abonnement Unibet Coolblue
pi_171634023
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juni 2017 20:11 schreef Samzz het volgende:
Prima dat mensen Destenay zo leuk vinden. Het is ook een leuke vent om te zien en een first gentleman tussen allemaal first ladies valt op.

Betekent niet dat de vrouwen die ook op de foto staan minder zijn of zo.
Het valt slechts op doordat de maatschappij het verschil tussen mannen en vrouwen groter laat lijken dat het in werkelijkheid is. Verschillende woorden voor beide geslachten, etc.
  maandag 12 juni 2017 @ 09:54:00 #27
33189 RM-rf
1/998001
pi_171635963
De enige die die foto groot maakte was het witte huis dat heel bewust de naam van Gauthier Destenay weghaalde bij publicatie van die foto, terwijl alle vrouwen wel genoemd werden...

Het was juist veel opzenbarender dat afgelopen december Destenay ook officieel uitgenodigd was voor een bezoek aan het Vaticaan als echtgenoot van de Premier van Luxemburg ...
Maar daarover verscheen verder niet zo heel veel in de pers (buiten Luxemburg en de direkte regio dan, en zelfs daar initieel vooral over het bezoek van hun premier daar)


verder is er weinig ophef over het homoseksueel zijn van de huidige luxemburgse premier, die daarover altijd al heel openlijk geweest is, ondanks dat verder Luxemburg een zeer conservatief en katholiek land is.
Dat er bij ontmoetingen van de partners van regeringsleiders van landen ook veel mannen zijn is al veel langer zo, (bv de echtgenoot van Merkel, Joachim Sauer, overgens zelf en beroemde quantum-physica professor, die bij een vorgaand treffen met president Trump zn vrouw Melania moest begeleiden, wat ik me 'interessant' voorstel; waarover zouden die gesproken hebben)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_171637885
Leuk toch voor die vent?
quote:
1s.gif Op zondag 11 juni 2017 10:10 schreef Samzz het volgende:

[..]

Raar is dat. Als ze dat echt niet zouden mogen, that is.
Dat mag gewoon, alleen ze waren er niet. Zeker de man van Merkel, die heeft een hele eigen carriere en waarschijnlijk geen tijd overal maar met haar mee te gaan.
pi_171753051
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juni 2017 19:58 schreef Veolamee het volgende:
Het is belachelijk dat Destenay zo groot wordt gemaakt door de media, terwijl het toch eigenlijk best normaal is.
Zo normaal is dat dus niet, hij is pas de derde openlijk homoseksuele regeringsleider, en van die twee voor hem was een een vrouw met een vrouwelijke partner en de ander single, dit is dus de eerste keer dat er een homoseksuele man tussen de first ladies staat, en dus logisch dat de media daar aandacht aan besteden en het gevierd wordt *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')