abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170898360
registreer om deze reclame te verbergen
Het lijkt er op dat mijn relatie langzaam naar de knoppen gaat. Ik heb jaren de pil geslikt maar kreeg hier, achteraf gezien, migraine door. In die mate zelfs dat het uiteindelijk migraine met uitvalsverschijnselen werd. Ik kwam bij de gynaecoloog terecht en kreeg per direct een contra-indicatie voor oestrogenen. Enige mogelijkheid voor mij was nog de koperspiraal of het hormoonspiraaltje. Aangezien het vloeien bij een koperspiraal nog erger zou worden, bleef het hormoonspiraaltje over. Het enige hormoon dat hier in zit, zou zich alleen beperken tot mijn baarmoeder en niet in de rest van mijn lichaam verspreid worden. Ammehoela, somber voelen, angstgedachten en als toppunt 2,5 week per maand vloeien. Ik kreeg het advies toch 8 maanden vol te houden omdat het lichaam er aan zou moeten wennen en dit voor mij de enige optie nog was. Na 8 maanden heb ik het hormoonspiraaltje laten verwijderen. Na een paar dagen van extreem vloeien en nog meer lichamelijke klachten lijkt het er op dat ik langzaam mijn eigen Ik terugkrijg. Ik kan dus gewoon niet tegen hormonen. Sterilisatie is voor mij is ook geen optie aangezien medici inmiddels terug aan het komen zijn op sterilisatie met veertjes (veroorzaakt veel klachten en problemen bij vrouwen) en ook de andere vorm van sterilisatie heeft de gynaecoloog afgeraden ivm mogelijkheid vervroegde overgang. Probleem is nu dus. Een goede anticonceptie. Mijn partner is het er over eens dat ik geen hormonen meer in mijn lichaam moet laten maar heeft mij ook al 2 jaar geleden beloofd dat hij zich zou laten steriliseren na de geboorte van ons laatste kind. Je voelt hem misschien al aankomen, hij wil niet meer. Heeft verschillende negatieve verhalen gelezen over verminderd libido, diverse ontstekingen aan bijbal, uitstralende pijnen naar benen etc etc. daarnaast is hij ontzettend bang voor de ingreep.
Na heel veel geruzie heb ik me erbij neergelegd dat hij niet wil. En heb geopperd dan met condoom te vrijen. Voor mij geen probleem. Maar ook dit zint hem niet. Voor hem is de spontaniteit eraf. Dit geruzie gaat steeds meer tussen ons in staan. Hij is een man met een groot libido, 2 tot 3 maal seks per week is normaal. Maar sinds de condoom discussie is de gezelligheid in huis ver te zoeken. Durf er verder met niemand zo openlijk over te praten. In de periode dat we twijfelden over een laatste kind, hanteerden we de voor-het-zingen-de-kerk-uit methode, maar hier had ik veel stress van. Elke keer als mijn menstruatie moest beginnen en het bleef uit, zat ik in de stress. Mijn partner wil nu dus weer met deze methode vrijen, maar ik wil niet meer iedere maand in de stress zitten of ik misschien van 1 verdwaalde zaadcel in zijn voorvocht zwanger zal zijn. Want een kinderwens is er na 4 kinderen absoluut niet meer!
Hij vind dat ik me aanstel, want hoe groot is nu de kans dat ik hier zwanger van raak, waarna ik zeg dat die kans net zo groot is als dat hij misschien last krijg van 1 van zijn opgesomde problemen na sterilisatie.
En zo gebeurt er niets. Omdat het vrijen op een laag pitje staat, raakt hij meer en meer gefrustreerd en ik ben in en in verdrietig.
Stel ik me inderdaad aan? Draagt het voor-het-zingen-de-kerk-uit echt geen risico's met zich mee? Want bij alles wat ik hierover lees, zijn ook de meningen verdeeld. De een zegt dat je wel zwanger kan raken van voorvocht, de ander roept dat dit absolute onzin is.
Zoals gezegd lopen er hier in huis 4 kinderen rond, waardoor we meer een bedrijf runnen dan een relatie hebben. Als de seks/intimiteit tussen ons nu ook nog verdwijnt, dan vraag ik mij af wat voor zin deze relatie nog heeft en ik denk er de laatste tijd vaak over na om er mee te stoppen. Ook omdat ik vind dat hij me niet respecteert in mijn argument dat ik niet meer onbezorgd met hem kan vrijen als we niet de hele penetratie een condoom gebruiken en het feit dat hij me een belofte heeft gedaan twee jaar geleden. Mij geeft dit het gevoel dat hij niet genoeg van mij houdt en me zeker niet respecteert..
pi_170898393
Wat is de reden dat een gewone sterilisatie voor jou risico tot vervroegde overgang zou brengen?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_170898437
Hormonale problemen die mijn moeder en grootmoeder hierdoor gehad hebben, het advies van de gynaecoloog, het feit dat een sterilisatie voor een vrouw vele malen ingrijpender is dan voor een man, ik al 4 kinderen heb gebaard met alle rompslomp aan mijn lichaam en alle moeite die ik al gedaan heb om voor de anticonceptie te zorgen.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 09:33:50 #4
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_170898486
registreer om deze reclame te verbergen
Waarom niet gewoon condooms? Je went er vanzelf (weer) aan.
Edit: las net dat hij dat niet wil. Sorry, maar ik vind je man een hork.
Volgens mij heb jij je best gedaan.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_170899151
Ik ben een man, en ik vind dat hij een hork is. Als duidelijk is dat het bij jou niet werkt om 'normale' anticonceptie te gebruiken en Sterilisatie wordt afgeraden door een specialist. Wat is er voor hem dan nog over als hij ook niet aan condooms wil beginnen?

Voor het zingen de kerk uit is leuk voor als een kind welkom is, maar je het liefst nog even wil wachten. Als het dan toch gebeurd is het geen ramp. Maar in jullie situatie is dat echt geen oplossing. Dus laat hem lekker kiezen. Condoom of knippen. Dat zijn de opties voor hem.
pi_170899222
Ik vind jouw man maar een klojo eerlijk gezegd :@

Leuk maar in feite zegt hij los jij het maar op..
I solemnly swear i'm up to no good
pi_170899290
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 09:33 schreef Tinkepink het volgende:
Sorry, maar ik vind je man een hork.
Volgens mij heb jij je best gedaan.
pi_170899300
Waarom ben je nog met hem getrouwd? Dump hem.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 10:34:25 #9
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170899342
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 10:25 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik vind jouw man maar een klojo eerlijk gezegd :@

Leuk maar in feite zegt hij los jij het maar op..
KuikenGuppy
pi_170899383
Je relatieproblemen komen overigens niet door anticonceptie, dat zie je hopelijk zelf ook.
Hou je van hem? Wil je met hem verder?
Hoe oud zijn jullie en de kinderen?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_170899588
Kan hij niet eens gaan praten met een arts over sterilisatie bij hem? Wat hij precies kan verwachten qua pijn en ongemak, hoelang dat duurt tot alles weer normaal is, wat precies de kans is op de complicaties die hij op internet gelezen had, etc. Google is geen goede raadgever hierin, want als alles volgens verwachting gaat is de kans klein dat je alles op internet zet.
pi_170899673
Mijn vriend is ook gesteriliseerd, merk geen verschil met ongesteriliseerde mannen qua libido of allerlei klachten, ken wel meer die zich hebben laten steriliseren maar die klagen ook niet dat ze er spijt en of last van hebben sterker nog, ze zijn er juist blij mee, helemaal als ze net gescheiden zijn.

Mijn vriend vertelde dat hij voor mij ook een soort van relatie met een vrouw had gehad, hij had nooit verteld dat hij gesteriliseerd was, na verloop van tijd liep die relatie niet zo lekker en wilde hij er een eind aan breien, haalde die beste vrouw uit de kast dat ze al 3 week over tijd was. Zijn opmerking: Nou met wie heb jij dan in bed gelegen, ben al 6 jaar gesteriliseerd. Gevolg, die heeft hij nooit weer gezien of gehoord.

Dat hij nu een watje gaat uithangen vind ik wel triest, de meeste mannen rennen na een dag alweer vrolijk rond, voor een vrouw is het een zwaardere ingreep en dat libido vermindering zit tussen de oren echt niet tussen de benen.
pi_170899705
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 09:17 schreef rainbowpony het volgende:
Hij vind dat ik me aanstel,
quote:
Ook omdat ik vind dat hij me niet respecteert in mijn argument dat ik niet meer onbezorgd met hem kan vrijen als we niet de hele penetratie een condoom gebruiken en het feit dat hij me een belofte heeft gedaan twee jaar geleden. Mij geeft dit het gevoel dat hij niet genoeg van mij houdt en me zeker niet respecteert..
En intussen zijn frustraties op jou afreageren. Hork eerste klas.
crap in = crap out
pi_170899862
Bah wat een egoïst..
Ik vind ook dat het nu wel eens zijn beurt is.
Ik ken genoeg mannen die gesteriliseerd zijn en geen van allen klagen hier over. En de mannen die ik ken die het niet willen zijn allemaal idioten die bang zijn dat hun mannelijkheid aangetast zou worden.
Als je als vrouw geen anticonceptie meer neemt dan komt het libido vaak ook terug en kunnen jullie onbezorgd vrijen op elk moment van de maand! Zeker op het moment van je eisprong zal je heel veel zin hebben. Maar juist dan kan je niet vrijen als je man gewoon vruchtbaar is.
Condooms wil hij ook al niet...

Weet je, voor het zingen de kerk uitgaan is zowat de minst betrouwbare methode. Jullie zijn beiden vruchtbaar genoeg (zie 4 kinderen) dus nummer 5 gaat er zeker aankomen dan.
Ik zou zeker blijven aansturen op sterilisatie van hem.

Als echt niets anders kan dan zou je nog de kalender methode kunnen doen. Maar daar moet je echt mee bezig zijn. Plus op jouw piekmoment, wanneer je echt zin hebt, mag je niets doen. Ofwel met condoom.
Maar dat wil hij niet :')
pi_170899876
De ingreep bij een man zou ik niet willen bagatelliseren. Het blijft een operatie, niet iedereen heeft er na een dag geen last meer van. Zo'n 5% houdt pijnklachten na de behandeling en er kan een immuunreactie ontstaan.
crap in = crap out
pi_170899972
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 10:47 schreef ViviRAWRS het volgende:
Kan hij niet eens gaan praten met een arts over sterilisatie bij hem? Wat hij precies kan verwachten qua pijn en ongemak, hoelang dat duurt tot alles weer normaal is, wat precies de kans is op de complicaties die hij op internet gelezen had, etc. Google is geen goede raadgever hierin, want als alles volgens verwachting gaat is de kans klein dat je alles op internet zet.
Precies. Maar dan moet hij wel enigszins meedenken, en dat lijkt nu niet het geval. Hij legt het probleem volledig bij TS neer.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_170900179
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 11:04 schreef loveli het volgende:
De ingreep bij een man zou ik niet willen bagatelliseren. Het blijft een operatie, niet iedereen heeft er na een dag geen last meer van. Zo'n 5% houdt pijnklachten na de behandeling en er kan een immuunreactie ontstaan.
Ik denk niet dat iemand het hier bagatelliseert. Maar in vergelijking met de ingreep bij de vrouw is het wel een veel kleinere ingreep.
Plus eigenlijk is dit het enige wat je als man voor je partner kan betekenen igv anticonceptie.
Ze heeft jaren de pil genomen met genoeg bijwerkingen en heeft 4 kinderen op de wereld gezet.
Dan vind ik dat je dit wel voor je vrouw mag over hebben.
pi_170900197
Ze heeft trouwens alles geprobeerd wat mogelijk is. Dus ik denk dat zij haar verantwoordelijkheid meer dan voldoende heeft genomen.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 11:29:32 #19
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_170900235
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 11:26 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat iemand het hier bagatelliseert. Maar in vergelijking met de ingreep bij de vrouw is het wel een veel kleinere ingreep.
Plus eigenlijk is dit het enige wat je als man voor je partner kan betekenen igv anticonceptie.
Ze heeft jaren de pil genomen met genoeg bijwerkingen en heeft 4 kinderen op de wereld gezet.
Dan vind ik dat je dit wel voor je vrouw mag over hebben.
Hij zou condooms kunnen gebruiken.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_170900829
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 11:04 schreef loveli het volgende:
De ingreep bij een man zou ik niet willen bagatelliseren. Het blijft een operatie, niet iedereen heeft er na een dag geen last meer van. Zo'n 5% houdt pijnklachten na de behandeling en er kan een immuunreactie ontstaan.
Dan gebruikt ie maar condooms! Alhoewel bij mij de zin rap over zou zijn, wat een egoïstische eikel :{
pi_170901244
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 11:26 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat iemand het hier bagatelliseert. Maar in vergelijking met de ingreep bij de vrouw is het wel een veel kleinere ingreep.
Plus eigenlijk is dit het enige wat je als man voor je partner kan betekenen igv anticonceptie.
Ze heeft jaren de pil genomen met genoeg bijwerkingen en heeft 4 kinderen op de wereld gezet.
Dan vind ik dat je dit wel voor je vrouw mag over hebben.
Condooms...
crap in = crap out
pi_170901299
Spontaniteit weg als argument tegen condooms is ook onzin, tenzij je 16 bent en het voor het eerst doet. Maar als je er handigheid in krijgt en ze op een vaste plek hebt liggen dan is het zo gepiept. Daarnaast zijn oraal en anaal zonder condoom ook opties als extra's voor hem om aan zijn condoomloze trekken te komen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_170905070
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 11:29 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Hij zou condooms kunnen gebruiken.
Wil hij niet
pi_170905079
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 12:15 schreef loveli het volgende:

[..]

Condooms...
Wil hij niet...

Dat bedoel ik dus.
Hij wil niets doen wat maar zou kunnen helpen van zijn kant uit.
pi_170905097
De pil.... wat ik gehoord heb is dat helemaal niet zo gezond, het is beter om hem niet nemen.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 18:34:41 #26
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_170909401
Verkeerde titel. 'Relatieproblemen Door egoïstische instelling van mijn man' past beter.

Alsof voor het zingen de kerk uit gaan en je vruchtbare dagen timen niet de spontaniteit eruit haalt. Juist tig keer meer zou ik zeggen.
Mijn moeder Is 2x per ongeluk zwanger geraakt trouwens. Door iedere methode een keer.

Ik denk dat hij inderdaad beter met een arts over de risico's van een vasectomie kan gaan praten. Mocht hij daardoor niet van mening veranderen prima maar hij kwam er zonder condoom niet meer in.
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
pi_170909529
Wat een gemakzuchtige lamlul joh :')
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_170909588
Condooms zijn toch niet zo duur? Ik gebruik altijd die krengen, anders loopt er straks een klein kind van mijn rond :(
pi_170909613
Er is nog een andere optie, als vier kinderen voor jou er één te veel is en abortus of anti-conceptie jou of jullie tegenstaat: adoptie. Vaak levert adoptie wel moeilijkheden op wanneer het kind ongewenst is door één of beide ouders, maar als het kind door de natuurlijke ouders wel gewoon geaccepteerd wordt, en er een lief pleeggezin bestaat gevormd door ouders die op één of andere manier niet op natuurlijke wijze een kind kunnen krijgen dan kun je het ook zo regelen.

En ja ik realiseer me dat ook zo'n mogelijkheid allerlei nadelen kent, maar je kunt het altijd eens bespreken.
pi_170909919
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 18:34 schreef Elpis het volgende:
Verkeerde titel. 'Relatieproblemen Door egoïstische instelling van mijn man' past beter.
Dit.
crap in = crap out
pi_170910567
Nou ik vind wel dat hij zich enorm kan aanstellen, is zeker ook zo'n man dat als hij verkouden is, hij kreunend op de bank ligt te vragen of zijn laatste wil nog up to date is. Hij is alleen maar met zichzelf bezig en niet met jouw welzijn. Als je zo twijfelt, gooi het dan op tafel, zeg maar hoe het je raakt, zeg maar dat je het gevoel hebt dat hij niets om je geeft omdat jij wel mag lijden en hij wil niet eens een veel simpeler procedure door zodat jullie beiden weer meer plezier beleven.
In een relatie is het geven en nemen en jij bent allen maar aan het inleveren, want 2,5 maand lang vloeien is niet bepaald een feestje.
pi_170911296
Nou dan geen seks.
Ik ben daar heel stellig in, ik heb al twee kinderen, ik wil er geen meer.
En als ik alles al geprobeerd heb qua anticonceptiemiddel en meneer denkt dat hij niks hoeft te doen... :W
Kinderen maak je niet in je eentje.
pi_170911421
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 18:47 schreef jaha het volgende:
Er is nog een andere optie, als vier kinderen voor jou er één te veel is en abortus of anti-conceptie jou of jullie tegenstaat: adoptie. Vaak levert adoptie wel moeilijkheden op wanneer het kind ongewenst is door één of beide ouders, maar als het kind door de natuurlijke ouders wel gewoon geaccepteerd wordt, en er een lief pleeggezin bestaat gevormd door ouders die op één of andere manier niet op natuurlijke wijze een kind kunnen krijgen dan kun je het ook zo regelen.

En ja ik realiseer me dat ook zo'n mogelijkheid allerlei nadelen kent, maar je kunt het altijd eens bespreken.
Huh?
Besef jij je wel dat TS dan eerst nog een zwangerschap door moet?
En een bevalling?
Nee....lekker erop los neuken en kinderen baren, die kan men daarna wel laten adopteren.
Vrouwen zijn erop gemaakt toch?
Nou....niet iedere vrouw heeft vlekkeloze zwangerschappen of bevallingen.
pi_170916646
Kun je niet gewoon een spiraaltje nemen?
Ik snap jouw man wel, ik zou ook geen naald in m'n zak laten prikken.
misunderstood
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:13:10 #35
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170917168
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:04 schreef DKS het volgende:
Kun je niet gewoon een spiraaltje nemen?
Ik snap jouw man wel, ik zou ook geen naald in m'n zak laten prikken.
Dat zou jij niet over hebben voor je poppetje?
The love you take is equal to the love you make.
pi_170917384
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:13 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Dat zou jij niet over hebben voor je poppetje?
Nee.
misunderstood
pi_170917602
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 10:21 schreef wcborstel het volgende:
Ik ben een man, en ik vind dat hij een hork is. Als duidelijk is dat het bij jou niet werkt om 'normale' anticonceptie te gebruiken en Sterilisatie wordt afgeraden door een specialist. Wat is er voor hem dan nog over als hij ook niet aan condooms wil beginnen?

Voor het zingen de kerk uit is leuk voor als een kind welkom is, maar je het liefst nog even wil wachten. Als het dan toch gebeurd is het geen ramp. Maar in jullie situatie is dat echt geen oplossing. Dus laat hem lekker kiezen. Condoom of knippen. Dat zijn de opties voor hem.
Eens, vooral omdat er bij jou duidelijke medische redenen zijn waardoor dit zo moet. Sterilisatie is best ingrijpend, maar dat zou voor jou als je medisch helemaal in orde was ok zo zijn.

Dus tsja, hij zal moeten kiezen, condooms, steriliseren, of relatie kapot.

Kortom: hij gedraagt zich als een lul. Ik denk zonder enig gedoe al aan sterilisatie (heb genoeg kinderen), mijn vrouw heeft al jaren voor anticonceptie gezorgd.
Whatever...
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:25:57 #38
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170917966
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:16 schreef DKS het volgende:

[..]

Nee.
Volgens mij voel je niks van die prikjes met zo'n slappe zak.
The love you take is equal to the love you make.
pi_170918183
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:25 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Volgens mij voel je niks van die prikjes met zo'n slappe zak.
Ik ben bang voor naalden.
En hier kunnen er nog wel een paar kinderen bij.
misunderstood
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:32:14 #40
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_170918303
lekker iedereen hier zeiken over de man. sex met condoom is voor velen gewoon een domper, het haalt de spontaniteit and de lol van sex compleet weg. Daarnaast is het gevoel 10x minder.

ik kan ook wel begrijpen dat hij niet graag een operatie wil, maar hij zal het toch misschien moeten overwegen.

daarnaast is het lekker makkelijk voor een vrouw om te zeggen "gebruik maar een condoom" zij voelen het verschil amper.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:36:04 #41
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_170918537
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:32 schreef totalvamp het volgende:
lekker iedereen hier zeiken over de man. sex met condoom is voor velen gewoon een domper, het haalt de spontaniteit and de lol van sex compleet weg. Daarnaast is het gevoel 10x minder.

ik kan ook wel begrijpen dat hij niet graag een operatie wil, maar hij zal het toch misschien moeten overwegen.

daarnaast is het lekker makkelijk voor een vrouw om te zeggen "gebruik maar een condoom" zij voelen het verschil amper.
Maar na vier zwangerschappen en hormonale problemen mag je toch wel van de man verwachten dat hij zich ook inzet voor anticonceptie?
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_170918889
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:32 schreef totalvamp het volgende:
lekker iedereen hier zeiken over de man. sex met condoom is voor velen gewoon een domper, het haalt de spontaniteit and de lol van sex compleet weg. Daarnaast is het gevoel 10x minder.

ik kan ook wel begrijpen dat hij niet graag een operatie wil, maar hij zal het toch misschien moeten overwegen.

daarnaast is het lekker makkelijk voor een vrouw om te zeggen "gebruik maar een condoom" zij voelen het verschil amper.
Nou ja... De pil en spiraaltje waren al afgevallen iom met een medisch specialist. Dan blijven er weinig handige middelen over. Als je je dan niet wil laten helpen gebruik je maar een condoom. En ja ik vind het ook onhandige kloten dingen. Maar beter dan het alternatief... Beetje terugtrekken en fingers crossed dat je niet zwanger raakt.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:43:13 #43
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_170919059
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:36 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Maar na vier zwangerschappen en hormonale problemen mag je toch wel van de man verwachten dat hij zich ook inzet voor anticonceptie?
ik snap niet dat de zwangerschappen hiermee te maken hebben.
De hormoonproblemen kan ik bij inkomen, ik had een ex die ook problemen had met anticonceptie. maar een operatie is dan toch wel een grotere ingreep als een pil of spiraaltje.

ik kan me voorstellen dat hij er bang voor is, dat zou ik zelf ook zijn. Dat geldt ook voor haar kan natuurlijk.

Het is een lastige situatie waar beide partijen goede redenen hebben tegen bepaalde anti conceptie
  zaterdag 13 mei 2017 @ 22:46:49 #44
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_170919258
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:40 schreef wcborstel het volgende:

[..]

Nou ja... De pil en spiraaltje waren al afgevallen iom met een medisch specialist. Dan blijven er weinig handige middelen over. Als je je dan niet wil laten helpen gebruik je maar een condoom. En ja ik vind het ook onhandige kloten dingen. Maar beter dan het alternatief... Beetje terugtrekken en fingers crossed dat je niet zwanger raakt.
in mijn geval voel ik niks met condoom, ik trek me dan nog liever af dan sex ermee. daarnaast word ik altijd slap zodra die om zit omdat het alle geilheid eruit haalt.

er blijft idd niet veel over...
pi_170919848
Ik voel ook minder met condoom,zelfs als ik de allerdunste koop. Maargoed, het is niet anders. Na mijn vrouw haar zwangerschappen en borstvoeding deden wij het ook met condoom, wat dacht je dan?

En nu we genoeg kinderen hebben kan er bij mij best een knoop in. Nu heeft ze nog een spiraaltje, maar binenkort laat ik de boel doorknippen. Als zij ook al een paar kinderen hebben dan neem ik aan dat hij niet nog een sloot kinderen erbij wil hebben...
Whatever...
pi_170920089
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:30 schreef DKS het volgende:

[..]

Ik ben bang voor naalden.
En hier kunnen er nog wel een paar kinderen bij.
Hou alsjeblieft op.. Zorg eerst maar eens dat je een goede vader wordt voor de dochter die je al hebt, voordat je überhaupt na gaat denken over het krijgen van meer kinderen..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_170920292
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 20:23 schreef Luuntje het volgende:
Nou dan geen seks.
Ik ben daar heel stellig in, ik heb al twee kinderen, ik wil er geen meer.
En als ik alles al geprobeerd heb qua anticonceptiemiddel en meneer denkt dat hij niks hoeft te doen... :W
Kinderen maak je niet in je eentje.

^^Dit dus!! ^O^
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_170921516
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:43 schreef totalvamp het volgende:

[..]

ik snap niet dat de zwangerschappen hiermee te maken hebben.
De hormoonproblemen kan ik bij inkomen, ik had een ex die ook problemen had met anticonceptie. maar een operatie is dan toch wel een grotere ingreep als een pil of spiraaltje.

ik kan me voorstellen dat hij er bang voor is, dat zou ik zelf ook zijn. Dat geldt ook voor haar kan natuurlijk.

Het is een lastige situatie waar beide partijen goede redenen hebben tegen bepaalde anti conceptie
Je snapt niet wat zwangerschappen hiermee te maken hebben?!

Het hele doel van anticonceptie is het voorkomen van zwangerschappen..

Zij heeft alle mogelijke opties qua anticonceptie geprobeerd, maar door medische problemen zijn die methoden geen optie voor haar.

Er blijven dus drie opties over: hij laat er een knoop in leggen, hij gebruikt een condoom, of volledig onthouding..

Hij wil er geen knoop in laten leggen omdat hij bang is voor de ingreep en voor mogelijke negatieve bij-effecten..

Dan blijven er nog twee opties over: condooms of volledige onthouding..

Aan hem de keuze..

Als hij graag seks wil en geen condoom wil gebruiken, dan zal hij er toch echt een knoop in moeten laten leggen..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_170924157
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 09:17 schreef rainbowpony het volgende:

Stel ik me inderdaad aan?
Nee hoor :)
quote:
ik denk er de laatste tijd vaak over na om er mee te stoppen
Verstandige gedachte ^O^
  zondag 14 mei 2017 @ 02:06:19 #50
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_170928310
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:43 schreef totalvamp het volgende:

[..]

ik snap niet dat de zwangerschappen hiermee te maken hebben.
De hormoonproblemen kan ik bij inkomen, ik had een ex die ook problemen had met anticonceptie. maar een operatie is dan toch wel een grotere ingreep als een pil of spiraaltje.

ik kan me voorstellen dat hij er bang voor is, dat zou ik zelf ook zijn. Dat geldt ook voor haar kan natuurlijk.

Het is een lastige situatie waar beide partijen goede redenen hebben tegen bepaalde anti conceptie
Een operatie is niet perse een grotere ingreep dan een spiraal. Ik heb godsamme bijna twee jaar elke dag krom gelegen door dat ding. Verder ben je met een koperspiraal heel zwaar ongesteld. Met geluk maar vijf dagen en anders lang.

Dat ding zit wel 24/7 in je baarmoeder hé? Even wat leidingen doorknippen en afknopen is zo gedaan. In tegenstelling tot de pil... Mijn God, wat een klote ding. Je hebt echt geen idee waar je het over hebt als je serieus denkt dat vrouwen anticonceptie (waarbij de vrouw bij iedere methode veel last heeft) minder zwaar weegt dan even een knip en een knoop.

Zwangerschappen hebben er verder alles mee te maken. Honderdmaal heftiger dan een standaard procedure die in een kwartier gedaan is.

Hij is bang voor een beetje pijn :') wat een egoïstisch mietje.

[ Bericht 9% gewijzigd door Myrr op 14-05-2017 02:15:47 ]
  zondag 14 mei 2017 @ 02:17:21 #51
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_170928455
Geef je vent een schop onder zijn reet en stuur hem naar de dokter. Je mag dit best eisen. Ken al het gezeik met anticonceptie en hij moet zich niet aanstellen.

Zet hem voor de keuze.
pi_170929195
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 22:43 schreef totalvamp het volgende:

[..]

ik snap niet dat de zwangerschappen hiermee te maken hebben.
De hormoonproblemen kan ik bij inkomen, ik had een ex die ook problemen had met anticonceptie. maar een operatie is dan toch wel een grotere ingreep als een pil of spiraaltje.

ik kan me voorstellen dat hij er bang voor is, dat zou ik zelf ook zijn. Dat geldt ook voor haar kan natuurlijk.

Het is een lastige situatie waar beide partijen goede redenen hebben tegen bepaalde anti conceptie
De pil zijn hormonen hé...

Ik kan daar bijvoorbeeld helemaal niet tegen.
I solemnly swear i'm up to no good
  zondag 14 mei 2017 @ 05:29:27 #53
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_170929404
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 02:06 schreef Myrr het volgende:

[..]

Een operatie is niet perse een grotere ingreep dan een spiraal. Ik heb godsamme bijna twee jaar elke dag krom gelegen door dat ding. Verder ben je met een koperspiraal heel zwaar ongesteld. Met geluk maar vijf dagen en anders lang.
....
Natuurlijk is dat ook niet fijn.

Maar je kunt niet van iemand eisen een operatie te doen.
Al is het maar een kleine ingreep en bijna zonder bijeffecten. Ik vind het ook raar dat hij het heeft belooft en dan terug krabbelt.

Je moet dan alsnog 3 maanden een condoom gebruiken en je laten testen weer. Nu is 3 maanden niet heel erg op een lange relatie, maar kan me voorstellen dat het niet zo fijn is met condoom.

Maar die mensen die hier voorstellen gelijk maar de relatie op te breken om dit zijn niet helemaal goed bij hun hoofd. Geef het gewoon wat tijd en praat erover met een dokter ipv random mensen op het internet.
pi_170930449
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 05:29 schreef totalvamp het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat ook niet fijn.

Maar je kunt niet van iemand eisen een operatie te doen.
Al is het maar een kleine ingreep en bijna zonder bijeffecten. Ik vind het ook raar dat hij het heeft belooft en dan terug krabbelt.

Je moet dan alsnog 3 maanden een condoom gebruiken en je laten testen weer. Nu is 3 maanden niet heel erg op een lange relatie, maar kan me voorstellen dat het niet zo fijn is met condoom.

Maar die mensen die hier voorstellen gelijk maar de relatie op te breken om dit zijn niet helemaal goed bij hun hoofd. Geef het gewoon wat tijd en praat erover met een dokter ipv random mensen op het internet.
Je snapt het niet helemaal.
TS probeert elke mogelijkheid en wat doet hij?
Niks....hij maakt er een drama van ja, dat doet ie.
Wat is ingrijpender?
Condoom of sterilisatie?
pi_170930576
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 09:46 schreef Luuntje het volgende:

[..]

Je snapt het niet helemaal.
TS probeert elke mogelijkheid en wat doet hij?
Niks....hij maakt er een drama van ja, dat doet ie.
Wat is ingrijpender?
Condoom of sterilisatie?
Condooms kunnen ook scheuren toch?
misunderstood
pi_170930854
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 09:54 schreef DKS het volgende:

[..]

Condooms kunnen ook scheuren toch?
Ja, klopt.
Maar het is in elk geval een beter alternatief dan voor het zingen de kerk uit of de cyclis bijhouden.
De kans dat een condoom scheurt is kleiner dan de kans op zwangerschap als je zonder condoom neukt.
pi_170930944
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 10:13 schreef Luuntje het volgende:

[..]

Ja, klopt.
Maar het is in elk geval een beter alternatief dan voor het zingen de kerk uit of de cyclis bijhouden.
De kans dat een condoom scheurt is kleiner dan de kans op zwangerschap als je zonder condoom neukt.
Maar als dat gebeurt moet ze ook een shitload aan hormonen om een zwangerschap te voorkomen.
Uiteraard zou het ideaal zijn als hij een knip neemt maar ze kan hem niet dwingen.
misunderstood
pi_170932700
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 10:53 schreef LittleLady het volgende:
Mijn vriend is ook gesteriliseerd, merk geen verschil met ongesteriliseerde mannen qua libido of allerlei klachten, ken wel meer die zich hebben laten steriliseren maar die klagen ook niet dat ze er spijt en of last van hebben sterker nog, ze zijn er juist blij mee, helemaal als ze net gescheiden zijn.

Mijn vriend vertelde dat hij voor mij ook een soort van relatie met een vrouw had gehad, hij had nooit verteld dat hij gesteriliseerd was, na verloop van tijd liep die relatie niet zo lekker en wilde hij er een eind aan breien, haalde die beste vrouw uit de kast dat ze al 3 week over tijd was. Zijn opmerking: Nou met wie heb jij dan in bed gelegen, ben al 6 jaar gesteriliseerd. Gevolg, die heeft hij nooit weer gezien of gehoord.

Dat hij nu een watje gaat uithangen vind ik wel triest, de meeste mannen rennen na een dag alweer vrolijk rond, voor een vrouw is het een zwaardere ingreep en dat libido vermindering zit tussen de oren echt niet tussen de benen.
Jeetje waarom vertelde hij het dan niet in het begin? Ik zou dat wel geweten willen hebben, dan was gemeenschap stuk relaxeder geweest, alsmede de kinderwensdiscussie
pi_170933160
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 05:29 schreef totalvamp het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat ook niet fijn.

Maar je kunt niet van iemand eisen een operatie te doen.
Al is het maar een kleine ingreep en bijna zonder bijeffecten. Ik vind het ook raar dat hij het heeft belooft en dan terug krabbelt.

Je moet dan alsnog 3 maanden een condoom gebruiken en je laten testen weer. Nu is 3 maanden niet heel erg op een lange relatie, maar kan me voorstellen dat het niet zo fijn is met condoom.

Maar die mensen die hier voorstellen gelijk maar de relatie op te breken om dit zijn niet helemaal goed bij hun hoofd. Geef het gewoon wat tijd en praat erover met een dokter ipv random mensen op het internet.
Je kunt dat inderdaad niet eisen, maar hij wil en 3x in de week seks en dat zijn vrouw de anti-conceptie regelt blijkbaar, hoe pijnlijk dat ook voor haar is, of hij is bereid een zwangerschap te riskeren terwijl zij dat niet wil. Dat vind ik ook behoorlijk egoïstisch. Het zal met een condoom best minder zijn(heb zelf nog nooit zonder gedaan), maar dat lijkt me een kleine opoffering.
pi_170933686
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 12:10 schreef velden het volgende:

[..]

Jeetje waarom vertelde hij het dan niet in het begin? Ik zou dat wel geweten willen hebben, dan was gemeenschap stuk relaxeder geweest, alsmede de kinderwensdiscussie
Mijn vriend zegt altijd, ik wil geen kinderen, hij heeft er twee, sterker nog hij heeft al 1 kleinkind. Dan beginnen veel vrouwen mee te praten van nee ik wil ook geen kinderen, maar uiteindelijk komt dan de aap uit de mouw, dan willen ze weer een gezinnetje stichten.
Deze viel dan door de mand. Ik wil sowieso geen kinderen erbij, ben juist zo blij dat we meer vrijheden krijgen omdat ik een dochter van 9 heb, die kunnen ook steeds meer en gaan zichzelf steeds beter vermaken.
pi_170934380
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 13:24 schreef LittleLady het volgende:

[..]

Mijn vriend zegt altijd, ik wil geen kinderen, hij heeft er twee, sterker nog hij heeft al 1 kleinkind. Dan beginnen veel vrouwen mee te praten van nee ik wil ook geen kinderen, maar uiteindelijk komt dan de aap uit de mouw, dan willen ze weer een gezinnetje stichten.
Deze viel dan door de mand. Ik wil sowieso geen kinderen erbij, ben juist zo blij dat we meer vrijheden krijgen omdat ik een dochter van 9 heb, die kunnen ook steeds meer en gaan zichzelf steeds beter vermaken.
Heel prima standpunt, niets mis mee. Dus kan hij gewoon aan het begin van een relatie zeggen dat ie gesteriliseerd is en geen kind meer wil. Ik vind het echt op z'n zachtst gezegd heel raar om zoiets niet te vertellen.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_170936110
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 14:00 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Heel prima standpunt, niets mis mee. Dus kan hij gewoon aan het begin van een relatie zeggen dat ie gesteriliseerd is en geen kind meer wil. Ik vind het echt op z'n zachtst gezegd heel raar om zoiets niet te vertellen.
Ik niet, ik vind het nogal lachwekkend dat ze niet de littekens had gezien en dan ook nog als iemand niets meer ziet in een relatie, de over tijd kul uit de kast gaat halen om te zorgen dat iemand bij haar zou blijven.

Maar goed, ik ga ook niet meteen vertellen dat ik 0 negatief ben en geen prikken heb gehad omdat ik echt geen kind meer wil, ik zeg alleen, ik wil geen kinderen.
pi_170936795
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 14:50 schreef LittleLady het volgende:

[..]

Ik niet, ik vind het nogal lachwekkend dat ze niet de littekens had gezien en dan ook nog als iemand niets meer ziet in een relatie, de over tijd kul uit de kast gaat halen om te zorgen dat iemand bij haar zou blijven.

Maar goed, ik ga ook niet meteen vertellen dat ik 0 negatief ben en geen prikken heb gehad omdat ik echt geen kind meer wil, ik zeg alleen, ik wil geen kinderen.
Littekens??
misunderstood
pi_170937476
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 15:06 schreef DKS het volgende:

[..]

Littekens??
Ja na een operatie heb je liitekens
pi_170937576
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 15:28 schreef LittleLady het volgende:

[..]

Ja na een operatie heb je liitekens
Dat snap ik maar ik dacht dat het maar een klein snipje was? Niet littekenwaardig.
misunderstood
pi_170938303
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 15:31 schreef DKS het volgende:

[..]

Dat snap ik maar ik dacht dat het maar een klein snipje was? Niet littekenwaardig.
Tja je ziet het, zijn een kleine cm.
  zondag 14 mei 2017 @ 16:18:44 #67
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170939139
Littekens na een sterilisatie zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Dus om het nou lachwekkend te noemen dat iemand het niet zag bij haar partner is een beetje...
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 14 mei 2017 @ 16:27:12 #68
398472 goed_volk
kan tegen een grapje
pi_170939442
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 09:17 schreef rainbowpony het volgende:
Stel ik me inderdaad aan?
Nee.
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 09:17 schreef rainbowpony het volgende:
dan vraag ik mij af wat voor zin deze relatie nog heeft en ik denk er de laatste tijd vaak over na om er mee te stoppen. [knip] Mij geeft dit het gevoel dat hij niet genoeg van mij houdt en me zeker niet respecteert..
Het is een hork, maar is dit de reden om een relatie te beëindigen? Ik denk dat je er juist met anderen over moet praten en hij zeker. Misschien samen ergens gaan praten, info inwinnen over de ingreep bij hem, relatietherapeut, weet ik veel.
Ik vind het wel schrikbarend dat hij alles bij jou legt. Jij hebt alles onderzocht en gedaan, nu is hij aan zet...
Hier schreef Dagoduck: Zeer goede FiPo.
Hier denkt katindeboom dat ik eigenlijk Braddie ben, maar die ben ik natuurlijk niet.
Hier liet ik CherryOnTop haar beeldscherm onder spugen
pi_170941558
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 16:18 schreef Lienekien het volgende:
Littekens na een sterilisatie zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Dus om het nou lachwekkend te noemen dat iemand het niet zag bij haar partner is een beetje...
Lachwekkend?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  maandag 15 mei 2017 @ 12:01:11 #70
158518 Sjechov
Medisch Commercieel Actief!
pi_170956695
Tegenwoordig zijn er zelfs huisartsen die dit uitvoeren. Zo eenvoudig is het geworden.
Je hoeft de wereld niet te snappen, je hoeft er alleen maar je weg in te vinden
pi_170957240
Je stelt je niet aan.

Heb je trouwens de nuvaring al eens geprobeerd? Ik werd ook knettergek van de pil, de nuvaring bied voor mij uitkomst.
They say I have ADD but I just don't understa...OOOHH!! Look!! A Kitty!!
Screw worldpeace! I want a Pony!
pi_170957451
Dat hij zich niet wil laten helpen is zijn goed recht. Zijn lichaam, zijn keuze. Maar dat hij condooms dan geen optie vindt.. Wat een ei. Zou ik erg snel klaar mee zijn!
pi_170962216
TS??
  maandag 15 mei 2017 @ 17:09:52 #74
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_170962409
Vind je partner best wel een naarling zo. Je hebt echt vanalles geprobeerd en daar hele stevige nadelen van ondervonden. Maar hij is te beroerd om ook maar iets bij te dragen.

Wat denkt hij nu dan, gewoon fijn zonder condoom en jij een abortus als het fout gaat? Want he, daar heeft hij geen last van?
Was je nu principieel tegen (hormonale) anticonceptie dan had hij een puntje gehad, maar nu, nu jij zo'n beetje alle mogelijkheden uitgeput hebt? Nu is hij gewoon best een lul dat hij niets wil aan zijn kant.
Dus nee, je stelt je niet aan, hij stelt zich aan. Na alles wat jij hebt geprobeerd in deze is het echt nu zijn beurt een keertje om bij te dragen in niet zwanger worden.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_170963539
Het heeft hier thuis nog flink geknald... ik heb hem in ieder geval zo ver dat hij zegt dat hij met een uroloog wil gaan praten. Internet is geen betrouwbaar medium. Je leest alleen de slechte ervaringen. De mensen zonder klachten hebben immers geen reden tot klagen en zetten niets op het internet...
Ik houd in ieder geval vol. Geen condoom. Geen sex. Inmiddels 2 pogingen met condoom gedaan en hij vindt het een totale afknapper... dus ik hoop dat die frustratie hem het zetje geeft om ook daadwerkelijk te gaan...
Moet eerlijk bekennen dat het inderdaad minder spontaan is maar denk dat wij vrouwen dan toch makkelijker "nee" kunnen zeggen 😜
  maandag 15 mei 2017 @ 19:07:25 #76
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_170964852
quote:
1s.gif Op maandag 15 mei 2017 18:18 schreef rainbowpony het volgende:
Het heeft hier thuis nog flink geknald... ik heb hem in ieder geval zo ver dat hij zegt dat hij met een uroloog wil gaan praten. Internet is geen betrouwbaar medium. Je leest alleen de slechte ervaringen. De mensen zonder klachten hebben immers geen reden tot klagen en zetten niets op het internet...
Ik houd in ieder geval vol. Geen condoom. Geen sex. Inmiddels 2 pogingen met condoom gedaan en hij vindt het een totale afknapper... dus ik hoop dat die frustratie hem het zetje geeft om ook daadwerkelijk te gaan...
Moet eerlijk bekennen dat het inderdaad minder spontaan is maar denk dat wij vrouwen dan toch makkelijker "nee" kunnen zeggen 😜
Je kan het condoom ook in het spel betrekken he? Dat jij dat condoom bij hem omdoet, met de hand of mond. Dan kan hij zich op jou blijven richten en kan je in combi met strelen, pijpen en doen dat condoom omdoen. Of terwijl hij je vingert/likt of wat dan ook.

Zorg dat het condoom binnen handbereik ligt en je gewoon doorgaat met het voorspel terwijl je dat condoom omdoet. Misschien is het nu allemaal door het 'nieuwe' nog wat onhandig, maar al heel snel is het geen enkel probleem dat condoom zonder nadenken goed om te doen of binnen het spel te betrekken.

Het 'wij vrouwen' klopt niet, hou dat gewoon persoonlijk, als in jij kan makkelijker nee zeggen...
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_170965577
Condoom omdoen kost echt twee seconde. Kan je makkelijk onderdeel van 't spel maken.
  maandag 15 mei 2017 @ 20:14:33 #78
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_170967148
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 19:31 schreef Koettie het volgende:
Condoom omdoen kost echt twee seconde. Kan je makkelijk onderdeel van 't spel maken.
Idd.

Nog een laatste tip trouwens...

Maak niet zo'n punt van dat condoom en het 'onhandige' nu. Breng wat luchtigheid en humor in de slaapkamer. Het is seks, geen staatsexamen.

Stel, het gaat mis. Je rolt het condoom verkeerd om af (ik noem maar wat). Dan kan je zeggen, het is verpest nu, de seks eindigen of even knorrig zijn. Frustratie en schuldgevoel steken de kop op en de volgende keer dat jullie beiden naar dat condoom kijken wordt hij slap en jij droog. Of je kan elkaar een dikke knipoog geven, even lachen en verder gaan met voorspel om het daarna nog eens te proberen. Niets aan de hand, alleen maar nog wat heerlijk voorspel en even een grinnikje tussendoor. De volgende keer gaat het handiger en voor je het weet kunnen jullie in jullie slaap dat condoom aandoen...

De kans is levensgroot dat hij daardoor en door het in het spel te betrekken dat condoom niet meer zo ontzettend erg vindt en dat jij het moeilijker krijgt om nee te zeggen.
Hou dus op met er zo'n punt van te maken, te denken oh nee, condoom tijd,of de boel is verpest als het even niet zo soepel gaat. Heb lol samen, geniet van elkaar, dan komt het echt wel goed.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_170970865
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 20:29 schreef Luuntje het volgende:

[..]

Huh?
Besef jij je wel dat TS dan eerst nog een zwangerschap door moet?
En een bevalling?
Nee....lekker erop los neuken en kinderen baren, die kan men daarna wel laten adopteren.
Vrouwen zijn erop gemaakt toch?
Nou....niet iedere vrouw heeft vlekkeloze zwangerschappen of bevallingen.
Als je dat ook niet wil kun je ook gewoon de relatie opzeggen en alleen vriendschappelijke gevoelens nastreven. ;)
  maandag 15 mei 2017 @ 22:20:02 #80
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170970929
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 22:17 schreef jaha het volgende:

[..]

Als je dat ook niet wil kun je ook gewoon de relatie opzeggen en alleen vriendschappelijke gevoelens nastreven. ;)
Jij bent niet wijs.
The love you take is equal to the love you make.
pi_170970944
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 22:17 schreef jaha het volgende:

[..]

Als je dat ook niet wil kun je ook gewoon de relatie opzeggen en alleen vriendschappelijke gevoelens nastreven. ;)
.... :X
pi_170971203
quote:
1s.gif Op maandag 15 mei 2017 22:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Jij bent niet wijs.
Jawel. Daarom ben ik single. Ik kan prima 5 minuten met een vrouw praten en desnoods hou ik een avond ook nog wel vol maar veel langer moet het niet duren. Dat blijkt uit jouw reactie, want ik probeer een beetje mee te denken en iets anders te bedenken dan wat er eerder in de draad genoemd is en onmiddelijk wordt er aan mijn intellectuele capaciteit getwijfeld.
pi_170971224
Nee perse. Meer aan je empatische vermogen.
  maandag 15 mei 2017 @ 22:45:54 #84
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170971398
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 22:34 schreef jaha het volgende:

[..]

Jawel. Daarom ben ik single. Ik kan prima 5 minuten met een vrouw praten en desnoods hou ik een avond ook nog wel vol maar veel langer moet het niet duren. Dat blijkt uit jouw reactie, want ik probeer een beetje mee te denken en iets anders te bedenken dan wat er eerder in de draad genoemd is en onmiddelijk wordt er aan mijn intellectuele capaciteit getwijfeld.
Kom op zeg, je bent overduidelijk aan het trollen.
The love you take is equal to the love you make.
pi_170971780
Zoiets heet nou sarcasme :9
  dinsdag 16 mei 2017 @ 00:27:19 #86
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_170973480
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 23:01 schreef jaha het volgende:
Zoiets heet nou sarcasme :9
Dat je dat sarcasme noemt, is sarcasme. Helemaal juist.
The love you take is equal to the love you make.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')