abonnement Unibet Coolblue
  maandag 26 juni 2017 @ 19:16:10 #1
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171970641
Deel hier je romantische ervaringen met baklava. Heb je het ooit geproefd? Wat vind je ervan? Hoe heb je het ontdekt? etc.

Wat is Baklava (voor de Nederlandse boeren):
Baklava (Grieks: Μπακλαβάς; Azerbeidzjaans: Paxlava; Arabisch: ‏ بقلاوة, baqlāwaḧ; Armeens: փախլավա ,pʼaḫlawa Turks: baklava) is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in landen van de Balkan tot het Midden-Oosten. In België en Nederland wordt het geserveerd als dessert in Griekse en Turkse restaurants. :)
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171970657
De vloer was toch lava?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_171970719
Heerlijk! Eet het wel wat minder tegenwoordig omdat ik niet meer zo'n zoetekauw ben.
Moeten zij weten
pi_171970818
Voor mensen omgeving Rotterdam die Turkse baklava willen kopen/uitproberen, kan ik Antep (zie antep.nl) van harte aanraden. Hoge(re) prijs dan bij bijvoorbeeld een bakkerij of zo, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Heerlijk.

Verder: walnoten > pistache.

#teamwalnoten
  maandag 26 juni 2017 @ 19:24:49 #5
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171970893
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:21 schreef zarGon het volgende:
Voor mensen omgeving Rotterdam die Turkse baklava willen kopen/uitproberen, kan ik Antep (zie antep.nl) van harte aanraden. Hoge(re) prijs dan bij bijvoorbeeld een bakkerij of zo, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Heerlijk.

Verder: walnoten > pistache.

#teamwalnoten
In antep (van stad gaziantep) baklava kopen maar dan teamwalnoot zijn. :')
Na de VS en Iran is Turkije de grootste exporteur in pistachenoten en ze komen voornamelijk allemaal uit Gaziantep. Die stad is 1 en al pistache. https://nl.wikipedia.org/wiki/Gaziantep_(stad)#Economie
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171970910
Toen ik nog werkte, werden wij hier jaarlijks op getrakteerd door onze Turkse collega.
Wel lekker maar mierzoet.
Persoonlijk vond ik het vooral smaken naar een combinatie van appelflappen en oliebollen.
Heel zoet en heel vet.
pi_171970929
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:24 schreef _--_ het volgende:

[..]

In antep (van stad gaziantep) baklava kopen maar dan teamwalnoot zijn. :')
Leer lezen.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:28:21 #8
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171970981
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:26 schreef zarGon het volgende:

[..]

Leer lezen.
Naam antep komt van Gaziantep. antep is een afkorting. :')
Dat het de winkel is boeit me vrij weinig.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 19:31:54 #9
396386 sturmpie
for night & nature
pi_171971074
baklavan = aubergine
in 't Pools

ik ken baklava wel, heb ik ooit gegeten via 'n bulgaars meisje, haar moeder had 't gemaakt. smaakte echt lekker, hartig.
vrede, voedsel, vrijheid, veiligheid, vooruitgang
pi_171971103
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:28 schreef _--_ het volgende:

[..]

antep is een afkorting. :')
Nee.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:33:41 #11
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971120
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:32 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nee.
Amina koydum dat is het wel gewoon.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 19:34:12 #12
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971136
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:32 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nee.
quote:
Gaziantep of Antep is een stad in het zuidoosten van Turkije.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171971152
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

Amina koydum dat is het wel gewoon.
Zoek even op wat een "afkorting" is, göt.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:35:09 #14
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971164
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:34 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zoek even op wat een "afkorting" is, göt.
göt :') baska birsey dusunemedin mi :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 19:35:41 #15
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971176
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:34 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zoek even op wat een "afkorting" is, göt.
Tevens ben je nu een beetje bijdehand aan het doen. ;(
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171971192
Ik ben voor pistache. Maar met walnoten is ook best lekker.

Moeilijkste is dat het deeg toch luchtig is, ondanks alle plak en zoetigheid. Als dat goed gedaan is, heb je een goede bakker te pakken.
Whatever...
pi_171971232


Plaatje dan maar.
Baklava. Niks anders dan bladerdeeg met een hoop marsepein of die andere mierzoete stof.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:39:32 #18
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971282
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:37 schreef Hiddendoe het volgende:
[ afbeelding ]

Plaatje dan maar.
Baklava. Niks anders dan bladerdeeg met een hoop marsepein of die andere mierzoete stof.
Siroop...
Het is duidelijk dat het of lang geleden is dat je het hebt gehad of je hebt het van een nepturk gehad. :)
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171971304
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:37 schreef Hiddendoe het volgende:
[ afbeelding ]

Plaatje dan maar.
Baklava. Niks anders dan bladerdeeg met een hoop marsepein of die andere mierzoete stof.
Dus?
Moeten zij weten
pi_171971317
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:40 schreef H0D3NPYL het volgende:

[..]

Dus?
Geen verschil met onze banketletters.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:41:43 #21
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971341
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:40 schreef Hiddendoe het volgende:

[..]

Geen verschil met onze banketletters.
Die hebben pistachenoten?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 19:42:23 #22
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971355
Sorry hoor maar je spuit allemaal onzin uit.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171971387
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:39 schreef _--_ het volgende:

[..]

Siroop...
Het is duidelijk dat het of lang geleden is dat je het hebt gehad of je hebt het van een nepturk gehad. :)
Griekse is ook prima hoor o|O
Whatever...
pi_171971402
De eerste paar happen zijn het smakelijkst, daarna is het wel welletjes.
  maandag 26 juni 2017 @ 19:47:04 #25
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171971440
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:45 schreef WammesWaggel het volgende:
De eerste paar happen zijn het smakelijkst, daarna is het wel welletjes.
Happen??

Je eet 1 stukje.. ter grootte van 2x5 cm ofzo..
Of hooguit twee stukjes... Je eet geen hele bakplaat leeg... :D :')
pi_171971448
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:45 schreef WammesWaggel het volgende:
De eerste paar happen zijn het smakelijkst, daarna is het wel welletjes.
Dit ja.
Moeten zij weten
  maandag 26 juni 2017 @ 19:51:14 #27
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171971516
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:45 schreef WammesWaggel het volgende:
De eerste paar happen zijn het smakelijkst, daarna is het wel welletjes.
Het is inderdaad best zwaar.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171971558
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:16 schreef _--_ het volgende:
Deel hier je romantische ervaringen met baklava. Heb je het ooit geproefd? Wat vind je ervan? Hoe heb je het ontdekt? etc.

Wat is Baklava (voor de Nederlandse boeren):
Baklava (Grieks: Μπακλαβάς; Azerbeidzjaans: Paxlava; Arabisch: ‏ بقلاوة, baqlāwaḧ; Armeens: փախլավա ,pʼaḫlawa Turks: baklava) is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in landen van de Balkan tot het Midden-Oosten. In België en Nederland wordt het geserveerd als dessert in Griekse en Turkse restaurants. :)
Nu weet ik nog niet wat het is :') :')
Ik zwaai naar dieren.
pi_171972466
quote:
14s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:47 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Happen??

Je eet 1 stukje.. ter grootte van 2x5 cm ofzo..
Of hooguit twee stukjes... Je eet geen hele bakplaat leeg... :D :')
Nou ik kom uit een geslacht van peuzelaars en onze bordjes liggen wel voller dan een klein stukje. ;)
  maandag 26 juni 2017 @ 20:24:58 #30
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171972522
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:23 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Nou ik kom uit een geslacht van peuzelaars en onze bordjes liggen wel voller dan een klein stukje. ;)
Het is dessert... Pas als ik geen pap meer kan zeggen en zo rond ben als een tonnetje gaat er nog net 1 stukje in...
Dan is baklava ook op zn best vind ik.. :Y
pi_171972579
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:41 schreef _--_ het volgende:

[..]

Die hebben pistachenoten?
Ik heb ze nooit geproefd in de baklava.
  maandag 26 juni 2017 @ 20:29:47 #32
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171972680
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:26 schreef Hiddendoe het volgende:

[..]

Ik heb ze nooit geproefd in de baklava.
Meestal ligt het er ook geraspt/gemalen op..

  maandag 26 juni 2017 @ 20:31:18 #33
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171972721
quote:
14s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Meestal ligt het er ook geraspt/gemalen op..

[ afbeelding ]
Mijn vriend. Jij hebt zojuist EKTE baklava gepost. Zoiets als op de foto vind je niet snel in nederland en dat is best jammer...
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171972770
quote:
14s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:24 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Het is dessert... Pas als ik geen pap meer kan zeggen en zo rond ben als een tonnetje gaat er nog net 1 stukje in...
Dan is baklava ook op zn best vind ik.. :Y
Dat begrijp ik, wij eten het veelal gewoon bij de koffie in de middag in de zomer :9
  maandag 26 juni 2017 @ 20:33:31 #35
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171972786
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:31 schreef _--_ het volgende:

[..]

Mijn vriend. Jij hebt zojuist EKTE baklava gepost. Zoiets als op de foto vind je niet snel in nederland en dat is best jammer...
Jawel joh.. genoeg zelfs.. maar dan moet je niet te benauwd zijn om eens met een Turk te praten.. Die weten waar je het moet halen... Geldt niet alleen voor baklava maar ook voor andere gerechten.. simpel maar oh zo goed..
Ook voor tips over doner of scheerschuim moet je bij ze zijn..
  maandag 26 juni 2017 @ 20:36:00 #36
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171972855
quote:
14s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:33 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Jawel joh.. genoeg zelfs.. maar dan moet je niet te benauwd zijn om eens met een Turk te praten.. Die weten waar je het moet halen... Geldt niet alleen voor baklava maar ook voor andere gerechten.. simpel maar oh zo goed..
Ik zie meestal van dat slappe troep dat ook nog eens veels te veel siroop bevat.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 20:36:35 #37
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171972871
Ik moet er van kokhalzen joh.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171972887
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:36 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ik zie meestal van dat slappe troep dat ook nog eens veels te veel siroop bevat.
[ afbeelding ]
Dat klopt, zonde zoveel siroop.
  maandag 26 juni 2017 @ 20:40:42 #39
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171972979
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:36 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ik zie meestal van dat slappe troep dat ook nog eens veels te veel siroop bevat.
[ afbeelding ]
Klopt.. het is ook wel een kunst.. maar dat is met meer dingen zo..
Banket is niet iets wat je ff makkelijk doet.. daar moet je wel wat feeling voor hebben.. maargoed dat is met doner niet anders... 1 maal de goede gehad is de andere gewoon bar slecht...
  maandag 26 juni 2017 @ 20:58:39 #40
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_171973568


#teampistache
  maandag 26 juni 2017 @ 21:02:58 #41
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171973754
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:58 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

#teampistache
_O_
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171975388
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

Amina koydum dat is het wel gewoon.
Yavas ol.
  maandag 26 juni 2017 @ 21:50:30 #43
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171975400
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 21:50 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Yavas ol.
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171975415
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:40 schreef Hiddendoe het volgende:

[..]

Geen verschil met onze banketletters.
:') :') :')
pi_171975472
Pffffffff zin man nu :{
  maandag 26 juni 2017 @ 22:00:33 #46
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171975775
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 21:50 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

:') :') :')
Negeer die gast maar. Die nepturk heeft hem bladerdeeg gegeven met siroop.

Gen baklava dus.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 26 juni 2017 @ 22:53:19 #47
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_171977446
Op baklava hoort pistache, oftewel Antep fıstığı. Heerlijk, mits je een goede hebt. Maar zoals gezegd, is 3 stukjes wel echt de max.

Geef mij maar künefe. :9~
Protège moi de mes désirs.
pi_171981168
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:31 schreef _--_ het volgende:

[..]

Mijn vriend. Jij hebt zojuist EKTE baklava gepost. Zoiets als op de foto vind je niet snel in nederland en dat is best jammer...
Bij Antep wel dus, piemol.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 05:53:13 #49
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_171981426
Veel en veel te zoet. Zeker als het echte Turkse is. Net als echt Turks Turks fruit. Zo zoet dat het niet lekker meer is :r
pi_171984747
Heerlijk O+

Ook erg lekker zijn Tumbula, soort Turkse churro's maar dan gedipt in siroop.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 11:05:58 #51
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_171984818
Naarmate ik ouder word trek ik steeds minder zoetigheid. Helaas, want dit soort spul is toch wel verrukkelijk.
And so is the past
pi_171985081
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:02 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Heerlijk O+

Ook erg lekker zijn Tumbula, soort Turkse churro's maar dan gedipt in siroop.
Tumbula. :D.

Tulumba.
pi_171985098
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

Tumbula. :D.

Tulumba.
OK ik wist niet hoe je het spelt!

Mijn Turk geeft het ook altijd als ik Tumbula zeg :')
pi_171985174
Ik kan overigens künefe van harte aanraden.



Alleen te koop bij restaurants (als dessert), want het moet vers gemaakt zijn (anders stolt de kaas).

Turkse voedsel diabetesvoedsel.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-06-2017 11:20:59 ]
pi_171986679
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:20 schreef zarGon het volgende:
Ik kan overigens künefe van harte aanraden.

[ afbeelding ]

Alleen te koop bij restaurants (als dessert), want het moet vers gemaakt zijn (anders stolt de kaas).

Turkse voedsel diabetesvoedsel.
Ik heb een flink aantal syrische vrienden die dit (en heel veel andere mierzoete) dingen maken.
Van de week heerlijke halawet el jibn gehad (die valt de ene keer ook lekkerder uit als de andere keer
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 27 juni 2017 @ 14:51:26 #56
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171989536
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:17 schreef Lilith_Immaculate het volgende:

[..]

OK ik wist niet hoe je het spelt!

Mijn Turk geeft het ook altijd als ik Tumbula zeg :')
Als ze aan je kunnen verdienen spreken Turken alle talen.. echt... :Y
In Turkije kun je je ook redden met Duits of Nederlands.. binnen een straal van een paar meter is altijd wel iemand die het verstaat.. waar je ook bent.. :P
pi_171990928
Verschrikkelijk. Veel en veel te zoet. Ik weiger altijd als het mij wordt aangeboden.
pi_171993474
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:20 schreef zarGon het volgende:
Ik kan overigens künefe van harte aanraden.

[ afbeelding ]

Alleen te koop bij restaurants (als dessert), want het moet vers gemaakt zijn (anders stolt de kaas).

Turkse voedsel diabetesvoedsel.
Ook superlekker idd :9
pi_171996531
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 15:51 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Verschrikkelijk. Veel en veel te zoet. Ik weiger altijd als het mij wordt aangeboden.
ik ook omdat ik er onpasselijk van word, zo zoet.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 19:49:20 #60
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171997613
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:20 schreef zarGon het volgende:
Ik kan overigens künefe van harte aanraden.

[ afbeelding ]

Alleen te koop bij restaurants (als dessert), want het moet vers gemaakt zijn (anders stolt de kaas).

Turkse voedsel diabetesvoedsel.
O ne? icindeki yag mi peynir mi belissiz. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_171997765
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 19:49 schreef _--_ het volgende:

[..]

O ne? icindeki yag mi peynir mi belissiz. :')
Yag?
  dinsdag 27 juni 2017 @ 19:55:15 #62
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171997853
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 19:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Yag?
yag = olie
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  dinsdag 27 juni 2017 @ 19:55:55 #63
468509 _--_
In varietate concordia
pi_171997881
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_172016609
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:21 schreef zarGon het volgende:
Voor mensen omgeving Rotterdam die Turkse baklava willen kopen/uitproberen, kan ik Antep (zie antep.nl) van harte aanraden. Hoge(re) prijs dan bij bijvoorbeeld een bakkerij of zo, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Heerlijk.

Verder: walnoten > pistache.

#teamwalnoten
Osmanli Tulumbacisi (Zuidplein) kan ik ook aanraden voor zowel baklava als tulumba. :9
pi_172035083
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 14:51 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Als ze aan je kunnen verdienen spreken Turken alle talen.. echt... :Y
In Turkije kun je je ook redden met Duits of Nederlands.. binnen een straal van een paar meter is altijd wel iemand die het verstaat.. waar je ook bent.. :P
Haha hoezo dat dan met die talen?
  donderdag 29 juni 2017 @ 13:08:55 #66
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_172041940
quote:
1s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:21 schreef zarGon het volgende:
Voor mensen omgeving Rotterdam die Turkse baklava willen kopen/uitproberen, kan ik Antep (zie antep.nl) van harte aanraden. Hoge(re) prijs dan bij bijvoorbeeld een bakkerij of zo, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Heerlijk.

Verder: walnoten > pistache.

#teamwalnoten
Antep _O_
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_172042199
Pistache is beter.
pi_172061982
Met de eetclub had een jongen een keer zelf baklava gemaakt (met walnoten). Goddelijk. Had zo in een duur restaurant geserveerd kunnen worden. Terwijl ik helemaal niet zo van de zoete meuk ben.
Somebody that I used to know
  vrijdag 30 juni 2017 @ 13:42:03 #69
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_172066653
quote:
1s.gif Op donderdag 29 juni 2017 07:56 schreef MCH het volgende:

[..]

Haha hoezo dat dan met die talen?
Heel veel lui hebben wel ergens familie of bekenden in die streken wonen en het zijn veel handelaars en mkb'ers.. tel daar het "ons kent ons" gehalte bij op en er is altijd wel iemand die je verstaat..
pi_172112647
Ik hoor altijd dat mensen na twee hapjes vol zitten en ik kan het bijna onbeperkt eten :D
  zondag 2 juli 2017 @ 15:25:49 #71
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_172114685
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 19:49 schreef _--_ het volgende:

[..]

O ne? icindeki yag mi peynir mi belissiz. :')
Je kent kunefe niet???
Protège moi de mes désirs.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 13:00:09 #72
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173360383
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 15:25 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Je kent kunefe niet???
Wat jij daar hebt is geen kunefe. De kaas die er in zit lijkt meer op kaas van diepvries pizza. :r
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 24 augustus 2017 @ 13:07:18 #73
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_173360501
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 20:31 schreef _--_ het volgende:

[..]

Mijn vriend. Jij hebt zojuist EKTE baklava gepost. Zoiets als op de foto vind je niet snel in nederland en dat is best jammer...
Gewoon bij de lokale Griek hier.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 13:07:45 #74
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173360513
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 13:07 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Gewoon bij de lokale Griek hier.
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173360729
Vroeger kocht ik voor 5 euro aan die dingen en vrat ze allemaal op (meestal gaf ik er 1 of 2 weg aan mensen die ze nooit ophadden en zich afvroegen of het echt zo lekker was). Nu eet ik ze vrijwel nooit meer, omdat ze zo ongelooflijk zoet zijn, maar ik vind ze nog wel erg lekker, dus af en toe gaat er wel eentje in.
pi_173378920
Valt O+ kadayif O+ eigenlijk ook onder de noemer baklava? Dat spul is goddelijk _O_
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_173379055
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 13:00 schreef _--_ het volgende:

[..]

Wat jij daar hebt is geen kunefe. De kaas die er in zit lijkt meer op kaas van diepvries pizza. :r
:')
En ik had de foto niet gepost.
Protège moi de mes désirs.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 09:35:45 #78
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173380274
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 07:56 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

:')
En ik had de foto niet gepost.
Nouen
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174074974
Paar dagen geleden "Kalburabastı" gekocht bij zo'n online baklava verkoper, heerlijk.
pi_174075251
Ja, nu mis ik het wonen in de stad weer. :{
  vrijdag 29 september 2017 @ 16:57:05 #81
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_174075590
#team pistache
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_174076386
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 11:20 schreef zarGon het volgende:
Ik kan overigens künefe van harte aanraden.

[ afbeelding ]

Alleen te koop bij restaurants (als dessert), want het moet vers gemaakt zijn (anders stolt de kaas).

Turkse voedsel diabetesvoedsel.
Dat ziet er lekker uit.

Ik ben trouwens voor pistache in baklava.
Whatever...
pi_174077260
Volgende week künefe en baklava in Turkije eten. :9~ :9~
Protège moi de mes désirs.
  dinsdag 3 oktober 2017 @ 11:12:15 #85
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_174160341
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 19:39 schreef _--_ het volgende:

[..]

Siroop...
Het is duidelijk dat het of lang geleden is dat je het hebt gehad of je hebt het van een nepturk gehad. :)
Siroop? Ik dacht dat het met honing werd bereid.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_174160362
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 11:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Siroop? Ik dacht dat het met honing werd bereid.
Traditioneel gezien wel, maar dat is natuurlijk vrij duur dus word siroop ook vaak gebruikt.
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  dinsdag 3 oktober 2017 @ 11:16:23 #87
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_174160427
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 11:13 schreef Aphrodyte het volgende:

[..]

Traditioneel gezien wel, maar dat is natuurlijk vrij duur dus word siroop ook vaak gebruikt.
Oké, ik dacht hooguit een combinatie van honing en suikerwater maar honing wordt vaak helemaal niet gebruikt dus? Zit er in die siroop nog iets behalve suiker en water?
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 3 oktober 2017 @ 12:45:58 #88
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174162548
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 11:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Siroop? Ik dacht dat het met honing werd bereid.
Grieken :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174173206
Ik heb een lokale afhaal-Griek die fantastische baklava maakt. Maar ook de Turkse supermarkt maakt super-baklava. Het is een van mijn favo lekkernijen.

:Y
Mon 'en!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')