abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_171403369
quote:
Zo diskwalificeert Forum voor Democratie zich

Waarom je leden van de beweging niet meer moet uitnodigen voor debatten. Hun methodes bederven de discussie en zijn schadelijk.

Afgelopen woensdag was ik te gast bij een evenement georganiseerd door de Jonge Democraten (de jongerenafdeling van D66), Rotterdam: ‘Tegenpolen’. Ik was door het bestuur uitgenodigd om een debat te voeren met een politieke tegenpool. Omdat ik fan ben van politieke jongerenorganisaties heb ik hier ‘ja’ op gezegd, niet wetende wie mijn tegenstander zou worden. Toen ik vervolgens te horen kreeg dat ik het tegen voormalig kandidaat kamerlid van Forum voor Democratie, bestuurslid van Forum-jeugd en opiniemaker Yernaz Ramautarsing moest opnemen, had ik liever willen cancelen, maar dat was helaas niet meer mogelijk.

Ik wilde niet cancelen omdat ik bang was dat ik het inhoudelijk niet tegen Yernaz zou kunnen opnemen, maar vooral na aanleiding van een debat dat ik onlangs op Radio 1 voerde tegen twee mannen afkomstig uit het Forum voor Democratie wereldje. Hoewel het debat aardig geleid werd, werden er continu persoonlijke aanvallen en drogredenen gebruikt tegen Heleen Mees en mij. Bovendien werden er verschillende seksistische opmerkingen gemaakt. Na dit debat trok ik de conclusie dat debatten als deze voeren tijdverspilling is, omdat je door de ad hominem argumentatie niet de diepte in kan en geen interessant debat meer kan voeren, maar ook omdat ik van mening ben dat we (internet)trolls als dezen, waar ik Yernaz ook onder schaar, eigenlijk geen podium meer moeten geven. Ze dragen immers niets constructiefs bij aan het publieke debat.

Het debat
De Jonge Democraten hadden de avond zeer professioneel georganiseerd. Omdat ik tot op heden last heb van bedreigingen uit de extreem-rechtse hoek, hadden ze een beveiliger voor me ingehuurd, en van te voren kreeg iedereen die een kaartje afnam een socialmedia-check (dit bleek ook nodig, de organisatie vertelde mij later dat er blijkbaar iemand zich aangemeld had die op Facebook poseert met wapens, om maar iets te noemen). Toch was er een behoorlijke schare fans van Yernaz meegekomen, te herkennen aan hun meegebrachte Surinaamse vlag (Yernaz is van Surinaamse afkomst), ‘communism kills’ t-shirts, ijzeren stormfrontinsignes met ‘Thor’-hamers, maar vooral hun gejuich voor Yernaz en later blijkt op sociale media en hun reacties op het debat, hun openlijke steun en al dan niet lidmaatschap van Forum voor Democratie.

Maar het bleef niet bij gejuich, deze groep jongens en meisjes reageerde continu overdreven verbaal op al mijn argumenten (boegeroep, huilgeluiden, allerhande verwensingen). Zodanig vaak en verstorend dat de jury een aantal keer heeft moeten ingrijpen. Na de eerste helft van de avond waarbij Yernaz en ik het een-op-een tegen mekaar opnamen (wat vanuit Yernaz zijn kant vooral bestond uit clichť rechtse oneliners, die over en weer met knikjes naar zijn publiek werden goedgekeurd), kreeg het publiek de kans om direct vragen aan ons te stellen. Het groepje Forum-jeugd liet deze kans niet onbenut en probeerde zo veel mogelijk aan het woord te zijn. Tijdens het debat tussen Yernaz en mij was seksisme een van de onderwerpen die we uitvoerig bediscussieerd hebben en de Yernaz-aanhangers gingen vooral op dit onderwerp in en gooiden er nog een schepje bovenop.

Er werden verschillende standpunten benoemd, zoals dat de benadeelde positie van vrouwen op de arbeidsmarkt vooral een keus is van vrouwen zelf, dat vrouwen klaarblijkelijk voorbestemd zijn om bepaalde taken in de samenleving te vervullen, dat mannen eigenlijk de achtergestelde groep zijn en ook vooral dat vrouwelijke slachtoffers van seksuele intimidatie en aanrandingen zich weerbaarder op moeten stellen (vrouwen moeten weerbaarheidstrainingen krijgen in het onderwijs, in plaats van seksuele voorlichting of voorlichting over seksisme).

Daarnaast werd ik meermaals met ‘lieverdje’ en ‘schatje’ aangesproken, maar ook het (enige) vrouwelijke jurylid overkwam dit. Bovendien werd er op de momenten dat zij ingreep extra hard gejoeld. Toen ik aan een van de heren vroeg waarom hij de behoefte voelde het vrouwelijke jurylid om haar geslacht te diskwalificeren, ging het groepje vocaal los. Toen de rest van het publiek voor mijn opmerking klapte kregen ze flink wat middelvingers toegeworpen. Hierop kwam de fractievoorzitter van D66 Rotterdam met de gevatte opmerking: ‘ Jullie zijn zo snel op jullie tenen getrapt door een vrouw die vertelt over haar onderdrukking, wie moeten zich hier nou weerbaarder opstellen?’ .

Dit is overigens niet de eerste keer dat er bijeenkomsten verstoord worden door de aanhangers van Forum voor Democratie. Ook mijn vorige ‘kennismaking’ met de partij verliep op zijn zachtst gezegd niet netjes. Vorige week zaterdag was ik te gast bij de JOVD (de jongerenafdeling van de VVD) om te spreken over de ‘boze burger’. De voorgaande spreker, Theo Hiddema (de nummer twee van Forum voor Democratie), gaf vrouwelijke vragenstellers geen kans een vraag te stellen, maakte seksistische grappen over dat ik de volgende spreker was en weigerde mij bij de sprekerswissel een hand te geven.

De beweging
Buiten het feit dat Forum voor Democratie een extreem racistische en seksistische leider kent, een eng programma heeft en inmiddels met twee zetels in onze Tweede Kamer zit, is het grootste probleem dat er een complete beweging opgebouwd wordt rond Forum voor Democratie. De meetings van Baudet worden goed bezocht, de partij wil mee gaan doen aan gemeenteraadsverkiezingen en de aanmeldingen voor de jongerenafdeling lopen storm. Ze zijn op een populistische manier zieltjes aan het winnen, met snelle uitspraken en veel reacties geven op de actualiteit, om vervolgens al die nieuwe aanhangers onder te brengen in een beweging. Een beweging die er op uit is debatten en bijeenkomsten van anderen te verstieren (uit de reacties op de livestream van een van de Forummers kan worden opgemaakt dat er een vooropgezet plan was om mij zo ‘omver te werpen’, wat tot hun spijt niet is gelukt), en zichzelf racistisch en seksistisch presenteert. Daarnaast wordt het gedrag van de aanhangers van de partij niet door de partijtop afgewezen.

Hierdoor diskwalificeren zij zichzelf als gesprekspartners. Ik roep dus de verschillende media en debat- of discussiebijeenkomst organisatoren op om deze groep niet meer uit te nodigen en geen podium meer te bieden. Deze manier van debatteren voegt niets inhoudelijks toe, en is zelfs schadelijk. Maar deze zelf-diskwalificatie is niet genoeg om de beweging te stoppen: iedereen die deze extreem-rechtse beweging een halt toe wil roepen moet de handen ineenslaan en zich in de media, politiek en op straat blijven uitspreken tegen deze club. Links moet zich verenigen om een tegenbeweging op te bouwen die niet alleen deze neofascisten aanpakt, maar ook de neoliberale politiek die de opkomst van deze beweging mogelijk heeft gemaakt, en een sterk alternatief te bieden. Of je jezelf nou als rechts, midden of links identificeert: over politieke standpunten kunnen we discussiŽren, maar dit gedrag moet niemand (meer) willen. Spreek je uit en kom in actie.
Bron: https://joop.vara.nl/opin(...)orum-democratie-zich

Waarom is het de afgelopen paar jaar zo moeilijk geworden om over politiek te praten, zonder dat de ad-hominems je om de oren vliegen?
Ik snap dat Anne Fleur niet altijd de meest genuanceerde meningen heeft, maar zo een behandeling verdient die arme meid toch niet?

images?q=tbn:ANd9GcQrAX7clT5dCoTPooybac7pHn4oE3dL8wALdZA_iwiF3XXQkEFXsw

Mooie foto! :Y
pi_171403425
Anne Fleur :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator vrijdag 2 juni 2017 @ 19:52:51 #3
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171403432
Da's toch die breedbekkikker?
  vrijdag 2 juni 2017 @ 19:55:29 #4
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_171403483
Mooie foto ja.


:')
Dit snap ik ook niet.
pi_171403497
Anne Fleur , je bent zo gek als een deur

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Moderator vrijdag 2 juni 2017 @ 19:56:29 #6
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_171403500
Niet weer deze nietszeggende stinksok.

Het was niets, is niets en het wordt niets maar door haar steeds aandacht te geven krijg je een soort self fulfilling prophecy.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  vrijdag 2 juni 2017 @ 19:59:05 #7
453049 BoneThugss
often copied, never duplicated
pi_171403540
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:52 schreef hugecooll het volgende:
Da's toch die breedbekkikker?
Die kijkt met het linkeroog in de rechter broekzak. :')

ONZ / Deze kijkt met het linkeroog in de rechter broekzak
Op vrijdag 3 maart 2017 21:36 schreef Geerd het volgende:
Ik zou haar keihard doen!!
  Moderator vrijdag 2 juni 2017 @ 20:00:29 #8
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171403561
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:59 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Die kijkt met het linkeroog in de rechter broekzak. :')

ONZ / Deze kijkt met het linkeroog in de rechter broekzak
Ik doelde op die Yernaz Ramautarsing
yernaz3.jpg
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:01:44 #9
453049 BoneThugss
often copied, never duplicated
pi_171403591
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:00 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ik doelde op die Yernaz Ramautarsing
[ afbeelding ]
Yernaz heten :')

Een aardappel-hoofd hebben. :') :')
Op vrijdag 3 maart 2017 21:36 schreef Geerd het volgende:
Ik zou haar keihard doen!!
pi_171403603
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:00 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ik doelde op die Yernaz Ramautarsing
[ afbeelding ]
Zo zo madam is een verkapte racist
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:02:36 #11
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_171403606
Weer die labiele gek in de media. :')
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
pi_171403608
Stop nou es met nullen en niksnutten en 'rappers en vloggers' de aandacht te geven die ze niet verdienen.

Jeetje. Dom wichtje zonder ook maar een grammetje levenservaring.
pi_171403652
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:56 schreef Ali_boo het volgende:
Anne Fleur , je bent zo gek als een deur

Haha Harry is briljant!
pi_171403748
Dit soort extremistische GroenLinks adepten zijn levensgevaarlijk. Het type Volkert van der Graaf dat over lijken gaat.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:12:37 #15
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171403771
Arme Anne Fleur, ik zou haar wel willen troosten.
pi_171403878
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:11 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Dit soort extremistische GroenLinks adepten zijn levensgevaarlijk. Het type Volkert van der Graaf dat over lijken gaat.
:')
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:20:38 #17
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_171403955
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:56 schreef Ali_boo het volgende:
Anne Fleur , je bent zo gek als een deur

_O_
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_171403961
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:02 schreef myShizzle het volgende:
Stop nou es met nullen en niksnutten en 'rappers en vloggers' de aandacht te geven die ze niet verdienen.

Je bent behoorlijk naÔef als je denkt dat dit probleem vanzelf weg gaat zolang men der gewoon negeert

Binnen een paar jaar word haar achterlijke gedachtegoed mainstream

Het komt eraan of je het nu leuk vind of niet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:21:21 #19
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_171403973
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:12 schreef YazooW het volgende:
Arme Anne Fleur, ik zou haar wel willen troosten.
Ze zou best een beetje tegen zichzelf beschermd mogen worden.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
pi_171404000
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:11 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Dit soort extremistische GroenLinks adepten zijn levensgevaarlijk. Het type Volkert van der Graaf dat over lijken gaat.
Dat is ook al zo een ding: als iemand een linkse mening heeft, dan support die gene van der Graaf en Stalin. Als iemand een rechtse mening heeft dan zijn het meteen Nazi's en Pinochetjes.
pi_171404040
Anne-Fleur :')
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_171404046
Die Anne-Fleur is bijzonder kwalijk bezig. En de website JOOP, die haar haatzaaiende praatjes publiceert, is mede-schuldig.

Alleen de links-naÔeve, wereldvreemde politieke mening is de juiste; al het andere moet worden bestreden. En dat gebeurt op manier alsof de politieke tegenstander de reÔncarnatie van Hitler is.

Dergelijke demonisering hebben we bij Pim Fortuyn ook gezien en we weten hoe dat is afgelopen. Daarom is het niet alleen kwalijk dat het gebeurt, het is ook kwalijk dat de politiek hierin totaal geen stelling neemt.

Precies hetzelfde zou ik vinden en opschrijven als extreem-rechtse figuren zich op deze manier over Jesse Klaver uitlieten. Handen af van onze politici. Stoppen met demoniseren.
DJ11 @ RADIO 49 - TOPIC - WEBSITE
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:25:25 #23
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_171404069
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:23 schreef Chai het volgende:

[..]

Ze zijn hIer nogal geobsedeerd met haar
Ik heb geen idee wie ze is of waarom haar mening over politiek relevant zou moeten zijn.
pi_171404092
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:25 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

Ik heb geen idee wie ze is of waarom haar mening over politiek relevant zou moeten zijn.
De vorige keer in De Avonturen van Anne Fleur...:

pi_171404106
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:17 schreef bamibij het volgende:

[..]

:')
Je hebt haar oproep tot geweld gemist? De vijandige sfeer die ze creŽert rondom Baudet's persoon?Het is weer precies dezelfde soort stemmingmakerij als toen bij Fortuyn.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:27:31 #26
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171404123
Die Yernaz is net zo gek als Annezeur als in "deur".

Van lotje getikt met van lotje getikt bestrijden, dat gaat helpen idd.

Dat dit soort idioten het publieke debat blijven bevolken, geeft wel aan dat NL goed op drift is geraakt imho.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:28:14 #27
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_171404139
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:26 schreef NgInE het volgende:

[..]

De vorige keer in De Avonturen van Anne Fleur...:

Maar wat is haar officiŽle functie dan? Waarom zit ze aan tafel in een praatprogramma? Of is het ook weer zo'n vlogster?
pi_171404146
Zouden we Anne-Fleur hier ook over horen, trouwens?
http://www.ad.nl/den-haag(...)oordenaars~a832bad4/
DJ11 @ RADIO 49 - TOPIC - WEBSITE
pi_171404196
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:28 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

Maar wat is haar officiŽle functie dan? Waarom zit ze aan tafel in een praatprogramma? Of is het ook weer zo'n vlogster?
Ze heeft meerdere baantjes. Ze doet columns, activisme en ze wordt uitgenodigd bij publieke debatten.

Volgens Wikipedia:

quote:
Anne Fleur Dekker (Blaricum, 28 april 1994) is een Nederlandse journalist, opiniemaker en activist. Ze schrijft opiniestukken/blogs voor politiek links georiŽnteerde websites/bladen waaronder Joop.nl en De Socialist, een maandelijkse uitgave van Internationale Socialisten. Ze was sinds november 2016 enkele maanden hoofdredacteur van het blad VEGAN Magazine van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Ook was ze fractiemedewerkster van GroenLinks in de gemeente Hilversum.
Hele artikel voor de fans: https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:32:36 #30
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_171404253
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:30 schreef NgInE het volgende:

[..]

Ze heeft meerdere baantjes. Ze doet columns, activisme en ze wordt uitgenodigd bij publieke debatten.

Volgens Wikipedia:

[..]

Hele artikel voor de fans: https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker
Ah, oke dan.
pi_171404375
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:28 schreef Elfletterig het volgende:
Zouden we Anne-Fleur hier ook over horen, trouwens?
http://www.ad.nl/den-haag(...)oordenaars~a832bad4/
Ze is volgens mij geen fan van het Joodse volk . Wat niet ongewoon is in extreem linkse kringen

Wat best wel bijzonder is sinds al haar communistische idolen een Joodse achtergrond hebben _O-
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:39:00 #32
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171404392
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:37 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Ze is volgens mij geen fan van het Joodse volk . Wat niet ongewoon is in extreem linkse kringen

Wat best wel bijzonder is sinds al haar communistische idolen een Joodse achtergrond hebben _O-
Heeft ze ooit wel eens specifiek iets over de Joden gezegd dan? Volgens mij niet. Hoe kom je hier bij?
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:41:48 #33
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_171404458
Waarom hebben al die extreem linkse meisjes toch altijd zo'n vissenkop. Ze heeft dezelfde passieve uitdrukking als mijn goudvis.
pi_171404461
Anne Fleur heeft die een huishoudschooltje? _O- _O- _O-

  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:43:34 #35
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171404499
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:41 schreef Twiitch het volgende:
Waarom hebben al die extreem linkse meisjes toch altijd zo'n vissenkop. Ze heeft dezelfde passieve uitdrukking als mijn goudvis.
stiekem zou je haar wel willen geven
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:47:52 #36
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171404595
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:41 schreef Twiitch het volgende:
Waarom hebben al die extreem linkse meisjes toch altijd zo'n vissenkop. Ze heeft dezelfde passieve uitdrukking als mijn goudvis.
Alle gymnasium meisjes zijn toch links/groen, wat heb jij tegen gymnasium meisjes?
  vrijdag 2 juni 2017 @ 20:49:11 #37
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171404628
Yernaz is een zogenaamde libertariŽr eigenlijk, ofwel een lolberariŽr. Wat hij wil o.a.? In NL vrij vuurwapenbezit mogelijk maken. :').

Ik snap ook niet waarom er een topic over geopend wordt. Kunnen we deze lieden niet gewoon negeren?
pi_171404737
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:49 schreef Ryan3 het volgende:
Yernaz is een zogenaamde libertariŽr eigenlijk, ofwel een lolberariŽr. Wat hij wil o.a.? In NL vrij vuurwapenbezit mogelijk maken. :').

Ik snap ook niet waarom er een topic over geopend wordt. Kunnen we deze lieden niet gewoon negeren?
FvD zit wel in de kamer nu. Blijkbaar is er genoeg animo voor dat soort ideeŽn. Dat vind ik zelf best eng, want ik wil niet in de VS wonen, maar in Nederland qua wetgeving enzo.
pi_171404795
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:39 schreef YazooW het volgende:

[..]

Heeft ze ooit wel eens specifiek iets over de Joden gezegd dan? Volgens mij niet. Hoe kom je hier bij?
Moest ff zoeken maar heb het gevonden

Paar retweets van haar kant :

C-1kcEEXYAI0KsK.jpg

C-1lXwAXsAA5J9C.jpg

En nog meer :

annefleurdd twitterde op dinsdag 02-05-2017 om 13:52:46 Dat doen ze altijd, en dat is het schadelijke van het CIDI. Nogmaals, niet alle Joden willen wat met IsraŽl te make… https://t.co/MnN9LBV79v reageer retweet
Vanaf 1 mei en verder op het twitter account zoeken en je komt er wel ;)

verderwellief twitterde op dinsdag 02-05-2017 om 13:56:08 @annefleurdd Ja idd. Dodenherdenking is een plechtigheid, geen IsraŽl'feestje'. reageer retweet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171404856
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:49 schreef Ryan3 het volgende:
Yernaz is een zogenaamde libertariŽr eigenlijk, ofwel een lolberariŽr. Wat hij wil o.a.? In NL vrij vuurwapenbezit mogelijk maken. :').

Ik snap ook niet waarom er een topic over geopend wordt. Kunnen we deze lieden niet gewoon negeren?
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:20 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Je bent behoorlijk naÔef als je denkt dat dit probleem vanzelf weg gaat zolang men der gewoon negeert

Binnen een paar jaar word haar achterlijke gedachtegoed mainstream

Het komt eraan of je het nu leuk vind of niet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:04:37 #41
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171404949
quote:
3s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:55 schreef NgInE het volgende:

[..]

FvD zit wel in de kamer nu. Blijkbaar is er genoeg animo voor dat soort ideeŽn. Dat vind ik zelf best eng, want ik wil niet in de VS wonen, maar in Nederland qua wetgeving enzo.
Ja, nou ja, Terry de vrouwenverslinder heeft volgens mij gisteren onder overweldigende belangstelling van de Vaderlandsche journalistiek zijn perjano (= piano) geÔnstalleerd ŗ raison van 783 § spaarcentjes (i.e. in ieder geval niet van onze belastingcentjes, zo meldde hij), denk je dat er nog serieus fascistische wetgeving uit deze knaap zijn handen komt komende jaren en dat-ie daar dan een parlementaire meerderheid voor krijgt???
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:05:07 #42
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171404964
quote:
12s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:00 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

[..]

Nonsens.
pi_171404991
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:04 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, nou ja, Terry de vrouwenverslinder heeft volgens mij gisteren onder overweldigende belangstelling van de Vaderlandsche journalistiek zijn perjano (= piano) geÔnstalleerd ŗ raison van 783 § spaarcentjes (i.e. niet van onze belastingcentjes), denk je dat er nog serieus fascistische wetgeving uit deze knaap zijn handen komt komende jaren en dat-ie daar dan een parlementaire meerderheid voor krijgt???
Zeer zeker niet, maar er is interesse in de politiek die FvD bedrijft en ik vraag mij af of dat een trend is.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:06:54 #44
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171405018
quote:
5s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:05 schreef NgInE het volgende:

[..]

Zeer zeker niet, maar er is interesse in de politiek die FvD bedrijft en ik vraag mij af of dat een trend is.
Ach, ik zie hem als een schertsfiguur. Net als Annezeur, alleen daar kun je dan weer niet om lachen.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:08:41 #45
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171405063
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:58 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Moest ff zoeken maar heb het gevonden

Paar retweets van haar kant :

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

En nog meer :

annefleurdd twitterde op dinsdag 02-05-2017 om 13:52:46 Dat doen ze altijd, en dat is het schadelijke van het CIDI. Nogmaals, niet alle Joden willen wat met IsraŽl te make… https://t.co/MnN9LBV79v reageer retweet
Vanaf 1 mei en verder op het twitter account zoeken en je komt er wel ;)

verderwellief twitterde op dinsdag 02-05-2017 om 13:56:08 @annefleurdd Ja idd. Dodenherdenking is een plechtigheid, geen IsraŽl'feestje'. reageer retweet
Ik lees nergens in haar Tweets dat ze iets tegen Joden heeft.
pi_171405138
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:06 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ach, ik zie hem als een schertsfiguur. Net als Annezeur, alleen daar kun je dan weer niet om lachen.
Maar het zijn wel publieke figuren die aandacht krijgen. FvD heeft daadwerkelijk stemmen gekregen, Anne Fleur schrijft columns voor main-stream websites.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:23:51 #47
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171405435
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:11 schreef NgInE het volgende:

[..]

Maar het zijn wel publieke figuren die aandacht krijgen. FvD heeft daadwerkelijk stemmen gekregen, Anne Fleur schrijft columns voor main-stream websites.
Ja, de crux is idd dat dat soort lui aandacht krijgen. Dat zou niet moeten imho.
Zelfde als een willekeurige user van FOK! die aandacht zou krijgen, zeg nou zelf... Leuk dat de mensen op FOK! bezig zijn, maar aub niet als zogenaamde "opiniemakers" hoor. Zijn trouwens veel te veel zogenaamde "opiniemakers" sws in de media.
pi_171405525
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:08 schreef YazooW het volgende:

[..]

Ik lees nergens in haar Tweets dat ze iets tegen Joden heeft.
Volgens bepaalde mensen staat anti Zionisme gelijk aan antisemitisme ( deel de mening niet btw)
Daarnaast is Finkelstein die ze quote, volgens de betrouwbare wiki, een zelf hatende Jood en een antisemiet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:31:09 #49
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171405627
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Volgens bepaalde mensen staat anti Zionisme gelijk aan antisemitisme ( deel de mening niet btw)
Daarnaast is Finkelstein die ze quote, volgens de betrouwbare wiki, een zelf hatende Jood en een antisemiet
Finkelstein werd ietsje meer dan 10 jaar geleden alleen aangehaald door de Holocaustontkenners en -bagatelliseerders trouwens. :').
pi_171406085
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:31 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Finkelstein werd ietsje meer dan 10 jaar geleden alleen aangehaald door de Holocaustontkenners en -bagatelliseerders trouwens. :').
In het huidige jaar ook door extreem linkse figuren . Anne fleurt staat daar niet alleen in . Mag ik vragen waarom het onderwerp, elke keer weer, zulke heftige emoties bij je oproept ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:50:51 #51
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171406176
quote:
11s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:46 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

In het huidige jaar ook door extreem linkse figuren . Anne fleurt staat daar niet alleen in . Mag ik vragen waarom het onderwerp, elke keer weer, zulke heftige emoties bij je oproept ?
Heftige emoties? Ik heb helemaal geen heftige emoties hoor. Ik stel alleen vast dat de linksen van nu dezelfde argumentatie gebruiken als de extreemrechtsen van ietsje meer dan 10 jaar geleden. Dat is best apart.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:51:09 #52
61100 Triggershot
Pro-Gay=OKAY.
pi_171406188
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:31 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Finkelstein werd ietsje meer dan 10 jaar geleden alleen aangehaald door de Holocaustontkenners en -bagatelliseerders trouwens. :').
Creatief, gezien hij zelf niet de holocaust ontkent.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:52:33 #53
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171406231
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Creatief, gezien hij zelf niet de holocaust ontkent.
Ja, klopt is wel creatief, maar dat waren de extreemrechtsen ook wel. Die term Holocaust-industrie deed het hem ook wel hŤ.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:53:29 #54
61100 Triggershot
Pro-Gay=OKAY.
pi_171406251
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, klopt is wel creatief, maar dat waren de extreemrechtsen ook wel. Die term Holocaust-industrie deed het hem ook wel hŤ.
Moet misschien ook wel een unicum zijn? Extreem-rechts die een Jood aanhaalt als bron voor eigen standpunten? :7
  vrijdag 2 juni 2017 @ 21:53:40 #55
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_171406254
BaudetGod en Hiddemeister lachen dat wijf vierkant uit.
I don't always listen to music, but when I do, the neighborhood does too
De vergelijking met Nelis loopt mank.
pi_171406416
Zij heeft een vreemde blik in haar ogen alsof ze geestelijk gestoord is. Als je ooit met zo iemand in bed kruipt doe je er goed aan om na de daad direct de slaapkamer te verlaten.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:00:12 #57
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171406429
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Moet misschien ook wel een unicum zijn? Extreem-rechts die een Jood aanhaalt als bron voor eigen standpunten? :7
Mwoah, in die tijd was het een beetje een geschenk uit de hemel. Geeft ook meteen aan op welk vlak dat soort lui zich vooral begeven: theologie.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:03:00 #58
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_171406499
JOOP als bron gebruiken...

De Wachttoren is nog geloofwaardiger.

Daarnaast is dit natuurlijk ťťn kant van het verhaal, dus niet objectief.
herr doctor
pi_171406525
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:23 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, de crux is idd dat dat soort lui aandacht krijgen. Dat zou niet moeten imho.
Zelfde als een willekeurige user van FOK! die aandacht zou krijgen, zeg nou zelf... Leuk dat de mensen op FOK! bezig zijn, maar aub niet als zogenaamde "opiniemakers" hoor. Zijn trouwens veel te veel zogenaamde "opiniemakers" sws in de media.
Vroeger werden die 'columnisten' genoemd. En ik denk dat er meer behoefte is naar opinie de laatste paar jaar, vandaar dat je daarin een opmars ziet.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:15:54 #60
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171406826
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:04 schreef NgInE het volgende:

[..]

Vroeger werden die 'columnisten' genoemd. En ik denk dat er meer behoefte is naar opinie de laatste paar jaar, vandaar dat je daarin een opmars ziet.
Ja, maar ja, is niets dat je zelf ook allemaal niet overdacht zou kunnen hebben en dan toch iedereen dringt zich maar op in de media met de ene gare na de andere gare mening. Ik heb er wel een sik van 2 meter van gekregen hoor bij wijze van spreken. Zijn gewoon teveel imho nutteloze hoogopgeleiden in NL die allemaal denken dat ze een unieke, interessante mening hebben wrs. Ja, sinds internet the middleman is verdwenen, de deskundige, is iedereen overal deskundig over en het ratelt maar door de hele dag.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:18:56 #61
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171406894
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:03 schreef thedeedster het volgende:
JOOP als bron gebruiken...

De Wachttoren is nog geloofwaardiger.

Daarnaast is dit natuurlijk ťťn kant van het verhaal, dus niet objectief.
Volgens mij heeft iedereen met het IQ van goudvis nog wel door dat dit slecht de opinie van Anne Fleurtje is hoor...
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:20:50 #62
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_171406943
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:18 schreef YazooW het volgende:

[..]

Volgens mij heeft iedereen met het IQ van goudvis nog wel door dat dit slecht de opinie van Anne Fleurtje is hoor...
Nou, vertel dat die oh zo briljante Jopers daar.

Voor hen is het 100% waar.
herr doctor
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:23:49 #63
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171407024
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:20 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Nou, vertel dat die oh zo briljante Jopers daar.

Voor hen is het 100% waar.
Er zullen er genoeg zijn daar die het er mee eens zijn ja. Maar ze zullen denk ik wel slim genoeg zijn om te zien dat dit een opiniestuk is en geen nieuwsartikel.
pi_171407048
Joop :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator vrijdag 2 juni 2017 @ 22:25:57 #65
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_171407087
Na overleg -> POL
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:33:03 #66
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171407256
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:25 schreef Straatcommando. het volgende:
Na overleg -> POL
Ja, jongens, ho even, maar dit moet echt naar POL, want dan kunnen de serieuze jongens het een keer over Annezeur hebben?
Met overleg, ook dat nog.
Slotje is beter, Straat.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:41:18 #68
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171407451
quote:
11s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:36 schreef NgInE het volgende:
Wat is deze?
Onbegrijpelijk. Wrs toch een poging om Annezeur uit haar zeur te halen en er dus Anne-fleur van te maken, idem Yernaz.
pi_171407474
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:41 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk. Wrs toch een poging om Annezeur uit haar zeur te halen en er dus Anne-fleur van te maken, idem Yernaz.
Is Anne-Fleur nu echt main-stream, omdat haar topic in POL zit?
pi_171407489
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:50 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Heftige emoties? Ik heb helemaal geen heftige emoties hoor. Ik stel alleen vast dat de linksen van nu dezelfde argumentatie gebruiken als de extreemrechtsen van ietsje meer dan 10 jaar geleden. Dat is best apart.
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 21:50 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Heftige emoties? Ik heb helemaal geen heftige emoties hoor. Ik stel alleen vast dat de linksen van nu dezelfde argumentatie gebruiken als de extreemrechtsen van ietsje meer dan 10 jaar geleden. Dat is best apart.
Kan me nog een video voor de geest halen die je zelf gepost had van Ken O’Keefe. Waar je benadrukte hoe sterk de video was als propaganda martiaal

Je argumentatie was ongeveer als volgt :

- Bankiers zijn de oorzaak van alle oorlogen , ellende en leed van de wereld
- De kern van de banking cartel is terug te leiden naar een bepaalde groep
- Dit is verpakte jodenhaat, move along, nothing too see here

Vervolgens kwam je een auteur die probeerde Kevin McDonald te ontkrachten . Alleen kwam het schrijver van de stuk niet verder dan : Dit voldoet aan een bepaalde stereotype . En dat mag niet, dus het beste van we kunnen doen is om de discussie zo snel mogelijk af te kappen

Probeerde nog er inhoudelijk op in te gaan maar je moest er weinig van hebben . Als je het gelijk aan je zijde hebt , dan moet het toch geen probleem zijn om al die claims te ontkrachten ? Of ben je bang dat er een kern van waarheid in zit ?

Hoewel het een tijd terug was dat je de onderwerpen aansneed . Bleef het opmerkelijk hoe ongemakkelijk je erbij voelde
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:45:25 #71
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171407549
quote:
11s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:42 schreef NgInE het volgende:

[..]

Is Anne-Fleur nu echt main-stream, omdat haar topic in POL zit?
Yep, nu gaan de big boys er hun zegje over doen.
Is een soort stilzwijgende hiŽrarchie hŤ.
POL: serieus, slimme hoogopgeleide mensen.
NWS: kan serieus zijn maar vaak niet, want tokkies, mix-match dus.
BNW: tokkies, laagopgeleide idioten.
Dus ja, is wel een promotie van Annezeur nu, van NWS naar POL.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 22:48:08 #72
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171407616
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:42 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

[..]

Kan me nog een video voor de geest halen die je zelf gepost had van Ken O’Keefe. Waar je benadrukte hoe sterk de video was als propaganda martiaal

Je argumentatie was ongeveer als volgt :

- Bankiers zijn de oorzaak van alle oorlogen , ellende en leed van de wereld
- De kern van de banking cartel is terug te leiden naar een bepaalde groep
- Dit is verpakte jodenhaat, move along, nothing too see here

Vervolgens kwam je een auteur die probeerde Kevin McDonald te ontkrachten . Alleen kwam het schrijver van de stuk niet verder dan : Dit voldoet aan een bepaalde stereotype . En dat mag niet, dus het beste van we kunnen doen is om de discussie zo snel mogelijk af te kappen

Probeerde nog er inhoudelijk op in te gaan maar je moest er weinig van hebben . Als je het gelijk aan je zijde hebt , dan moet het toch geen probleem zijn om al die claims te ontkrachten ? Of ben je bang dat er een kern van waarheid in zit ?

Hoewel het een tijd terug was dat je de onderwerpen aansneed . Bleef het opmerkelijk hoe ongemakkelijk je erbij voelde
Kan me niet voorstellen dat ik ooit gezegd heb op FOK!, in de bijna 16 jaar dat ik er zit, dat de joden achter alle ellende in de wereld zitten, dude, weet niet wat je me probeert aan te smeren? As in ik weet zeker dat ik dat nooit beweerd heb. Maar goed.
pi_171408192
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker

Haar geboorteplaats fascineert me.....
"Blaricum"

Ik stel me zo voor dat ze het buitenbeentje was bij haar Gooische hockey-vriendinnen.
Maar misschien heb ik het helemaal mis.
In de aflevering van Gooische Vrouwen was er ook zo'n wereldverbeteraarster die naar Afrika ging.
Nou ja, deed Anne-Fleur dat dan maar.

Het is net als met die taartgooister van Pim Fortuyn.
Dat was volgens mij een barones van het geslacht "Van Tuyl van Serooskerke".
Dergelijke "gold-spoon"-dames hebben het naÔeve idee dat alle Nederlanders alles krijgen aangewaaid en derhalve ons hele hebben en houwen ten dienste moeten stellen aan de zielige andere wereldbewoners.
Vanwege hun gespreide bedje beginnen ze zich te vervelen en krijgen een chronisch "weg met ons"-ideaal.
Je kunt beter ťťn kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_171408234
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:45 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Yep, nu gaan de big boys er hun zegje over doen.
Is een soort stilzwijgende hiŽrarchie hŤ.
POL: serieus, slimme hoogopgeleide mensen.
NWS: kan serieus zijn maar vaak niet, want tokkies, mix-match dus.
BNW: tokkies, laagopgeleide idioten.
Dus ja, is wel een promotie van Annezeur nu, van NWS naar POL.
POL lijkt altijd zo een droge plek vind ik. De onderwerpen van de topics zijn wel interessant, maar ik vind ze niet leuk om te lezen. Weet niet precies waarom, misschien ben ik niet hoogopgeleid genoeg.
pi_171408399
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:04 schreef Twentsche_Ros het volgende:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker

Haar geboorteplaats fascineert me.....
"Blaricum"

Ik stel me zo voor dat ze het buitenbeentje was bij haar Gooische hockey-vriendinnen.
Maar misschien heb ik het helemaal mis.
In de aflevering van Gooische Vrouwen was er ook zo'n wereldverbeteraarster die naar Afrika ging.
Nou ja, deed Anne-Fleur dat dan maar.

Het is net als met die taartgooister van Pim Fortuyn.
Dat was volgens mij een barones van het geslacht "Van Tuyl van Serooskerke".
Dergelijke "gold-spoon"-dames hebben het naÔeve idee dat alle Nederlanders alles krijgen aangewaaid en derhalve ons hele hebben en houwen ten dienste moeten stellen aan de zielige andere wereldbewoners.
Vanwege hun gespreide bedje beginnen ze zich te vervelen en krijgen een chronisch "weg met ons"-ideaal.
Ik denk niet dat politieke voorkeuren gekoppeld zijn aan economische status. Er zullen ook genoeg rechtse stemmers tussen de elite zitten.

Het is een misvatting dat linkse politiek geld wil stelen van de belastingbetaler om dat aan de armen te geven. Het doel is om belastinggeld zo in te zetten dat iedereen er profijt van heeft. Niet alleen maar de multinationals en banken.
pi_171408533
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 22:48 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Kan me niet voorstellen dat ik ooit gezegd heb op FOK!, in de bijna 16 jaar dat ik er zit, dat de joden achter alle ellende in de wereld zitten, dude, weet niet wat je me probeert aan te smeren? As in ik weet zeker dat ik dat nooit beweerd heb. Maar goed.
Probeer je niets aan te smeren , dit is hoe ik het me herinner . Ondanks mijn oog voor detail kan het zomaar zo zijn dat ik bepaalde zaken net iets anders geformuleerd hebt . Het was een x aantal jaar terug dus vergeef me als ik niet alle details voor de geest kan halen :P

Wat toen opviel was je onvermogen om er inhoudelijk op in te gaan ( terwijl je dat prima kan met elke andere willekeurige onderwerp)

Wellicht dat je er vandaag de dag anders in staat, zo niet dat laat ik het hele onderwerp rusten

Verder even goede vrienden :)
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171408598
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:10 schreef NgInE het volgende:

[..]

Ik denk niet dat politieke voorkeuren gekoppeld zijn aan economische status. Er zullen ook genoeg rechtse stemmers tussen de elite zitten.

Het is een misvatting dat linkse politiek geld wil stelen van de belastingbetaler om dat aan de armen te geven. Het doel is om belastinggeld zo in te zetten dat iedereen er profijt van heeft. Niet alleen maar de multinationals en banken.
Linkse vrouwen uit arbeidersmilieus zullen meer oog hebben voor plaatselijke armoede. En zullen niet snel zo'n wereldverbeteraarshobby kiezen.
Ze zullen eerder lid worden van de SP, of actief in de vakbond.
Maar dat vinden de Gooische dames natuurlijk niet hip genoeg. En die hebben een zelfhaat (Het Gooische milieu, en dan maar ook gelijk "heel Nederland"). Linkse vrouwen uit arbeidersmilieus zullen hun afkomst minder verloochenen, omdat ze hun eigen ouders ook als slachtoffer zien, en komen dus op voor hun eigen familie, buren en vrienden.
Je kunt beter ťťn kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_171408606
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:04 schreef Twentsche_Ros het volgende:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker

Haar geboorteplaats fascineert me.....
"Blaricum"

Ik stel me zo voor dat ze het buitenbeentje was bij haar Gooische hockey-vriendinnen.
Maar misschien heb ik het helemaal mis.
In de aflevering van Gooische Vrouwen was er ook zo'n wereldverbeteraarster die naar Afrika ging.
Nou ja, deed Anne-Fleur dat dan maar.

Het is net als met die taartgooister van Pim Fortuyn.
Dat was volgens mij een barones van het geslacht "Van Tuyl van Serooskerke".
Dergelijke "gold-spoon"-dames hebben het naÔeve idee dat alle Nederlanders alles krijgen aangewaaid en derhalve ons hele hebben en houwen ten dienste moeten stellen aan de zielige andere wereldbewoners.
Vanwege hun gespreide bedje beginnen ze zich te vervelen en krijgen een chronisch "weg met ons"-ideaal.
Ergens is het goed misgegaan , dat is zeker . Ik denk dat ze diep van binnen dady issues heeft
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:16:48 #79
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171408608
quote:
11s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:05 schreef NgInE het volgende:

[..]

POL lijkt altijd zo een droge plek vind ik. De onderwerpen van de topics zijn wel interessant, maar ik vind ze niet leuk om te lezen. Weet niet precies waarom, misschien ben ik niet hoogopgeleid genoeg.
Zijn wel leuke topics an sich door de jaren heen, beetje meer achtergrond dan in NWS. Alleen incrowd is meer het probleem, met name wat zich ophoudt in de SC. Het fluctureert op FOK!, 16 jaar geleden was WFL wmb het interessantste subforum, wetenschap, filosofie en levensbeschouwing. Toen kwam Fortuyn op en toen was er nood aan een nieuw subforum en dat werd POL. Gaandeweg kwamen er meer D66-tiepjes hier en dat zorgde er wel voor dat de discussies een beetje doodbloedden idd. En de incrowd dus.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:17:53 #80
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171408641
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:16 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Ergens is het goed misgegaan , dat is zeker . Ik denk dat ze diep van binnen dady issues heeft
Ga je me nog even uitleggen wat je me probeert aan te smeren, of niet?

PS O, sorry, zag die post niet, moment.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:20:21 #81
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171408699
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:14 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Probeer je niets aan te smeren , dit is hoe ik het me herinner . Ondanks mijn oog voor detail kan het zomaar zo zijn dat ik bepaalde zaken net iets anders geformuleerd hebt . Het was een x aantal jaar terug dus vergeef me als ik niet alle details voor de geest kan halen :P

Wat toen opviel was je onvermogen om er inhoudelijk op in te gaan ( terwijl je dat prima kan met elke andere willekeurige onderwerp)

Wellicht dat je er vandaag de dag anders in staat, zo niet dat laat ik het hele onderwerp rusten

Verder even goede vrienden :)
Sorry hoor, ben nooit anders gaan denken over joden in afgelopen 16 jaar op FOK!, wel over islam.
Dus boter bij de vis, want je beweert hier dingen die je wrs niet waar kunt maken.
pi_171408743
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:04 schreef Twentsche_Ros het volgende:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker

Haar geboorteplaats fascineert me.....
"Blaricum"

Ik stel me zo voor dat ze het buitenbeentje was bij haar Gooische hockey-vriendinnen.
Maar misschien heb ik het helemaal mis.
In de aflevering van Gooische Vrouwen was er ook zo'n wereldverbeteraarster die naar Afrika ging.
Nou ja, deed Anne-Fleur dat dan maar.

Het is net als met die taartgooister van Pim Fortuyn.
Dat was volgens mij een barones van het geslacht "Van Tuyl van Serooskerke".
Dergelijke "gold-spoon"-dames hebben het naÔeve idee dat alle Nederlanders alles krijgen aangewaaid en derhalve ons hele hebben en houwen ten dienste moeten stellen aan de zielige andere wereldbewoners.
Vanwege hun gespreide bedje beginnen ze zich te vervelen en krijgen een chronisch "weg met ons"-ideaal.
Klopt helemaal.. Ed Nijpels heeft haar hier ook heel duidelijk op gewezen bij Pauw..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_171408751
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:16 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Ik denk dat ze diep van binnen dady issues heeft
daddy issues.
net even wat opgezocht.
Wat betekent dat precies, en waarom Annefleur dit hebben?
Je kunt beter ťťn kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:26:40 #84
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171408874
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:22 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

daddy issues.
net even wat opgezocht.
Wat betekent dat precies, en waarom Annefleur dit hebben?
Dad-jokes.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:28:37 #85
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171408925
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:04 schreef Twentsche_Ros het volgende:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Fleur_Dekker

Haar geboorteplaats fascineert me.....
"Blaricum"

Ik stel me zo voor dat ze het buitenbeentje was bij haar Gooische hockey-vriendinnen.
Maar misschien heb ik het helemaal mis.
In de aflevering van Gooische Vrouwen was er ook zo'n wereldverbeteraarster die naar Afrika ging.
Nou ja, deed Anne-Fleur dat dan maar.

Het is net als met die taartgooister van Pim Fortuyn.
Dat was volgens mij een barones van het geslacht "Van Tuyl van Serooskerke".
Dergelijke "gold-spoon"-dames hebben het naÔeve idee dat alle Nederlanders alles krijgen aangewaaid en derhalve ons hele hebben en houwen ten dienste moeten stellen aan de zielige andere wereldbewoners.
Vanwege hun gespreide bedje beginnen ze zich te vervelen en krijgen een chronisch "weg met ons"-ideaal.
Het is meer een beetje het naÔeve idee dat alle mensen gelijkaardig denken als zij.
Dat idee ontstaat niet alleen bij de hogere klasse, ook bij de middenklasse, denk ik.
Moet zeggen dat ikzelf zo ook altijd dacht toen ik jong was. Ik heb er trouwens nog steeds last van wel. Ik keek bijv. weer Breaking Bad en dan serie02 episode06 dat rood harige knulletje, het breekt mijn hart. Ik hou het ook vaak niet droog bij gevallen van dierenmishandeling e.d. Ik kan me gewoon nog steeds niet voorstellen dat mensen zo slecht zijn, maar ja het gebeurt wel, het is wel een realiteit.
pi_171409085
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:28 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Het is meer een beetje het naÔeve idee dat alle mensen gelijkaardig denken als zij.
Dat idee ontstaat niet alleen bij de hogere klasse, ook bij de middenklasse, denk ik.
Moet zeggen dat ikzelf zo ook altijd dacht toen ik jong was.
gelijk aardig??
Of "gelijkwaardig".
Dit soort pubermeiden uit gegoede milieus vinden toch alles "stom".
En dan zeker dat zelfvoldane Gooische milieu, met al dat materialisme.
Laatst was er in een talkshow in aanloop van de verkiezingen een vrouw die verbolgen was over Marianne Thieme. Want deze Gooische Vrouw was dierenliefhebster en daardoor Thieme-fan, maar was onthutst vanwege Thieme's standpunt mbt "kraken". Thieme vond kraken wel kunnen (Veel PvdD stemmers zijn ook nog wel links), en deze Gooische dame vond van niet. Dat is precies het idealisme van deze parelketting-dames. Idealistisch totdat hun eigen bezit daadwerkelijk in gevaar komt.
Je kunt beter ťťn kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  vrijdag 2 juni 2017 @ 23:43:59 #87
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171409317
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:35 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

gelijk aardig??
Of "gelijkwaardig".
Dit soort pubermeiden uit gegoede milieus vinden toch alles "stom".
En dan zeker dat zelfvoldane Gooische milieu, met al dat materialisme.
Laatst was er in een talkshow in aanloop van de verkiezingen een vrouw die verbolgen was over Marianne Thieme. Want deze Gooische Vrouw was dierenliefhebster en daardoor Thieme-fan, maar was onthutst vanwege Thieme's standpunt mbt "kraken". Thieme vond kraken wel kunnen (Veel PvdD stemmers zijn ook nog wel links), en deze Gooische dame vond van niet. Dat is precies het idealisme van deze parelketting-dames. Idealistisch totdat hun eigen bezit daadwerkelijk in gevaar komt.
Ja, de hogere middenklasse is wel vrij cynisch idd, omdat ze investeringen hebben in alles en nog wat, lagere middenklasse heeft dat weer niet.

Wat blijft is dat men met een soort naÔef wereldbeeld rondloop, waarbij alle okee is en mensen allemaal rationeel nadenken en niemand tot enig kwaad bereid is. Uiteraard is dat niet zo. Echter zo word je wel opgevoed.

Gelijkaardig als in het zelfde idd.
pi_171409445
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Sorry hoor, ben nooit anders gaan denken over joden in afgelopen 16 jaar op FOK!, wel over islam.
Dus boter bij de vis, want je beweert hier dingen die je wrs niet waar kunt maken.
Weet 100% zeker dat je Ken O'Keef en Kevin Mcdonald aangehaald hebt . Hoe je dat verwoord hebt laat ik even in het midden sinds het goed mogelijk is dat ik bepaalde uitspraken compleet uit verband heb gerukt ( onopzettelijk uiteraard )

BNW / Antisemitisme en verschillende complotdenkers #2

Het verhaal omtrent Kevin McDonald kwam aardig in de buurt echter Ken O' Keef had je iets anders verwoord, my bad :@
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171409659
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:22 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

daddy issues.
net even wat opgezocht.
Wat betekent dat precies, en waarom Annefleur dit hebben?
Vaderfiguur ontbreekt in het leven van het kind
Kind gaat aandacht en liefde , wat het thuis niet krijgt, zoeken in het buitenwereld
Eenmaal volwassen proberen ze te overcompenseren voor de warmte die ze thuis niet hebben gekregen door behoorlijk losbandig te worden

Verder zijn ze over het algemeen behoorlijk aandachtsgeil en hebben ze altijd wel een bepaalde drama in hun leven , niet te vergeten bovengemiddeld '' pech'' in de liefde
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  zaterdag 3 juni 2017 @ 00:15:08 #90
104871 remlof
Europees federalist
pi_171409974
Als je FvD-aanhanger bent herken je klassiek fascisme niet of ben je gewoon een neonazi.
United we stand, divided we fall
pi_171410003
Video is de tweet is Hi-la-risch O+

ICMBos twitterde op woensdag 31-05-2017 om 21:57:52 [email protected] wordt aangevallen door @YerRamautarsing fanboys. Kun je nagaan hoe heftig de anonieme bedreigingen we… https://t.co/lUkjudmRaR reageer retweet
ThinksRealistic twitterde op donderdag 01-06-2017 om 03:12:37 @ICMBos @annefleurdd @YerRamautarsing Hahhaahahahaha, man stelt een vraag, ze weet geen antwoord te geven. "SEKSI… https://t.co/C9KflkU6Da reageer retweet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171410034
quote:
13s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 00:15 schreef remlof het volgende:
Als je FvD-aanhanger bent herken je klassiek fascisme niet of ben je gewoon een neonazi.
Jij en Anne Fleur zijn de perfecte koppel
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171410048
quote:
17s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:49 schreef NgInE het volgende:

[..]

Bron: https://joop.vara.nl/opin(...)orum-democratie-zich

Waarom is het de afgelopen paar jaar zo moeilijk geworden om over politiek te praten, zonder dat de ad-hominems je om de oren vliegen?
Ik snap dat Anne Fleur niet altijd de meest genuanceerde meningen heeft, maar zo een behandeling verdient die arme meid toch niet?

[ afbeelding ]

Mooie foto! :Y
Waardeloos topic, joe.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_171410100
Allejezus zeg, wat een treurnis in dit topic. Al die falende zolderkamer warriors over wat ze wel of niet met deze dame gaan doen, zonder een greintje inhoud. De Jaren Vijftig belde, ze wil haar lagere middenklasse terug :|W
Jesus saves but death prevails.
pi_171410160
quote:
17s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 19:49 schreef NgInE het volgende:
arme meid toch niet?
Gewoon een dictatoriale fasciste. Niks arme meid, behalve arm van geest.
pi_171410211
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:02 schreef FlippingCoin het volgende:
Weer die labiele gek in de media. :')
De media is gek op labiele gekken. :D
pi_171410256
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 20:02 schreef myShizzle het volgende:
Stop nou es met nullen en niksnutten en 'rappers en vloggers' de aandacht te geven die ze niet verdienen.

Jeetje. Dom wichtje zonder ook maar een grammetje levenservaring.
Gewoon een domme dictatoriale fasciste dan. Maar zeker geen wichtje.
  zaterdag 3 juni 2017 @ 00:29:40 #98
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171410315
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:49 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Weet 100% zeker dat je Ken O'Keef en Kevin Mcdonald aangehaald hebt . Hoe je dat verwoord hebt laat ik even in het midden sinds het goed mogelijk is dat ik bepaalde uitspraken compleet uit verband heb gerukt ( onopzettelijk uiteraard )

BNW / Antisemitisme en verschillende complotdenkers #2

Het verhaal omtrent Kevin McDonald kwam aardig in de buurt echter Ken O' Keef had je iets anders verwoord, my bad :@
McDonald als antisemiet idd. Die had NiemŲller ook aangehaald. En die andere mafketel is helemaal om te huilen. Als je denkt dat ik die aanhaal, omdat ik het er mee eens ben, dan betwijfel ik of je de NLse taal machtig bent.
  zaterdag 3 juni 2017 @ 00:32:00 #99
13387 Ryan3
Get rekt Wilders!
pi_171410351
Grappig wel toch, word ik in dit topic beschuldigd van antisemitisme. :').

Gaslighting wrs. :').
  zaterdag 3 juni 2017 @ 00:36:04 #100
104871 remlof
Europees federalist
pi_171410430
quote:
10s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 00:17 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Jij en Anne Fleur zijn de perfecte koppel
Het perfecte koppel.
United we stand, divided we fall
pi_171411018
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 00:27 schreef CynicusRomanticusRob het volgende:

[..]

Gewoon een domme dictatoriale fasciste dan. Maar zeker geen wichtje.
Wichtje is juist de perfecte aanduiding voor haar.. 'Domme dictatoriale fasciste' is echt teveel eer, voor die zielige, 13 in een dozijn, 'special snowflake'...
Victory or defeat it's up to me to decide.
  Moderator zaterdag 3 juni 2017 @ 12:01:11 #102
75043 crew  Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171416197
Even wat persoonlijk geneuzel weggehaald
http://twitter.com/RogerV83
Winnaar van de Fok-POL Hans van Mierlo-trofee 2013 en de Andre Krouwel-trofee 2013.
  Moderator zaterdag 3 juni 2017 @ 12:14:21 #103
75043 crew  Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171416443
Anne-Fleur doet me altijd denken aan een vriendinnetje dat ik als 1e jaars student had. Kwam uit de villawijk maar zette zich af tegen haar ouders met het dragen van alto-kleding en piercings. En was natuurlijk uidruchtig SP-stemster. En tegenwoordig werkt ze bij een bank en kleed ze zich als de gemiddelde CDA-politica.

En die blaaskaak Yernaz Raumatarsing doet me eerder denken aan een onuitstaanbaar ventje bij mijn studentenvereniging waar geen normaal word mee te wisselen viel omdat hij het altijd wel beter meende te weten en naar iedereen denigrerende opmerkingen maakte. Een van mijn jeugdzonden is dat ik eens in zijn bier gepist heb toe hij het niet zag. Laatst eens op zijn linkedin gekeken en hij heft vooral baantjes die precies een jaar duren. Maar dat zal vast niet aan hemzelf liggen. :')

Ah, jeugdherrineringen :Y)

[ Bericht 0% gewijzigd door Hexagon op 03-06-2017 15:36:38 ]
http://twitter.com/RogerV83
Winnaar van de Fok-POL Hans van Mierlo-trofee 2013 en de Andre Krouwel-trofee 2013.
pi_171417604
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 12:14 schreef Hexagon het volgende:
Anne-Fleur doet me altijd denken aan een vriendinnetje dat ik als 1e jaars student had. Kwam uit de villawijk maar zette zich af tegen haar ouders met het dragen van alto-kleding en piercings. En was natuurlijk uidruchtig SP-stemster. En tegenwoordig werkt ze bij een bank en kleed ze zich als de gemiddelde CDA-politica.

En die blaaskaak Yernaz Raumatarsing doet me eerder denken aan een onuitstaanbaar ventje bij mijn studentenvereniging waar geen normaal word mee te wisselen viel omdat hij het altijd wel beter meende te weten en naar iedereen denigrerende opmerkingen maakte. Een van mijn jeugdzonden is dat ik eens in zijn bier gepist heb toe hij het niet zag. Laatst eens op zijn linkedin gekeken en hij heft vooral baantjes die precise een jaar duren. Maar dat zal vast niet aan hemzelf ligge. :')

Ah, jeugdherrineringen :Y)
Welke vereniging zat je
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_171418806
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 00:23 schreef CynicusRomanticusRob het volgende:

[..]

Gewoon een dictatoriale fasciste. Niks arme meid, behalve arm van geest.
Volgens mij wil ze geen dictatuur. Ze stoort zich alleen aan de manier waarop het publieke politieke debat verloopt. Ze heeft natuurlijk ook veel dreigmails gehad. Natuurlijk had ze nooit moeten oproepen om Wilders te stenigen, dat gaat veel te ver.
pi_171418832
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zijn wel leuke topics an sich door de jaren heen, beetje meer achtergrond dan in NWS. Alleen incrowd is meer het probleem, met name wat zich ophoudt in de SC. Het fluctureert op FOK!, 16 jaar geleden was WFL wmb het interessantste subforum, wetenschap, filosofie en levensbeschouwing. Toen kwam Fortuyn op en toen was er nood aan een nieuw subforum en dat werd POL. Gaandeweg kwamen er meer D66-tiepjes hier en dat zorgde er wel voor dat de discussies een beetje doodbloedden idd. En de incrowd dus.
Incrowds ontstaan vanzelf, omdat bepaalde subforums een bepaald publiek aantrekken.
Zijn er ook niet meer users vandaag de dag dan vroeger?
pi_171418937
zou ze een goede band hebben met dr ouders? wat vinden die eigenlijk van dat links radicale gedachtengoed van hun dochter??
pi_171418938
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juni 2017 23:16 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Linkse vrouwen uit arbeidersmilieus zullen meer oog hebben voor plaatselijke armoede. En zullen niet snel zo'n wereldverbeteraarshobby kiezen.
Ze zullen eerder lid worden van de SP, of actief in de vakbond.
Maar dat vinden de Gooische dames natuurlijk niet hip genoeg. En die hebben een zelfhaat (Het Gooische milieu, en dan maar ook gelijk "heel Nederland"). Linkse vrouwen uit arbeidersmilieus zullen hun afkomst minder verloochenen, omdat ze hun eigen ouders ook als slachtoffer zien, en komen dus op voor hun eigen familie, buren en vrienden.
Als columnist/opiniemaker ben je al een wereldverbeteraar, maar dat geld ook voor rechts georiŽnteerde columnisten.
Ik ken zelf eigenlijk helemaal geen politiek actieve vrouwen in mijn dagelijks leven. Ook in de gemeenteraad zitten vooral mannen. Blijft een beetje een worstenfeest. Misschien dat het daarom ook wel verfrissend is om een vrouwelijke linkse activist te hebben, na al dat alt-rechtse mannen geroep.

Ik ben het vaak oneens met Anne Fleur, maar ze probeert in elk geval wel een tegengeluid te laten horen. Dat kan ik van de meeste linkse columnisten niet zeggen. Die laten soms toch een beetje over zich heen lopen lijkt het.
  zondag 4 juni 2017 @ 05:50:06 #109
142235 Jigzoz
Angel to some; demon to others
pi_171437754
Je kunt in debat gaan met mensen die rationele ideeŽn hebben. Platrechts heeft die niet of nauwelijks, dus wordt elk argument met een drogreden gepareerd, waarna er weer een of andere idiote claim volgt.

O, en de drogreden van het jaar is: je probeert mij monddood te maken!
pi_171480237
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 01:24 schreef madam-april het volgende:

[..]

Wichtje is juist de perfecte aanduiding voor haar.. 'Domme dictatoriale fasciste' is echt teveel eer, voor die zielige, 13 in een dozijn, 'special snowflake'...
Met je eens, maar met dat podium dat zij nu al krijgt, krijgt ze voldoende kans om nog veel slechter te worden dan dat ze al is.
pi_171480254
quote:
3s.gif Op zaterdag 3 juni 2017 14:28 schreef NgInE het volgende:

[..]

Volgens mij wil ze geen dictatuur. Ze stoort zich alleen aan de manier waarop het publieke politieke debat verloopt. Ze heeft natuurlijk ook veel dreigmails gehad. Natuurlijk had ze nooit moeten oproepen om Wilders te stenigen, dat gaat veel te ver.
Ze wil het misschien niet, maar haar daden bereiken/streven het wel.
pi_171480282
quote:
0s.gif Op zondag 4 juni 2017 05:50 schreef Jigzoz het volgende:
Je kunt in debat gaan met mensen die rationele ideeŽn hebben. Platrechts heeft die niet of nauwelijks, dus wordt elk argument met een drogreden gepareerd, waarna er weer een of andere idiote claim volgt.

O, en de drogreden van het jaar is: je probeert mij monddood te maken!
Love Trumps Hate :') .
  maandag 5 juni 2017 @ 18:57:31 #113
142235 Jigzoz
Angel to some; demon to others
pi_171480627
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:42 schreef CynicusRomanticusRob het volgende:

[..]

Love Trumps Hate :') .
Misschien wil je hier iets mee zeggen, maar ik heb geen idee wat dat zou kunnen zijn.
pi_171481726
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:40 schreef CynicusRomanticusRob het volgende:

[..]

Ze wil het misschien niet, maar haar daden bereiken/streven het wel.
Anne Fleur, machtigste vrouw van Nederland. Een meisje met een opinie, tja, ik kan mij voorstellen dat de Baudet aanhang daar doodsbang van is.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
pi_171484343
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:40 schreef CynicusRomanticusRob het volgende:

[..]

Ze wil het misschien niet, maar haar daden bereiken/streven het wel.
Kun je daar voorbeelden van noemen? Volgens mij wil Anne Fleur gewoon hard socialisme.
pi_171486153
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_171489395
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 19:42 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Anne Fleur, machtigste vrouw van Nederland. Een meisje met een opinie, tja, ik kan mij voorstellen dat de Baudet aanhang daar doodsbang van is.
Dat ze een nog dommere doos met al haar gif aanzet om een politicus te vermoorden, dombo!
pi_171489409
quote:
5s.gif Op maandag 5 juni 2017 21:09 schreef NgInE het volgende:

[..]

Kun je daar voorbeelden van noemen? Volgens mij wil Anne Fleur gewoon hard socialisme.
En dan haar FOKking bagger nog een keer lezen? No thank you!
pi_171489426
quote:
0s.gif Op maandag 5 juni 2017 18:57 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Misschien wil je hier iets mee zeggen, maar ik heb geen idee wat dat zou kunnen zijn.
Ojee, je begrijpt mij niet. :')
_O-
pi_171489984
quote:
Men doet ook wel erg belerend tegen Anne Fleur. Dat is helemaal niet nodig als je goede argumenten hebt. Ergo: FvD heeft geen goede argumenten.
pi_171490068
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 00:09 schreef NgInE het volgende:

[..]

Men doet ook wel erg belerend tegen Anne Fleur. Dat is helemaal niet nodig als je goede argumenten hebt. Ergo: FvD heeft geen goede argumenten.
Filmpje al bekeken, ja het publiek is irritant, ja yernaz is rechts, maar ik zie nou niet de vrouwenhatende racistische bijna tot endlosung oproepende man die mij de afgelopen dagen is geschetst door joop en anne fleur.

Beetje treurig eigenlijk dat je iemand als Yernaz niet volledig in de pan hakt (verbaal)
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  Moderator dinsdag 6 juni 2017 @ 08:23:48 #122
75043 crew  Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171492049
Yernaz en Anne-Fleur zijn eigenlijk bijna hetzelfde type. Beide wannabe-politici die hun links/rechts zijn als doel op zichzelf zien en proberen zo naadloos mogelijk erin te passen. Beide gewoon een soort wandelende clichť's.

Het is een beetje als puberale punkjeugd die zo "true" mogelijk wil zijn. In het groter geheel is het nogal deerniswekkend.
http://twitter.com/RogerV83
Winnaar van de Fok-POL Hans van Mierlo-trofee 2013 en de Andre Krouwel-trofee 2013.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 09:03:40 #123
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_171492340
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 00:09 schreef NgInE het volgende:

[..]

Men doet ook wel erg belerend tegen Anne Fleur. Dat is helemaal niet nodig als je goede argumenten hebt. Ergo: FvD heeft geen goede argumenten.
Dit. Heel simpel.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_171492433
Hoor en wederhoor. Misschien heeft ze een punt, ik vind Baudet sowieso een enge en nare man, veel van de volgers begrijp ik dan ook niet zo hij is niet Pim Fortuyn. Hiddema kan ik beter hebben.

Maar in haar opinie moeten wij ervanuit gaan dat zij sterke argumenten neerzette, krachtig in het debat, en dat de heren van de FvD consequent oneliners gebruiken en het publiek opjoelen, is dat waar, ik vind dat lastig te beoordelen en bovendien vind ik het ook niet een geschikte tactiek.
pi_171494289
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 00:14 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Filmpje al bekeken, ja het publiek is irritant, ja yernaz is rechts, maar ik zie nou niet de vrouwenhatende racistische bijna tot endlosung oproepende man die mij de afgelopen dagen is geschetst door joop en anne fleur.

Beetje treurig eigenlijk dat je iemand als Yernaz niet volledig in de pan hakt (verbaal)
Ik denk dat het ook best spannend is om in een ruimte te zijn met zo veel mensen die het onwijs met je oneens zijn. Ik doe het haar niet na.

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 08:23 schreef Hexagon het volgende:
Yernaz en Anne-Fleur zijn eigenlijk bijna hetzelfde type. Beide wannabe-politici die hun links/rechts zijn als doel op zichzelf zien en proberen zo naadloos mogelijk erin te passen. Beide gewoon een soort wandelende clichť's.

Het is een beetje als puberale punkjeugd die zo "true" mogelijk wil zijn. In het groter geheel is het nogal deerniswekkend.
Ik heb zo iets nog nooit eerder meegemaakt. Misschien dat dit soort dingen van alle tijden zijn, maar het is opvallend hoe aanvallend beide partijen doen tegenover elkaar.
pi_171494711
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 11:15 schreef NgInE het volgende:
Ik heb zo iets nog nooit eerder meegemaakt. Misschien dat dit soort dingen van alle tijden zijn, maar het is opvallend hoe aanvallend beide partijen doen tegenover elkaar.
Het is geen debat meer. Het gaat de kant van een stammenstrijd op, waarbij medestanders zonder kritiek alles wat de voorman/vrouw uitkraamt, steunen.

Beetje primitief.

Vloeit dit voort uit de vele likes binnen social media?
The gravest, most persistent sin of mankind lies in not treating everyone as an individual - Mark Helprin
  Moderator dinsdag 6 juni 2017 @ 12:34:12 #127
75043 crew  Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171495864
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 11:36 schreef Lyrebird het volgende:

[..]

Het is geen debat meer. Het gaat de kant van een stammenstrijd op, waarbij medestanders zonder kritiek alles wat de voorman/vrouw uitkraamt, steunen.

Beetje primitief.

Vloeit dit voort uit de vele likes binnen social media?
Het is gewoon puberaal posergedrag van beide kanten. De politiek is voor sommige dwaallichten ook een middel om ergens bij te kunnen horen. En dat lukt nog beter als je denkt in "de goeien" en "de slechten"

Dat zie je bij veel Fokkertjes ook
http://twitter.com/RogerV83
Winnaar van de Fok-POL Hans van Mierlo-trofee 2013 en de Andre Krouwel-trofee 2013.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 13:01:15 #128
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_171496508
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 12:34 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Het is gewoon puberaal posergedrag van beide kanten. De politiek is voor sommige dwaallichten ook een middel om ergens bij te kunnen horen. En dat lukt nog beter als je denkt in "de goeien" en "de slechten"

Dat zie je bij veel Fokkertjes ook
Ik heb wel eens de vergelijking met voetbalfans gemaakt. Altijd hun eigen partij steunen in alles. Zelf nadenken zit er niet echt meer in dan...
Ik kan tellen
  dinsdag 6 juni 2017 @ 13:17:59 #129
444256 Villas__Rubin
Kwaadaardige dictator
pi_171496905
Anne Fleur Dekker. :') Pffff, zo'n irritant mondig universiteitsmeisje met een vlotte pen die zich zichzelf activist noemt. :') Irritant, van die verbaal sterke trutjes met te veel persoonlijke ambitie.
"A leader must be a terror to the few who are evil in order to protect the lives and well-being of the many who are good"
  Moderator dinsdag 6 juni 2017 @ 13:19:00 #130
75043 crew  Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_171496929
Waarschijnlijk dromen lelijke, obsessieve mannen als Yernaz er stiekem heimelijk van om ontmaagd te worden door een Anne-Fleur type.
http://twitter.com/RogerV83
Winnaar van de Fok-POL Hans van Mierlo-trofee 2013 en de Andre Krouwel-trofee 2013.
pi_171497005
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 11:36 schreef Lyrebird het volgende:

[..]

Het is geen debat meer. Het gaat de kant van een stammenstrijd op, waarbij medestanders zonder kritiek alles wat de voorman/vrouw uitkraamt, steunen.

Beetje primitief.

Vloeit dit voort uit de vele likes binnen social media?
Ik denk wel dat dankzij social media dit soort extremere politiek populairder is geworden. De laatste verkiezingen hadden een opkomst van 80%, wat echt heel hoog is en de groei van de PVV en opkomst van FvD zijn daar bewijs voor.

Het is flauw om mensen aan te vallen op hun politieke ideeŽn, tegelijkertijd is dit al een trend die ongeveer 10 jaar geleden begon op online fora en social media.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 13:29:08 #132
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_171497164
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 12:34 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Het is gewoon puberaal posergedrag van beide kanten. De politiek is voor sommige dwaallichten ook een middel om ergens bij te kunnen horen. En dat lukt nog beter als je denkt in "de goeien" en "de slechten"

Dat zie je bij veel Fokkertjes ook
Klopt, van die figuren die bij een studentenvereniging hebben gezeten en daarna de lokale politiek ingaan omdat ze denken dat ze relevant zijn.
Bedankt Hans.
pi_171508098
Lees het interview met Theo Hiddema in de Volkskrant:

"Feministen zijn allemaal slonsjes, die een verklaring zoeken voor hun eigen armzaligheid"

Ergens mag ik Theo Hiddema maar dit soort uitspraken, zijn bewondering voorkeur voor Wilders, hiermee laat hij ook een elitaire kant van zichzelf zien die misschien in de 19e eeuw common practice was maar tegenwoordig toch niet meer. Kom op zeg.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')