Zou kunnen, ik gok altijd een beetje wanneer-ie klaar is, heb er niet echt een vaste regel voor.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:23 schreef Rezania het volgende:
Waarschijnlijk ligt het dan te lang in de oven?
Ja, juist de goedkopere doen? Waarom is die beter?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:23 schreef Fokker89 het volgende:
Mozzarella de laatste minuten pas toevoegen? Ik denk trouwens dat je juist beter goedkopere mozzarella kan kopen. Dure is "rauw" veel lekkerder.
Tomatensaus en toppings erbij. Mozzarella gaat op de tomatensaus.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:28 schreef Sunshine1982 het volgende:
Gebruik je ook tomatensaus en toppings? Of enkel mozzarella op pizzadeeg?
Ja? Het recept dat ik voor morgen wil gebruiken raadt specifiek koemelk aan, zou jij alsnog zeggen van beter niet?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:38 schreef Stompzinnig het volgende:
Koop buffelmozzarella. Mozzarella van koemelk smaakt nergens naar inderdaad.
Check. En welke gewone kaas zou jij dan aanraden?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:42 schreef Fer het volgende:
Mozarella is vooral voor een Margarita en dan nog moet je het vooral van de basilicum en de oregano hebben. Voor een quatro stagioni oid gewone kaas strooien.
Hmm, oké, misschien dat maar eens uitproberen.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:54 schreef Sigaartje het volgende:
Ja, dat probleem heb ik dus ook. De mozorella die voorverpakt is in plakjes (shame on me) is wel goed te doen op de pizza.
Check. Zal ik anders dat én mozzarella doen? Is dat een goede combinatie?quote:
Tja. Je kunt het krijgen bij AH, in de koeling bij de kruidenboter, naast de hamburgerkaas.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:02 schreef Faux. het volgende:
[..]
Hmm, oké, misschien dat maar eens uitproberen.
[..]
Check. Zal ik anders dat én mozzarella doen? Is dat een goede combinatie?
quote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Tja. Je kunt het krijgen bij AH, in de koeling bij de kruidenboter, naast de hamburgerkaas.
Maar ja, ik ben geen kok, ik heb het geprobeerd met verse mozerella, werd drie keer niks, dus dan maar aanpassen aan mijn eigen niveau.
That's life.
Ja hallo, weet jij hoe je moet omgaan met die witte zachte kaas? Ik weet het echt nietquote:
Nee ik heb echt geen idee over kazen en zo. Wil gewoon lekkere pizza makenquote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:06 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja hallo, weet jij hoe je moet omgaan met die witte zachte kaas? Ik weet het echt niet
Ja dat is lekker niet teveel mozzarella en dan flink wat geraspte kaasquote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:02 schreef Faux. het volgende:
[..]
Hmm, oké, misschien dat maar eens uitproberen.
[..]
Check. Zal ik anders dat én mozzarella doen? Is dat een goede combinatie?
Ik heb geen idee van niks. Ik doe maar wat. Met alle kokerij. Ik ben ook maar een simpel mannetje. Maar als ik soms op tv die chefkoks bezig zie, denk bweuuuu, moet ik dat gaan eten?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:06 schreef Faux. het volgende:
[..]
Nee ik heb echt geen idee over kazen en zo. Wil gewoon lekkere pizza maken
Voor een pizza moet je dat helemaal niet willen, zonde van je geld, en het smaakt niet beter als het in de oven is geweest.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:38 schreef Stompzinnig het volgende:
Koop buffelmozzarella. Mozzarella van koemelk smaakt nergens naar inderdaad.
Check, goed om te wetenquote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:30 schreef Fer het volgende:
Nee, nog nooit gecombineerd.
Zoals ik al zei, de goudse strooikaas gebruik voor pizza's met topping zoals salami, tonijn of groente. Mozarella haal ik bij de kaaswinkel, van ekte buffel en dat alleen met tomaat en basilicum.
quote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:19 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Ja dat is lekker niet teveel mozzarella en dan flink wat geraspte kaas
Of gewoon belegen of jong belegen ik gebruik maar net wat voor handen isquote:Op vrijdag 16 juni 2017 21:48 schreef Faux. het volgende:
[..]
Check, goed om te weten
[..]
Jij raadt ook extra goudse belegen aan?
Dat is dus mozzarella. Dat smaakt naar niks en is een beetje plasticachtig.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:19 schreef Faux. het volgende:
smaakt het nog steeds naar niets en wordt het eigenlijk een beetje plastic-achtig.
Dan heb jij een echt nog nooit goeie mozzarella op. In Italië is ie goddelijk, ipv de smaksloze gombal zoals ie in de Nederlandse supermarkt is te vinden.quote:Op zaterdag 17 juni 2017 00:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is dus mozzarella. Dat smaakt naar niks en is een beetje plasticachtig.
Sure, dat zal het zijn.quote:Op zaterdag 17 juni 2017 00:14 schreef Rezania het volgende:
[..]
Dan heb jij een echt nog nooit goeie mozzarella op. In Italië is ie goddelijk, ipv de smaksloze gombal zoals ie in de Nederlandse supermarkt is te vinden.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |