abonnement Unibet Coolblue
pi_171324139
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 mei 2017 10:50 schreef opreis het volgende:

[..]

waarom kon hij de banden gewoon opgebruiken? Met zijn ervaring weet hij dat inhalen hier zo goed als onmogelijk is dus waarom zou je een gat slaan/risico nemen? Als Ferrari dezelfde strategie toe had gepast bij Seb als bij Kimi had Kimi gewoon gewonnen. Een gaatje slaan slaat nergens op in Monaco want de kans op een SC is bijna 100% dus hoe beter je je banden houdt hoe gunstiger het is als je weer een restart moet doen.
Ik vind Hamilton dit seizoen ook niet geweldig, maar je slaat door. Kimi's polelap was verre van foutloos en toch was Vettel langzamer, zo kan je ook stellen dat als Vettel zijn werk had gedaan dat hij op pole had gestaan met 3 tienden verschil op Kimi en dan leek de Ferrari opeens wel over duidelijk de snellere auto van de twee.
Wel eens dat Vettel dit seizoen beter presteert dan Ham, maar deze won hij met hulp van zijn team
Een SC zou juist het moment zijn om te pitten voor nieuwe banden. Dus dat klopt niet. Maar ze lieten Vettel buiten om Ricciardo te coveren, want als er na de stop van Kimi (en theoretisch Vettel) een SC zou komen zou Ricciardo hier voordeel bij hebben. Dus haalden ze Vettel pas naar binnen na de stop van Ricciardo.

Maar Kimi verloor de race doordat hij in verkeer (achter Button, Wehrlein) terecht kwam wat hem veel tijd kostte. Vettel daarentegen had vrij baan. Dus de timing van de stop van Ferrari was slecht. Maar dat is ook het enige wat er op aan te merken is.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')