Ik heb het op mijn lijst gezet, dank je.quote:Op maandag 5 juni 2017 12:34 schreef Pietverdriet het volgende:
@ Lucky Strike
Heb je, als fantasyfan Jonathan Strange & Mr Norrell al gelezen?
Erg mooi, soort mix van fantasy en alternate history.
Nou, 3 à 4 gr meer had wel gemogen en liever niet de voorspelde storm en regen. Heb nogal wat fietstochtjes voor de boegquote:
Peultjes en erwten kunnen bij uitstek buiten staan.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:13 schreef fietsie het volgende:
Mijn peultjes zijn al stro
Heb ze te lang in de kas gehouden vrees ik...
De plek waar ze moesten komen was nog vol rabarber, daarom stonden ze nog binnen...quote:Op maandag 5 juni 2017 14:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Peultjes en erwten kunnen bij uitstek buiten staan.
Ik eet al de hele week bijna dagelijks iets uit de moestuin. Het is nog niet veel bijzonders maar toch elke keer een leuke kleine aanvulling. Mizuna, mosterdblad, rucola, diverse kruiden, radijsjes. Alleen een beetje jammer dat ik gisteren aardappels op ging graven en dat ze bij lange na nog niet zo ver waren.
Ik moet echt eens ergens een paar uur vinden om een en ander te verpotten enzo.
Dat had ik je ook wel kunnen vertellenquote:Op maandag 5 juni 2017 14:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
Alleen een beetje jammer dat ik gisteren aardappels op ging graven en dat ze bij lange na nog niet zo ver waren.
Weerselo?quote:Op maandag 5 juni 2017 14:25 schreef Lonaa het volgende:
Even rommelmarkt gestruind en ijsje gegeten. Of nou ja, ik had een passievruchtmilkshake
Ik had vroege aardappels die na 90 dagen klaar zouden zijn. Zaterdag was het dag 90. Ik ben blij dat ik backup-aardappels in huis had.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat had ik je ook wel kunnen vertellen
Oh, ik zag "overal" posters van Weerselo hangen, zelfs in Dld.quote:
Dit was een mini-mini-kinderrommelmarkt en erg teleurstellend. We gingen niet voor niks ijs eten.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:29 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Oh, ik zag "overal" posters van Weerselo hangen, zelfs in Dld.
mijn AHmoestuintje peultje heeft net 3 blommetjes, wanneer kan ik oogstenquote:Op maandag 5 juni 2017 14:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net een peultje vers van de plant
Die van mij zijn ook van de moestuintjes Het kan zomaar zijn dat er over een paar dagen ineens een peultje hangt. Die kan je gewoon rauw opeten, zo van de plant. Regelmatig oogsten zorgt ervoor dat de plant gestimuleerd wordt om meer te produceren. Ik heb 6 peulplanten en 4 erwten. Ik ga er niet van uit dat ik er echt maaltijden van af kan halen maar het zijn in ieder geval lekkere snacks.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:34 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
mijn AHmoestuintje peultje heeft net 3 blommetjes, wanneer kan ik oogsten
Das afhankelijk van het weer natuurlijk. Boven de 25°C groeien ze nauwelijks.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik had vroege aardappels die na 90 dagen klaar zouden zijn. Zaterdag was het dag 90. Ik ben blij dat ik backup-aardappels in huis had.
Lekker zijn die he!quote:Op maandag 5 juni 2017 14:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net een peultje vers van de plant
Ik denk Lady Chrystl maar het kan ook Exempla zijn. Heb geen zin om naar buiten te lopen om op het kaartje te kijken. Ik heb net alle restjes tegels in zakken en kruiwagens gedaan, ben bekaf en drijfnat van het zweet.quote:Op maandag 5 juni 2017 14:54 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Das afhankelijk van het weer natuurlijk. Boven de 25°C groeien ze nauwelijks.
Als met te koud is ook niet.
Welk ras was het dan?
Goede timing. Hoeveel plantjes heb je eigenlijk nodig voor een maaltijd?quote:Op maandag 5 juni 2017 15:19 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Lekker zijn die he!
Ik had een klein tweede setje gezaaid. Nu de eerste lichting langzaam doodgaat, komt de tweede net in bloei.
Haha, wat een coole foto. Tof item ook om mee te nemen op vakantie.quote:
Ik dacht dat die in het Franse huisje lag en dacht 'Oh, wat culinair, dat huisje!'quote:Op maandag 5 juni 2017 16:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Haha, wat een coole foto. Tof item ook om mee te nemen op vakantie.
quote:Op maandag 5 juni 2017 16:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb de roparun met een leuk bedrag gesponsord, sympatiek event.
Ligt aan hoe goed ze gaan en hoeveel je eet. Een vriendin had van 15 plantjes oid laatst 340 gram. Dat haalde ik met 24 planten echt niet. Maar die had ik dan ook mishandeld omdat opeens de tuin toch werd gedaan en ze dus 2x verplaatst moesten.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Goede timing. Hoeveel plantjes heb je eigenlijk nodig voor een maaltijd?
Laten we eerlijk zijn. Geen boodschappen doen is het allergoedkoopstquote:
En honger de beste smaakmakerquote:Op maandag 5 juni 2017 16:36 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Laten we eerlijk zijn. Geen boodschappen doen is het allergoedkoopst
Doe mijn baggercollega's de groeten.quote:
Als ik ze ziequote:
*grin*quote:Op maandag 5 juni 2017 16:04 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht dat die in het Franse huisje lag en dacht 'Oh, wat culinair, dat huisje!'
ik heb twee plantjesquote:Op maandag 5 juni 2017 16:29 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ligt aan hoe goed ze gaan en hoeveel je eet. Een vriendin had van 15 plantjes oid laatst 340 gram. Dat haalde ik met 24 planten echt niet.
Ik moest lachenquote:
ik ook. Vorig jaar had ik ook al briljante oogst van 2 misvormde augurken, maar het blijft toch leukquote:
jij oogst tenminste nog, bij mij gaat alles al dood voordat ik het kan verpotten.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:16 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ik ook. Vorig jaar had ik ook al briljante oogst van 2 misvormde augurken, maar het blijft toch leuk
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0quote:Op maandag 5 juni 2017 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
*grin*
Nee, het is wel goed ingericht maar zo goed
nou ook weer niet. Mis ook al een slacentrifuge, zal zo eens een vernietigende review op de site zetten!
Arm uit de kom staan draaien in de tuin, met mijn slatheedoek! Middeleeuwen hier.
wrom niet gewoon pesto?quote:Op maandag 5 juni 2017 17:45 schreef Isabeau het volgende:
Mijn oregano is ontploft Dat was een heel klein plantje en heeft nu de hele plantenbak overgenomen. Nu moet ik recepten met oregano hebben, verder dan 'toevoegen aan pastasaus' ben ik nog niet gekomen
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoegquote:
lijkt me ook en met warm weer komt dat altijd wel van pas op een broodje...ben je gedeelte kwijt...quote:Op maandag 5 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoeg
Ben je een bijzonder kleine eter misschien?quote:
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:54 schreef fietsie het volgende:
Mijn laurierboom is totaal losgeslagen; hij verdubbelt zich dit jaar in omvang.
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Ik heb de kettingzaag erin gezet. 2/3 ingekort en breedte gehalveerd.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?
Gewoon toppen dus?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Was hier ook, staat in de tuin van de benedenburen. De eerste bewoonster deed er nauwelijks iets aan dus kwam die struik aan de ene kant voor mijn raam en aan de andere kant groeide die het balkon in. Tig keer gevraagd of ze daar wat aan wilde doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.quote:
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:16 schreef z80 het volgende:
[..]
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.
Wel mooi hout voor de kachel.
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaakquote:
De struik hier beneden was op een gegeven moment ruim 2 meter breed (hoogte werd dus af en toe bijgewerkt)quote:Op maandag 5 juni 2017 18:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijkquote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
Tja, zo is mijn knoflookboter heerlijk op en bedoeld voor gegrilled vlees, een smeer op een stukje brood is, tja, indrukwekkendquote:Op maandag 5 juni 2017 18:23 schreef liedetector het volgende:
[..]
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijk
Onacceptabel. Dat kan écht niet.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Centrifugeren werkt echt veel beter.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
In kleine hoeveelheden wellicht, maar ben geen oregano fan.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.
geen idee, maar lijkt me het uitproberen waard, idd ook om mee te marineren bvquote:Op maandag 5 juni 2017 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.
Voor het snoeien van laurier(kers, want zo heet ie officieel) heb je weinig kennis nodig, kun je vrij rigoureus mee omgaan want het komt toch wel terug.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:13 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Was hier ook, staat in de tuin van de benedenburen. De eerste bewoonster deed er nauwelijks iets aan dus kwam die struik aan de ene kant voor mijn raam en aan de andere kant groeide die het balkon in. Tig keer gevraagd of ze daar wat aan wilde doen.
De volgende bewoner is een iemand die een baan in groenonderhoud heeft, met gebruik van de bijbehorende machines en kennis. Dus nu blijft die mooi laag. Maar wat heb ik dat ding vervloekt
1600 of 1000 toeren?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Centrifugeren werkt echt veel beter.
omdat al hun vlees bagger is?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Ik vind laurieren tof. Stukken beter dan de haagbeuken die hier overal staan.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?
Die kennis heeft mijn huidige benedenbuurman wel, zijn voorgangster nietquote:Op maandag 5 juni 2017 18:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Voor het snoeien van laurier(kers, want zo heet ie officieel) heb je weinig kennis nodig, kun je vrij rigoureus mee omgaan want het komt toch wel terug.
Ieuwquote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Zelfde familie met de zelfde trekjes. Enig verschil is dat de ene eetbaar is en de ander alleen als heg kan dienen. De eetbare laurier wordt in Italië ook als erfafscheiding gebruikt.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:00 schreef fietsie het volgende:
Even voor de duidelijkheid, ik heb het dus over laurus nobilis he, niet die lelijke haagdinges..
Voordeel: blijft groen, ook in de winter en kan een flinke storm aan. Omwaaien of breken doet de laurier niet.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:02 schreef Sarabi het volgende:
Volgens mij hebben wij ook zo'n laurier haag...
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"quote:Op maandag 5 juni 2017 18:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
geen idee, maar lijkt me het uitproberen waard, idd ook om mee te marineren bv
en mij zal het een rotzorg zijn als sla nog een beetje nat is..... (ik heb gewoon ook niks met sla, speelt vast mee
quote:Op maandag 5 juni 2017 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"
Tandarts? Of een collega?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Laurier vind ik echt erg lekker in hutspot e.d.
Ik sla morgen niemand maar ik wil het wel, daar wordt ie verdorie ook voor betaald, de beul
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandartsquote:
Volgens mij absoluut niet.quote:
Herkenbaar. Nu niet meer maar bij mijn vorige tandarts. Die haatte ik. En mijn huidige wil nog 2 jaar door en dan komt de kleinzoon van de vorige in de praktijk. Kan ik nu al tegenopzienquote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Ach schat, wat naar! Wel goed dat je gaat, er zijn ook mensen die zo bang zijn dat ze nooit gaan. Weet je tandarts dat je zo bang bent?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Waarom?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Kan je dan niet naar zo'n speciale tandarts? Eentje die mensen met zo'n angst als jij heel fijn kan behandelen?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Ik ben groot fan van de tandarts. De diverse mannen die in de loop der jaren aan mijn gebit hebben gezeten, hebben me stuk voor stuk zeer regelmatig van veel pijn af geholpen.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:00 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Waarom?
Enige wat ik naar vind is het idee van een verdoving als ze gaan boren.
Maar das gelukkig maar zelden en de prik zelf valt mee.
Wat vreemd dat verdoving geen effect heeft. Ik hoorde laatst van iemand waarbij de (te verdoven) zenuwen anders liepen dan normaal. Mss is dat bij jou ook zo?quote:Op maandag 5 juni 2017 20:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb best een aardige tandarts en ik ben vaak verhuist en vele mee gemaakt, deze is zo erg nog niet.
Hij weet dat ik bang ben en ze zijn erg aardig.
Verdoving heeft zo weinig effect, alles wordt doof behalve waar het geen pijn behoord te doen, dat blijft pijn doen.
En zo machteloos.
Ze mogen knieen en armen onverdoofd hechten maar mond
Het ergste vind ik misschien nog de angst voor napijn
Lief van jullie en Kaatje ik snap jou helemaal
Uitgezeurd, douchen en naar bed .
X
Ik wou dat de rozen zo sterk waren als de kerslaurier. 3 Rozen zijn er inmiddels gesneuveld. En dat waren geen kleintjes.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:57 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Volgens mij absoluut niet.
Laurierkers is een Prunus (net als kersen) en dat is weer de rozenfamilie.
Mooi vind ik hem ook welquote:Op maandag 5 juni 2017 19:25 schreef z80 het volgende:
[..]
Voordeel: blijft groen, ook in de winter en kan een flinke storm aan. Omwaaien of breken doet de laurier niet.
Nadeel: je blijft snoeien. Of zoals in mijn geval als je niet snoeit een hakselaar kopen en zo nu en dan de nodige takken verwerken.
*knuffel* hopelijk is het morgen snel voorbijquote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
De rozenfamilie is enorm groot.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:23 schreef z80 het volgende:
[..]
Ik wou dat de rozen zo sterk waren als de kerslaurier. 3 Rozen zijn er inmiddels gesneuveld. En dat waren geen kleintjes.
Niet alleen houtachtigen, maar ook bv de aardbeiquote:Op maandag 5 juni 2017 20:46 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De rozenfamilie is enorm groot.
Appels, peren, pruimen, frambozen rhodondenderon (in het Duits niet voor niets Alpenroos geheten), meidoorn, krentenbomen,
Wist ik ook niet, maar waar ik werk was vroeger een "Rosengarten" en daar staan echt veel planten uit de rozenfamilie. Wist ik zelf ook niet, totdat ik weer een plant opzocht op Wikipedia en zag dat ie lid was van deze familie
Klopt kan nog wel meer noemen maar vind dit al genoeg Wilde aardbeien groeien er ook best veel.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet alleen houtachtigen, maar ook bv de aardbei
uh huh..... thats me!!!quote:Op maandag 5 juni 2017 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"
Ik weet het ik weet het!quote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Goede info, dank je. Ik meende een tijdje terug ook iets te proeven dat wat bijzonder smaakte. Ik koop ook meestal bij de slager maar ik zwicht wel eens voor een pakje vlees dat afgeprijsd is vanwege de handig in de vriezer.quote:Op maandag 5 juni 2017 23:51 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik weet het ik weet het!
Ze gebruiken sinds een jaar of wat citrusextract en granaatappelextract om hun bewerkte vlees te conserveren, ipv het verderfelijke e-nummer (vitamine c)...
niet te vreten en als je t eenmaal proeft dan proef je het in al hun vlees, zelfs de shoarma en worsten enzo.
Het begon met smerig zuur gehakt in december 2016, ik heb geklaagd maar volgens de klantenservice was er niks veranderd. Maanden later ineens op de verpakking gezien dat er nu fruitextract op staat, nog eens contact opgenomen en 'het is wat de markt wil'.
Fuck de markt, ik koop nu alles behalve kipfilet en speklappen bij de slager.
Ik koop nooit gehakt of hamburgers.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 00:02 schreef kwakz0r het volgende:
Ik snap echt niet dat de gemiddelde consument het niet proeft. Het is zó doodringend. Ik proef het dwars door de pastasaus heen, en door de zwaar gekruide gehaktballetjes. Blegh
Hehe zullen we allemaal gaan klagen?quote:Op maandag 5 juni 2017 23:51 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik weet het ik weet het!
Ze gebruiken sinds een jaar of wat citrusextract en granaatappelextract om hun bewerkte vlees te conserveren, ipv het verderfelijke e-nummer (vitamine c)...
niet te vreten en als je t eenmaal proeft dan proef je het in al hun vlees, zelfs de shoarma en worsten enzo.
Het begon met smerig zuur gehakt in december 2016, ik heb geklaagd maar volgens de klantenservice was er niks veranderd. Maanden later ineens op de verpakking gezien dat er nu fruitextract op staat, nog eens contact opgenomen en 'het is wat de markt wil'.
Fuck de markt, ik koop nu alles behalve kipfilet en speklappen bij de slager.
edoch de gemiddelde consument welquote:
Voorheen wel ja. Nu staat dat er niet meer maar wel 'fruitextract'. Het gaat uiteraard nog steeds om heg ascorbinezuur dat daarin zit, alleen is het nu vies.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 00:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hehe zullen we allemaal gaan klagen?
Stond er destijds vitamine C/ascorbinezuur/E300(?) op het ingrediënten lijstje?
Altijd interessantquote:Op dinsdag 6 juni 2017 07:45 schreef FranticDJ het volgende:
Hoi,
Ik ben van alles aan het uitzoeken over copulerende walvissen en hoe dat van toepassing is op ons. Heel fijn als elke afzonderlijke regelgeving wat anders zegt..
Rond de oostkust van de US zitten gebieden waar speciale regels gelden als wij er door heen/langs varen vanwege de batsende walvissen.
Bijna niet geslapen?quote:
niet genoeg....,quote:
Hoe ben je dan te weten gekomen dat het om een granaatappel extract gaat?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 07:34 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Voorheen wel ja. Nu staat dat er niet meer maar wel 'fruitextract'. Het gaat uiteraard nog steeds om heg ascorbinezuur dat daarin zit, alleen is het nu vies.
op verpakking staat fruitextract(citrus, granaatappel)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 08:14 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hoe ben je dan te weten gekomen dat het om een granaatappel extract gaat?
Dank. Ook na bereiding nog waarneembaar. Ik pakte vanmorgen de 2 gekoeld bewaarde resterende hamburgers uit de koelkast en moest nog net niet over mijn nek...quote:Op maandag 5 juni 2017 23:51 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik weet het ik weet het!
Ze gebruiken sinds een jaar of wat citrusextract en granaatappelextract om hun bewerkte vlees te conserveren, ipv het verderfelijke e-nummer (vitamine c)...
niet te vreten en als je t eenmaal proeft dan proef je het in al hun vlees, zelfs de shoarma en worsten enzo.
Het begon met smerig zuur gehakt in december 2016, ik heb geklaagd maar volgens de klantenservice was er niks veranderd. Maanden later ineens op de verpakking gezien dat er nu fruitextract op staat, nog eens contact opgenomen en 'het is wat de markt wil'.
Fuck de markt, ik koop nu alles behalve kipfilet en speklappen bij de slager.
Lekker rustig bootje varen.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:21 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ondertussen gisteren in Giethoorn...
Oh wat erg Ik hoorde het al van mijn neefje van een weekend eerder dat het zo ongewoon druk was, maar op zijn foto's was het druk, maar niet zó druk!quote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:21 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ondertussen gisteren in Giethoorn...
Ik kan alleen maar denken "waarom"?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:21 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ondertussen gisteren in Giethoorn...
Haha ik hoop het!quote:
Ik heb ook nog nooit zuur vlees geproefd en ik haal het bij de Aldi/Lidl/Jumboquote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:35 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Haha ik hoop het!
Ik proef gelukkig nooit zuur vlees, maar ik haal niet bij AH dus misschien doen andere supermarkten het niet ?
Oh my God.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:21 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ondertussen gisteren in Giethoorn...
Hel in een bootjequote:
Haha nou inderdaad, laat maarquote:Op dinsdag 6 juni 2017 10:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Daar gaat mijn idee om ooit nog eens naar Giethoorn te gaan.
Toch maar naar Giethoorn dan?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 10:33 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Haha nou inderdaad, laat maar
OK mijn enige afspraak vandaag heeft afgezegd. Wat zal ik eens gaan doen met mijn tijd vandaag
was je met golfer naar Giethoorn?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 09:21 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ondertussen gisteren in Giethoorn...
quote:Door de lampjes van een netwerkrouter snel te laten knipperen is het mogelijk voor malware om gevoelige gegevens van computers te stelen die niet met internet verbonden zijn, zo hebben onderzoekers van de Israëlische Ben-Gurion Universiteit in een nieuw onderzoek aangetoond.
Vanwege het risico op aanvallen is het een veel gegeven advies om computers met vertrouwelijke data niet op internet aan te sluiten. Een offline computer kan echter nog steeds worden geïnfecteerd, bijvoorbeeld via usb-sticks of een kwaadwillende werknemer. Om vervolgens van een besmette offline computer toch data te kunnen stelen ontwikkelden onderzoekers de afgelopen tijd verschillende methodes, zoals het gebruik van speakers, geluid van de harde schijf, ventilatoren, radiogolven, afgegeven warmte, usb-straling, mobiele telefoons en harde schijflampjes om de gegevens direct naar de aanvaller of via een wel met internet verbonden besmette computer of smartphone in de buurt terug te sturen.
Ben helaas wel gewoon aan het werkquote:
Het is erg onrealistisch scenario; je moet dan een hoge kwaliteit camera op de lichtjes van een router kunnen richten om zo data op te pikken.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 10:58 schreef Lot_1 het volgende:
Dat is toch best nuttig onderzoek fietsie? Of misschien ik iets?
En Giethoorn is wel leuk. Op feestdagen mijd ik al dat soort attracties. Je wilt dan ook niet in pretparken, dierentuinen of de Keukenhof zijn. Mijn schoonzus komt uit Giethoorn.
Had ook wel het idee om er weer eens naartoe te gaan, maar als ik dit zie hoeft het niet zo. .quote:Op dinsdag 6 juni 2017 10:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Daar gaat mijn idee om ooit nog eens naar Giethoorn te gaan.
Recruiters zijn de bootjes van Giethoorn.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 10:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik kreeg net een mail van een recruiter via LinkedIn met een hele leuke functie
Ik ben niet zo gewild, dit is pas mijn tweede. Deze functie (IT Security Auditor) zou wel heel goed bij mij passen gezien mijn opleiding, ervaring en interesses. Ga het niet doen. Al ben ik we een beetje geneigd om meer informatie te vragen.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:14 schreef Kreator het volgende:
[..]
Recruiters zijn de bootjes van Giethoorn.
Krijg ze dagelijks. Headhunters. Vooral veel Engels volk. Beloven gouden bergen, maar uiteindelijk draaien die puur op eigen gewin. Best link om daar mee in zee te gaan.
Mja, een gewaarschuwd mens.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ben niet zo gewild, dit is pas mijn tweede.
Ergens wel. Maar dan tijdelijk voor 10-15 uur per week ofzo. Aan de andere kant kost dat zo veel energie dat ik nergens anders meer tijd voor heb en dat is zeer onpraktisch.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:25 schreef Jagärtrut het volgende:
Zou je weer buiten jullie eigen bedrijf willen werken, LS? Kan me voorstellen dat dat ook wel trekt.
Ik ben mezelf aan het saboteren door gewoon niet aan het werk te gaan... Beuh, ik wil niet meer.
quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:30 schreef Kreator het volgende:
[..]
Mja, een gewaarschuwd mens.
Ik krijg ook vaak LinkedIn berichten van mensen als "we zaten te vergaderen en jouw naam kwam via onze klanten telkens naar voren als dé expert op dit Microsoft gebied!"
Als je dan doorvraagt, kennen ze je dus eigenlijk niet. Ik ben namelijk helemaal niet dé expert.
Ik ook niet!quote:
Ze moeten een bepaald target aan cold calls halen. Dat moest ik ook toen ik intercedente was.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:52 schreef Bramito het volgende:
Ik krijg soms wel eens een recruiter aan de telefoon, en dan zoeken ze altijd hetzelfde profiel. Ze weten dan eigenlijk altijd al dat ze voor niks bellen. Vaak geven ze dat ook al aan in de vraagstelling.
Bel dan niet, denk ik dan....
Lekker efficient...quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:53 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ze moeten een bepaald target aan cold calls halen. Dat moest ik ook toen ik intercedente was.
Wij moesten bedrijven bellen, potentiële klanten. 3 Op te 10 keer had dat nut. En bij de andere 7 bleef onze naam weer even hangen.quote:
Wanneer ga je op vakantie?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb bijna mijn achterstand ingelopenlezen van 1 vak.
Ik heb nog steeds niet geplamuurd. Ik heb geen zin om vies te wordenquote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb bijna mijn achterstand ingelopenlezen van 1 vak.
Dat begrijp ik wel, je zoekt een klant en ieder bedrijf is een potentiële klant. Als je een een product zoekt voor die klant, ga je toch niet een niet passend product zoeken?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 11:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wij moesten bedrijven bellen, potentiële klanten. 3 Op te 10 keer had dat nut. En bij de andere 7 bleef onze naam weer even hangen.
Ik zie ook het nut niet in van doelloos LinkedIn-profielen afbellen maar het zal iets met targets te maken hebben.
Precies. Volkomen onlogisch. Maar er is vast iemand die het logisch vindt om dat wel te doen. Of er zijn klanten die liever voor kwantiteit ipv kwaliteit gaan in benaderde personen.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:01 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat begrijp ik wel, je zoekt een klant en ieder bedrijf is een potentiële klant. Als je een een product zoekt voor die klant, ga je toch niet een niet passend product zoeken?
3 weken. Maar dit is een ander vak.quote:
Ik ben blij dat we het eens zijnquote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Precies. Volkomen onlogisch. Maar er is vast iemand die het logisch vindt om dat wel te doen. Of er zijn klanten die liever voor kwantiteit ipv kwaliteit gaan in benaderde personen.
Wat is het precies?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:23 schreef Sarabi het volgende:
Iemand hier ooit molesaus gemaakt?
Moet het voor vanavond maken maar ik vraag me af of het mijn smaak gaat zijn.
Saus uit Mexico op basis van chilis.quote:
Het wordt omschreven als Mexicaanse Chocoladesaus, dit gaat in de versie die ik ga maken:quote:
ja dit idee, maar dan met veel meer chili. Zij doet sowieso amandelen en volgens mij geen chocolade. Dit lijkt me typisch zo'n product dat iedereen thuis anders maakt en de lekkerste is altijd die van oma.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:44 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Het wordt omschreven als Mexicaanse Chocoladesaus, dit gaat in de versie die ik ga maken:
1 ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
350 gram tomaten
1 rode paprika
50 gram pijnboompitten
50 gram rozijnen
250 ml kippenbouillon
halve theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel kaneel
80 gram pure chocolade
2 eetlepels bruine suiker
zout
En dan eten we kip/groente/wraps bij
Ik was een hele peper met zaden van plan. Maar ben vooral benieuwd naar de chocolade, lijkt me toch vreemdquote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:49 schreef Bramito het volgende:
[..]
ja dit idee, maar dan met veel meer chili. Zij doet sowieso amandelen en volgens mij geen chocolade. Dit lijkt me typisch zo'n product dat iedereen thuis anders maakt en de lekkerste is altijd die van oma.
Mja, toch gooien ze dat vaker in de chili.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:50 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ik was een hele peper met zaden van plan. Maar ben vooral benieuwd naar de chocolade, lijkt me toch vreemd
1 rode peper? Dat kan niet waar zijn. Toch?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:44 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Het wordt omschreven als Mexicaanse Chocoladesaus, dit gaat in de versie die ik ga maken:
1 ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
350 gram tomaten
1 rode paprika
50 gram pijnboompitten
50 gram rozijnen
250 ml kippenbouillon
halve theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel kaneel
80 gram pure chocolade
2 eetlepels bruine suiker
zout
En dan eten we kip/groente/wraps bij
cacao doe ik wel eens ja, maar nooit chocolade in dit soort dingen, samen met citrus en kip is bv wel een geslaagde combi vond ik *rozijnen komen er bij mij niet in...jegh*quote:Op dinsdag 6 juni 2017 13:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at vorige week een chili met cacaopoeder er door. Het was net eetbaar met veel smaakverbloemende zaken als rucola en citroensap. J heeft het er nog steeds over dat ik vies had gekookt
Ik was ook nieuwsgierig naar koken met cacao. Ik ga het zeker nog eens proberen maar voorlopig even niet. Ik hou het voor vanavond wel bij asperges.
vooral dry rub achtige dingen ermee geprobeertquote:Op dinsdag 6 juni 2017 13:58 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou juist niet graag cacao gebruiken maar liever chocolade.
Zoiets heb ik wel eens gegeten bij de lokale tapasbar. Ik vind het erg lekker.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 12:44 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Het wordt omschreven als Mexicaanse Chocoladesaus, dit gaat in de versie die ik ga maken:
1 ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
350 gram tomaten
1 rode paprika
50 gram pijnboompitten
50 gram rozijnen
250 ml kippenbouillon
halve theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel kaneel
80 gram pure chocolade
2 eetlepels bruine suiker
zout
En dan eten we kip/groente/wraps bij
Recept van Kayotic? Dat vind ik een heel lekker recept namelijkquote:Op dinsdag 6 juni 2017 13:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at vorige week een chili met cacaopoeder er door. Het was net eetbaar met veel smaakverbloemende zaken als rucola en citroensap. J heeft het er nog steeds over dat ik vies had gekookt
Ik was ook nieuwsgierig naar koken met cacao. Ik ga het zeker nog eens proberen maar voorlopig even niet. Ik hou het voor vanavond wel bij asperges.
Oke.... Nu wordt het toch wel spannendquote:Op dinsdag 6 juni 2017 13:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at vorige week een chili met cacaopoeder er door. Het was net eetbaar met veel smaakverbloemende zaken als rucola en citroensap. J heeft het er nog steeds over dat ik vies had gekookt
Ik was ook nieuwsgierig naar koken met cacao. Ik ga het zeker nog eens proberen maar voorlopig even niet. Ik hou het voor vanavond wel bij asperges.
Gewoon proberen en dan hier rapporteren!quote:
Nee, deze http://www.slowcookerclub(...)-sweet-potato-chilliquote:Op dinsdag 6 juni 2017 14:30 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Recept van Kayotic? Dat vind ik een heel lekker recept namelijk
ik las het eigenlijk als teaspoon? of las je een andere?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 16:53 schreef Kaatje1 het volgende:
Wat een rust hier
Dat recept lijkt me best lekker, maar misschien teaspoon ipv table zou genoeg cacao moeten zijn.
Hoop dat ik zometeen droog naar huis kan fietsen, t gaat hier flink tekeer
Wat eten jullie? Ik heb iets uit de vriezer gehaald, maar stickertje zat er niet meer op, ben heel benieuwd. Geen tijd om te koken, want ik moet iemand helpen met Nederlands.
Morgen na het werk een afdelingsborrel, nu al zo geen zin in.
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredientenquote:Op dinsdag 6 juni 2017 08:14 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hoe ben je dan te weten gekomen dat het om een granaatappel extract gaat?
maar goed jij zegt dat ze dat in 2016 veranderd hebben (ik ben al jaren niet meer bij de Appie geweest voor vlees en herinner me een keer (paar jaar terug dus) dat ik daar een hamburger kocht en het al vreselijk goor en raar zuur vond)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:15 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten
omdat: fruitextract (citrus, granaatappel) in de ingredientenlijst staat.
Wet jij toevallig een leuk tentje om te lunchen in de buurt van Cinemec Utrecht?quote:
vlakbij zit niet zoveel, kom je toch in lombok terecht....verder vooral industrie terrein en the wall.... Wat voor iets zoek je?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wet jij toevallig een leuk tentje om te lunchen in de buurt van Cinemec Utrecht?
Die paar jaar terug hamburgers was denk ik gewoon de kruiding. die waren altijd al wat zuur... maar de ierse grove excellentburgers waren altijd wel lekker... nu niet meer.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:18 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar goed jij zegt dat ze dat in 2016 veranderd hebben (ik ben al jaren niet meer bij de Appie geweest voor vlees en herinner me een keer (paar jaar terug dus) dat ik daar een hamburger kocht en het al vreselijk goor en raar zuur vond)
zat altijd al ascorbinezuur / conserveermiddel in. maar dat vinden mensen eng.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Vraag me af waarom men gehakt zuurt, nu langer houdbaar?
Ik heb hier nog gehakt liggen en daarop staat heel vaag: natuurlijk aroma (?)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:15 schreef kwakz0r het volgende:
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten
omdat: fruitextract (citrus, granaatappel) in de ingredientenlijst staat.
huuuu welk gehakt / winkel en welke datum?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:28 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb hier nog gehakt liggen en daarop staat heel vaag: natuurlijk aroma (?)
Ja, dat is wel de biologische.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:28 schreef kwakz0r het volgende:
huuuu welk gehakt / winkel en welke datum?
edit, dat is de biologische denk ik? dat zal wel net zo smerig zijn.
In gehakt? Is me nooit opgevallen, is dat een AH dingetje?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:24 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
zat altijd al ascorbinezuur / conserveermiddel in. maar dat vinden mensen eng.
zo te zien nietquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In gehakt? Is me nooit opgevallen, is dat een AH dingetje?
Alles om het langer houdbaar te maken, vrieshuis gehakt waarschijnlijk ipv van vers vleesquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:35 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
zo te zien niet
https://www.jumbo.com/jumbo-rundergehakt-0,-500kg/131278BAK/
azijn, antioxidant E301, voedingszuur: citroenzuur, zonnebloemolie...
https://www.hoogvliet.com(...)%7csearchterm:gehakt
antioxidanten E300, E301 (ofwel citroenzuur en ascorbinezuur)
toen ik nog vaak bij de appie kwam kocht ik er al nooit vlees omdat het er gewoon niet uit ziet en de smaak ook waardeloos is, niks met vlees te maken!!! Merk wel dat netto ook weer een andere slager heeft ...viel me op dat er vandaag vooral veel beenham lag waar (gelukkig ook groot op de voorkant) ontdooit met toegevoegd water bij staat...ieuwww...... En buikspek zeg ander halve kilo aan het stuk kan ik al paar weken niet krijgen.... beetje jammer, hoop dat ze het snel terug draaienquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Alles om het langer houdbaar te maken, vrieshuis gehakt waarschijnlijk ipv van vers vlees
quote:Ingrediënten
Varkensvlees 83%
water
voedingszuur: E326
zout
gedroogde glucosestroop
varkenseiwit
stabilisatoren: E339 en E407
antioxidanten: E316 en E331
conserveermiddel: E250
E-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Mwah niet mijn smaak. Mijn man vond het wel lekker, maar ik ga het niet nog een keer maken.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 15:01 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Gewoon proberen en dan hier rapporteren!
Die is ook eng net zoals de bbq vlees. Het is vreselijk en zelf ik gooi dat wegquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind de 'varkenshaas culinair' van de Jumbo ook altijd zo'n eng product:
[..]
ik duim dat het blijft zitten :0quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Tandarts was vrijwel pijnloos. Nadat hij alles weg had geboord mocht ik een keuze doen, hij kon niet meer weghalen en kies is los. Laatste keer opvullen of er nu uit. Opvullen is het geworden, voelt goed
maar waarom niet zelf snijden en marineren? speciale reden?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:16 schreef Sarabi het volgende:
Wij BBQen trouwens wel altijd met dat Jumbo vlees dus maar goed dat ik nooit een meet voor deze SC heb georganiseerd
Gemak denk ik. Ook al met vis doe ik het wel weer.....quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar waarom niet zelf snijden en marineren? speciale reden?
vind al die voor gemarineerde meuk echt niks...hoop water en vaak zoetquote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:22 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Gemak denk ik. Ook al met vis doe ik het wel weer.....
Nooit echt over nagedacht en we vinden het goed te eten.
He wat fijn. Moest vandaag aan je denken.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Tandarts was vrijwel pijnloos. Nadat hij alles weg had geboord mocht ik een keuze doen, hij kon niet meer weghalen en kies is los. Laatste keer opvullen of er nu uit. Opvullen is het geworden, voelt goed
Ik verwacht ook niet anders. Jij wel dan?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Alles om het langer houdbaar te maken, vrieshuis gehakt waarschijnlijk ipv van vers vlees
Bedankt voor de tip. Ziet er leuk uit.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:25 schreef liedetector het volgende:
zou denk ik voor buurten gaan toch...met de auto 5 minten weg en gratis parkeren (waar ik toen mensen aaraadde te parkeren zeg maar) http://www.kombuurten.nl/(...)lunch-lente-2017.pdf
geen slechte plek en leuk terras wel
Buurten in de Fabriek is onze vaste stek na Cinemec.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wet jij toevallig een leuk tentje om te lunchen in de buurt van Cinemec Utrecht?
Ja, het gehakt wat in hier koop is gewoon gemalen rundvlees. Meestal maak ik het trouwens zelf.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:28 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik verwacht ook niet anders. Jij wel dan?
Kiloprijs?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind de 'varkenshaas culinair' van de Jumbo ook altijd zo'n eng product:
[..]
Wat voor vlees gebruik je dan? Riblappen, biefstuk?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, het gehakt wat in hier koop is gewoon gemalen rundvlees. Meestal maak ik het trouwens zelf.
Neuh, veel te chique, gewoon een stuk soepvlees.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:52 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Wat voor vlees gebruik je dan? Riblappen, biefstuk?
Ach heb voor vanavond nog allemaal lekker fruit dus komt nog wel goedquote:
Is echt geen 5 minuten. 13 Aldus Google.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:25 schreef liedetector het volgende:
zou denk ik voor buurten gaan toch...met de auto 5 minten weg en gratis parkeren (waar ik toen mensen aaraadde te parkeren zeg maar) http://www.kombuurten.nl/(...)lunch-lente-2017.pdf
geen slechte plek en leuk terras wel
Oh dat zei Lie ook al, overheen gekeken...quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:35 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Buurten in de Fabriek is onze vaste stek na Cinemec.
Wagenziek word je toch wel, toch?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 19:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Ben heeeeel benieuwd naar zijn rijkunsten.
Ja vast (15 min fietsen berg op)quote:
Je elektrische fiets even in standje 5 zettenquote:
Is idd wel een kwartiertje rijden. Zeker met de onmogelijke bereikbaarheid van de bios zelf.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is echt geen 5 minuten. 13 Aldus Google.
Ik koop wel rundergehakt in de supermarkt hier in D. Nog nooit opgevallen/gezien dat er iets anders dan vlees in zit.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, het gehakt wat in hier koop is gewoon gemalen rundvlees. Meestal maak ik het trouwens zelf.
Wat is er met die bios dan?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 20:16 schreef Kreator het volgende:
[..]
Is idd wel een kwartiertje rijden. Zeker met de onmogelijke bereikbaarheid van de bios zelf.
Alles nog heel?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 22:09 schreef borisz het volgende:
Goeie genade. Flinke blikseminslag.... Flinke knal hierzo net.
Hier wel. In Santpoort komen nu P2000-meldingen met brandgerucht...quote:
Fiets en LS kunnen je vast veel leren over het pianostukquote:Op dinsdag 6 juni 2017 23:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Ja Boor bij jou windkracht 9 vandaag. Veel omgedonderd?
Al ga je naar buurten Lucky heb je precies dezelfde dag als ik! Ook 10.30u HP gereserveerd? Als lunch had ik de tosti taleggio met (dikke) volkoren sneden. Lekker!
Uniek wat goed van je vandaag
Ik zag een pianostuk en wil nu een leraar zoeken die me dat wil leren. Als ik dat kan dan kan ik de rest wel zelf leren
Je bent niet goed wijs! Waarom?quote:Op woensdag 7 juni 2017 00:06 schreef Lot_1 het volgende:
Mocht manlief plots doodgaan dan lijkt me het mooi om die op zijn begrafenis te kunnen spelen.
nou ik heb er geloof ik nog nooit 13 minuten over gedaan (misschien met alle stoplichten tegen ja)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 18:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is echt geen 5 minuten. 13 Aldus Google.
Weet Google ook al dat de weg er vernieuwd is?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 20:16 schreef Kreator het volgende:
[..]
Is idd wel een kwartiertje rijden. Zeker met de onmogelijke bereikbaarheid van de bios zelf.
Wat een gejank van jou elke dag, waarom verhuis je niet naar een hutje op de heide?quote:Op woensdag 7 juni 2017 06:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Nou de ramadanners boven mij hebben zich normaal gedragen vannacht
Gelukkig was er de baby van de benedenburen die ze in woonkamer onder mijn slaapkamer blijkbaar laten slapen en die knoerhard ging huilen
He jammer, het had zo lekker rustig kunnen zijn. Die ouders hebben het kind blijkbaar zelf ook verbannen.quote:Op woensdag 7 juni 2017 06:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Nou de ramadanners boven mij hebben zich normaal gedragen vannacht
Gelukkig was er de baby van de benedenburen die ze in woonkamer onder mijn slaapkamer blijkbaar laten slapen en die knoerhard ging huilen
zelfs als ik de Staatsloterij zou winnen is hutje op de heide niet mijn keuzequote:Op woensdag 7 juni 2017 07:50 schreef MCH het volgende:
[..]
Wat een gejank van jou elke dag, waarom verhuis je niet naar een hutje op de heide?
Ik kan alleen Vader Jacob op de piano. In een ver verleden speelde ik saxofoon, Fiets ook.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 23:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Fiets en LS kunnen je vast veel leren over het pianostuk
Google weet alles.quote:Op woensdag 7 juni 2017 06:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
Weet Google ook al dat de weg er vernieuwd is?
https://www.google.nl/map(...)!5i1!6m3!1i0!2i1!3i0quote:
ja die komen er nu ook achter dat gedeelde slaapkamer aan straatkant naast de trap en voordeur niet handig is denk ik.quote:Op woensdag 7 juni 2017 07:55 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
He jammer, het had zo lekker rustig kunnen zijn. Die ouders hebben het kind blijkbaar zelf ook verbannen.
Min of meer. Mijn navigatie in elk geval niet. .quote:Op woensdag 7 juni 2017 06:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
Weet Google ook al dat de weg er vernieuwd is?
Ooit speelde ik ook 6 jaar lang piano. Ooit. En paar jaar basgitaar. Maar echt... geen idee meer waar de voor en achterkant zitten...quote:Op woensdag 7 juni 2017 08:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik kan alleen Vader Jacob op de piano. In een ver verleden speelde ik saxofoon, Fiets ook.
Nee hoor. Mijn nieuwe adres kennen ze nog niet. De rest van de wereld overigens wel. De dag dat Apple Maps sneller is met wijzigingen dan Google Maps is best wel een trieste dag .quote:
Waarom is dat triest?quote:Op woensdag 7 juni 2017 09:01 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Nee hoor. Mijn nieuwe adres kennen ze nog niet. De rest van de wereld overigens wel. De dag dat Apple Maps sneller is met wijzigingen dan Google Maps is best wel een trieste dag .
Het is triest omdat de perceptie er nog steeds is dat Google de meest accurate applicatie heeft. Na jaren zijn blijkbaar de rollen omgedraaid. Apple Maps liep altijd vrij lang achter met wijzigingen. Die hebben dus hun beleid aangepast ooit. Helaas zitten de meeste gebruikers nog steeds met het idee dat Google Maps altijd degene is die het meest accuraat is en dat Apple Maps nog steeds ronduit klote is. En dat is niet zo.quote:
Google is evilquote:Op woensdag 7 juni 2017 09:08 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Het is triest omdat de perceptie er nog steeds is dat Google de meest accurate applicatie heeft. Na jaren zijn blijkbaar de rollen omgedraaid. Apple Maps liep altijd vrij lang achter met wijzigingen. Die hebben dus hun beleid aangepast ooit. Helaas zitten de meeste gebruikers nog steeds met het idee dat Google Maps altijd degene is die het meest accuraat is en dat Apple Maps nog steeds ronduit klote is. En dat is niet zo.
Ik snap niet wat dat te maken heeft met het accuraat zijn van een kaarten applicatie, maar goed .quote:
Pianostukquote:Op woensdag 7 juni 2017 08:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik kan alleen Vader Jacob op de piano. In een ver verleden speelde ik saxofoon, Fiets ook.
Die ken ik helemaal nietquote:
En na 0.00 lukte het ook niet? (/smartass opmerkingen)quote:
Bedankt Hans.quote:Op woensdag 7 juni 2017 09:46 schreef fietsie het volgende:
[..]
En na 0.00 lukte het ook niet? (/smartass opmerkingen)
Met een kabel onder de grond had je twee mannetjes moeten hebben want dan had je er ook een minikraan bij moeten hebbenquote:Op woensdag 7 juni 2017 09:55 schreef RobinOok het volgende:
Er loopt een mannetje door de weide achter het huis. Hij loopt alle telefoonpalen af, op zoek naar de oorzaak. Mooi land joh, alle leidingen boven de grond, zo hou je de mensen aan het werk.
In de lengterichting snijdenquote:En ik maar duimen dat hij het niet opgeeft. Want wat is het toch kut zonder WiFi.
En als hij het niet vindquote:Op woensdag 7 juni 2017 09:55 schreef RobinOok het volgende:
Er loopt een mannetje door de weide achter het huis. Hij loopt alle telefoonpalen af, op zoek naar de oorzaak. Mooi land joh, alle leidingen boven de grond, zo hou je de mensen aan het werk.
En ik maar duimen dat hij het niet opgeeft. Want wat is het toch kut zonder WiFi.
quote:Op woensdag 7 juni 2017 10:51 schreef RobinOok het volgende:
Het is gelukt! Hij heeft eerst gewoon door de wei gesjokt en later met een enorme ladder. En toen binnen een nieuwe livebox geïnstalleerd. Ik stond er met mijn i-pad bovenop. Daarmee ingelogd op de livebox die dan nog een paar minuten nodig heeft om zichzelf te installeren. Ondertussen koffie gedronken en toen ook mijn i-phone connectie had kreeg hij een zoen van me en mocht hij gaan.
Het was een lief monteurtje en mijn dag kan niet meer stuk!
Wat voor masten waren dat dan? Houten palen? In Duitsland klimmen ze daar gewoon in met een soort haken onder hun schoenen die precies om die paal heen passen. Best grappig om te zien.quote:Op woensdag 7 juni 2017 10:51 schreef RobinOok het volgende:
Het is gelukt! Hij heeft eerst gewoon door de wei gesjokt en later met een enorme ladder.
Vind je het zelf ook prettig werken als de baas naast je bureau staat?quote:Ik stond er met mijn i-pad bovenop.
Kan me vergissen, maar ik zou zeggen dat het gewoon telefoonpalen zijn.quote:Op woensdag 7 juni 2017 11:10 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat voor masten waren dat dan? Houten palen? In Duitsland klimmen ze daar gewoon in met een soort haken onder hun schoenen die precies om die paal heen passen. Best grappig om te zien.
[..]
Vind je het zelf ook prettig werken als de baas naast je bureau staat?
Ik denk dat je op zo´n locatie al blij mag zijn dat er überhaupt een kabel is. Boven de grond is natuurlijk lekker goedkoop.quote:Op woensdag 7 juni 2017 10:14 schreef RobinOok het volgende:
Met een kabel onder de grond was dat bliksempie er niet ingeslagen.
Mijn internet en ook de standaard digitale tv (zeg maar digitenne) heeft ook kuren als het noodweer is. Toch liggen bij mij de kabel onder de grond. Echte uitval hebben we eigenlijk nooit.quote:
Dat is alleen in landelijk gebied zo.quote:Op woensdag 7 juni 2017 12:55 schreef RobinOok het volgende:
Mij maakt het niet veel uit, maar heb wel medelijden met de Fransen. Bij het minste of geringste onweer ligt je telefoon of elektriciteit of tv of internet eruit en kun je weer wachten op een monteur.
In (delen van) Frankrijk zijn ze ook hard (relatief dan, want Fransozen) bezig met aanleg van glasvezel. Ook in het landelijk gebied en anders dan in NL krijgt elk huis daar wel een aansluitingquote:Op woensdag 7 juni 2017 14:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is alleen in landelijk gebied zo.
Is hier in D op sommige plekken ook nog zo trouwens.
Zelfs in Spanje in het gehucht waar ik woon hebben we glasvezel!quote:Op woensdag 7 juni 2017 14:39 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In (delen van) Frankrijk zijn ze ook hard (relatief dan, want Fransozen) bezig met aanleg van glasvezel. Ook in het landelijk gebied en anders dan in NL krijgt elk huis daar wel een aansluiting
in Amsterdam volgens mij nog steeds nietquote:Op woensdag 7 juni 2017 15:13 schreef Bramito het volgende:
[..]
Zelfs in Spanje in het gehucht waar ik woon hebben we glasvezel!
Delen (mijn deel dus) van Arnhem ook nietquote:Op woensdag 7 juni 2017 15:22 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
in Amsterdam volgens mij nog steeds niet
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |