damn, dat ziet er goed uit!quote:Op dinsdag 13 juni 2017 14:22 schreef RobinOok het volgende:
De faux filet eergisteren (met de Anova op 50C gegaard), met aardappeltjes uit de oven en gebakken boontjes :
[ link | afbeelding ]
De overgebleven faux filet vandaag, op een geroosterde boterham met een knoflooksausje (creme fraiche, mayo, mosterd, knoflook, peper, zout, citroensap, bieslook) :
[ link | afbeelding ]
Bohhhquote:Op dinsdag 13 juni 2017 14:22 schreef RobinOok het volgende:
De faux filet eergisteren (met de Anova op 50C gegaard), met aardappeltjes uit de oven en gebakken boontjes :
[ link | afbeelding ]
De overgebleven faux filet vandaag, op een geroosterde boterham met een knoflooksausje (creme fraiche, mayo, mosterd, knoflook, peper, zout, citroensap, bieslook) :
[ link | afbeelding ]
Nee, ze beleggen bij HPI altijd zo dik de kaas. Ik houd er wel van. Vooral als je dan zo een stuk in je hand neemt en het dan zo half omlaag zakt en je dan als ware het een haring, een hap neemt en dan het kaas als eerste in je mond komt.quote:Op dinsdag 13 juni 2017 13:12 schreef FutureFairytale het volgende:
klinkt heel lekker! Jammer dat er hier geen happy italy zit maar ben blij met VIP
En je kreeg denk extra kaas omdat je geen gorgonzola wilde
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |