abonnement Unibet Coolblue
pi_173572007
Newgarden vergooit zijn kampioenschap |:(
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173572036
Ook Kanaan die daar nog uitvliegt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173572179
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 21:05 schreef sasquatsch het volgende:
Newgarden vergooit zijn kampioenschap |:(
Laatste race is nog dubbele punten toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173572355
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 21:12 schreef franklop het volgende:

[..]

Laatste race is nog dubbele punten toch?
Oh ja :@
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173572437
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 21:18 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Oh ja :@
Niet dat deze fout het Newgarden veel makkelijker maakt :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173572491
laatste race start pas om 0:30 NL tijd -O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 3 september 2017 @ 21:37:59 #157
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_173572950
Deed me een beetje denken aan Hamilton in China 2007. Gooide daar ook op een lullige wijze zijn kampioenschap weg. Of David Coulthard die op weg leek naar de zege ergens in 1995 en vervolgens in de pitlane crasht.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_173749485
Voordat we aankomend weekend aan de laatste wedstrijd van dit seizoen beginnen is er een silly season overzicht voor het volgende seizoen.

AJ Foyt Enterprises (Chevrolet)
Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Foyt zijn team net zoals vorig jaar volledig omgooit, maar het lijkt erop dat Tony Kanaan, die weg moet bij Ganassi, volgend jaar hier zijn intrede maakt. Wie van de andere twee coureur daarvan de dupe wordt is afwachten, maar het meest waarschijnlijk is Carlos Munoz, waarvan het sowieso al de vraag was of hij bleef. Want AJ Foyt's eerste seizoen met Chevrolet is niet echt succesvol verlopen en Munoz was naar verluid al op zoek naar een beter alternatief.

Andretti Autosport (Honda)
In tegenstelling tot bijvoorbeeld teams als Penske of Ganassi blijft Andretti wel rijden met vier full-time auto's en misschien komt er zelfs een vijfde bij. Drie coureurs zijn nu al zeker, namelijk Marco Andretti, Ryan Hunter-Reay en Alexander Rossi. De vierde naam die nu de ronde doet is die van Zack Veach, die een meerjarig contract zou hebben afgesloten, die Takuma Sato gaat vervangen.
Het was even onduidelijk of Andretti over zou stappen naar Chevrolet motoren, maar heeft besloten toch bij Honda te blijven. Deze onzekerheid was voor Takuma Sato en Honda reden om naar een ander team uit te kijken en zodoende stapt Sato waarschijnlijk bij RLL Racing in. Voor de vijfde wagen (als die er komt) wordt onder andere de naam van Fernando Alonso genoemd als hij besluit over te stappen van de F1 naar de IndyCars, alhowel dat op dit moment onwaarschijnlijk lijkt.

Chip Ganassi Racing (Honda)
Chip Ganassi lijkt net als Penske zijn team terug te gaan schalen. De vraag is of het twee of drie full-time coureurs worden. Enige zekerheid is Scott Dixon, die de NTT Data sponsoring van Tony Kanaan overneemt. Tony Kanaan moet dus op zoek naar een ander team. Het is de ook vraag of Max Chilton en Charlie Kimball blijven. Beiden hebben beide funding, maar de vraag is of dit genoeg is voor Chip Ganaasi. Een grote kanshebber voor een zitje lijkt WEC- en Le Mans kampioen Brendon Hartley. Een andere naam die (bijna overal) genoemd wordt is die van Esteban Gutierrez, die de Mexicaanse zakenman Carlos Slim achter zich heeft staan. Slim heeft al eerder met Ganassi zaken gedaan. Ook wordt Formule E coueur Felix Rosenqvist genoemd, die al eens getest heeft voor Ganassi, al lijkt het waarschijnlijker dat hij pas in 2019 in stapt.

Dale Coyne Racing (Honda)
Sebastien Bourdais is weer terug na zijn crash in de Indy 500 en zal ook volgend jaar voor Dale Coyne uitkomen. Ed Jones wil graag blijven maar veel zal afhangen van de hoeveelheid geld die hij meeneemt, nu zijn Indy Lights kampioenschap bonus weg is. Andere namen die genoemd worden zijn die van Esteban Gutierrez, die al een paar keer inviel voor Bourdais en Tony Kanaan, al lijkt die voor Foyt te kiezen. Dale Coyne kennende zal het wel vlak voor de eerste race van het volgende seizoen worden voordat de tweede coureur bekend gemaakt wordt.

Ed Carpenter Racing (Chevrolet)
Teameigenaar Ed Carpenter zal ook volgend seizoen op de ovals rijden. Daarnaast is het waarschijnlijk dat JR Hildebrand de andere wagen gaat rijden. Spencer Pigot, die afgelopen seizoen de niet-ovals voor zijn rekening nam, wil graag een full-time zitje. Mogelijk dat Ed Carpenter hem dat biedt en zichzelf op de ovals als derde coureur inzet, mits er voldoende funding gevonden wordt. Anders lijkt het waarschijnlijk dat Pigot zijn heil elders zal zoeken en Carpenter een andere coureur nodig heeft voor de #20. Bijvoorbeeld Esteban Gutierrez, die zo'n beetje bij elk team genoemd wordt. Voor hem zou een seizoen alleen op straten- en permanente circuits een opstap kunnen zijn naar een full-time seizoen in 2018.

Harding Racing (Chevrolet)
Harding Racing, die dit seizoen al een aantal races reed met Gabby Chaves, zal vanaf volgend seizoen full-time mee doen in de IndyCar series met Gabby Chaves als coureur. Misschien zelfs met twee coureurs aangezien ook hier de naam van Zack Veach genoemd wordt, al lijkt die voor Andretti te kiezen.

Rahal Letterman Lannigan Racing
De coureur die zeker is bij dit team is de zoon van de teambaas Graham Rahal. Verder zou Takuma Sato zijn opwachting bij dit team maken, waardoor het team uitbreidt van één naar twee full-time coureurs.

Schmidt Peterson Motorsport
Bij SPM is nog niets bekend. James Hinchcliffe lijkt zeer waarschijnlijk te blijven, alhoewel hij ook in de belangstelling zal staan van andere teams, maar heeft nog niets getekend. Veel zal afhangen van wie zijn teamgenoot wordt, want Hinchcliffe wil een sterke teamgenoot naast zich om het team naar voren te brengen. Geprobeerd werd Alexander Rossi aan te trekken, maar die heeft besloten bij Andretti te blijven. Zeker is dat Mikhail Aleshin het niet wordt aangezien die kiest voor een avontuur met de SMP Dallara in het WEC.
Mogelijke vervanger zou Santiago Urrutia kunnen zijn in de Indy Lights wordt ondersteund door SPM sponso Arrow. Andere namen die genoemd worden zijn die van Charlie Kimball, Spencer Pigot, Tony Kanaan en Robert Wickens. Sam Schmidt zou zelf een lijst van 28 namen hebben om te evalueren. Tristan Gommendy is in ieder geval de derde coureur voor SPM tijdens de Indy 500.

Team Penske
Team Penske lijkt terug te gaan schalen van vier naar drie coureurs. Helio Castroneves lijkt hier de dupe van te gaan worden, aangezien Will Power, Simon Pagenaud en Joseph Newgarden blijven. Waarschijnlijk verkast Castroneves naar de IMSA Sportscars competitie om daar (samen met Montoya) in de Acura DPi van Penske te stappen. Wel zal hij voor Penske nog de Indy 500 rijden, zoals Montoya afgelopen jaar nog deed.

Carlin Racing (?)
Carlin Racing is actief in de Indy Lights en wil graag de sprong maken naar de IndyCar Series. Voorwaarde is dan wel dat er genoeg financiering is. Financiering die mogelijk door de coureur meegebracht worden. Als mogelijke coureurs worden Max Chilton en Charlie Kimball genoemd. Chilton reed al voor Carlin in de Indy Lights. Het team zou naast de sponsoring van beide coureurs gefinancierd kunnen worden met het zogenaamde Leader Circle geld, wat voor de top 22 auto's in het kampioenschap beschikbaar wordt gesteld. Aangezien een paar teams terugschalen (Penske, Ganassi) komt er geld vrij.

Juncos Racing (Chevrolet)
Dit seizoen was Juncos Racing part-time aanwezig en mogelijk dat dat volgend seizoen ook het geval zal zijn, misschien zelfs full-time. Ze hebben in ieder geval drie chassis, die worden aangepast aan de nieuwe aero regels. Mocht Juncos Racing in 2018 terugkeren in de IndyCar is het waarschijnlijk dat Indy Lights kampioen Kyle Kaiser voor ze gaat rijden net zoals in de Lights. Door zijn kampioenschap heeft Kaiser in ieder geval budget voor drie races. Een andere optie zou Sage Karam kunnen zijn, alhoewel het gerucht gaat dat die zijn krediet in de IndyCar heeft verspeeld met zijn gedrag vorig seizoen.

Naast de bovengenoemde coureurs is er nog een flink aantal wat genoemd wordt op zoek te zijn naar een IndyCar zitje. Veel van hen zijn Indy Lights coureurs zoals Colton Herta, Zacharias Caman de Melo, Matheus Leist, Shelby Blackstock, Neil Alberico en Juan Piedrahita.

AJ Foyt Enterprises (Chevrolet): Tony Kanaan, Conor Daly, Carlos Munoz
Andretti Autosport (Honda): Ryan Hunter-Reay, Marco Andretti, Alexander Rossi, Zack Veach , Fernando Alonso
Chip Ganassi Racing (Honda): Scott Dixon, Brendon Hartley, Esteban Gutierrez, Charlie Kimball, Max Chilton, Felix Rosenqvist, Tony Kanaan
Dale Coyne (Honda): Sebastien Bourdais, Ed Jones, Tony Kanaan
Ed Carpenter Racing (Chevrolet): Ed Carpenter (ovals), Spencer Pigot, JR Hildebrand, Estaban Guttierez
Harding Racing (Chevrolet): Gabby Chaves
Rahal Letterman Lannigan Racing (Honda): Graham Rahal, Takuma Sato
Schmidt Peterson Motorsport (Honda): James Hinchcliffe, Santiago Urrutia, Charlie Kimball, Tony Kanaan, Robert Wickens, ...
Team Penske (Chevrolet): Will Power, Simon Pagenaud, Joseph Newgarden

Juncos Racing (Chevrolet): Kyle Kaiser
Carlin Racing (?): Max Chilton, Charlie Kimball

[ Bericht 0% gewijzigd door sasquatsch op 14-09-2017 00:55:19 (Pigot, Veach bevestigd) ]
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 13 september 2017 @ 12:47:43 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173749814
Geen Castroneves volgend jaar, dat is kut :{

Power of Pagenaud kunnen me echt niks schelen, had die er dan uit getrapt :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173765016
Pigot gaat full-time racen voor Ed Carpenter

Zack Veach bevestigd bij Andretti

[ Bericht 30% gewijzigd door sasquatsch op 14-09-2017 00:53:47 ]
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173776385
Penske en Ganassi dus met minder auto's, maar als er bij andere (of nieuwe) teams meer plekjes komen vind ik dat prima. Castroneves weg vind ik wel prima, die heeft zijn tijd wel gehad imo, idem voor Kanaan. Lekker alleen de Indy 500 rijden zou ik zeggen. Tof dat Pigot een full-time zitje heeft. En ik hoop dat Gutierrez wegblijft. :') Dan liever een Munoz of Rosenqvist.
  donderdag 14 september 2017 @ 22:04:57 #162
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_173781851
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 12:47 schreef heywoodu het volgende:
Geen Castroneves volgend jaar, dat is kut :{

Power of Pagenaud kunnen me echt niks schelen, had die er dan uit getrapt :+
Volgens Autosport.com is dat nog niet helemaal zeker:

quote:
Several trusted sources, one a longstanding and senior Penske member, have informed Autosport that the team's engineers and crew chiefs have been told it will continue as a four-car IndyCar squad in 2018, while Chevrolet is also believed to be eager for the team not to be downsized.
Castroneves vind ik nog wel een toegevoegde waarde voor Indycar. Rijdt nog altijd van voren, strijd nog om het kampioenschap. Kanaan daarentegen laat nog maar weinig zien.
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_173784041
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:04 schreef 4-elements het volgende:

[..]

Volgens Autosport.com is dat nog niet helemaal zeker:

[..]

Castroneves vind ik nog wel een toegevoegde waarde voor Indycar. Rijdt nog altijd van voren, strijd nog om het kampioenschap. Kanaan daarentegen laat nog maar weinig zien.
Ik las het vandaag ook, maar het leek er lang op dat Penske zou terugschalen. Zelfs Castroneves was er van overtuigd en wilde het Penske zo moeilijk mogelijk maken om het te ditchen.

quote:
Castroneves had been penciled in as the star driver of the second car, but the three-time Indianapolis 500 winner was known to be unhappy at the prospect, despite being offered ‘one-off’ drives at the Brickyard each May.
After scoring his 30th IndyCar victory, at Iowa Speedway in July, Castroneves vowed to make it as difficult as possible for Penske to switch him from open-wheel racing to sportscars by winning this year’s IndyCar title.
Dus waarschijnlijk heeft hij Penske er van kunnen overtuigen om toch met hem verder te gaan. :)
En Kanaan blijft ook nog in de IndyCar.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173791991
Kanaan mag nou weleens opbokken eigenlijk van mij. Die is echt al jaaaren op z'n retour.
pi_173792504
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:25 schreef Funzel het volgende:
Kanaan mag nou weleens opbokken eigenlijk van mij. Die is echt al jaaaren op z'n retour.
Maar nog steeds immens populair :)
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173792514
Ja true en dat werkt nou eenmaal in de VS.
pi_173826462
Josef Newgarden is een puntje uitgelopen in de tussenstand. Hij heeft de pole voor de race van vanavond. Het was sowieso een Penske feestje in de kwalificatie met alle Penskes op de eerste twee rijen. Dixon start van P6.

De race is vannacht om 00.30 uur.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_173849054
Was mijn te laat die race :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173861161
Mij ook. Gisteren tijdens de NASCAR in slaap gevallen. Daarnet de race teruggekeken.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 18 september 2017 @ 23:25:23 #170
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173863448
Hier ook opgenomen en net de hele race gekeken. Was niet echt boeiend, maar goed, Newgarden kampioen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173890135
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174201333
Penske gaat definitief terug naar drie coureurs. Helio Castroneves gaat in de IMSA Sportscars rijden voor Penske (samen met Montoya), maar zal nog wel de Indy 500 rijden voor Penske.

Stefan Wilson zal de Indy 500 rijden voor Andretti Autosport. Nadat hij dit jaar zijn auto aan Alonso ter beschikking stelde mag hij volgend jaar dus wel in de The Greatest Spectacle in Racing rijden.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 4 oktober 2017 @ 23:09:46 #173
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_174201368
-O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_174225343
Geen Helio, maar nog wel Tony Kanaan, die een meerjarig contract met AJ Foyt heeft getekend.

http://www.racer.com/indy(...)irms-kanaan-for-2018
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174239569
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 23:08 schreef sasquatsch het volgende:
Penske gaat definitief terug naar drie coureurs. Helio Castroneves gaat in de IMSA Sportscars rijden voor Penske (samen met Montoya), maar zal nog wel de Indy 500 rijden voor Penske.

Stefan Wilson zal de Indy 500 rijden voor Andretti Autosport. Nadat hij dit jaar zijn auto aan Alonso ter beschikking stelde mag hij volgend jaar dus wel in de The Greatest Spectacle in Racing rijden.
Lijkt er dus op dat we nog minder wagens hebben dan vorig jaar? Of Carlin en Juncos moeten mee gaan doen..
pi_174243922
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 18:43 schreef Funzel het volgende:

[..]

Lijkt er dus op dat we nog minder wagens hebben dan vorig jaar? Of Carlin en Juncos moeten mee gaan doen..
Carlin komt zeker met één auto, misschien 2. Juncos verwacht ik part-time.

Dan komen we op waarschijnlijk 21, misschien 22 full-time wagens. Vorig jaar waren het er 22.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174361600
Nouja dat is nog te overzien..
pi_174381476
Kalender 2018
11 maart - Streets of St Petersburg
7 april - Phoenix raceway
15 april - Streets of Longbeach
22 april - Braber Motorsports Park
12 mei - Indycar Grand Prix (Indy circuit)
27 mei Indy 500
2 juni - Belle Isle Park Detroit (1)
3 juni - Belle Isle Park Detroit (2)
9 juni - Texas Motor Speedway
24 juni - Road America
8 juli - Iowa Speedway
15 juli - Streets of Toronto
29 juli - Mid-Ohio Sports Car Course
19 augustus - Pocono Raceway
25 augustus - Gateway Motorsports Park
2 september - Portland International Raceway
16 september - Sonoma Raceway

17 races. Weer vroeg klaar.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 12 oktober 2017 @ 20:17:04 #179
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_174381723
Bagger kalender weer. Te weinig grote ovals en in september klaar is belachelijk. Dat gecombineerd met de terugkeer naar volledig spec gaat de dood van Indycar worden.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 12 oktober 2017 @ 20:22:45 #180
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_174381891
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 20:17 schreef Fir3fly het volgende:
Bagger kalender weer. Te weinig grote ovals en in september klaar is belachelijk. Dat gecombineerd met de terugkeer naar volledig spec gaat de dood van Indycar worden.
Dit ja -O-

Al irritant zat dat het begin maart start en je dan gelijk bijna een maand kunt wachten, maar half september al klaar, meh.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 12 oktober 2017 @ 20:25:59 #181
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_174381964
Alle grote sponsors stappen ook uit de sport en de grote teams zetten minder auto's in. Alleen paydrivers als Max Chilton zorgen er voor dat er nog voldoende auto's op de grid staan.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_174382097
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 20:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit ja -O-

Al irritant zat dat het begin maart start en je dan gelijk bijna een maand kunt wachten, maar half september al klaar, meh.
3x back to back to back races ook
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_174382102
Tja, Amerikanen kijken liever naar Nascar..
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 12 oktober 2017 @ 20:39:39 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_174382300
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 20:32 schreef Funzel het volgende:
Tja, Amerikanen kijken liever naar Nascar..
Daar zit het meestal ook niet echt vol.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_174383890
Dat de kalender al eindigt in september is bewust, om geen overlap te hebben met de NFL, wat anders een groot deel van de kijkers weg snoept.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  donderdag 12 oktober 2017 @ 21:23:30 #186
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_174383914
Welke kijkers?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 12 oktober 2017 @ 21:27:47 #187
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_174384078
Vergelijkbare aantallen als de Formule E in New York schijnbaar, en aanzienlijk minder dan de Cup Series en zelfs de Xfinity Series in de NASCAR.

http://www.racer.com/nort(...)f1-viewership-change

Niet zo best allemaal.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_174393281
Mogelijk komt er nog een race in Mexico City bij, begin augustus. Maar dat is afhankelijk van of het circuit op tijd klaar is.

http://www.racer.com/indy(...)ty-for-indycar-miles
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174491333
Robert Wickens vanuit de DTM naar SPM als teamgenoot van Hinchcliffe.

Tof!
pi_174495129
Hinchcliffe nu ook officieel bevestigd bij Schmidt Peterson Motorsport.

http://www.gpupdate.net/en/indycar-series-news/359868/
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174517869
Indy Lights kampioen Kyle Kaiser gaat in ieder geval 4 races rijden voor Juncos Racing.

https://www.gpupdate.net/en/indycar-series-news/359910/
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174560712
Zou tof zijn als Juncos full-time mee ging doen dit seizoen.
pi_174647841
Nadat eerder Carlos Munoz had aangegeven niet meer voor Foyt in actie te komen ligt Conor Daly er ook uit. Naar verwachting wordt hij vervangen door Indy Lights coureur Matheus Leist.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174661046
Ed Jones gaat rijden voor Ganassi.

Verrassend, want het was de verwachting dat Jones zou bijtekenen bij Dale Coyne en Hartley naar Ganassi zou gaan. Misschien dat Hartleys F1 avontuur daar een einde aan gemaakt heeft.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_174712812
quote:
0s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 13:29 schreef sasquatsch het volgende:
Nadat eerder Carlos Munoz had aangegeven niet meer voor Foyt in actie te komen ligt Conor Daly er ook uit. Naar verwachting wordt hij vervangen door Indy Lights coureur Matheus Leist.
Daly dan maar naar DCR het plekje van Jones overnemen?
pi_175114436
quote:
0s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 13:29 schreef sasquatsch het volgende:
Nadat eerder Carlos Munoz had aangegeven niet meer voor Foyt in actie te komen ligt Conor Daly er ook uit. Naar verwachting wordt hij vervangen door Indy Lights coureur Matheus Leist.
Zoals verwacht: Matheus Leist gaat rijden voor AJ Foyt in de #4
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  donderdag 16 november 2017 @ 19:22:43 #197
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_175116543
quote:
0s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 22:36 schreef sasquatsch het volgende:
Ed Jones gaat rijden voor Ganassi.

Verrassend, want het was de verwachting dat Jones zou bijtekenen bij Dale Coyne en Hartley naar Ganassi zou gaan. Misschien dat Hartleys F1 avontuur daar een einde aan gemaakt heeft.
Dat is zeer waarschijnlijk. Hartley had een contract getekend, maar Red Bull heeft dat afgekocht. Gerucht gaat dat Ganassi daar een leuk bedragje voor heeft gekregen, genoeg om een seizoen te financieren...
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_175151626
Danica Patrick rijdt de Indy 500 komend jaar.

Op dit moment dus 26 bevestigt voor die race.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_175574183
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 november 2017 13:38 schreef franklop het volgende:
Danica Patrick rijdt de Indy 500 komend jaar.

Op dit moment dus 26 bevestigt voor die race.
25, want SPM heeft zoals verwacht de samenwerking met Calmels Sport verbroken, vanwege de slechte publiciteit die de deal kreeg. Didier Calmels heeft namelijk in de gevangenis gezeten vanwege de moord op zijn vrouw. Tristan Gommendy heeft dus geen stoeltje meer.

In ander nieuws: Andretti en Rossi ruilen van startnummer. Andretti, die al Bryan Herta als strategist had, neemt plaats in de #98 (de samenwerking met Bryan Herta Autosport) en Alexander Rossi in de #27, waar Andretti de afgelopen jaren in reed.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_175581718
IndyCar twitterde op vrijdag 08-12-2017 om 17:47:21 Big news for @michaelshankrac!@jack_harvey42 will race in the @GPSTPETE, @ToyotaGPLB and the #Indy500 at @IMS and 3… https://t.co/8NVA86882n reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')