abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator woensdag 17 mei 2017 @ 14:23:54 #26
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_171003277
quote:
2s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:16 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ja, maar wat kan die Russen dat schelen? Dat Amerika boos is deert ze weinig, en de imagoschade zal wel meevallen, want ze zijn niet de enige die dit doen. De schade is vooral voor Trump, die denkt goede vriendjes te zijn met Poetin maar waarvan ondertussen wel vertrouwelijke gesprekken stiekem opgenomen worden n het Witte Huis door de Ruskis.

Hoe ze Trump zouden kunnen helpen met het vrijgeven van zo'n opname is mij een raadsel.
Ik denk dat je hier te licht over denkt. Het heimelijk aftappen van een gesprek tussen 2 wereldleiders is een ding, maar om daarmee naar buiten te treden om wat voor reden dan ook is nog nooit vertoond.

Je kunt dan net zo goed op het bureau van je gesprekspartner schijten. Nou zie ik Trump daar nog wel voor aan als hij niet zijn 2e bolletje ijs krijgt, maar vergeet niet dat Russen meesterschakers zijn. Dat hebben ze de afgelopen tijd wel weer eens laten zien in onder andere Syri. Uiteraard is dit ze mogelijk gemaakt door een stuntelende en van links naar rechts vliegende VS.

Poetin hoeft niet eens wat te doen. Niet in de VS, niet in Syri, niet in Oekrane, want men maakt er al een potje van vr hem, ipv dat hij het zelf moet doen. Die man zit met een vodka achterover geleund te kijken wat voor chaos er overal aan het ontstaan is. Hij is de lachende derde terwijl hij zo nu en dan een pionnetje verschuift.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_171003333
quote:
1s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:23 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Nee dat lijkt me niet. Maar stiekem zou dat wel de grappigste manier zijn.

"Ja de microfoon die we in je puntenslijper hadden gestopt heeft alles opgevangen" :')

Ik vond het een leuke aanvulling op het gedoe van gisteren.
Punt is gewoon dat Poetin wel kan zeggen dat hij Trump wil helpen, maar dat hij natuurlijk alleen maar even wil laten zien dat hij zelfs gesprekken in het Witte Huis kan opnemen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 17 mei 2017 @ 14:39:34 #28
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_171003680
De Amerikaanse media beginnen steeds meer het niveau van de De Speld te evenaren :')
  woensdag 17 mei 2017 @ 15:14:38 #29
7889 tong80
Spleenheup
pi_171004656
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:39 schreef EdvandeBerg het volgende:
De Amerikaanse media beginnen steeds meer het niveau van de De Speld te evenaren :')
Leg eens uit :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 17 mei 2017 @ 15:15:04 #30
7889 tong80
Spleenheup
pi_171004667
Verder blijft het genieten _O-

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_171005238
quote:
7s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:05 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd in ieder geval. Ik word een beetje Trump moe, zowel van zijn acties als van de mensen die met het schuim in de hoeken staan te brullen om zijn impeachment. Net alsof dat laatste zo snel gebeuren gaat.. al helemaal met de republikeinse meerderheid die er nu is.

En dan nog, Trump weg. Dan heb je Mike Pence aan het roer.. die houdt er nog veel vreemdere ideen op na. Dat is nou echt een grrrrristenfundamentalist.
Toch, hoe idioot Pence ook is, hij zal wel minder gevaarlijk zijn. Bij hem weet je tenminste waar je aan toe bent.

Trump is een soort van Cato.
  woensdag 17 mei 2017 @ 16:29:43 #32
7889 tong80
Spleenheup
pi_171006663
Als er n man is voor wie Donald Trump het in zijn broek moet doen, dan is het James Comey. De ex-FBI-directeur deinst voor niemand terug en weet ook precies hoe hij zich moet indekken.

Barack Obama sprak duidelijke woorden, toen hij Comey in 2013 voordroeg als FBI-directeur. Hij noemde de man ‘woest onafhankelijk’ en ‘diep integer’, iemand die ‘niks geeft om politiek’ en ‘alleen maar wil dat de klus geklaard wordt’.

President Trump sprak ook duidelijke woorden, toen hij Comey vorige week de deur uit schopte. Een ‘opschepper’ was zijn oordeel, iemand ‘die alleen maar voor de bhne speelt’.

Je zou misschien kunnen zeggen dat de waarheid in dit soort affaires meestal in het midden ligt. Maar het wordt steeds duidelijker dat James B. Comey uit New Jersey een groot gevaar vormt voor Trump. Het laatste voorbeeld daarvan is een uitgelekt memo, waarin staat dat de president hem expliciet heeft gevraagd om het onderzoek naar Michael Flynn te stoppen. Deze voormalige nationale veiligheidsadviseur ligt onder de loep vanwege verdachte betrekkingen met Rusland.
Goed ingeschat

We hebben mensen nodig die niet liegen
Benjamin Wittes, Brookings Institute

Het is niet alleen de inhoud van het memo waar Trump zich zorgen over moet maken (heeft hij inderdaad een FBI-onderzoek belemmerd?), maar ook het bestaan ervan. Trump had namelijk kunnen weten dat hij niet zomaar alles tegen Comey kan zeggen. Die staat er om bekend dat hij precieze aantekeningen bijhoudt van gesprekken die later weleens problemen zouden kunnen opleveren. En hij mag dan wel niks om politiek geven, hij heeft wel precies goed ingeschat dat zijn conversaties met Trump in die categorie vallen.

Mocht hij op basis van dit memo op een hoorzitting van het Congres moeten verschijnen, dan heeft Trump nog meer redenen om in paniek te raken. Comey heeft in het verleden al meerdere malen aangetoond dat hij totaal niet onder de indruk is van macht.
Illegaal afluisterplan

Zo weigerde hij in 2004, als betrokken openbaar aanklager van de regering-Bush, zijn handtekening te zetten onder een vergaand (want illegaal) afluisterplan van het Witte Huis. Drie jaar later getuigde hij hierover voor het Congres, en daarbij nam hij geen blad voor de mond. Hij werd toen een ‘bewaker van de Grondwet’ genoemd.

Hij deed verder liefst drie keer onderzoek naar de Clintons. De eerste twee keer was Bill nog president en ging het om een omstreden onroerend-goed-deal en een presidentieel pardon voor een verdachte zakenman. Deze vielen echter in het niet bij de laatste keer. Twee weken voor de verkiezingen van afgelopen november maakte hij bekend dat de FBI aanvullend onderzoek ging doen naar e-mails van Hillary’s priv-server. Volgens Hillary zelf heeft dit haar het presidentschap gekost.

Bang
Comey is dus niet bij iedereen geliefd, of het nu Democraten zijn of Republikeinen. Dat doet er niet toe, zo schreef Benjamin Wittes van de denktank Brookings Institute deze week in de New York Times: ,,We moeten bang zijn dat we de dingen verliezen die we zo van hem haten. Comey is open, hij liegt niet, hij antwoordt, hij geeft documenten vrij. We hebben mensen nodig die niet liegen. Verder kent hij geen angst en wil hij ten koste van alles onafhankelijk zijn. Als je president Trump bent, is er niemand om banger voor te zijn.”

http://www.ad.nl/home/tru(...)ames-comey~a75d36f9/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 18 mei 2017 @ 07:32:08 #33
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_171020298
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 15:14 schreef tong80 het volgende:

[..]

Leg eens uit :D

:P
quote:
Het verslag is ingezien door twee mensen die dichtbij Comey stonden, die op hun beurt The New York Times inlichtten. De krant heeft de memo of een kopie daarvan nooit gezien.
Wereldnieuws op basis van twee anoniempjes die beweren de memo van Comey te hebben gezien. Koekoek.
  donderdag 18 mei 2017 @ 08:03:11 #34
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_171020520
quote:
Watergate
De Republikeinse senator John McCain gebruikte dinsdag de term 'Watergate' om de situatie rondom Trump te beschrijven. Daarmee doelt McCain op een groot afluisterschandaal in de Verenigde Staten wat uiteindelijke leidde tot het aftreden van president Richard Nixon in 1974.

"Ik denk dat het punt is gekomen waarop dit even groot is als Watergate en enkele andere schandalen die jij en ik hebben gezien", stelt McCain. "Elke paar dagen komt er weer iets anders uit in deze zeer ongelukkige situatie."
Zoals we kunnen zien, speelt Republikeinse havik McCain het spelletje vrolijk mee. De 'liberal' media spuien aan de lopende band verzinsels en McCain zegt vervolgens dat dit zo langer niet kan. Het lijkt de backstabberij bij de PvdA wel :')
pi_171022935
Wat een heerlijke shitstorm *O*
pi_171023175
quote:
0s.gif [b] .
'Fakenews.' Heerlijk, wat een soap. Echt genieten. :D

:P
De Amerikaanse media is inmiddels volledig gegrondvest op fake-news en qua inhoud totaal ongeloofwaardig geworden.

Hier hebben we onze Mathijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw die elke dag de Amerikaanse media proberen na te doen, maar dat zijn nog kleuters vergeleken bij wat we nu in Amerika zien.

Een puur professionele Amerikaanse lieg-media, 24 uur per dag.

Tuurlijk is dat stiekem genieten. Donald Trump is echt een godsgeschenk voor dit soort humor. Chapeau! _O- _O-
  donderdag 18 mei 2017 @ 10:58:55 #37
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_171023437
Of het nou fakenieuws is of niet, Trump gaat nooit een kans krijgen om ook maar een fatsoenlijke poging te doen president te spelen. Terecht of niet, dit werkt gewoon niet..
Uithuilen en opnieuw beginnen.
  donderdag 18 mei 2017 @ 12:05:27 #38
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_171025004
Michael Flynn was paid $500,000 to represent Turkey during campaign
quote:
WASHINGTON — Attorneys for Michael Flynn, President Trump’s former national security adviser, informed the incoming White House legal counsel during the transition that Flynn might need to register with the government as a foreign agent — a phone call that raised no alarms within Trump’s team, despite the unusual circumstance of having a top national security post filled by someone whose work may have benefited a foreign government.

The firm Flynn headed, Flynn Intel Group, was hired for $500,000 last year during the presidential race by the Netherlands-based firm Inovo BV, which is owned by Turkish businessman Ekim Alptekin. Alptekin has close ties to Turkish President Recep Tayyip Erdogan.
pi_171025063
quote:
2s.gif Op donderdag 18 mei 2017 10:58 schreef ShaoliN het volgende:
Of het nou fakenieuws is of niet, Trump gaat nooit een kans krijgen om ook maar een fatsoenlijke poging te doen president te spelen. Terecht of niet, dit werkt gewoon niet..
Uithuilen en opnieuw beginnen.
Tja pas over drie jaar en tweehonderd vijfenveertig dagen dan. Zullen de verliezende traantjes toch onderhand wel zijn opgedroogd alsmede de schor geschreeuwde keel van de gemiddelde Democraat.
pi_171026304
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 10:46 schreef Elzies het volgende:

[..]

De Amerikaanse media is inmiddels volledig gegrondvest op fake-news en qua inhoud totaal ongeloofwaardig geworden.

Hier hebben we onze Mathijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw die elke dag de Amerikaanse media proberen na te doen, maar dat zijn nog kleuters vergeleken bij wat we nu in Amerika zien.

Een puur professionele Amerikaanse lieg-media, 24 uur per dag.

Tuurlijk is dat stiekem genieten. Donald Trump is echt een godsgeschenk voor dit soort humor. Chapeau! _O- _O-
hqdefault.jpg
pi_171027603
realDonaldTrump twitterde op donderdag 18-05-2017 om 13:52:14 This is the single greatest witch hunt of a politician in American history! reageer retweet
pi_171027780
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 13:58 schreef Frutsel het volgende:
realDonaldTrump twitterde op donderdag 18-05-2017 om 13:52:14 This is the single greatest witch hunt of a politician in American history! reageer retweet
Also the first time that a witch made it to POTUS.
  donderdag 18 mei 2017 @ 14:42:27 #43
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_171028714
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 07:32 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]


[..]

Wereldnieuws op basis van twee anoniempjes die beweren de memo van Comey te hebben gezien. Koekoek.
Ja de FBI Director zal erover liegen idd.

De enige koekoek hier ben jij.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  donderdag 18 mei 2017 @ 15:06:26 #44
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_171029161
quote:
1s.gif Op donderdag 18 mei 2017 14:42 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Ja de FBI Director zal erover liegen idd.

De enige koekoek hier ben jij.
Lezen is blijkbaar moeilijk.
  donderdag 18 mei 2017 @ 15:09:47 #45
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_171029237
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 15:06 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Lezen is blijkbaar moeilijk.
Het hele mediacircus is gebaseerd op niks idd, alles is verzonnen! #FAKENEWS

:')
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  donderdag 18 mei 2017 @ 15:10:59 #46
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_171029260
quote:
10s.gif Op donderdag 18 mei 2017 15:09 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Het hele mediacircus is gebaseerd op niks idd, alles is verzonnen! #FAKENEWS

:')
Ik ga het niet eens proberen uit te leggen :')
pi_171029264
Maar dit gaat geen maanden meer duren neem ik aan?
  donderdag 18 mei 2017 @ 15:34:12 #48
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_171029739
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 15:11 schreef byah het volgende:
Maar dit gaat geen maanden meer duren neem ik aan?
Het kan nog wel een jaar+ duren voordat er iets daadwerkelijk gebeurd.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  donderdag 18 mei 2017 @ 15:35:23 #49
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_171029756
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 08:03 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Zoals we kunnen zien, speelt Republikeinse havik McCain het spelletje vrolijk mee. De 'liberal' media spuien aan de lopende band verzinsels en McCain zegt vervolgens dat dit zo langer niet kan. Het lijkt de backstabberij bij de PvdA wel :')
McCain is een zwakke lul die in alles meegaat maar vervolgens niks doet. McCain moet zn bek houden.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_171029840
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 15:35 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

McCain is een zwakke lul die in alles meegaat maar vervolgens niks doet. McCain moet zn bek houden.
McCain is een gedecoreerd Vietnam-veteraan.

Voorts is het helemaal niet wenselijk dat Trump wordt afgezet.
"The moral test of government is how it treats those who are in the dawn of life, children; those who are in the twilight of life; the elderly, and those who are in the shadows of life, the sick, the needy and the handicapped." Hubert Humphrey.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')