Wat vreemd dat verdoving geen effect heeft. Ik hoorde laatst van iemand waarbij de (te verdoven) zenuwen anders liepen dan normaal. Mss is dat bij jou ook zo?quote:Op maandag 5 juni 2017 20:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb best een aardige tandarts en ik ben vaak verhuist en vele mee gemaakt, deze is zo erg nog niet.
Hij weet dat ik bang ben en ze zijn erg aardig.
Verdoving heeft zo weinig effect, alles wordt doof behalve waar het geen pijn behoord te doen, dat blijft pijn doen.
En zo machteloos.
Ze mogen knieen en armen onverdoofd hechten maar mond
Het ergste vind ik misschien nog de angst voor napijn
Lief van jullie en Kaatje ik snap jou helemaal
Uitgezeurd, douchen en naar bed .
X
Ik wou dat de rozen zo sterk waren als de kerslaurier. 3 Rozen zijn er inmiddels gesneuveld. En dat waren geen kleintjes.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:57 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Volgens mij absoluut niet.
Laurierkers is een Prunus (net als kersen) en dat is weer de rozenfamilie.
Mooi vind ik hem ook welquote:Op maandag 5 juni 2017 19:25 schreef z80 het volgende:
[..]
Voordeel: blijft groen, ook in de winter en kan een flinke storm aan. Omwaaien of breken doet de laurier niet.
Nadeel: je blijft snoeien. Of zoals in mijn geval als je niet snoeit een hakselaar kopen en zo nu en dan de nodige takken verwerken.
*knuffel* hopelijk is het morgen snel voorbijquote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
De rozenfamilie is enorm groot.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:23 schreef z80 het volgende:
[..]
Ik wou dat de rozen zo sterk waren als de kerslaurier. 3 Rozen zijn er inmiddels gesneuveld. En dat waren geen kleintjes.
Niet alleen houtachtigen, maar ook bv de aardbeiquote:Op maandag 5 juni 2017 20:46 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De rozenfamilie is enorm groot.
Appels, peren, pruimen, frambozen rhodondenderon (in het Duits niet voor niets Alpenroos geheten), meidoorn, krentenbomen,
Wist ik ook niet, maar waar ik werk was vroeger een "Rosengarten" en daar staan echt veel planten uit de rozenfamilie. Wist ik zelf ook niet, totdat ik weer een plant opzocht op Wikipedia en zag dat ie lid was van deze familie
Klopt kan nog wel meer noemen maar vind dit al genoeg Wilde aardbeien groeien er ook best veel.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet alleen houtachtigen, maar ook bv de aardbei
uh huh..... thats me!!!quote:Op maandag 5 juni 2017 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"
Ik weet het ik weet het!quote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Goede info, dank je. Ik meende een tijdje terug ook iets te proeven dat wat bijzonder smaakte. Ik koop ook meestal bij de slager maar ik zwicht wel eens voor een pakje vlees dat afgeprijsd is vanwege de handig in de vriezer.quote:Op maandag 5 juni 2017 23:51 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik weet het ik weet het!
Ze gebruiken sinds een jaar of wat citrusextract en granaatappelextract om hun bewerkte vlees te conserveren, ipv het verderfelijke e-nummer (vitamine c)...
niet te vreten en als je t eenmaal proeft dan proef je het in al hun vlees, zelfs de shoarma en worsten enzo.
Het begon met smerig zuur gehakt in december 2016, ik heb geklaagd maar volgens de klantenservice was er niks veranderd. Maanden later ineens op de verpakking gezien dat er nu fruitextract op staat, nog eens contact opgenomen en 'het is wat de markt wil'.
Fuck de markt, ik koop nu alles behalve kipfilet en speklappen bij de slager.
Ik koop nooit gehakt of hamburgers.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 00:02 schreef kwakz0r het volgende:
Ik snap echt niet dat de gemiddelde consument het niet proeft. Het is zó doodringend. Ik proef het dwars door de pastasaus heen, en door de zwaar gekruide gehaktballetjes. Blegh
Hehe zullen we allemaal gaan klagen?quote:Op maandag 5 juni 2017 23:51 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik weet het ik weet het!
Ze gebruiken sinds een jaar of wat citrusextract en granaatappelextract om hun bewerkte vlees te conserveren, ipv het verderfelijke e-nummer (vitamine c)...
niet te vreten en als je t eenmaal proeft dan proef je het in al hun vlees, zelfs de shoarma en worsten enzo.
Het begon met smerig zuur gehakt in december 2016, ik heb geklaagd maar volgens de klantenservice was er niks veranderd. Maanden later ineens op de verpakking gezien dat er nu fruitextract op staat, nog eens contact opgenomen en 'het is wat de markt wil'.
Fuck de markt, ik koop nu alles behalve kipfilet en speklappen bij de slager.
edoch de gemiddelde consument welquote:
Voorheen wel ja. Nu staat dat er niet meer maar wel 'fruitextract'. Het gaat uiteraard nog steeds om heg ascorbinezuur dat daarin zit, alleen is het nu vies.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 00:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hehe zullen we allemaal gaan klagen?
Stond er destijds vitamine C/ascorbinezuur/E300(?) op het ingrediënten lijstje?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |