abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172065982
registreer om deze reclame te verbergen
Hier maat 80 van broek en ineens doorgeschoten naar maat 86/92 voor shirtjes. Zelfde als jij dus kazy, hier ook veel zomerkleding al te klein voor ze het aan kon, beetje jammer :P.

Schoenmaat gaat dan wel weer redelijk langzaam, ze zit vanaf januari in maat 20, en is nu toe aan maat 21.

Side note: voetjes :9~ :9 O+. Die kleine teentjes O+!
pi_172066025
Hier past ze maat 80/86/92. Beetje afhankelijk van welk merk/winkel. Ik heb veel van zara en dan is maat 92 wel echt beter. Maar er hangen ook nog shirtjes maat 80 van vorige zomer en daar past ze ook precies nog in...

Melk geven we nog 1 fles nummer 1 per dag. Koemelk drinkt ze alleen op het kdv. Thuis misschien ook nog eens proberen. Wel eens aangeboden maar toen vond ze het niet lekker (was wel koude melk).
Zelf drinken we ook bijna nooit melk dus eigenlijk zelden in huis.

Bwahhh ik vind het zo lastig. Door de keizersnede kan ik dreumes niet tillen en ik ben natuurlijk ook veel bezig met t voeden van de baby. Man doet nu heel veel met dreumes en dan merk ik dat ze echt naar hem toe trekt. Als ik bijv een verhaaltje voor wil lezen, dan gaat ze met het boekje naar mijn man of als ze verdriet heeft ook. Ik vind het echt zo moeilijk want ik wil de goede band die ik met haar heb zo graag houden, maar weet niet goed hoe. Misschien ook geduld hebben, maar af en toe ben ik er zo verdrietig van : (. Soms gaat het ook wel goed en sowieso al beter in vergelijking met toen ik net thuis was uit het zkh, maar toch....
pi_172066236
Is ook niet niks Vieve :* Je hoort het wel vaker dat het na de komst van zo'n kleintje echt weer zoeken naar een nieuw evenwicht is. Komt echt wel goed: ze kunnen in het begin gewoon echt helemaal van slag zijn, maar dat trekt heus bij
pi_172066805
registreer om deze reclame te verbergen
Oe en schoenen...even op zolder kijken in de gekregen voorraad voor ik een nieuwe dichte schoen koop. Dreumes is van 20 naar eigenlijk nog maar net passende 21 geschoten en 22 is weer net te groot.
Ha, Twix naar 80! Shop ze Malteser
pi_172066910
Ah Vieve, dat lijkt me ook heel naar ;( maar het zal vast tijdelijk zijn. Als je dadelijk zelf weer fitter bent komt ze vast weer lekker naar jou toe!

Malteser! Ik had je berichtje helemaal gemist, maar wat super dat Twix nu in 80 past *O* hij is dus wel aan het groeien nu? Verder alles goed met jullie?

Ik heb net Adidas superstars gekocht voor S. O+ Nu nog wachten tot ik ze van het ophaalpunt kan halen...
Vanavond heeft een klant van mijn vriend een kledinguitverkoop, waar mijn schoonouders heen gaan, dus ben benieuwd wat ze meenemen voor hem :)
pi_172067048
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 13:49 schreef Vosje6 het volgende:
Ha, Twix naar 80! Shop ze Malteser
Dit ja, haha! Ik was al benieuwd hoe het nu ging met dieet maar hij groeit! Hoera! O+

Hier 92 denk ik, 86 broek en 23 schoen. Ik weet het eigenlijk niet, er ligt van alles in de kast tussen 80-98. Hij groeit ook vrij geleidelijk vind ik. Wel merk ik dat het babyvet er echt af is/gaat, hij wordt duidelijk smaller. Mooi, want ik dacht dat alle bewaarde broeken van grote broer niet zouden gaan passen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 12:35 schreef pinquit het volgende:
Dreutel met z'n 86/92 jasje van Engel O+ dat past ie nog als ie in de kleuterklas zit geloof ik :')
Hier ook ja. Mijne past het 74/80 jasje nog prima :D Wel waar voor je geld!

Vieve :* Ik vond dat ook het meest lastige en dan had ik nog niet eens een ks. Maar het komt écht goed! Jullie band blijft wel. Als je weer een beetje op de been bent, kun je bijvoorbeeld iets 1 op 1 ondernemen met je grote en je man/vriend even op de baby zetten? Het hoeft echt niet lang en ver en buitenshuis, gewoon in de tuin een boekje met haar lezen of tien minuutjes eendjes voeren. Niet alleen quality time voor haar, maar ook voor jou mét haar.

Lu hoe is je vakantie? Lekker?
pi_172067262
registreer om deze reclame te verbergen
Dank jullie! Ja, hij groeit. Nog steeds niet zoals gehoopt en hij maakt ook geen inhaalslag but you can't have it all.
Hij weegt nu 9 kilo bij 77 cm dus logisch wel dat 74 kort wordt.

Wat lastig Vieve maar ook logisch wel. Hopelijk gaat het bij jullie net als bij FF.

FF, wat klink je 'rustig', ondanks dat jullie het ongetwijfeld razend druk hebben met een dreumes en twee mini's.

LeSage, superstart O+. Ik twijfelde tussen die en Allstars en koos de laatste. Zo ruig!
pi_172067924
Mineola, dat zag ik toevallig net met verschonen, dat zijn benen ineens langer en dunner worden. Echt van die jongensbenen ipv babybillen :o het wordt écht tijd voor een nieuwe ;)

Malteser, ik vind dat ook zo tof, van die stoere jongens. Twijfelde net ook nog of ik er Allstars bij zou kopen, maar vorige week ook al sandalen gehaald, dus het is wel even mooi zo :)
pi_172068703
Malteser :D Dus eindelijk nieuwe kleding halen, heerlijk!

Hier nog steeds in 74 en schoenmaat 18/19.
pi_172069181
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 13:18 schreef Vieve6 het volgende:
Bwahhh ik vind het zo lastig. Door de keizersnede kan ik dreumes niet tillen en ik ben natuurlijk ook veel bezig met t voeden van de baby. Man doet nu heel veel met dreumes en dan merk ik dat ze echt naar hem toe trekt. Als ik bijv een verhaaltje voor wil lezen, dan gaat ze met het boekje naar mijn man of als ze verdriet heeft ook. Ik vind het echt zo moeilijk want ik wil de goede band die ik met haar heb zo graag houden, maar weet niet goed hoe. Misschien ook geduld hebben, maar af en toe ben ik er zo verdrietig van : (. Soms gaat het ook wel goed en sowieso al beter in vergelijking met toen ik net thuis was uit het zkh, maar toch....
Dat was hier precies hetzelfde. Niet zo raar want met papa ging hij naar de speeltuin, zwemmen en andere leuke dingen doen. Het enige dat ik met hem kon doen was een boekje lezen, maar dat wilde hij dan ook liever met papa doen, waar ik ook echt verdrietig van ben geweest. Vreemd genoeg ging het echter vanaf de dag erna veel beter en kwam hij weer naar me toe met boekjes en reageerde überhaupt weer op me ipv de ignore stand die hij daarvoor had, ondanks dat ik nog steeds weinig met hem kan doen. Het wordt dus echt beter!

Overigens is de tweeling hier erg makkelijk, het is meer de aanwezigheid van O die het pittig maakt, de tweeling slaapt nog 90% van de tijd.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172069236
Wat fijn van de groei Malteser! Nieuwe kleding *O* Hoe was symbolica?

O zit nu vol in 86, schoenen maat 22. Iets kleiner dan gemiddeld dus, al lijkt hij nu wel een reus door zijn kleine zusjes :D
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172069401
Groeiende Twix *O* *O* *O*
pi_172071104
Ach Vieve :* Zo te lezen is het tijdelijk, maar ik snap dat als je er middenin zit het helemaal niet leuk is. (Ik kijk daar ook niet naar uit straks..)

Fijn de herkenning over de kledingmaten. Hier dus inderdaad allemaal zomerkleding die niet meer past. Shirtjes zijn bijna naveltruitjes en de jurkjes kunnen alleen nog door als tuniekje met een broek. Ze past daarentegen nog wel in 2 korte broeken maat 80 van vorig jaar :D Schoenmaat gaat nu hard richting maat 23.

En yay voor Twix! *O* Veel plezier met shoppen Malteser!
pi_172075425
Hier maat 74, 80 en 86. Ligt aan het merk en model wat er goed past. Ze wordt zo snel groot, maar soms lijkt ze ook weer zo klein. In een winkelwagentje bijvoorbeeld is ze mini. En ik kan het niet laten haar dan steeds over haar bolletje te aaien en kusjes te geven.
pi_172075829
Mijn bijna 20 maander zit nu precies in maat 86. Dat blijft nog wel even passen, denk ik..

Zo; wij hadden zoiets mafs. Onze lampen kun je aan en uit doen met een afstandsbediening. Nu waren gisteravond ineens de lampen deels aan en die afstandsbediening was van zijn plek (ligt achter een kastdeurtje in het tv meubel). Dus W. had er weer eens aangezeten, gebeurt vaker. Dus wij zoeken.. NERGENS die afstandsbediening. En we hebben echt goed gezocht, maar gewoon NIET te vinden. Dus uiteindelijk opgegeven en gaan slapen.

Was W. dus vanochtend aan het spelen. En ineens horen we de lampen aanklikken. Huh? En zo komt W. langs stappen, roept "zoo! Aan!", met die afstandsbediening in zn hand. Dus man: "hey! Waar haal je die nu vandaan?". Maar W. negeert man, loopt naar het tv meubel, deurtje open, legt afstandsbediening op zn plek, deurtje dicht en gaat weer vrolijk terug naar zn speelgoed 8)7 . Schiet mij maar lek..
pi_172085443
Dankjulliewel allemaal voor jullie liefheid :@ . Verstandelijk gezien verwacht ik ook wel dat het beter zal worden, maar gevoelsmatig is het soms wel even echt rot :'( .

Een groeiende Twix, wat ontzettend fijn!

Hahaha Sillie, wat leuk. Hier merk ik ook dat L steeds beter weet / begrijpt hoe dingen werken en veel gaat nadoen / nazeggen. Dus nu goed oppassen wat je doet en het goede voorbeeld geven :@ .
Ik vind dit wel echt een superleuke tijd!
pi_172086678
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juni 2017 20:46 schreef silliegirl het volgende:
Mijn bijna 20 maander zit nu precies in maat 86. Dat blijft nog wel even passen, denk ik..
Dat dacht ik dus ook ;)

En die afstandsbediening! :D

Wij zijn nu -voor het eerst- in de speelhel. M. vond het eerst helemaal niks, maar ze begint nu een beetje te ontdooien. Vooral de grote kinderen vindt ze een beetje spannend. (De hoek tot 4-jarigen zat net ineens ook vol met +/- 8-jarigen.) De trampoline is het tofst en voor de rest moet papa overal mee in :D
pi_172087074
86 heeft ze hier bijna een jaar aangehad, we gaan nu rustig over naar 92.

Heeft ze al een ballenbak ontdekt Kazy?
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_172089334
Ja de ballenbak was uiteindelijk ook erg leuk, maar wel alleen met papa erbij. Nu hebben we een heerlijk wilnieslapen hyper kind thuis :+ (Alhoewel.. het is nu al eventjes stil geloof ik.)
pi_172089482
Vieve, ik heb er niet zo veel over te zeggen, behalve dat het momenteel heel herkenbaar is.
Het komt goed! Daar ga ik ook van uit.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:34:32 #246
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172089854
Tirannosaurus J. :r

Sinds vijf uur aan het janken, kopstoten (hallo bloedneus :+ en bedankt weer), knijpen, slaan, niet slapen, haar trekken (en ik weet niet of dat normaal gedrag is of aangeleerd, maar ik weet wel dat de gastouder nog een meisje van drie heeft die al die dingen doet. Kan zij niets aan doen, maar leuk is anders) en als hij gang op moet staat hij lachend voor de deur en geeft gewoon echt geen f (normaal gesproken is het heel effectief). Z'n vader is naar Lelystad tot morgen.

Heb hem net met een fles in bed gemieterd en gebeden tot de goden a t/m z dat hij diep onder zeil raakt.

Hij is normaal heel lief en vrolijk, dit is echt geen normaal gedrag voor zijn doen. 18 maanden. Kom er maar in herkenmoeders? Hoe lang gaat dit duren? _O-
pi_172089946
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:34 schreef Myrr het volgende:
Tirannosaurus J. :r

Sinds vijf uur aan het janken, kopstoten (hallo bloedneus :+ en bedankt weer), knijpen, slaan, niet slapen, haar trekken (en ik weet niet of dat normaal gedrag is of aangeleerd, maar ik weet wel dat de gastouder nog een meisje van drie heeft die al die dingen doet. Kan zij niets aan doen, maar leuk is anders) en als hij gang op moet staat hij lachend voor de deur en geeft gewoon echt geen f (normaal gesproken is het heel effectief). Z'n vader is naar Lelystad tot morgen.

Heb hem net met een fles in bed gemieterd en gebeden tot de goden a t/m z dat hij diep onder zeil raakt.

Hij is normaal heel lief en vrolijk, dit is echt geen normaal gedrag voor zijn doen. 18 maanden. Kom er maar in herkenmoeders? Hoe lang gaat dit duren? _O-
Eh.. ja, mijn peuter is net zo :') . Maar dat wilde je vast niet horen :+ .
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:42:22 #248
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172090066
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:37 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Eh.. ja, mijn peuter is net zo :') . Maar dat wilde je vast niet horen :+ .
Kom we gaan wijn drinken.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 14:45:36 #249
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172090138
M'n eierstokken zijn vandaag acuut gestopt met trillen ook _O-

1 keer dit is genoeg Joe :W
pi_172092423
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 14:42 schreef Myrr het volgende:

[..]

Kom we gaan wijn drinken.
Hier een 20 maander die net zo doet... :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')