abonnement Unibet Coolblue
pi_170983625




Vanmiddag dus dit uitgeprobeerd op advies van de lokale visboer omdat vele van zijn Aziatische en Turkse klanten deze licht gepaneerde haring, die dan in de frituur gaat, op deze wijze lekker vinden. Lekkerder dan de gewone rauwe haring met uitjes. Nou ik vond het niks. Niks als in: Te zoutig en als geheel gewoon "niks an."

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2017 16:27:24 ]
pi_170983650
Haring is sowieso ranzig, wat verwacht je?
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 16 mei 2017 @ 16:23:00 #3
414785 sirdanilot
pi_170983829
Geef mij maar gewoon kibbeling.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_170983859
Waar heb je dit gegeten? Ik wil het wel proberen.
pi_170984368
Mij lijkt dat met frituren er een behoorlijk gedeelte van de (vis)smaak verdwijnt?
  dinsdag 16 mei 2017 @ 17:45:44 #6
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170986082
quote:
15s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:15 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Vanmiddag dus dit uitgeprobeerd op advies van de lokale visboer omdat vele van zijn Aziatische en Turkse klanten deze licht gepaneerde haring, die dan in de frituur gaat, op deze wijze lekker vinden. Lekkerder dan de gewone rauwe haring met uitjes. Nou ik vond het niks. Niks als in: Te zoutig en als geheel gewoon "niks an."
Maar daar nemen ze een zoute haring voor? Geen echte rauwe?
pi_170986094
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:24 schreef AnanYaw het volgende:
Waar heb je dit gegeten? Ik wil het wel proberen.
In Rotterdam.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 20:17:26 #8
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_170989426
Zonde van de haring
  dinsdag 16 mei 2017 @ 20:18:38 #9
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170989458
Lijkt mij helemaal niks.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_170989742
Kom er maar in robinook :P
  woensdag 17 mei 2017 @ 00:56:02 #11
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170995058
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 20:30 schreef MCH het volgende:
Kom er maar in robinook :P
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 17:45 schreef RobinOok het volgende:

Maar daar nemen ze een zoute haring voor? Geen echte rauwe?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_170996461
quote:
3s.gif Op woensdag 17 mei 2017 00:56 schreef golfer het volgende:

[..]

[..]

Even overheen gelezen al ontbreekt er nog een oordeel van Robin.
  woensdag 17 mei 2017 @ 10:11:25 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_170997609
Visboer in de buurt hier, net over de grens in NL heeft het me eens aangeboden, vond het okay, maar niet meer dan dat. Een Hollandse nieuwe in lekkerbekkendeeg en dan in de frituur. Zeker niet vies, maar ook geen delicatesse.
Heb dan liever scampies of een stuk kabeljauw, wijting of harder zo gebakken. Makreelfilet vond ik op deze manier ook niet super, heb liever gegrilleerd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171008343
Nou inderdaad. Scampies,kabeljauw... :9~

quote:
1s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 17:45 schreef RobinOok het volgende:

Maar daar nemen ze een zoute haring voor? Geen echte rauwe?
Nee, het is een gewone rauwe haring, vervolgens wordt die even licht gepaneerd en daarna in de frituur gedaan.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 17-05-2017 17:35:52 ]
pi_171009335
Grappig, had nooit gehoord van gepaneerde en gefrituurde haring.
Kan me voorstellen dat het niet de meest geweldige vissoort is om in een deegjasje te stoppen (anders was ik dat ongetwijfeld al wel tegengekomen).

Nu wel trek in een portie kibbeling ;-)
  woensdag 17 mei 2017 @ 18:34:39 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171009593
quote:
2s.gif Op woensdag 17 mei 2017 17:35 schreef Iwanius het volgende:
Nou inderdaad. Scampies,kabeljauw... :9~

[..]

Nee, het is een gewone rauwe haring, vervolgens wordt die even licht gepaneerd en daarna in de frituur gedaan.
Mijn visboer gebruikt een hollandse nieuwe
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 17 mei 2017 @ 18:59:39 #17
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_171010093
quote:
1s.gif Op woensdag 17 mei 2017 18:34 schreef Pietverdriet het volgende:

Mijn visboer gebruikt een hollandse nieuwe
Dat doen de meesten en volgens mij is dat in Rotterdam niet anders:
http://vorige-ouwehand.ou(...)g/gefrituurde-haring
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 17 mei 2017 @ 19:06:21 #18
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171010250
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 18:59 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat doen de meesten en volgens mij is dat in Rotterdam niet anders:
http://vorige-ouwehand.ou(...)g/gefrituurde-haring
Ik moet weer eens panharing gaan maken, lekker gebakken verse haring, heb ik echt heel lang niet meer gegeten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171019258
Nou mensen, Iwanius vindt het niks dus het is niks!

Slotje!
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_171023250
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 18:23 schreef realAIVD het volgende:
Grappig, had nooit gehoord van gepaneerde en gefrituurde haring.
Kan me voorstellen dat het niet de meest geweldige vissoort is om in een deegjasje te stoppen (anders was ik dat ongetwijfeld al wel tegengekomen).

Nu wel trek in een portie kibbeling ;-)
Klopt. Het is alsof je een banaan paneert en gek genoeg smaakt dat best wel. De Surinamers noemen dat hun bakabana.

Maar een Hollandse nieuwe (rauwe haring) gepaneerd.. :N
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')