abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_171615357
registreer om deze reclame te verbergen
Gearbest is ook hard bezig om nieuwe enthousiaste Affiliates te vinden die de producten van Gearbest willen promoten. Hiervoor heeft Gearbest en promotie campagne opgestart om het ook voor nieuwe (en ook zeker de bestaande) Affiliates het ng interessanter te maken! De Gearbest Promotie Campagne voor Affiliates houdt in dat je nu nog meer commissie kan verdienen en ook nog heel gemakkelijk een extra bonus :)!

Deze promotiecampagne loopt van 7 juni tot en met 19 juni. De omzet die je genereert wordt vergeleken met de omzet die je hebt gemaakt in de periode van 7 mei tot en met 19 mei. Het percentage extra omzet wat je maakt ten opzichte van vorige maand geeft jouw de mogelijkheid om een hele leuke extra bonus te ontvangen! Helemaal voor nieuwe affiliates is makkelijk om de stijging te behalen! Dus probeer het eens!!

Hieronder een overzicht van de bonussen die worden uitgedeeld aan de affiliates van Gearbest! Zoals je ziet kun je dus heel makkelijk $20 verdienen (=18) door nu mee te doen en $100 omzet te genereren.Het enige wat je hoeft te doen is je registreren op het Affiliate platform en verkopen maar :)!

lUMDqlF.png

Groet,

Gearbest!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')