abonnement Unibet Coolblue
pi_171774455


Het is lang geleden dat ik mezelf als pedofiel heb beschreven.

Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid.

Voor mij wordt het veroorzaakt door traumatische ervaringen in de kindertijd.

Ik ben nu in mijn jaren zestig, maar toen ik een jongen was, vroeg mijn moeder me op haar schoot, terwijl ze me na mijn bad droogde, en ze zou mijn geslachtsorganen zitten.

Haar gedrag voelde nooit seksueel, maar terugkijkend was het natuurlijk wel. Ik kan me niet precies herinneren hoe lang dat is aangegaan, maar het was lang geleden. Tegen de tijd dat het voorbij was, was ik zelfbeschadigd.

Ik denk dat mijn aantrekkingskracht naar jonge jongens kwam van wat mijn moeder aan mij deed.

Ik erkende eerst mijn abnormaliteit rond de leeftijd van 15 jaar. Dat was toen ik het eerst realiseerde dat ik niet op dezelfde wijze veranderde dat andere jongens veranderden.

Zij waren geïnteresseerd in vrouwen of, in een of twee gevallen, bij mannen. Maar ik heb het nooit gedaan. Ik bleef gefixeerd op preadolescente jongens, dat was de leeftijd waarop ik seksueel was ingehaald.

Het was verschrikkelijk.



Ik heb nooit overwogen om een ​​kind te misbruiken. Het was een miljoen kilometer weg van wat ik wilde zijn - dat was een normale volwassen man.

Ik heb gehoopt dat toen ik ouder werd, ik tot volwassen seksuele oriëntatie zou groeien, maar het was alsof mijn ontwikkeling was gestopt.

Het was helemaal verschrikkelijk, en ik voelde me opgewonden.

Ik realiseerde me dat het waarschijnlijk was dat ik een heel eenzaam leven zou leiden. Ik was bang dat als mensen over mijn vreselijke gedachten kwamen, het zou kunnen leiden tot geweld, fysieke aanvallen.

Ik ging naar de universiteit, waar ik een groep vrienden had en meerdere jaren doorkwam tegen de realiteit van mijn mentale toestand. Ik had bijna geen seksuele ervaring op dat moment.

Ik werd uiteindelijk gedwongen om het feit te onder ogen zien dat ik niet veranderde toen ik door een huisgenoot was uitgewisseld.

Ik vermoed dat hij had opgemerkt dat als we over kinderen begonnen te praten, ik het onderwerp zou veranderen. Als we langs de straat liepen en een gezin met kinderen zagen, zou ik ongemakkelijk voelen.
Jongen voelt zich ongemakkelijk naast familie Laurent Boglio

Ik zat in de voorkamer. Al mijn collega's koken de avondmaaltijd en ik denk niet dat ze realiseerden dat ik naar beneden zou komen. Ze chatten weg en ik hoorde dat mijn vriend iets zegt: 'Ik denk dat Jack geïnteresseerd is in jonge jongens.'

Ik legde mijn jas aan en liep rustig uit het huis.



Uit die voordeur liepen, was het verlaten van een wereld en het binnendringen van een andere.

Ik ging de volgende dag naar de universiteitspraktijk. Ik zei: "Ik ben een pedofiel. Kan dit genezen worden? '

De conventionele visie op pedofilie is dat het een ongeneeslijke conditie is. Maar deze dokter lachte - hij lachte! En hij zei: "Natuurlijk is het genezen."

Het was een absoluut grote reliëf. De dokter heeft mijn identificatie niet uitgedaagd met pedofilie, hij heeft het gewoon geaccepteerd en zei: "Geen probleem, we zullen het sorteren."




Ik heb een verwijzingsbrief naar de Portman Clinic, die - onder andere services - gespecialiseerde behandeling biedt voor mensen met problematisch seksueel gedrag.

Ik ben enkele weken later naar Londen geweest voor mijn beoordeling. Het was een midsommerdag in 1972 en ik herinner me dat ik op Hampstead Heath loopt, naar de bomen kijken, naar de vogels luistert en denkt: 'Ik ga in een nieuw leven.'

De behandelingen van de Portman Clinic zijn langdurig. Ik werd door hen voor meerdere jaren gezien.

U praat vrij en mettertijd bouwt u een foto van uw onderbewuste bestuurders.

Na de behandeling was ik een heel ander persoon. Ik heb zelfs een seksuele interesse in vrouwen ontwikkeld, die buitengewoon bevrijdend was.

Maar er was veel over mij die verlegen, onervaren en naïef was.

In zekere zin moest ik mijn adolescentie jaren na al mijn collega's ervaren. Ik had minimale seksuele ervaring gehad, al mijn vriendschappen waren door mijn zelfhaat verdrongen en ik had een enorm gebrek aan zelfbeeld.

Ik ben nu in een goede relatie, en ik heb al lang met een vrouw gehad waar ik van hou.

Ze heeft altijd gewezen op mijn vroegere oriëntatie, die altijd met mij meeneemt. Niemand weet het, zelfs niet mijn familie.

Ik heb sindsdien dingen gedaan waar ik trots op ben in mijn leven. Ze zijn niet grote prestaties, maar ze zijn toch prestaties. Als ik er een spijt van heb, is het dat ik nu alleen dit soort pleitwerk voor pedofielen doet.

Ik werk met een liefdadigheid genaamd StopSO, een specialistische behandeling organisatie voor de preventie van seksueel misdrijven. Het is een Britse organisatie die therapie aanbiedt voor iedereen die het risico heeft op seksueel misdrijf.



Pedofilie wordt niet begrepen.

Mensen denken dat pedofilie synoniem is bij seksueel misbruik van kinderen. Maar ik zou nooit een kind hebben misbruikt.

De meeste pedofielen hebben twee strijdende aandrijvingen binnen hen: de drang om te beledigen en de drang om normaal te zijn. De meeste pedofielen zijn wanhopig voor die wensen om weg te gaan.

Er zijn online gemeenschappen waar pedofielen die niet beledigen elkaar kunnen ondersteunen.

Ik heb ooit een vrouw online ontdekt die precies zoals ik was. Ze was aangetrokken tot zuigelingen van de leeftijd waarop ze misbruik was. Ze kreeg ook therapie om haar pedofilie te behandelen.

Maar de demonisatie van pedofielen maakt het moeilijker voor jongeren die niet bang zijn, die zich zorgen maken over het ontwikkelen van deze seksuele geaardheid om hulp te zoeken.

Ik denk dat elke stad in het land een kliniek zoals de Portman moet hebben. Maar dat zijn we verre van. NHS-budgetten zijn niet alleen in dit specifieke gebied gesneden op het hele gebied van psychiatrische en geestelijke gezondheidszorg.

We moeten identificeren van seksueel beschadigde jongeren en potentiële misbruikers, en behandelen ze zo vroeg mogelijk. Dat is een belangrijke manier om de cyclus van seksueel misbruik te breken.

In plaats daarvan, als je een pedofiel bent die niet beledigd hebt, maar je hulp wilt, is het erg zeldzaam om op de NHS behandeling te krijgen. Het merendeel van de tijd krijgt u alleen hulp nadat u beledigd hebt en iemand al pijn doet.

Ik had geluk. Vanwege de hulp die ik kreeg, heb ik een normaal volwassen leven kunnen leven. Ik heb mijn problemen aangepakt op andere manieren.


http://www.bbc.co.uk/bbct(...)name=paedophileshelp

Het bovenstaande stuk is door een vertaalmachine gehaald . Als het grammaticaal niet 100% klopt dan weet je waar het aan ligt

En nee het is niet mijn persoonlijke verhaal ffs :')

De schrijver van het stuk lijkt te suggereren dat als we alleen begrip tonen voor dit soort mensen , dat wij als samenleving , een stuk dichterbij zouden komen tot een oplossing van het probleem . Maar omdat er zon grote taboe is omtrent dit onderwerp , lijkt de oplossing verder weg dan ooit

Naar mijn weten is er geen enkele behandeling die je van de ziekte af helpt ( als ik het mis heb hoor ik het graag ) en heeft het meer weg van een propaganda stuk om pedofilie goed te praten . Het zijn maar arme slachtoffers , ze zijn op die manier geboren , ze hebben onze hulp nodig en niet onze veroordeling

Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?

[ Bericht 0% gewijzigd door Ali_boo op 19-06-2017 18:18:31 ]
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171774482
Waarschijnlijk om begrip te kweken.
misunderstood
pi_171774555
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:23 schreef DKS het volgende:
Waarschijnlijk om begrip te kweken.
De meme's die de schrijver van het stuk gebruikt suggereren iets anders
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171774558
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.

Het is al zo ver dat je als man al voor pedo uitgemaakt kan worden als jij bijv 40 bent maar iemand van 20 neukt. (Of leuk vind, dat kan al genoeg zijn)

Totaal doorgeslagen.
pi_171774625
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.

Het is al zo ver dat je als man al voor pedo uitgemaakt kan worden als jij bijv 40 bent maar iemand van 20 neukt. (Of leuk vind, dat kan al genoeg zijn)

Totaal doorgeslagen.
Pedofiel roepen en je hebt je tegenstander zo uitgeschakeld op vandaag.
pi_171774640
quote:
Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid
Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
pi_171774657
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
  zondag 18 juni 2017 @ 18:41:39 #8
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_171774803
Als je het goed leest gaat het helemaal niet over begrip kweken van mensen die zo geboren zijn. Het wordt beschreven als een stoornis die opgewekt wordt door een trauma en waar van af te komen is als zo'n persoon maar bij zo'n kliniek die daar beschreven wordt terecht kan.
pi_171774813
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:33 schreef Kampratje het volgende:
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
Nee, dan ben je een hebefiel.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:43:45 #10
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_171774838
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:32 schreef Schaapje1987 het volgende:

[..]

Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
Het is wel vreemd dat, naar men zegt (bronnen zijn makkelijk te vinden), in het oude griekenland het gewoonte was voor vrijgeboren mannelijke burgers/strijders om sexuele relaties te hebben met mannen, schijnbaar omdat vrouwen als minderwaardig gezien werden. Dat in tegenstelling tot de huidige gedachte dat +- 10% van de mannen zo geboren wordt.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:50:37 #11
117098 Hathor
Effe niet
pi_171774965
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:32 schreef Schaapje1987 het volgende:

[..]

Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
Maar het is tegenwoordig makkelijker om alles een ziekte te noemen, dan lijkt het behandelbaar en bestaat er kans op sympathie.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:59:07 #12
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171775087
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:42 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Nee, dan ben je een hebefiel.
Of gewoon normaal
Je weet het niet
pi_171775237
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:59 schreef hugecooll het volgende:
Of gewoon normaal
Je weet het niet
De term hebefiel of pedofiel of wat dan ook is gewoon een neutrale term, net als moordenaar, Fransoos of accountant. Dat mensen het gewoon of ongewoon vinden, is een andere kwestie.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171775269
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

De meme's die de schrijver van het stuk gebruikt suggereren iets anders
Wat is er mis met het idee dat pedofielen psychische hulp nodig hebben om te voorkomen dat een gedeelte van deze mensen kinderen gaat verkrachten?
  zondag 18 juni 2017 @ 19:12:42 #15
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_171775304
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:10 schreef Glazenmaker het volgende:

Wat is er mis met het idee dat pedofielen psychische hulp nodig hebben om te voorkomen dat een gedeelte van deze mensen kinderen gaat verkrachten?
Dat vraag ik me ook af.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 18 juni 2017 @ 19:12:50 #16
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171775309
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:08 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

De term hebefiel of pedofiel of wat dan ook is gewoon een neutrale term, net als moordenaar, Fransoos of accountant. Dat mensen het gewoon of ongewoon vinden, is een andere kwestie.
'Een' veertienjarige lekker vinden betekent niet meteen dat je een sterke voorkeur voor veertienjarigen of zo hebt. Kan ook dat jij eigenlijk gewoon volgroeide vrouwen lekker vindt en dat die veertienjarige behoorlijk volgroeid is voor haar leeftijd.

Om maar wat te noemen he
pi_171775342
Probleem met dit onderwerp is dat je anno 2017 er geen mening meer over mag hebben. Het is waar dat in de jaren 70 en 80 veel makkelijker over pedofilie gesproken werd. Het gebrek aan kennis resulteert dat steeds meer mensen foute constateringen over pedofilie maken, omdat de taboe zo enorm groot is geworden. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet het verschil tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Of dat seksueel kindermisbruik vaker gedaan wordt door geliefden en naasten in plaats van vreemden.
pi_171775348
Ik maar denken dat dit een bekentenis van de TS was. ;( Todat ik de link tegen kwam. :')
P.S.: Ik vond het nederlands al beroerd onder het lezen.
pi_171775504
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
Ik denk niet dat er meer achter zit. Degene die draagvlak willen creeren voor pedofiele gedragingen, doen dat doorgaans door draagvlak te creeren voor andere tegennatuurlijke seksuele gedragingen, die al beter geaccepteerd zijn door de maatschappij. Om pedofiele gedragingen tegen te gaan is het juist goed om te pleiten voor het huwelijk tussen man en vrouw, als exclusieve plek voor het ontplooien van seksuele gedragingen.
pi_171775610
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.
Dit. Was nog een fraaie documentaire over - inclusief pedofielen die destijds gewoon openlijk de fototjes van kleine jongetjes op hun werkbureau hadden staan waar anderen hun vrouw hadden.

En natuurlijk het hele gedoe rondom de wetswijziging die seks met kinderen van 12 moeilijker moest maken - met allerlei gevestigde partijen die vonden dat "we de seksualiteit van het kind niet moesten ontkennen".

Dat is echt wel 180 graden gedraaid in een paar decennia...
  zondag 18 juni 2017 @ 19:29:05 #21
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_171775623
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:33 schreef Kampratje het volgende:
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
Als je er iets mee doet dan voor de wet wel ja.
  zondag 18 juni 2017 @ 19:32:08 #23
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_171775689
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:28 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dit. Was nog een fraaie documentaire over - inclusief pedofielen die destijds gewoon openlijk de fototjes van kleine jongetjes op hun werkbureau hadden staan waar anderen hun vrouw hadden.

En natuurlijk het hele gedoe rondom de wetswijziging die seks met kinderen van 12 moeilijker moest maken - met allerlei gevestigde partijen die vonden dat "we de seksualiteit van het kind niet moesten ontkennen".

Dat is echt wel 180 graden gedraaid in een paar decennia...
Die tijd niet meegemaakt maar ik ben blij dat we pedofilie niet meer normaliseren.
  zondag 18 juni 2017 @ 19:36:41 #24
396386 sturmpie
for night & nature
pi_171775751
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
ter preventie van zedendelicten/pedofilie e.d.
hij schrijft toch dat therapie helpt.

pedofielen zijn verschrikkelijke mensen, omdat ze hun ziekte vaak niet erkennen en geen hulp zoeken. dus 't is wel gewenst dat dergelijke gevallen in therapie gaan om de pedofiele vorm er uit te halen voor zo ver dat mogelijk is.
vrede, voedsel, vrijheid, veiligheid, vooruitgang
pi_171775780
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:32 schreef Twiitch het volgende:
Die tijd niet meegemaakt maar ik ben blij dat we pedofilie niet meer normaliseren.
Pedofilie, en zeker pedoseksualiteit, is schadelijk voor kinderen. Maar om nu een heksenjacht op deze mensen te gaan maken, gaat me veel te ver.
Sterker nog, ik denk dat hoe meer je de gevoelens van die mensen onderdrukt, hoe gevaarlijker het wordt. Geef ze professionele hulp, praatgroepen, wat dan ook, om stoom af te blazen. Dat is veel veiliger voor kinderen.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')