abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 vrijdag 23 juni 2017 @ 15:54:16 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_171887463
Engelse clubs hebben de gewoonte om een aantal kandidaten te selecteren, met alle gegadigden over voetbal en voorwaarden te praten, waarna ze de uiteindelijke keuze bepalen. In het geval van Crystal Palace is het niet anders gegaan. De club, die in handen is van Amerikaanse investeerders, heeft gisteren bepaald dat van alle kandidaten Frank de Boer met stip op één staat en dat de onderhandelingen over een contract in Londen kunnen worden voortgezet.

Voor De Boer een mooie gelegenheid om zijn loopbaan weer nieuwe glans te geven. Een paar jaar geleden stonden Liverpool en Tottenham Hotspur voor hem in de rij, maar besloot hij om Ajax niet vroegtijdig te verlaten. Eén mislukt avontuur over de grens in Italië verder weet hij dat de voetbalwereld zijn eigen wetten kent en dat de topclubs in Engeland al niet meer om zijn handtekening vechten.

Het doet de oud-coach van Ajax weinig. Hij blijft de Premier League een ongekend aantrekkelijke competitie vinden en durft net als Ronald Koeman drie jaar geleden in te stappen bij een club die niet om de prijzen speelt. Al stond Crystal Palace een jaar geleden op Wembley voor 90.000 fans nog in de finale van de FA Cup tegen Manchester United. Wie met een goede visie en heldere aanpak indruk maakt in Engeland, komt vanzelf weer in beeld bij de grotere clubs.

http://www.telegraaf.nl/t(...)e_glans_geven__.html

Mooie club om de draad weer op te pakken. In een mooie competitie. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_171887895
Crystal Palace _O_
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')