abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_171296017
registreer om deze reclame te verbergen
Het zou voor mij een reden zijn om familiedagen over te slaan. Mijn kind druk en lastig noemen, tssk.
Toffe hoed! O+

SQ, dit was in het Spoorwegmuseum. Het was Thomasweekend (jeej).
Fijn dat de overgang naar haar nieuwe bed zo goed gaat, afgezien van nachtelijke desoriëntatie dan.
pi_171297143
quote:
0s.gif Op zondag 28 mei 2017 22:28 schreef Loj het volgende:
Iemand nog briljante tips voor uit bed vallen?
Mijn grote kleine is dus in de afgelopen 2 weken nu 4x uit bed gevallen (met dus 1x een gebroken sleutelbeentje als gevolg)..
En ik snap er verder niets van, Js slaapt al meer dan een jaar in een peuterbed, er zit zo'n uitvalbeschermding van de Ikea voor en klimt er ook zelf nooit uit..

Ik heb nu een matras naast z'n bed gelegd, maar z'n kamer is niet zo groot dus het is gewoon beetje onhandig..
Er zijn ook van die hogere bedrekken, hoger dan de hekjes van IKEA zeg maar, dat een optie?
Misschien dat ie 'om' de uitvalbescherming heen valt, als die niet over de hele breedte is?
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_171297390
Ooooh Annie! Dat staat haar echt geweldig!
En familie is stom ja. Maar waarschijnlijk hebben ze niet eens in de gaten dat ze dat doen. Over mijn nichtje worden ook altijd zulke dingen gezegd. Pas sinds ik zelf kindjes heb besef ik hoeveel pijn dat soort uitspraken een moeder kunnen doen :*
disclaimer
pi_171297810
registreer om deze reclame te verbergen
Staat haar goed die hoed Razz O+
Annie is toch gewoon energiek, heeft gevoel voor humor en is ondernemend. Lijken me juist fantastische eigenschappen om te hebben O+

SQ, Mijn ervaring is ook dat dat soort uitspraken gedachteloos worden gedaan, helaas. Als kind werd mijn broertje altijd zo betiteld. En sinds ik een kind heb ben ik ook 'lastig' want ik heb nl andere ideeen over opvoeding & huishouding e.d :')
pi_171297860
Loj, jemig over de uitvalbescherming heen rollen? :o Lijkt me heel eng.

Knappe Frans O+

Kan mauw fluiten? Wat tof!! Uit zichzelf of samen geoefend?
Fijn dat het slapen in het nieuwe bed al beter gaat :)
pi_171298447
Wat knap van mauw. I probeert het wel maar berust dan in haar onvermogen: "Fluiten is voor grote mensen, daar ben ik nog te klein voor."

Razz, vervelend dat er zo wordt geoordeeld. Mijn familie is erg groot, met Y als vijftiende kleinkind van mijn ouders en dan zijn er ook al achterkleinkinderen. En die kinderen zijn er letterlijk en figuurlijk in alle soorten en maten: van extreem rustig, stil en verlegen tot erg druk/aanwezig. Echt allemaal een eigen karakter en eigen talenten en eigenaardigheden. Dat maakt dat het ook goed gerelativeerd kan worden, dat vind ik wel fijn. Trek het je in ieder geval niet teveel aan, want Annie is gewoon een geweldig leuk meisje.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_171298779
registreer om deze reclame te verbergen
Vrienden kun je kiezen, familie niet. Maar dat maakt zulke opmerkingen niet minder rot.
Mijn familie vond mijn kind vrolijk, open en 'goed erbij te hebben' bij het feest. Mij vonden ze een grote zeur, omdat ik er geen seconde over na hoefde te denken of mijn kind een ritje van 4 km op schoot in een auto vervoerd zou worden. (We hadden (weer) autopech, dicht bij de feestlocatie)
  maandag 29 mei 2017 @ 13:12:03 #33
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_171298786
Wat knap van m. Sq! En fijn dat ze zonder problemen gaat slapen. Nachtelijke uitjes worden hopelijk vanzelf minder.

Wauw razzz die hoed staat haar echt fantastisch, die zou ik ook niet meer af willen doen O+

Familiedagen doen wij niet aan, aan beide kanten niet en ik mis er niets aan zoals ik jullie allemaal hoor.
pi_171299593
quote:
1s.gif Op maandag 29 mei 2017 13:11 schreef Hupje het volgende:
Vrienden kun je kiezen, familie niet. Maar dat maakt zulke opmerkingen niet minder rot.
Mijn familie vond mijn kind vrolijk, open en 'goed erbij te hebben' bij het feest. Mij vonden ze een grote zeur, omdat ik er geen seconde over na hoefde te denken of mijn kind een ritje van 4 km op schoot in een auto vervoerd zou worden. (We hadden (weer) autopech, dicht bij de feestlocatie)
Oja, zulke grapjes ken ik ook. (Schoon)oma had zelf bedacht dat ze wel even van ons een lift zou krijgen, want dan nam ze wel één van de kinderen op schoot in de auto. Ja, niet dus :')
pi_171301099
Schoonmoeder maakt hier ook regelmatig opmerkingen die getuigen van een behoorlijke generatiekloof, maar als we zeggen dat wij het op manier X doen is het ook klaar. Gewoon op een positieve manier ook, dus prima. :)

N. huilt sinds een paar weken ineens hartverscheurend als ik haar naar het kdv breng. Ze heeft het er daarna echt superleuk, maar dat afscheid is zo best pittig vind ik. ;(
pi_171301200
quote:
1s.gif Op maandag 29 mei 2017 13:43 schreef WupWup het volgende:

[..]

Oja, zulke grapjes ken ik ook. (Schoon)oma had zelf bedacht dat ze wel even van ons een lift zou krijgen, want dan nam ze wel één van de kinderen op schoot in de auto. Ja, niet dus :')
Nou ja, zo raar is dat ook niet gedacht. vroeger ging dat gewoon zo. Toen ik klein was zat ik ook gewoon los op de achterbank (kon je als je moe was lekker languit liggen).
Maar nu zou ik het ook écht niet meer doen hoor.

en familiedagen zijn best leuk :) maar als wij n familiedag houden met aanhang en alles van mijn kant van de familie dan zijn we met 11 man (waarvan 4 mijn gezin). En aangezien 1 neef met vrouw in Thailand woont komt t meestal uit op 9 man. Ik realiseer me dat dat voor de meeste mensen waarschijnljik neerkomt op een kleine gezinsreunie en geen familiedag :)
pi_171301270
ik ben weer de hooligan zeker als ik zeg dat ik mauw gewoon op schoot heb genomen toen we in september met de taxi naar het vliegveld gingen? ;)

Anyway, het is niet fijn als je familie je over je grenzen probeert te duwen, wat die grenzen dan ook mogen zijn. Jammer dat ik dat zo vaak lees hier. :*

Selv, het gaat echt weer over. Ze begint nu te snappen dat er grenzen zijn om uit t testen en dat gaat ze tot in den treure doen. Ik hoop dat ze deze iig snel doorheeft, want het breekt wel je moederhart een beetje :*
disclaimer
pi_171301388
Hupje, wat leuk dat de sandalen nu mooi passen :) Dat komt perfect uit dan!

Hier 2,5 jaar, maat 98 en schoenmaat 25/26 (al zegt het meetding van 24,5 maar dat past toch echt niet, dus dan maar wat grotere schoenen).

Gister heeft R. voor het eerst op het potje gepoept _O_ maar goed het was zo dun als plas, maar ach. De buzzy berg skelter die we hier aangeraden kregen, is zo'n succes. Sinds een paar maanden scheurt hij er op los, sturen als een gek en keihard fietsen erop. O+ De trekker kan hij nu ook ineens sinds een dag op fietsen en nu gaan we de loopfiets verder oefenen. Man heeft een 16 inch fiets gekocht voor zijn verjaardag in oktober :D :X en een vriendin van me, had haar zoontje er met 3,5 op, dus hopelijk hoeft hij dan niet twee jaar op zolder te blijven staan...

Oh grappig, dat poolnoodle. In het duits noemen ze dat Badenudel, en dat woord gebruiken wij ook altijd. Die dingen zijn bij decathlon voor 2,50 ofzo te koop en super handig om te leren zwemmen. R. heeft er eentje uit duitsland, en bij zwemles gebruiken ze het ook vaak, hij hangt erop en gaat trappelen en zwemt gerust het hele zwembad rond. Ideaal ding én multifuntioneel als ik dat zo lees, dus ik zou het altijd kopen. Al is het maar voor in het zwembad ;)

Prachtige foto Away! En cholula ook al!
Oeh SQ, spoken in de nacht zou ik ook aan moeten wennen. Ik vind het heerlijk dat R nog in zijn ledikant slaapt en er niet uit kan komen. Hahhahaha en fluiten is echt knap en grappig. Hoe heeft ze dat zo geleerd?
Razz wat een dametje! O+
<a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank">Mijn verkoop pagina kleertjes jongens</a>
pi_171301431
Ja, maar in de taxi mag dat. :+

Hebben wij overigens ook gedaan met N. in Rome vorig jaar met echt zo'n temperamentvolle Italiaanse macho als chauffeur. Na een rit die het meest weg had van een heftige achtbaan kotste N. de hele achterbank onder. Good times. O+
pi_171301502
knap hoor hilmo, op het potje poepen!
Hier poepte ze gisteren in haar badpak. Kokhals galore :')
Verder totaal geen interesse in zindelijk worden, al kan ze haar plas een respectabele 15 uur (!!!!) ophouden. Alleen dan komt er ook in 1 lading 2 liter uit en overstroomt de luier, gevolgd door de famous words: "Plas."

En het fluiten is totaal zelf aangeleerd, geen idee hoe. Ineens hoorde ik het :D
disclaimer
  maandag 29 mei 2017 @ 16:22:41 #41
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_171303525
Jemig Mauw, dat is wel heul lang je plas ophouden :X! Mijn peuter is ook bezig met het potje/het toilet, elke dag wel meerdere keren doet ze daar een plas. Poepen niet, stel je voor!

