Maar daar zitten toch allemaal gastjes in? Ben benieuwd.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 20:34 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Eehm nou gewoon zo'n wastrommel met een rooster erop..
Maak morgen wel ff een plaatje..
Robinook heeft daar echt talent voorquote:Op vrijdag 26 mei 2017 20:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik probeer zo af en toe eens wat eten te fotograferen maar dat vind ik nog best moeilijk zeg. Vooral bij gebrek aan mooie borden en achtergronden.
Wellicht gaan een scherpe tong en een scherpe kijk op dingen samen...quote:Op vrijdag 26 mei 2017 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Robinook heeft daar echt talent voor
Absoluut.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 20:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Robinook heeft daar echt talent voor
Was tof, met dat enorme houtskool Heb 7 brokken gebruikt in 2 uur bakkendoenquote:
Cool. En je kunt ze volgende keer gewoon weer gebruiken. Af en toe eens wat bijvullen.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Was tof, met dat enorme houtskool Heb 7 brokken gebruikt in 2 uur bakkendoen
Ik heb een zak FORGrill gekocht; spul uit Portugal.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Cool. En je kunt ze volgende keer gewoon weer gebruiken. Af en toe eens wat bijvullen.
J heeft woensdag een zak restaurantkwaliteit van de Makro meegenomen van een tientje voor 10 kilo. Bevalt best tot nu toe.
toch meestal weber briquetten hier...maar dat komt omdat de as zo mooi licht bruin is en mijn lief dat gebruikt in dr wabi sabi en andere kunst dingen...ik ben een sucker in dat opzicht en pigmenten zijn duuuur...sjaquote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Cool. En je kunt ze volgende keer gewoon weer gebruiken. Af en toe eens wat bijvullen.
J heeft woensdag een zak restaurantkwaliteit van de Makro meegenomen van een tientje voor 10 kilo. Bevalt best tot nu toe.
Jullie gebruiken die steenkool briketten uit die witte zakken?quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:08 schreef liedetector het volgende:
[..]
toch meestal weber briquetten hier...maar dat komt omdat de as zo mooi licht bruin is en mijn lief dat gebruikt in dr wabi sabi en andere kunst dingen...ik ben een sucker in dat opzicht en pigmenten zijn duuuur...sja
als ik low en slow doe gebruik ik die jaquote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
Jullie gebruiken die steenkool briketten uit die witte zakken?
Is het een bewuste keuze om daar steenkool voor te gebruiken?quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:12 schreef liedetector het volgende:
[..]
als ik low en slow doe gebruik ik die ja
ja... de as is zo cool om mee te werken in bv Wabi Sabi..heel bewust dus... en verder vind ik het wel tof dat ze heel lang branden en op een goeie temp blijven dus ik klaag niet...quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:13 schreef fietsie het volgende:
[..]
Is het een bewuste keuze om daar steenkool voor te gebruiken?
Ah ok. Nou ja ik gebruikte ze dus ook wel eens in de steenoven om iets heeeeel lang met weinig vuur te garen, en kreeg toen van de ovengekkies de wind van voren dat steenkool vies is voor je voedsel... vandaar dat ik er vragen over had..quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:14 schreef liedetector het volgende:
[..]
ja... de as is zo cool om mee te werken in bv Wabi Sabi..heel bewust dus... en verder vind ik het wel tof dat ze heel lang branden en op een goeie temp blijven dus ik klaag niet...
De hele koe ligt in je kofferbak maar t staartstuk niet?quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:15 schreef derLudolf het volgende:
Shit, de hele middag koeien uit elkaar gesneden. Ben ik het staartstuk vergeten dat ik zondag op de BBQ wou gooien.
sja wat is vies?? ik begin vaak met houtskool en maak het soms af met eikenhout...t is ook maar net wat je maakt toch?quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:16 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ah ok. Nou ja ik gebruikte ze dus ook wel eens in de steenoven om iets heeeeel lang met weinig vuur te garen, en kreeg toen van de ovengekkies de wind van voren dat steenkool vies is voor je voedsel... vandaar dat ik er vragen over had..
Halvequote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:16 schreef fietsie het volgende:
[..]
De hele koe ligt in je kofferbak maar t staartstuk niet?
En het hele paard half?quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:18 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Halve
Met de andere helft hebben we het laten slachten van koe + kalf betaald
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
In onze barbecue kunnen geen briketten. En wij weigeren dat overpriced Weberspul te kopenquote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:08 schreef liedetector het volgende:
[..]
toch meestal weber briquetten hier...maar dat komt omdat de as zo mooi licht bruin is en mijn lief dat gebruikt in dr wabi sabi en andere kunst dingen...ik ben een sucker in dat opzicht en pigmenten zijn duuuur...sja
snap ik prima...maar ik krjg er hele leuke kunst voor terug....quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In onze barbecue kunnen geen briketten. En wij weigeren dat overpriced Weberspul te kopen
Tof.quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:27 schreef liedetector het volgende:
[ afbeelding ]
vast niet openbaar.... maar dit sooort dingen dus
zit dus de as in van.....quote:Op vrijdag 26 mei 2017 21:29 schreef fietsie het volgende:
[..]
Tof.
Ik heb er net een Boston Butt uitgelegd van 2,5kg. Morgen poging 2 tot low en slow
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |