abonnement Unibet Coolblue
pi_171630347
Haha, dat is waar, Skittles. Niemand heeft oog voor je zodra je een baby bij je hebt :')

Ik weet trouwens zelf ook helemaal niet wat een gemiddelde buik bij x-weken is. Dus zeg ik er gewoon niets over. Wel ooit dat iemand een mooie buik heeft, want dat is het ook O+

Vandaag een winkeldagje gehad en ik ben tevreden.
Een jurkje voor een bruiloft gekocht waarin ik mijn bolle buik lekker kan showen. Nu kan ik tenminste zonder schaamte een heel strak jurkje aan en vindt iedereen het schattig *)
En daarna een nieuw bed uitgekozen O+ Het komt over 10-12 weken dus ik hoop maar dat ze op tijd zijn. Een elektrisch verstelbare boxspring in de kraamweek :9 wat een vooruitzicht. Ik ga die week mijn bed niet uit :+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171630569
Ik had vorige keer met 39.6 nog een groeiecho, omdat de groei zo enorm afweek van de verwachting :D niet dat ze dan nog veel kunnen zien overigens, alleen dat de baby idd groot was :')

Lemijn, die tweede bult is mij nog nooit opgevallen... Maar de bult die ik heb ziet er ook elke keer anders uit.

Hier overigens weinig onzekerheid, ik ben nu blijer met m'n lichaam dan ooit en draag nu zelfs jurkjes, maar ik begrijp die onzekerheid wel. En ik kijk nu al op tegen het moment dat die buik weer weg is, zeker de eerste weken als mensen overduidelijk nog denken dat je nog zwanger bent :( Maar ik was ook een beetje naief, ik dacht baby eruit = buik weg, maar dat werkt niet zo helaas...

Ik ben overigens wel echt aan het aftellen nu, loop fysiek echt tegen beperkingen aan. Even boodschappen doen moet ik de halve dag van bijkomen, terwijl ik daarvoor ook drie uur 'vrij' ben geweest toen man met O ging fietsen en hij daarna op bed lag. Morgen gaan ze met z'n tweeen naar de dierentuin, dus heb ik ook een rustig dagje, maar stiekem baal ik enorm dat ik dingen moet laten. Ben dan ook erg blij dat ik iig een einddatum heb, moet er niet aan denken om nu in theorie nog vier weken zo door te lopen... maar ik heb vandaag ook even niet zo'n goede dag, dat heeft daar ook invloed op.

We hebben wel de opvang voor O afgesproken, man blijft toch de eerste nacht ook in het ziekenhuis als er plek is. En ik heb een lijstje gemaakt voor m'n vluchttas en O's logeertas, dus die ga ik morgen ook maar eens klaarzetten, wordt wel eens tijd :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zondag 11 juni 2017 @ 22:45:41 #153
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_171630845
quote:
0s.gif Op zondag 11 juni 2017 21:06 schreef Lemijn het volgende:
Ik heb werk waarbij ik dagelijks veel mensen zie. Dat helpt misschien. Maar ik ben er dus allang niet meer van onder de indruk he, die reacties.

LDG, zeggen de verloskundigen niet ook gewoon iets over de groei bij het voelen aan je buik? Want los van dat je de echo natuurlijk fijn/leuk/nuttig/etc mag vinden, is het gemiddeld genomen niet de enige manier om iets te weten te komen over de groei :)
Veel plezier met baby kijken natuurlijk!
Ja wel eens iets al "oh ja je baarmoeder is op de goeie hoogte voor je termijn" maar dat is het wel zo'n beetje. Als zij zich geen zorgen maken doe ik dat ook niet :)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_171632146
Oooh LeSage, dat klinkt als een heerlijk bedje. Wat voor een jurkje heb je gescoord?

En Lemijn, lekker rust! Wat zijn je plannen voor je verlof?

Ah pfff, dat gewicht... De vorige keer kwam ik aan volgens het boekje (2 kilo tot 20w, daarna nog 10), en eindigde ik na een paar maanden 7 kilo lichter.

Nu kwam ik de eerste 22 weken al 11 kilo aan. Als je dan toch al op een gitzwarte gifwolk zit, voel je je nóg monsterlijker. Ook niet meer gewogen uit zelfbescherming. Tot gisteren. Zit dus nog steeds op +11. Superweird.

Vorige keer groeide mijn buik heel gemiddeld, dus als mensen mijn formaat gingen bediscussiëren, gooide ik dat er ook steeds in. "Gemiddelder wordt een zwangere buik niet voor deze termijn". Is de discussie gelijk afgelopen.

Tja, ging deze zwangerschap dus ff niet op. :')

Aah, gisteren wel heel lief commentaar gehad van een winkelmeisje. Die sloeg d'r hand voor haar mond en zei: " Ooooooh! Jeetje! Wat een mooie buik heeft u! Ja nee echt, heeeeel mooi!" Vond ik zo'n lieve opmerking, ik glom d'r van!

Heb een co-sleeper gekocht waar de zijkant heel makkelijk van omhoog en omlaag kan. Ben er vet blij mee! *O*
pi_171634643
Wat lief van het winkelmeisje Sara! En vervelend van de gitzwarte gifwolk. Is dat zwangerschapsgerelateerd? (Vraag mag uiteraard genegeerd worden!) Hoop dat die snel plaatsmaakt voor een blauwe wolk :*

FF vandaag hopelijk een betere dag :* Je bent wel mijn voorbeeld hoor. Als ik lees wat je de afgelopen tijd nog deed en als ik het vergelijk met wat ik nog doe. (= vrij weinig.)

Het helpt hier niet echt dat de baby sinds kort als een malle gaat bewegen als ik sta of loop. Zo bizar. Als ik dan ga zitten, is het gelijk een stuk rustiger. Dit weekend in de dierentuin heb ik dan ook van ieder bankje en zitje gebruik gemaakt :D

LDG: had je vandaag een gesprek met je leidinggevende? Zo ja, zet hem op!

We hebben gisteren trouwens mijn schoonmoeder bereid gevonden om in dat ene weekendje dat we geen oppas hebben paraat te staan. Ze woont dan niet echt om de hoek, maar het is wel een opluchting ook al verwacht ik geen bevalling. Het arme mens doet die nacht waarschijnlijk geen oog dicht.. Ik heb ook al de eerste sterktewensen binnen en mijn schoonzus riep gisteren bij afscheid: tot bij de bevalling! Ik heb gevraagd of het ook daarna mocht :+
  maandag 12 juni 2017 @ 08:17:25 #156
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_171634742
LDG, succes vandaag!

quote:
0s.gif Op zondag 11 juni 2017 23:32 schreef Sara82 het volgende:
En Lemijn, lekker rust! Wat zijn je plannen voor je verlof?
Ik had vantevoren inderdaad veel plannen, vanwege het naïeve idee dat het een soort gratis vrije tijd is. De realiteit is dat ik de komende week nog in de herrie en rommel zit van de badkamerverbouwing (eigen schuld natuurlijk), daarna heb ik (met hulp) een hoop op schoon te maken en op te ruimen, en dan eindelijk de babykamer schilderen/inrichten enzo.
En ik heb nog wat dingen te kopen.
En wat achterstallige administratie te doen.
En heel veel bij te slapen.
Mocht er daarna nog tijd over zijn: ik heb 6 series en 26 boeken liggen om die te vullen :P

Maar los van dat alles verheug ik me er erg op om vanaf volgende week écht mijn tempo te kunnen vertragen. Niet meer om 7 uur opstaan, nog rustiger ontbijten (als boven mijn hoofd de muurtegels worden losgehakt eet ik liever door zodat ik de deur uit kan), daarna een sociale of winkel-achtige activiteit in laag tempo en geen 4 maar 1 of 2 per dag.

Zoiets? En oh ja, hoofdplan voor dit verlof: op een gegeven moment een kind krijgen. Ik vergeet het soms bijna maar dat staat ergens de komende weken ook op de planning :o O+

Edit: ik vind dit wel een memorabel moment trouwens. anders zou ik nu aan mijn werkdag beginnen...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_171634818
FF, ik snap dat je aan het aftellen bent, met 2 tegelijk lijkt me zo zwaar.

Sara, wat een heerlijke opmerking inderdaad. Zoiets kan je dag maken :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb tot nu toe alleen nog maar gehuild deze ochtend.
De hele nacht ruk geslapen, net als vriend en S. De keren dat ik in slaap viel werd ik wakker met kramp. Net opgestaan, maar eigenlijk was er geen fatsoenlijk ontbijt in huis. Wil ik mijn werkkleding gauw in de droger gooien om dadelijk aan te doen, is de droger kapot.
Ik wil terug naar bed, en heel veel huilen en slapen :'(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 12 juni 2017 @ 08:51:23 #158
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_171635006
Wat een akelig begin van je dag LaSage! Hopelijk heb je inmiddels je kunnen herpakken, en heb je je anders afgemeld voor werk vandaag :*

FF aan het aftellen! Je hebt al een datum toch? Spannend joh, ik ben heel benieuwd hoe het allemaal zal gaan straks.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_171635445
Lemijn, ik vind het nogal wat plannen hoor :) lekker rustig aan doen, dat is het belangrijkst.

Ik heb me een soort van herpakt, dadelijk sowieso werken. Vriend is een week thuis om te klussen en we zijn allebei niet in de stemming om heel gezellig te zijn tegen elkaar ;( :')

LDG, ga je vandaag naar het gesprek? In ieder geval veel succes dan en laat je niet ompraten tot dingen die niet goed voor je zijn! Je staat in je recht en moet goed voor jezelf en je kleintje zorgen :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 12 juni 2017 @ 09:47:37 #160
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_171635844
Fijn dat je een oppas hebt kunnen regelen, Kazy! Moet toch een fijn gevoel geven.

FF, ik vind het ook knap wat je nog allemaal doet hoor! Maar kan me goed voorstellen dat je nu aan het aftellen bent.

:* voor Sara's wolk en LeSage's zware ochtend.

Jeetje Lemijn, wat een drukke planning voor tijdens je verlof :o vergeet je niet dat je ook moet rusten? Ik zou die boeken en Netflix dus iets hoger op het lijstje zetten!

Ik kreeg gister het verzoek van man of ik niet op de UD kon bevallen, want dan was de koninginnerit in de Tour de France. Als ik ook dáár rekening mee moet houden.. :{w
pi_171636304
Wat een goed idee LeSage, een nieuw bed!
Hopelijk word je dag toch nog wat beter, misschien na een dutje. ;)

FF sterkte. Wees niet zo hard voor jezelf, je hebt je rust echt nodig.

Ik las heel veel over babybuiken. Babybuiken vind ik eigenlijk altijd mooi. O+ Ben ook supertrots op mijn eigen babybuikje (en grotere borsten). :D
De afgelopen week had ik mijn suikerdipjes opgelost met een paar snoepjes per dag. Ik vreesde daardoor wel voor de weegschaal maar weeg nog precies hetzelfde. Maar voorlopig haal ik geen snoepjes meer, voelde me er toch niet goed bij.

Gisteren kreeg ik mijn eerste compliment dat ik straalde, al denk ik dat het mijn zonnebrand met glimmertjes was. :@
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_171636389
LeSage wat een baaldag :* Wel prachtig jurkje trouwens.

Lemijn mooie planning! Zolang je je nog fit voelt, klinkt dit goed te doen. Krijg je nog hulp met de babykamer?

Stroop jouw vriend haha! Heb je nog meer 'aub niet op deze datum bevallen'-data of alleen deze?

Ik heb net een nieuwe controleafspraak gemaakt bij de tandarts mét 2 reminders in de agenda. De vorige was ik namelijk vergeten :X #preggersbrein De afspraak staat een week voor mijn UD gepland, dus er staat genoteerd dat ik mogelijk vlak van tevoren nog afbel.
pi_171639561
Wat een drukte Lemijn! Houd je nog wel tijd over voor verlof? Je weet dat je daarna niks meer in kunt halen he? ;)

Oef, dat soort dagen LeSage :X Sterkte :*

Hahaha Stroop, dat is dan natuurlijk precies de dag waarop je kindje komt, dat begrijp je natuurlijk :D
Make your own kind of music.
pi_171639776
quote:
1s.gif Op zondag 11 juni 2017 17:07 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

had ik ook :) En hier ook een hoog bmi. Ik ben pas aangekomen vanaf week 20/22 ofzo en zit nu met bijna 30 wk aan krap +5 kg. Het schijnt dat als je zwaarder bent je lichaam die extra reserves soms niet gaat opslaan (thank god :+) scheelt aan het einde weer een beetje ;)
Zo probeer ik het ook maar te zien :Y Eet verder wel gewoon normaal, dus neem aan dat ze haar voeding wel krijgt via mij.

Twist :*

LeSage, wat een rotbegin van je dag -O- Hopelijk voel je je gauw wat beter!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_171641801
Haha, Stroop! Gewoon tegenhouden, die weeën! Je moet ergens prioriteit leggen :')

Pannenkoek, stralen is niet alleen het glimmen van je huid hè? Mensen zien vast ook wel dat je gewoon geniet van je zwangerschap O+

Rot hè Kazy, zo'n zwangerschapsbrein? Enige wat helpt is inderdaad alles 100x noteren. En dan je notities niet vergeten te bekijken :')

Mijn baaldag is gelukkig iets minder inmiddels. Lekker aan het werk en vriend appte dat ik vanavond toch maar naar yoga moest gaan (ipv ik thuis en hij klussen) want hij dacht dat ik het wel kon gebruiken O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 12 juni 2017 @ 14:41:47 #166
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_171642912
Wat lief LeSage O+

En inderdaad, mijn vent heeft zijn prioriteiten prima op orde :') Verder mocht ik alleen niet op de 7e, want dan is mijn neefje al jarig. Dus op zich valt het mee met het eisenlijstje :P

We gaan morgen de bevalling bespreken bij de verloskundige en opeens heb ik 100.000 vragen die nooit in een half uur beantwoord kunnen worden.. Misschien moet ik vast mijn excuses aanbieden aan de mensen die na ons aan de beurt zijn :')
pi_171644460
quote:
0s.gif Op maandag 12 juni 2017 07:57 schreef kazy het volgende:
Wat lief van het winkelmeisje Sara! En vervelend van de gitzwarte gifwolk. Is dat zwangerschapsgerelateerd? (Vraag mag uiteraard genegeerd worden!) Hoop dat die snel plaatsmaakt voor een blauwe wolk :*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stroopwafel, je kunt daar ook best rekening mee houden hoor. Sommige dingen zijn nou eenmaal Belangrijk. Zo kan ik niet op 30 juni bevallen, want dan komen ze de trap stofferen. Gewoon een kwestie van die weeen goed wegpuffen.

Mooi jurkje LeSage! Vrolijk en sjiek!. Lief van je vriend, fijn dat het weer wat beter gaat nu.

LDG, ben je nog naar dat gesprek gegaan?
  maandag 12 juni 2017 @ 16:07:06 #168
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_171644655
Gesprek over vijf minuten :o :{ :% :X }:| ):O
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_171644694
quote:
0s.gif Op maandag 12 juni 2017 16:07 schreef littledrummergirl het volgende:
Gesprek over vijf minuten :o :{ :% :X }:| ):O
Heel veel sterkte!!
pi_171644723
quote:
0s.gif Op maandag 12 juni 2017 15:57 schreef Sara82 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En een :* voor Sara. Zo 'te overzien' komt jouw verhaal niet over hoor, kan me niet voorstellen hoe zwaar het is voor je.
  maandag 12 juni 2017 @ 16:26:48 #171
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_171645046
Sara, ik sluit me aan bij Olivia. Klinkt als een zeer heftige gebeurtenis/periode. En dan daar bovenop nog de zwangerschap.. Pas je wel goed op jezelf? :*
pi_171645056
Wat een verhaal Sara. Dan snap ik je gifwolk wel. Ook jammer dat je zo minder van je zwangerschap tot nu toe kon genieten. Zwanger zijn is al zwaar zat zonder zware emotionele problemen.

Sterkte met je gesprek drummer. :*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_171645566
Jeetje Sara, dat klinkt behoorlijk zwaar allemaal zeg. Wat een timing ook, echt verschrikkelijk. Helemaal invoelbaar, die gitzwarte wolk. Hopelijk gaat het snel weer écht beter.

LDG, ik ben heel benieuwd naar hoe je gesprek ging. Ik word weer boos als ik eraan denk. :(

LeSage, wat een leuk jurkje. O+ Daarin ga je het vast naar je zin hebben op de bruiloft. Gelukkig eindigde je dag beter dan hij begon, superlief van je man!
pi_171646199
Dat je daardoor op een zwarte wolk zit begrijp ik Sara. Is dat nu afgewikkeld?

Lemijn, ik heb al een datum idd. Dat maakt het aftellen een flink stuk makkelijker :)

LDG, hoe ging het gesprek? Moeten we de hormonale tak van de FOK!knokploeg op haar afsturen?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_171647343
Leuk jurkje Lesage! O+

Dat is niet niks Sara, hoop dat t snel beter gaat :*

Ben heel benieuwd hoe het gesprek is gegaan, LDG :(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')