abonnement Unibet Coolblue
pi_171990948
Hallo allemaal,

Ik ben zelf 30+'er. Ik merk dat het gemak tegenwoordig de mens wel dient. Ik probeer 4 dagen in de week te koken (2 dagen een blik soep en brood, 1 dag frituur of pizza). Nu heb ik geen kinderen, maar toch ben ik gek op het zelf maken van gehaktballen.
Hoe is dat bij de 40+'ers? Hebben jullie kids die er gek op zijn, of maak je ze ook op jezelf of voor je partner?
De gehaktbal is natuurlijk tijdloos, maar ik merk dat de gehaktbal bezig is aan een comeback. Niet die gore truckersballen die je in de supermarkt haalt, maar de echte verse bal uit jus. Heeft dat ook jullie voorkeur?

Groetjes, Monopoly
  dinsdag 27 juni 2017 @ 16:09:32 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_171991572
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_171996910
Gehaktbalen koken?
pi_171996938
Braden bedoel je, in een juspan.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171997065
Tip voor TS, rol ze als als worst in deeg, 20 minuten in de oven op 220 graden en je hebt worstenbrood.
  Meest relativerende user 2022 dinsdag 27 juni 2017 @ 21:33:13 #6
357044 Budapestenaar
pi_172001745
Ik kom overal gehaktballentopics tegen 8)7
  Meest relativerende user 2022 dinsdag 27 juni 2017 @ 21:33:47 #7
357044 Budapestenaar
pi_172001768
Ik heb ze al een poos niet meer gemaakt. Moet ik eigenlijk weer eens doen. :9
  zondag 9 juli 2017 @ 00:15:52 #8
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_172283718
Een echte 40+er maakt natuurlijk niet alleen de gehaktbal zelf, maar ook het gehakt.

Herinnert u zich deze nog nog nog nog nog?

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')