Leuk!quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:32 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Is workshop. Taarten zijn al gebakken, wij mogen ze vullen met creme en dan met fondant mooi maken.
Nee joh dat is hij nietquote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:32 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Volgens mij is hij wel enigszins gefixeerd op de perfecte taart, zag er al heel wat voorbij komen.
Dat is typisch Duits, en volgens Fogel dus ook een Noorse gewoonte.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:36 schreef Molo het volgende:
Ik heb nog nooit zo'n rondje gezien, misschien eet ik te weinig taart
Vast welquote:
Zorgvuldig onderzoekquote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:33 schreef Fogel het volgende:
[..]
Noren krijgen daar altijd een halve paniekaanval door als je niet zo'n rondje in het midden over laat. Weet ik uit ervaring, en herhaling ter behoeve van empiri.
quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Leuk!
Maak een aasgier, deed ik een keer, werd niet gewaardeerd want was een Valentijnsdag evenement
'Bijzonder'quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:36 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat is typisch Duits, en volgens Fogel dus ook een Noorse gewoonte.
Dan voorkom je dat de puntjes afbreken denk ik.
En je hebt een 'extra' stuk.
Mijn peettante heeft altijd een grote verjaardagstaart en die doet dat ook. Anders worden de individuele stukken veel te groot. Of bizar smal en lang en past het niet op het gebaksbordje.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:36 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat is typisch Duits, en volgens Fogel dus ook een Noorse gewoonte.
Dan voorkom je dat de puntjes afbreken denk ik.
En je hebt een 'extra' stuk.
Klopt, het is gewoon vrij praktisch.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:39 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Mijn peettante heeft altijd een grote verjaardagstaart en die doet dat ook. Anders worden de individuele stukken veel te groot. Of bizar smal en lang en past het niet op het gebaksbordje.
Dat rondje blijft als laatste over joh.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:40 schreef Molo het volgende:
Maar snij je dan eerst dat rondje eruit ofzo? Ik zie het niet voor me en heb geen-rondje echt nog frigging nooit als een probleem ervaren
Bij het uitsnijden van het rondje vernachel je toch heel die taart?quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:40 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
http://www.takesmakescakes.nl/snijschema/taartschema.html
Ja, maar hóe snij je dan? Ik snap er echt geen kloot vanquote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:41 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat rondje blijft als laatste over joh.
Je snijdt eerst in het midden een rondje, daarna alle tot aan het rondje dus, die verdeel je als eerste, rondje blijft als laatste liggen dan, easy.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:42 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, maar hóe snij je dan? Ik snap er echt geen kloot van
Appelboor.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:42 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, maar hóe snij je dan? Ik snap er echt geen kloot van
Je maakt de incisie alvast en begint dan van buitenaf stukken te serveren. Op het laatst houd je dan dat rondje over.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:40 schreef Molo het volgende:
Maar snij je dan eerst dat rondje eruit ofzo? Ik zie het niet voor me en heb geen-rondje echt nog frigging nooit als een probleem ervaren
Hollanderquote:
Rocket Science.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 11:44 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Je maakt de incisie alvast en begint dan van buitenaf stukken te serveren. Op het laatst houd je dan dat rondje over.
Is niet zo ingewikkeld hoor
Verrek, jij als Limburger weet dat uiteraard ook.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |