De rijsttafel..quote:
Die heeft ze al gehad, en ze waren zeker een hitquote:Op dinsdag 16 mei 2017 08:38 schreef valentijn101 het volgende:
Stroopwafels zullen zeker een hit zijn.
Poffertjes gaan we eten voor lunchquote:
Oh, . Hmm, dan weet ik 't ook niet. Stamppot is inderdaad wel Nederlands. Boeie dat het zomer is, .quote:Op dinsdag 16 mei 2017 08:46 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Poffertjes gaan we eten voor lunch
Haring heeft ze uiteraard ook al geproefd. Was geen hitquote:
Ik denk dat het dit gaat worden idd.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 08:47 schreef ChipsZak. het volgende:
Oh, . Hmm, dan weet ik 't ook niet. Stamppot is inderdaad wel Nederlands. Boeie dat het zomer is, .
En dan 's avonds kunnen je de gefrituurde borrelhapjes uit de kast toveren, .
Ja, zuurkool met ananas bijvoorbeeld.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 09:11 schreef ITrade het volgende:
Geef haar gewoon drop.
Hit gegarandeerd.
Stampot kan goed hoor, dat smaakt in de zomer ook prima!
Stamppot rauwe andijvie met spekjes vind ik echt een lentegerecht. Verse aardbeien na...quote:Op dinsdag 16 mei 2017 09:11 schreef ITrade het volgende:
Geef haar gewoon drop.
Hit gegarandeerd.
Stampot kan goed hoor, dat smaakt in de zomer ook prima!
Stamppot is geen Nederlands gerecht.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 09:11 schreef ITrade het volgende:
Geef haar gewoon drop.
Hit gegarandeerd.
Stampot kan goed hoor, dat smaakt in de zomer ook prima!
Friet is Belgischquote:
Ik zou iets kiezen wat ze wel lekker vinden. Volgens mij vinden buitenlanders dit vies. In ieder geval Ruby Wax.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 08:46 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Poffertjes gaan we eten voor lunch
Ruby Wax is niet de standaard.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:02 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou iets kiezen wat ze wel lekker vinden. Volgens mij vinden buitenlanders dit vies. In ieder geval Ruby Wax.
Oh. Ik wel. Nou, we zullen zien. Al kan ik me dan weer goed voorstellen dat ze te beleefd zullen zijn om toe te geven dat ze het niet te hachelen vinden.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:46 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Mijn reisgenote vindt pannenkoeken lekker, dus ik kan me niet voorstellen dat ze poffertjes niet te hachelen vindt.
Mijn reisgenote is daar zeker niet te beleefd voor.quote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:51 schreef RobinOok het volgende:
Oh. Ik wel. Nou, we zullen zien. Al kan ik me dan weer goed voorstellen dat ze te beleefd zullen zijn om toe te geven dat ze het niet te hachelen vinden.
Vaak zat gemaakt voor buitenlandse vrienden, nooit een klacht ontvangen en ze gingen altijd helemaal opquote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zou iets kiezen wat ze wel lekker vinden. Volgens mij vinden buitenlanders dit vies. In ieder geval Ruby Wax.
quote:Op dinsdag 16 mei 2017 12:04 schreef Tinkepink het volgende:
Andijviestamppot. Kan het hele jaar.
Ik mix er vaak in sambal gemarineerde kipfilet, reepjes bacon, paprika en ananas doorheen.
Edit: zie lijstje piet.
Wil je echt Hollands, dan lunch je met een in de ochtend klaargemaakte boterham met margarine (ril) en edammer of hagelslag pindakaas .
Wel meenemen in een plastic zakje en laten pletten in je tas.
Pindakaas is overal te vinden en is niet typisch Nederlands.quote:
Dank! Ik ga op zoekquote:Op dinsdag 16 mei 2017 15:29 schreef Xaryna het volgende:
Zijn zat zomerstamppotten hoor Rauwe andijviestamppot is een bekende. Als je zoekt op 'zomerstamppot', vind je genoeg.
Hachee is ook een leuke.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |