abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 21 juni 2017 @ 12:54:36 #26
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_171833105
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 10:43 schreef MichaelScott het volgende:
Omdat vrouwen vaker parttime willen werken en vaker voor de softere studies kiezen. (onderwijs/gezondheidszorg/communicatie)

Met maximaal 32 uur per week of een simpele communicatie studie word je geen CEO.
En begrijpelijk, waarom zou je CEO willen worden als vrouw? Dan kun je je kinderwens wel vergeten.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_171876298
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 23:12 schreef _--_ het volgende:
Vrouwen hebben nu weliswaar kiesrecht en de recht op dezelfde opleiding als mannen, maar ze zijn nog steeds niet in staat (of zelden in staat) om dezelfde posities in te nemen als die van de mannen. Neem als voorbeeld de presidentschap of top ondernemer in bepaalde bedrijven. Meestal worden ze als slaafjes gebruikt binnen bedrijven als secretaresse.

[..]

( :') )
https://nl.wikipedia.org/wiki/Secretaresse#Man-vrouwverhouding

Waarom is dit nog steeds zo? Wat komen vrouwen te kort? Bij hogere posities is het toch niet altijd zo om fysieke kracht te hebben (het enige waarin mannen beter zijn)? Of zijn wij, de mannen, die vrouwen alleen voor hun fysieke houding beoordelen?
99% van de mensen die een baan binnen het secretariaat heeft is vrouwelijk, dat toont aan wat de agenda van SJW's en occultisten is. Er zijn ook veel meer juffen dan meesters. Als het andersom was geweest, waren er allang SJW's geweest die positieve discriminatie ten nadele van capabelere mannen zouden invoeren zodat er meer vrouwen aan die baan komen. Maar in dit geval maakt het blijkbaar niet uit dat er weinig mannen zijn die de genoemde banen beoefenen. Het werkt blijkbaar alleen van een kant met het feminisme. Het is overduidelijk dat feministen streven voor superioriteit van vrouwen t.o.v mannen en niet voor gelijkheid. Als je dat nog niet in ziet.....

quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 23:23 schreef deadprez het volgende:
Omdat misogynie
Vrouwen op de werkvloer worden aan alle kanten gepromoot en gesteund, maar het komt natuurlijk door de misogynie dat ze ondanks dat geen succes behalen in de posities waar ze gepromoot en gesteund worden. Geloof je het zelf?

Veel mensen gebruiken woorden als "racisme" "misogynie" en "seksisme" zodat ze mensen die een andere mening dan zij over een onderwerp hebben zwart kunnen maken en de mond kunnen snoeren. En dat in situaties waar er geen sprake van discriminatie is. In dit geval is er zelfs sprake van positieve discriminatie van vrouwen en misandrie. Overigens is het ook vreemd dat misandrie geen Nederlands woord is, alsof het niet voor zou komen. (Misandrie betekend mannenhaat.)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2017 01:10:02 ]
  vrijdag 23 juni 2017 @ 01:11:17 #28
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_171876322
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_171876341
doen alsof een hoog salaris "succes" in het leven inhoudt :')

"Topfuncties" bekleden gebeurt enerzijds omdat je een braaf kneusje bent die nooit te laat is gekomen op de middelbare school en altijd topcijfers haalde en door je conformiteit is opgevallen in hogere regionen die in jou een functionele muppet zien, of het wordt je gegund omdat je meedogenloosheid en werklust bezit die vereist is om een (grote) corporatie te runnen.

Geen van beiden hebben veel vrienden, doorgaans, en het enige wat profiteert van hun bestaan is een zielloze belichaming van een rechtsvorm.

:W
pi_171876366
Kijk naar een Wouter Bos. Van een topfunctie bij Shell de planeet om zeep helpen naar een topfunctie bij NL inc. als president om het land om zeep te helpen. Balkenende. De Jager. Rutte. Fakking corporatieve muppets.
pi_171876374
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 10:16 schreef Moira. het volgende:
Mannen hebben meer aanleg voor antisociale persoonlijkheidsstoornis (psychopathie/sociopathie), wat top CEO's vaak hebben omdat een zekere mate van empathieloosheid nodig is om jezelf zo omhoog te glibberen en andere mensen als voetveeg te gebruiken.

Vrouwen missen dat vaker dan mannen.
Niet per se negatief imo. Wat mij betreft wordt er eerst een persoonlijkheidstest door een psycholoog afgenomen voor mensen worden aangenomen in topfuncties. Dan zullen er ongetwijfeld meer vrouwen doorbreken en meer mannen opgenomen worden in de psychiatrie :P
Dan vrees ik wel dat de psychologen slechts mensen testen op antisociale gedragsstoornis en niet op andere stoornissen die in de weg kunnen staan van het CEO zijn. Vervolgens, doordat de psychologen de mensen niet op andere stoornissen (zoals borderline en andere stoornissen) zijn getest zullen veel van de bedrijven in elkaar storten door onkundige CEO's met stoornissen als borderline (vooral vrouwen).
  PR en moderator zaterdag 24 juni 2017 @ 16:02:20 #32
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_171915843
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juni 2017 01:19 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Dan vrees ik wel dat de psychologen slechts mensen testen op antisociale gedragsstoornis en niet op andere stoornissen die in de weg kunnen staan van het CEO zijn. Vervolgens, doordat de psychologen de mensen niet op andere stoornissen (zoals borderline en andere stoornissen) zijn getest zullen veel van de bedrijven in elkaar storten door onkundige CEO's met stoornissen als borderline (vooral vrouwen).
:D

Gewoon op alles testen dus :7
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
pi_171915980
Vrouwen en mannen verschillen nu eenmaal.

Voor harde doelen, moet je een man hebben. Vrouwen laten zich vaker met de waan van de dag en emoties leiden, waardoor ze uiteindelijk wat aanmodderen.
pi_171916304
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 juni 2017 16:02 schreef Moira. het volgende:

[..]

:D

Gewoon op alles testen dus :7
Dan zullen er niet meer vrouwen doorbreken en meer mannen opgenomen worden in de psychiatrie denk ik. Misschien eerder andersom.
  zaterdag 24 juni 2017 @ 16:56:03 #35
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_171917001
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juni 2017 16:07 schreef TourOfData het volgende:
Vrouwen en mannen verschillen nu eenmaal.

Voor harde doelen, moet je een man hebben. Vrouwen laten zich vaker met de waan van de dag en emoties leiden, waardoor ze uiteindelijk wat aanmodderen.
Wat een onzin dit. Je hebt gewoon het juiste mens op de juiste plaats nodig. Soms is dat een man, soms een vrouw. Je moet gemiddelden niet tot algemene waarheid verheffen.

Al met al nogmaals, in andere landen zie je veel meer vrouwen aan de top. Tot aan landen aan toe die een veel grotere rolverdeling (en zelfs onderdrukking) kennen dan wij hier. Het hele dat kunnen vrouwen (of mannen) niet is onzin. Het gaat hier om zaken waarvoor een beperkt deel van de bevolking geschikt is, de meeste mannen zijn dat niet, de meeste vrouwen zijn dat niet.
Het feit dat vrouwen zo hard opkomen in die korte tijd dat ze het mogen verteld dat dit niet gaat om man vs vrouw.

Hier in Nederland zitten we met als grootste rede luxe, de groep vrouwen die de weg naar zo'n functie bewandeld is 'klein'. Er is niet echt noodzaak toe, vrouwen hoeven die weg niet te bewandelen om uit een nare situatie te komen. Dat maakt dat de verandering wat trager gaat.
Daarnaast blijft een klein percentage over (ik meen een 4%) die niet verklaard kan worden door andere redenen en waar men aanneemt dat het toch om een bepaalde ongelijkheid gaat, vrouwen gewoon minder toegang hebben tot, ondanks gelijke kwaliteiten. Maar het is een old school network en dat zal uitsterven.
Dan zal je zien dat ook Nederland hierin gelijker zal worden ipv echt onderaan de lijst zal bungelen zoals we nu doen.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_171975497
het enige recht dat vrouwen hebben is het AANRECHT
pi_171977172
quote:
10s.gif Op maandag 26 juni 2017 21:52 schreef capuchon_jongen het volgende:
het enige recht dat vrouwen hebben is het AANRECHT
Door dat te roepen zul je zeer serieus genomen worden :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 26 juni 2017 @ 22:48:07 #38
329970 PandaDrop
Dropetende wegenbouwer
pi_171977326
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 02:11 schreef matigeuser het volgende:
Waarom is het altijd de schuld van mannen? Draai het eens om?

Vrouwen zijn gewoon over het algemeen minder ambitieus. Vrouwen willen minder vaak 'carriere maken' en zelfs minder vaak full-time werken. Daarbij zijn ze vaak minder specialistisch opgeleid en durven ze daarnaast minder vaak om een promotie of opslag te vragen.

Als een vrouw gewoon 100% dezelfde kwaliteiten en opleiding heeft als een man, en ze wil geen kinderen en full-time blijven knallen met hoge ambities, dan komt ze gewoon ver hoor. Dan is er maar weinig wat haar tegen houdt.

En dan nog iets. We klagen altijd wel over weinig vrouwen aan de top in het bedrijfsleven, maar waar zijn de vrouwen in:

- De bouwsector
- Transportsector
- Autoreparatie
- IT / programmeerwereld
- Vuilnis ophalen, rioolreiniging, etc
- Enzovoort.

(ja Thierry Baudet heeft gelijk)
Ik ken vrouwen die voor een bouwbedrijf werken. Maar dat zou kunnen dat ik ook stage heb gelopen bij een grote aannemer. Ze werkten allebei als omgevingsmanager... valt dat ook onder bouwsector? ;(
Edit: Bij mij op de opleiding hebben acht vrouwen stage gelopen bij een aannemer.

En ik ken een vrouwelijke klasgenoot die hbo informatica studeert.

[ Bericht 2% gewijzigd door PandaDrop op 26-06-2017 22:55:53 ]
tong80
Wel een mooie one liner dan.
:T
  maandag 26 juni 2017 @ 22:52:56 #39
329970 PandaDrop
Dropetende wegenbouwer
pi_171977436
quote:
6s.gif Op woensdag 21 juni 2017 10:06 schreef onlogisch het volgende:
Mannen en vrouwen zijn gelukkig gelijkwaardig :)
Maar mannen zijn wel overal beter in.

De beste presidenten zijn mannen.
De beste kok is een man
De beste voetballer is een man
De snelste persoon op aarde is een man
De eerste persoon op de maan was een man
De beste psychologen zijn mannen
De persoon met het hoogste IQ ooit gemeten is een man
De grootste uitvindingen zijn gemaakt door een man
De grootste gebouwen zijn gebouwd door mannen
De sterkste persoon op aarde is een man

Ik kan eigenlijk weinig bedenken waar een vrouw beter in is dan een man.
Behalve zeuren, daar zijn ze wel beter in. Oh, en ze hebben vaker een slechte dag hoorde ik laatst iemand nog in een interview zeggen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als je dan googled op wat vrouwen beter zouden kunnen dan mannen krijg je dit soort nietszeggende lijstjes
Eerste mens met twee nobelprijzen was een vrouw genaamd Marie Curie.
tong80
Wel een mooie one liner dan.
:T
  Moderator dinsdag 27 juni 2017 @ 07:36:40 #40
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_171981699
quote:
9s.gif Op maandag 26 juni 2017 22:52 schreef PandaDrop het volgende:

[..]

Eerste mens met twee nobelprijzen was een vrouw genaamd Marie Curie.
ZO HALLO DAN.

Dat schoffelt alles wel even in één klap onderuit.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 27 juni 2017 @ 08:08:07 #41
277627 Seven.
We are Borg.
pi_171981896
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 02:11 schreef matigeuser het volgende:
Waarom is het altijd de schuld van mannen? Draai het eens om?

Vrouwen zijn gewoon over het algemeen minder ambitieus. Vrouwen willen minder vaak 'carriere maken' en zelfs minder vaak full-time werken. Daarbij zijn ze vaak minder specialistisch opgeleid en durven ze daarnaast minder vaak om een promotie of opslag te vragen.

Als een vrouw gewoon 100% dezelfde kwaliteiten en opleiding heeft als een man, en ze wil geen kinderen en full-time blijven knallen met hoge ambities, dan komt ze gewoon ver hoor. Dan is er maar weinig wat haar tegen houdt.

En dan nog iets. We klagen altijd wel over weinig vrouwen aan de top in het bedrijfsleven, maar waar zijn de vrouwen in:

- De bouwsector
- Transportsector
- Autoreparatie
- IT / programmeerwereld
- Vuilnis ophalen, rioolreiniging, etc
- Enzovoort.

(ja Thierry Baudet heeft gelijk)
Logistiek manager meldt. Ik begin ook genoeg te krijgen van wat ik slachtoffer feminisme noem maar een aantal dingen zouden wel nog mogen veranderen om meer gelijkheid te bewerkstelligen.

En in mijn optiek is de loonkloof te dichten door onder andere het Zweedse ouderschapsverlof model te kopiëren. 1,5 jaar verlof per stel, ook op te nemen door de vader. Momenteel gaat wel 2/3 van het verlof naar de moeder. Er is een debat gaande over 50/50.

En wat ik zie.. feminisering van bepaalde sectoren leidt tot collectief lagere lonen. Onderwijs bijvoorbeeld, dit was een beroep waar je eerbied voor had vroeger, de leraar was iemand van aanzien. Leraressen worden gezien als vrouwen die kinderen héél leuk vinden. Bovendien is deze feminisering een gevaarlijke ontwikkeling. Rond 60% van de hoger opgeleiden die nu afstuderen, is vrouw. Nog 30-50 jaar van dit en er zijn domweg niet genoeg mannen meer om nog gewicht in de schaal te leggen in het bedrijfsleven. En dat komt doordat jongens achtergesteld worden in het onderwijssysteem. Teveel gericht op meisjes. Ik vind dat we hier direct actie op moeten ondernemen door van het beroep leraar weer een statusberoep te maken.

Verder moeten moeders zich meer inzetten om feministische zoons op te voeden om zo de rolpatronen bij te schaven.
Resistance is futile.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 08:24:10 #42
277627 Seven.
We are Borg.
pi_171982011
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 07:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

ZO HALLO DAN.

Dat schoffelt alles wel even in één klap onderuit.
Dat misschien niet. Maar onderzoek toont wel aan:

1. Mannen zijn verantwoordelijk voor 90% van al het geweld op deze wereld.
2. 70% van alle zelfmoorden.. man
3. 90% van alle bedrijfsongevallen.. man
4. We sturen in oorlogstijd nog steeds onze mannen de dood in wegens Victoriaanse normen en waarden.
5. Jongens worden achtergesteld in het onderwijs en dus is het een kwestie van tijd voor de mannen aan de zijlijn staan en zelf het glazen plafond ervaren.

Zo geweldig hebben mannen het eigenlijk niet... de dingen die mannen zichzelf aandoen omdat ze geconditioneerd zijn om hun emoties weg te stoppen (huilen is voor meisjes), leiden ertoe dat mannen zichzelf tekort doen. Mannen hebben ook gewoon emoties hoor, maar in onze maatschappij is daar geen ruimte voor. Dat leidt tot stoere en vrouwen beroepen, en dát leidt tot een kortere levensverwachting. Vind ik vrij ernstig.
Resistance is futile.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 08:25:28 #43
277627 Seven.
We are Borg.
pi_171982024
Of misschien moeten we meisjes ook leren dat huilen niet OK is, dat kan ook een oplossing zijn.
Resistance is futile.
  dinsdag 27 juni 2017 @ 12:01:35 #44
329970 PandaDrop
Dropetende wegenbouwer
pi_171986149
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 08:08 schreef Seven. het volgende:

[..]
En dat komt doordat jongens achtergesteld worden in het onderwijssysteem. Teveel gericht op meisjes. Ik vind dat we hier direct actie op moeten ondernemen door van het beroep leraar weer een statusberoep te maken.
Ik vond ook kut dat ik nooit een meester had, alleen een gymleraar. :')
Gelukkig juichte de juffen mijn idealen toe. zoals wegen en huizen ontwerpen.
Jongens om basisschool worden gelukkig niet verhomoot.
Jammer dat juffen zo slecht tegen seksgrapjes konden. Op de middelbare school konden de mannelijke docenten beter tegen seks dan de vrouwelijke docenten.
tong80
Wel een mooie one liner dan.
:T
pi_171986781
Vrouwenrechten O+



:*
  dinsdag 27 juni 2017 @ 12:38:59 #46
329970 PandaDrop
Dropetende wegenbouwer
pi_171986948
quote:
17s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 12:30 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
Vrouwenrechten O+

[ afbeelding ]

:*
Is dat voor je vrouw? Ik moet als man met een goedkope keuken van de woningbouw doen.
tong80
Wel een mooie one liner dan.
:T
pi_171986967
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 juni 2017 12:38 schreef PandaDrop het volgende:

[..]

Is dat voor je vrouw? Ik moet als man met een goedkope keuken van de woningbouw doen.
Het is symbolisch ;)
pi_172014670
quote:
0s.gif Op maandag 26 juni 2017 22:42 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Door dat te roepen zul je zeer serieus genomen worden :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als je dat zegt is het wel meteen duidelijk. Met de ellende die je hier post komt dat op hetzelfde neer, je probeert het alleen wat anders te verwoorden.
pi_172038635
quote:
7s.gif Op woensdag 28 juni 2017 12:57 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als je dat zegt is het wel meteen duidelijk. Met de ellende die je hier post komt dat op hetzelfde neer, je probeert het alleen wat anders te verwoorden.
Nee. Jij snapt het verkeerd.

Je snapt het gevaar van het feminisme ook niet. Ik vind het prima als vrouwen rechten hebben, maar ze verdienen geen privileges of rechten die ze door biologische verschillen niet nodig hebben. Lees mijn posts in mijn eigen topic over dit onderwerp maar voor meer informatie.

Het feminisme veroorzaakt veel maatschappelijke problemen. Een mogelijke invasie van Europa door moslims zal makkelijker worden gemaakt doordat veel Europese landen feministisch zijn. We doen hier in Nederland niet eens veel tegen al die vluchtelingen die hier binnen komen. Je weet niet eens wat voor tuig er tussen zit.

Dat zal een groot probleem veroorzaken. Als het feminisme er nooit was geweest hadden we die vluchtelingenbootjes gewoon kapot geschoten. Vroeger hebben moslims al geprobeerd Europa te veroveren. Het was ze toen niet gelukt, deels dankzij de kruistochten. Tegenwoordig zijn mensen in Europa zwakke mietjes die niks doen om zichzelf te verdedigen. Dat zal waarschijnlijk onze ondergang veroorzaken. Als we geluk hebben kunnen we het nog terugdraaien en ons land redden.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 29-06-2017 11:06:06 ]
pi_172041613
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:05 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Nee. Jij snapt het verkeerd.

Je snapt het gevaar van het feminisme ook niet. Ik vind het prima als vrouwen rechten hebben, maar ze verdienen geen privileges of rechten die ze door biologische verschillen niet nodig hebben. Lees mijn posts in mijn eigen topic over dit onderwerp maar voor meer informatie.

Het feminisme veroorzaakt veel maatschappelijke problemen. Een mogelijke invasie van Europa door moslims zal makkelijker worden gemaakt doordat veel Europese landen feministisch zijn. We doen hier in Nederland niet eens veel tegen al die vluchtelingen die hier binnen komen. Je weet niet eens wat voor tuig er tussen zit.

Dat zal een groot probleem veroorzaken. Als het feminisme er nooit was geweest hadden we die vluchtelingenbootjes gewoon kapot geschoten. Vroeger hebben moslims al geprobeerd Europa te veroveren. Het was ze toen niet gelukt, deels dankzij de kruistochten. Tegenwoordig zijn mensen in Europa zwakke mietjes die niks doen om zichzelf te verdedigen. Dat zal waarschijnlijk onze ondergang veroorzaken. Als we geluk hebben kunnen we het nog terugdraaien en ons land redden.
Whehe, oké man.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')