abonnement Unibet Coolblue
pi_171612027
quote:
0s.gif Op zondag 11 juni 2017 00:43 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dat betekent toch niet dat je de wedstrijd schriftelijk af kan doen? Hongarije heeft ook een shitload meer aan kwaliteit dan Andorra

[..]

De meeste mensen verwachten juist niets meer van Oranje
Dat zegt toch ook niemand?
Maar het wel qua wedstrijd wel een beetje niveauverschil Feyenoord - Cambuur. Met name achterin is het dramatisch. Je moet bijzonder naïef zijn om serieus op een stunt te rekenen. Zelfs tegen de semi-profs van Luxemburg geef je nog grote kansen weg :')
blablablabla
pi_171612080
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juni 2017 15:25 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Trainers kiezen vaak een systeem omdat zij met dat systeem het spel willen dicteren of omdat ze willen anticiperen op het systeem van de tegenstander. Als Frankrijk met 4 verdedigers speelt kan een 4-3-3 vrij effectief zijn om de verdediging meer te laten lopen dan bij een 4-4-2. Dan functioneert zo'n extra voorhoedespeler niet als doelpuntenmaker maar iemand die het voor de anderen mogelijk maakt of de assists kan geven. Dan kun je er nog eens extra druk opzetten met twee goede vleugelspelers, als je die hebt.

En daarbovenop is een systeem in modern voetbal vrij dynamisch met diverse positieverschuivingen op bepaalde momenten dat het heel erg lastig is om vooraf iets statisch te pakken en denken dat de spelers de rest wel doen. Zoiets valt niet op papier te vangen. Het is een kwestie van systemen analyseren en banden van de tegenstander veelvuldig bekijken, en met de spelers er voor te gaan zitten. Een opstellinkje maken kan iedereen wel maar het echte werk houdt zoveel meer in dan de meeste mensen voor de TV denken.
Probleem is wel bij eventueel drukzetten op Frankrijk dat je zeker op het middenveld fysiek in het nadeel bent met een Matuidi, Pogba of Sissoko bij hun op het veld bij een lange bal naar voren. Dan krijg je Ajax - Manchester United omstandigheden. Ik denk niet dat iedereen een briljant gevoel heeft om in te kunnen schatten waar precies die lange bal terecht komt. Nederland zal zich wel voor het grootste deel terugplooien op eigen helft en hopen op de passing van Sneijder en acties van Robben. Janssen zal niet veel tijd krijgen aan de bal met Varane en Koscielny in het centrum. Misschien putten Robben en Depay er nog voordeel uit dat Mendy en Sidibé nog aan aanvallen denken.

Let wel; die overwinning van Zweden op Frankrijk was helemaal niet zo terecht. Daar hadden de Fransen gewoon moeten, moeten, moeten, winnen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ajacied422 op 11-06-2017 09:46:50 ]
  zondag 11 juni 2017 @ 10:27:55 #28
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_171612553
quote:
0s.gif Op zondag 11 juni 2017 09:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat zegt toch ook niemand?
Maar het wel qua wedstrijd wel een beetje niveauverschil Feyenoord - Cambuur. Met name achterin is het dramatisch. Je moet bijzonder naïef zijn om serieus op een stunt te rekenen. Zelfs tegen de semi-profs van Luxemburg geef je nog grote kansen weg :')
Achterin zijn we misschien nog wel het best. Vergeet niet dat we de meest begeerde verdediger van de Premier League straks weer achterin hebben staan samen met De Vrij. Tete en Blind op de backposities en dan ziet het er helemaal niet zo slecht uit.

Ik maak me eerder zorgen hoe we hun middenveld de baas kunnen zijn.
pi_171638386
Dit is niet een lastig verhaal vanwege een bepaalde linie waar je lastig moeilijk speelt. Eigenlijk hebben de Fransen op elke positie een betere speler.
blablablabla
pi_171640712
Geen paniek. Zweden moet nog naar Belarus, waar Frankrijk ook gelijk gespeeld heeft. En Zweden moet nog naar Bulgarije. Als Bulgarije van Nederland kan winnen, kunnen zij dat ook van Zweden :)

En uiteindelijk zal Nederland het in de laatste wedstrijd wel verknallen tegen Zweden :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')