Nee natuurlijk niet, mondelinge overlevering man.quote:Op woensdag 28 juni 2017 13:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Kan je dat bewijzen met een op schrift genoteerd recept van jouw oma?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Siesta & Fiesta!
Dat doet mijn moeder ook, daar heb je het natuurlijk van gekopieerd.quote:Op woensdag 28 juni 2017 13:54 schreef golfer het volgende:
Ik wijk er trouwens wel wat van af met halfom gehakt (smeuïger) en wat vooraf gefruite fijngesnipperde ui en knoflook erbij doorheen.
Hoe oud is jouw moeder?quote:Op woensdag 28 juni 2017 13:57 schreef Bramito het volgende:
Dat doet mijn moeder ook, daar heb je het natuurlijk van gekopieerd.
Dat is wel heel oudquote:Op woensdag 28 juni 2017 15:03 schreef Bramito het volgende:
[..]
Geloof het of niet, maar ouder dan jij
Met goed rundergehakt wordt het ook lekker smeuïg hoorquote:Op woensdag 28 juni 2017 13:54 schreef golfer het volgende:
Ik wijk er trouwens wel wat van af met halfom gehakt (smeuïger) en wat vooraf gefruite fijngesnipperde ui en knoflook erbij doorheen.
Puisterige fokkertjes vragen om pics van je zusje, Golfer vraagt hoe oud je moeder is..quote:Op woensdag 28 juni 2017 15:03 schreef Bramito het volgende:
[..]
Geloof het of niet, maar ouder dan jij
Beetje foelie d'rin Piet?quote:Op woensdag 28 juni 2017 15:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Puisterige fokkertjes vragen om pics van je zusje, Golfer vraagt hoe oud je moeder is..
Bij een gehaktbal draai ik net zo lief vers nootmuskaat erdoor.quote:
quote:Op woensdag 28 juni 2017 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij een gehaktbal draai ik net zo lief vers nootmuskaat erdoor.
Wat komijn en fenegrik vind ik ook erg lekkerquote:Op woensdag 28 juni 2017 18:36 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ik gebruik wel foelie trouwens, en een beetje korianderzaaf, witte peper en als ik er zin in heb dan pureer ik een uitje of wat knoflook voor erin.
Beetje mediterraan (Aziatische kant)quote:Op woensdag 28 juni 2017 18:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat komijn en fenegrik vind ik ook erg lekker
Vind je? Beide worden hier bv in kaas verwerkt, fenegriek ook als fungicide trouwens in de landbouwquote:Op woensdag 28 juni 2017 18:50 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Beetje mediterraan (Aziatische kant)
Ja, ik vind fenegriek in geitenkaas lekker. Maar je vindt het (net als komijn) toch wel heel veel in de Maghreb en Levant. Die een beetje komijn in je tomatensaus en het is Maroc.quote:Op woensdag 28 juni 2017 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind je? Beide worden hier bv in kaas verwerkt, fenegriek ook als fungicide trouwens in de landbouw
Soit, doe er geelwortel en peper bij en je hebt een kerriepoeder.quote:Op woensdag 28 juni 2017 19:02 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ja, ik vind fenegriek in geitenkaas lekker. Maar je vindt het (net als komijn) toch wel heel veel in de Maghreb en Levant. Die een beetje komijn in je tomatensaus en het is Maroc.
Yup.. En wat lavas...quote:Op woensdag 28 juni 2017 19:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Soit, doe er geelwortel en peper bij en je hebt een kerriepoeder.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |