abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 22:26:49 #176
422935 Myrr
Women don't owe you shit
pi_173266509
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 13:36 schreef Feyre het volgende:

[..]

Even een tegengeluid laten horen hoor ;):
Wij hebben een meisje aangenomen die net zwanger bleek te zijn, kwam ze netjes vertellen voor ze het contract kwam tekenen. Was niet echt handig gezien we de versterking hard nodig hadden maar zij was wel zo snel ingewerkt en zo'n aanwinst voor het team dat ze gewoon een vast contract heeft gekregen nadat ze terug kwam van verlof O+.

Bovendien telt elke maand werkervaring in je voordeel - dus dat is absoluut geen jaar verspild imho. Met geen werkervaring is het moeilijker dan met een half jaar of een jaar ervaring op je cv. Maar ik weet niet hoe dat in jouw branche is.

Uit nieuwsgierigheid; je hebt het alleen over "ik", is er geen partner in beeld? Want dat maakt het wel lastiger, als je het in je eentje moet doen en evt een tijdje werkloos bent straks?
Oh, die is zeker in beeld! :D Hij rammelt niet echt geweldig hard mee, maar heeft er ook weinig op tegen (we hebben er al een en hij is een geweldige vader dus dat zit straks wel goed als de kleine veel te onafhankelijk wordt :') ). Als mijn stage straks goed gaat, kan ik er blijven werken. Niet de droombaan waar ik naar op zoek ben, maar inderdaad wel de ervaring voor op mijn cv. Mocht het wel een vast contract worden, yay, zo niet, jammer. Ik zit in een prima branche wat baangarantie betreft en financieel rooien we het wel.
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
WOMEN DONT OWE YOU SHIT
  zondag 20 augustus 2017 @ 08:30:05 #177
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173272907
Kan me voorstellen dat je - als het laatste praktische punt opgelost is - zsm wil beginnen. Mijn man zoekt ook een baan en hopelijk valt het vinden van die van ongeveer gelijk met groen licht van de endocrinoloog. Gelukkig zijn wij het er al een jaar over eens dat we starten zodra we groen licht krijgen.

Een evaluatie moment plannen is echt een slimme oplossing. Het geeft bij jullie allebei even rust en ruimte en voorkomt dat je vriend het gevoel heeft dat hij zich 24/7 aan het verantwoorden is.

Nog 11 nachten slapen tot onze onderzoeksuitslagen. Eerst vandaag lekker vliegeren en morgen verstandskies nummer 2 laten trekken en een halve dag werken . Dinsdag werken, woensdag een dagje zwemmen, donderdag werken en vrijdag bloedprikken en een halve dag thuis werken. Best relaxed weekje met lekker veel afleiding :-)
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173284444
Maar even de laptop erbij gepakt om op iedereen te reageren :). Thanks voor jullie lieve reacties!

quote:
99s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 10:15 schreef Myrr het volgende:

[..]

Waarom is hij er nog niet klaar voor? En hoe goed is hij op de hoogte van het verminderd vruchtbaar, wat zegt hij als jullie het er over hebben? Lijkt me zwaar hoor. Sterkte ermee en hopelijk draait hij snel om. :*
Hij is er nu nog niet klaar voor 'omdat het nog niet zo voelt'. De verantwoordelijkheid van een baby, de afhankelijkheid van een baby, het verlies van vrijheid. Dat is voor hem een gevoel waarvan hij niet weet wanneer dat anders wordt. Hij weet wel zeker dat hij überhaupt kinderen wil, alleen 'nu nog niet'. Hij weet van de kans op verminderde vruchtbaarheid, en als we het erover hebben zegt hij dat hij wel snapt hoe ik me erbij voel maar dat hij ook niks kan doen aan hoe hij zich nu nog voelt. En dat is natuurlijk ook zo. Maar dat maakt het niet makkelijker helaas ;).
Thanks :*

quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 13:24 schreef Feyre het volgende:
Vlindertje allereerst gefeliciteerd met de baan van je vriend! Wat een goed nieuws! *O*.

Een nieuwe baan brengt wel weer wat spanning met zich mee in het begin, eerst die proeftijd doorkomen en het is natuurlijk sowieso even wennen, het duurt even voor hij ingewerkt is en lekker op z'n plek zit. Ik kan me daarom best goed inbeelden dat hij nu helemaal niet met kinderen bezig is of bezig wil zijn. Bovendien zijn jullie ook pas verhuisd toch? Best veel verandering zo in korte tijd.

Ik zou hem nog eventjes de tijd geven om zijn draai te vinden. Ik begrijp dat je dit niet wil horen, maar ik denk echt dat over drie maanden dit gesprek met hem veel makkelijker gaat en hij er wellicht sneller voor open staat :*.

Neemt niet weg dat je absoluut ook je hart bij hem zou moeten luchten wmb, weet hij dat je ook zorgen hebt over je vruchtbaarheid?
Dank je wel! Ik ben echt enorm blij met de baan, hij was al een jaar aan het zoeken..
Ik snap inderdaad wel dat een nieuwe baan ook wennen is en dergelijke en dat er in zijn hoofd dan minder ruimte is voor iets als kinderen. Ik denk daar dan altijd vrij praktisch in: nee, een kind krijgen als je net twee weken een baan hebt is niet zo fijn, maar ja, dat is dan ook niet de realiteit. De realiteit is dat als ik nu zou stoppen met de pil, en áls ik dan al direct een cyclus zou hebben én zwanger zou worden, dat we over een maand of 9 a 10 een kind krijgen. En dan is hij dus al ruim een half jaar aan het werk. Maar ik besef me ook wel dat dat niet voor iedereen zo werkt.

Het is voor mij denk ik ook dat als we het er eerder over hadden, hij steeds aangaf nog steeds het gevoel te hebben student te zijn (we woonden nog in een studentenflat, hij hockeyde nog in een studenten hockeyteam, werkte niet etcetera) en dat hij dacht dat dat ook erg meespeelde in het nog niet klaar voelen voor kinderen. We zijn nu inmiddels ruim anderhalve maand geleden verhuisd en nu heeft hij ook een baan, maar aan zijn gevoel is dus nog niet zo veel veranderd. Dat valt me tegen, denk ik. Maar opzich snap ik ook wel weer dat het best veel veranderingen in één keer zijn. Nou is hij nog niet daadwerkelijk begonnen bij zijn baan, 15 september pas, dus misschien dat het dan wel wat met zijn gevoel doet.

Wat ook meespeelt is dat ik al bijna een jaar lang het gevoel heb dat los van de eventuele praktische zaken, het van mij wel nu mocht gebeuren. En dat alle praktische stappen die toen nog meespeelden inmiddels genomen zijn. Behalve dus zijn gevoel. Maar ik hoop inderdaad wel dat over een maand of drie, als hij echt gewend is aan het nieuwe huis en zijn nieuwe baan, zijn gevoel wel al wat is veranderd.

Heb het er vandaag ook met 'm over gehad en hij weet dus ook van mn zorgen over vruchtbaarheid, en de medische zaken die daarbij meespelen, maar dat verandert zijn gevoel natuurlijk niet. En dat begrijp ik ook wel weer. We kunnen natuurlijk niet 'alvast' gaan beginnen omdat het misschien wel lang gaat duren, want wie weet duurt het helemaal niet lang en ben ik wel ineens vlot zwanger terwijl hij er dan nog niet aan toe is.

quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 14:29 schreef silliegirl het volgende:

[..]

:* . Het is ook gewoon rot als je er zelf zo aan toe bent maar je partner nog niet. En zeker als je je dan nog zorgen maakt over je vruchtbaarheid!

Wat mij hielp was samen een soort van evaluatiemoment inplannen. Je kan er niet hele dagen over praten (maar op sommige momenten wilde ik wel steeds opnieuw weten hoe lang ik nog moest wachten) en we spraken dan af wanneer we er op terug zouden komen. Ik had voor mezelf dan helder hoe lang ik sowieso nog moest wachten, maar vooral man wist wanneer ik weer terug zou komen op kinderen willen. Dus voordat we het erover hadden, was hij er dan toch al over aan het denken omdat de geplande afspraak er aan kwam zeg maar.

En, maar ik heb makkelijk praten want ik was snel zwanger, toen we eenmaal besloten voor kinderen te gaan was het voor mij zoveel makkelijker dan in de rammelfase. Zwanger willen worden deden we samen vanaf dat moment; rammelen had ik lange tijd alleen gedaan...
Thanks! :* Dat is inderdaad wel een goede tip, we hebben nu afgesproken er begin november nog eens over te praten om te kijken hoe het er dan voor staat.
Wat verwoord je dat mooi, zwanger worden deden we samen en rammelen had je lange tijd alleen gedaan.. Ik kan me heel goed voorstellen dat dat voor mij ook zo zal voelen. Het is, ondanks dat hij me wel begrijpt, toch best wel eenzaam. Want hij begrijpt wel dat het voor mij moeilijk is, maar in het gevoel van rammelen ben ik toch alleen.

Hoe is het bij jou nu sillie? Jij rammelde voor een tweede maar je man niet, toch?

En @ Tink: het komt nu al dichtbij he! Ik duim nog steeds ontzettend voor je op groen licht :)

[ Bericht 0% gewijzigd door vlindertje89 op 20-08-2017 18:32:34 ]
pi_173285378
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 20 augustus 2017 18:14 schreef vlindertje89 het volgende:
[...]

Hoe is het bij jou nu sillie? Jij rammelde voor een tweede maar je man niet, toch?
Wisselend. Ik wil rationeel gezien ook nog niet voor een tweede. Ik begin in januari met een opleiding en daar wil ik niet al zwanger mee starten. Daarnaast werkt mijn gezondheid op het moment écht niet mee. Op sommige dagen krijg ik het amper voor elkaar om fatsoenlijk voor W. te zorgen zelf. Laat staan als ik ook nog zwanger zou zijn...

Maar dan emotineel, tsja, dan rammel ik de pan uit. Man ook wel, als in; hij wil graag een tweede, maar hij vindt het prima dat dat nog even duurt. Hij snapt daardoor mijn emotionele "maar ik wil nu al voor een tweede" buien niet zo goed.
pi_173341797
quote:
1s.gif Op zondag 20 augustus 2017 19:02 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Wisselend. Ik wil rationeel gezien ook nog niet voor een tweede. Ik begin in januari met een opleiding en daar wil ik niet al zwanger mee starten. Daarnaast werkt mijn gezondheid op het moment écht niet mee. Op sommige dagen krijg ik het amper voor elkaar om fatsoenlijk voor W. te zorgen zelf. Laat staan als ik ook nog zwanger zou zijn...

Maar dan emotineel, tsja, dan rammel ik de pan uit. Man ook wel, als in; hij wil graag een tweede, maar hij vindt het prima dat dat nog even duurt. Hij snapt daardoor mijn emotionele "maar ik wil nu al voor een tweede" buien niet zo goed.
Lastig, als dat emotionele en rationele niet met elkaar op één lijn ligt.
En wat vervelend van je gezondheid! Herinner ik me goed dat je zware astma hebt? Daar veel last van? (Als je dit liever niet openbaar op forum hebt, let me know, dan haal ik het weg). En wel zicht op betere controle erop met medicatie oid of is dit gewoon hoe het met de medicatie al is?
pi_173342422
quote:
1s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 13:28 schreef vlindertje89 het volgende:

[..]

Lastig, als dat emotionele en rationele niet met elkaar op één lijn ligt.
En wat vervelend van je gezondheid! Herinner ik me goed dat je zware astma hebt? Daar veel last van? (Als je dit liever niet openbaar op forum hebt, let me know, dan haal ik het weg). En wel zicht op betere controle erop met medicatie oid of is dit gewoon hoe het met de medicatie al is?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan loop ik ook nog met een chronische blaasontsteking |:( dus feest!
  donderdag 24 augustus 2017 @ 08:38:22 #182
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173355734
registreer om deze reclame te verbergen
Blegh, blaasontsteking is ook echt rot...

Mijn man heeft weer een afwijzing binnen na een tweede gesprek en een belofte op een dagje meelopen hadden ze toch ineens een andere kandidaat. Hij solliciteert heel hard verder, maar ik ben het wachten op meer financiële ruimte nu wel een beetje beu...

En verder zijn we gisteren een dagje bij centerparcs geweest. Over rammelen gesproken _O-

Ik mag morgen bloedprikken en dan krijgen we donderdag de uitslag. Doodnerveus word ik ervan, maar ik heb veel afleiding dit weekend, dus komt vast wel goed.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173406657
Jeetje Sillie, wat rot! Dat is bij elkaar best wel veel, inderdaad. Hopelijk komt het omslagpunt snel en gaat je blaasontsteking ook weg!

Tink, spannend inderdaad. Veel afleiding gewenst en natuurlijk hoop ik op goed nieuws donderdag voor je! En wat shit van de sollicitatie van je man, na zo'n belofte verwacht je toch niet dat er ineens een andere kandidaat is. Is hij al lang op zoek?

M'n vriend is vanaf vanmorgen 2 weken op vakantie, dus zit voorlopig in m'n eentje. Gelukkig wel wat dingen gepland, want ik vind t maar saai zo. Nu al haha. En maar lekker lange dagen maken op werk denk ik, kan ik wat uren sparen om als ie terug is nog een dagje vrij te nemen voordat hij half september ook aan z'n baan gaat beginnen.
pi_173492099
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 08:38 schreef Tink89 het volgende:
Ik mag morgen bloedprikken en dan krijgen we donderdag de uitslag. Doodnerveus word ik ervan, maar ik heb veel afleiding dit weekend, dus komt vast wel goed.
Succes morgen Tink! Ik denk aan je!
pi_173492238
Succes Tink!
  donderdag 31 augustus 2017 @ 07:26:10 #186
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173496685
Txs! Zenuwen hebben inmiddels flink toegeslagen...
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173496724
Kan ik me voorstellen! Hoe laat mag je?
  donderdag 31 augustus 2017 @ 07:47:53 #188
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173496793
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 07:36 schreef vlindertje89 het volgende:
Kan ik me voorstellen! Hoe laat mag je?
10:45 hier de deur uit, 11:35 aan de beurt (al loopt mijn endocrinoloog eigenlijk altijd uit). Het is ook nog eens in een ander ziekenhuis (twee ziekenhuizen in Tilburg, eentje in Waalwijk. Ga altijd naar dichtstbijzijnde in Tilburg en moet nu naar Waalwijk), dus dat maakt het extra spannend.

Van de drie mogelijke scenario's
- perfecte waardes, nul antistoffen, gaan met die banaan (kans is klein)
- perfecte waardes, heel weinig antistoffen, we wachten nog een paar weken af en moeten nog even geduld hebben
- slechte waardes: we gaan door naar het radioactiefjodiumtraject.

Durf ik niet te hopen op 1. Hoop vooral dat het niet nummer 3 wordt. Nog een maandje rammelen overleef ik wel, maar dat hele traject met radioactief jodium vind ik echt een heel rot vooruitzicht.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173496877
Tink succes vandaag :*
pi_173497104
Succes vandaag Tink!
pi_173497331
Succes! :*
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:39:31 #192
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173497988
Txs lieverds! Net is de Verzamelwet SZW 2018 gepubliceerd en dus moet ik nog even keihard werken (ons blad gaat maandag naar de drukker en alles moet daar nog in verwerkt worden terwijl het eigenlijk al klaar was). Fijne afleiding :D
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  donderdag 31 augustus 2017 @ 14:35:04 #193
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173503117
Geen goed nieuws. Details komen nog wel, nu eerst even bijkomen.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173503399
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 14:35 schreef Tink89 het volgende:
Geen goed nieuws. Details komen nog wel, nu eerst even bijkomen.
:* Wat klote Tink..!
  donderdag 31 augustus 2017 @ 16:04:03 #195
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173504759
Hele lange post met uitleg in de spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173505097
Och Tink, ik lurk hier, maar wil je even veel sterkte wensen. Dat was niet wat je wilde horen ;(
pi_173506042
Ach Tink wat een onmogelijk stom nieuws zeg :* ik had zo voor je gehoopt dat je nu gewoon echt aan de slag mocht met je kinderwens.
Sterkte de komende wachtperiode weer.
pi_173507104
Wat jammer Tink! Het is ook gewoon een rotsituatie als zowel de ziekte als de behandeling gevaarlijk is voor moeder en kind. :(
pi_173507725
He bah, Tink. ;( Ik volg je situatie ook al een tijdje en heb meegeduimd voor goed nieuws. Wat een shitzooi zeg. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 19:16:09 #200
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173508414
Txs lieverds! Nu met een groot glas wijn en een zak pepernoten op de bank.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')