abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172120268
registreer om deze reclame te verbergen
Zo te zien hebben wij vrij weinig beveiliging. De stopcontacten zijn beveiligd, maar daar heeft ze eigenlijk nooit interesse in getoond. De kastjes doet ze altijd dicht ipv open. (Hoewel ze 1x metalen bbq-spiezen vond in een kastje en daarmee op de deur stond te timmeren.) Schoonmaakspul staat hoog opgeborgen en De oven kan ze nog niet echt bij + ze weet dat die heet kan zijn.

Sinds vorige week heeft ze een traphekje voor haar slaapkamerdeur (voor als ik straks boven met de baby aan het rommelen ben). Vooralsnog vindt ze het hekje maar stom. Staat ze achter het hekje UIT! te roepen :')

Fijne vakantie nog Ludann met hopelijk meer slaap en koelte!
pi_172123328
Wij hebben stopcontacten beveiligd, kastje met chemicaliën en traphekjes. Verder alles open en dat gaat met waarschuwen ok, maar een enkele keer wordt er iets zoals een koekje uit een lade getrokken als je even naar het toilet bent :P
pi_172127103
Mijn dreumes zegt tegenwoordig 'Mijj Beej!' O+ Om voornoemde beer met afgrijzen van zich af te gooien als die niet stinkt (want uitgewassen) en die frase te blijven herhalen op steeds zieliger toon :')
pi_172156529
registreer om deze reclame te verbergen
Hier ook traphekjes en verder geen beveiliging. Oven zit op schouderhoogte dus kan ze niet bij. Kastjes in de keuken zijn greeploos dus lange tijd wist ze niet hoe ze open konden of kon ze er niet bij. Nu wel, maar dan probeer ik gewoon uit te leggen dat de kastjes niet zijn om in te spelen & meestal is dat wel oké.
Stopcontacten zijn ook beveiligd, want nieuwbouwhuis. Maar ik leg wel uit dat ze er niet aan mag komen want stopcontacten zijn natuurlijk niet overal beveiligd...

LuDann fijn dat jullie toch lekker even weg zijn! Mooie watermeloenfoto ♡ : )!

Vosje de beer maar niet meer wassen dan :p? Hier een muis, ik had gelijk ook 2 reserve muizen gekocht & ook wel eens gewassen. Maar L lijkt daar geen problemen mee te hebben.
pi_172158136
Ik las over groei bij Twix *O* *O* Wat fijn!

Over beveiligen: hier traphekjes en stopcontactbeveiliging. Medicijnen/schoonmaakmiddelen ed liggen in hoge kastjes, oven is op schouderhoogte. Verdere dingen niet echt.. Schoonmoeder vindt dat we ook de ramen moeten beveiligen, de hoeken van de tafel moeten beschermen, enz enz, maar dat voelt een beetje overdreven. De ramen kan mijn dreumes alleen bij als ze een stoel naar de ramen sleept en dan erop klimt (en dan moet het raam nog open), dus dat zie ik niet echt :@ Of is dit een wacht maar?

quote:
1s.gif Op woensdag 28 juni 2017 10:00 schreef Madivi het volgende:
Onomatopee poeh dat is inderdaad een behoorlijke daling, fijn om te zien dat ze nu een inhaalslagje maakt. Moet je haar eten verder ook nog aanpassen?
We hebben geen grote aanpassingen gedaan, vooral vaker aangeboden :) Het scheelt wel dat er een duidelijke oorzaak is (flink ziek geweest) en dat ze verder een goede eter is, ik had het gevoel dat ik meer schrok dan het cb :@ Morgen weer wegen, ben benieuwd.

Ik heb net gehoord dat ik een 8 heb voor m'n laatste tentamen *O* Zo ongeveer mijn moeilijkste vak, dus dit had ik niet verwacht :D Nu nog een cijfer voor m'n scriptie en dan aftellen tot we op vakantie gaan O+
pi_172158364
Oeee Ono dat klinkt goed, waar gaan jullie heen?

Hier een traphekje bovenaan de trap, en stopcontactbeveiligingen. Oven wordt van de buitenkant superheet maar die is toch een tijdje geleden kapot gegaan. Zoon heeft wel een paar maanden geleden het al voor elkaar gekregen het gas van het fornuis open te draaien, brrrr! Verder is hij wel al van zoveel dingen af gekletterd, daar gaat z'n IQ. :X Het is echt een heel ander kindje dan zijn zus (logisch), hij schuift dan echt een stoel voor het bureautje van zus, om er zo op te klimmen, en vanaf daar weer op het 'grote bureau' te klimmen. En dat in 1 minuut dat je even zelf plast. :+

Hij geniet nu ook zo van de exclusieve aandacht van beide ouders als zus naar bed is. Dat is zooo leuk om te zien, en ik vind het ook zooo leuk dat we nu een beetje echte spelletjes kunnen doen zoals een bal rollen/gooien. DREUMESEN! :B *O*
pi_172161209
registreer om deze reclame te verbergen
Goed bezig, Ono!

S. heeft gisteren een heel belangrijk nieuw woord geleerd: 'bouma'. En het betekent: de bouwmarkt :') fijn, zo'n klussende papa :D
pi_172167117
Ono succes met afstuderen! Wanneer krijg je je cijfer?Die 8 heb je maar vast binnen. Hopelijk is je meisje ook goed aangekomen.

Leuk de interactie ineens met zo'n kleintje he Svane! Dan is echt het babyachtige ineens helemaal weg.

Ik kreeg vanmorgen een appje van mijn schoonmoeder dat M. ineens op het potje heeft gepoept en dat ze zelf aangaf dat ze dat wilde :o Die zag ik nog lang niet aankomen :D
pi_172185194
Note to self; met dreumes naar een speelgoedwinkel om even wat te kopen voor op vakantie (we vertrekken zaterdag) is geen succes. Dreumes wilde van alles wat niet mocht, dus ik zwetend door die winkel en dreumes maar krijsen. Gezellig }:|
pi_172208201
Ono wat knap een 8! Fijn zeg! Wat voor studie doe je?!

Oh Svane, wat een avonturier! Dan zal je vast wel eens erg schrikken!
Wat een leuke tijd hè!

Wauw knap Kazy! & zo plotseling! Hier gaf L een tijdje ook aan dat ze had gepoept, maar de laatste tijd doet ze dat minder. Zou misschien goed zijn om al wat te oefenen.

Oh Sillie dat klinkt inderdaad als een uitdaging! Uiteindelijk wel gelukt om wat te vinden?

Waar gaat de vakantie naar toe? & waar ga jij op vakantie Ono?
pi_172208905
Vieve, hoe is het bij jou? Wat vindt L eigenlijk van haar zusje en ben jij een beetje gewend aan twee dochters?

En beveiliging: schoonmaakmiddelen staan ver weg en verder hebben we stopcontactbeveiliging, een traphekje boven en kettingen op de ramen van de slaapkamers en badkamer. Die ramen staan altijd open en zitten vrij laag. Oh en die schitterende plakhoekjes op de salontafel.

Geen klemmen in kastjes of laden of oven, ik doe aan waarschuwen en dat heeft vooralsnog voldoende effect.
pi_172209058
Bush. Mini had vannacht 40 graad koorts. En nu nog 39. Een ik ga vandaag naar Nederland voor erg begrafenis. Ook al blijft hij bij z'n vader, toch vind ik het heel erg moeilijk hem scheert te laten als hij ziek is...
pi_172209340
Hoi :W . Ik heb ook een druemes O+ .
pi_172212330
Jagar, arme T. Beterschap gewenst!

Welkom Groofs! :W

Je komt mij aflossen, want ik heb geen dreumes meer. :N L. is vandaag twee geworden. *O* Dat vierden we afgelopen weekend. Ze kreeg een prachtig keukentje, maar dat viel in het niet bij de Elsa barbie die ze kreeg. :') Gister vierde ze het op de opvang en vanochtend zijn we lekker met z'n drietjes naar het zand geweest. Tot snel of iets minder snel in het volgende topic! :W

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  donderdag 6 juli 2017 @ 13:21:16 #290
56471 pinquit
oh my lama!
pi_172213664
Oh Groofs, welkom! gezellig! :)

Tot snel grote L!
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_172213750
Gefeliciteerd groofs en Kris! *O*

Vervelend Jagar, zowel dat je hem ziek achter moet laten als de reden waarom. Hopelijk knapt hij snel op!

Vieve, hoe gaat het bij jullie thuis nu? O is helemaal gewend aan zijn zusjes en weet zelfs hun namen Em en La al :D En hij wijst ze meestal ook nog goed aan ook, maar dat kan ook komen doordat ze hun eigen vaste wiegjes hebben. Hij probeert iig vaak bij ze in de box te kijken en ze moeten ook gedag gezwaaid worden als hij gaat slapen.

Met het badje wil hij ook kijken, hij had zelf zijn learning tower naar de woonkamer gesleept. Baby 1 was al klaar en weer aangekleed, en ik was bezig met baby 2 aankleden, trekt O zo de learning tower en zichzelf omver aan de commode. Veel tranen en bloed, en op het gehuil reageerde de tweeling ook weer waardoor we met drie huilende kinderen zaten. De schade was gelukkig wel beperkt, wat tanden door de lip en een mooie blauwe streep over z'n gezicht. Maar een uur later was hij alweer op de learning tower geklommen, die hij nu niet meer zelf mag verslepen.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172214299
Mineola en FF, hier gaat het wel goed. Het begint weer wat meer in balans te raken :). L is hartstikke lief voor haar zusje. Ze wil vooral af en toe een kusje geven, aaien en zegt de hele dag: baby slapen. De naam kan ze ook al zeggen (eigenlijk direct al, maar volgens mij is de naam van F voor een kind ook makkelijk uit te spreken). L is ook weer wat meer gewend aan mij, hoewel ze natuurlijk nog veel meer leuke dingen met man onderneemt. Man is nu nog vrij en volgende week ook nog, dus ik vind het wel superspannend hoe het is als hij daarna weer aan het werk is. Ik zie nog even niet voor me hoe ik het voor elkaar moet krijgen, 2 kindjes te eten geven en entertainen / laten slapen, het huishouden en verse maaltijden op tafel.

FF hoe gaat het bij jou? Lukt het een beetje met de BV? Fijn dat O al zo goed gewend is aan zijn zusjes :). Wat zielig de valpartij van O.

& hoe gaat het verder met jou Mineola?!

Groofsken van harte welkom en gefeliciteerd met je dreumes :)!

& Kris van harte gefeliciteerd met L. Wat leuk dat jullie een keukentje cadeau hebben gedaan! Die barbie :P. Mooie foto van je meisje. Hadden jullie een fijn feestje?

Een keukentje zou ik ook graag één willen voor L. Misschien voor haar 2e verjaardag.

Jagar, heel begrijpelijk dat het moeilijk is om T dan achter te laten. Voelde hij zich ook heel ziek? Hopelijk knapt hij snel weer op! Sterkte voor de begrafenis ook :* .
pi_172215698
Groof :W nu alweer een dreumes :o

Kris, gefeliciteerd met je meisje!

Jagar, kan me voorstellen dat je hier verdrietig om bent. Een ziek kindje achterlaten is nooit fijn ;(

Oeps, FF, wat een valpartij. Wel lief dat O zo graag met zijn zussen is O+

Vieve, wat fijn dat het alweer beter voelt nu met L.

S. heeft van de week zijn vingers gestoten ofzo, niemand heeft een idee, maar inmiddels is hij wel 2 nagels verloren :o en meneer lijkt nergens last van te hebben.
pi_172216236
Het gaat hier redelijk goed Vieve! We beginnen wat ritme te vinden. Borstvoeding gaat ook steeds beter, we zijn nu over op de helft live voeden en de andere helft afgekolft en hebben al twee dagen geen kunstvoeding meer nodig. Het blijft alleen een hoop gedoe omdat ze heel slecht aanhappen dus tegelijk drinken is voorlopig nog geen optie. Maar mijn man is ook nog 1,5e week thuis, dus we hebben nog even en het gaat wel echt elke dag wat beter! Maar ik vrees ook voor wanneer hij weer aan het werk gaat. De baby's zijn overdag heel rustig, maar O is degene die het pittig maakt. Ik ben dan ook heel blij dat hij nog slaapt s middags, dat is even een momentje van rust!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172216807
Groofs welkom en gefeliciteerd!
Kris ook gefeliciteerd en tot over 1,5 week alweer!

Jagar beterschap voor T.

Fijn dat zowel L. als O. beginnen te wennen aan hun zusje/zusjes. Ik snap wel dat jullie op zien tegen de eerste dag/week zonder man thuis.

Ik probeer nu bewust extra te genieten met de dagen dat ik alleen ben met M. Nog even één op één tijd voordat ze straks de aandacht moet delen.

Ze is de laatste week ineens wel veel bezig met baby's. Alle knuffels en de pop krijgen flesjes, schone luiers en moeten dutjes doen. Ik vraag me af of ze iets aanvoelt of dat het gewoon toevallig is dat ze dat ineens interessant vindt.
pi_172221834
Kamperen met dreumes, we doen eigenlijk geen reet behalve de dagelijkse rituelen, mevrouw eet en poept de hele camping bij elkaar maar gezellig is het wel ^O^
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172222154
Hai groofs :W

Molo waar zitten jullie?

Wat een hoop ongelukjes met dreumessen. En elke keer staat je hart even stil.
Jagar beterschap voor T.
pi_172222210
Nu bij Bremen, noord Deutschland.
Hiervoor bij Koblenz en hierna weten we nog niet *O*
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172223538
Oeh LeSage! Dat klinkt wel erg pijnlijk! Wat een bikkel dan :).

FF fijn om te horen dat het goed gaat! Het kost ook even tijd om een goede balans te vinden. Ook als onze mannen dadelijk weer gaan werken natuurlijk. In ieder geval fijn om te weten dat ik niet de enige ben met deze angst. Het zal ook vast goed komen want velen zijn ons voorgegaan :p.

Kazy fijn dat je daar nog lekker van aan t genieten bent. Ze lijkt dadelijk opeens zo groot in vergelijking met de baby, terwijl ze eigenlijk ook nog zo klein zijn. Grappig dat ze daar opeens zo mee bezig is!

Molo lekker aan het kamperen :)! Wat leuk! Veel plezier!
pi_172226149
Lesage, niet toevallig waterpokken oid gehad? T. Verloor een week of 3/4 (denk ik) erna ook ineens verschillende nagels.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')