abonnement Unibet Coolblue
pi_171758024
Bij het hoofdeinde bedoel je Kazy of bij het voeteind?
Wat is dat bizar snel gegaan zeg, al gewoon thuis mogen bevallen :o
  zaterdag 17 juni 2017 @ 21:45:31 #52
342817 Miss_Congeniality
Armed and Fabulous
pi_171758068
Vanaf morgen al Kazy, dan komt het wel heel dichtbij! Geen idee hoe dat verder zit qua benodigde ruimte, sorry.

De babykamer is al helemaal klaar hier. Enige probleem is dat er een dreumes in ligt te slapen :P We moeten voor dreumes een andere kamer in elkaar zetten en dan de babymeubels verhuizen naar de babykamer. Waar we eerst nog moeten behangen. En waarvan we het behang ook nog moeten uitzoeken. Dus eigenlijk zijn we nog niet zo ver :')
pi_171758721
Dankjulliewel allemaal voor de felicitaties!

Het waren even best heftige dagen. Met F.ien was de situatie echt even ernstig en ben heel blij dat we op tijd in het zkh waren. Nu begint het allemaal een beetje te bezinken. Helaas ligt ze nog in de couveuse. Gelukkig kunnen we er wel altijd naar toe als we willen en we hebben al een paar keer goed kunnen knuffelen ♡.

Ik blijf het hier nog wel even volgen :), ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie baby's!
pi_171760646
Wat vervelend dat ze nog in de couveuse moet liggen Vieve. Hopelijk knapt ze snel op. Ik kan me voorstellen dat zo'n verloop opeens heftig is, neem daar straks ook zeker even je tijd voor als jullie in rustig vaarwater zijn gekomen. Hoe gaat het met jou? Heeft L haar zusje al gezien of mag ze daar pas bij als F uit de couveuse is?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_171760855
Nog van harte gefeliciteerd Vieve! *O*

Wat rot dat het zo heftig was, gelukkig waren jullie er op tijd bij! Hoop dat ze snel uit de couveuse mag :*
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 18 juni 2017 @ 03:09:02 #56
269689 crew  Viv
pi_171764940
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 18:41 schreef FlyingFish het volgende:
De enige reden dat ik nieuwe kleding was voor het aantrekken is omdat je anders vlekken er veel lastiger uit krijgt, zo heb ik me wijs laten maken.
Misschien een gevalletje klok/klepel. Het is namelijk zo dat nieuwe kleding vaak behandeld is met een chemisch stofje zodat er juist minder snel vlekken in komen. Een wit kledingstuk zou anders na een drukke zaterdag in de winkel meteen schmutzig zijn vanwege de handen van het winkelend publiek. Ook een ogenschijnlijk schoon nieuw kledingstuk kun je dus beter eerst wassen als je die chemicaliën niet op de huid (van je baby) wil.

Viev nog gefeliciteerd met F! Wat goed dat je meteen hebt gehandeld vanwege minder leven voelen, hopelijk mag ze snel mee naar huis. :*
pi_171766098
Vieve en Lastpost, van harte gefeliciteerd met de kleintjes! Hoop dat je dochter snel uit de couveuse mag Vieve!

Venco, ik herken me ook in de driftbuien :o Ik was voor de zwangerschap soms al best pittig en nu kan ik af en toe echt ontploffen over soms hele nutteloze dingen, gelukkig heb ik een hele lieve begripvolle vriend. Ik bied er na altijd wel mijn excuses aan, voel me altijd super schuldig.

Stroopwafel heeft verlof las ik, wat fijn, lekker genieten *O*

Ik ben hier niet zo actief op het moment, heb het erg druk op het moment. Ons huis is verkocht en we hebben zelf nog niks nieuws, dus dat is allemaal wel even heel spannend want we moeten hier al vrij snel uit :') Hebben het zelf zo afgesproken want we wilden het gewoon graag snel kwijt, maar nu begint het wel spannend te worden 🙈 Morgen hebben we zelf weer een bezichtiging bij een huis wat denk ik echt potentieel heeft.

Met de baby gaat alles denk ik goed, voel haar nog niet denk ik, maar mijn placenta ligt aan de voorkant dus dat kan misschien nog even duren -O- Had van de week wel het idee dat er wat gebeurde maar ik durf het niet met zekerheid te zeggen.. Begin wel steeds meer te wennen aan het idee dat het een meisje is, heb er stiekem altijd van gedroomd een dochtertje te krijgen O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_171766462
Vieve, veel sterkte met het verwerken van alles om de bevalling heen. Hopelijk mag F.ien snel de couveuse uit.

Kazy mag sinds vandaag thuis bevallen! *O*

Venco: ik ben normaal gesproken ook vrij licht ontvlambaar, maar als ik zwanger ben helemaal. :') En dat beperkt zich bij mij helaas niet alleen tot mijn man. Ik moet me echt inhouden op mijn werk ook. Ik gooi vrijwel nooit met deuren of spullen maar ik kan wel behoorlijk heftig uit de hoek komen, zeg maar.

quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 21:16 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Gefeliciteerd Vieve en Lastpost! *O*

Strijken begin ik niet aan... Vroeger streek ik zo'n beetje alles maar daar heb ik nu echt geen tijd meer voor... Ik heb voor N nog nooit iets gestreken, behalve de wieglakens helemaal in het begin. Ik was wel alle kleding voordat ik het gebruik, zowel voor mezelf als voor de kleine. Maar heb nooit een speciaal wasmiddel gebruikt, gewoon het onze. Zonder wasverzachter, maar daar ben ik zelf allergisch voor...

Buikgriep is trouwens kut in de zwangerschap. Geen eetlust maar je lijft vraagt wel om eten, niet handig... Gelukkig lijkt het een milde variant te zijn maar alsnog niet fijn.
Buikgriep boks. -O- Halve nacht op de wc gezeten.

Nu moet ik zeggen dat sinds de positieve test mijn buik echt danig overhoop ligt. Ik heb vaak buikkramp, moet op gekke tijden naar de wc en voel regelmatig aandrang maar kan dan niks als ik eenmaal zit. Is dit herkenbaar? Gaat dit over? Ik herken dit niet van mijn eerste zwangerschap. Super irritant zeg.
pi_171766584
Roxy, mijn darmen waren in het begin ook van slag, ik moest juist heel vaak een nummer 2 doen en dat ging gelukkig weer over.

Beterschap met je buikgriep, ik was vorige week ook aan de beurt, het is net alsof je je tien keer beroerder voelt als je zwanger bent :{
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_171769276
Beterschap voor de buikgriepers; dat zou inderdaad verboden moeten worden als je zwanger bent }:|
Ik merkte dat ik na het echte ziek zijn nog wel wat extra tijd nodig had om te herstellen, dus neem jullie rust! :*

Ik was alles ook vooraf, maar strijken begin ik echt niet aan :{w
Mn schoonmoeders ogen rolden bijna uit hun kassen toen ik dat de vorige keer zei _O-
Voor hygiënische redenen is dat ook onzin; een strijkijzer is sowieso niet in staat om eventuele bacteriën te doden, dus daar hoef je het niet voor te doen ;)

Verder hebben we voorlopige een heerlijke vakantie 8-) al merk ik dat ik nog steeds wel echt last heb van die bloeddruk...
Goed excuus voor extra veel terrasjes *)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_171772183
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 10:16 schreef Roxy_Monke het volgende:

Nu moet ik zeggen dat sinds de positieve test mijn buik echt danig overhoop ligt. Ik heb vaak buikkramp, moet op gekke tijden naar de wc en voel regelmatig aandrang maar kan dan niks als ik eenmaal zit. Is dit herkenbaar? Gaat dit over? Ik herken dit niet van mijn eerste zwangerschap. Super irritant zeg.
Heel herkenbaar! Vorige keren had ik hier last van en nu ook weer. Dat was één van de redenen dat ik dacht dat ik misschien wel zwanger was.
Het was bij mij wel echt een kwaaltje van het eerste trimester.
pi_171773831
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 21:43 schreef Skittles het volgende:
Bij het hoofdeinde bedoel je Kazy of bij het voeteind?
Wat is dat bizar snel gegaan zeg, al gewoon thuis mogen bevallen :o
Bij het voeteneind. (Bij het hoofdeinde is er geen ruimte, maar ik dacht niet dat dat een probleem zou moeten zijn bij een evt. thuisbevalling.)

Twist: geniet van je vakantie!
pi_171775470
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 21:40 schreef kazy het volgende:
#teamnietstrijken
#teamgeennesteldrang, afgezien van die plintenstofzuigbevlieging dan :')

Het babykamertje is hier inmiddels weer overhoop gehaald zodat er een beval/kraambed in kon. Ons eigen bed was een drama om omhoog te zetten, dus dit leek ons een betere oplossing. Het is alleen wel wat krapjes. Volgende week nog maar eens aan de vk vragen hoeveel ruimte er achter het bed nodig is, want dat is echt krap. Of weet iemand hier dat toevallig? Ik kon het op internet niet vinden. (Er staat nog een kledingkast achter het bed, dus in het ergste geval moet die weer verplaatst worden.) Maar goed, in theorie staat alles klaar om thuis te kunnen bevallen aangezien dat vanaf morgen officieel thuis mag, omg :o

MissC beterschap! (Ik vind buikgriep normaal al vreselijk en zwanger vond ik het echt ronduit verschrikkelijk :X )
Ik weet niet wat jouw vk fijn vindt en ook nie hoe de ruimte er nu precies uit ziet, maar ik hoef in principe niet bij het voeteneind te zijn. Wel aan de zijkant van het bed. Een meter breed qua ruimte is krap maar doorgaans wel genoeg. Ideaal gezien zou ik dan wel mn traumatas onder het bed willen kunnen schuiven zodat ik alles binnen handbereik heb.
Ik ben rechtshandig en sta dus aan de linkerkant van het bed (gezien vanuit als je voor het voeteneind staat en naar het hoofdeind kijkt). De meeste verloskundigen die linkshandig zijn kunnen vaak wel rechtshandig werken, maar hebben mogelijk toch wel een voorkeur voor dat ze de ruimte juist aan de rechterkant van het bed hebben.

Voor de opvang van de baby mocht het nodig zijn dan heb ik graag een harde vlakke ondergrond. Dit mag een kastje of commode zijn maar ook een strijkplank. Die moet liefst ook enigszins in de buurt zijn.
:)
pi_171780160
quote:
1s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:21 schreef mignonne het volgende:

[..]

Ik weet niet wat jouw vk fijn vindt en ook nie hoe de ruimte er nu precies uit ziet, maar ik hoef in principe niet bij het voeteneind te zijn. Wel aan de zijkant van het bed. Een meter breed qua ruimte is krap maar doorgaans wel genoeg. Ideaal gezien zou ik dan wel mn traumatas onder het bed willen kunnen schuiven zodat ik alles binnen handbereik heb.
Ik ben rechtshandig en sta dus aan de linkerkant van het bed (gezien vanuit als je voor het voeteneind staat en naar het hoofdeind kijkt). De meeste verloskundigen die linkshandig zijn kunnen vaak wel rechtshandig werken, maar hebben mogelijk toch wel een voorkeur voor dat ze de ruimte juist aan de rechterkant van het bed hebben.

Voor de opvang van de baby mocht het nodig zijn dan heb ik graag een harde vlakke ondergrond. Dit mag een kastje of commode zijn maar ook een strijkplank. Die moet liefst ook enigszins in de buurt zijn.
Bedankt Mignonne! ^O^
Meer dan een meter aan de zijkant van het bed lukt wel. Zeker als de commode even verplaatst wordt. Die maakt het nu wel wat krapper naast het bed. Het zou wel mooi zijn als de kledingkast kan blijven staan en hooguit de commode tijdelijk ergens anders naartoe moet. Een strijkplank hebben we sowieso. (Wordt die ook nog eens gebruikt :+ ) Woensdag nog maar eens aan de vk vragen wat hun voorkeur heeft qua ruimte aan de zijkant (en evt. het voeteneind).

Van de vorige keer kan ik me herinneren dat de vk thuis voornamelijk op mijn bed zat. In het ziekenhuis zaten ze wel aan het voeteneind.
pi_171780567
Hoe voelen harde buiken als je 17 weken zwanger bent? Gister en vandaag heb ik zo'n menstruatiekramp achtig gevoel in mijn buik wat soms wat zeer doet, het gaat wel weer over uiteindelijk maar het houdt wel even aan :{ Als ik het morgenochtend nog heb bel ik de VK even denk ik.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_171780801
Als een harde buik rena ;) klinkt een beetje stom, maar het voelt echt aan alsof je buik keihard wordt, je kunt er ook amper in prikken dan. Voelt erg oncomfortabel, maar echt pijnlijk is het niet.

Hier een rustig afrondweekend gehad, nog even lekker uit eten geweest nu het nog soort van kon, wat met dit weer een uitstekende keuze was! En nu slapen met de ventilator aan voor zover dat lukt!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  maandag 19 juni 2017 @ 08:14:08 #67
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_171783023
Rena, als ik een harde buik heb voelt het idd alleen wat oncomfortabel en niet pijnlijk. Als je prikt in je buik is het net alsof er een basketbal inzit ofzo. Na een paar minuten zakt dat weer af en dan weer een soepele buik.
Heb je het nu vaker gehad?

FF, heerlijk zo'n laatste etentje nu het nog relatief rustig is. Heb je een beetje kunnen slapen met die warmte?
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  maandag 19 juni 2017 @ 08:24:42 #68
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_171783100
Bedankt allemaal voor de felicitaties, mogen ons gelukkig prijzen volgens mij. Slaapt 's nachts al periodes van 4 en 5 uur door. :D
pi_171783162
LadyS, zaterdagmiddag en gisteravond had ik er last van, vanmorgen niet meer gelukkig. Mocht het vandaag weer beginnen bel ik de VK even, het deed gisteravond echt aan alsof ik ongesteld zou worden :{

Lastpost, dat klinkt goed zeg; een echte droombaby ;) :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 19 juni 2017 @ 08:56:08 #70
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_171783452
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 08:30 schreef rena het volgende:
LadyS, zaterdagmiddag en gisteravond had ik er last van, vanmorgen niet meer gelukkig. Mocht het vandaag weer beginnen bel ik de VK even, het deed gisteravond echt aan alsof ik ongesteld zou worden :{

Lastpost, dat klinkt goed zeg; een echte droombaby ;) :)
Zeurend menstruatiegevoel kan ook de groeiende baarmoeder zijn, hoor. Dus misschien was het wel een groeispurt. Maar uiteraard even bellen als je je ongerust maakt, dan weet je het zeker :*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_171783610
Hier ook menstruatie achtige steekjes. Ik hou het inderdaad op groeiende baarmoeder icm bandenpijn.

Helaas hier net alvast een afspraak bij de fysio gemaakt. Ik had gehoopt net als vorige keer tot de dertig weken zonder bekkenklachten door te kunnen gaan, maar helaas. :'(
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  maandag 19 juni 2017 @ 11:31:45 #72
342817 Miss_Congeniality
Armed and Fabulous
pi_171786168
Die menstruatie achtige steekjes heb ik deze keer tot 20 weken gehad met enige regelmaat, vorige keer was ik er sneller vanaf. Het werd toen bij mij verklaard als groeiende baarmoeder. En na een tijdje merkte ik bij mezelf het verband: eerst steekjes, later een strakke huid rond mijn buik en de dag erna was mijn buik voor mijn gevoel ook ineens wat groter. Dus na een tijdje was het voor mij juist een prettig idee, een soort bevestiging dat baby het nog steeds deed want anders hoefde de boel niet te groeien.
  maandag 19 juni 2017 @ 11:32:07 #73
342817 Miss_Congeniality
Armed and Fabulous
pi_171786174
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 09:07 schreef Krisvc het volgende:
Hier ook menstruatie achtige steekjes. Ik hou het inderdaad op groeiende baarmoeder icm bandenpijn.

Helaas hier net alvast een afspraak bij de fysio gemaakt. Ik had gehoopt net als vorige keer tot de dertig weken zonder bekkenklachten door te kunnen gaan, maar helaas. :'(
Oh dat is vervelend zeg! Hoe ver ben je nu?
  maandag 19 juni 2017 @ 11:32:27 #74
342817 Miss_Congeniality
Armed and Fabulous
pi_171786180
quote:
17s.gif Op maandag 19 juni 2017 08:24 schreef Lastpost het volgende:
Bedankt allemaal voor de felicitaties, mogen ons gelukkig prijzen volgens mij. Slaapt 's nachts al periodes van 4 en 5 uur door. :D
Dat klinkt fijn zeg!
pi_171787320
Fijn om te horen dat de menstruatie achtige steken bekend voor komen, blijft raar zo'n eerste zwangerschap, weet niet wat waar bij hoort en wat normaal is :+

Wel dat ik erg veel last van mijn hormonen heb, net gaf een fietser mij geen voorrang bij een kruising en dan ontplof ik bijna. In mijn hoofd wil ik hem dan gewoon aanrijden :X Gevaar voor mijn omgeving straks :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')