abonnement Unibet Coolblue
pi_170994292
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 23:36 schreef madam-april het volgende:

[..]

Mwa het is wetenschappelijk aangetoond dat pubers emoties heel extreem ervaren en moeite hebben met relativeren..

Wat jij (jullie) nu doen, is nou precies wat pubers niet goed kunnen, namelijk: hun gevoel relativeren..

Achteraf realiseren ze zich heus dat ze hun ouders niet haten, maar op het moment zelf ervaren ze absoluut het gevoel van haat.
Ik denk dat je je teveel laat leiden door je eigen ervaring met je ouders en te weinig door dat van de gemiddelde persoon. Maar ja dit is een ja/nee verhaal, kan ik aantonen dat het zo is? Of jij? Misschien 1 van ons 2 wel, er zal vast wel onderzoek hiernaar gedaan zijn lijkt me of niet (en ja dat ze emoties extremer ervaren is bekend vanwege de verschillende groei in hersengedeeltes, het gaat om haat voor langere tijd en voor de meerderheid van de pubers, voor je met linkjes gaat gooien met wat je juist net al stelde en ik ook weet)
Fylax is op televisie geweest
pi_170994360
Volgens mij was jij echt bloedlink als puber of niet als ik dit zo lees.
Fylax is op televisie geweest
pi_170994568
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 23:41 schreef jodelahity het volgende:

[..]

Ik denk dat je je teveel laat leiden door je eigen ervaring met je ouders en te weinig door dat van de gemiddelde persoon. Maar ja dit is een ja/nee verhaal, kan ik aantonen dat het zo is? Of jij? Misschien 1 van ons 2 wel, er zal vast wel onderzoek hiernaar gedaan zijn lijkt me of niet.
Ik baseer me op de wetenschappelijke onderzoeken.. Ik herken het inderdaad ook uit mijn eigen jeugd en ook uit de ervaringen van mensen die ik heb gesproken, maar ik baseer mijn standpunt niet op die ervaringen.
pi_170994635
Het gaat niet om haat voelen voor langere tijd. Het gaat om gevoelens van haat voor je ouders kennen. Meestal duurt dat gevoel maar even (een uur of max. een dag).
pi_170994703
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 00:04 schreef madam-april het volgende:
Het gaat niet om haat voelen voor langere tijd. Het gaat om gevoelens van haat voor je ouders kennen. Meestal duurt dat gevoel maar even (een uur of max. een dag).
Kan, maar ik heb geleerd dat er pas van haat gesproken wordt als het voor een langere periode is en zelfs na een periode van relativering die gevoelens blijven.

Als de impulsieve emoties blijvend worden/ zijn.
Woede is een uitlaatklep en haat is een geloof.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 30% gewijzigd door Droopie op 17-05-2017 00:27:12 ]
Hell To The Liars
pi_171022390
ts?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')