Suus fluit ook :D. Deed ze al als baby trouwens :'). Her special gift to the world <3.
pi_171303957
Mijn Apekopje O+ sliep dit weekend bij opa&oma en oma had project zindelijk opgezet.
De foto's met plasjes en poepjes gingen prachtig via de app :')
Meneer is nu thuis en weigert de pot.
Neehoor mama hoeft niet, is voor andere kindjes!
Tot zover project zindelijk dus :D
pi_171304335
quote:
0s.gif Op maandag 29 mei 2017 14:52 schreef watmoetikkiezen het volgende:

[..]

Nou ja, zo raar is dat ook niet gedacht. vroeger ging dat gewoon zo. Toen ik klein was zat ik ook gewoon los op de achterbank (kon je als je moe was lekker languit liggen).
Maar nu zou ik het ook écht niet meer doen hoor.

Het is vooral het stukje 'ik bedenk wel even wat een ander voor mij gaat doen' in plaats van een vraag te stellen en dan gek staan te kijken dat wij er anders over denken ;)

Jemig, 15 uur je plas ophouden :o Ze kan dus prima 's nachts zonder luier? :+
pi_171305510
Pfoe dat is wel al een eerste stap naar zindelijk worden denk ik sq :D

Selvaria breng je eerst N. weg of eerst L.?

Misschien dat (als je eerst N. wegbrengt), ze denkt dat L. wel mee naar huis mag? (Ik roep maar wat hoor)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_171305863
quote:
0s.gif Op maandag 29 mei 2017 17:57 schreef tombolafan het volgende:
Pfoe dat is wel al een eerste stap naar zindelijk worden denk ik sq :D

Selvaria breng je eerst N. weg of eerst L.?

Misschien dat (als je eerst N. wegbrengt), ze denkt dat L. wel mee naar huis mag? (Ik roep maar wat hoor)
Heel bewust eerst L. inderdaad. En we halen L. dan ook weer als laatste op. Ze heeft het wederom weer fantastisch gehad hoor, maar het is gewoon echt vervelend om zo afscheid te nemen.
pi_171306158
quote:
1s.gif Op maandag 29 mei 2017 16:43 schreef BlueEyes het volgende:
Mijn Apekopje O+ sliep dit weekend bij opa&oma en oma had project zindelijk opgezet.
De foto's met plasjes en poepjes gingen prachtig via de app :')
Meneer is nu thuis en weigert de pot.
Neehoor mama hoeft niet, is voor andere kindjes!
Tot zover project zindelijk dus :D
oma loopt hier ook al een ruim halfjaar te klooien, maar tot nu toe niet het gewenste effect.

Heb hem nu steeds zonder luier lopen gaat prima maar poepen weigert hij op de wc terwijl hij het wel gedaan heeft.
pi_171307425
quote:
1s.gif Op maandag 29 mei 2017 18:16 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Heel bewust eerst L. inderdaad. En we halen L. dan ook weer als laatste op. Ze heeft het wederom weer fantastisch gehad hoor, maar het is gewoon echt vervelend om zo afscheid te nemen.
oh slim ja, hier vond oudste het soms stom dat de baby niet naar school hoefde, dan hielp het als ik zei dat ze naar een oppas ging en ik moest werken. Lastig hoor, kan me voorstellen dat je je dag liever niet zo begint :{
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_171312653
Waarom heeft niemand me ooit verteld dat voorafgaand aan de waaromfase nog een hoezofase zit? 'Hoesoooo?' Duizend. Keer. Per. Dag.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_171312822
quote:
9s.gif Op maandag 29 mei 2017 22:03 schreef DevilsAndDust het volgende:
Waarom heeft niemand me ooit verteld dat voorafgaand aan de waaromfase nog een hoezofase zit? 'Hoesoooo?' Duizend. Keer. Per. Dag.
:D Hier is het vaak 'wat is dat?'.

Zindelijk is hier denk ik nog ver weg. Als ze aan het poepen is, mag ik niet naar haar kijken of ze verstopt zich. Zodra ze gepoept heeft, verteld ze lachend dat ze poepie daan heeft :/ Volgens mij ziet ze het allemaal als 1 grote grap :')
  maandag 29 mei 2017 @ 22:14:09 #50
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_171313085
quote:
1s.gif Op maandag 29 mei 2017 18:16 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Heel bewust eerst L. inderdaad. En we halen L. dan ook weer als laatste op. Ze heeft het wederom weer fantastisch gehad hoor, maar het is gewoon echt vervelend om zo afscheid te nemen.
Alledrie mijn kinderen hebben zo'n periode doorgemaakt. Het duurde een paar weken en toen verdween het weer. En ik meen het ook wel vaker gelezen te hebben hier.

Away en Razz wat een prachtige kindjes hebben jullie. O+

Ik tikte afgelopen weekend voor een prikkie 2 tractors op de kop op een lokale verkoopwebsite. Die wilde ik eigenlijk al kopen voor hun derde verjaardag, maar ik vond ze toch wel erg duur en wist niet of ze het echt tof zouden vinden. Dat ze het tof vinden is nu wel duidelijk. Wat een lol hebben die twee op de tractor. O+
Mama van 3!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')