Dat klinkt bij vlagen erg Grieks. Daar zijn we al geweest.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 18:26 schreef Smallish het volgende:
Zomerstamppotje: aardappelpuree maken met crème fraiche, gesneden rucola erdoor, feta en zongedroogde tomaatjes erdoor, zwarte olijfjes en wat uitgebakken spekblokjes met paprikapoeder erdoor. Erg lekker!
Vindt ze niet lekkerquote:
Dan gebruik je het zoethout als roedequote:
Offtopic graag ergens anders. Dank.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 18:48 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Dan gebruik je het zoethout als roede
Ja, je hebt een punt. Ik geloof dat ik zou gaan voor de andijviestamppot met bal gehakt of suddervlees.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 18:47 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Dat klinkt bij vlagen erg Grieks. Daar zijn we al geweest.
Ik vind wel dat er spekjes in horen!quote:Op dinsdag 16 mei 2017 19:07 schreef Smallish het volgende:
[..]
Ja, je hebt een punt. Ik geloof dat ik zou gaan voor de andijviestamppot met bal gehakt of suddervlees.
Spekjes komen er zeker in. Daar is niks Grieks aanquote:Op dinsdag 16 mei 2017 19:16 schreef Spanky78 het volgende:
Ik vind wel dat er spekjes in horen!
Bal gehakt mag er bij. Met jus.
En kroketten zijn altijd goed, bijna iedereen lust dat. Van Japanners tot chilenen en Amerikanen, iedereen lustte die.
Lekker, Nederlands en goedkoopquote:Op dinsdag 16 mei 2017 19:18 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Spekjes komen er zeker in. Daar is niks Grieks aan
Kroketten vind ik ook wel een goede optie.
Fuck haar. Ik zie hier:quote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
KLB / Ruby Wax: Dutch food is disgusiting!
niets in staan waarvoor ik niet met gierende banden voor naar huis zou willen rijden.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 09:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat ideeen met de prachtige culinaire producten die Nederland heeft
Witte asperges met Hollandaise en Opperdoezer ronde.
Stamppotje van postelein
Kooi gevangen wilde eend, wild is heerlijk verder, Ree is ook in het voorjaar erg lekker,
Texels lam met zeekraal
Oosterschelde kreeft is nu in seizoen
Oesters uit de Oosterschelde
Koude grond aardbeien
Mooie kaasplank na met Nederlandse kazen, appelstroop, kletsenbrood
Noordzeegarnalen cocktail (alleen met zure mayonaise erdoor)
Verder is vla heel erg nederlands, en vinden buitenlanders vaak erg lekker
Lunch?
Garnalen kroket, zelfgemaakte kalfsvlees kroket, goddelijk lekker.
Krentebrood met spijs, ook heel erg Nederlands
Hebben prachtige culinaire producten in NLquote:Op woensdag 17 mei 2017 14:25 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Fuck haar. Ik zie hier:
[..]
niets in staan waarvoor ik niet met gierende banden voor naar huis zou willen rijden.
Welles.quote:
Zo smerigquote:
Ooooh, dat is ZO geweldig lekker dat ik dat normaal niet in huis haal...dan lig ik geheid wakker met een knorrende maag tot dat hele ding op isquote:
Heerlijk!quote:
Uiteraad, 5 mm roomboter minimaalquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |