abonnement Unibet Coolblue
pi_177057943
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 23:46 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Maar dat ben je dus niet als je het doet met geleend geld. Op de 1 of andere manier snap je niet wat het begrip betekent lijkt het. Maar zoals gezegd: ik voel wel aan als een missie kansloos is en daarom ga ik je nu loslaten. Je bent zo blind voor de mogelijke nadelen en ziet slechts de veel minder waarschijnlijke voordelen. Ik blijf me dus verbazen hoe een slimme gast zo onnozel kan zijn op dit gebied. Verzet is zinloos, dus veel geluk young grashopper. Je zult het nodig hebben.
Om eerlijk te zijn ben ik het met ludovico eens. Ik ben nu 32 en als ik maximaal had geleend tijdens mijn studie en alles in de aandelenmarkt had gestopt was ik nu financieel in een nog veel betere positie dan dat ik nu ben (niet dat ik nu te klagen heb).

Als ik 5 jaar jonger, of 5 jaar ouder was geweest was dit ook het geval geweest. De lange termijn returns om de aandelenmarkt zijn 7-8% ofzo (veel hoger dan rente op DUO-leningen) en aangezien een studie 4-5 jaar duurt, koop je over een langere termijn in (dus minder risico vlak voor een crash all-in te gaan).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')