een gesplitste weg terecht. Over deze brede weg wordt eerst richting het zuiden gereden en later komt men hier weer terug, om dan aan de andere kant van de weg richting de finish te rijden. De weg waar we nu over rijden heet de Rotterdamer Straße en dat is natuurlijk een ode aan niemand minder dan Jos van Emden. Als Schiedammer heeft hij uiteraard ook een connectie met Rotterdam en deze straat zal hem extra motiveren om nog harder te trappen. 1,5 kilometer fietst men over deze kaarsrechte Rotterdamer Straße, langs de oevers van de Rijn. Ze passeren de bescheiden jachthaven van Düsseldorf en rijden dan onder een viaduct voor.



Na dit viaduct bevinden we ons op de Cecilienallee. De weg is nog steeds gesplitst, want ook deze straat gaan de renners over een aantal kilometer in tegengestelde richting afwerken. Over de Cecilienallee gaat het twee kilometer zo goed als rechtdoor. Ondertussen passeert men het Museum Kunstpalast, waar schilderijen en beeldhouwwerken te zien zijn, uit de periode tussen de middeleeuwen en de 21e eeuw. Buitengewoon interessant. Na vier kilometer op de fiets, met nog 10 kilometer te gaan, hoeft er pas voor het eerst echt serieus gestuurd te worden. Net voorbij het museum is er een redelijk makkelijke bocht naar links en daarna fietsen de coureurs tussen de concertzaal van Düsseldorf en de tuin van het museum door. Deze weg loopt een beetje omhoog, want we zijn richting een brug aan het fietsen. Voor de renners de brug bereiken volgt er een scherpe, terugdraaiende bocht naar rechts. Daarna rijden de renners over de brug en passeren ze dus de Rijn. Het gaat bijna een kilometer lang rechtdoor, het is dus een behoorlijk bruggetje. De wind kan hier tevens z'n rol spelen, het terrein is uiteraard bijzonder open. In de eerste en ook laatste kilometers van de rit speelt dit minder, daar is vooral veel beschutting te vinden. Na de brug volgt er meteen een bocht naar rechts, kort daarop gevolgd door een tweede bocht naar rechts. De renners rijden dan onder de brug door, waar ze net overheen reden. Het gaat 800 meter lang zo goed als rechtdoor, tot men bijna in de buurt is van de volgende brug. Er volgt een redelijk scherpe bocht naar links en daarna begint de weg weer lichtjes omhoog te lopen. De renners rijden weer over de Rijn en hebben nu uitzicht over de skyline van Düsseldorf.



Het gaat een kilometer lang rechtdoor over de brug. Na deze brug, de Rheinkniebrücke, pakken de renners de afrit aan de linkerkant. Het loopt een beetje naar beneden en na een tijdje is er een lopende bocht naar links. Kort daarna is er weer een lopende bocht naar rechts, met als enige hindernis een aantal tramrails. We bevinden ons nu op de Haroldstraße en hier gaat het een halve kilometer rechtdoor, tot op zes kilometer van de streep. Een scherpe bocht naar rechts volgt en vlak daarna passeren de coureurs het tussentijdse meetpunt. Na een kilometer of acht wordt de eerste balans dus opgemaakt. We bevinden ons nu op de Königsallee, aan de rand van het winkelcentrum van de stad. Deze straat schijnt een van de luxere en exclusievere winkelstraten van Düsseldorf te zijn. Langs het mooie stadskanaal gaat het een halve kilometer rechtdoor, waarna een vrij scherpe bocht naar links volgt, met 200 meter verderop een makkelijkere bocht naar rechts. Enige obstakel in die bocht is dat er weer wat tramrails liggen. De Tour kennende zal dat wel allemaal netjes afgedekt of gevuld worden, dus ook dat mag geen problemen opleveren. Het gaat nu weer een halve kilometer rechtdoor, terwijl de renners onderweg de mooie Ratinger Tor passeren. Na dit stuk rechtdoor is er een lastige bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Dit is zo'n beetje de laatste moeilijkheid van de rit. Even verderop is er een makkelijke bocht naar rechts en dan zijn we weer zo'n beetje uit bij het punt waar we eerst waren, in de buurt van het Museum Kunstpalast. Bij de eerste passage van dit museum reden de renners over de brug heen, nu gaan ze onder die brug door. Het is nu nog vier kilometer tot de streep en deze kilometers zijn bekend, alleen worden ze nu in tegengestelde richting afgewerkt. Het gaat tot de finish bijna volledig rechtdoor, langs de oevers van de Rijn. Over de Cecilienallee en de Rotterdamer Straße terug naar de Düsseldorfer Messe en meer in het bijzonder het lokale congrescentrum. Pas in de laatste 200 meter van de rit komen de erkende hardrijders op onbekend terrein terecht. Ze slaan niet linksaf richting de Stockumer Straße, maar gaan rechtdoor en blijven over de Rotterdamer Straße rijden. Voor de deur van het CCD Congress Center en langs de Rijn eindigt deze eerste rit.



Het CCD Congress Center Düsseldorf is een van de grootste congrescentra van Duitsland, met in allerlei verschillende zalen tot wel 6000 m² oppervlakte en ruimte voor minstens 7200 bezoekers. Net groot genoeg voor de Tourkaravaan dus. Het congrescentrum maakt onderdeel uit van de Messe Düsseldorf, een bijzonder grote beurs waar het hele jaar door allerlei evenementen worden georganiseerd. Het terrein is gigantisch, met talloze gebouwen, parkeerplaatsen en ook het stadion van de lokale voetbalclub. De Esprit Arena biedt plaats aan 54.000 toeschouwers en wordt bespeeld door het eeuwig onderpresterende Fortuna Düsseldorf. Messe Düsseldorf is een van de grootste in deze branche, met wereldwijd een omzet van meer dan 400 miljoen euro. Jaarlijks komen er meer dan één miljoen mensen af op de verschillende beursen die georganiseerd worden in Düsseldorf. Zo heb je bijvoorbeeld boot Düsseldorf, een beurs waar je alles kan vinden over boten en watersporten. Verdomd interessant natuurlijk. De lokale specialiteiten zijn blijkbaar machines, handel, medicijnen en gezondheid, mode en lifestyle en vrije tijd. Ze hebben dus overal kaas van gegeten in Düsseldorf. Een beurs over mode kan natuurlijk ook niet ontbreken, want naar het schijnt is Düsseldorf de Duitse hoofdstad van de fashion. De bijnaam van Düsseldorf zou 'klein Parijs' zijn, volgens het roadbook. Prima, ik vind alles best. De Messe heeft alleen weinig weg van Parijs, als we heel eerlijk zijn is het vooral een bundeling van de meest spuuglelijke gebouwen die je verzonnen kan krijgen. De rest van de stad is nog wel redelijk, dat scheelt. Er zijn in dit deel van Duitsland lelijkere plaatsen te vinden.



De kans is aanwezig dat het tijdens deze tijdrit flink zal regenen, in de straten van Düsseldorf. Het enige voordeel voor de renners is dan weer dat de tijdrit pas relatief laat begint en de regen vooral in het begin van de middag wordt verwacht. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal het rond 12 uur 's middags ophouden met regenen en daarna is de kans aanwezig dat het de hele middag droog blijft. Warm zal het hoe dan ook niet zijn, veel meer dan 17 graden wordt niet verwacht. Er zal ook wat wind zijn, wat tijdens deze tijdrit wel een rolletje kan spelen, aangezien de wind op een aantal plaatsen vrij baan heeft. De eerste renner die vertrekt is de jongste renner die deelneemt aan deze Tour. De talentvolle Elie Gesbert bijt het spits af om 15:15. Eén minuut na hem vertrekt de eerste Nederlander, Marco Minnaard van Wanty. De laatste die vertrekt is natuurlijk de winnaar van vorig jaar, Chris Froome. Om 18:31 vertrekt hij en naar verwachting weten we iets meer dan een kwartier daarna wie deze tijdrit heeft gewonnen. Vanwege de voorspelde regen starten bijna alle kanshebbers op de zege behoorlijk laat, in de hoop dat het in de namiddag niet meer regent en het parcours opdroogt. We kunnen deze tijdrit volledig live volgen, zonder reclame! Na de barre weken tijdens de Giro, met de talloze reclames en het waardeloze commentaar, kunnen we nu weer genieten van Sporza. Michel Wuyts en José de Cauwer mogen onze harten drie weken lang sneller doen kloppen en daar beginnen ze zaterdagmiddag rond 15:10 mee. De NOS zal het vast ook uitzenden, maar daar kijken alleen maar hansworsten naar.

Het parcours van de tijdrit is niet echt ingewikkeld te noemen. Dit is dus een tijdrit voor de specialisten, die op de grote molen veel meters kunnen maken. Voor de sprinters zal het net te lang zijn en voor de liefhebbers van lange tijdritten te kort, maar er zijn nog genoeg renners over die wel van zulke afstanden houden. Het gebrek aan lastige bochten en hoogtemeters maakt dat dit een enorm snelle tijdrit gaat worden. Omdat bijna alle kanshebbers laat starten zal het vrij lang duren voor het echt spannend wordt, maar het kan wel een interessant einde worden. Aan het begin starten weinig interessante renners, in het eerste uur is eigenlijk alleen Bevin interessant. Hij start om 16:02 en zou zomaar een tijdje bovenaan kunnen staan. Om 16:40 en 16:42 starten Jesus Herrada en Vasil Kiryienka, dat zijn renners die op een goede dag ook zomaar een acceptabele tijdrit kunnen rijden. Om 17:04 start Kwiatkowski, voor hem geldt hetzelfde. De eerste echte favoriet komt pas om 17:24, Spaans kampioen tijdrijden Jonathan Castroviejo staat dan aan het vertrek. Normaliter eindigt hij minstens in de top 10, hij zal in ieder geval een goede richttijd neer gaan zetten. De Duitsers zullen tijdens deze tijdrit extra gemotiveerd zijn, dus kan het ook de moeite lonen om Nils Politt in de gaten te houden. De man uit Köln, niet ver van hier, start om 17:36. Om 17:45 start Fabio Felline en als die jongen goede benen heeft kan hij hier ook hoge ogen gooien. Eén minuut na hem start een andere Duitser die we in de gaten moeten houden, Jasha Sütterlin. De Duitser met de lelijke oorbellen en tatoeages begint steeds sterker te rijden en zal hebben toegeleefd naar deze tijdrit. Onze grootste troef start om 17:54. De winnaar van de slotrit in de Giro, Jos van Emden, staat dan op het startpodium. Djos heeft het niet zo goed aangepakt na de Giro, door te snel weer te gaan trainen, maar alsnog moet het voor hem mogelijk zijn om 14 kilometer obsceen hard te rijden. Richie Porte, die de komende weken lachwekkend hard gaat rijden, start om 18:06. Tien minuten later is het dan de beurt aan Primoz Roglic, iedereens favoriete schansspringer. Michael Matthews start om 18:18 en de Duitse favoriet én wereldkampioen tijdrijden, Tony Martin, start twee minuten na hem. Na Tony Martin starten er nog maar 11 renners, maar dat zijn bijna allemaal interessante renners. Bodnar, Kittel, Cummings, Durbridge, Küng en natuurlijk Froome. Het venijn zit in de staart.
1. Roglic. De Roog gaat iedereen helemaal de moeder schroeien. Deze Sloveense ex-schansspringer is dit jaar door niemand te stuiten. Hij won al drie tijdritten en het bijzondere is dat hij iedere afstand lijkt aan te kunnen. Van prologen tot ellenlange tijdritten, hij eindigt altijd vooraan. Hij liet in de Ster ZLM Toer, vlak voor de Tour, al zien dat het met zijn vorm wel goed zit. Vorig jaar won hij zelfs een tijdrit in de Giro, terwijl toen niet eens alles goed ging. Door de afwezigheid van Rohan Dennis is Rogla de grootste kanshebber op geel en daarmee zou de Tour van Lotto Djumbo meteen geslaagd zijn.
2. Küng. Deze jonge Zwitser is al het hele jaar bezig met deze tijdrit. Bij zijn ploeg hebben ze ook volledig vertrouwen in hem, want ze laten zelfs Dennis thuis. Het is een bijzondere keuze van de ploeg, want kijkend naar de resultaten is Dennis veel beter. Ook recent, in de Ronde van Zwitserland, was Dennis twee keer duidelijk sneller dan Küng. Toch deed Küng het niet slecht, want hij werd wel twee keer tweede. Daarna won hij zijn eerste tijdrit bij de profs, tijdens het nationaal kampioenschap tijdrijden in Zwitserland. De concurrentie was daar niet bijzonder sterk, maar je moet het toch nog even doen. Aangezien hij al maanden aan het toewerken is naar deze tijdrit kun je verwachten dat hij hier in een vorm aan de start gaat verschijnen die hij nog nooit heeft gehad. Bovendien zijn de BMC's sowieso aan het vliegen in de tijdritten, de laatste tijd. Een gevaarlijke klant. De witte trui lijkt hem in ieder geval alvast niet te kunnen ontgaan.
3. Martin. We zijn in Duitsland, dus gaan alle Duitsers schroeien. De verwachting van veel mensen is dat Martin als wereldkampioen ook meteen even deze tijdrit gaat winnen, maar dat lijkt me geen uitgemaakte zaak. Martin is namelijk niet bijzonder goed bezig dit jaar. Hij werd afgelopen week wel Duits kampioen tijdrijden, maar verder won hij nog geen tijdrit. Drie keer tweede, dus heel slecht is het ook weer niet, maar om de grote favoriet te zijn moet je toch wel ergens afgetekend hebben gewonnen. In de Algarve verloor hij van Castroviejo, in de Baloise Belgium Tour van godbetert Matthias Brändle en in de Dauphiné van Porte. Een overwinning van de Oost-Duitser zou dus een verrassing zijn.
4. Castroviejo. Recent voor de derde keer Spaans kampioen tijdrijden geworden en heeft dit jaar nog een tijdrit gewonnen, in de Algarve. Heeft verder nog wel wat goede tijdritten gereden, maar ook een paar minder overtuigende. Toch heb ik nog steeds alle vertrouwen in Castro. Winnen gaat lastig worden, maar dat hij ergens vooraan eindigt is een zekerheidje.
5. Van Emden. Arme Jos, te snel weer gaan trainen na de Giro. Eerst natuurlijk de barbecue aangeslingerd en een paar kratten Oettinger achterover gemept, maar daarna met de alcohol in de poten nog op de fiets gestapt. Dat was geen goed idee, het lichaam is niet helemaal hersteld. Zoals Jos in de afgelopen weken al 100 keer heeft gezegd voelen zijn benen niet zoals ze moeten voelen. Eigenlijk is het vreemd dat hij hier aan de start staat, want om het goed te doen in de Tour moet je toch wel fit zijn. De kans dat hij Parijs haalt is niet zo groot, maar een goed resultaat tijdens deze tijdrit behoort wel tot de mogelijkheden. Van Emden is namelijk een liefhebber van tijdritten met deze afstand. Niet te kort, niet te lang. Perfect voor Jos. Op het Nederlands kampioenschap tijdrijden was hij ook de snelste bij het eerste meetpunt. Die tijdrit duurde uiteindelijk veel te lang en hij blies zich op, maar in het eerste deel kon hij dus verdomd hard rijden. Als hij dat nu weer uit de benen kan persen eindigt hij hier ook vooraan. Zo goed als tijdens de Giro zal het alleen niet worden, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 30-06-2017 16:30:40 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172070345
We hebben al tussentijden bij Tissot _O_
pi_172070449
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 16:09 schreef TheArt het volgende:
We hebben al tussentijden bij Tissot _O_
Ze gaan wel hard, Quemeneur boven de 120 km per uur gemiddeld bij de tussentijd _O_
pi_172070512
En R_R _O_
  Moderator vrijdag 30 juni 2017 @ 16:34:16 #65
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172070768
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 16:09 schreef TheArt het volgende:
We hebben al tussentijden bij Tissot _O_
LtD buiten tijd vrees ik ;(
edit: Oh mooi vanaf eerste tussenpunt versneld naar bijna 80 in het uur, wat een held
pi_172070769
ELTIEDIE voorlopig de snelste _O_
pi_172070799
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 15:11 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Geen enkele kanshebber die gokt op een vroege start dus..
Vind ik wel opvallend. Als je iemand voor plek 10-20 bent kun je beter gokken en hopen dat de weerberichten niet kloppen dan op safe spelen. Als het dan wel slechter is in het begin dan eindig je maar laag.
  vrijdag 30 juni 2017 @ 16:40:57 #68
194695 franklop
Fran knock
pi_172070864
Zal wel droog zijn daar zo aan de tijd van Tim Wellens te zien.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172076034
van Emden pakt het eerste geel en we eindigen met het geel om de schouders van Bauke Mollema in Parijs, ja U leest het goed : Bauke wint de Tour. U hebt het hier voor het eerst gelezen :s)
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 juni 2017 @ 22:56:27 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172078959
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 16:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
An tagen wie diesen, wünscht man sich Unendlichkeit
Dit nummer _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 juni 2017 @ 23:28:05 #71
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172079695
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 16:36 schreef wimderon het volgende:

[..]

Vind ik wel opvallend. Als je iemand voor plek 10-20 bent kun je beter gokken en hopen dat de weerberichten niet kloppen dan op safe spelen. Als het dan wel slechter is in het begin dan eindig je maar laag.
Heb je er vrede mee als ik R_R's voorbeschouwing in de OP zet (onder de poll bijvoorbeeld, zonder jouw OP verder aan te passen)?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172079734
quote:
17s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 23:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Heb je er vrede mee als ik R_R's voorbeschouwing in de OP zet (onder de poll bijvoorbeeld, zonder jouw OP verder aan te passen)?
Kan gewoon in plaats van de huidige OP, de poll zou ik dan wel laten staan onderaan.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 juni 2017 @ 23:30:35 #73
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172079755
^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172082445
Krijgen we nu deze tour iedere etappe live te zien van begin tot eind? Zie dat maandag de nos pas 14.10 begint met de uitzending. Vandaar de vraag
pi_172082870
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 05:37 schreef Maver24 het volgende:
Krijgen we nu deze tour iedere etappe live te zien van begin tot eind? Zie dat maandag de nos pas 14.10 begint met de uitzending. Vandaar de vraag
Bij de NOS niet nee.
sig verwijderd door FA
  zaterdag 1 juli 2017 @ 09:33:08 #76
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_172083472
Starttijden.

Geen echte vroegstartende tijdrijders. Mss grivko voor een eerste richttijd...

http://www.cyclingnews.co(...)e-trial-start-times/
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 09:36:54 #77
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172083499
Ik post hier nog even voordat alle dagjes-mensen langskomen en vragen waar Dumoulin is.
pi_172083598
Straks Dumoulin in het geel, in deze vorm wint hij zo'n tijdrit namelijk makkelijk.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 09:49:20 #79
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172083627
In de ochtend lekker aan het ontbijtje met de OP van ons aller R_R voor de eerste etappe

TDF O+
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 09:50:04 #80
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172083634
Doet Boogert nog mee?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172083639
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 09:50 schreef Mani89 het volgende:
Doet Boogert nog mee?
Ja, zag hem gisteren nog op tv. Maar de tijdrit is geen specialiteit van hem.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 09:51:19 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172083643
Zijn ze er al bijna jongens? Ik slinger de muziek alvast aan *O* O+


Verdomme wat blijft dit een lekker deuntje, al hoor ik het nauwelijks meer omdat ik tegenwoordig alles op TV kijk ipv op vakantie via een of ander gaar radiootje :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 09:55:35 #83
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172083704
olegtinkov twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 23:59:50 @stevendejongh Steven, that stupid Conta's mechanic (i forgot his name) still telling you how to control the race and giving you carrots? reageer retweet
olegtinkov twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 00:01:19 @stevendejongh you like a piece of shit, we know that dutch are all about money and cheap, but be proud, you became shit when mechanic talk reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 10:01:46 #84
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172083773
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 09:55 schreef Pino112 het volgende:
olegtinkov twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 23:59:50 @stevendejongh Steven, that stupid Conta's mechanic (i forgot his name) still telling you how to control the race and giving you carrots? reageer retweet
olegtinkov twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 00:01:19 @stevendejongh you like a piece of shit, we know that dutch are all about money and cheap, but be proud, you became shit when mechanic talk reageer retweet
Oleg is sowieso een beetje mad geloof ik.

olegtinkov twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 23:54:41 Contador has better watts and less weight than last year :-) bla-bla-blatomorrow he already will be ONE MINUTE behind the winner,bullshiter reageer retweet
olegtinkov twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 00:07:53 contador IF not crash, that isn't easy for him )), will be out of top 6, he is all about bring home2million this year,greedy spanish shut up reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door heywoodu op 01-07-2017 10:21:23 ]
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 10:04:20 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172083797
Oleg _O-
pi_172083834
Contador heeft het echt met Oleg zijn minnares gedaan he..
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 1 juli 2017 @ 10:07:33 #87
62913 Blik
The one and Only!
pi_172083840
Zijn pillen niet gekregen? :')
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 10:19:53 #88
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172084004
Olegtweets _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 10:20:50 #89
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_172084021
Tinkov :')
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 10:22:53 #90
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_172084052
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 09:51 schreef heywoodu het volgende:
Zijn ze er al bijna jongens? Ik slinger de muziek alvast aan *O* O+


Verdomme wat blijft dit een lekker deuntje, al hoor ik het nauwelijks meer omdat ik tegenwoordig alles op TV kijk ipv op vakantie via een of ander gaar radiootje :+
_O_
pi_172084336
quote:
9s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 10:01 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Oleg is sowieso een beetje mad geloof ik.

olegtinkov twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 23:54:41 Contador has better watts and less weight than last year :-) bla-bla-blatomorrow he already will be ONE MINUTE behind the winner,bullshiter reageer retweet
olegtinkov twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 00:07:53 contador IF not crash, that isn't easy for him )), will be out of top 6, he is all about bring home2million this year,greedy spanish shut up reageer retweet
Hij heeft nog wel wat tips voor Contador:
olegtinkov twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 19:37:43 Contador will never win a race, he should go Teide to lose weight for now, but better stop cycling and start fucking his wife :-) , finally reageer retweet
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 10:51:56 #92
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172084567
Zin in *O* 3 weken genot _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172084593
Contador ziet er wel scherp uit, in tegenstelling tot de laatste tijd.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:21:21 #94
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_172085246
Is dat echt zn account??
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:21:39 #95
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172085260
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 11:21 schreef Beregd het volgende:
Is dat echt zn account??
Ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:33:22 #96
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_172085571
Nou...
pi_172085636
So it begins _O_

Team Sky genot
Froome genot
pi_172085645
wel weer lachwekkend dat geen van de wielerexperts bij de NOS Porte op 1 heeft staan voor de eindoverwinning

http://nos.nl/tour/artike(...)erdelen-sterren.html
pi_172085696
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 11:36 schreef Evertjan het volgende:
wel weer lachwekkend dat geen van de wielerexperts bij de NOS Porte op 1 heeft staan voor de eindoverwinning

http://nos.nl/tour/artike(...)erdelen-sterren.html
Juist niet lachwekkend. Froome heeft echt nog lang niet het achterste van zijn tong laten zien in de voorbereiding en dat weet iedereen (ook Porte en die wielerwatches). Froome heeft gewoon een andere voorbereiding getroffen om zo in week 3 fris te zijn en ook de Vuelta te kunnen rijden.

Dat Porte niet door die gasten in de top 3 wordt genoemd is idd raar... Zie hem samen met Quintana toch wel het podium vormen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 11:42:02 #100
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172085816
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 11:36 schreef Evertjan het volgende:
wel weer lachwekkend dat geen van de wielerexperts bij de NOS Porte op 1 heeft staan voor de eindoverwinning

http://nos.nl/tour/artike(...)erdelen-sterren.html
Nee man, Porte op 1 zetten is gewoon wielerhipstergedoe.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:42:54 #101
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172085845
Ik heb Porte op 1.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 11:44:22 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172085886
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 11:42 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb Porte op 1.
Ja, precies.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172086010
Martin toch wel favoriet voor mij vandaag. Zijn resultaten zijn niet super indrukwekkend dit jaar nee, maar hij zal hier specifiek naartoe gewerkt hebben en vandaag wel beter zijn dan hij dit jaar geweest is. Hij heeft zelfs gezegd dat deze overwinning meer voor hem zou betekenen dan WK tijdrijden worden, dus die is supergemotiveerd en heeft volgens mij zijn hele jaar rond deze tijdrit gebouwd.
Demain, on roule
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:50:59 #104
333483 Aguero
oooooooo
pi_172086052
Ik hoop zo dat Alberto Oleg de komende drie weken keihard de mond snoert en zijn tiende grote ronde gaat winnen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172086088
Beetje mal, duurt nog drie weken voor ik vakantie heb krijg nog amper de gebruikelijke tourkriebels :P
  zaterdag 1 juli 2017 @ 11:53:28 #106
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172086090
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 11:50 schreef Aguero het volgende:
Ik hoop zo dat Alberto Oleg de komende drie weken keihard de mond snoert en zijn tiende grote ronde gaat winnen.
Ik ook, maar ik verwacht het eigenlijk niet.
in a crowd you lose humanity
pi_172086332
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 09:51 schreef heywoodu het volgende:
Zijn ze er al bijna jongens? Ik slinger de muziek alvast aan *O* O+


Verdomme wat blijft dit een lekker deuntje, al hoor ik het nauwelijks meer omdat ik tegenwoordig alles op TV kijk ipv op vakantie via een of ander gaar radiootje :+
:B *O* _O_

[url=[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ISaKXYmWfYU][/url]

en dees

huilen
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 12:08:24 #108
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172086341
De fiets van Tony

  zaterdag 1 juli 2017 @ 12:37:56 #109
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_172087025
Ik hoop op Djos maar denk dat het Martin of Küng word.
Wat doe ik hier?
pi_172087590
quote:
9s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 10:01 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Oleg is sowieso een beetje mad geloof ik.

olegtinkov twitterde op vrijdag 30-06-2017 om 23:54:41 Contador has better watts and less weight than last year :-) bla-bla-blatomorrow he already will be ONE MINUTE behind the winner,bullshiter reageer retweet
olegtinkov twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 00:07:53 contador IF not crash, that isn't easy for him )), will be out of top 6, he is all about bring home2million this year,greedy spanish shut up reageer retweet
Nou ja, tot nu toe heeft hij wel steeds gelijk gekregen als hij wat opmerkte of voorspelde over de prestatie van Contador.
pi_172087674
Ik hoop dat Kittel hier top 10 rijdt.
pi_172087740
Wie zou volgens jullie de tijdrit winnen mocht het in de laatste golf hard beginnen regenen?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:07:57 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172087767
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:06 schreef Columbiafan het volgende:
Wie zou volgens jullie de tijdrit winnen mocht het in de laatste golf hard beginnen regenen?
Lennard Kemna.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 13:08:04 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172087771
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:06 schreef Columbiafan het volgende:
Wie zou volgens jullie de tijdrit winnen mocht het in de laatste golf hard beginnen regenen?
Bevin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 13:08:20 #115
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172087776
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Lennard Kemna.
Dit is onaardig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172087854
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nou ja, tot nu toe heeft hij wel steeds gelijk gekregen als hij wat opmerkte of voorspelde over de prestatie van Contador.
Nou, bekendmaking van de Tourploeg vorig jaar niet gezien? _O-
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 13:32:15 #117
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172088448
Oleg _O- dat die man zo rijk is geworden




Deze fotos ook achteraf :D
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:34:07 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_172088486
Enig nieuws over het weer nu daar?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:34:40 #119
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172088500
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:34 schreef franklop het volgende:
Enig nieuws over het weer nu daar?
Het miezert af en toe.

https://www.buienradar.nl/
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:54:07 #120
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172088890
Deze etappe doet me wel een beetje denken aan de tourstart toen in Utrecht. Die start en finish bij zo'n megalomane golfplatenjungle en de bellenblaasstokjesroute. Alleen het weer hebben de Duitsers iets minder goed geregeld dan in Utrecht :9
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 13:54:51 #121
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172088909
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:54 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Deze etappe doet me wel een beetje denken aan de tourstart toen in Utrecht. Die start en finish bij zo'n megalomane golfplatenjungle en de bellenblaasstokjesroute. Alleen het weer hebben de Duitsers iets minder goed geregeld dan in Utrecht :p
Het weer in Duitsland lijkt vooralsnog beter dan wat we in Utrecht hadden met die debiele hitte.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:56:09 #122
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172088937
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:54 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Het weer in Duitsland lijkt vooralsnog beter dan wat we in Utrecht hadden met die debiele hitte.
Mietje, toen ik vorig jaar in Spanje bij de Vuelta was, was het boven de 40 graden. Heerlijk man, 40 graden. Soms wel 45 graden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:56:40 #123
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172088948
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:54 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Het weer in Duitsland lijkt vooralsnog beter dan wat we in Utrecht hadden met die debiele hitte.
Voor de wedstrijd is hitte wel eerlijker dan wisselvallig weer. En zelfs met mijn huidje heb ik Utrecht overleefd :)
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:56:41 #124
194695 franklop
Fran knock
pi_172088949
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:56 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mietje, toen ik vorig jaar in Spanje bij de Vuelta was, was het boven de 40 graden. Heerlijk man, 40 graden. Soms wel 45 graden.
Ik functioneer beter bij 14 tot 18 graden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 13:57:46 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172088974
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:56 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mietje, toen ik vorig jaar in Spanje bij de Vuelta was, was het boven de 40 graden. Heerlijk man, 40 graden. Soms wel 45 graden.
Toen ik in januari bij het biatlon was was het -15 graden. Maar wat dat er verder mee te maken heeft ontgaat me, net als een post over 40-45 graden in de Vuelta, volledig.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 13:57:50 #126
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172088977
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:56 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mietje, toen ik vorig jaar in Spanje bij de Vuelta was, was het boven de 40 graden. Heerlijk man, 40 graden. Soms wel 45 graden.
_O-.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 13:58:11 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172088989
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:56 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Voor de wedstrijd is hitte wel eerlijker dan wisselvallig weer. En zelfs met mijn huidje heb ik Utrecht overleefd :)
Was er toen niet wat gedoe met wind enzo? :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 13:58:14 #128
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172088995
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 13:55:46 Volgens verschillende buienradars gaat het rond vijven regenen in Düsseldorf. Zou betekenen dat de favorieten rijden in de regen. reageer retweet
pi_172089006
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 13:55:46 Volgens verschillende buienradars gaat het rond vijven regenen in Düsseldorf. Zou betekenen dat de favorieten rijden in de regen. reageer retweet
Oei oei oei, aanpassen die pouletjes.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 13:59:08 #130
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172089013
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:58 schreef Pino112 het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 13:55:46 Volgens verschillende buienradars gaat het rond vijven regenen in Düsseldorf. Zou betekenen dat de favorieten rijden in de regen. reageer retweet
Oh nee hè.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 13:59:24 #131
194695 franklop
Fran knock
pi_172089019
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:58 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 13:55:46 Volgens verschillende buienradars gaat het rond vijven regenen in Düsseldorf. Zou betekenen dat de favorieten rijden in de regen. reageer retweet
Oei oei oei, aanpassen die pouletjes.
Jammer dat Koen Bouwman niet meedoet, anders had ik hem nu zeker opgesteld.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172089026
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 13:58 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 13:55:46 Volgens verschillende buienradars gaat het rond vijven regenen in Düsseldorf. Zou betekenen dat de favorieten rijden in de regen. reageer retweet
Oei oei oei, aanpassen die pouletjes.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:00:20 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089041
Als Thijs Zonneveld het zegt is het per definitie niet waar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:00:51 #134
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172089051
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:01:23 #135
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089067
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
:') :') :') :')

Waar staat deze foto?
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:01:33 #136
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089069
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
Heeft Erik Dekker dit in elkaar geknutseld?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172089073
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
:D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:01:49 #138
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172089078
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:01 schreef Pino112 het volgende:

[..]

:') :') :') :')

Waar staat deze foto?
Bij de NOS :)

http://nos.nl/tour/livebl(...)-tour-de-france.html
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:01:56 #139
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172089080
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ging even uitzoeken of je hier een leuk grapje mee wilde maken en het bewerkt had.

Maar godverdomme man
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:02:13 #140
194695 franklop
Fran knock
pi_172089088
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:01 schreef Pino112 het volgende:

[..]

:') :') :') :')

Waar staat deze foto?
Liveblog
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:02:16 #141
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172089090
Net efkes anges
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:03:12 #142
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172089116
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:01 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik ging even uitzoeken of je hier een leuk grapje mee wilde maken en het bewerkt had.

Maar godverdomme man
Precies wat ik deed toen ik het iemand zag posten op een ander forum. En ook precies mijn reactie.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:03:23 #143
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089119
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:02 schreef franklop het volgende:

[..]

Liveblog
Dank.

Briljant. Kan zo in het NOS/Studio Sport-topic. Die was er ooit ook speciaal voor de Tour toch.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:03:36 #144
194695 franklop
Fran knock
pi_172089124
quote:
Hou ons op de hoogte van het weer
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:03:45 #145
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089131
De NOS is een sociale werkplaats.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:04:15 #146
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089142
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De NOS is een sociale werkplaats.
FOK! ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:04:39 #147
194695 franklop
Fran knock
pi_172089153
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De NOS is een sociale werkplaats.
Ik werk sinds vandaag voor de NOS

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172089163
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

FOK! ook.
Bij de NOS krijg je er nog voor betaald.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:05:10 #149
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089166
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

FOK! ook.
Hier wordt anders nooit gewerkt en sociaal zou ik het ook niet willen noemen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:05:16 #150
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172089172
Maar ze hebben dus én Gesink aangemerkt als grote favoriet én pakken dan niet een foto van Quintana ;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:05:58 #151
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089187
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:05 schreef Tagliano het volgende:
Maar ze hebben dus én Gesink aangemerkt als grote favoriet én pakken dan niet een foto van Quintana ;(
En geen pijl te zien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:06:26 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089198
Valt me nog mee dat ze 'm niet Geesink noemen.

Deden ze laatst wel weer, na het NK tijdrijden geloof ik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:06:27 #153
194695 franklop
Fran knock
pi_172089199
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En geen pijl te zien.
Waar is gesink?!??!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172089203
NOS :') :') :')
pi_172089205
https://www.niederschlagsradar.de

Regen valt nog wel mee, zo te zien.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:07:03 #156
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089212
Mijn weerkaarten zeggen nog steeds langzaam wegtrekkende buien. Dus Thijs moet zijn bek houden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:07:40 #157
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172089218
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:06 schreef Felagund het volgende:
https://www.niederschlagsradar.de

Regen valt nog wel mee, zo te zien.
Lijkt wel wat nattigheid uit het Noorden te komen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:07:57 #158
194695 franklop
Fran knock
pi_172089223
Tot wanneer zouden ploegen nog startposities mogen aanpassen? Of is gisteren echt het laatste moment geweest?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 14:08:03 #159
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172089224
Godver, als ik Kung voor jan joker heb gespeeld ben ik de sjaak
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172089230
Als het echt 5 uur gaat regenen, wordt Cataldo een gevaarlijke outsider.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:08:22 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089234
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:06 schreef Felagund het volgende:
https://www.niederschlagsradar.de

Regen valt nog wel mee, zo te zien.
Ik neem aan dat jij als rasechte Duitser ergens langs het parcours staat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:08:32 #162
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089238
Zit er een Lidl vlakbij het parcours?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:08:43 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089244
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Godver, als ik Kung voor jan joker heb gespeeld ben ik de sjaak
Zolang Thijs geen .dk achter zijn naam heeft staan neem ik hem niet zo serieus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:09:57 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089265
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:08 schreef Pino112 het volgende:
Zit er een Lidl vlakbij het parcours?
https://www.lidl.de/filialen/duesseldorf/
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:12:03 #165
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089310
quote:
Kijken of de Lidl-theorie voor dit jaar werkt.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:12:40 #166
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172089321
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:08 schreef Pino112 het volgende:
Zit er een Lidl vlakbij het parcours?
pi_172089322
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:07 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Lijkt wel wat nattigheid uit het Noorden te komen.
Maar het grote gebied is om 5 uur nog niet in Düsseldorf.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172089327
Ligt het aan mij of is het parcours dit jaar erg saai wat betreft het klassement?
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_172089340
Vanmiddag allemaal baby-feestjes, vrees dat ik geen meter fietsen ga zien. :'(
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:13:47 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089347
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:12 schreef Drolflap het volgende:
Ligt het aan mij of is het parcours dit jaar erg saai wat betreft het klassement?
Ligt niet aan jou, het is inderdaad enorm kut.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172089351
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik neem aan dat jij als rasechte Duitser ergens langs het parcours staat.
Nee, had mijn vader gevraagd (die moet uit de Achterhoek komen), maar die had te weinig tijd. -O- Ik had weinig zin om alleen in de regen te gaan staan.

Moet eigenlijk ook nog wat werken.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:14:15 #172
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089360
Mogelijke outsiders als het laat gaat regenen. Welles, Arndt, Cataldo, Swagan, Kierjenka.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:14:22 #173
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172089362

Lidl bij de start gewoon mensen
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:15:25 #174
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089382
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ligt niet aan jou, het is inderdaad enorm kut.
Vorig jaar werd Bardet tweede. Dus het kan altijd kutter.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:15:30 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172089385
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:14 schreef Mani89 het volgende:
Mogelijke outsiders als het laat gaat regenen. Welles, Arndt, Cataldo, Swagan, Kierjenka.
Jesus Herrada.
pi_172089391
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
W.
T.
F.
pi_172089393
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:14 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Lidl bij de start gewoon mensen
_O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:16:07 #178
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172089403
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Vorig jaar werd Bardet tweede. Dus het kan altijd kutter.
Ik was dat alweer vergeten tot ik het vandaag in de krant las.
pi_172089405
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ligt niet aan jou, het is inderdaad enorm kut.
Maar twee aankomsten fatsoenlijk bergop, wat hebben ze gebruikt tijdens het bedenken van het parcours...
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:16:21 #180
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172089409
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:14 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Lidl bij de start gewoon mensen
Dafne vindt dit leuk
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:16:23 #181
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089410
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik was dat alweer vergeten tot ik het vandaag in de krant las.
Ik ook. Ik schrok er bijna van.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172089426
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:16 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dafne vindt dit leuk
Die is meer van de groentes toch?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172089446
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:14 schreef Mani89 het volgende:
Mogelijke outsiders als het laat gaat regenen. Welles, Arndt, Cataldo, Swagan, Kierjenka.
Nietes.
pi_172089451
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:00 schreef heywoodu het volgende:
[ afbeelding ]
:D _O- _O_
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:18:01 #185
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089452
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:15 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Vorig jaar werd Bardet tweede. Dus het kan altijd kutter.
Nog altijd beter dan die Peraud met z'n schuine bakkes op het podium.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:18:41 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172089465
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:14 schreef Mani89 het volgende:
Mogelijke outsiders als het laat gaat regenen. Welles, Arndt, Cataldo, Swagan, Kierjenka.
Volgens Buienradar rijdt Kiriyenka ook in de regen, dus dat wordt dan weer lastig.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:18:53 #187
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089470
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nog altijd beter dan die Peraud met z'n schuine bakkes op het podium.
Ja, die horrortour was ik ook al bijna weer vergeten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:19:21 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089479
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:16 schreef Drolflap het volgende:

[..]

Maar twee aankomsten fatsoenlijk bergop, wat hebben ze gebruikt tijdens het bedenken van het parcours...
Koers mag niet te hard zijn, want ze willen de strijd om het geel lang spannend houden.

Dat is het idee, maar slaat natuurlijk helemaal nergens op.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:19:27 #189
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172089481
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik was dat alweer vergeten tot ik het vandaag in de krant las.
En dan zijn er ook wieltjesplakkers (waar R_R fan van is) die angstvallig hun negende plek beschermen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:20:13 #190
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:20:16 #191
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172089492
Dat Bardet tweede was kan ik me ook totaal niet meer herinneren eigenlijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:21:05 #192
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172089502
quote:
14s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:03 schreef franklop het volgende:

[..]

Hou ons op de hoogte van het weer
momenteel droog. Asfalt wel nog vochtig. Werden hier vantevoren nog wat takken van de bomen gekapt ivm tv beelden. Dat leverde in Limburg tijdens het WK nog een rel op
Net efkes anges
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 14:21:08 #193
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172089504
Bardet 2e vond ik juist prima, leuke aanvallende renner en AG2R sowieso _O_

Péraud die 2e werd was wel chanant
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:21:24 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089512
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:19 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En dan zijn er ook wieltjesplakkers (waar R_R fan van is) die angstvallig hun negende plek beschermen
Smaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:21:56 #195
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172089525
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Smaad.
Louter even je scherpte testen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:22:00 #196
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089527
In dat jaar won Blel K3 nog een bergetappe.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172089538
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:21 schreef Mexicanobakker het volgende:
Bardet 2e vond ik juist prima, leuke aanvallende renner en AG2R sowieso _O_

Péraud die 2e werd was wel chanant
mee eens. Bardet _O_

Had het ook zeker niet gestolen met die fraaie ritzege naar de Mont Blanc.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:23:08 #198
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172089554

Prins Albert loopt ook weer te fangirlen
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:24:53 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089590
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:23 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Prins Albert loopt ook weer te fangirlen
Prins Albert heeft echt zo'n grandioos boerenkoolhoofd. Ik moet altijd onbedaarlijk hard lachen om die man.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172089635
quote:
"Voor mij is Chris Froome de grote favoriet", zegt verslaggever Han Kock. Radioverslaggever Gio Lippens twijfelt: "Hij is, denk ik, niet meer zo goed als hij was. En eigenlijk hoop ik dat ook wel een beetje, want de manier waarop hij zijn Tours won, heeft mij niet echt kunnen opwinden."
:') Froome heeft juist vorig jaar leuk gekoerst met zijn afdaling en waaierrijden ^O^
pi_172089645
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:19 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En dan zijn er ook wieltjesplakkers (waar R_R fan van is) die angstvallig hun negende plek beschermen
Ja. Louis Meintjes enzo.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:28:33 #202
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_172089693
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Koers mag niet te hard zijn, want ze willen de strijd om het geel lang spannend houden.

Dat is het idee, maar slaat natuurlijk helemaal nergens op.
gaat gewoon om geld. Aankomstplaatsen in steden betalen miljoenen. Bergtoppen, daar valt minder geld te rapen.

Maar soms doen ze er idd om. Dan rijdt je naar Luik, en maak je er een sprintrit van :'(
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:30:08 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089736
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:28 schreef Beregd het volgende:

[..]

gaat gewoon om geld. Aankomstplaatsen in steden betalen miljoenen. Bergtoppen, daar valt minder geld te rapen.

Maar soms doen ze er idd om. Dan rijdt je naar Luik, en maak je er een sprintrit van :'(
Nouja, de aankomsten bergop zijn niet voor niets altijd in skidorpjes. Daar valt over het algemeen wel wat te rapen.

Maar Chambery is wel typisch een voorbeeld van een rit die is verneukt omwille van keiharde euro's.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:30:29 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172089743
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:28 schreef Beregd het volgende:

[..]

gaat gewoon om geld. Aankomstplaatsen in steden betalen miljoenen. Bergtoppen, daar valt minder geld te rapen.

Maar soms doen ze er idd om. Dan rijdt je naar Luik, en maak je er een sprintrit van :'(
Terwijl Luik een schitterende stad is waar je een prachtig klimmetje uit kan zetten, een genot voor het oog.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:30:42 #205
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_172089751
Het is klaarblijkelijk nog niet overdreven druk langs het parcours.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_172089764
quote:
Verraderlijk glad
Volgens onze man ter plekke zijn verschillende renners al tegen de grond gegaan tijdens hun verkenning. Het gladde wegdek kan straks dus mogelijk een sleutelrol spelen, al droogt het nu wel wat op.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:31:47 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089778
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:19 schreef Tagliano het volgende:

[..]

En dan zijn er ook wieltjesplakkers (waar R_R fan van is) die angstvallig hun negende plek beschermen
Zo zijn er ook Bora coureurs die hun 17de plek verdedigen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 14:33:24 #208
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172089815
De bus van Lotto Sjumbo heeft pech

Zal een Renault motor in zitten denk ik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:33:57 #209
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089832
Buchmann gaat deze Tour ook weer een fantastische Francis de Greef imitatie doen. Kutploeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:34:27 #210
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089848
Er komt nu opeens wel weer serieuze regen aan trouwens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:35:55 #211
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089885
Roglic en Jos hadden beter toch niet zo dicht bij elkaar kunnen starten, als het nou wel hard regent hebben ze er allebei last van.
pi_172089896
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:30 schreef Dwersdriever het volgende:
Het is klaarblijkelijk nog niet overdreven druk langs het parcours.
denk dat de weersvoorspelling voor vandaag in de afgelopen week daar grotendeels voor gezorgd heeft. Ik heb besloten om niet te gaan, omdat ze heel de week achterlijk veel regen voorspelden voor vandaag in Dusseldorf.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:37:01 #213
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_172089917
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nouja, de aankomsten bergop zijn niet voor niets altijd in skidorpjes. Daar valt over het algemeen wel wat te rapen.

Maar Chambery is wel typisch een voorbeeld van een rit die is verneukt omwille van keiharde euro's.
idd. In de dauphine stopten ze vlak na de afdaling van mont du chat, veel beter.

Dan maak je iedereen enthousiast over de herintroductie van die klim...
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:37:02 #214
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089918
Ontstaan in een uur uit het niets weer regenbuien.


Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172089934
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wie? Wie? Wie? ;(
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:37:35 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089939
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:35 schreef Pino112 het volgende:
Roglic en Jos hadden beter toch niet zo dicht bij elkaar kunnen starten, als het nou wel hard regent hebben ze er allebei last van.
Welke mongolen zijn er tijdens de Tour ploegleider?

Nico 'hop hop hop' Verhoeven natuurlijk, maar is Jan Boven er ook? Want dan zou dit wel meteen te verklaren zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:37:59 #217
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172089948
Ook vroege starters hebben gelukkig last van natte wegen. Ga iig mijn pouletjes niet overhoop gooien.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:38:15 #218
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089961
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke mongolen zijn er tijdens de Tour ploegleider?

Nico 'hop hop hop' Verhoeven natuurlijk, maar is Jan Boven er ook? Want dan zou dit wel meteen te verklaren zijn.
Iemand met een grandioos boerenkoolhoofd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:38:21 #219
194695 franklop
Fran knock
pi_172089964
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke mongolen zijn er tijdens de Tour ploegleider?

Nico 'hop hop hop' Verhoeven natuurlijk, maar is Jan Boven er ook? Want dan zou dit wel meteen te verklaren zijn.
Movistar,BMC, etc etc doen precies hetzelfde. Weersverwachting was gisteren anders ;)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 14:38:59 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172089977
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:37 schreef Van_Poppel het volgende:
Ook vroege starters hebben gelukkig last van natte wegen. Ga iig mijn pouletjes niet overhoop gooien.
Dus dit. Tis niet alsof het nu lekker fietst
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 14:39:00 #221
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172089978
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke mongolen zijn er tijdens de Tour ploegleider?

Nico 'hop hop hop' Verhoeven natuurlijk, maar is Jan Boven er ook? Want dan zou dit wel meteen te verklaren zijn.
Zeeman is er ook dacht ik, voor de sprinttrein. Het zijn er altijd twee toch die mee gaan?
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:39:06 #222
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172089980
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:38 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Iemand met een grandioos boerenkoolhoofd.
Is Willem-Alexander de nieuwe ploegleider?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:39:42 #223
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_172089997
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:36 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

denk dat de weersvoorspelling voor vandaag in de afgelopen week daar grotendeels voor gezorgd heeft. Ik heb besloten om niet te gaan, omdat ze heel de week achterlijk veel regen voorspelden voor vandaag in Dusseldorf.
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:36 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

denk dat de weersvoorspelling voor vandaag in de afgelopen week daar grotendeels voor gezorgd heeft. Ik heb besloten om niet te gaan, omdat ze heel de week achterlijk veel regen voorspelden voor vandaag in Dusseldorf.
Dat zal inderdaad wel.

Op de NOS-blog wel een foto van een groepje Poolse fans. Volgens die blog is het overigens juist weer wel gezellig druk.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:39:43 #224
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172089998
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is Willem-Alexander de nieuwe ploegleider?
Ik wilde hier natuurlijk Frans Maassen horen. Al zou spruitjeshoofd misschien toch toepasselijker zijn geweest.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:40:59 #225
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090036
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:36 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

denk dat de weersvoorspelling voor vandaag in de afgelopen week daar grotendeels voor gezorgd heeft. Ik heb besloten om niet te gaan, omdat ze heel de week achterlijk veel regen voorspelden voor vandaag in Dusseldorf.
En ik wil liever niet overreden worden door een vrachtwagen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:41:11 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090043
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:39 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik wilde hier natuurlijk Frans Maassen horen. Al zou spruitjeshoofd misschien toch toepasselijker zijn geweest.
Frans Maassen kijkt altijd alsof hij net aan een infuus met citroenwater heeft gelegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:41:44 #227
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172090054
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:30 schreef Dwersdriever het volgende:
Het is klaarblijkelijk nog niet overdreven druk langs het parcours.
klopt. Na de finish staat het nog geen 2 rijen dik
Net efkes anges
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:42:32 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090069
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:39 schreef Dwersdriever het volgende:

[..]

[..]

Dat zal inderdaad wel.

Op de NOS-blog wel een foto van een groepje Poolse fans. Volgens die blog is het overigens juist weer wel gezellig druk.
Volgens de NOS was het ook ooit druk bij een of andere bijeenkomst van Wilders terwijl er toen meer journalisten dan mensen waren.

#werkenbijdenos
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:44:05 #229
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172090109
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgens de NOS was het ook ooit druk bij een of andere bijeenkomst van Wilders terwijl er toen meer journalisten dan mensen waren.

#werkenbijdenos
Jij vindt journalisten geen mensen :{
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:44:49 #230
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090123
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgens de NOS was het ook ooit druk bij een of andere bijeenkomst van Wilders terwijl er toen meer journalisten dan mensen waren.

#werkenbijdenos
Het zit diep.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172090127
TourDeJose twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 14:43:22 We beginnen op de Eurosport Player en vanaf 16u zijn we op Eurosport https://t.co/lNT3fmQaN0 #TDF reageer retweet
Eurosport begint lekker op de player _O_
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:45:19 #232
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090133
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:44 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Jij vindt journalisten geen mensen :{
Als je hetzelfde beroep uitoefent als Ray Kerckhoffs ben je geen mens inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:45:38 #233
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172090139
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als je hetzelfde beroep uitoefent als Ray Kerckhoffs ben je geen mens inderdaad.
Hier zit wel wat in
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:45:41 #234
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_172090141
RGUpdate twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 14:42:59 Sure we enjoy our pre-race meal these days! 🤣Jos during his last check of the TT parcours. https://t.co/8ZdRJLQEnX reageer retweet
Djos in volle voorbereiding
Wat doe ik hier?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:47:36 #235
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090184
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:44 schreef wimderon het volgende:
TourDeJose twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 14:43:22 We beginnen op de Eurosport Player en vanaf 16u zijn we op Eurosport https://t.co/lNT3fmQaN0 #TDF reageer retweet
Eurosport begint lekker op de player _O_
Hier staat 'ie al aan, zin in!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:47:42 #236
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090186
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:45 schreef tdrone het volgende:
RGUpdate twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 14:42:59 Sure we enjoy our pre-race meal these days! 🤣Jos during his last check of the TT parcours. https://t.co/8ZdRJLQEnX reageer retweet
Djos in volle voorbereiding
[ afbeelding ]
Virtual porno lijkt mij echt fantastisch.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172090189
Prettende tour allen
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:48:00 #238
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090193
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Hier staat 'ie al aan, zin in!
Is er Skeletor voor?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 14:48:58 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090216
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Is er Skeletor voor?
Was het maar zo'n feest. Hebben ze de rechten niet voor trouwens. Sukkels.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:49:03 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172090219
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:47 schreef Joezi het volgende:
Prettende tour allen
Je krijgt de groeten van Koffieplanter.
pi_172090236
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Je krijgt de groeten van Koffieplanter.
Gaat hij dit lang volhouden denk je?
pi_172090282
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gaat hij dit lang volhouden denk je?
Doet hij niet mee deze tour?
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 14:52:56 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090299
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:51 schreef Joezi het volgende:

[..]

Doet hij niet mee deze tour?
Geschorst vanwege onregelmatigheden in zijn bloedpaspoort.

Heb je wel vaker bij die Colombiaantjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172090447
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Geschorst vanwege onregelmatigheden in zijn bloedpaspoort.

Heb je wel vaker bij die Colombiaantjes.
Heb ik een rel gemist
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:59:58 #245
194695 franklop
Fran knock
pi_172090449
Sterren.nl Extra nu op NLD1.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:01:00 #246
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_172090473
ARD is begonnen.
sig verwijderd door FA
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:02:17 #247
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_172090504
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 10:22 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

_O_
Het is een van de absolute klassiekers. De Tourflits is ook geniaal. Ik luister nog steeds veel omdat ik in de auto zit tijdens veel etappes en videostreamen niet echt verstandig is achter het stuur.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_172090516
Sjoerdgod
pi_172090539
quote:
18s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:02 schreef Joezi het volgende:
Sjoerdgod
Sjoerd Pleijsier?
pi_172090570
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 15:03:36 Het is begonnen te miezeren aan de finish. De regen gaat grote rol spelen in de uitslag vandaag. reageer retweet
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:06:02 #251
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172090571
Waar is Koffieplanter?

Kunnen we hem met een pijl aangeven?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172090583
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:04 schreef wimderon het volgende:

[..]

Sjoerd Pleijsier?
van Ramshorst, oud klasgenootje, zo zie je dat gepeste jongens het heel ver kunnen schoppen
pi_172090614
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:06 schreef Joezi het volgende:

[..]

van Ramshorst, oud klasgenootje, zo zie je dat gepeste jongens het heel ver kunnen schoppen
En zelfs een relatie kunnen krijgen met Dionne Stax, dat is natuurlijk veel indrukwekkender _O_
pi_172090616
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:06 schreef Joezi het volgende:

[..]

van Ramshorst, oud klasgenootje, zo zie je dat gepeste jongens het heel ver kunnen schoppen
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 15:08:23 #255
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090620
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:06 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 15:03:36 Het is begonnen te miezeren aan de finish. De regen gaat grote rol spelen in de uitslag vandaag. reageer retweet
Werkt Thijs bij Ziggo tegenwoordig?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 15:08:32 #256
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172090625
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:06 schreef Joezi het volgende:

[..]

van Ramshorst, oud klasgenootje, zo zie je dat gepeste jongens het heel ver kunnen schoppen
Sjoerd heeft het zelfs tot in het broekje van Dionne geschopt.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 15:08:58 #257
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090635
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:08 schreef Marcoss het volgende:

[..]

En zelfs een relatie kunnen krijgen met Dionne Stax, dat is natuurlijk veel indrukwekkender _O_
Iedereen kan een relatie krijgen met Dionne, de slet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 15:09:24 #258
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090647
RIP Sporza
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Forum Admin / PR zaterdag 1 juli 2017 @ 15:09:25 #259
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172090648
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Iedereen kan een relatie krijgen met Dionne, de slet.
ZO DAN
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:09:29 #260
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172090650
hee, de Israel reclame is ook al op de NOS
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:09:34 #261
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172090654
Het miezert ondertussen in Düsseldorf
Net efkes anges
  Forum Admin / PR zaterdag 1 juli 2017 @ 15:10:11 #262
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172090660
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:09 schreef Sjoerd102 het volgende:
Het miezert ondertussen in Düsseldorf
Bedankt Thijs
pi_172090665
jaaaa, we gaan los op Sporza
pi_172090675
RENAAT _O_
pi_172090676
RENAAT WE HEBBEN JE GEMIST
pi_172090677
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:09 schreef Sjoerd102 het volgende:
Het miezert ondertussen in Düsseldorf
het asfalt ligt er nu nog relatief droog bij?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:11:01 #267
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172090681
quote:
18s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:02 schreef Joezi het volgende:
Sjoerdgod
dank u
Net efkes anges
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 15:11:07 #268
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090684
Eeeen daar is Wuyts, *zap
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:11:11 #269
194695 franklop
Fran knock
pi_172090686
Renaat *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 15:11:23 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090689
Sporza O+
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172090690
quote:
lol hij heeft ook eens de gouden Balkenende gewonnen, als imitator van Huub van der Lubbe, helaas geen beelden van volgens mij, was met jack spijkerman
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:11:26 #272
194695 franklop
Fran knock
pi_172090691
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:11 schreef heywoodu het volgende:
Eeeen daar is Wuyts, *zap
Boonen doet niet mee. Dus kan prima
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172090697
So it begins!!!

pi_172090708
Herman _O_
  Forum Admin / PR zaterdag 1 juli 2017 @ 15:12:19 #275
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172090711
Ik ben ook ooit eens in Düsseldorf geweest. Kan me er geen kut meer van herinneren.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:12:27 #276
194695 franklop
Fran knock
pi_172090715
Team Sky is de beste *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 15:13:24 #277
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172090731
JAAA THIJS
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:13:33 #278
194695 franklop
Fran knock
pi_172090737
Jongerentrui zal dit jaar top te herkennen zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:13:36 #279
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172090738
Sunfieldgod
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:13:40 #280
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172090740
Thijs _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 15:13:57 #281
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172090744
Mensen die naar de NOS kijken. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zaterdag 1 juli 2017 @ 15:14:15 #282
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172090749
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mensen die naar de NOS kijken. :')
pi_172090751
Elie _O_
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:08 #284
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172090768
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mensen die naar de NOS kijken. :')
Ik trek mij hier niets van aan. :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:12 #285
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172090769
Thijs staat symbolisch met een paraplu commentaar te geven. Alles voor het verhaal.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:13 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090770
Goeie reis allemaal!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:20 #287
333483 Aguero
oooooooo
pi_172090772
We zijn begonnen.
Citius, Altius, Fortius.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:21 #288
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090774
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:15 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik trek mij hier niets van aan. :)
Zoals het hoort.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:23 #289
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172090775
WE ZIJN LOS
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Forum Admin / PR zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:33 #290
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172090781
Parijs is nog ver
  FOK!fotograaf zaterdag 1 juli 2017 @ 15:15:50 #291
842 Zorro
Z
pi_172090787
Hierbij verklaar ik de Tour de France 2017 voor geopend *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172090789
Zou onze Jos Uran in gaan halen?
pi_172090790
#teamnos, voor de echte wielerliefhebbers, sporza is voor de paupers!
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:15 #294
335263 freaky40
pi_172090796
De onvermijdelijke 'allesweter' Thijs er weer bij...het worden 3 lange weken...
Allemaal cabaretteketet!
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:18 #295
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_172090798
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:14 schreef TheArt het volgende:
Elie _O_
Mijn adoptierenner. _O_

Jarig vandaag. B:)B
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_172090800
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:15 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Thijs staat symbolisch met een paraplu commentaar te geven. Alles voor het verhaal.
De meesten toeschouwers doen dat dan ook symbolisch?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:39 #298
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172090808
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:11 schreef Joezi het volgende:

[..]

lol hij heeft ook eens de gouden Balkenende gewonnen, als imitator van Huub van der Lubbe, helaas geen beelden van volgens mij, was met jack spijkerman
Dat nummer is wel goed _O_
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:39 #299
194695 franklop
Fran knock
pi_172090809
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:16 schreef freaky40 het volgende:
De onvermijdelijke 'allesweter' Thijs er weer bij...het worden 3 lange weken...
Marijn er ook nog bij?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:49 #300
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172090812
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 15:15 schreef wimderon het volgende:
Zou onze Jos Uran in gaan halen?
Colombianen zijn geen regen of kou gewend, die is al blij als hij levend de finish haalt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172090813
Kantsellaara
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 15:16:54 #302
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172090814
Het is Küng, Thijs, niet Kung.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')