abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 6 juni 2017 @ 15:51:35 #1
345170 Roger_Epiales
Witte vleugels Zwarte vleugels
pi_171500737
registreer om deze reclame te verbergen
Presentatrice en zangeres Sandra Reemer (66) is overleden. Dat heeft haar manager laten weten. Ze leed aan borstkanker.

Reemer, geboren in Indonesië, nam namens Nederland driemaal deel aan het Eurovisie Songfestival, in 1972, 1976 en 1979. Het eerste jaar was het succesvolste, toen ze een vierde plaats haalde met het liedje "Als het om de liefde gaat."
http://nos.nl/artikel/217(...)eemer-overleden.html
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_171501453
Dag Kroepoekje. ;(
pi_171501666
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:17 schreef Greys het volgende:
Dag Kroepoekje. ;(
O+ daar moest ik ook al aan denken. Zo jong nog eigenlijk.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_171501814
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:25 schreef Isabeau het volgende:

[..]

O+ daar moest ik ook al aan denken. Zo jong nog eigenlijk.
Echt veel te jong.
En zo snel gegaan. Potver.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 16:32:45 #6
123170 alors
zlata1234
pi_171501868
Jeetje wat snel... Vond het altijd zo'n mooie vitale vrouw...
know'm sayin?
×
word? word.
pi_171502086
registreer om deze reclame te verbergen
Veel te jong. Waarom toch?
Rust zacht, liefje.
<a href="http://blueballfixed.ytmnd.com/" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://blueballfixed.ytmnd.com/&lt" target="_blank" rel="nofollow">http://blueballfixed.ytmnd.com/&lt</a>;/a>
pi_171502111
Tragisch nieuws inderdaad.

(Al was het naar het schijnt wel een bitch).
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_171502251
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:43 schreef Fred_B het volgende:
Tragisch nieuws inderdaad.

(Al was het naar het schijnt wel een bitch).
lekker overbodige zin tussen haakjes...
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
pi_171502360
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:43 schreef Fred_B het volgende:
Tragisch nieuws inderdaad.

(Al was het naar het schijnt wel een bitch).
???
Life can be a bitch, so like it..
  dinsdag 6 juni 2017 @ 16:55:00 #11
4089 Brighteyes
Gewoon gelukkig!
pi_171502379
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:17 schreef Greys het volgende:
Dag Kroepoekje. ;(
Dat was precies mijn gedachte...
Jeugdsentiment!
***
  dinsdag 6 juni 2017 @ 17:43:33 #12
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_171503563
prachtvrouw en mooie zangeres was ze, ik vond haar ook leuk in de pelgrimscode en gouden jaren: indonesie

rust zacht lieve Sandra
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
  dinsdag 6 juni 2017 @ 18:25:37 #13
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_171504731
Wat een intens verdrietige dag... Zoveel kracht en positieve energie straalde zij uit <3
  dinsdag 6 juni 2017 @ 19:02:33 #14
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_171505781
Jemig! :o Ik wist dat ze ziek was, maar het was nog niet zo lang bekend. Zo zie je maar hoe snel het kan gaan met een rotziekte als deze.
pi_171521649
Bron: Telegraaf

http://www.telegraaf.nl/p(...)derhalve_week__.html

quote:
Waarschijnlijk was ze zieker dan ze zelf wilde inzien, maar dat SANDRA REEMER (1950-2017) zo snel zou overlijden aan de ziekte die haar trof, heeft zijzelf nooit kunnen denken. Vol vertrouwen in haar artsen en een goede afloop, ruimde ze - vandaag twee weken geleden - met ADDY VAN DEN KROMMENACKER haar garderobe op. Een avond die veel emoties losmaakte omdat aan elk kledingstuk een verhaal zat…

De dood van SANDRA REEMER, op slechts 66-jarige leeftijd, overviel gisteren de Nederlandse showbizzwereld, zoals zijzelf pas anderhalve week geleden moet zijn overvallen door het nieuws dat haar ziekte niet alleen was teruggekeerd, maar dat ook haar kansen waren gekeerd.

„Toch bleef zij tot het laatst positief en geloven in een goed einde”, zegt haar manager RIK LUIJCX, die de droeve taak had het nieuws van haar overlijden namens de familie bekend te maken.

’Beste vriend’ en couturier ADDY VAN DEN KROMMENACKER had zondagavond nog contact met Sandra. „Ik ben nu in goede handen”, zei ze hem, nadat zij was opgenomen in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en zo dankbaar was voor de zorg die zij daar kreeg. „Ik had geen idee dat het de laatste keer was we contact zouden hebben”, zegt hij vanuit Florence. „Ze wenste me nog een mooie show.”

ALBERT VERLINDE, die Sandra kent uit Den Bosch, zag haar eind maart voor het laatst op de Nationale Boomplantdag, waarvoor zij zich gezamenlijk inzetten. „Het viel me weer op hoe prachtig ze eruit zag, maar ze was waarschijnlijk zieker dan ze zelf wilde inzien. Wat me trof was dat positieve, wat Sandra zo typeerde. Ze was een bijzondere vrouw, hoor. Presentatrice, zangeres, met terugwerkende kracht denk je nu: wat was ze veel eigenlijk! Ze heeft vaker meegedaan aan het Songfestival dan wie ook. Daarnaast wist ze heel veel van kunst en literatuur. Op de Tefaf in Maastricht, waar we eens waren, noemde ze van bijna elk werk de schilder. Wat ben ik geschrokken, het is zo vlug gegaan…”

Haar zusje MARINA REEMER: „We zijn kapot. Het is veel te snel gegaan. En wat heb ik een respect voor haar, hoe sterk zij zich hield naar mijn ouders en naar ons. Ze was op.”

Succes

Hoe anders zag het leven er nog maar enkele weken geleden uit voor Sandra Reemer die, nadat haar ziekte zich naar het zich liet aanzien met succes was bestreden, juist weer zo positief vooruitkeek. Via sociale media dankte zij opgewekt fans en mensen op straat voor alle goede wensen en blijken van liefde die zij had mogen ontvangen.

Ze had een belangrijke knoop doorgehakt. Sandra had besloten de prachtige boerderij onder de rook van Den Bosch, waar zij jarenlang gelukkig was met enige echtgenoot FERDI BOLLAND en na haar scheiding van hem in 1991 bleef wonen, te verkopen. Bolland reageerde gisteravond geschokt. De twee hadden weinig contact meer en hij heeft niet geweten hoe ernstig ziek zijn ex-vrouw was.

Sandra had haar oog laten vallen op een appartement in hartje ’s-Hertogenbosch en verheugde zich er enorm op om verlost te zijn van haar enorme huis, dat zo onderhoudsgevoelig was en zo afgelegen was. Straks zou zij zomaar even binnen kunnen lopen bij Addy, een boodschap kunnen doen zonder eerst in de auto te stappen, en weer onder de mensen te zijn. Bovendien zat zij dichterbij haar ouders, beiden in de negentig. „Die waren haar alles”, zegt iedereen die Privé spreekt, onder wie Addy: „De band tussen Sandra, haar ouders en familie, die was zo hecht en bijzonder…”

Het publiek kreeg er iets van mee, toen Sandra hen beiden vorig jaar nog ondersteunde op de Dam, tijdens de Nationale Dodenherdenking. Waardig en indrukwekkend begeleidde zij daar haar vader en moeder die in Nederlands-Indië zo hadden geleden onder de Japanse bezetting. Het zou één van de laatste keren zijn dat Sandra in het openbaar verscheen. Later in 2016 ontdekte zij een knobbeltje in de borst, waarmee zij nog maanden bleef doorlopen. Pas na haar deelname aan het Omroep MAX-programma Gouden Jaren, waarvoor zij met onder andere BEN CRAMER en CARRY TEFSEN terugkeerde naar Indonesië, besloot zij het advies van haar dokter op te volgen en specialistische hulp te zoeken.

„Over de behandeling was zij zo enthousiast”, zegt manager Luijcx. „Hoe vaak ze niet vertelde hoe blij ze was met juist déze artsen bij wie zij terecht was gekomen. Daarom kon zij ook zo positief blijven.”

Shock

Hoewel nog in shock door het nieuws van het plotselinge overlijden van Sandra, beseft Addy dat hij bijna veertig jaar vriendschap op een bijzondere manier heeft afgesloten. Hij vertelt Privé: „Anderhalve week geleden was ik bij haar, omdat ze een keer door die enorme kledingkasten van haar heen wilde. Op de boerderij zijn we toen een hele avond bezig geweest met uitzoeken wat mee moest naar het nieuwe huis, wat er weg kon, en wat ik ergens zou opslaan. Al die pakken, al die herinneringen aan Wedden Dat..?, waar ze natuurlijk schitterde naast JOS BRINK, en Sterrenslag, alles kwam weer boven. Al die jaren trokken aan ons voorbij. Bij alles wist ik nog wanneer zij het had gedragen en wat ik niet wist, vulde zij aan. Ik werd er heel emotioneel van. Nee, zij niet zo, besef ik nu. Niet dat ze iets afgesloten had, want ze was vast van plan te gaan verhuizen en keek daar erg naar uit. Maar, ik weet het niet… Afwezig is het woord ook niet. Ze had het gewoon niet graag over haar ziekte. We praatten er wel over, maar altijd in het positieve. Ze zou er echt wel bovenop komen met al die liefde die ze kreeg en voelde. Met negativiteit wilde ze niets te maken hebben, daar schoot je niks mee op. Opgewekt zijn, dat was het allerbelangrijkste.”

Addy kijkt verdrietig, maar dankbaar terug op bijna veertig jaar intense vriendschap. „Ik heb nooit ook maar één keer ruzie of spanningen met haar gehad, daar was ze ook de vrouw niet naar. Ik heb haar leren kennen in 1980, kort nadat ze met Colorado aan het Eurovisie Songfestival had meegedaan. We vonden dezelfde kleding mooi en toen ze kort daarna al die presentatieklussen kreeg, vroeg ze mij haar te kleden. Ze heeft mij bekend gemaakt en ze bleef me trouw. In die tijd wilde elke couturier haar als klant. Maar ze zei: „Nee, ik heb Addy!”

Het grote verdriet in haar leven, de scheiding van Ferdi Bolland, verliep geruisloos. Eensgezind en vastbesloten vrienden te blijven, deden ze gezamenlijk en eenmalig hun verhaal. En het gekrakeel rond de Dutch Diva’s met MARGA BULT en SJOUKJE SMIT leek meestal meer eenrichtingverkeer, doordat Sandra zich niet uit de tent liet lokken en niet op hun verwijten inging. Gisteren was Marga overigens een van de eersten die via Facebook vertelde ’enorm geschrokken en stil te zijn door het nieuws over muziek-collega en presentatrice Sandra Reemer.’

Ben Cramer, die Sandra weer langere tijd meemaakte tijdens de Indonesiëreis, raakte daar onder de indruk van haar. Hij zegt: „Ze sprak niet over haar ziekte. Pas toen ze al maanden terug was, heeft ze het ons verteld tijdens een reünie, ze was bang dat het programma anders dáárover zou gaan. Twee weken geleden zei ze me nog dat het allemaal goed zou komen en dat ze zin had in ons plan om samen een theaterprogramma te gaan maken met LAURENS VAN ROOIJEN, die ook mee was. Dat hadden we daar met z’n drieën bedacht. En nu dit… Ik ben me kapot geschrokken.”

Addy kan er met zijn verstand niet bij dat hij vandaag terugkeert in Nederland en Sandra, na het opruimen van haar garderobe, daar nooit meer zal zien: „Toen ik zondag eerst naar Roemenië vloog om vervolgens naar Italië door te gaan, voelde ik me niet zo lekker. Ze wenste míj daarop desondanks een goede show en heel veel beterschap. Dat beterschap, dat is dus het laatste wat ik van haar heb gehoord…”
Je krijgt toch enorm het gevoel dat ze het zelf niet wilde weten of het bewust voor haar naasten heeft gebagatelliseerd, lijkt me zo zielig en eenzaam om te weten dat je gaat sterven maar anderen er niet mee lastig wil vallen :'(
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_171522707
Ik vind het echt intens triest. Denk dat ze ervan overtuigd was dat ze het wel ging redden. ;(

Overigens herken ik niks in de opmerking hierboven ergens dat ze niet zo aardig was, want de mensen die ik ken via m'n werk die haar wel in het echt kenden - ik zelf dus niet - waren juist altijd heel positief en liefdevol over haar. En niet alleen nu ze er niet meer is spreken ze positief over haar, maar altijd al eigenlijk. Een hele lieve warme positieve vrouw die nooit dr hebben en houwe op straat gooide. Ze zal vast net als elk mens weleens een chagrijnige dag gehad hebben maar over het algemeen hoorde ik juist niets dan lof en lieve woorden.

Ik zag trouwens op FB dat de jongens van Eurovision in Concert wellicht volgend jaar een ode aan haar gaan brengen dan, tijdens EIC. Zou mooi zijn. Ze heeft dat ook ooit gepresenteerd geloof ik niet al te lang geleden?
  woensdag 7 juni 2017 @ 13:27:50 #17
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_171522877
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 16:17 schreef Greys het volgende:
Dag Kroepoekje. ;(
;(
pi_171522888
Eurovision.tv

quote:
Three-time Dutch Eurovision participant Sandra Reemer dies

Three-time Dutch Eurovision Song Contest participant Sandra Reemer has died, her manager announced earlier today. She was 66 years old and had recently been diagnosed with breast cancer.

Sandra (Barbara Alexandra) Reemer, who was born in Indonesia, represented the Netherlands three times at the Eurovision Song Contest. In 1972 she sang Als Het Om De Liefde Gaat, together with Andres, finishing 4th. In 1976 she sang The Party Is Over, finishing 9th. In 1979 she returned as Xandra with Colorado, finishing 12th. The latter was co-written by Ferdi Bolland, who was also Sandra Reemer's husband for some time.
In 1983 she returned to the Eurovision Song Contest, this time as backing singer for Bernadette who sang Sing Me A Song.

"You think or hope it's nothing"

In an interview with the Dutch newspaper De Telegraaf in March this year, Reemer spoke openly about her cancer diagnosis: "You think or hope it's nothing, that it will go away. My family doctor urged me to go to hospital, but I always had some sort of excuse why not to go (...). Eventually I was diagnosed with breast cancer."
Treatment was unfortunately not successful.

Beyond her singing career, Reemer was television presenter and became known as 'the assistant' in the enormously popular programme Wedden Dat..? in which guests aimed at successfully completing a bet on live television. Reemer took on the role as assistant of the show's host.

Sandra Reemer was a popular guest at Eurovision fan events across Europe. In 2014 she co-hosted Eurovision in Concert. Just last year she gave an elaborate interview to Alexander Borodin of fan club OGAE Sweden last year, when she took part in a fan gathering in Berlin, Germany.

From 2000 until 2005, Reemer worked together with other former Eurovision participants Marga Bult (1987) and Sjoukje Smit (1980, as Maggie MacNeal) as The Dutch Divas.
Until just a few years ago, Reemer lead her own foundation, supporting child education in developing countries. She had no children of her own.

We would like to extend our condolences to family, friends and fans of Sandra Reemer.

Contributors
Paul Jordan
pi_171524304
Het enige akkefietje wat ze had was met Marga en Sjoukje in de Dutch diva's.

Weet niet of dat al weer was bijgelegd, maar beide dames waren er gisteren snel bij met hun condoleances. O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_171524458
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juni 2017 14:28 schreef TheVulture het volgende:
Het enige akkefietje wat ze had was met Marga en Sjoukje in de Dutch diva's.

Weet niet of dat al weer was bijgelegd, maar beide dames waren er gisteren snel bij met hun condoleances. O+
In jouw artikel staat ook iets van dat dat voornamelijk eenrichtingsverkeer was en ze er amper tot niet op reageerde oid. Is ook de verstandigste manier.

En idd keurig dat de andere dames netjes gecondoleerd hebben.
pi_171525608
Ik wist niet dat de Dutch diva's onenigheid hadden.
Life can be a bitch, so like it..
pi_171526162
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juni 2017 15:20 schreef ato het volgende:
Ik wist niet dat de Dutch diva's onenigheid hadden.
Stop drie vrouwen bij elkaar > onenigheid
pi_171529080
Ps ik vond dit liedje beter dan Colorado,.
Dit werd derde op het nationaal songfestival.

Life can be a bitch, so like it..
pi_171545396
Dit was slechts drie weken geleden. Onvoorstelbaar.
(Bron: Telegraaf)

Sandra+Reemer
  donderdag 8 juni 2017 @ 12:37:42 #25
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD&#9829;
pi_171546192
quote:
11s.gif Op donderdag 8 juni 2017 11:56 schreef Greys het volgende:
Dit was slechts drie weken geleden. Onvoorstelbaar.
(Bron: Telegraaf)

[ afbeelding ]
zo'n mooie vrouw was Sandra, echt niet te geloven, ik leef echt mee met de nabestaanden en goede vrienden van haar
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')