abonnement Unibet Coolblue
  maandag 5 juni 2017 @ 16:37:10 #1
324397 Amplifier
Knallen dus
pi_171477184
Duss..

Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:

- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.

Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
pi_171477348
quote:
- Madam Jeanette fijn gesneden
Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_171477366
quote:
7s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
als je gewend bent kan het prima
  maandag 5 juni 2017 @ 16:43:33 #5
324397 Amplifier
Knallen dus
pi_171477399
quote:
7s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Zaterdag ook al een omeletje met Madame Jeanette op. Kan prima, fijngesneden. Ik hou wel van pittig eten.
  maandag 5 juni 2017 @ 16:43:52 #6
324397 Amplifier
Knallen dus
pi_171477410
quote:
Dat klinkt lekker.!
  maandag 5 juni 2017 @ 16:48:41 #7
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171477550
Even een blok hout of houtmot op je bbq gooien als de kooltjes ver heen zijn.. dan krijg je een prima rooksmaak aan je burger.. ^O^
  maandag 5 juni 2017 @ 16:49:49 #8
324397 Amplifier
Knallen dus
pi_171477592
quote:
1s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:48 schreef Zolderkamer het volgende:
Even een blok hout of houtmot op je bbq gooien als de kooltjes ver heen zijn.. dan krijg je een prima rooksmaak aan je burger.. ^O^
Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook? :o
  maandag 5 juni 2017 @ 16:58:10 #9
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_171477854
quote:
99s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:49 schreef Amplifier het volgende:

[..]

Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook? :o
Nee das veel te decadent... Ik heb een echte Bosch/Samsung smokerrrr..
(een wasmachinetrommel met rooster uit een oude combimagnetron) En als ik houtmot nodig heb, dan haal ik de schaafmachine even over een stukje kers en berk... :+
pi_171477986
Heerlijk altijd die shit zelf maken _O_ Eet smakelijk alvast
Ik zwaai naar dieren.
pi_171478128
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 17:01 schreef Geerd het volgende:
Heerlijk altijd die shit zelf maken _O_ Eet smakelijk alvast
buurman, wanneer gaat de bbq aan?
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
  maandag 5 juni 2017 @ 17:06:12 #12
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_171478149
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Nee, maakt niets uit.
pi_171478153
quote:
1s.gif Op maandag 5 juni 2017 17:05 schreef spierbal het volgende:

[..]

buurman, wanneer gaat de bbq aan?
Gister al gedaan ! Vandaag arbeit
Ik zwaai naar dieren.
pi_171478306
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..

Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:

- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.

Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.

Doe ik ook in de bami en nasi.

Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)

Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171478328
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef Adames het volgende:

[..]

als je gewend bent kan het prima
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  maandag 5 juni 2017 @ 17:14:14 #16
324397 Amplifier
Knallen dus
pi_171478468
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.

Doe ik ook in de bami en nasi.

Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)

Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
Leuk! Inderdaad Madame Jeanette van de AH, ook Cheddar van de AH maar wel voorverpakte.. Waarschijnlijk neppe dus. Maar wel lekker..
pi_171478564
Bij een goede hamburger heb je goed vlees nodig en wat je er bij doet maakt of breekt de hamburger.
De madame Jeanette en de cheddar maken een hamburger.
Ik twijfel nog aan de spek, want je hebt vele soorten. Ik heb het wel eens geprobeerd, maar was niet zo onder de indruk.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171479595
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.

Doe ik ook in de bami en nasi.

Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)

Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
De Lidl heeft vaak prachtige blokjes Cheddarkaas,
pi_171479654
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..

Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:

- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.

Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
Dingen die ik mis in jouw lijst
-gebraden uienringen
-mosterd
-gedroogde tomaten
-ijsbergsla
pi_171479889
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 17:53 schreef Geerd het volgende:

[..]

Ohw ik dacht dat gvc wel beetje allround bekend was net als HS
Gast :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_171479927
McDonalds heeft ooit een extreem fletse cheddar op de hamburger gedaan omdat het goedkoop was en mooi kleurde en nu moet en zal er cheddar op de hamburger? Wat een onzin. Cheddar kan best lekker zijn maar is het meestal niet, en zeker die vierkante plakjes niet, dat is voor het grootste deel analoogcheddar. Doe er gewoon lekkere kaas op, als ie maar niet te hard is want dan smelt die niet goed.

Het belangrijkst is lekker brood en het juiste vlees. Vet gehakt moet je hebben, spek ter compensatie helpt niet, spek mag erbij ter verrijking. Je moet ze niet te lang bakken en er mag best wel wat bovenop en het komt ook niet zo precies, maar je moet natuurlijk wel een beetje gericht smaken combineren en niet er zomaar zoveel mogelijk van alles op doen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_171480189
quote:
7s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:07 schreef Geralt het volgende:

[..]

Er is niets aparts aan cheddar als je het mij vraagt.
Ja, maar ik ben maar een simpele boerenlul. Ik wist voor kort niet eens wat het bestond. Ik las het twee jaar geleden in een recept voor hamburgers, toen ben ik er me in gaan verdiepen, over grotten met rijpen in Groot-Britanniė en zo. Dus sindsdien koop ik dat ook. Ja wist ik veel. Ik ben een lul met alleen maar lagere school.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  maandag 5 juni 2017 @ 18:39:43 #23
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_171480236
Vreemd dat er maar twee personen daadwerkelijk iets zeggen over het vlees van de hamburger.

Dat maakt toch wel een beetje de hamburger. Fuck de volgorde van de stack, zolang je je kaak er maar om heen kan passen en de kaas ergens on top is.

Black angus? Of maak je een stuk vlees van zelfgemaakt gehakt met bepaalde ingrediėnten?

Daar was ik namelijk wel benieuwd naar :@
pi_171480359
quote:
1s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:39 schreef RickoKun het volgende:
Vreemd dat er maar twee personen daadwerkelijk iets zeggen over het vlees van de hamburger.

Dat maakt toch wel een beetje de hamburger. Fuck de volgorde van de stack, zolang je je kaak er maar om heen kan passen en de kaas ergens on top is.

Black angus? Of maak je een stuk vlees van zelfgemaakt gehakt met bepaalde ingrediėnten?

Daar was ik namelijk wel benieuwd naar :@
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.
En als ik echt iets speciaals wil, meng ik het met 1/3 tartaar.
Meng ik hamburgerkruiden door heen, chilipoeder en wat paneermeel.
Luchtig kneden, anders wordt het te droog.

De hamburgers van de slager voldoen niet. Ik had totaal iets anders verwacht, maar die zijn supervet. Jammer.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  maandag 5 juni 2017 @ 19:16:45 #25
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_171481081
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:46 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.
En als ik echt iets speciaals wil, meng ik het met 1/3 tartaar.
Meng ik hamburgerkruiden door heen, chilipoeder en wat paneermeel.
Luchtig kneden, anders wordt het te droog.

De hamburgers van de slager voldoen niet. Ik had totaal iets anders verwacht, maar die zijn supervet. Jammer.
Heel soms heb je slagers die verneukt vlees hebben. Gelukkig komen die niet vaak voor.
Het is inderdaad ook lekker om je eigen vlees in elkaar te kneden :@
Dat met tartaar heb ik nog nooit gehoord. Is waarschijnlijk om het vlees wat minder droog te maken?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')