abonnement Unibet Coolblue
pi_171856321
quote:
Er volgde enige bezinning nadat James Hodgkinson op 15 juni Republikeins Congreslid Steve Scalise uit Louisiana neerschoot op een sportveld bij Washington. Het Amerikaanse haatklimaat bereikte een culminatiepunt dat in veel lijkt op de situatie in Nederland direct voor de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002.

Politiek Den Haag en vele media demoniseerden ‘Pim’, het Amerikaanse establishment propageert de culturele verwerping van president Donald Trump. De zogenoemde progressieve media zijn in beide gevallen de gangmakers van het haatklimaat.

In een haatklimaat is de komst van een schutter een kwestie van tijd en plaats. Trump zelf wordt zwaar bewaakt, beter dan Fortuyn destijds. Hodgkinson, aanhanger van Bernie Sanders en iemand die Republikeinen intens haat, had zich flink bewapend. Hij wist waar Republikeinse Congresleden trainden voor een honkbalwedstrijd tegen Democratische collega’s. De Congresleden hadden het geluk dat er een lokale politieagent rondliep.

Opblazen
Hodgkinson was actief op sociale media. Zijn tweets lezen als die van een opgejutte activist die steeds dieper in de fuik van de haat weg zinkt. Niet verwonderlijk, want haat wordt in de Verenigde Staten net zo ruim gezaaid als in Nederland destijds tegen Fortuyn. Demonisering van de persoon verlaagt de drempel tot geweld. Progressief Amerika tapt rijkelijk uit dit vaatje:

1.Na de inhuldiging van Trump besteeg Madonna het podium in Washington tijdens een ‘Vrouwenmars’. Ze was zo boos over de verkiezing van Trump dat ze ‘het Witte Huis wilde opblazen’.

2. Cabaretier en CNN-ster Kathy Griffin poseerde onlangs met een afgesneden hoofd, in de stijl van de Islamitische Staat. Het bebloede hoofd was een evenbeeld van Donald Trump.

3.In Central Park werd tijdens het jaarlijkse gratis evenement Shakespeare in the Park deze zomer Julius Caesar uitgevoerd. Caesar wordt uiteindelijk doodgestoken, maar in deze opvoering lijkt Caesar op Donald Trump. Messteken, bloed alom. Het publiek juicht uit alle kelen. Menselijke beschaving, het is maar een dun laagje. Fareed Zakaria van CNN twitterde niettemin: ‘Julius Caesar is briljant geïnterpreteerd in het Trump-tijdperk. Een meesterstuk.’

4.MSNBC en CBS vonden dat Scalise de moordaanslag deels over zichzelf afriep wegens zijn conservatieve opinie over het homohuwelijk.

Champagnefles
De Amerikaanse politieke en culturele elite heeft Trump, zijn gezin en medewerkers vogelvrij verklaard. Trumps adviseur, Kellyanne Conway, zei onlangs: ‘Als ik word doodgeschoten, dan explodeert de helft van Twitter in opwinding en gejuich.’ Conway heeft gelijk. Als Trump wordt vermoord, klinkt er gejuich op 80 procent van de Amerikaanse mediaredacties. Eerst knalt het wapen, dan de champagnefles.

Hodgkinson is een Amerikaanse Volkert van der Graaf. Zoals bij Fortuyn effent het haatklimaat de weg voor moord. Amerikaanse haatmedia worden aangevoerd door de nieuwszenders CNN en MSNBC en het dagblad The New York Times.

De laatste probeerde de aanslag op de Republikeinse Congresleden meteen te relativeren. In een hoofdartikel stelde de krant dat het Democratische Congreslid Gabrielle Giffords in 2011 in Arizona werd neergeschoten door toedoen van Sarah Palin. Giffords raakte zwaargewond. Palin kreeg de schuld omdat zij twintig kiesdistricten had aangekruist waarop Republikeinen zich bij Congresverkiezingen in 2012 moesten concentreren. Daaronder het district van Giffords.

De dader, Jared Lee Loughner, bedreigde Giffords echter al voordat Palin de kiesdistricten had aangekruist. Er was dus geen enkel verband. The New York Times bood excuses aan; Palin zint op een proces.

Denkbeeldige moord
De Amerikaanse politiek kent ruwere zeden dan de Nederlandse. Een Amerikaanse verkiezing is eerder een bokswedstrijd dan een partijtje tikkertje, zoals in Nederland. Toch is het niveau van de politieke cultuur diep gedaald.

Stel dat Griffin niet het hoofd van Trump, maar dat van Obama als model had gekozen. Stel dat Julius Caesar niet Trump had uitgebeeld, maar Obama. Er zou een golf van verontwaardiging over de wereld zijn gegaan. En terecht.

Met het cultiveren van de denkbeeldige moord op Trump bewijst progressief Amerika dat het nog steeds niet heeft begrepen waarom Hillary Clinton verloor.
Bron

Grootste probleem blijft hierin nog altijd het beeld wat de media laat zien door zeer gekleurd nieuws te brengen. Trump fan of niet, idioot of niet, het maakt niet uit wat over die man gezegd wordt, het wordt door zijn tegenstanders geslikt als zoete koek, mits het maar negatief is, en voor waarheid aangenomen. En waarom, omdat die man in de ogen van de anti-fascisten, een fascist, een nazi, een vrouwenhater en een racist is, en dan is het in de ogen van velen gerechtvaardigd. Ik zie vaak de reactie (zo ook op FOK), dat geweld tegen nazi's geoorloofd is. Alleen het probleem zit in het feit dat iedereen met een andere mening dan in dit geval linkse media, of de anti-fascisten worden weggezet als een nazi.

Dit is een gevaarlijke ontwikkeling welke ook nog altijd "normaal" is in Nederland. Zodra het niet aansluit op de mening van één groep in de samenleving, is geweld(verheerlijking) toegestaan en dat is zorgwekkend. De media in Nederland gaat hier volgzaam in mee, waar titels zoals "30 relschoppers opgepakt bij Pegida demonstratie" de krantenkoppen sieren ziet de waarheid er altijd wat anders uit. Kijk naar de haat jegens Trump in de Nederlandse media, en ook die jegens Wilders. En mensen vinden het gegrond alleen omdat het, in Nederland dan, Wilders is.

Ik blijf het iets unieks vinden dat de anti-fascisten/linkse kliek zich het meest schuldig maken aan het feit wat die clubs enig bestaansrecht geeft, namelijk het uitsluiten van mensen, geweld gebruiken om hun mening door te voeren, en de democratie niet te respecteren.
pi_171856720
Trump is ook niet helemaal kosjer, maar de haat tegen hem is echt extreem. Zeker als je vergelijkt met een Obama, die geadoreerd werd door de pers / Hollywood, etc, terwijl de beste man gewoon oorlogsmisdaden heeft laten plegen, Patriot Act liet verlengen, veel spionage liet uitvoeren, etc. De grap is dat de huidige haat juist contraproducief zal werken; vertrouwen in de media neemt steeds verder af, en steeds meer mensen hebben door wat er gebeurd. Zie de recente 4 overwinningen voor Republikeinen in speciale verkiezingen (terwijl de Democraten soms 7x meer geld aan de race hebben uitgegeven).

-edit-

En antifascisten zijn, inderdaad, de nieuwe fascisten.
pi_171857668
quote:
Stel dat Griffin niet het hoofd van Trump, maar dat van Obama als model had gekozen. Stel dat Julius Caesar niet Trump had uitgebeeld, maar Obama. Er zou een golf van verontwaardiging over de wereld zijn gegaan. En terecht.
Hetzelfde toneelstuk heeft in 2012 precies dit gedaan, iemand die lijkt op Obama als Caesar laten spelen en vervolgens dus ook laten sterven.

Dat de schrijver dit niet weet lijkt me er toch op te duiden dat er geen 'golf van verontwaardiging' over de wereld is gegaan.

Ergo: verongelijkt huilie-topic, alle linksen zijn gemeen, wij doen zoiets niet en ze moeten altijd ons hebben.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:07:07 #4
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_171857964
quote:
2s.gif Op donderdag 22 juni 2017 13:53 schreef Ludachrist het volgende:

[...]

Ergo: verongelijkt huilie-topic, alle linksen zijn gemeen, wij doen zoiets niet en ze moeten altijd ons hebben.
Precies de reactie die Fortuyn-aanhangers ook op hun bord kregen, tot de moord plaatsvond. En daarna werd hij nog steeds verguisd.
pi_171857993
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:07 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Precies de reactie die Fortuyn-aanhangers ook op hun bord kregen, tot de moord plaatsvond. En daarna werd hij nog steeds verguisd.
Als jij het zegt, jongen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:08:55 #6
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_171858004
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 13:06 schreef NightH4wk het volgende:

De grap is dat de huidige haat juist contraproducief zal werken; vertrouwen in de media neemt steeds verder af, en steeds meer mensen hebben door wat er gebeurd. Zie de recente 4 overwinningen voor Republikeinen in speciale verkiezingen (terwijl de Democraten soms 7x meer geld aan de race hebben uitgegeven).
Precies. Mensen hebben door dat er met ze gesold wordt. Daarom neemt Trump's populariteit alleen maar toe. Ook mensen die het op punten niet met hem eens zijn, zien wel wat voor heksenjacht zich heeft ontvouwd de afgelopen maanden. De Democraten liggen op koers om in 2020 opnieuw vernederd te worden.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:12:15 #7
467293 Ijskonijn2017
Ben geen angsthaas
pi_171858075
Ik zit te wachten totdat al die Rusland onderzoekjes klaar zijn en de media nazi's op hun bek gaan. Kijken of Trump nog excuses krijgt voor deze heksenjacht. Nergens heb ik nog maar greintje bewijs gezien. (ik zit nog steeds op de beelden van die pissende hoeren te wachten)
Het zijn de The New York Times en de Washington Post die continu met nieuwe leugens komen over Trump. Uiteraard allemaal uit anonieme bronnen en niet te verifiëren verhalen. Ik heb laatst nog CNN van me TV verwijderd. Ooit een goeie zender maar nu besteden ze 80% van hun tijd aan Trumpbashing. Totaal geobsedeerd.
Ik hoop dat Trump als de onderzoeken achter de rug en hij is vrijgepleit deze 'journalisten' keihard gaat vervolgen voor laster. Ook na het presidentschap zou ik ze niet met rust laten. Hij heeft geld zat om deze hufters het leven zuur te maken. Ze mogen hier niet mee wegkomen.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:17:00 #8
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_171858159
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 12:40 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Bron

Grootste probleem blijft hierin nog altijd het beeld wat de media laat zien door zeer gekleurd nieuws te brengen. Trump fan of niet, idioot of niet, het maakt niet uit wat over die man gezegd wordt, het wordt door zijn tegenstanders geslikt als zoete koek, mits het maar negatief is, en voor waarheid aangenomen. En waarom, omdat die man in de ogen van de anti-fascisten, een fascist, een nazi, een vrouwenhater en een racist is, en dan is het in de ogen van velen gerechtvaardigd. Ik zie vaak de reactie (zo ook op FOK), dat geweld tegen nazi's geoorloofd is. Alleen het probleem zit in het feit dat iedereen met een andere mening dan in dit geval linkse media, of de anti-fascisten worden weggezet als een nazi.

Dit is een gevaarlijke ontwikkeling welke ook nog altijd "normaal" is in Nederland. Zodra het niet aansluit op de mening van één groep in de samenleving, is geweld(verheerlijking) toegestaan en dat is zorgwekkend. De media in Nederland gaat hier volgzaam in mee, waar titels zoals "30 relschoppers opgepakt bij Pegida demonstratie" de krantenkoppen sieren ziet de waarheid er altijd wat anders uit. Kijk naar de haat jegens Trump in de Nederlandse media, en ook die jegens Wilders. En mensen vinden het gegrond alleen omdat het, in Nederland dan, Wilders is.

Ik blijf het iets unieks vinden dat de anti-fascisten/linkse kliek zich het meest schuldig maken aan het feit wat die clubs enig bestaansrecht geeft, namelijk het uitsluiten van mensen, geweld gebruiken om hun mening door te voeren, en de democratie niet te respecteren.
Twee dingen:

1. Een pop van Obama is tijdens zijn bewind ook al eens opgehangen en in brand gestoken, dus wat dat betreft is die actie van Griffin niet uniek.

2. Julius Caesar wordt elk jaar opgevoerd en de hoofdrolspeler lijkt altijd op de zittende president.

Dus ja, waar hebben we het over precies? Dat Amerika een fucked up land is? Bedankt voor de input, zover waren we al.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_171858286
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:17 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Twee dingen:

1. Een pop van Obama is tijdens zijn bewind ook al eens opgehangen en in brand gestoken, dus wat dat betreft is die actie van Griffin niet uniek.

2. Julius Caesar wordt elk jaar opgevoerd en de hoofdrolspeler lijkt altijd op de zittende president.

Dus ja, waar hebben we het over precies? Dat Amerika een fucked up land is? Bedankt voor de input, zover waren we al.
Beiden punten wist ik niet, ik val ook niet over die pop. Ik val over het klimaat welke gecreëerd wordt in de samenleving zodra iemand wat rechtsere gedachten heeft. Pak de beginjaren van de PVV, als je hier op FOK uitkwam dat je PVV'er bent, werd je verketterd voor nazi, racist etc. En dat heeft jaren geduurd. Nu ik sinds een paar jaar alles wat links is weg zet als policor/wegkijker etc. doet FOK er eindelijk wat aan. Nu ga ik FOK niet de schuld in de schoenen schuiven, maar het is algemeen geaccepteerd om rechtsdenkend volk te verketteren, en het is de reden wat mij stoort. Omdat een andere groep van mening is dat ze een gevaar zijn.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:25:02 #10
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_171858346
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:22 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Beiden punten wist ik niet, ik val ook niet over die pop. Ik val over het klimaat welke gecreëerd wordt in de samenleving zodra iemand wat rechtsere gedachten heeft. Pak de beginjaren van de PVV, als je hier op FOK uitkwam dat je PVV'er bent, werd je verketterd voor nazi, racist etc. En dat heeft jaren geduurd. Nu ik sinds een paar jaar alles wat links is weg zet als policor/wegkijker etc. doet FOK er eindelijk wat aan. Nu ga ik FOK niet de schuld in de schoenen schuiven, maar het is algemeen geaccepteerd om rechtsdenkend volk te verketteren, en het is de reden wat mij stoort. Omdat een andere groep van mening is dat ze een gevaar zijn.
Rechts-denkend valt wel mee, We hebben immers een VVD (rechts), een CDA (christelijk rechts) en een D66 (centrum-rechts) als 'motorblok' op dit moment.

Het gaat mis als mensen zoiets als een PVV (nationaal-socialistisch) gaan lopen verdedigen, aangezien we blijkbaar vergeten zijn wat dat inhoudt.

En let wel, uit puur democratisch oogpunt mag je wat mij betreft best PVV stemmen, maar ga niet lopen beweren dat iets wat loopt, kwaakt en eruit ziet als een eend een poedel is.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_171858456
quote:
2s.gif Op donderdag 22 juni 2017 13:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Hetzelfde toneelstuk heeft in 2012 precies dit gedaan, iemand die lijkt op Obama als Caesar laten spelen en vervolgens dus ook laten sterven.

Dat de schrijver dit niet weet lijkt me er toch op te duiden dat er geen 'golf van verontwaardiging' over de wereld is gegaan.

Ergo: verongelijkt huilie-topic, alle linksen zijn gemeen, wij doen zoiets niet en ze moeten altijd ons hebben.
_O-

Het is ook echt slachtoffergedrag. Trump zogenaamd onthoofden is natuurlijk niet oké, maar Julius Caesar naar het evenbeeld van het huidige staatshoofd maken is toch niet hatelijk? Tsja, hij gaat nou eenmaal dood, oké. Als je Romeo en Julia in een modern jasje steekt en de hoofdrolspelers het evenbeeld maakt van twee mensen, dan is dat toch ook geen verkapte doodsbedreiging?

Overigens vind ik wel dat er een hatelijk klimaat richting Trump wordt gecreëerd. Iets dat ook richting Obama gebeurde, maar dat terzijde. Het gaat echter wel veel te ver, om een aanslag op een willekeurige Republikein daarop af te schuiven.
pi_171858577
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:22 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Beiden punten wist ik niet, ik val ook niet over die pop. Ik val over het klimaat welke gecreëerd wordt in de samenleving zodra iemand wat rechtsere gedachten heeft. Pak de beginjaren van de PVV, als je hier op FOK uitkwam dat je PVV'er bent, werd je verketterd voor nazi, racist etc. En dat heeft jaren geduurd. Nu ik sinds een paar jaar alles wat links is weg zet als policor/wegkijker etc. doet FOK er eindelijk wat aan. Nu ga ik FOK niet de schuld in de schoenen schuiven, maar het is algemeen geaccepteerd om rechtsdenkend volk te verketteren, en het is de reden wat mij stoort. Omdat een andere groep van mening is dat ze een gevaar zijn.
Is het fijn in de slachtofferrol?

Wat een kleuter ben je ook en totaal blind voor de excessen van extreemrechts maar ja dat is ook niet zo gek als je zelf tot extreem (nou ja meer idioot) rechts behoort.

Maar laten we nu even kijken hoe het nu echt zit met de kritiek, niet de kritiek die jij en andere idioot rechts aanhangers denken gelezen/gehoord te hebben. Dan is het toch volstrekt duidelijk dat de kritiek niet eens alleen van links komt, het hele politieke spectrum van alt-links tot libertariers hebben kritiek op de clown in chief.

Maar goed dat je beide punten niet wist zegt ook wel genoeg over hoe jij je wil verdiepen

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-06-2017 14:38:18 ]
pi_171858671
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:17 schreef DustPuppy het volgende:

1. Een pop van Obama is tijdens zijn bewind ook al eens opgehangen en in brand gestoken
Een pop?







En dan had je, naast dit soort smakeloze zaken, nog wel meer wanstaltigheden ook.











Maar nee, dit soort dingen overkomen alleen Trump en alle linksen zijn nieuwe nazi's.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_171858693
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:35 schreef Chewie het volgende:

[..]

Is het fijn in de slachtofferrol?

Wat een kleuter ben je ook en totaal blind voor de excessen van extreemrechts maar ja dat is ook niet zo gek als je zelf tot extreem (nou ja meer idioot) rechts behoort.

Maar laten we nu even kijken hoe het nu echt zit met de kritiek, niet de kritiek die jij en andere idioot rechts aanhangers denken gelezen/gehoord te hebben. Dan is het toch volstrekt duidelijk dat de kritiek niet eens alleen van links komt, het hele politieke spectrum van alt-links tot libertariers hebben kritiek op de clown in chief.
Was ook bij Fortuyn, dat was uiteindelijk het bewijs van de demonisering. Persoonlijk vind ik dat vooral links in Nederland, zich veel te makkelijk in die daderrol heeft laten drukken en de hand in eigen boezem is beginnen te steken. Nu wordt die leugen elke keer weer naar boven gehaald, elke keer dat er terechte kritiek op populisten wordt geuit.
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:42:23 #15
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_171858773
D66 is toch centrum links? :o
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_171858849
Het was nota bene Trump die jarenlang insinueerde dat Obama een onwettige president was. "show me the birth certificate"
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 22 juni 2017 @ 14:49:45 #17
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_171858956
En wat betreft de stelling dat mensen die vanuit die 'haatcultuur' actie ondernemen een 'links' ding is, blijkbaar zijn we dit alweer vergeten:

2011 Tucson shooting
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 22 juni 2017 @ 15:00:02 #18
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171859251
Hypocriet gejank om critici de mond te snoeren
pi_171859751
quote:
2s.gif Op donderdag 22 juni 2017 13:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Hetzelfde toneelstuk heeft in 2012 precies dit gedaan, iemand die lijkt op Obama als Caesar laten spelen en vervolgens dus ook laten sterven.

Dat de schrijver dit niet weet lijkt me er toch op te duiden dat er geen 'golf van verontwaardiging' over de wereld is gegaan.

Ergo: verongelijkt huilie-topic, alle linksen zijn gemeen, wij doen zoiets niet en ze moeten altijd ons hebben.
De toneelstukken waren dan in boodschap ook wezenlijk anders.

Het toneelstuk waarin Caesar Trump werd doodgestoken werden de moordenaars als helden afgebeeld die het rijk proberen te redden.
In het toneelstuk waarin Caesar Obama werd doodgestoken werden de moordenaars als slechteriken afgebeeld die het rijk ten val proberen te brengen.

Ach ja, tis maar een klein detail.
pi_171859822
Maar dat "links" zich in de VS ontzettend gewelddadig gedraagt is gewoon een feit. :)
pi_171859881
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 15:21 schreef Refragmental het volgende:
Maar dat "links" zich in de VS ontzettend gewelddadig gedraagt is gewoon een feit. :)
Het enige feit is dat idioot links en idioot rechts meer met elkaar gemeen hebben dan beiden willen toegeven.

De OP en reacties van koekwous tonen dit ook weer eens haarfijn aan.
pi_171860095
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 12:40 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Bron

Grootste probleem blijft hierin nog altijd het beeld wat de media laat zien door zeer gekleurd nieuws te brengen. Trump fan of niet, idioot of niet, het maakt niet uit wat over die man gezegd wordt, het wordt door zijn tegenstanders geslikt als zoete koek, mits het maar negatief is, en voor waarheid aangenomen. En waarom, omdat die man in de ogen van de anti-fascisten, een fascist, een nazi, een vrouwenhater en een racist is, en dan is het in de ogen van velen gerechtvaardigd. Ik zie vaak de reactie (zo ook op FOK), dat geweld tegen nazi's geoorloofd is. Alleen het probleem zit in het feit dat iedereen met een andere mening dan in dit geval linkse media, of de anti-fascisten worden weggezet als een nazi.

Dit is een gevaarlijke ontwikkeling welke ook nog altijd "normaal" is in Nederland. Zodra het niet aansluit op de mening van één groep in de samenleving, is geweld(verheerlijking) toegestaan en dat is zorgwekkend. De media in Nederland gaat hier volgzaam in mee, waar titels zoals "30 relschoppers opgepakt bij Pegida demonstratie" de krantenkoppen sieren ziet de waarheid er altijd wat anders uit. Kijk naar de haat jegens Trump in de Nederlandse media, en ook die jegens Wilders. En mensen vinden het gegrond alleen omdat het, in Nederland dan, Wilders is.

Ik blijf het iets unieks vinden dat de anti-fascisten/linkse kliek zich het meest schuldig maken aan het feit wat die clubs enig bestaansrecht geeft, namelijk het uitsluiten van mensen, geweld gebruiken om hun mening door te voeren, en de democratie niet te respecteren.
Na alle aandacht voor Obama is nu alle aandacht gericht op Trump.
Het word slechts breder uitgemeten op sociale media tot Trump af is over een jaar ofzo.
Naar mijn mening is dit nog wel het minste probleem, de president word immers zeer goed beveiligd.
Het grootste probleem is naar mijn mening het grote verval en toenemende intolerantie onder de bevolking in de VS, dat gaat nog eens goed fout daar.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_171860266
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 15:19 schreef Refragmental het volgende:

[..]

De toneelstukken waren dan in boodschap ook wezenlijk anders.
Dat valt ook wel mee. Dit is de boodschap volgens Eustis, de directeur van dat stuk:

quote:
Those who attempt to defend democracy by undemocratic methods, pay a terrible price and destroy their republic
Dat is niet zo gek, want dat is ook gewoon de boodschap van het stuk van Shakespeare. Iedereen die een beetje van hem op de hoogte is weet dat gewoon.

Verder is er wat meer lading dan 'eerst zijn ze slecht, dan goed' met betrekking tot Brutus en Marcus Antonius. Die handelen in het stuk altijd uit een ideologie waarvan ze overtuigd zijn, dus in die zin zijn ze altijd strijders voor de goede zaak.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_171860380
quote:
9s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:39 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Een pop?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

En dan had je, naast dit soort smakeloze zaken, nog wel meer wanstaltigheden ook.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Maar nee, dit soort dingen overkomen alleen Trump en alle linksen zijn nieuwe nazi's.
Man, man, man wat een ranzige en debiele acties....
pi_171860411
quote:
2s.gif Op donderdag 22 juni 2017 15:37 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dat valt ook wel mee. Dit is de boodschap volgens Eustis, de directeur van dat stuk:

[..]

Dat is niet zo gek, want dat is ook gewoon de boodschap van het stuk van Shakespeare. Iedereen die een beetje van hem op de hoogte is weet dat gewoon.

Verder is er wat meer lading dan 'eerst zijn ze slecht, dan goed' met betrekking tot Brutus en Marcus Antonius. Die handelen in het stuk altijd uit een ideologie waarvan ze overtuigd zijn, dus in die zin zijn ze altijd strijders voor de goede zaak.
Oh, dus in dat stuk van 2012 werd Caesar ook geridiculiseerd? Werd er de spot met hem gedreven, en had Caesar overduidelijke uiterlijke kenmerken van Obama?

Er is een wezenlijk verschil in boodschap tussen beiden stukken, dat kan iedereen duidelijk zien... maar toegeven, ho maar :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')